Keresés

Részletes keresés

cyandora Creative Commons License 2007.06.28 0 0 605
még egy hasonló történet...kinéztem egy szép papucsot egy hölgynek, (nem előszür) aki először lelkesedett, majd váratlanul visszalépett. Az indoklás ilyesmi: " én mindig ezeket a papucsokat hordom, mert az az igazság, hogy kényelmes....dehát már két fatalpú van...nem lehet mindegyik ilyen...bár szeretem, de félek hogy egy kicsit gáz...bár igazából mindenki mondja, hogy milyen jók..hm...bla bla..  erre mit lehet mondani?
Előzmény: Klumpas (604)
Klumpas Creative Commons License 2007.06.26 0 0 604

Részvétem!!:)Nehéz helyzet lehetett...

Hát igen.Jó fej barátnőim mesélik mindig(megszegve a nöi szolidaritást:)/,hogy azért nem vallják be a nők,hogy bizony abszolut szexi ingereket akarnak kiváltani mert akkor ribancnak néznénk öket..Helyette megy a szöveg:nem gondoltam volna hogy pont ez a
kitaposott papucsom szexi??meg hogy nagyon kényelmes szeretem csak ennyi...

Hát innen üzenjük:ezért nem nézzük öket ribancnak!!!!

És mivel ez egy abszolut nőbarát forum kérnénk egy bátor nöt a forumról vagy ujonnan érkezöt,hogy irjon csak ennyit nekünk epedező férfiaknak:

"Igen szerintem is szexi a fapapucsom és nem csak kényelmes!"

Köszönjük!!!Várjuk!!!Pusz
Előzmény: cyandora (603)
cyandora Creative Commons License 2007.06.25 0 0 603

némi igazságod vagyon! hasonló dolgokon gondolkodtam én is.

Az általam ismert nők ezzel a "nemértem mit esztek ezen, kitöröm a bokámat miattad" alapállásból fikáznak, miközben most láttam a földvári mólón három uszkve 16-18 éves csajt az általad leírt, tűsarkú , barnára pácolt talpú fapapucsban, fehér felsőrésszel, korukra való tekintettel nem vonnék le semmilyen következtetést, de hát az arcukra volt írva, hogy a vietnámi strandpapucs nekik nem opció...

(ilyen helyekre is csak családostúl megy sétálni a lúzer...)

Előzmény: Klumpas (602)
Klumpas Creative Commons License 2007.06.23 0 0 602
A holgyek igazat mondanak vajon???

Megint elbeszelgettem egy fapapucsos novel:

O is azt mondta amit a tobbiek:soha nem gondolta volna hogy a fapapucs egy nagyon szexi dolog....

Biztos van aki ennyire elvan zarkozva a vilag folyasatól hogy ezt nem vágja de egyre inkabb azt gondolom hogy a noi alszemeremmel van dolgunk!!!

Tudnillik:
Nem a scholl fapapucs fronton hanem tudjatok vannak ezek a magasitott altalaban feher pantos fapapucsok ami most iszonyu nagy divat.Ha latsz egy durvan szexisen feloltozo not manapsag az utca 80 százalékban minimum valamilyen fa betétes vagy fapapucs van rajta!!!Plazakban,utcan mindenhol!

Ezek a nagyon szexisen kinezni akaro nok pedig a szex teren nagyon nagyon RESEN vannak!!Orakat keszulnek otthon stb és rohadtul nem a véletlenre bizzák a dolgot hogy szexisek legyenek..ugye ugye???Akkor hogy is van ez??

Tehát a nők iszonyuan tisztában vannak azzal hogy a fapapucs szexi de sajnos folosleges ezt megkerdezni toluk:)

Nem is bantanam oket epp eleg gondjuk van azzal hogy tetszenek nekunk ferfiaknak.DE!!KÖNYÖRGÖM egyszer és mindenkorra valjuk már be hogy a fapapucs nem egyenló az otthoni mamuszal!!!
Ha a gyereket altatom el otthon benne vagy fozok a konyhaban benne vagy plaza cicaként szexizek az utcan akkor is SZEXI!
Kerem holgytarsainkat miutan maguknak ezt bevallották valják be nekunk is férfiaknak!!(és ne csak arról csevegjenek itt,hogy húú láttam egy szép nyári darabot leértékelve a scholl referencia boltban és jaj de jó lesz mert kényelmes és otthon is jó lesz a kertészkedéshez és a szexiségéröl egy szerencsétlen utalást sem tesznek!!!)

