Keresés

Részletes keresés

barna7511 Creative Commons License 2016.11.11 0 1 11492

Az elmeséltek akkor történtek meg, amikor még szokás volt a gyerekeket nyári táborba vinni, az iskolák még évről évre csapattáborokat szerveztek, és a szülők és a tanárok sem ódzkodtak attól, hogy a diákokat több napra elvigyék, ottalvással, napközbeni programokkal. A mi iskolánk is rendszeresen szervezett ilyen táborokat, mindig másik helyszínen, és én is ráérő időm szerint el-el lettem küldve rájuk a felső tagozat alatt. Volt, amire kedvvel mentem, volt amikor szülői rábeszéléssel, de olyan nem volt, ami ne jó hangulatban és ne csomó pozitív élménnyel és mesélnivalóval záródott volna. Nyolcadik után is még utoljára jogosult voltam arra, hogy amíg végképp ki nem növöm, a többiekkel egyszer még részt vehessek egy utolsó ilyen táborban.

Szarvason táboroztunk, a Hármas-Körös holtága, a Kákafok mellett, az Anna-liget fái alatt, s egy boldog hetet töltöttünk el fürdéssel, úszással, a városban való sétával, vagy épp az Arborétumban végzett egyszerűbb önkéntes munkákkal; és persze sok-sok játékkal és ökörködéssel. Mondjuk az én korosztályomból elég kevesen voltunk, a többség ötödik és hatodik után volt, vagy épp a hetedik-nyolcadik között. De még mint volt nyolcadikosok, mi sem voltunk épp az a korcsoport, amely azzal a gondolattal érkezett volna a táborba, hogy itt majd már bármi komolyabb nemi tapasztalatszerzésre lehetőség adódhatna. Természetesen már mindenki erősen mutatta, hogy kész lenne rá, mindenkinek nagy volt a szája, de a valóságban még kicsik voltunk ahhoz, hogy ha arra kerül a sor, akkor merjünk is lépni. Azóta ez már máshogy van, a mai gyerekeknek sokkal kevesebb skrupulusuk van ezzel kapcsolatban, és gyakran olyan könnyelműen vetik bele magukat a korai nemi életbe, mint éjszakai lepkék a lámpafénybe.

Én sem voltam ezzel a visszafogottsággal másként, s a dolgot még tetézte az is, hogy az ember bár már tisztában volt vágyaival és hogy kit-mit szeretne, de abban az időben ez még inkább elítélt és üldözött, megvetett állapot volt, s a világ minden kincséért sem mertem volna kockáztatni hogy kiderüljön. Aki meg mert volna nyílni, nem csupán a lebukást kockáztatta volna, de annak sokkal messzebb ható következményeit is, a megbélyegzését, továbbtanulását, egész későbbi sorsának alakulását. Arról nem is beszélve, hogy egész héten egymás szájában éltünk, mindent együtt, szem előtt csináltunk, magányos percek nagyon ritkán adódtak. Ráadásul a szállás faházai is erősen túlzsúfoltak voltak, 4-6 diák kapott egy-egy közös szobát. A mi faházunkban is rögtön öten voltunk. Beköltözéskor én az ajtó mögötti ágy alsó részét foglaltam el, a szemközti emeletes ágyon pedig két ötödikes-hatodikos kissrác vackolt be. A szoba végében lévő magányos heverőre és a fölöttem lévő fekvőhelyre két hetedikes érkezett, akik osztálytársak voltak, s rögtön látszott hogy Sanyi és Dénes, azaz Dini jó haverok.

Kettejük közül Sanyi volt a hangadó, mozgékony, de jókötésű, tömör gyerek, akinek mindenről volt véleménye, és szemmel láthatólag jómódú családból került ki – mellette a magasabb, de vékonydongájú Dini csak a rezonőr, a fegyverhordozó szerepét töltötte be. Csöndesen támogatta mindenben Sanyi hülyeségeit, és olyan dolgokat is megengedett neki, amire más már rég odacsapott volna. Én mégis inkább vele szimpatizáltam, sose kedveltem a nagypofájú, kivagyok-mivagyok szépfiúkat, s Dinit elesettsége is automatikusan védelmezendővé tette. Ennek ellenére szégyellem bár, de benne voltam a vég nélküli froclizásokban és szivatásokban, s mivel engem Sanyi nagyobbként nem kóstolgatott, a kicsik meg inkább segéderőként szerepeltek, az ugratások szenvedő alanya többnyire Dini maradt.

