Keresés

Részletes keresés

LetMeTry Creative Commons License 2017.09.18 0 1 16127

Lásd előző. Nem kell pikáns téma a videóban, csak bemutatkozás.

Előzmény: K3RD3S (16124)
LetMeTry Creative Commons License 2017.09.18 0 0 16126

No igen, vidéken meg extranehéz ugyanez..

Előzmény: olegnagy (16123)
LetMeTry Creative Commons License 2017.09.18 0 2 16125

Ahol a pár már vállalja magát, az jó jel. Ha nem, akkor felmerül hogy miért nem? Az ágyamba beengedjem, de az internetes világa tabu? Fordítva vannak összerakva az ilyen emberek. Mint férj, elsősorban a párom biztonsága számít. Ha tehát valaki eltűnik csak azért, mert videót kértem róluk ahol bemutatkoznak, akkor nem az jut eszembe hogy csak a privát szférájukat védik, hanem az, hogy max egy Béla álmairól van szó, és ha van is párja, az nem is tud semmiről, rosszabb esetben csak a képeinket akarja.

A 2 perces videóban az lehet, hogy xy vagyunk és örülünk hogy megismerkedtünk, várjuk a találkozást (azaz semmi szexuális téma) és puszpusz. Ennyi. Nem nehéz.

Előzmény: Tündérlola (16122)


K3RD3S Creative Commons License 2017.09.18 -3 3 16124

Nekünk van fb profilunk, de biztosan nem fogok senkit felvenni ismeretlenül. Semmi köze a nyaralós képeimhez, a gyerekeimet meg pláne ne nézegesse ismeretlenül. Vagyok annyira bizalmatlan, hogy az ismerőseim listáját sem teregetem ki és véletlenül sem szeretném, ha valami fasz az idővonalamra irkálna. A telefonbeszélgetés és a személyes találkozó tökéletesen bevált. Telefonon már lecsekkolható, hogy valóban párról van-e szó, a szimpátia meg személyesen dől el. Egy arcképes ruhás fotóval nehéz visszaélni, de egy videóval, amin az ember esetleg a vágyairól beszél már nem annyira. Aki ezt nem érti meg, azzal nem is szoktunk foglalkozni, mert vagy kattant, vagy eleve rossz szándékú.

Előzmény: LetMeTry (16121)
olegnagy Creative Commons License 2017.09.17 0 0 16123

Abban mindenképpen igazad van, hogy egyszerűbb Budapesten randit szervezni. Mi szerencsére "bármikor" meg tudjuk oldani egy-egy este 2-3 órára a gyerekfelügyeletet, olyankor tudnánk találkozni. De egyébként részben pont azért nem keresünk, mert egész éjszakára (szexeléshez) már jóval nehezebb megoldani - és akkor ott vannak még az egyéb időzítést gátlót tényezők, mint menstruáció, munka, stb.

Előzmény: LetMeTry (16120)
Tündérlola Creative Commons License 2017.09.16 0 1 16122

És mi történjen egy 2 perces videóban? Honnan tudod,hogy amit ott mondanak,igaz-e,vagy csak a jó oldalukat mutatják be? Szexelni akartok,nem a munkahelyi gondokról beszélgetni. Persze ha barátság lesz belőle,akár az is meg lehet tárgyalva. 

 

Előzmény: LetMeTry (16121)
LetMeTry Creative Commons License 2017.09.16 -1 1 16121

Nem is kell ugyanúgy gondolkodni, de soha nem fogom megérteni, hogy egy 2 perces bemutatkozó videóban mi vállalhatatlan. Nem kérünk meztelenséget, sem önéletrajzot, csak egy pár mondatos bemutatkozót azoktól, akikkel le szeretnénk feküdni. Aki elküld magáról normál fotót arccal, annak mi kifogása lehet ez ellen?

Előzmény: Tündérlola (16118)
LetMeTry Creative Commons License 2017.09.16 -1 1 16120

Ahogy én is ugyanígy csináltam korábban, leszámítva egy nagy különbséget: akkor Pesten laktam még és minden randi "BMV" távolságra volt, ha valaki nem jött el hát mentem haza vagy haverhoz.

A párokat keresők viszont sokkal kevesebben vannak, ezért az utazás szinte elkerülhetetlen lesz, néha messzire. Mivel ilyen alkalommal a gyereket is meg kell oldani, ezért nem nagyon fér bele a lyukra futás. Ha pedig valaki nem vállalja magát egy videó erejéig sem, miközben terveink szerint lefeküdnénk egymással, az nem lehet komoly szándékú. Úgy tűnik ebben mi merevebbek vagyunk és leszünk is.

