Keresés

Részletes keresés

Kurtafarkú kismalac Creative Commons License 2006.03.24 0 0 793
Szűzanyának már hallottam nevezni, na de atyaszűznek?  :-)
Előzmény: Zontág (792)
Zontág Creative Commons License 2006.03.23 0 0 792

Atyaszüzmária...

:-(

Nagyezsda Bolsójvagina Creative Commons License 2006.03.23 0 0 791

Micsoda rossz duma az, hogy egy nőnek nem számít mekkora a dákó!
Akkor nem számít csak, ha épp összeillő a pár ezen a téren.
Itt is igaz a mondás, miszerint: "Similis simili gaudet!"
Én pld. öblös vagyok és bizony 18 alatt nem igazán jó mert nem érzem, hogy kitöltene.
A 20/5 már decens tud lenni, efölötti mérettel sajnos nagyon ritkán volt dolgom.
A legnagyobb kb. 24/6 volt nekem és mindössze egyetlen alkalommal jött össze, sajnos nem mértem meg.

Nagyfaszúak ide!!!!!


Girland Creative Commons License 2006.03.23 0 0 790
Hat igen. Igazabol a nok oszinte velemenye valojaban ,hogy a meret nem szamit 15 es 20 cm kozott. Ez alatt viszont ha oszinte velemenyukre vagy kivancsi igenis szamit. Ez a duma meg, hogy elojatek meg stb. persze ez nagyon fontos es elengedhetetlen de nem is gondolja itt szerintem senki ahogy latom, hogy a meretet ezen dolgok ellensulyozasara kellene novelni-))
Előzmény: Kurtafarkú kismalac (789)
Kurtafarkú kismalac Creative Commons License 2006.03.23 0 0 789

Na tessék, már megint egy write-only user hozzászólása!

Mondd csak, Te milyen alapon állapítod meg, hogy az égvilágon senkinek nem lehet szüksége erre? Az rendben van, hogy a Tiéd 15/4-es (mint írtad egy másik topicban), és ez Neked elég, de tudod Te azt, hogy vannak, akiknek esetleg csak feleekkora van? Neked talán az is elég lenne? És biztos vagy benne, hogy a partnered akkor is óriásinak látná? Mert én nem!

Abban viszont egyetértek, hogy akinek legalább akkora van, mint Neked, annak általában nemigen szükséges növelni a méretét. Ez viszont a férfiaknak kevesebb, mint a felére igaz.

Előzmény: parban (788)
parban Creative Commons License 2006.03.22 0 0 788

Szerintem nincs szüksége senkinek pénisz növelésre!

Van ezer más dollog technika (nyalás,simogatás segédeszközök)hozzá lehet segíteni a partnert az élvezethez.

S ha már jól be melegitetted a puncit, akkor a picinek hitt farkad oriássá nő a partnered szemében!

Törölt nick Creative Commons License 2006.03.03 0 0 787

Feltéve ha szereti, hogy ujjalják...

Több csajt is ismertem, aki kifejezetten távol tartotta magát attól, hogy 1mp-nél tovább legyen benne az ujjam... "Nem szeretem..."

Előzmény: kisszerelmes (786)
kisszerelmes Creative Commons License 2006.03.01 0 0 786

hali!

 

Énis foglalkozok ezekkel a nyujtásokkal stb. súlyt rakok rá ilyesmi.

Egy fájlcserélővel sikerült leszednem egy komlett anyagot ami leirja ezeket a nyujtásos módszereket videókkal képekkel illusztrálva csak aza gond hogy angol.

Angolt viszont nemvágom perfektül.

Én viszont ezeket a dolgokat szürke hétköznapokon mikor unatkozom itthon akkor csinálom lassan két hónapja, de csak néha néha(rendszertelenül). Hétvégén semmiféle képpen nem menne.

Egy éve szerelmi párkapcsolatban élek, a szexuális életem rendszeres kb fél éve.

Egy éve a hossza a micsodámnak 13cm volt kb fél éve 14cm-t mértem és ezt nemtudom másnak tekinteni mint hogy a szexuális életemből adódva nőtt egy keveset. Viszont azért irok ide mert utóbbi két hónap alatt 15-re nőtt, pedig teljesen rendszertelenül csinálom.  (a szabályos mérés szerintem ha egy könyvet vagy egy kemény tárgyat odaraksz a farkad fölé és koppanásig betolod a csontodhoz, és megjelölöd a tárgyat ahol van a vége a farkadnak. majd ezt szépen leméred és nincs belőle olyan hiba hogy egyszer ennyit egyszer annyit mértem)

 

Én ugy gondolom nagyobb szerszámmal nagyobb örömöt tudnék okozni azért kezdtem bele és nem azért mert a páromnak nem elég. Énis monogám beállitottságú ember vagyok. Habár ezaz első komoly kapcsolatom amiben vagyok és a páromnak is ez az első komoly kapcsolata. És nemtervezek semmilyen ide-oda k*rogatást.