Teltek a napok, s ahogy egyre több időt töltöttünk a szabadban ezzel-azzal, egyrészt egyre többet megtudtunk egymásról, másrészt az addig hóka gyerektestek szép lassan vérmérséklettől függően lepirultak. Sanyin a nap egy sorozat szeplőt hozott elő, nem csak az orrán és az arcán, de a vállán és a karjain is, amit rendkívül szórakoztatónak találtunk, el is neveztük hol leopárdnak, hol pulykatojásnak. Én is küzdöttem némi bőrpírral, s ezért is elég irigy voltam Dinire, aki viszont hibátlan bronzos árnyalatot fogott meg rögtön, bőrét egyáltalán nem gyötörte meg a nap. A hőség elől általában a vízben kerestünk menedéket, a foglalkozások közti szabadidőben enyhülést a holtágban állandóan folyó óriási rajcsúrok nyújtottak, a felfújt teherautó belsőkön vívott hatalmas vízicsaták. Mi, nagyfiúk, persze amint lehetett leléptünk a felügyelők figyelő tekintete elől, s a látótérből kikerülve kétoldalt messze elúsztunk a Kákafok partjai mentén. Előbb-utóbb nyilván ez is teljesítménykényszerré vált, a versengés részét képezte, a retorziók fenyegető damoklész-kardja ellenére ki meddig mer elmenni.

A holtágon leúszva a városból kiívelő hídig, annak északnyugati pillérénél találtuk a vízben magasodó mocsári ciprusok groteszk, óriási törzseit. Ezek a fák úgy álltak a másfél-két méteres sötét vízben, mintha gigantikus fagyitölcséreket fordítottak volna fejjel lefelé a mélybe. A vízfelszín magasságában törzsük megvastagodott, kiszélesedett, ami szinte vonzotta arra az embert, hogy kikapaszkodva megpihenjen ezen a peremen. Dinit már hiába figyelmeztettem, engedve a csábításnak két kézzel belekapaszkodott a legközelebbi törzsbe, s egyik lábát nekifeszítve próbálta felhúzni magát a vízvonal fölé. Én már tudtam, hogy miért nem tanácsos ezt megpróbálni: ugyanis a kérgen körben apró kagylók ezrei telepedtek meg, reszelőszerű felületükkel egyből belevágva a puha bőrbe, ha az ember hozzájuk ért. Ráadásul Dini amint érzékelte a fájdalmat, ijedtében elengedte a fát, s ezzel fél oldalát is végigsúrolta a gonosz pengesoron.

A hideg víztől és a kíntól elfehéredő vékony ujjakon apró vércsíkok patakjai indultak meg, a srác oldalát fedő érzékeny bőrt pedig már meg sem mertük nézni. Becsületére mondva nem sírt, de sápadtságán látszott, hogy nem sok választja el ettől. Rövid kupaktanács kezdődött a holtágban taposva, amelyben Sanyi mindenképpen a parton való visszatérést javasolta, de tudtam, hogy a fekete iszapos szegélyen való keresztülgázolás semmiképpen nem fog a nyílt sebek hasznára válni, akkor már inkább ázzanak a kétes tisztaságú vízben. Abban maradtunk, hogy sokkal jobb úszóként majd megpróbálom én segíteni Dinit a hazajutásban. Riadt képpel, de karomat satuként szorítva kapaszkodott belém, és némi megnyugtatásul szánt poénkodás és biztatás után elkezdtünk tempózni. Kicsit még jól is esett a dolog, hiszen lám, a megmentő szerepében tetszeleghetek, s bár az ellógás nyilván nem marad megtorlás nélkül, de közben azért valóságos hőstettet is végrehajtottam.

Néhány száz méter után azonban kezdtem azt érezni, hogy a fiú súlya igazából egyre nehezedő teherként húz vissza, s közben a hideg víz is megtette hatását; a mozdulatok egyre nehézkesebbé, kapkodóbbá váltak, majd egy furcsa bénító érzéssel az egyik vádlim olyan izomgörcsbe rándult össze, amilyet addig még nem éreztem. Fél lábbal és fél kézzel most már én csapkodtam rémülten a vizet, prüszkölve és köhögve próbáltam mindkettőnket a felszínen tartani. Dini nagy, kerek, ijedt szemekkel nézett:

-          Mi van?

-          Megfogta a görcs a lábam.

