Keresés

Részletes keresés

vidi313 Creative Commons License 2012.12.10 0 0 7363

Tisztelt doky.

2 lehetőség van.

1, Te tényleg valóban ennyire naív vagy, mint ahogyan itt előadod.

2, TS ügynökösködsz.

Az utat végigjártam, nem szégyellem bevallani, másfél millám bánta mindent beleszámolva, szerencsére csak azért ennyi, mert hiszékenységem mellett anno némi kis óvatosság is szorult, sajnos nem elegendő, de ez már a múlt.

Előzmény: doky--- (7360)
JGab Creative Commons License 2012.12.10 0 0 7362

Nem akarlak elkeseríteni, de a 'használt' TS jog árának nem sok köze van az ingatlanpiachoz.

Az nem úgy működik, hogy megvetted 2M-ért, most ér 750e-t, aztán meg majd ér megint 2M-t.

 

Járt itt már kismillió hasonló csodatévő cég, 99%-uk csaló volt, a maradék 1% meg semmit nem csinált.

Előzmény: doky--- (7360)
doky--- Creative Commons License 2012.12.10 0 0 7361

tisztelt JGab!

örülök hogy meghatódtál ,csak nehogy elézékenyülj !

 

Előzmény: JGab (7358)
doky--- Creative Commons License 2012.12.10 0 0 7360

tisztelt vidi313 és JGAB !

Nem jól fogalmaztam az előbb : Amúgy próbálja meg valaki a sályátüdü.jogát értékesíteni itt vagy külföldön saját erőböl , szerintem képtelenség !!"

ez így nem igaz hanem inkább nagyon nehéz . inkább kérdezz utna ne pedig támadj ! ne énrám legyél mérges JGAB hanem arra aki befürdetett ilyennel ( ha vettél ) !

amugy ezt az egész fórum és a beírók sokszor adott nekem segítséget , de most hogy én tudtam erre a problémára megoldást ,ezért reggeltem be .!

amúgy JGAB én úgygondolom ha tudunk egymás problémályán segíteni ,akkor miért ne tennénk ( ahogy látom te nem így gondolod)

 

vidi313 szerinted miért vásárolnak földet ,ingatlant , ipari parkot a külföldiek ?

mert spekulánsok és ráadásúl az állam is támogatást ad rá nekik!

olcsóbb mint náluk és jó befektetés ,egy befektetés hosszútávú dolog . pl: egy személy megvette a jogot 2,000,000 ft-ért , most eltudja adni ,hogy megszabaduljon tölle 750,000-ért . megveszi a külföldi és kiadja . kivár hogy felmennek az ingatlan árak és eladja ennyi .

csak azért irtam le ezt megelőzően ennek a dolognak az én gondolatom szerinti megoldását mert , a közeli barátomnak eladták .

a pereskedéshez -pertársasághoz nem tudok hozzászólni mert nem értek hozzá de álltalában nem egyszerű dolgok

az elérhetőségét akkor nem teszem fel JGAB szerint kidobnak miatta , ez a jó magyar felfogás egye meg mindenki amit főzöt . végeztem evvel a témával , sajnálom azokat akiket érdekelt volna !

üdv!

Előzmény: vidi313 (7359)
vidi313 Creative Commons License 2012.12.10 0 0 7359

"Amúgy próbálja meg valaki a sályátüdü.jogát értékesíteni itt vagy külföldön saját erőböl , szerintem képtelenség !!"

 

Na látod, ez az utolsó mondatod totálisan hiteles. És tudod miért? Mert üdülési jogot csak átverés útján lehet értékesíteni.

Az átverés ellen meg már eléggé jó jogszabályok vannak Mo-on is, amivel utólag, szerződéskötés után is lehet élni. Na itt a csapda a régi tulaj számára, de ezt már többször kifejtttem itt az indexen ezzel a témával foglalkozó másik fórumban, itt már nem ismétlem meg.

 

 

Előzmény: doky--- (7357)
JGab Creative Commons License 2012.12.10 0 0 7358

Megható ez az önzetlen segíteni akarás. Csak azért beregisztráltál, hogy feltehesd azt az elérhetőséget?

Nyugodtan tedd be ide, ha a modi meglátja, a nickeddel együtt hajítja ki úgyis.

