Keresés

Részletes keresés

Kylar R. Creative Commons License 2014.11.02 0 1 1095

Tök jó leírás, köszönjük :)  A tágító bigyóról a Phimocure nevű kommerciális eszköz jutott eszembe (phimocute.net), ami egyik ismerősömön is rengeteget segített.

Előzmény: Fejlesztomernok (1094)
Fejlesztomernok Creative Commons License 2014.11.02 0 1 1094

 

Kedves Bajbajutottak!

 

Saját gyógyulásom történetét írom le. Okokat nem tudom mért, de sajnos egyszer azt tapasztaltam, hogy a fitymát nem tudom hátrahúzni ... fáj ...repedezik a bőr. Az ember pánikba esik ..... majd elmúlik gondolja, de nem ez történt :(. A helyzet csak súlyosbodott :(.

 

Fejlesztőmérnök révén az összes létező egészségügyi háttéranyagot átnéztem, de nem volt túl rózsás a helyzet, de nem tudtam elfogadni, azt, hogy csak úgy lenyisszantják azt ami mindig is részem volt. Átnéztem az amerikai oldalakat is és bizony láttam amit nálunk a legtöbb orvosi hirdetés a témában elhallgat, hogy a felnőttkori fityma eltávolításnál a betegek 30-40% nem igazán tudja megszokni a fityma hiányát, illetve jelentős része - a plasztikai sebészek örömére -  komoly összegekért visszaállító műtétre is ráveszi magát (sajnos nálunk a legtöbb embernek nincs erre pénze). 

Ezért elgondolkoztam azon is, hogy mennyire gondolják végig az orvosok az alternatív módszereket és betegek igényeit, és azt tapasztaltam mereven ragaszkodik a legtöbb orvos  a régi jól bevált nyisszatsuk le elvhez.

Előre leszögezem, hogy az én általam leírt módszer sem jó mindenkinek (nem csodaszer), mert kell hozzá bátorság, önfegyelem, fájdalomtűrés és adottságok (antómiai és szervezet működésbeli sajátosságok) és nem lehetsz cukorbeteg. 

Fél évig "kísérleztem" - ezt a részét sem javaslom senkinek :). 

 

A tapasztalások a következőt mutatták a fitymabőr rendkívül gyorsan gyógyul (hegesedik)- részben ez adja a fitymaszűkület kialakulásának okát is - nálam 1-2 nap alatt a felrepedt bőr vékonyabban, de visszaépült bepanthen plus (fertőtlenítő és hegesedés elősegítő krém) alkalmazása mellett.

Felmerült a kérdés bennem is, ha egy folyamat működik a szűkület kialakulásánál, akkor reverzibilis (visszafordítható) folyamatként is működik-e? és a válasz egyértelműen az, hogy igen, de kitartás kell hozzá :).  

A módszer egyből eszembe jutott, hogyan lehetne ezt megoldani, de a gyakorlati megvalósítását kicsit komplikáltabb volt és ki kellet tapasztalni.

 

1. A módszer lényege a következő: fokozatosan visszatágítjuk a szűkületet. (Egyszerűnek tűnik, de nem egyszerű, fél évig tartott amíg rájöttem minden részletre.)

Az ötletet hozzá a (gyógy)tampon adta, és az, hogy ha a fityma szűkületi részébe felhelyezünk egy tágító anyagot, akkor azzal méretfokozatosan visszatudjuk tágítani a szűkületet.

 

Probléma:

A fertőtlenítő, hegesítő krém használata mellett folyamatosan kicsúszott a helyéről a tágító :).

 

2. A megoldás következő részét a tágító anyagának, formájának, anatómiai kialakításnak és használati módjának kitalálása adta.

 

Problémák:

Tágító ki- és behelyezése vizelésnél és reggeli merevedésnél (könnyen csússzon ki tubuskinyomó mozdulattal), illetve a fájdalom minimalizálása (krém alkalmazásával), és felhelyezést követő stabil helyzetben tartása (alkalmazott krém mennyiségének optimalizálásával).

 

Az ideális forma és anyag kitalálása volt a legnehezebb, végül is a zömök trapéz keresztmetszetű henger forma vált be a legjobban, anyagnak a félkemény szivacsszerű anyag, melynek felülete apró lyukacsos (ennek is megvan fizikai oka, hogy mért ez a legjobb, de ezt majd máskor). A tágítást 2-3 mm-es lépésközökkel, fertőtlenítő,hegesítő és csúszás elősegítő krém alkalmazása mellett tudtam optimalizálni. A használata a tamponhoz hasonló felhelyezési techinikával történt (de nem kell mélyre benyomni, látszódjon a teteje :), és szélesebb rész kifele). A formák kialakítása manuálisan otthon található eszközökkel végeztem.