Addig is elkeskenyedő szája pengevékonnyá vált, majd azt éreztem, hogy az addig vaskapocsként szorító ujjai egy pillanatra elernyednek, kicsit változtatva a testhelyzetén egyet fordul, majd nyomban újra ráfonódik a karomra, csak ezúttal már alulról, és ő támogat engem, nem fordítva.

-          Próbáld meg kinyújtani, lazán tartani…

Bal lábamat uszályként magam alatt vontatva, nagyon lassan kanalazva haladtunk egyre közeledve a tábor stégje felé. Igazából mire kikapaszkodtunk a görcs már feloldódott, de sajgó fájdalmat hagyott maga után. Dini oldalát és kagylóktól szabdalt talpát elnézve, ami a fájdalmat illeti, maga sem lehetett másképp. Sanyi addigra némi apróbb kölkökkel körülvéve elsprintelt, s már hozta is az ügyeletes tanárok egyikét, aki röviden meghallgatta a sztorit, s rögtön az elsősegélyes csomag felé terelt miket.

-         Ferinek meg megfogta a görcs a lábát. – Dinit szemmel láthatólag már kevésbé izgatta annyira a maga baja, így, hogy gyámolításra szoruló szerencsétlenből csaknem baywatch-os szintű vízimentővé léphetett elő. Igaz, napvilágnál és megszárogatva, meg a vérzést elállítva már a sebei sem voltak olyan szörnyűek. A letolás után fertőtlenítették, majd kapott egy krémet, hogy a szellőzés végett be nem kötött sebesülését azzal kezeljük.

-         Majd mi bekenjük! – Vette el rögtön a tubust, és azonnal tovább is adta nekem, evvel is mintegy rámtestálva az ezzel járó feladatokat. Mint faházunk korelnöke, a felelősséget természetesnek is vettem.

Ahogy viszont telt a nap, a délután közeledtével furcsa érzések kezdtek elhatalmasodni rajtam. Végül is mégiscsak nekem kell majd megérintenem, a krémmel bekennem azt a most rendkívül érzékeny testrészt, ami biztos még fáj is - a kezemmel, hát persze, mi mással. Elképzeltem, ahogy végigsimítok Dini oldalán, először kötelességtudóan a sérült részen, aztán pedig végtelenül finoman az ép oldalon is… Nem telt bele sok idő, s nem tudtam szabadulni a gondolattól, hogy valamiképpen többet is jelent ez nekem, mint a rám bízott, és segítségre szoruló fiú istápolása. Valami többet is akartam.

Dénest eddig az iskolából csak futtában, látásból ismertem, lévén ott is mindig a háttérbe húzódott, ott sem keltett valami nagy feltűnést. Két szót sem váltottunk vele addig a táborig, csak annyit tudtam róla, hogy ugyanoda jár. Az egyedüli, ami észrevehetővé tette, az az volt, hogy arisztokratikus vonású arca feltűnően hasonlított egy akkori sorozatszínészre, persze sokkal fiatalabb kiadásban. Ő is elmúlt már tizennégy, de mint megtudtam nem bukásból adódóan, még óvodás korában költöztek, akkor vesztett egy évet. Vékony csontú, keskeny csípőjű, de velem már egyforma magas gyerek volt, finom mozgással, kevés szóval, okosnak tűnő magas homlokkal, és sötét, bársonyosan nehéz pillájú bogár szemekkel. Szája lágy ívű volt, amit most, hogy jobban elkezdtem odafigyelni rá, különösen vonzónak kezdtem érezni. Mint ahogy tekintetemet oda-oda vonzotta az általa viselt palaszürke szabadidő nadrág íve is, ahol elöl, valahol alatta, rejtett dolgokat sejtettem. Karcsú alakja, izmos vékony karjai és hosszú lábai folyton ott forogtak körülöttem, ami nem segítette, hogy másra is tudjak koncentrálni a teste közelségén kívül. Mire délután a kezelés esedékes időpontjáig eljutottunk, már úgy túlspiláztam magabmban a dolgot, hogy egyszeriben hihetetlenül rövidnek, igazságtalanul rövidnek éreztem azt a néhány pillanatot, amit a kenőccsel és Dinivel szöszmötölve tölthettem.