Több bátorságot hölgyeim!:)És hordjátok öket amikor csak lehet!Puszi!
jadé Creative Commons License 2007.06.06 0 0 601

Meg kell mondjam azon gondolkodom,hogy levágatok a lábujjaim hosszából :-DD.

Ezért nem jók rám a cipők,mert mindegyikról lelóg a lábujjam.

Előzmény: cyandora (600)
cyandora Creative Commons License 2007.06.05 0 0 600
tetszeni tetszik, csak nekem is extra méretű lábujjam van :) véletlenül nem a vaterán vetted? kicseréli az eladó, ha van neki.
Előzmény: jadé (599)
jadé Creative Commons License 2007.06.05 0 0 599

Ez esetleg tetszik valakinek?Most rendeltem külföldről  (nálunk nem kapni ilyet),de kicsi lett a méret.38-as.Jó a 38-as méretű lábra,de sajnos nekem extra hosszú lábujjam van :( .Belső hossza 24,5 cm.Dobozában,saját csomagolásában eladó.

Gyönyörű és kényelmes. (13900)

Scholl
tom_jbm Creative Commons License 2007.05.21 0 0 598
Mit szóltok a jó időhöz? Feleségem mezitláb jár hetek óta. Scholl papucsban, scholl klumpában, scholl biopapucsban. Szerdán megyek ismét Váci úti outletbe, hátha lesz számomra bio. Múltkor légtalpalpas volt csak kb. 12e pénzért. Lányunk hordja feleségemnek vett barna biot. Azt mondja szuper kényelmes. Ezért vágyom én is ilyenre.
cyandora Creative Commons License 2007.05.21 0 0 597
azért ezek jól láthatóan nem mai csirkelábak.... ha van kontakt, tudok egy jó pedikűröst :)
Előzmény: Klumpas (596)
Klumpas Creative Commons License 2007.05.20 0 0 596

Pár szuper foto fapapucs imadoktól a világ különböző tájairól!Nejek,bnok fapapucsban mindenhonnan:

(Gyonyoru ez a kek pant egy fapapucson!!!):
http://www.nikitaspage.com/contris/cont3/01-PAGES/heckler232.htm




http://www.nikitaspage.com/contris/cont3/01-PAGES/jenny.htm

http://www.nikitaspage.com/contris/cont3/01-PAGES/jenny2.htm

vagy:

http://www.nikitaspage.com/contris/cont3/01-PAGES/eske&piet.htm

Mit szoltok hozza?

Rengetegen vagyunk a világon fapapucsimadok!!!

cyandora Creative Commons License 2007.05.19 0 0 595
én hiszek benne, hogy magyarnak kell lennie, hiszen minden jó dolgot magyarok csinálnak!
tudjátok, a Jézus is magyar gyerek volt, nem is beszélve Verne Gyuláról..:)
Előzmény: Klumpas (594)
Klumpas Creative Commons License 2007.05.18 0 0 594
Szerinted magyar Cyandora ez a fotos?Nem csak a neve és kint él?
cyandora Creative Commons License 2007.05.17 0 0 593

Ne emlegessük most a büdös barna biopapucsokat, mert hosszú volt az éjszaka, és egy kicsit amúgy is forog a gyomrom! :)

 

Visszatérve az alpkérdésre, úgy látom, igazából  itt van a kutya, vagyis a Mester munkáinak egy bővebb tára  eltemetve. nem szeretnék túlzásba esni, de a pali szerintem eddig a XXI. század legnagyobb magyarja mindjárt Simonyi után!:)

A nők egyszerúen gyönyörűek harisnyában, és anélkül is. meglátjuk, milyenek lesznek az updatek, de nekem egyelőre egyedül is megért 10 ajrót, és készülök a hosszabbításra. Aztán tárgyalhatunk valami gazdaságozsabb megoldásról is, ha akad hozzá partner!