 

3. A 2. pontban leírtakat követően a gyógyulási technikai optimalizálásának kitalálása jelentette a problémát (dolgozni is tudjon mellette az ember).

 

Probléma:

A tágító anyag nadrág viselése mellett dörzsölte a belülről az egyébként is érzékeny gyógyulásba lévő bőrfelületet.

 

A tapasztalataim azt mutatják, hogy igazán gyors gyógyulást, csak akkor lehet elérni, ha otthon van az ember (pl.: hétvégén) és 2-3 nap alatt léptet csak egy-egy méretfokozatot egésznapos altesti pucérság mellett:) ( hagy himbálózódjon szabadon, dörzsölődés mentesen:)).

 

 

A hétvégén kitágított bőrfelület már begyógyul és a heges bőrfelület is eltűnik. Hétköznap egy finomabb felületű puhább szivacsszerű félkemény mérettartó tágító került felhelyezésre, mely minimalizálta a dörzsölődését. Hétvégére a vékony bőr megvastagodott, krémezés miatt kellően puha bőrfelület tovább volt tágítható. (Ez nem fájdalom mentes, de a krémezés sokat enyhít rajta.)

A tágítási folyamatot addig ismételjük, míg merve állapotban a hímvesszőn a fitymát akadásmentesen hátra nem tudjuk húzni.

 

Fél év kísérletezést követően, 6-7 hét alatt a 6 mm-es szűkületet, 30mm-esre sikerült feltágítanom a fent leírt módszerrel, azóta problémamentes a használata :), igaz sokkal jobban odafigyelek azóta rá :).  

 

Remélem tudtam segíteni sorstársaimon, ismételten jelezem nem mindenki tudja ezt a módszert alkalmazni, és csak szűkületnél alkalmazható, és nem fájdalommentes maga módszer!

 

 

Csi_cso_li_nem Creative Commons License 2014.10.23 0 1 1093

Érdemes megfigyelni, hogy mennyire feljött a gyakori kérdések oldal, ahol most mintha egymásnak adná két ember a stafétabotot. Ennek a Feketedoktornak is a neve mindig újra elő-előjön, kicsit olyan ő, mint a fitymák fekete angyala. De hát sok pénzről van szó, így ha a videóklinikán kell csúsztatni meg hagyni a szakmaiatlan marhaságot futtatni, félinformációkat terjeszteni, az a bevétel érdekében gondolkodás nélkül simán megtörténik.

Előzmény: Kidobóstorta (1092)
Kidobóstorta Creative Commons License 2014.10.08 0 1 1092

"A fiatal kiskamaszok, akik nem tudják és nem akarják SENKIVEL megbeszélni a problémáikat, mert szégyellősek"

 

Ezeket a kissrácokat szeretik nagyon megkeresni a körülmetélős beteg arcok itt a neten, a "jóvágásúak" és igyekeznek fotókat kérni, okoskodni, meg nyilván személyesen is találkozni. Fura, hogy még szektát nem alapítottak ezek   :(

Persze aki rosszul jár az általuk istenített módszerrel, azt csak szidják és azzal nem akarnak annyira találkozni, mint a fiatal srácokkal, akiket rá lehet venni sokmindenre.

Hányinger, milyen alakok járnak ide  :(((

 

"vagy az alulművelt kisfiús anyukák, akik szintén szőröstől-bőröstől bevesznek mindent, amit egy orvos mond. És mit mond az orvos? Sok esetben egyszerűen hazudik, mondjuk ki. Amikor azt mondja egy orvos, hogy teljes körülmetélés KELL, különben nem fog megoldódni a probléma."

 

Igen, a fenyegetés!

Nem vagy jó anya, ha nem vágatod le a gyermeked fitymáját! A sok smegma majd gyulladást, szűkületet hoz, meg úgyis csak "rutinműtét".... könnyű a buta anyukák érzelmeivel játszani, meg arra pályázni, hogy a "jobb szex" miatt csináltassa valaki.... elképesztő, mire képesek egyesek. Az itteni arctalan, bár sok pénzt és energiát mások fitymátlanításába ölő emberek még lehetnek akárkik, de azért egy orvostól többet várnék. Normális esetben  :(((((

Előzmény: Csi_cso_li_nem (1091)
Csi_cso_li_nem Creative Commons License 2014.10.06 0 1 1091

"Mindenki maga dönti el, hogy körül lesz-e metélve vagy nem. Az orvos szerintem minden esetben csak tanácsokat ad."