Aztán eljött a mélysötét buja nyári este, s a műanyag tálcás tábori menzavacsora, meg némi érdektelen, ám annál hangosabb pinpongmeccsek után a felnőttek a szállásokra szorították vissza az ifjúságot. A szokásos pizsamapartis ökörködésekben Sanyi vitte a prímet, hatodikos társaink lelkes asszisztálása mellett, s a nehéz úttörőtábor-szagú faház levegőjében egyre fülledtebb hangulat kezdett uralkodni. Egy sorozat trágár vicc és némi szabadon értelmezett dalszöveg lelkes, de minden zeneiséget nélkülöző átköltése után a melyik lánnyal mit csinálna típusú pikáns kívánságlista következett. A kicsik már nyerítettek, annak ellenére, hogy nyilvánvalóan a kifejezések egy része legalább annyira idegen volt nekik, mint a kötelező orosz nyelv a tanórákon. Sanyi az ágyra felállva rövid szólótáncot adott elő a Technotronic Pumped up the jam című számára – na, ezt legalább már mind értettük, áthallásostul, mindenestül.

Hirtelen gondolt egyet, s az ablak rácsába fűzött, délután a parton gyűjtött gyékénybugák egyikét húzta ki, majd belülről kifelé átdugta pizsamanadrágja slicc részén, az arasznyi hosszú, s épp megfelelő vastagságú terméssel imitálva a dalban leírt művelethez szükséges férfiasságot. Az egyik hatodikos az ágy alsó részén kucorogva zseblámpát kapott a kezébe, és Sanyi árnyképét a falra vetítve immár tökéletes volt az illúzió, mintha csak korát meghazudtoló méretekkel büszkélkedhetne, ágaskodva vonaglott a zene ütemére. Azután mintha csak egy álomképben úszna elő, Dini csatlakozott a bábjátékhoz; az ágy széléhez térdelve engedelmesen előre hajolt, fejét felszegte, s arcának nyitott ajkú sötét kontúrja egyre közelebb került a másik árnyékhoz. Nem értek ők egymáshoz, csupán az árnyjáték imitálta azt a kényeztetést, ami én szerettem volna, vagy amit én adtam volna neki, ha tehetem, mégis mintha parázzsal égettek volna meg, olyan mardosó féltékenység fogott el. Visító nevetés, valóságos orgazmus, én viszont nem tudtam csatlakozni az össznépi ünnepléshez, csak bénultan szemléltem vágyam tárgyának megalázását és nevetség tárgyává tevését.

Nos, azt az éjszakát ami következett, az álmatlanul forgolódást, a belső őrlődést és a tegyem- ne tegyem közti pillanatonkénti váltást szívesen feledném, ha tehetném. Ha legalább lett volna valami eredménye mire eljött a fehér hajnal, azt mondhatnánk megérte, de igazság szerint legalább olyan tanácstalan voltam másnapra és zsákutcás tervekkel teli, mint villanyoltáskor. Egyre az este képei jelentek meg előttem, és képek amik még meg sem történtek…

A nappal ehhez képest még csak rontott a helyzeten. Programként a kastélyt néztük meg, némi belvárosi sétával fűszerezve, de menet közben keveset lehettem szobatársaimmal; Sanyi valamelyik kis mellű, de lelkes leányzó szimpátiájáért pedálozott, aki társnőivel egyetemben vihogva figyelt minket, s laza csoportba húzódva hosszan sugdolóztak és szervezkedtek valami levélke átadása körül. Sanyi és Dini nemkülönben ugyanezt művelte hamarosan, majd leszakadva tőlünk el is tűntek egy időre. Ebédnél derült ki, hogy közben már a válaszlevél is megfogalmazódott, és egy gálánsnak szánt városi szerzeményű bizsu kíséretében már el is juttatták a kérdéses szobába. A lánykát Annának hívták, hosszú haját csábosnak szánt mozdulatokkal rendezgette, s azt azért már szakértőként megállapíthattam, akadt volna formásabb és jobb természetű csaj is a táborban, ha valaki mindenáron flörtölni szeretett volna.

- De engedékenyebb nem… - Állapította meg Sanyi, és igazat kellett neki adnom. Annácska már délutánra az esti félrevonulós randit szervezgette, s majd leestem a székről, amikor megtudtam, hogy rögtön kettős enyelgésre van kilátás. Az egyik dundusnak ugyan nem nevezhető, de némileg jobb húsban lévő, sötét hajú barátnőjét saját randijával párhuzamosan leszervezte Dininek. A dupla randi helyszíne sötétedés után az Anna-liget sűrűbb részei lesznek, a tábor hátsó kerítése egyébként is mintha erre terveződött volna, akkora folytonossági hiányok tátongtak a dróton, hogy biciklivel is keresztül lehetett volna hajtani rajtuk.