A méretre mondom hogy még a 8 cm is elég ahoz hogy eljuttassunk valkit nemkell nagy cerka, fő a figyelmesség és az hogy eléggé lázba hozzuk a leányt, mert ha nincs előmelegitve rakhatom én neki tövig is. Múlthét végén félve de kipróbáltunk egy pózt: én fekszem a hátamon és őis háttal fekszik rajtam, igy a szerszámnak épphogy csak a fele van bent de pont olyan részt érint benne ami kifejezetten jobb mint normál pózban.

Ha valaki szeret valakit nemfogja érdekelni hogy mekkora van neki.

Eggyáltalán nemtett megjegyzést a leány a méretmere pedig 13 körüli volt mikor kezdődött az egész.

 

És volt egy szarul eső nemszándékos poén még a kapcsolatunk elején.

Voltunk valahol Ő a Barátnője és Én. Szóbajott hogy alcsonynak tartjamagát és, hogy mennyire illünk össze. Megnézte hogy mennyi van köztünk és mondta hogy 20 centi van köztünk. A barátnője elnevette magát hogy 20 centi. Én meg nemakartam mondani hogy bocsi de csak 13 centi van köztünk!!

Úgygondoltam hogy biztos számít a méret vagy valami vagyhogy nagyról álmodnak.

És hogy egymásba szerettünk nemvolt ilyen gond hogy mi mekkora. Minden ment magától.

Ő a cicijén van kiakadva hogy túl kicsinek találja. Én nyugtatom mindig hogy jóaz meg különben se vagyok a nagy mellekért oda.

Egyszerűen megkell találni azt a pózt amiben a legmélyebb a behatolás.

A másik dolog hogy ujjaddal vagy mással izgasd fel annyira hogy a vékony ujjadat vélje a micsodádnak és megpróbáljon a hüvelye összehúzódni akkorára mint a vékony ujjad! És utánna ha berakod az maga lessz a gyönyör számára mivel kb. 3x olyan vastag a szerszám és nemfog számitani hogy milyen hosszú mert hosszunak fogja találni mert idáig csak a kis ujjadat érezte ami nemtöbb mint  6-7 centi amivel betudsz nyulni. Én csak saját tapasztalatokból élek és csak ebből az egyből.

És remélem hogy több és másféle tapasztalatot nemkell majd begyüjtenem.

 

Hát most ez igy elég zavarosnak tűnhet de sajna mindig a pillanatnyi gondolataim irom le.

 

Na üdvözletem mindenkinek.

name78 Creative Commons License 2006.02.15 0 0 785
nagyon el vagy tévedve. Most meg fogsz lepődni, de egyik forumban, csak a súllyal nyújtok témában kb 22.000 hozzászólással kb. 2100 topik nyílt meg. Szal amiről itt poénkodsz, az tulajdonképpen nem is poén, hanem egy eléggé valós téma.
HatfaludyFeri Creative Commons License 2006.02.14 0 0 784

1.) Javaslat a hossz növelésére:
-rá kell kötni madzaggal egy féltéglát, amire járás- kelés közben néha rálépsz. Mazoknak már maga a növesztési eljárás is külön élvezetet jelent!
És tök ingyen van!

2.) Javaslat a vastagság növelésére:
- 5 db darázsszúrás/nap és olyan vastag lesz, hogy még a "Tamás bátya kunyhója" néger dadusa is segítségért kiált, ha meglátja a farkad.
:-)
QAF Csibészke Creative Commons License 2006.02.14 0 0 783

Mivel novelhetjuk meg peniszunket???

Hat meg kell kivanni valakit!:)))) Egy lanyt/fiut/baranykat/sütőtököt... ;))

 

name78 Creative Commons License 2006.02.13 0 0 782

Én pont 5 hete kezdtem, és örülök, ha fél centivel nagyobbat tudok mérni. Március 9-én lesz 2 hónap, ha addig nincs egy centi plussz, nagyon elbizonytalanít. Lehet hogy akkor abbahagyom. Én napi kb. 70 percet nyomom heti 5x (nyújtás,jelq). Ennél tuti nem kell több.

