Nagyon jól észrevetted, a nehezét illetően, a hátrelévő 11 meccsből lesz 3 a "neheze ellen" (de talán a Zete nem is annyira, az utolsó fordulóban amikor már eldöltek a fontos kérdések), a maradék 8at kell lehozni jó aránnyal!
Szerinted, akiket idehoztak, azokkal meg volt a Laci elégedve és azért maradtak itt, vagy esetleg nem is volt más választása. Erre nem is gondoltál? Kapta szegény, azokat, akiket kapott, ha tetszett neki, ha nem. Nekem az a véleményem, hogy nem ő dönt itt igazán bizonyos kérdésekben. Lehet, hogy én nem látom jól, ez sincs kizárva. Majd meglátjuk mit hoz a jövő. De azért attól ne legyünk nagyon elszállva, hogy 3 meccsen lett 4 pontunk. Sőt még + 3-at hozzá számolhatsz, mert ugye a Sopronnal már nem játszunk, mégis meg lesz a 3 pontunk. A neheze még azért hátra van:többek között a ZTE, Debrecen, Győr, stb.
normál esetben nem biztos h egy félig az nb1-es Vidi keret tagjaiból, félig az U19-ből verbúválodott csapatnak ki kell kapnia egy félamatőr nb3-mas csapattól.
Abban igazad van, hogy a mezőny eleji csapatokkal játszottunk, ha erről az oldalról közelítem a dolgot hogy az első és a második ellen szereztünk 4 pontot akkor tényleg nem rossz. Viszont a játék cseppet sem volt megnyugtató. A védelmünk tényleg úgy néz ki hogy összeállt, de elől Sitku egyedül kevés. Gyenge a fizikuma ahogy Dajicsnak meg Duricának meg Drabenjuknak. Nekünk van a legalacsonyabb középpályánk és csatársorunk az NB1ben. Ezért nem vagyok túl derűlátó mert a ló****ó kaposvári védők megesznek minket ahogy a többi középcsapat védősorai is...
A mondandód másik felére visszatérve, én aztán nagyívben leszarom a külföldi focit, BL-döntőt utoljára a 2002-est láttam egyéb meccseket meg egyszerűen nem bírok végignézni. (kivéve Bayer Leverkusen, az a külföldi kedvenc, így ha nagy ritkán adnak le meccsüket azt ha időm engedi tanulás közben meglesem, de ennyi...)
Meccsnézésnek úgy van értelme hogy szurkolok az egyik csapatnak. Mit egyiknek? A VIDINEK.
Amúgy szerintem Duricával még várjunk egy-két meccset. Mert ugye ez volt az első, és nem is a saját posztján játszott, de az látszott rajta, hogy nagyon akar bizonyítani. Szerintem.
No, a kíváncsiság kivitt Mórra, megnéztem a meccset. :) Hát, sok mindent nem tudok mondani, ami biztató lenne. Lemaradtunk az első pár percről, meg az utolsó párról, a közte levő 87 percben a Mór lőtt kettőt, mi egyet sem.
Elképesztően alacsony nívó volt, a csatárok egyszerűen nem kaptak értékelhető labdát. Se Drabenyuk, se Dajic. A Juszuf az első félidőben úgy tűnt, bizonyítási vággyal játszik, többször vezényelt letámadást, visszalépegetett labdákért, egyszer lőtt egy szabadrúgást húszról (fél méterrel fölé), kétszer becselezte magát a 16-osra, letette, de a társak elpepecselték. A 60. perc táján - a jelekből ítélve megbeszélt módon - lecserélték. Ennyi.
De sajnos a csapat maga nagyon gyenge, a középpályások szinte minden párharcot elveszítettek, pontos labdákat képtelenek voltak kitenni akár a szélre, akár középre a csatároknak. Egy szem Drabenyuk-kapufán kívül nem is volt gólhelyzetünk, a Fejes - ha jól láttam - olyan 11-est hozott össze, ami nonszensz, a mellette elhúzó embert egyszerűen felvágta a 16-os szélénél. Ezt belőtték, meg a második félidő végén egy keveredés után 15-ről elcsavarta a hosszúba a móri srác. Több gólhelyzet nem is volt egyik oldalon se.