Nem volt boldog délutánom. A lehetőség, hogy Dini összejön a vastagkarú vérmedvével, valahogy nem hatott rám túl megnyugtatóan. Tartok tőle, hogy túl kedves sem voltam vele, amivel nyilván saját esélyeimet még inkább lerontottam, de hát már úgysem volt mit tenni, nyilvánvalóan Dini másik csapatban játszik, s a sötétben való tapi és csókcsata lehetősége jobban vonzza, mint az én társaságom. Legszívesebben felrúgtam volna ott helyben, de nem is őt, hanem főként az értelmi szerző Sanyit, meg a tüzelő szukákat, akik korukhoz képest igencsak szabadosak voltak. Ilyen gondolatokkal néztem este a távozó párt, ahogy a ház fala mellett elsettenkedtek a hátsó bokrok homályába veszve. Egy kicsit kiültem a stég végére, egyszerre dühösen és végtelenül szomorúan bambulva a túlparti nyaralók fényeit, meg hallgatva mögöttem a tábor szokásos esti vidám nyüzsgését.

Nem telt el sok idő, és rá kellett jöjjek, hogy tragédia ide vagy oda, a szúnyogok nincsenek tekintettel a lelki válságokra. Hamar megtaláltak, kitartóan dönögve szálltak körül a hűvös víz felől támadva, amely ráadásul még némi mocsárszagot is lehelt, az éjszakai párás levegőtől életre kelve. Itt még szenvedni sem lehet – gondoltam – és rövid úton elindultam vissza a faház magányt ígérő biztonságába. Ahogy az ajtón belül kerültem, csaknem velem egyszerre jelent meg Dini is a színen.

-          Hát te? Már végeztetek is?

-         Én igen. – Dinin azonban láttam, hogy ez a „végzés” nem „olyan” végzés lehetett… Mérhetetlen öröm fogott el, mert ezek szerint csak nem jött össze a dolog, és nem vitte el szívem szottyának lelkét a villásfarkú nőstényördög. Rövid úton kiderült, hogy a sötétben egy darabig kóvályogtak, majd megjelentek a lányok, ám Annácska csak beszélni akart – Dini meg még azt se.

-         Otthagytam őket, most a sétányon vannak, de a lányok már vissza akartak jönni.

Na, ez kell nekem, gondoltam, majd megvigasztallak én… És hát meg is vigasztaltam. Beszélgettünk, nevettünk, rendet raktunk a szobában, kicseréltük tapasztalatainkat a hülye csajok témakörében, a katonai repülés, a horgászélmények és a könyvolvasás gyors módszereit illetően, meg még egy csomó más dologban, amire már nem is emlékszem. Sokkal fontosabb volt hogy hallom a hangját, érzem az illatát, ott szuszog mellettem a sporttáskájával birkózva. Azt is megtudtam hogy verseket is szokott írni egyébként, de szerinte nem túl jókat.

Nem tudom mennyi idő telhetett el, mindenesetre már jól benne járhattunk az éjszakában, mire a két hatodikos megérkezett, Sanyinak azonban még se híre, se hamva nem volt. Dini kifejezte aggodalmát ez ügyben, s bár nekem egy centit se hiányzott, felajánlottam, hogy utána nézek, nem-e a lányok faházában ragadt. Hát persze, nehogy Dini menjen át a sötét hajú tündérkéhez… Átóvatoskodtam, de a lányoktól csak annyit tudtam meg, hogy Dini után pár perccel mindketten visszatértek, Annácska is már az igazak álmát aludta, s Sándorunk a lányok rezidenciájának közelében sem járt. Mit volt mit tenni, elraktunk egy-egy zseblámpát, és ketten elindultunk a liget belseje felé. A táboron kívül felkattintottuk a fényeket, és a sétányon végigindulva elkezdtük Sanyit keresni, bár kiabálni a felügyelők miatt nem mertünk. Hosszan baktattunk a sötétben, egyre fogyó reménnyel, és egyre növekvő haraggal a srác iránt, mert hiszen mi is megüthettük volna a bokánkat a kis kaland miatt. Már a liget túlsó végében jártunk, amikor az egyik vastagabb fa mellől sötét árnyalak lépett ki, nem túl magas, és nem is tűnt túlságosan szívtipró típusnak.

-          Mi lett veled, eltévedtél?