Előzmény: doky--- (7357)
doky--- Creative Commons License 2012.12.10 0 0 7357

ha hiszel ha nem neki eladták , mint ahogy leírtam a cégnek közvetői szerepe van , a régi tulaj számára meg semmilyen csapdával nincs teli ! megnézték a szerződést ügyvéddel is . amugy teljesen egyszerű a képlet : az üdülési jog tulaja megbízza a céget hogy adja el a SAJÁT TULAJDONÁT KÉPEZŐ JOGOT ! ha eladja jutalékot kap belölle . mi ebbe a csapba ? nemtudom milyen csapdáról beszélsz a cég nevére nem kerűl a jog , akármikor visszavonhatod a megbízásukat és semmilyen fizetési kötelezetséged nincsen csak ha eladják !!

ennyi erővel ha autót adsz el egy kereskedőn keresztűl az tele van " csapdával " ????

nem értem hogy mit értesz másodértékesítés alatt ? az az adot jog apartman , szoba vagy akármi az ügyfél nevén van , hogy mit csinál a saját tulajdonát képező üdűléssel ezt ő döntheti el !

hinni nem kell benne a barátomét eladták ,ennyi!

ha gondolod inkább hidd el azoknak a személyeknek a "segíteni akarásukat " akik rásozzák átverik ezekel az üdü.joggal az ügyfeleket , folyamatosan!

elkérem a cég elérhetőséget és felrakom !

 

 

Amúgy próbálja meg valaki a sályátüdü.jogát értékesíteni itt vagy külföldön saját erőböl , szerintem képtelenség !!

Előzmény: vidi313 (7356)
vidi313 Creative Commons License 2012.12.10 0 0 7356

Egyszerűbb lett volna, ha belinkeled ide az elérhetőságet, lássa mindenki, akinek szüksége van rá. :-)

Az általad leírtakban nem hiszek, egy másodértékesítés az erre szakosodott cégen keresztül nem ilyen ilyen egyszerű, és tele van csapdával a régi tulaj számára.

 

Előzmény: doky--- (7355)
doky--- Creative Commons License 2012.12.10 0 0 7355

sziasztok !

Úgytudom , hogy van olyan cég magyarországon aki magánszamélyek üdülési jogát eladja ,vagy pontosabban közvetítt, ahogy tudom javarészt külföldön ?!

Ha jól tudom sikerdijjuk van , 10 % az eladási árból ( minnél többért adják el annál több az ő pénzük is ) , valami megbízási szerződést ????? ,-- ha jól tudom -- kell velük kötni és ennyi . Az eggyik barátomnak is ők adták el , neki 3 joga volt , mondtam neki hogy nem normális , most már ő is belátta . Amúgy 3 éve árúlta feléért mint amannyiért megvette . Ez a cég meg elég hamar elpasszolta .Úgy tudom hogy ausztria vagy németországba adták el ezt nem tudom pontosan , de az biztos ,hogy ez eggyiket romániába vettek meg. Ennyit tudtam segíteni , amúgy meg senki ne kezdje el cserélgetni a jogot nagyobra meg megvarjálni , mert arra biztosan rá kell fizetni erre a tuti dologra. én úgy gondolom mivel teli van a net ilyen eladni akkaró emberekkel , ez azért nem rosz hogy van egy ilyen cég . ha valakinek kell az elérhetőségük az jelleze megpróbálom elkérni:

üdv.

Wormie Creative Commons License 2012.12.08 0 0 7354

A MN hétvégi mellékletében elég részletes cikk van a témáról. Akit érdekel, még megveheti a lapot.

 

Előzetes:

 

 

Elhúzódó üdülés
Aligha nevezhető az évszázad legnagyobb átverésének, mégis több száz tanút hallgattak meg miatta hazánkban, és a bíróság nyolcvanötezer oldalnyi nyomozati anyagot tanulmányozott. A brit újságolvasók pedig megismerhettek egy szívfacsaró történetet, amely miatt még az olimpiai láng útját is át kellett szervezni. (26–27. oldal)

Cenerentola Creative Commons License 2012.12.03 0 0 7353

McGoldrick a védőbeszédben azzal érvelt, hogy ha csaló lenne, akkor nem Magyarországra jött volna csalni, ahol nem ismeri se a nyelvet, se a szokásokat, se a törvényeket. Elmesélte, hogy négy embert tart fent (három lányát és a feleségét), és hogy korábban Jaguar-kereskedőként dolgozott, ahol az egyik sportkocsifajtából ő adott el a legtöbbet a válság közepén, még meg is jutalmazták, aztán egyszer csak jöttek a rendőrök, akik a Jaguar cég fejesei szeme láttára bilincsben vitték el.”