Amúgy a két 16-os közt folyt a rettenes színvonalú "foci". Egy biztos, sem a Lattenstein, sem a Drabenyuk és sem a Dajic nem fog tudni innen kitűnni, mert a focihoz társak kellenek, és az ma egyikőjüknek se akadt.
Tiszteletben tartom a véleményed és ne haragúdj ha úgy tünt h ki akarlak oktatni, ez egyáltalán nem állt szándékomban.
Ugyanakkor a Vidi eredményességének érdekében remélem, h az idő nem titeket, hanem Mezeyéket fogja igazolni.
Az h a fiatalok el lettek küldve, gondolom összefüggésben lehet azzal, h hosszú ideig azoknak a fiataloknak Disztl volt az edzőjük. Ha bármelyikben is látott volna fantáziát, szerintem kiáll mellettük.
Nekem nem a Garancsival van a bajom, tisztelem, becsülöm azért, amiért a pénzét idehozta hozzánk és megpróbál abba a fociba befektetni, ami ugye eddig teljesen ismeretlen volt számára. Ehhez a nem egyszerű feladathoz felkért egy általa elismert szakértői gárdát, hogy irányítsák helyette a klubbot. Ő megbízik bennük, ez a lényeg, hiszen mégiscsak az ő pénzéről van szó. Az egy más dolog, hogy ezekkel az emberekkel - mint szakértőkkel -nem mindannyian értünk egyet. De ez a mi véleményünk, majd az idő igazol mindenkit.
Én továbbra is azt gondolom, ugyanúgy leírhatom a véleményemet, mint ahogyan Te is és mások is. Kérlek, a többi hozzád hasonló, kioktatni szándékozó társaiddal együtt, hogy tartsátok tiszteletben mások - nem feltétlen veletek egyetértő - szurkoló véleményét is. KÖSZÖNÖM.
Egyébként ezek után is az a véleményem, hogy az elküldött saját nevelésű fiataljaink ennél sokkal többet produkáltak volna, mint azok, akik eddig idejöttek.
Miért ne lenne pontunk se a Vasas meg a tirpik elleni meccsből??? Én meg azt mondom,akár 6 pontunk is lehet! Mitől vagyunk elalélva a Vasastól, hogy egy harmatgyenge Tbányát vert meg, majd "szerzett" három pontot játék nélkül a Sopron ellen, utána pedig szenvedve a Reacot (úgy hogy 70 percig emberelőnyben voltak!). Ne legyünk azért kishitűek! Oké, hogy nem játszottunk eddig túl meggyőzően, de mégiscsak mindhárom ellenfelünk az élbolyból került ki (első, második, negyedik). S lehet fikázni, hogy ők is szarok voltak, ettől még - ismétlem magamat - első, második és negyek helyezettek ellen játszottunk. Ha nem tetszik bárkinek lehet tapadni a sport tvkre... (tegnap egyébként volt "szerencsém" látni vmelyik agyonfizetett MU játékost, aki olyan ziccert hagyott ki, hogy esküszöm nem láttam még hasonlót, ha magyar spieler csinálta volna, hetekig rajta röhögnének itt-ott...)
hogy nekünk soha semmi és senki nem jó....hihetetlen.
Ahelyett h összetennénk a 2 kezünket h nem a Sopron sorsára jutottunk, hanem idejött Garancsi, és idehozta Mezeyt, egyből jönnek az elégedetlenkedő hangok Mezey ellen. Ilyen ez a magyar foci(valóság). Mindenki viszi a kedvenceit maga után (lásd Csertői vitte Kutyát Szombathelyre, Gál hozta a kedvenceit Kispestről, vagy Csank hozta a játékosait ide a Vidibe amikor másodosztályban voltunk...)