Rövid, zavaros történetet kezdett előadni arról, hogy hogyan csókolta meg Annácskát, ami némileg érthetetlen fordulattal átváltott arra, hogy a túloldalon egy meztelenre vetkőző nőt látott meg, és azt figyelte eddig ahogy fürdik, meg törölközik a parton. Kicsit színesnek tűnt a sztori, visszafelé ballagva Dinivel meg is állapítottuk, hogy valószínűleg azért várt ki a fák között, hogy ha későn ér haza, kellően bő sztoriban tudja tálalni mi minden történt vele a sötétben.

Megébredve azt tapasztaltuk, hogy az eddigi ragyogó nyáridő átváltott egy augusztusban még szokatlanul hűvös, őszies reggelre. Dini lekászálódott az emeletes ágy tetejéről, majd öltözés közben az enyém szélére ült le zoknit és cipőt húzni. Még gondolkodásra sem adtam időt magamnak, és megkockáztattam egy némileg bizalmasabb mozdulatot, pólóját oldalt megemelve megszemléltem, hogy hogy gyógyulnak a fán szerzett horzsolásai. Elégedetten konstatáltam, hogy jó munkát végeztem, amit megerősítve ő is hálásan pillantott rám. Ha nem egy ötfős szobában vagyunk épp, úgy éreztem közelebb is kerülhetnék hozzá.

Az utolsó, zárónap következett, ami egyben azt is jelentette, hogy ha erre bármilyen szándékom van, azt vagy most kell megtenni, vagy soha. Szerettem is volna, nem is, féltem, hogy mi van, ha félreértettem a jelzéseit, és észrevéve közeledésemet botrányt csap. Hiába nem otthon vagyunk, a táborból az információk hamar hazajutottak volna. Aztán megint újra elkapott valami őrülten elszánt merészség, délutánra már odáig jutottam, hogy lehet az sem érdekelne ha nem kettesben lennénk, akár a többiek előtt is kezdeményeznem kell, mielőtt késő lenne. Az ágyon ültem, ő pedig odafent pakolt valamit, karcsú csípője a hamvas szürke melegítőben épp az arcom előtt támaszkodott az emeletes ágynak. Arra gondoltam, hogy most ideális helyzetben van ahhoz, hogy megérintsem, egy kicsit megsimogassam a combját, meg ott, is, természetesen. Ha hirtelen lehúznám róla a mackót, akkor láthatnám amit szeretnék, közvetlen közelről… S ha hagyja, akkor rögtön meg is csókolnám ott, lassan, érzékien, ő pedig élvezné, hiszen még sosem csinálták vele… Ebben biztos voltam, s olyan élő volt az élmény még elképzelve is, hogy tényleg majdnem belekapaszkodtam melegítőnadrágjába, ott rögtön, mindenki előtt.

Délután megérkezett egy lassú, áztató eső is, miközben az étkezdében a házak közti táborzáró vetélkedőt tartottak nekünk, amiről kevés emlék maradt meg, mivel folyamatosan Dinin járt az eszem. Na, nagyon hülyék nem lehettünk, mert a mi faházunk is kapott valami jutalmat, de Annácskáék csapata még jobb lehetett a lányok frontján, mert hamarosan meginvitáltak minket, hogy menjünk át az ő asztalukhoz, és segítsünk megenni a tortát. Közben Sanyitól megtudtam, hogy azért nem jutott Annával sokra a parkban, mert valójában ő engem nézett ki, s most azt szerette volna, ha Sanyiék segítenek neki velem összejönni. Mondani sem kell, nemigen hozott az ötlet lázba, de amikor azt láttam, hogy Sanyi immár egy másik bige mellé telepedve viszi magával Dinit is meg a sötét hajú leányzót is, inkább felálltam és elegánsan leléptem. A tocsogók közt átvágtam az udvaron, és behúzódtam a házunkba, leheveredve az ágyra, közben átkozva a világot, esőt, lányokat, a viszkető kis micsodájukat és az állhatatlanságot.

Hogy eltereljem a gondolataimat, épp elővettem egy, a városban vett képes magazint, s az ágyon hasalva kezdtem belemélyedni, amikor óvatosan nyílt a faház ajtaja. Dini jelent meg a világos négyszögben, tétován lépve be a köztes térbe.

-          Mit csinálsz?

-         Olvasok. – Nehéz lett volna adekváltabb választ adni, egy nyilvánvalóan felesleges kérdésre. Hát a vak is láthatta hogy olvasok. Hogy lehet ilyen hülye ez a kölyök, hogy nem látja, hogy olvasok?