A forumban szinte már minden fontosabbat elolvastam, és nem értem mi lehet a gond. Mert a LOT sem számított másnál sem, sokan írták, hogy 6-7 volt eleinte és nemcsak hogy nőtt a cerka, de a LOT is feljebb ment. Remélem érted miről beszélek!?

kolakala Creative Commons License 2006.02.13 0 0 781
szerintem nem tűnt el az érdeklődés,csak mindenki azt várja,hogy a másik írjon.ezúton is kérek mindenkit,akinek van vmilyen tapasztalata,ötletete a témában,az ne habozzon írni.ez az egész fasznagyobbítósdi,abszolút nem hülyeség,tényleg müködnek a dolgok.a thundersplace.org-on van egy adatbázis,ahol mindenki leírhatja a napi rutinját és a méretbeli változásokat.több ezer profile van fönn és az általam megtekintett 1-2 száz közül mindenki elért átlagban úgy 1 inch (2,5cm)növekvést.én csak a sima nyújtást próbáltam,napi 40 percet+5min bemelegítés,heti 5 napon át,2hónap alatt összehoztam 1 cm-t+ilyenkor egész nap áll,szóval az egész szexuális életed nagyon felpezsdíti.ahogy nézelődtem neten,minden technikával érnek el eredményeket.sokan favorizálják a pumpát,azzal szinte mindenki elég hamar növeszt,csak ott meg észnél kell lenni a nyomással+az ára is elég húzós.de ahogy olvastam,a kézi technikák is nagyon eredményesek.
name78 Creative Commons License 2006.02.12 0 0 780
Kár, hogy teljesen eltűnt az érdeklődés, mert most lenne miről beszélni. Annyi infót olvastam az angol nyelvű forumon.
name78 Creative Commons License 2006.02.09 0 0 779

Már sikerült megértenem, de szerintem egy csomó dolog amire ő azt mondja, hogy összefügg, szinte semmi köze egymáshoz. Kapásból gí kezdődik, hogy 'a rövidebb, feszesebb és magasabb szalagok magasabb LOT-ot jelentenek. Nekem pont nem így van. Én ha jól láttam akkor kb 7-es a LOT de mégis feszes és magasan vannak a szalagok. Kapásból az ellentetje annak amit írt.

Igazából arról van szó, hogy akinek magas lenne vagyis 8 feletti a LOT-ja, annak szerencséje van, mert a szalagok nyújtásával, könnyen és hamar érhet el eredmény, mivel itt még nem is a pénisz növelése történik, hanem csak a belső pénisz kerül kintebbre a szalagok nyújtása révén. HA eléggé megnyújtotta, akkor a LOT-ja is leesik 7 alá és innentől kezdve a tényleges pénisznyújtás a megoldás, vagyis 'tunica', a szivacsos barlangocskák nyújtása, ami viszont kerületnövekedést is jelent valószínűleg.

Én úgy érzem, hogy ennek a LOT-nak semmi értelme, mert inkább csak arról van szó, hogy a szalagok mennyire hamar feszülnek meg, vagyis mennyire tartják vissza a péniszt. HA ezek megnyúlnak, akkor valószínűleg kijebb kerül az egész, vagyis nagyobb lesz ami kint van. PErsze a LOT nem a szalagok feszességéről szól eredetileg- ezt csak Bib gondolja így -, hanem a belső pénisz méretéről kéne, hogy képet adjon, de a szalagok és az erős kegel izmokkal ez a teoria is eléggé hadilábon áll.

name78 Creative Commons License 2006.02.09 0 0 777
Előbb írtam egy linket, arról beszélek. De már megfejtettem azt is, hogy mit jelent a ligs. =ligaments vagyis a felső ínszalagok, amik tartják.
Előzmény: Törölt nick (776)
Törölt nick Creative Commons License 2006.02.09 0 0 776
mit?
Előzmény: name78 (775)
name78 Creative Commons License 2006.02.09 0 0 775
már a tunica-t is sikerült megfejtenem. :)
name78 Creative Commons License 2006.02.09 0 0 774
asszem sikerült kibogozni, de arra nem jöttem rá, hogy a ligs és a tunica mit jelent. Esetleg, ha valaki rájönne, írja már meg! köci!
name78 Creative Commons License 2006.02.09 0 0 773

Van egy nem túl hosszú leírás amit nem tudok normálisan lefordítani, mert néhány szó nincs is a szótárban. Jó lenne, ha valaki megtenné. http://www.thundersplace.org/forum/showthread.php?t=10455 itt az első üzenetet kéne. Én folyamatosan úgy érzem, mintha egymásnak ellentmondó mondatok sorozata lenne.