 

Oh, ugyan. Ezt te se gondolod komolyan, hogy ez így működik. Ugyan már.

Az orvos véleménye egy átlagember számára a Nagy Fehér Istenség kinyilatkoztatása nagyon sok esetben, tudod te is jól.

Különösen azok hisznek el mindent, akik nincsenek benne a témában kellően, nem tájékozottak, nem tanultak eleget biológiát, főleg nők. A fiatal kiskamaszok, akik nem tudják és nem akarják SENKIVEL megbeszélni a problémáikat, mert szégyellősek, vagy az alulművelt kisfiús anyukák, akik szintén szőröstől-bőröstől bevesznek mindent, amit egy orvos mond. És mit mond az orvos? Sok esetben egyszerűen hazudik, mondjuk ki. Amikor azt mondja egy orvos, hogy teljes körülmetélés KELL, különben nem fog megoldódni a probléma. Aztán valahogy mégiscsak megoldódik máshogy. Enyhe esetben kis tornáztatással, durvább esetben bemetszéssel, plasztikával, részleges metéléssel.

Ja, hogy a hazudós doktor úr valamilyen lelki sérülése nyomán szereti az összes fitymát levágni, amihez csak hozzáér? Esetleg a teljes körülmetélést tudja csak megcsinálni, abban van csak rutinja, tehát a többi megoldás nem is jó? Csak, mert ő béna hozzá? Ez nevetséges.

Egy normális ember az egészséges, érző idegekkel bíró testrészeit, szöveteit szereti megtartani. Rengeteg példa van rá, hogy csak azért csonkolnak valakit, mert az orvos azt hazudta, hogy "nincs más megoldás".

Szerintem te is érzed, hogy sántít, amit mondasz. Mert valóban, arról (FELNŐTTKÉNT!!!) dönthetsz, hogy körülmetélnek, de ha három SZTK-hentes már előtte félretájékoztatott, akkor képes vagy valóban elhinni, hogy nincs más megoldás.

 

"Amennyiben zavar valakit az ilyen jellegű oldal és fórum egyszerűen nem kell látogatni."

 

Akik bajban vannak és szeretnének információhoz jutni, azok érthetően idejönnek, mert szükségük van tudásra a témában.

Arra viszont nincs szüksége senkinek, egyetlen értelmes, civilizált embernek se, hogy csonkolás-fétisben szenvedő beteg, sunyi emberek provokálják a jobb sorsra érdemeseket. Ha valakinek szűkülete van, akkor arra vannak módszerek, hogyan lehet megoldani. És ezek közül a legutolsó, legradikálisabb, legprimitívebb a teljes körülmetélés. Ez kell abban az esetben, amikor valakinek az előbőre tényleg teljesen tönkrement. Teljesen hátrahúzhatatlan, a belső része szétrepedt, heges, sebes. Igen, ekkor KELL a körülmetélés. Ha végignézed, ilyen esetekből nincs túl sok. Se itt, se a való életben. A többsége a szűkületeknek enyhe, krémmel, tornáztatással megoldható. Mégis, ha megnézed, hány arc nélküli ember küzd évek óta azért, hogy ezeknek az embereknek is kizárólagos tanácsként a teljes körülmetélést ajánlja, ha kell, ha nem, ez már azért nem normális.

Tehát, elég nehéz elintézni ezt azzal, hogy "nem kötelező idejönni". Ezt az általános iskolában mondta egykét tanár, hogy nem kötelező idejárni, de az se hangzott jobban...   :(

 

"Személy szerint nekem az injekció annyi volt, mint egy szúnyog csípés. Ahány ember ennyi gond és fájdalomküszöb."

 

Gondolj bele abba, akinek rosszul sikerült a műtétje és évtizedekig, élete végéig szenved egy rossz tanács miatt, amit a szüleinek adtak a jófej orvosok, akik persze nem vállalják a felelősséget és az életben nem fognak egy bocsánatkérést se elejteni.

Szerintem baromira örülj, hogy nem jártál pórul... és inkább ne védd a védhetetlent...

Előzmény: szasza_hungary (1088)
Taktus Creative Commons License 2014.09.29 0 1 1090

Itt nem arról van szó hogy  minden képen ellenezni kell a metélést,mert van amikor valóban nincs más lehetőség,hanem arról hogy ha ez segítő oldalként indult akkor teljes tájékoztatást kapjanak azok akik fitymaszűkülettel küzdenek.Minden lehetőséget megkapjanak hogy el tudjanak indulni valamerre ha kell még orvost is lehet nekik ajánlani.