Előzmény: olegnagy (16119)
olegnagy Creative Commons License 2017.09.16 0 1 16119

Most nem keresünk (nem érünk rá), de egyedülállókoromban "bemondásra" jártam randizni. Fényképcsere, telefonszámcsere (hogy tudjak szólni, ha késnék), esetleg csetelés, aztán személyes találkozó. A feleségemmel is így jöttem össze :-) Persze volt egy-két lukrafutás, de azt szerintem csak úgy lehet 100%-ra kiszűrni, ha egyáltalán nem keresek.

Előzmény: LetMeTry (16116)
Tündérlola Creative Commons License 2017.09.15 -1 1 16118

Ha sokan lennének,akkor nem keseregnél itt,hogy nem találtok senkit ;-)

 

Lehet,hogy kicsit lazítani kéne az elvárásokon és talán még találkozó is kisülhetne a dologból. Nem kell mindenhez ragaszkodni. A ti kívánalmatok nekem is elég szigorú,én pl a szexet és a facebookot sosem keverném össze. A civil életemet és a szexuális kapcsolataimat két külön szálon mozgatnám,mert soha nem lehet tudni,egy-egy kapcsolatból mi alakul ki. 

 

Látod nem mindenki úgy gondolkodik,mint ti ;-)

Előzmény: LetMeTry (16117)
LetMeTry Creative Commons License 2017.09.15 0 2 16117

Egy haszna van azért a videónak és a közösségi oldalnak: ha valaki már veszi a fáradságot és elkészíti, megadja, vállalja, az kevesebb eséllyel lesz szimpla képvadász pl.

Mert lehet létrehozni Facebook profilt, de azt nehezen, hogy egy házaspár nyaralós képei legyenek fent, esetleg gyerekkel, évekre visszamenőleg. Na ezt nehéz hamisítani.

Ha ez megvan, máris nagyobb a bizalom nem? Nálunk tele van ilyen képekkel a profil. Aki megnézi az tudni fogja, hogy nem csak azért csinálta valaki, hogy átverjen másokat xy célból.

A kérdés jogos, ha lehet akkor barátokat is keresünk extrákkal. Ha nem ez a céljuk, akkor marad a szex, de nem mindenáron. Ha mindenáron menne a dolog, akkor mindenkinek annyit írnánk, hogy mikor találkozunk? Nem vacakolnánk. De a párom sosem tenném ki ennek, mi is válogatunk, ahogy mások is. Természetes. Nekünk a megbízhatóság is fontos, 2017-ben pedig ennek vannak is eszközei.

Ahogy nektek a hotel a terep, nekünk az otthon. Másnak ez elképzelhetetlen. Ezért mi máshogy is állunk a biztonsághoz, mert nálunk vagy náluk leszünk.

Úgy gondolom, hogy sokan vannak ezzel így, ezért érdekel olyan "biztonsági ellenőrzés", ami hatékony és életszagú.

Előzmény: kitiltottki (16114)
LetMeTry Creative Commons License 2017.09.15 0 1 16116

Úgy tűnik, ebben erősen különbözünk, mert egy egyszerű videón ahol kb az arcunk látszik és elmondjuk kik vagyunk, nem agyalunk mindenféle dolgon, főleg nem a külvilág zajain. Sőt, a cél inkább a természetesség és nem a kínosan megtervezett művi felvétel, amit azonnal levág a másik. A kevesebb itt is több.

Egy a lényeg: valós emberekkel beszélünk, ami így perceken belül kiderül. Ha életszagú és nem beállított, máris jobb a hangulat is.

Ezek szerint ha valakivel megbeszéltek valamit, bemondásra találkoztok képcsere után?

Előzmény: olegnagy (16115)
olegnagy Creative Commons License 2017.09.15 0 1 16115

Nem tudom, mennyire ismerős neked a női hiúság fogalma, de ha egy (bármilyen) fotóhoz minimum tizet kell csinálni, hogy a megfelelőt ki lehessen választani, akkor a videóval is el kell szórakozni jó darabig (kivágni a "most megy?" kérdéseket, újravenni, ha belebakizik valaki a szövegbe, ha ugat a kutya, ha megjön a FamilyFrost autó, stb.). És mivel úgyis élő találkozóra megy ki a dolog, nem egyszerűbb ezzel kezdeni?