-         És mit olvasol?

Dini becsukta az ajtót, majd ugyanazzal a mozdulattal ráfordította a belső záró kallantyút is. Egy lépéssel a hátsó ablak elé lépett, és mintha csak rendszeretetből tenné, megigazította a picit félrehúzódott függönysarkat. A faház belsejére némiképpen félhomály borult.

-          Hogy ne lássanak be. – Magyarázta szükségtelenül. - Szóval mit olvasol?

Ó… Mivel továbbra sem mozdultam, Dini leheveredett az ágyamra. Nem, nem mellém… közvetlenül rám heveredett, tulajdonképpen kedvesen, de határozottan félig rám feküdt, karcsú kezeit kétoldalt az én oldalam mellett támasztotta le, és éreztem ahogy dereka az ágybetétbe nyomja csípőmet. Állát a vállamra támasztotta, úgy leskelődött bele a lapba.

-          Szóval?

A történtek a mentségeim rá, ha vaslapáttal ütnek agyon, akkor sem emlékszem már, valójában mit is olvastam. Talán valamit a szarvasok nászáról, vagy a mennyországról, vagy összefonódó, forró fiútestekről… Úristen, azt sem tudtam már, hogy melyik betű micsoda, nemhogy olvasásról lehessen szó. Remegő kézzel lapoztam párat, és közben éreztem, hogy Dini fenekemhez nyomódó könnyű teste milyen mély hatással van rám. Egyszeriben olyan merevvé váltam, hogy egy kicsit gyengébb ágyszerkezetbe kétségkívül a Marianna-árokkal vetekedő lyukat vertem volna, s a hőmérséklet mintha egyszerre több tíz fokkal ugrott volna meg a kunyhóban. Nem tudtam hogy kellene továbbgördíteni a pillanatot, de olyasmit is éreztem, hogy akár ez meg is maradhatna az örökkévalóságnak, s ha semmi más nem történik, már akkor is kéjes elégedettséggel a szívemben halhatok meg. Dini ficergett, mocorgott, könyökével hátamra támaszkodott, és valami semmiségről kezdett el beszélni, ami biztosan összefüggésben volt az általunk olvasottakkal, de én csak a bőre melegét éreztem, a szavai nyomán fülem mellett áramló meleget, lehelete illatát, és ahogy ujjai a vállamba kapaszkodva megkeresték a gyúrható izmokat.

Úgy tűnt, ha még egy ideig így hason fekve maradok, biztosan beletörök az ágy fekvőlapjába, így hát a már-már fájdalmas kényelmetlenséget megszüntetendő elkezdtem megfordulni.

-          Megfordulok.

Szükségtelen volt mondani, Dini készségesen felemelkedett kissé, hogy karjai közt immár hanyatt feküdjek, majd a legteljesebb természetességgel visszafeküdt rám. Zavaromban még a kezemben tartottam az újságot, de hamarosan rá kellett jönnöm ennek értelmetlenségére, merthogy egyrészt a betűket sem láttam az izgalomtól, másrészt így eltakarta előlem Dinit, ő pedig bámulhatta a hátlap hirdetéseit, ami ugye nem túl tartalmas olvasmány, legalábbis ahhoz biztos kevés, hogy fenntartsa a beszélgetés folytonosságát. Ezzel együtt azzal is szembesülnöm kellett, hogy kontrollálhatatlan erekciómat így tulajdonképpen azért elég közelről tártam elé, hiszen ott pihent felette, kicsit talán lejjebb is csúszva mint eddig volt. Az újságot leeresztve válaszolgattam neki teljesen öntudatlanul, s közben magas homlokát, huncut szemeit és a fülkagyló eddig még meg sem dicsért tökéletes formáját és belső íveit figyeltem. Ő a hasamon fonta keresztbe kezeit, picit a félig megemelkedett póló alá csúszva, picit játszva ujjbegyeivel bőrömön. Letekintett, megszemlélve és mintha elégedett sóhajjal nyugtázva, hogy milyen mértékben meredezek az ölelésében, majd nagyon lassan és tétován, de tenyerével is lejjebb húzódott, és végigsimított rajtam.