 

Most is nem egy ember van aki arról írt szűkülete van és nem akarja magát metéltetni akkor segíteni kell neki,olyan orvost ajánlani aki tud segíteni,aki meghallgatja a beteg véleményét és nem egyből a saját akaratát akarja érvényesíteni,ráerőtletni a betegre.

 

 

Taktus Creative Commons License 2014.09.29 0 1 1089

Szia!

 

Sajnos amit leírtál az nem igaz,az orvos nem mondja el a betegnek a többi lehetőséget sokszor vagy férevezeti,és van bizony amikor még műtétre sem lenne szükség,mert akár még kenőcs segítségével is meg lehet oldnai.

 

És tévedsz nem vitázni akarok az oldal azzal indít hogy fitymaszűkület help-Tehát fitymaszűkületem van és segítséget kérek,de minden irányból,minden lehetőséget elmondva!!!!!

És nem csak egy megoldás létezik a metélés!!!!Itt a bibi,a lap ha elolvasod úgy hangzik mint ami segítséget és útmutatást ad,felvilágosítást hogy hány irányba lehetne elindulni és sokszor csak pár ember az akitől itt ezt megkapod!!!!Itt kezdődik a baj!!!Lehet elindult jó szándékkal a fórum,de innen pár fanatikus más oldalakra is átmegy és már gyerekeket,fiatalokat kezd megkörnyékezni.

 

 

Gondolj bele hogyan döntené el egy gyerek hogy metéljék vagy nem,vagy egy szülő aki nem járatos abban és nem néz a dolgok  után ha a gyereknek enyhe szűkülete van!Ha a szülő nem néz utána a gyereket megfosszák lehet feleslegesen a teste egy részétől!!!!

A piszkálódást amivel meg később találkozhat nem is beszéljünk emiatt egy közösségben!

 

Ha valaki nincs tisztában az összes lehetőségével akkor bizony ne ő dönt magáról!!!!!Itt van a baj.

 

 

 

Sajnos az orvos nem minden esetben ad tanácsot.Az én rokonom kis kamasz volt amikor mereven mert hirtelen változott a teste és addig nem volt baj észre vette hogy nem tudja csak félig,3/4-ig a fitymáját hátra húzni ,ernyedten semmi baj nem volt,elmentek 3 orvoshoz kettő egyből metélt volna és nem mondta el a többi verziót,a srácnak az volt a szerencséje hogy a szülők ott utána néztek a dolgoknak így felkerestek egy 3.-at és az simán valamilyen  szteroidos kenőcsőt írt fel a srácnak,az orvos négyszemközött is beszélni akart a sráccal,maszturbálásról kérdezte és mint kiderült javasolta a fitymája minden napos hátrahúzkodását,meg kamilláztatását és pár hét alatt teljesen rendbe jött a srác.Az orvos visszahívta kontorollra és ő volt az egyedüli aki az összes verziót elmondta  a szülőknek és a lényeg az lett a srác metélés nélkül pár hét alatt teljesen rendbe jött és semmi baja azóta se.

 

Tehát nem kapott tájékoztatást a szülő és a gyerek sem a másik két orvostól sem.

 

 

Előzmény: szasza_hungary (1088)
szasza_hungary Creative Commons License 2014.09.28 -2 0 1088

Nem akarok beleszólni a vitába, mert értelmetlen lenne.

 

Mindenki maga dönti el, hogy körül lesz-e metélve vagy nem. Az orvos szerintem minden esetben csak tanácsokat ad. Amennyiben zavar valakit az ilyen jellegű oldal és fórum egyszerűen nem kell látogatni.

 

Személy szerint nekem az injekció annyi volt, mint egy szúnyog csípés. Ahány ember ennyi gond és fájdalomküszöb.

Taktus Creative Commons License 2014.09.27 0 0 1087

Amúgy nem tudom hogy mi ez az egész hogy egészséges embereket is metélésre akarnak rávenni és már akár gyerekeket is ezzel fűzőgetnek!

 

 

Nem tudom hogy mi a valódi céljuk!

Mért is akarnak elmagyartalanítani minket(hiszen nem szokás hazánkba)

Milyen országot akarnak képviselni,majmolni ezek a hívek.

Milyen szándék/hátsószándék áll az egész mögött?

 

 

 

Ha valakinek fitymaszűkülete van akkor ha valakiVALÓ
BAN SEGÍTENI  akar mindent elmond,az összes lehetőséget akár jó orvost ajánl aki nem csak egy műtéti módot ismer és nem csak egy megoldást javasol és istenit.