 

tom_jbm Creative Commons License 2007.05.17 0 0 592
Kedden voltam Váci úton. Bánatomra eladó teljesen más.
Nem mélyedtem bele a női részbe bár láttam, hogy tele pescura fapapucsokkal. A pántok a 10-15 évvel ezelőttihez képest gagyi, vékony anyagból vannak (fogyasztói társadalom átka). Megyek jövő héten is, bár esély a sötétbarna biopapucsra sajnos 0. Mindegy, idén télen résen leszek.
Klumpas Creative Commons License 2007.05.16 0 0 591
Nem hiszem , hogy ilyenekkel foglalkozna de az is lehet..

Itt egy masik szepseg..kar hogy harisnyaban,mezitlab az igazi a fapapucs.Mint a Coca Cola jéghidegen!

http://www.pantyhosediscussion.com/bb/viewtopic.php?t=16220

http://www.pantyhosediscussion.com/bb/viewtopic.php?t=15141

Amugy mar vegre elokerultek a polcok mélyéröl a tavaly összel méltatlanul eldugott fapapucsok..rengeteg....Nehéz lelsz az idei nyár is:)
cyandora Creative Commons License 2007.05.16 0 0 590
uh, ez igen szép fogás! valóban mives munka. de ez véletlenül nem ugyanaz a csávó, aki a vaterán árulja a németből hozott schollokat?
Előzmény: Klumpas (589)
Klumpas Creative Commons License 2007.05.15 0 0 589
http://www.fotocommunity.de/pc/pc/mypics/601325/display/8930076

Nézzétek meg a fenti linket!Gyonyoru...Mi mas kell a Boldogsághoz???Egy pár Peggy egy kedves hölgy lábikóival ÉS minden szép és tökéletes!!!
Gyonyoru kép,profi fotos lehetett aki csinálta..
Klumpas Creative Commons License 2007.05.13 0 0 588
Mai pozitiv elmeny:

A deák téren taliztam pár imerosommel.Nem szoktam oda járni.Van ott egy godor nevu hely ahol most vasarnap koncert volt.Alternativ avagy world szeru zenekarral meg hasonlo fiatalokkal.A tér is szépen fuvesitve van.
Na most onnan a godorbol láttam kijonni egy picit alternativ de inkabb nem a szurke atlag szerint oltozkodo 30 koruli lanyt/no.És elállt a szavam!!
Magyar volt de ennek ellenére egy klasszikus de modern magasitott peggy fapapucsban volt.Fehér börpánt csattal de volt rajta himzés is!!Szóval nem itthon vette valószinü..Látszott,hogy imádja a fapapucsát mert használt volt picit de ez a fapapucsnak kifejezetten jól áll ugye!!
Eleve azon mindig dobbenek ha a semmibol feltunik egy iylen igazi!! fapapucs de hogy magyarul is beszelt és himzés is volr rajta....
Gondolkoztam is nem valamelyik lany volt innen a kikopogrol????:))Szoljatok ha valaki magara ismert.Egy fiuval volt igy nem szolitottam meg inkabb:))

Amugy ami extra meg!Nagy tanulság:
Természetesen ahogy ment el onnan,végis néztem és azt láttam,hogy az összes mégegyszer mondom összes lány megnézte a lábát!!!!!Föleg lány!
Ez azért van (kérdezem lány forumostársaim)de a ffiakat is,mert ennyire nem tudják ezt hova rakni az itthoni csajok vagy pont azért mert kezdik pedzegetni,hogy ez tényleg divatos világszerte..???