 

A Jaguárral való kereskedés során nyilván jelleme is e ragadozóéhoz hasonult. Mert nézzük csak, mit is ír Brehm a jaguárról (Felis onza):

 

„Mindenféle nagy gerincessel táplálkozik, és minden tekintetben félelmetes rabló... Az ember elől többnyire kitér, de az alvót meg a vigyázatlant többnyire lemészárolja... Kártékonysága miatt minden módon vadásszák és irtják. 

 

Csak kár, hogy ez az utóbbi megállapítás hazánk esetében nem állja meg a helyét. Mert itt még mindig szabadon garázdálkodhatnak. De egyebekben Brehm jellemzése tökéletesen ráillik az üdülési jog hazai kufárlelkű ragadozóira.

Előzmény: Wormie (7351)
Törölt nick Creative Commons License 2012.12.03 0 0 7352

Az előbb olvastam az NLC fórumán:

 

" A történetem a következő:

2010-ben 15 évre szóló  évi 1 hetes üdülési jogot vásároltunk a Négylevelű Kft-től a Hotel Balneo Zsóryba. Most olyan anyagi helyzetbe kerültünk, hogy szerettük volna eladni, de a Balneo Hotelben közölték velünk, hogy ezt nem tudjuk megtenni, mivel tulajdonos váltás történt és az új tulajdonos nem ismeri el az üdülési jogokat. Így sem igénybevenni sem eladni nem lehet ezeket.

De erről semmilyen értesítést nem kaptunk.

Most hasonló helyzetben lévő sorstásrakat keresek, mert talán összefogva többre juthatunk, hogy visszakapjuk a pénzünket amelyet befizettünk az üdülési jogra.

 

várom a jelentkezőket..."

 

 

http://www.nlcafe.hu/forum/?fid=441&csatid=23&topicid=302824

Wormie Creative Commons License 2012.12.02 0 0 7351

Na végre! :-)

 

Szeretnék még legalább egy féltucat csaló TS cégről hasonlókat olvasni...

 

Mindazonáltal:

 

Micahel Turner saját védőbeszédében kifejtette, hogy nem ingyen utat ajánlottak a vevőknek, hanem lehetőséget egy promócióban való részvételre, és ennek feltételeit közölték is a vevőkkel. “Mindig olvasd el az apró betűs részt” - figyelmeztette utólag is a közönséget.

 

 

 DUMA-DUMA-DUMA! Ha annyira tisztességes lett volna, akkor NEM az apróbetűsben rejti el a lényeget!

 

 

 

McGoldrick a védőbeszédben azzal érvelt, hogy ha csaló lenne, akkor nem Magyarországra jött volna csalni, ahol nem ismeri se a nyelvet, se a szokásokat, se a törvényeket. Elmesélte, hogy négy embert tart fent (három lányát és a feleségét), és hogy korábban Jaguar-kereskedőként dolgozott, ahol az egyik sportkocsifajtából ő adott el a legtöbbet a válság közepén, még meg is jutalmazták, aztán egyszer csak jöttek a rendőrök, akik a Jaguar cég fejesei szeme láttára bilincsben vitték el.

 

 

Jajjistenem! Mi köze van ennek az adott perhez....?????   Tisztára, mint nálunk a hmmm... kisebbségiek, mikor azzal apellálnak enyhébb büntetésért, hogy nagy a család....

Vagy most essünk hasra, mert ő n+1 Jaguárt eladott...???  Vagy úgy gondolja, hogy egy bizonyos számú Jaguár eladása már feljogosítja némi TS-csalásra...?

Anyámborogass!

 

 

Előzmény: petike23 (7345)
TG-pereljünk! Creative Commons License 2012.12.01 0 0 7350

Na ez vár a HCH-ra is ....szétszedjük őket!!!

 

 

Előzmény: petike23 (7345)
TG-pereljünk! Creative Commons License 2012.12.01 0 0 7349

hát azt nem hiszem, hogy beperel becsületsértésért, én pereltem be és jelentettem fel a céget a BRFK-n.