Taktus Creative Commons License 2014.09.27 0 1 1086

Szia!

 

Igen korábban volt már erre példa,hogy kiálltam az álláspontom mellett,hogy nem kell feltétlenül és ész nélkül kell egyből vagdosni és bizony volt támadás emiatt.De nem igazán érdekelt.Ahogy leírtam hogy hazugásg hogy olyan gyorsan gyógyulna a műtét és annyira jó lenne minden.

 

Az bizony viszont érdekel hogy egészséges gyerekeket,fiatalokat is körülmetélésre akarnak rávenni,és hazugságokkal árasszák el őket.

 

Más fórumokon is volt aki ha rajta múlna akkor már gyerekkorban vagy akár csecsemő korban egészséges kisgyermeknél is mindenkit körülmetélne és úgy hogy őt nem metélték körül,mert hol nő,hol férfi az illető,épp kinek adja ki magát olyan hazugságokat ír le hogy a érzéstelenítő nem fáj,a seb gyorsan gyógyul és milyen szép és jó lesz minden!

 

Holott ha elolvassuk akiket körülmetéltek akkor le van írva hogy az érzéstelenítő igen is fájt!

Ha egy felnőtt férfinak fáj akkor egy kisgyereknek,kamasznak vagy csecsemőnek még jobban fájna legyünk már őszinték egyszer!!!!

Ha egy felnőttnek sokáig tart a gyógyulási idő,és kellemetlen,mert bedagad akkor a gyereknél is be fog úgyan úgy dagadni,tehát hagyjuk már a férebeszélést!!!!

 

Akár tetszik nekik akár nem  egy egészséges test esetén a nemiszerv körülmetélése csonkítás!!!!

És elég szomorú ha valaki egészséges kisgyereknél meg tudja ezt tenni,képes egy egészséges gyereket fájdalomnak,fölösleges műtétnek és hosszú gyógyulási időnek kitenni!

 

 

 

 

 

Előzmény: Kidobóstorta (1082)
Csi_cso_li_nem Creative Commons License 2014.09.17 0 2 1085

Sokaknak volt hasonló élménye

Előzmény: Eli07 (1084)
Eli07 Creative Commons License 2014.09.13 0 0 1084

Sziasztok,

Körülmetélésem volt 9 napja, azóta azt veszem észre, hogy a makk feje a húgycsőnyílásnál be van kicsit dagadva és a vizeletürítésnél kissé csípő égő érzést érzek amíg tart a pisilés. Kamillázás során belelógatom átlag 5 percig, Nem tudom kinek milyen tapasztata van, de szerintetek lehet, hogy a kamilla mivel a húgycsőnyílást is érzi, így nagyon kiszárítja a napi 3 kamillázás és ezmiatt dagadhat meg az a rész? Vagy esetleg a metélés miatti fék résznél a varratok miatt, vagyis még a műtét miatt lehetséges? Nem hiszem, hogy fertőzés lenne, mert csak a műtét óta van ez a duzzanat és ez az égő csípő érzés vizeléskor. Valakinek hasonló élménye volt?

Előre is köszönöm a választ!

Never Ever Creative Commons License 2014.09.13 0 0 1083

Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni műtét ügyben. Tudnátok ajánlani nagyon jó pesti, esetleg miskolci orvost, aki nem egy elvetemült "mindenképpenlekellvágniazegészet" típusú hentes?
Előre is köszi! :)

Kidobóstorta Creative Commons License 2014.09.04 0 2 1082

Itt egy komoly ipar alakult ki időközben, az index szakirányú topicjai jól mutatják, mi folyik itt:

Van pár nagyon beteg ember, akik abban lelik örömüket, hogy levágatják a péniszükről az általuk fölöslegesnek ítélt előbőrt és igyekeznek másokat is erre buzdítani.

Addig nem (nagyon) gusztustalan ez, amíg az egyik unatkozó beteges figura a másik hasonszőrűt győzködi sikeresen.

Amikor viszont tájékozatlan és szégyellős tiniket, meg kisfiús anyukákat vernek át, ott már szerintem igen csúnya dolgok tudnak történni.

Mindehhez természetesen asszisztálnak azok, akik anyagilag érdekeltek abban, hogy a különlegességre/extremizmusra/fájdalomra vágyók jöjjenek, fizessenek. Nem véletlen, hogy az amputálás-fétisben szenvedő kicsi, de igen hangos csoport lelkesedését meglovagolja pár (közben nem kicsit hírhedtté vált) plasztikai sebész.