Előzmény: LetMeTry (16111)
kitiltottki Creative Commons License 2017.09.15 0 0 16114

Nem gondolom,hogy attól ne lennénk igényes pár,hogy párkereső oldalakon sok "egyéb' regisztrált is létezik. S ezt senki sem fogja tudni megváltoztatni,szerintem. Az általad,oly preferált módszertan is ugyanannyi buktatót rejt mint másé! Mint ahogy a társkeresőkön,ugy közösségi oldalakon is lehet bármilyen profilt létrehozni. De gondolom Ti is találkoztatok azzal,hogy egy egyszerű profilt nem tudnak kitölteni,vagy ha sikerül akkor "utolsó belépés 2015." Ágy semmire nem reagál tipusok! Ilyenek az emberek! Sajnos mindenhol fellelhető az igénytelenség,az alapvető emberi kellenek hiánya. Azt viszont el kellene dönteni,hogy barátot,vagy szexpartnereket kerestek. Mert mindkettő ritkán jön össze. s mielőtt megszólnál,ez nem azt jele ti,hogy bárkivel szexelnénk! Viszont nem levelezvetünk hetekig,nem képeket csereberélünk. Mielőbb beszélgetünk négyesben,de a nők mindenképp,aztán táli és onnan akár mehetünk is a Hotelbe. Kirándulni,kávézni,egyebeket nem a szexpartnereinkkel szoktunk,persze ennek is vannak kivételek! De az meg csak megerősiti,hogy jól és főleg célirányosan csináljuk.

Előzmény: LetMeTry (16113)
LetMeTry Creative Commons License 2017.09.14 0 4 16113

"szívesen beszállék hozzátok ápolt figyelmes férfiként"

Egyébként ez a másik.

Egyáltalán nem olvasnak adatlapot (ahogy az egysoros fórumszabályt sem), azt hittem hogy ez csak a standard társkeresőknél jellemző és pár párt keresők esetében magasabb a mérce. Ebben is tévedtem.

Valahogy élt bennem egy kép arról a párkeresésről, ahol az igényes párok írnak egymásnak pár sort, érdeklődnek, utána szimpátia esetén képet cserélnek, felveszik egymást közösségi oldalon, mindenki beszélget mindenkivel hogy kialakuljon egy közelebbi kapcsolat, videochatelünk, számot cserélünk és találkozunk egy kellemes helyen, de már mint ismerősök. Onnantól pedig lehet haladni szépen a szex felé, ha úgy alakul akkor pedig el is lehet járkálni együtt.

Ez a "pump and dump" stílus annyira nem tetszik nekünk.

Előzmény: Viktor999999 (16112)
LetMeTry Creative Commons License 2017.09.14 0 2 16111

Eléggé furcsa, hogy az elvben szabad szellemű párok ennyire elzárkóznak egy olyan dologtól (2 perces felvétel, nem kell szerkesztgetni semmit sem), amivel könnyedén bemutathatjuk hogy igen, mi vagyunk és nem egy unatkozó pali. Aki klubokba jár annak mindegy is, de akit csak párok érdekelnek, nyilván nem fog elutazni olyanhoz, akiről látott 3 képet és váltottak néhány levelet.

De érdekel azért a módszer, amivel biztosítjátok, hogy a megismert Gizi és Géza nem csak egy nagy szőrös Béla a pincéből. Mi ezt találtuk ki, ha tehát valaki nem hajlandó rá, azt úgy vesszük hogy rejteget valamit.

olegnagy Creative Commons License 2017.09.14 0 0 16110

A http://swingerpar.blog.hu/ gyakran emleget egy facebookos csoportot, aki ott van, annak biztos van facebook profilja :-) Mondjuk bemutatkozó videót én sem hiszem, hogy csinálnék (egyszerűen túl sok macera felvenni, megvágni, konvertálni, stb.), esetleg egy Skype beszélgetés - de inkább személyes találkozás, akár mindjárt swingerklubban is. Társkeresőkön állítólag sok a kamus, viszont aki a klubban ott van, az létező ember.

Előzmény: LetMeTry (16106)
kitiltottki Creative Commons License 2017.09.14 0 4 16109

Nekem sincs semmilyen közösségi oldalon profilom, Sőt,valószínűleg nem is lesz. De ez nem hiszem hogy befolyásolja az emberi kapcsolataimat. Mi is keresünk szexpartnereket,találkozunk ugyan azon emberi tulajdonságok hiányával mint mindenki aki hasonlóként keres. De elmondom,hogy Mi sem videóchaelnénk,nem csinálnánk videó üzenetet. Az embert a sok IQ nulla ember bizalmatlanná tette! Ez van! A személyes találkozásban hiszünk. Igaz,költséges és időrabló,de számunkra az egyetlen ami elfogadható.

Előzmény: LetMeTry (16108)
LetMeTry Creative Commons License 2017.09.14 0 1 16108

Nálunk pl tele van képekkel rólunk, így nem kell küldözgetni. Azt is láthatja a pár, hogy nincs mit rejtegetnünk, tényleg házaspár vagyunk és nem csak egy képvadász magányos troll. Sokkal egyszerűbb és gyorsabb az emailes pötyögésnél, simán lehet videochatelni is.

Előzmény: zjani11 (16107)
zjani11 Creative Commons License 2017.09.14 0 0 16107

Nekem sincsen facebook regisztrációm

a feleségemnek sincs

és még egy nagy csomó ismerősömnek sincs.