 

 

Előzmény: Cenerentola (7348)
Cenerentola Creative Commons License 2012.11.30 0 0 7348

Na, csak vigyázz, mert még majd beperel becsületsértésért!

Pedig megboldogult Antall Jóska exminiszterelnök is megmondta: „Akinek krokodilbőr van a képén, annak ne legyen mimózalelke!”

 

Tolnai Lajos kitűnő írónk pedig ezt írta: „Mire való a fényes gazokat bántani, mikor a legkisebb gazember is megköveteli, hogy a becsületét érintetlenül hagyják.”

Előzmény: TG-pereljünk! (7340)
Pisces72 Creative Commons License 2012.11.30 0 0 7347

Dr. Kende Júliánál érdeklődj, ő szakosodott erre. Vmelyik másik topikban ott van az elérhetősége is, érdemes rákeresni.

Előzmény: feri1361 (7346)
feri1361 Creative Commons License 2012.11.30 0 0 7346

ÉN is hasonlóan jártam. Én szerdán jelentettem fel őket a gazdasági versenyhivatalnál. Egy ügyvéddel beszéltem Ő azt mondta hogy semmi esélyem prelni mert úgyis elbukom a pert.

petike23 Creative Commons License 2012.11.30 0 0 7345

Kanári-szigetek helyett Markó utca

Lassan véget ér az a három éve húzódó, bonyolult és nemzetközi botrányokkal tűzdelt tárgyalássorozat, amelyben a Pesti Központi Kerületi Bíróság csütörtökön első fokon bűnösnek talált két brit vállalkozót, akik Magyarországon alapítottak timeshare (üdülési jogokat áruló) vállalkozást.

TG-pereljünk! Creative Commons License 2012.11.28 0 0 7344

A lavina elindítva!!

És ez a szemét hívogat, hogy folytatja az eladást! 

Mindenki rájuk száll, akinek közve van. GVH, NFH és persze a jogászok! 

TG-pereljünk! Creative Commons License 2012.11.27 0 0 7343

Kedves mérges vagyok, 

 

átérzem már én is a szituációt, elfelejteni nem lehet azt az ártatlan arcukat.

A mi arcunk Dániel volt, menő öltönyös ember...a HCH macsója.

 

Persze nem annyira macsó, mert tiszta ideg, van is miért az legyen, mert én végig visszem az ügyet .....

 

Te HCH vezetett meg? Nem pereltél?

 

Üdv

 

 

Előzmény: mérges vagyok (7341)
JGab Creative Commons License 2012.11.27 0 0 7342
Igen, sajnos előbb utóbb mindenki belesétál valami hasonló csapdába.
Egy dolgot kell szem előtt tartani. Ami nagyon szépen hangzik, az gyanús.
2M értékű jogra igértek 3,5M eladási árat. Az majdnem 80%-os haszon. Ha ilyet tudnának, eboltolnák saját maguknak, hülyék lennének odaadni az üzletet másnak.

Általános tanulságként írtam én is.
Előzmény: TG-pereljünk! (7338)
mérges vagyok Creative Commons License 2012.11.27 0 0 7341

Kedves TG.!

 

Velem ezt játszották el 2009-ben.

S a mai napon a ttölük 2 360 000 Ft.-ért vett Balatonfüredi 4/4 sz.páros ev 23.hetére szoló üdülési jogért 400 000 ft.-ot kinálnak.enyiért vennék vissza.

Persze eladni sem tudom,már legalább 10 társaság ajánlkozott,de mind pénzt kér előre,s aki kapott az sem adta el.

 

Véletlenül nem Balogh volt az illető?

 

Üdvözlettel: "mérges vagyok"

Előzmény: TG-pereljünk! (7333)
TG-pereljünk! Creative Commons License 2012.11.27 0 0 7340

Ja és az illető kolléga nevét nem írom ide, aki magát nem merte fönökként bemutatni, hanem a nála alacsonyabb beosztásban lévő kolléganőjét adta meg feletteseként.

Kiderült ő a naggy szemét, de majd most jól megszívatom úgy, hogy....

 

Uggye D vagy tán DD kolléga?

Szemétláda mocskos hazug disznó! Azt kapod, amit megérdemelsz, csak figyelj! Soha ne becsüld le az ellenfeledet, biztos olvasod a topikot!!!