Ezek a figurák megegyeznek abban, hogy szeretik figyelmen kívül hagyni a problémákat, amiket elég sokan elég sokszor elég sok helyre leírtak már évekkel ezelőtt a neten ezerféle nyelven, ezerféle fórumon, kommentekben, válaszokban.

A legdurvább azonban a módszer, ami folyamatosan nagyon ijesztő, évek óta jól mutatja a valós szándékot: elég megnézni itt a topicokat, látszik, hogy ez a kis kör, ha valaki olyat mond, ami negatívan tünteti föl a fityma levágását, azt rövid úton betámadják. A moderáció nagyrészt évek óta arról szól ezekben a témákban, hogy aki a "jóvágású"-körnek nem bólogat, azt kimoderálják.

Vissza lehet nézni, érdemes!

Ezt csak azért mondom, mert ezek a veszélyes alakok nyilván téged is ki fognak kezdeni, esetleg provokálni fognak, ahogy itt már sokakat, majd ha merészelsz visszaszólni, tényeket fölsorolni, kimoderáltatnak pikk-pakk. Szóval, csak nagyon óvatosan.

Hihetetlenül kifinomult társaság, látszik, hogy sok pénz van ebben a dologban, csak ennyit mondok. Élőben természetesen egyik se vállalja a szavait, azt halkan teszem hozzá....

Előzmény: Taktus (1081)
Taktus Creative Commons License 2014.09.01 0 1 1081

Valóban sok orvos metélés párti és ha kell ha nem metélni akar.Van olyan ismerősőm akinél 2 orvos metélni akart és nini a 3. adott szteroidos kenőcsőt neki a srác 12 éves volt ekkor és magától helyrejött,némi fürdésben tornáztatással.Levágták volna fölölegesen neki a fitymáját.

 

Senki nem mondj hogy nem fájt volna neki.Fölösleges fájdalmat és kínt okoztak volna,ha a szülei nem körültekintőek és viszik el több helyre és csak mereven volt baj,3/4-éig  ment csak hátra,na ez nem olyan súlyos hogy vagdosni kelljen.

 

De a bemetszés sem lesz csúnya ha jó kezekben van az ember.

Jobb megtartani a fitymát,ha nem szükséges valóban eltávolítani,meg van annak is a szerpe.

Taktus Creative Commons License 2014.09.01 0 1 1080

Végre egy normális hozzászólás és egy ész érv,hogy ha nem muszály nem kell ész nélkül minden esetben fitymaszűkületnél metélni.Végre valaki leírja ezt is.

 

 

Korábban erről az oldalról más egészségügyis oldalakra is át jöttek fanatikus metélés pártiak akik enyhe szűkületeseket  vagy akár egészségeseket is, akár igen fiatal gyerekeket is arra akartak rávenni,arról meggyőzni,hogy fitymaszűkületre csak egy megoldás van a metélés.Ez önmagában sem igaz,van hogy nem is kell műteni sem!

 

VAgy arról győzdködtek hogy a metélt az milyen jó,milyen szép és milyen egészséges és mennyire is tetszik másoknak már csak ezért is aki egészséges az is csináltassa meg magának,honnan tudja hogy az valójában mennyire is tetszik mások szemében?Az tény hogy kisebb százalékban lehet elkapni betegséget,de egészséges péniszt nem kell körülmetélni,kis higéniával,odafigyeléssel a betegségeket el lehet kerülni és  a metélt pénisz sem ad teljes biztonságot.Utána azt probálták hazudni igen fiataloknak hogy nagyobbnak fog látszani.Európában nem igazán sok a metélt férfiak aránya így hogyan lehet olyat kijelenteni hogy ez mennyire tetszik a nőknek.Sok magyar nő még életében nem látott metélt péniszt induljunk ki ebből.

 

Elnézést a kiakadásomért,de ez nem játék,ezt nem lehet visszacsinálni.És némelyeknél negatív hatások érvényesültek,nem tetszett amit láttak.Óvatosan az ilyen kijelentésekkel!

 

A világon a többség nem metélt,haznánkban meg főleg nem így ilyen kijelentést hogyan lehet tenni. Ami felháborító.És még azt hazudtál hogy ez nem nagy ügy és milyen gyorsan gyógyul,egy-két nap és már semmi baj.Azért ezek igen meggondololatlan kijelentések!.