 

miért kéne lennie?

 

 

Előzmény: LetMeTry (16106)
LetMeTry Creative Commons License 2017.09.14 0 1 16106

Üdv mindenkinek!

 

A témához ha nem szorosan is, de kapcsolódik a kérdésem.

Egy ideje már műveljük feleségemmel a párcserét, de kimerítettük a baráti pár készletet. Ahogy lenni szokott, gyerekeik lettek és onnantól megszűnt körülöttük a világ.

Elkezdtünk nézegetni más párokat, regisztráltunk egy-két társkeresőre.

De miért annyira komplikált a dolog?

Két dolgot kötöttünk ki: nincs meztelenség online és a párral találkozás előtt videochatelünk.

Ezek tényleg annyira teljesíthetetlen dolgok? Kb 15 pártól kértünk Facebook-elérést (előtte nevünk megadásával), "véletlenül" egyiknek sincs (a 70 éves anyámnak is van). Félnek hogy lebuknak ismerős előtt, jó. Akkor készítsenek videóüzenetet. Eltűnnek nyom nélkül.

Tényleg akkora dolgok ezek? Le akarunk feküdni egymással, de előtte nem mernek küldeni egy rövid bemutatkozó videót?

És mi az a sok pár akik nem is igazi párok, csak alkalmilag összeállnak négyesre? Ez nekem új.

Arra számítottam, hogy akik ilyen szabadok szexuálisan, azokkal könnyű összehozni az ilyesmit.

Eddig csalódás az egész.

olegnagy Creative Commons License 2017.09.10 0 0 16105

Azt csak észrevetted volna, ha a harmadik megkért volna, hogy élvezz az asszonyba, hogy kinyalhassa :-)

Előzmény: szeximaxi (16091)
Fel, támadunk! Creative Commons License 2017.09.09 -1 1 16104

Szerintem ez egy nagyon-nagyon izgalmas dolog, én nagyon régóta vágyom rá. Egyszer (jó régen) egy négyes során volt lehetőségem egy kicsit kipróbálni, de sajnos épp csak mutatóba. A lány tudta amúgy, hogy engem nagyon izgat, hogy úgy nyaljam, hogy közben dugja a srác, és őt is izgatta, de nem tudtunk a kellő mértékben belemélyedni. Sajnos az volt velük az utolsó közös alkalom, bár titkon reménykedem még, hogy egyszer összejön. 

De a kedvesemmel is nagyon izgatna a dolog.

Előzmény: olegnagy (16087)
alezredes 1 Creative Commons License 2017.09.07 0 0 16103

Én azért még mindig azt mondom, hogy hogy a barátunk és mondjuk köztem legyen 1-2 méter távolság, ilyen farokhoz közeli történet, akár oda vissza, nem nyerő, szerintem.

Ennek az helyzetnek amit írsz,  volt egy kevésbé "erős" ötlete az egyik jelentkező barátunknak.

Ő a leírása szerint azt szerette volna, ha farkát a férj segítette volna bedugni anya puncijába.

Előzmény: olegnagy (16087)
alezredes 1 Creative Commons License 2017.09.06 0 0 16102

Az hogy egy távoli ismerősöd, haverod, barátod kapná kölcsönbe asszonyod egy dugásra, vagy egy vadidegen kefélné meg, elmondanád, mi lényegi külömbség ?

Így is, ügyis megdugnák, nem mindegy az ismeretség foka ?

Előzmény: SoloIcewind (16082)
Sz1gor Creative Commons License 2017.09.04 0 0 16095

Sokan élvezik ezt, de az már szerintem a cuckoldba tartozik.

Előzmény: olegnagy (16087)
szeximaxi Creative Commons License 2017.08.30 0 0 16091

Szia! Még nem vagy csak nem vettem észre :)

Nem is tudom zavarna e?

Előzmény: olegnagy (16087)
Eviaan Creative Commons License 2017.08.29 0 0 16088

Jól beszélsz.... előbb, utóbb be fog következni. És hidd el nem jobb dolog átvágva lenni, mint elfogadónak :)

Előzmény: altorjay (16076)
olegnagy Creative Commons License 2017.08.28 0 2 16087

Régebben volt itt olyan hozzászóló (vagy csak troll?), hol a férj azt élvezte(?), hogy a házibarát beleélvezett a feleségbe és azt nyalta ki. Velünk viszont a fordítottja történt meg nemrég swingerben - a fickó azt szerette volna, hogy miközben 69-esben van a feleségemmel, élvezzek belé és majd ő kinyalja. Ilyen tapasztalatotok volt már?

Törölt nick Creative Commons License 2017.08.26 0 1 16085

Olvastam :) 

Előzmény: enrico beneti (16084)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!