Mezey egy roppant felkészült, naprakész szakember, akinek a szaktudása még Vlakék szaktudásánál is nagyobb. Én bízom benne, h tudja Garancsi és tudja Mezey is h mit csinálnak. 1-2 év és kiderül h az életőket, vagy az őket már most kritizálókat igazolja-e?
KCs-nek teljesen igaza van. A Mezey bizony ezt mondta szó szerint a Dajic-ról, akkor viszont miért kötött vele szerződést. Tudom, azt mondta, hogy a Sitku akkori sérülése miatt, de ez jó duma. A Marióval kapcsolatosan sem az igazat mondta és még ő mondja, hogy szembesíteni lehet majd az általa elmondottakkal. Hát amint alkalmam lesz rá, meg is teszem. A Dajic a hozzáértők szerint jól teljesít az edzéseken, de most még a kispadra sem volt érdemes. Bezzeg akiket idehoztak.... Mindig azt hangoztatják, majd a nyáron ez+az lesz, ebben a félévben pedig ne számítsunk semmi komolyabb dologra. Ha így gondolják, hogy csak jövő nyártól lesz itt hurrá hangulat meg szuper játék, stb., akkor miért kellett a saját nevelésű fiataljainkat elküldeni, szerintem ezt a játékot ők is nyújtották volna, mint a most érkezettek. Sőt még azt is megkockáztatom, szerintem többet is. Emlékezzetek rá, amikor a Szabó Tibi és a többiek elhúztak innen, maradt Csizi, Mario és a többi fiatal, akik akkor 8. lettek, nem is akármilyen játékkal, és nagyon büszék voltunk rájuk. Ezek az új játékosok, mind a Mezey Gy. bácsi kedves ismerősének az emberkéi, s van olyan is akiért állítólag nem is kevés pénzt fizettek, bár ők állítják, hogy ingyen igazolták őket.
Akkor nagyon rosszul értelmezted a szavaimat, mert nem azt írtam, h hű de fasza h Dajic nem játszik, hanem azt, h megkapta a nagy lehetőséget a bizonyításra. Mert ha teljesen el akarnák felejteni, akkor nb3-ba is inkább egy fiatal 18-20 éves csatárpalánta kapna bizonyítási lehetőséget, nem pedig Dajic. Élvezkedni meg majd akkor fogok, hogyha az ő góljával nyerjük meg idén a magyar kupát. Semmi sem lehetetlen, ki gondolta volna valaha is, h majd Sebők lesz a magyar kupa hőse? úgyanígy ki tenne most akár csak 1etlen lyukas garast is arra, h Dajic lesz az idai magyar kupa hőse?
Én szurkolok neki, nem kis dilemma elé állítaná az ezerfejűt :-))
Nekem csak azzal a hangnemmel volt bajom, ahogy élvezkedtél azon, hogy száműzték. Abban egyetértünk, hogy a profi ott bizonyítson, ahol lehetőséget kap.
Most mi a bajod? Azt mondtad tegnap, h a szakmai vezetés feketén-fehéren kijelentette, h Dajicnak nincs jövője a Vidiben. Ha valóban így lenne, akkor nem kapna lehetőséget az nb3-ban sem, főleg h elmúlt 23 éves és mondjuk pont emiatt nem játszhat Németh V. Szóval Dajic megkapta a lehetőséget, nincs teljesen elfelejtve és ha produkál, biztos vagyok benne, hogy rehabilitálják.
Ráadásul nálánál sokkal nagyobb focisták is (Podolski) kénytelenek szembenézni hétről hétre azzal, h mellőzve vannak a nagycsapat keretéből a tartalékcsapatba.
Úgyhogy nem értem a minősíthetetlen dühkitörésedet. Vagy talán az ankéton amikor Mezey azt mondta h Dajicnak nincs jövője a Vidiben, akkor is felálltál és a f.szod bekapására szólítottad fel a szakmai igazgató urat, vagy ezt a nagylelkű ajánlatot csak nekem mered felajánlani? Amúgy kösz, de nem élek a lehetőséggel...