 

A beszámolok alapján már maga az érzéstelenítő sem kellemes és az első héten a seb vérezhet,gennyezhet és a kötésbe van hogy beleragad,megdagad a seb,és az átkötözés sem kellemes vagy a gézből kiszabadítás sem.Ödéma is keletkezhet és bizony van makk szárazság,érzékenység és valakinek a teljes gyógyulás után is fennáll ez a helyzet.Tehát ezeket is mind le kellene írni.Nem férevezetni aki ezzel a problémával küzd.

 

.Ami hazugság,hiszen igen fiatal korban de van hogy akár 20 évesen is enyhe szűkületnél,kitartó fityma hátrahúzogatással lehetőleg vízben,mert ott könnyebben megy kitartó munkával van hogy saját maga is megtudja oldani és megszűnik a szűkület.Én ismerettségembe is van rá példa.Vagy ha műteni kell nem csak metélni lehet,,van bemetszés,fityma plasztika is ,néha van hogy egy kenőcs is elég a kezelésre.

 

 

 

Én megértem ha valakinek nincs más kiút és sajnos csak ezzel lehet a betegségét megszüntetni!

Azzal nincs is baj!

De amikor hazugságokkal próbálnak másokra hatni,meggyőzni az már túlzás!

 

 

Remélem senkit nem sértettem meg,de úgy éreztem hogy muszály leírnom,mert ez nem egy kis játék,ez nem egy egy perces kis műtét,ami után 2 nappal már focizol,játszol minden fájdalom nélkül.

 

 

Ha valaki korrekt akar lenni akkor kérdezze meg az illetőt a betegsége mértékéről,és az összes lehetőséget mondja el és azt is hogy mivel jár!

 

Előzmény: Csi_cso_li_nem (1058)
nc66 Creative Commons License 2014.08.14 0 1 1079

Ne keseredj el, fitymaszűkülete mindenkinek van fiatal korában. Türelmesen kell nyújtogatni, addig amíg megfelelő nem lesz a mérete. Egy kicsit hamarabb is hozzáfoghattál volna.

Előzmény: szüz82 (1071)
Törölt nick Creative Commons License 2014.07.28 0 0 1078

Ide is írok, hátha itt olvassátok:

Elsősorban Mackónak írok, vagy Gabcsinak, de ő úgy látom törölte magát, de hátha olvassa, de bárkinek köszönöm, aki segíteni tud, vagy tanácsot adni.
Két hónapja volt a műtét, a seb begyógyult, érzékeny még körben, de enyhül. A féknél azonban még eléggé érzékeny, de attól nem tartok, azt hiszem az is enyhült már.
A makk érzékenysége viszont érdekesen alakul.
Nekem alapállapotban kb. a makk harmadáig ér a fityma, az orvos azt mondta. így csinálta az érzékenység miatt.
De nekem a húgycsőnyílásnál még elég rossz, kis seb is volt eleinte a húgycsőnyílás fék felöli végénél. Ha széthúzom a nyílást kis piros sebet látok még mindig, igaz ez nagyon kicsi, orvos nem is látta, de erős fényben látható.
A makk körben már jobb, a pereménél is, de érdekes egyszer jobb, aztán rosszabb.
Zuhanyozáskor, törülközésnél nincs probléma, de ha például a törülköző csak úgy hozzáér, az érzékeny, bár mintha az is enyhülne.
Ha ujjammal hozzáérek, nem fáj, ha végighúzom az ujjamat körben, akkor kis, enyhe fájdalmat érzek. De nem tudom, hogy ez csak idegi alapon van-e, csak ráparázok erre. Orvos szerint ez agyban is dől el.
Emiatt vagyok ideges, tudom a három hónap még nem telt el, de mozgás közben azért eléggé kellemetlen, mikor a fék hozzásúrlódik az alsóhoz, és már elég türelmetlen vagyok az egész miatt.
Éjszaka alsó nélkül alszom, mert így a húgycsőnyílásnál talán jobb, ha szabadon van, talán jobban gyógyul, illetve a makk pereme is ilyenkor szabadon van, nem nyomja vissza az alsó.
Orvos szerint nem kell kezelni semmivel, így nem is teszem, a féknél a bőr eléggé megvastagodott, de ez legyen a legnagyobb probléma.
Próbálok türelmes lenni, de idegileg eléggé megvisel, hogy ilyen lassú a javulás. Azzal nyugtatom magam, hogy érzem a javulást, és előbb-utóbb csak jó lesz.
Ha valakinek vannak ebben tapasztalatai, akkor kérem, írjon, ha tud valami tanácsot adni, köszönöm előre is.