TG-pereljünk! Creative Commons License 2012.11.27 0 0 7339

minden embernek más és más a szempont ami alapján megéri megvenni szolgáltatást stb.

Tanuljatok belőle és mindig legyetek figyelmesek és picit a mai magyarországon gyanakvóak, mert sajnos csak arra menneki ki , hogy megkopasszanak minket.

 

 

TG-pereljünk! Creative Commons License 2012.11.27 0 0 7338

Sajnos így lassan 1 éve letelte után össze raktuk a képet, de én 10 éve használtam a belföldi üdülő jogomat,amikor vettem nagyon olcsó volt (!), kiszámoltam 20 évre leosztottam és megérte! Nem is volt gond, minimálisat kommunikáltam a társasággal, de ebben az üzletben átvágott teljesen a HCH.

Tudod JGab, sajnos van minden embernek egy-egy olyan pillanata amikor nem méri fel a tényleges kockázatot és belevág. Ez egy nagy hiba voolt. Én örülnék továbbá a 2 fős eredti üdülőjogomnak, ha vissza adják régi állapotot és visszafizetik a ráfizetést a család elhasználja...

Na mindegy, elindítottam a lavinát, kapnak 4 hatóságtól vizsgálatot, az egyik már büntette őket 40 millióra (GVH) és csütörtökön a BRFKN is megy a feljelentés a cég vezetője ellen.

Azért irtam le, hogy megóvjam a többi embert a problémától!

 

Vannak a gazdasági életben kapcsoaltaim, most bevetem őket :)

 

 

 

Előzmény: JGab (7337)
JGab Creative Commons License 2012.11.27 0 0 7337

Sajnos ez tipikus történet.

Persze a HCH a hunyó, de ekkora összegeknél azért szükség lenne némi óvatosságra.

 - Reálisnak tűnik az, hogy az osztrák TB nyaralókat vásárol Magyarországon? Miért tenné?

 - Ha mégis vásárolna jó áron, a kereskedő miért adná el neked az 'árut' és adná így át a haszon jó részét?

 - Amikor a vételi szerződést aláírtátok az nem volt furcsa/gyanús, hogy az értékesítési vállalásról egy betű sincs?

 

Sajnos a HCH féle csalók pont ezt a hiszékenységet és feltétlen bizalmat használják ki.

Előzmény: TG-pereljünk! (7330)
vidi313 Creative Commons License 2012.11.27 0 0 7336

"Elmeseli valaki nekem hogy miert jo ez az udulesi jog?"

Semmiért. Nem is venne senki, ha oltári nagy hazugságokkal, soha be nem váltott mesebeli ígéretekkel csőbe nem húznák az óvatlan palimadarakat.

Előzmény: Törölt nick (7331)
Homokdűne Creative Commons License 2012.11.27 0 0 7335

Mehet máshova is, de én sem értem igazán. Ma már aztán az éves fenntartási költségért bárhol elnyaralok, olyan túlkínálat van....

Előzmény: Törölt nick (7331)
TG-pereljünk! Creative Commons License 2012.11.26 0 0 7334

Megosztom veletek a történetemet: elégedett HCH ügyfél voltam, de nagyon átvágtak. Tanúság, hogy ne járjon senki így:

 

 

Kolléga = aki játszik velem, a HCH ügyintézője 

Állítólagos főnök = akinek a nevét soha nem tudtam meg :) 

 

Több éve használom 2 személyes üdülőjogomat Hévízen a Holiday Club Hévízben (8380 Hévíz, Vajda Ákos u. 3). Mondhatjuk a használat során azt kaptam, amit vártam, nem volt probléma egészen 2012. január hónapig. Telefonon megkeresett egyik kolléganőjük azzal a szándékkal, hogy megkérdezze: nem akarom üdülőjogomat eladni-e valamint érdeklődött aziránt, hogy ki tudjuk-e használni az általunk lefoglalt hetet. Valójában véve kapóra jött a feltett kérdés, hiszen 2011-ben sikeresen felépültem infarktusomból és orvosom eltiltott a hévízi tó vízétől, ugyanis annak összetétele nem javasolt számomra. Az üdülőjogot azon célból vettem jó pár évvel ezelőtt, hogy legalább évente 1 héten a hévízi tó gyógyhatását ki tudjam használni. A hölgy kérdésére válaszolva egyeztettünk időpontot, ő behívott engem egy személyes beszélgetésre. Fiam is jó ötletnek tartotta, így hát elmentem a személyes elbeszélgetésre, mely során kollégái a következőket ajánlották: kérésemre értékesítik az üdülőjogomat, de nem lehet jól eladni a 2 fős apartmanokat, melyek a 10. naptári hétre érvényesek. Persze amennyiben el szeretném adni a B004936/1-es szerződésszámon megkötött üdülőjogomat a HCH viszontértékesítési megbízási szerződés keretében elkezdi azt értékesíteni. Felajánlották, hogy a sikeresebb eladás véget arra is van lehetőség, hogy a kelendőbb nagyobb apartmanokra kérjek egy cserét és akár egy jobb hetet is kaphatók így vagy a csereprogramban cserélgethetem azt.