A Soproni Liga csapatainak NB III-as „kistestvéreire” szigorú szabályok vonatkoznak, nem küldhető például pályára háromnál több 23 évesnél idősebb játékos.Miután a szakmai stáb – ezúttal Szabó György ül majd a kispadon – az első csapat keretéhez tartozó, 1985. január elseje előtt született támadóknak is játéklehetőséget kíván adni, Móron a Dajics, Drabenjuk csatárpárossal rohamozunk majd, de így kimarad például Németh Viktor, Halasi Peti lesz a kapus.
Még hogy nem kap lehetőséget Dajic a bizonyításra. Remélem az nb3 nem fog neki gondot okozni, és párosával lövi majd a gólokat, ami talán egy idő után Mezeynek is feltünik majd. Íme, Dajic előtt nyitva áll a nagycsapat ajtaja, megkapta élete lehetőségét, mostmár csak bizonyítania kell!
Csúnya lenne ha azt a Vasas-t akit Vlakkal, nehéz anyagi helyzetben sz.rrá vertünk, most h jó az anyagi helyzetünk és nem is Vlak az edzőnk (aki vki szerint a feljútás óta a leggyengébb edzőnk volt) nem vernénk meg ismét. Ahogy az is csúnya lenne, ha azt a Nyir1et nem vernénk most meg itthon, akit úgyszintén Vlakkal, úgyszintén nehéz anyagi helyzetben ősszel idegenben megvertünk.
Ilyen teljesítmény mellett a seggünk földhöz csapkodhatjuk majd ha a 8ban leszünk... És ne legyen igazam de könnyen lehet hogy Gézuka Vasasa is csúnyán elkalapál minket akkor aztán a tizedik hely... Talán a Siófok Paks Diósgyőr Reac négyes már nem előz meg minket...
Nem akarok túl pesszimistának tűnni. Február 25ig bizakodó voltam. De amit az MTK ellen nyújtottunk az kevés volt. Hatalmas szerencse hogy meg vertük őket. Eszmélni kéne a vezetőségnek, mert ez így nem fog menni. A Vasas felszívja magát, majd jön a Nyíregyháza. Lehet hogy pontunk sem lesz ezekből a meccsekből.
Nagyon elkeserítő volt az első 2 forduló. a Kispest ellen már egy hajszállal jobban játszottunk mint az MTK ellen, de elszomorító hogy egy rémgyenge Kispest ellen ennyire mentünk.
Nincs csatárjátékunk. Ez az előre rugdosás akkor menne ha Sitku Koller kaliberű lenne. Na nem Ákos hanem az ex-dortmundi cseh. Lekötne két védőt legalább.
De így borzalmas a szenvedés amit az egyszemélyes csatársor produkál :(
Jelen állás szerint az 5-7 hely az sztem nem lesz meg. Maximum a 8.-ra lehetünk jók, ha az előttünk lévő csapatok hozzák az eddigi formájukat (bár mégsem, mert ha az előttünk lévő csapatok hozzák az eddigi formájukat akkor pont h megelőzzük a Nyiregyet és az Újpestet így pont 7. lehetünk. :-))
Arra kevés esélyt látok, h megelőzzük a ZTE-t, Győrt, Honvédot, MTK-t, Kaposvárt, Debrecent)
Bocsi nem akarlak javítani,de úgy modta ha a csapat nem éri el az 5-7 helyet , ami /elvileg/ benne van a csapatba, akkor valószinű hogy a Disztl megy és ha a vezetők, tulaj úgylátja akkor lehet őt is kirúghatják. Én legalábis így értettem.
A Dajic témához meg annyit ,hogy én úgy látom valahogy nemjön ki a Sitkuval . A Simekkel még csak csak összejátszik de többszőr volt hogy a Béla nem passzolt neki jó helyzetbe és azért igy játszani . Tavaly tavasszal szerintem azért tudott olyan jól játszani a Dajic mert nemvolt a Béla .Ha a kettőt a Disztl össze tudná szoktatni, csiszolni szerintem k..jó csatárkettős lenne. Ez csak az én véleményem ebben a pillanatba a jelenlegi csatárfelhozatalunk miatt.