Az egész egy 'LOT' nevű elvről szól, ami valószínűleg, összefüggésben van azzal. hogy mennyire lehet növelni az adott LOT-tal rendelkező cerkát. Értem, hogy hogyan kell mérni, de a többi eléggé kusza. LEginkább azt nem tudom, hogy mi ez a két szó: ligs, tunica.

ddd28 Creative Commons License 2006.02.08 0 0 772
Én amikor csináltam a jelq-t akkor utána mindig vastagabb lett valamivel de ez csak amiatt volt szerintem, hogy ideiglenesen a sok gyúrástól tele kicsit megdagdt ott minden, aztán ez a vastagodás másnapra már el is múlt. Nekem sem lett egy kicsivel sem hosszabb. Hosszú távon se a vastagsága se a hossza nem változott. Én is most azon a véleményn vagyok, hogy sokan nem mérték teljesen pontosan a gyakorlat előtt így valóban könnyen lehetnek akár 2cm eltérések is.
name78 Creative Commons License 2006.02.07 0 0 771

Nektek mi a tapasztalatotok ezekkel kapcsolatban? Főleg azokra gondolok, akik hosszútávon űzték ezt.

 

iaszon!

 

Neked gyúrás után nagyobb vagy vastagabb volt? Mármint közvetlen mikor végeztél a gyakorlatokkal. Mert én akármennyire csinálom, nemtudok nagyobbat mérni. Szerintem ez eleve hülyeség lenne. Aki így nagyobbat mér, az előtte nem állította fel normálisan a farkát vazzze. :/ 

name78 Creative Commons License 2006.02.07 0 0 770

Én megint elbizonytalanodtam az egésszel kapcsolatban. Nem is tudom ki írta, hogy amikor méri 1cm különbség van ha benyomja a vonalzót. Én meg rávágtam, hogy nekem kb fél centi a különbség, pedig most néztem és akár 2cm különbséget is tudok mérni a között, hogy csak fölétargtom és aközött, hogy teljesen benyomom. Végülis a Thunder's oldalon eleve az a neve ennek a méretnek, hogy bone pressed, vagyis csontig be kell nyomni. De azért tök lehangoló, hogy akármit tudok mérni ekkora intervallumban és most 1 hónap gyúrás után tökre nem érzem, hogy fejlődne. Nemrég írtam ,hogy fél centit nőtt, de én abban sem vagyok tutibiztos. LEhet, hogy az elején nem mértem a maximumot.

Olvastam a Thunder's forumon, hogy valaki szerint akkor jó a jelq gyakorlat, ha utána 1/4-1/2 inchel (0,6-1,2cm) mérsz nagyobbat ideiglenesen. Én akárhogy csinálom nekem tökugyanaz jelq után is mint elötte. Ha maxra be van durranva gyúrás nélül, akkor azon nincs mit nagyobbat mérni szerintem utána sem.

 

Szal most egy lelkes hónap után megint jött a kiábrándultság, mint 1 évvel ezelőtt. Akkor is emiatt hagytam abba. Most megfogadtam, hogy nem hagyom abba akármi is lesz. A másik problémám, hogy néhány ér nagyon bedurran közben, és eléggé félve csinálom emiatt néha.

 

Nektek  

name78 Creative Commons License 2006.02.06 0 0 768

de már az sem normális, hogy erektál a tököd. :)

 

Amúgy erre pont olyan értelmes választ lehet adni, mint ha azt kérdeznéd, hogy mikor jön a bölcsességfogad.

 

Szerintem még nőni fog, és tuti, hogy nem ezzel kéne foglalkoznod jelenleg.

Törölt nick Creative Commons License 2006.02.06 0 0 767

Ez te kinek szántad ezt a kérdést? Komolyan gondoltad, hogy erre vki tud értelmes választ adni? Milyen paraméterek alapján kéne kiszámolni?

Amúgy ha tényleg ekkora a tököd, akkor sűrgősen menj el orvoshoz, bár sztem te a farkadra gondoltál...

Előzmény: pingvin92 (766)
pingvin92 Creative Commons License 2006.02.05 0 0 766


winDirVariable="C:/WINDOWS" A kérdésem a következő lenne és nem szeretnék rá kitérő választ kapni:

Még serdülök,13 és háromnegyed éves vok és a tököm 14,8cm hosszú erektált állapotban. Kb. milyen hosszúra fog nőni?

name78 Creative Commons License 2006.02.03 0 0 765
Hát igen, van akinek mind1, de én nekem jobban tetszik a nagyobb, és valszeg legalább a fél világ így van ezzel. Ha lehet is nagyobb, akkor meg miért ne!? Úgyhogy ez nem vita tárgya. :) de azért köci! :D
multirobi Creative Commons License 2006.02.03 0 0 763
...persze a változáshoz idő és türelem kell.
multirobi Creative Commons License 2006.02.03 0 0 762

Azért van eredmény,én csak két hete használom és úgyérzem segít

Ha jól használod akkor nincs semmi baj,mióta használom megnőt az önbizalmam is.

 

Törölt nick Creative Commons License 2006.02.02 0 0 761
Imával:))))

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!