Pennysta Creative Commons License 2014.07.26 0 0 1077

Ha majd megblankolnak és előbújik a makkod,  akkor nem foglak irigyelni. Ki fog végezni a makkérzékenység. Én 23 évesen láttam először a makkomat, hiába minden, érinthetetlen maradt. Gézbe van csomagolva, csak így tudok létezni.

Előzmény: szüz82 (1071)
be1234 Creative Commons License 2014.07.26 0 0 1076

Talán egy urológus természetgyógyásznő? Aki szájártétellel gyógyítja a fitymaszűkületet?  :D

Előzmény: Törölt nick (1072)
Csi_cso_li_nem Creative Commons License 2014.07.03 0 2 1075

Ha nincs letapadas, hanem szukulet van, akkor azert ovatosan a szakitassal. Ne repedezzen be a fityma belso erzekeny bore, mert akkor a repedes heges-sebes lesz es akkor aztan csak azt tudjak majd mondani, hogy le kell vagni az egesz fitymat.

Azt meg ne akard.

Bar van itt par lelkiismeretlen alak, akik alig varjak, hogy az egesz fitymadat levagjak, talan mar irtak is neked privat levelet... 

Előzmény: szüz82 (1073)
Pennysta Creative Commons License 2014.06.29 0 0 1074

Én a helyedben hátraszakítanám. Nem kell nyavajogni meg sírni, minden kisgyerek hátraszakítja magának, vagy ha nem, akkor az orvosa.

Előzmény: szüz82 (1073)
szüz82 Creative Commons License 2014.06.25 0 0 1073

nincs  le  tapadva  csak  a  börön  kicsi  a lyuk

 

Törölt nick Creative Commons License 2014.06.25 0 0 1072

Szia!

 

Miért kellene neked női urológus? Elég nagy szűkületed van, hogy bírta eddig?

Előzmény: szüz82 (1071)
szüz82 Creative Commons License 2014.06.25 0 0 1071

szüz82 Creative Commons License 2014.06.25 0 0 1070

van nöi urologus?

Törölt nick Creative Commons License 2014.06.25 0 0 1069

Szia!

 

Ha olvasod még a topikot, akkor írj kérlek, mailt, mert van egy sorstársad, akinek szerintem tudnál segítséget, tanácsot adni, magam is ritkán jövök ide, ezért írj mailt!

 

 

Előzmény: macko1000 (1053)
Törölt nick Creative Commons License 2014.05.26 0 0 1068

Hamarosan kell mennem a műtétre. Kb. 1 hónapja voltam a dokinál a kórházban az időpont miatt, aztán május végére kaptam az időpontot. Azt írtam már régebben, hogy elsősorban a makk érzékenysége miatt aggódok, az orvos ki is akadt kissé, mert biztos megunta a nyavalygásomat. Javasolta a bemetszést, de azt én nem szeretném, esztétikai okokból, illetve nem nagyon olvastam arról jókat.
Azóta viszont sokat javult az érzékenység, lehet, hogy a rendszeres tisztítás, törülés miatt? Kb. három hete vettem észre, hogy szappanozásnál, illetve utána a törülköző érintésénél nem olyan érzékeny már. Múlt hét eleje óta naponta mindig kicsit tovább hagyom hátrahúzva, és tudok úgy jönni-menni, autót vezetni, satöbbi. Szóval nem olyan vészes. Igazából a makk peremén elől van kis fájdalom, de nem vészes. Ha megigazítom az alsót, hogy a varrás ne érjen hozzá, akkor szinte semmi fájdalom nincs. Ez jó jel? Vagy nem jelent semmit?
Ma kb. 2 órát volt hátrahúzva, viszont a makk olyan ráncos lett, hogy kicsit megijedtem. Most attól tartok, hogy ha teljesen kiszárad, akkor ismét nő az érzékenység? Vagy ez csak felesleges aggódás?

Csi_cso_li_nem Creative Commons License 2014.04.25 0 2 1058

Vannak lelkiismeretes dokik. Meg SZTK doki is akad, aki normalis es nem akar vagni egybol mindenkirol mindent. Nezz jol korul, vigyazz magadra!

Előzmény: zzsp (1056)
zzsp Creative Commons License 2014.04.22 0 0 1056

Valaki tudna javasolni egy (szakrendelős) urológust Budapest területén, aki végez fitymaplasztikát is? Idáig csak olyan szakorvosokkal találkoztam, akik a circumcision kívül mást nem is ismernek... Bár rendesek voltak, mondták, hogy ők sem vágatnák le a sajátjukat sem, de sajnos nem ismernek más technikákat. (Akár üzenetben is)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!