Gondolkodtam a lehetőségen, és a következő megbeszélés már 2012. február elején a HCH-nál volt. Kolléga elmondta, hogy a 2 fős apartmanokat nem keresik, de a 4 fős apartmanokat igen. Mily meglepő módon éppen volt egy 4 fős apartmanja szabadon, 44. naptári hétre érvényes. Azzal érvelt, hogy az osztrák társadalombiztosító előszeretettel „nagy tételben” vásárolják fel ezen apartmanokat és ha erre lecserélem, akkor ő a nagyobb apartmant már tudja is értékesíteni, ahogyan az ő szavaival éljek: „pont most kerestek meg az osztrákok minket és lehet, hogy el is megy”. Kolléga megnyerő stílusa és érvelése elültette a bogarat a fülemben és számoltunk is egyet gyorsan: a B004936/1- es eredeti szerződést módosítottuk, csupán 1.000.000 Ft ráfizetésével tulajdonos lettem a 4 fős apartmannak. Boldog voltam, hiszen a Kolléga nagyon kedves volt, hogy rávezetett arra, hogy olyan apartmanra cseréljek amire van kereslet. 2012. február. 14-én bevittem a HCH Kft-be a pénzt és befizettem, megtörtént a szerződésmódosítás.

Vártam a továbbiakat, de sajnos így visszamenőleg már tudom, hogy a kolléga látszólagos jó szándéka tulajdonképpen az én vesztem lett, csúnyán és ennek tetejébe: előre   kitervelve szándékosan át lettem vágva a nagy semmire! A csere elintézése ráfizetéssel valótlan állításon alapulva történ tulajdonképpen az ügyfél kárára, hiszen szándékosan mézesmadzag lett elhúzva és máris ki lett varázsolva az 1 millió forint.

Teltek a napok és semmi nem történt, kerestem a kollégát, de nem értem el. Üzenetet hagytam, de ő nem hívott vissza, a megadott mobilszámon nem lehetett őt elérni. 2012 júniusában kolléganői mondták külföldön van, ne keresem. Érdekes viselkedés ez egy cég alkalmazottjától, akinek a zsebét az ügyfél befizetéseiből tömik, arrogánsan közölte mi is meg tudjuk oldani, de nem tudták, mert közölték nincsen értékesítési szerződés megkötve és nem látnak bele az ügyintézőm ügyleteibe. Nevetséges az egész, hiszen csak „apró pénzt” fizetnek be az emberek, mi az. Kolléga azzal köszönt el tőlem februárban, hogy akkor a 4 fős apartmant elkezdi értékesíteni. Kolléganők elmondták, hogy értékesítési megbízást kell adnom. Tehát negyed év alatt semmi nem történt, a pénz be lett zsebelve és más már nem is érdekes. Mivel nemboldogultam fiamtól kértem segítséget.  Persze a fiam  3 perc alatt elérte az irodában. Kolléganői azt hazudták, hogy nem ér rá. Fiam  beszélt a kollégával, aki értetlenül állt, hogy miért nincs viszontértékesítési megbízás kötve. Persze hibáját nem ismerte el, mintha semmi nem történt volna. Érdekes addig nyomon követte az eseményeket, míg az 1 millió forint be lett fizetve utána már nem. „Persze közben az osztrák társadalombiztosító is bejelentkezett” Most már tudjuk ez is egy nagy hazugság (már a második megtévesztés), mint az egész!