Tamás
cloggersl Creative Commons License 2007.05.13 0 0 587

Sziasztok,

 

Nos, olvasgatva a hozzászólásokat, először is én azon a párton vagyok, hogy ezzel a kis országgal mindent meg lehet etetni. Sajnos régebben egy-egy cipőboltban mindig volt egy-két valamilyen klumpa, jobb rosszabb, de volt. Mára már tű a szénakazalban módon lehet kapni is a kereskedelemben. Biztos vagyok benne, ha lenne jó klumpa megfizethető áron, akkor sokkal többen választanák. Én nézegetem az Interneten egy-két németországi web áruházat és az ottani kínálat igen szép bár sajnos nem mindenki vállalja be azt, hogy ide küldi az árut. Én nagyon sokat használom a klumpát, nyáron mondjuk szoktam mást is hordani, de csak minőségi cipőt. És eddig bejött, mert több szezonon keresztül tudom hordani. Egy érdekes dolgot mondanék bár nem a topic témája de kb. 10 ével evezőt állandóan feltörték a sarkamat a cipők és kb. 2-3 hét után vihettem vissza a boltba cserére. A mikor a harmadik ilyen eset volt akkor már bedühödtem és bementem a körúton egy kis boltba a Loyd cipőt árulnak. Ma már elég sok helyen árulják, de jelentősen magasabb áron, mint a körúti kis boltban. Akkor vettem egy cipőt 30 ezerért. Érdekes éveken keresztül tudtam hordani és még meg is sarkaltatta a boltos ingyen mert aztán persze vettem ott másik cipőt is. Sőt azóta csak ott veszek cipőt és így már kedvezményt is kapok, mert hogy régi vásárló vagyok. Ezt a Loyd cipőt egyébként a Schummaher reklámozta, és volt benne Budapest nevű is. Tán a legfontosabb, amikor vettem az olcsónak mondott cipőt ami feltörte a lábamat és cserélgetni kellet annak az ára akkoriban volt 10-12 ezer forint. Mi az olcsóbb mi a drágább? Ez egy költői kérdésvolt. És tán a legfontosabb ezek a cipők nem törték még fel a lábamat egyszeresem. A klumpákra visszatérve nekem most már lassan csak olyan lesz amit egy német web oldalról vásárolok mert itthon csak a Scholl fehérje van. Már a kék sincs, bár a minap az egyik bevásárló központban jártam és pont a cipős sor mellet vitt el az utam és láttam hogy vannak klumpák is, mindjárt meg is néztem. Nos találtam Scholl fehér klumpát 10 ezer forintért általában 15 szokott lenni. És találtam Soli vagy valamilyen hasonló nevűt egyébként megtévesztéséig hasonlított az eredetire külcsínre bár a bel tartalomról ne beszéljünk mert a fának a sorjázását sem végezték el. A bőr felsőrésznek nevezett rész pedig inkább műanyag felsőrésznek nevezném. Nos, ez egyébként a legrosszabb dolog mert az olcsó gagyi 2-3ezer forintért megveszik és szidják hogy milyen rossz mert bebüdösödik az ember lába feltöri és lehetne még sorolni a dolgokat.

Bocs mindenkitől hogy ilyen hosszú voltam, de most ez úgy jött belőlem és sajnos itt is megvan az ami mindenhol az országban.

 

tom_jbm Creative Commons License 2007.05.12 0 0 586
Itthon tobzódás van ilyen lábbelikből. Ha jön a meleg feleségem késő őszig le sem veszi lábáról a scholl dolgokat. Én is akarok venni magamnak. Jövő héten letámadom a Váci úti outletet. Remélem lesz olyan, amit tél óta akarok.
Klumpas Creative Commons License 2007.05.12 0 0 585
Csak gondoltam szolok!!

Tegnap egy haveromat látogattam meg a belvárosban és mit látnak szemeim.A Rákoczi uton kozel az Astoriához a sip utcánál(Sip utca oldalán, szemben az A1 ingatlanos uzlettel) a Scholl boltban egymas hegyen hatan voltak a fa klasszikus peggy-re emlékeztető magasitott,magassarku scholl papucsok.Elolvadtam....
Klumpas Creative Commons License 2007.05.12 0 0 584

Köszi a hozzászolást Cyandora!