Én és a fiam bementünk a kollégához, aki mondta csak őt keressük, most már jó kezekben vagyunk. Megkötötte 2012. június. 27-én a viszontértékesítési megbízást a 4 fős apartman üdülőjogának eladására 3.490.000 Ft minimum árért. Meggyőző volt, mint mindig, megnyugtatott minket: ő most már nyomon követi az eladást. Augusztusban felhívott engem, hogy fejlemények vannak, jöjjek be. Erre a telefonra bejelentkeztem, de közölték ismét a kolléganők, ő szabadságon van. Fiam hívta őt, üzenetet hagyott. Kolléganők ki kérték maguknak, hogy fiam  beszélni akar az ügyintézőnkkel , közölték: „hagyja békén, ne is kijár a szabadság”, ők persze megint semmit nem tudtak az ügy érdekében szólni. Kérdezem én hogyan merik ilyen stílusban kezelni az ügyfeleiket.  Időközben pár szintén hasonló cipőben lévő HCH-s ügyfél felhívta a figyelmemet az egyéb fórumokon található történetekre és persze arra is, hogy őket hogyan vágták át.

Teljes mértékben világossá vált számomra, hogy át lettem verve, csak és kizárólag az 1 millió forint befizetése érdekelte a HCH-t és persze az ez által megemelkedett éves díj befizetése: eddigi 53.471 Ft helyett már 92.000 Ft-ot kell befizetnem.

Mérgesen kértünk időpontot ügyintézőnktől én meg a fiam, aki tájékoztatott minket: nem fogja tudni eladni az üdülőjogot ezen az áron. Érdekes pár hónappal ezelőtt még az osztrák társadalombiztosító is érdeklődött, kapkodva kellett befizetni az „aprópénzt”, nehogy lemaradjunk. Rossz piaci helyzetre hivatkozva mondta, talán 800.000 forintért jóval áron alul el tudja nekünk adni. Könnyű kijelentése volt azok után, hogy 2 érveléssel is hazudott: elhúzta a mézesmadzagot előttünk, hisz neki csak egy érdeke volt a kasszírozás a cserét illetően más nem. Egy állítása volt az egyetlen egy valós, ami nem hazugság volt: jóval áron alul lehet már évek óta eladni az üdülőjogot. Kérdésemre nem kaptam választ, miszerint mi van az osztrák társadalombiztosító megkeresésével, melyet ügyvédünk ellenőrzött: valótlan. Ügyintézőnk  igen ideges volt, nem tudta hova nézzen. Nem csodálom, hiszen ennyi hazugsággal élni napról napra nagy teher.

 

Idegességében 25 percet késett erről a találkozóról és persze irodájába ültetett, hogy senki ne hallja a beszélgetésünket. Érdekesen alakult a beszélgetés hiszen ellentmondásba került a kolléga  önmagával.

 

Hát röviden ennyi a macska-egér játék, amit velünk művel a HCH Kft.

 

Jelenleg a következő a helyzet:

 

Fenti érvelésre hivatkozva, miszerint a 4 fős üdülőjog eladható befizettem 1 millió forintot azonnal, így tulajdonosa vagyok 1.970.000 Ft összegben egy olyan apartmannak, ami eladható tán 800.000 ezer forintért. Ha meg nem kell a pénz várjuk ki míg vesztesség nélkül eladható lesz – kommentálta a kolléga  ellentmondóan saját korábbi kijelentésével,

Kolléga teljes mértékben becsapott engem, hiszen jelenlegi eladási statisztikák alapján 1,2 millió forint anyagi vesztességgel tudnám eladni üdülőjogomat, és kötelező érvényűvé vált a megemelkedett 4 fős apartman 92.000 Ft-os díjának kifizetése, mely nagyobb terhet jelent számomra.

Kolléga elmondás alapján neki érdeke eladni jó magas áron az üdülőjogot, mert ahogy mondta minden után jutalékot kap. De várjunk éveket….

 

Állítólagos főnok személye: kolléga  feletteseként XYt nevezte meg, akit fiam  felhívott és felháborodva közölte, ő nem a főnöke. Micsoda egy modortalan cég az, ahol az alkalmazottak nem merik kiadni a felelős vezetőjük nevét.

 

Nos szép kis átverése az embernek nem?

 

MINDENKI VIGYÁZZON VELÜK!!!!

 

 

 

 

 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!