Egy helyesbités az irásodhoz ahol azt irod lehet forditva van az igénytelenség:Hidd el Nincs az a kerekedo a világon aki igénytelenné tudná tenni a vevőit.Tul nagy hatalmat adsz a kereskedoi oldal kezebe.40evig meg is tehették.Most 17 éve 1990 után még mindig megethetik nagyon sok helyen sajnos.Pont ez a baj,hogy itthon nagyon hiányzik a tudatos fogyasztó mint jelenség.
Ha minden vevő tudatosabban vásárolna és a szart nem engedné rátukmálni nincs az a kereskedo aki ellen tudna állni.Ezért vannak minoségibb boltok nyugaton nem pedig azert mert jobbak a fizuk.
Amig a nagy atlagra ra lehet sozni a szart addig a boltok meg is fogjak ezt tenni.Tudjuk a schollon kivul a kozertektol kezdve a legtobb kereskedelmi egysegben meg a 40ev kösz hogy vasarolhatok itt mentalitasa uralkodik a legtobb vevonel.Illetve hogy nincsenek képben az emberek.Ezért el lehet velük hülyeségeket hitetni ezáltal pedig a kint lefutott vagy nem eladhato szarokat itt eladni.Nyilván nem rad es sok kikopogos beirora gondolok mivel a mi kis fapapucsmaniankkal végképp nem vagyunk a fosodor.És ez lassan változik.
Elkeserito..remelem ha lassan is ontudatosabbak lesznek az emberek.
De nem mennék bele nemzeti összetett kérdésekbe..ez végül is egy fapapucs forum:)
cyandora Creative Commons License 2007.05.11 0 0 583

nocsak, hát miért nem? nagyon szigorú tetszik lenni, ha nem az asszonyka készleteiről van szó..

Előzmény: tom_jbm (581)
srac31 Creative Commons License 2007.05.11 0 0 582
Sziasztok
végre lehetett látni klumpás csajokat az utcán meg tömegközlekedési járműveken...
ma combino láttam egy csajt kék klumpában volt és mezitlább

t
tom_jbm Creative Commons License 2007.05.10 0 0 581
Nem éppen a topicra vonatkozó képek sorozata :-( Azért jól néznek ki.
Volt egy jókora megbeszélés este. Több szomszédasszony klumpában csoszogott le.
A rengeteg munka miatt időnként olyan fáradt vagyok, hogy feleségem is furcsán néz rám. Néha észre sem veszem miben topog jó hangosan előttem, mellettem.
Előzmény: cyandora (580)
cyandora Creative Commons License 2007.05.10 0 0 580

Azt hiszem abban megegyezhetünk, hogy ilyen ezüstcipőt nem kapni a váci utcában...:(

cyandora Creative Commons License 2007.05.10 0 0 579
persze, hogy jól elvitatkozunk, mert végülis ezért lennénk itt, nem a bőrkeményedések meg a lego miatt, bár az is nagyon érdekes...:)
Előzmény: tom_jbm (578)
tom_jbm Creative Commons License 2007.05.10 0 0 578

Jól elvitatkoztok a témán. 80-90-es évek között árult scholl papucsokból van itthon 8-10 féle. Feleségem nem szerette a fapapucsot, véleménye szerint a fa kiszáritja a talpbőrt, bőrkeményedést okoz, stb. Keménysége miatt hosszabb ideig hordani sem jó, árt a bokának, térdnek, izületeknek. Otthonra, bolti eladónak, úszóedzőnek, stb. kiváló, ez tény. Vettem lányomnak és feleségemnek 1-1 pár pescurát, amit lakásban hordanak. Feleségem jobban szerette és szereti a bőrbevonatú schollt. Itthon gyártották Békéscsabán - ha jól emlékszem - licensz alapján. 400-600 Ft volt párja. Ma napig is ezek a kedvencei. Valamikor 1993-94-ben vettem kiárusitáson barna, teljesen gumiból készült lapos bőrbevonatű schollt kb 600 ft-ért. Pár hónapja cipészre vár, a talpgumija elrepedt. Nyárra eredeti pompájában fogja várni gazdáját.

 

Irodában a vadonatúj szőnyegpadlón kolleganőim mezitláb mászkálnak, a kutyát sem érdekli. Kell-e ennél szebb látvány? Kár, hogy affinitásom a téma iránt lassan, de biztosan csökken.

 

Ha megyek ismét angolföldre, szétnézek. Oxford Street kirakataiban van rengeteg scholl like 9,99-től, Manchesterben 19,99 az igazi. Angol és amerikai ebay tele van, egyetlen ellenség a postaköltség és paypal 5,1% dija. Néha lehet látni amerikai outlet-ben 10usd körüli áron - főleg szezonon kivül - posta messze meghaladja a vételárat. Kicsi piac a mienk, olyan választék soha nem lesz, mint 1990 előtt. Egyik google fórumban van egy komplett leirás, hogyan vásárolta ki a brit multi scholl termékeket és miért olyan lábbeliket tervez, melyek messze elütnek dr Scholl eredeti elképzelésétől. Lengyeleknél sincs nagyobb választék, és áraik sokkal magasabbak, mint nálunk. Szlovákiában a magyar elosztóközpont nyomul, kis piac, kicsi választék, magas árak. Német ebay sem a választékról hires, postaköltsége magas. Van kapcsolatom, aki az ebay megrendelt árut átveszi kint és ingyen hazahozza. A bökkenő, hogy ritkán látok olyat, amire jó szivvel licitálnék. Inkább legóra, abban több fantázia és óriási választék van.  

cyandora Creative Commons License 2007.05.09 0 0 577
sok igazság van abban amit irsz, de azzal vitatkoynék, hogy azt feltételezed, hogy a Scholl a a vevők igénytelensége miatt alakitja ilyen szegényesre a kinálatát, pedig gyanitom, ez forditva van. A mai lányok már nem emlékeznek rá, hogy régen minde Azúr boltokban lehetett kapni a most beszerezhetetlen klasszikus fehér pescurát, (made in hungary! nekem még van olyan, vitrinben tartom :), viszont én nem ismerek olyan lányt, akinek ne tetszenének a csak outletben kapható ún. "kifutó" modellek. Csak tudnám honnan futottak ki, amióta az eszemet tudom, ha bemegyek a Ferenc körúti vagy a villányi úti referencia üzletbe, csupa olyan modellt látok, amitől a nagymamám is kifutna messzire...
Előzmény: Klumpas (576)
Klumpas Creative Commons License 2007.05.09 0 0 576
Orom igazi szakértök között lenni!!!
Mint a női fapapucsok regi igennagy szerelmese talán kijelenthetem én is lexikális egyetemi szinten tanulmányozom már régóta eme legerotikusabb!! lábbeliket.
Az elözö kiváló összefoglaló levélhez szeretném hozzáfüzni(linkek a szövegben stb,köszönjük!!!) , hogy ez a fapapucsnélküli scholl bolt miért pont kis hazánkban alkulhatott ki...
A többi volt szoci országgal ellentétben nálunk a schollt viszonylag régota lehet kapni.Viszont az elönyünk a hátrányunk azaz,hogy emiatt a scholl márka nálunk nép cipő lett.Emiatt viszont a magukat mindig a divatozás zászlóvivőinek definiáló vagy csak divatozni akaró hölgyek(tehát fiatalok többsége) nem mennek be a scholl boltba fapapucsot venni mert oda -mivel nép cipo - a nagyi jar meg a szomszed nö meg talán anyuka.Ehelyett járnak a westendbe meg a többi plázába meg stb.-be ahol vesznek mango,replay stb fapapucsot.
A nagyi meg a szomszedno meg talán anyuka viszont nem vesz fapapucsot mert a bio papucs kényelmesebb a fájó lábnak,meg hordtam eleget fiatalkoromban..
Sok hölgy meg is erösitett eme kutatásomban.
A lengyel ill más volt szoci helyeken viszont mivel késöbb lett elterjedtebb a márka stb coolabnak számit igy egy szinten van a mangoval.(majdnem)
Nyugaton meg ugye nincs fazis keses mivel ok a fazis:)ezért ott a retro hullámnak megfelelően illetve kényelmi,praktikussági okokbol nincsenek idétlen a keleteuropai mindig megkésett polgári fejlődésnek köszönhetö iratlan szabályok.Tehát a nagyi sokszor ugyanott vásárol mint a tini illetve forditva.
Remélem a magyarországi scholl is tesz valamit ennek megváltozásáért...

A használt női fapapucsoakt változatlan várom ha akad, ahogy elöző levelemben is irtam!Köszi!

Tamás

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!