Remegve eresztettem ki a levegőt, lehanyatló kezekkel várva, hogy mi lesz a folytatás. Dini már elhallgatott, és ő is kicsit mintha zaklatottabban vette volna a levegőt, bizonytalanul abban, hogy hogyan is kellene tovább lépnie. Félénken kioldotta nadrágomon a megkötőt, majd az előbbi simogatást már némileg határozottabb fogásra válva, két kézzel tapogatta ki a ruha szövetén át, mettől meddig tart izgalmam. Úgy éreztem, ha nem jutunk hamar tovább, menthetetlenül elpatkolok valami keringési rendellenességben. Hihetetlen forróság hullámai leptek el minket, szemmel láthatólag őt is, s végtelenül lassan meghúzta a nadrág derékrészét lefelé, közben még egy picit lejjebb csusszanva, hogy jobban rálásson a csípőm tájékára. Ujjaival az alsó gumírozott része alá kanalazott, s én már láttam felülnézetből, hogy mi fog itt előbukkanni, de ő még csak most szembesült a dolgok forró és merev eredőjével.

Az eddigiekhez hasonlóan nagyon lassan és minden mozdulatával szinte elnézést kérve érintett meg, gyengéden meghúzva a bőrt lefelé, majd vontatott, bársonyos simítással kezdett bele egy olyan ritmusba, amit addig csak a magam szórakoztatására volt alkalmam megtapasztalni. Ha lehet, még jobban megkeményedtem, s más lehetőség híján két kézzel simogattam meg csupasz alkarját hálaképpen. Biztatásnak véve a mozdulatot, egy határozottabb húzásokból álló játékba kezdett, majd kicsit többet szabadított fel belőlem, a nadrágot letűrve a combjaim magasságába. A nagy helyezkedés közepette nagyon szerettem volna megcsókolni, de nem mertem megzavarni, nehogy megtörjem a varázst. Már csaknem az arcával egy magasságban meredeztem, éreztem leheletét bőröm érzékenyebb részein, a belőle kiáramló perzselő lélegzetet. Először picit azt a csodálatos vonalú ajkát nyalta meg, azután mintha ismeretlen gyümölcsöt kóstolna meg, engem. Nyelvét csak alig-alig merte kiengedni, úgy csókolt meg lent, egyre többet és többet nedvesítve be makkomból, alulról finoman végigkísérte vele az ereket, megkóstolta a hegyét, majd szétnyíló ajkakkal teljesen magába engedte a végét.

Ha lehetett volna, itt állítottam volna meg az idő múlását pár percen belül már másodjára. Mintha egyszerre minden a helyére került volna, mintha a világ minden dolga értelmet nyerne, megnyugodna és egyszerre a fejéről a talpára állna. Végre határozott tartalmat nyert az a sok minden, amiről annak előtte csak hallottam, de elképzelni addig nem tudtam. Úgy éreztem egy teljes élet is kevés lenne, hogy mindazt a gyengédséget amit most éreztem, át tudjam adni Dininek. Beletúrtam kölykös hajába, végigtapintottam nemes halántékát, lehunyt szemeit, megmorzsolgattam aranyos fülcimpáját, majd visszatérve tarkójára, úgy kísértem végig mozdulatait hogy a lehető legkevesebb kényelmetlenséget okozzam neki. Kutató marka ezalatt alám került, hogy sorra vegye az ott található kincseket is, puhán megemelte zacskómat, végigmorzsolgatva, hüvelykujjával az ott még egyenlőre gyérebben növő szőrt borzolva.

Ahogy nekibátorodott, egyre lejjebb és lejjebb hajolt, s nemsokára már egészen tetemes részt tüntetett el szájában. Amit a kezdetekkor nem mert megtenni, most megtette: felemelte tekintetét, és szemembe nézve bizonyosodott meg róla, hogy milyen élvezetet okoz ténykedésével. Szép volt ez a szempár, ezt eddig is tudtam, de teljesen másként fúródott most egybe tekintetünk, mint annak előtte. Most már valami olyasmi kötötte össze, aminek tudása messze túlmutatott a lányokkal való játszadozások felszínességén, vagy a haverokkal való közös témákon. Hogy nézel annak a szemébe legközelebb, aki ezt tette meg neked? Hát így…

Hamarosan én is úgy éreztem, hogy nekem is meg kell tennem, amire eleddig olyan nagyon vágytam. Nem volt szívem azonban megszakítani ügyködését, kicsit félve is attól, hogy tán sose jön vissza újra ez a pillanat. Tapasztalatlanok voltunk még, és tapasztalatlanságunkban is önzők kicsit, hagytam hát, hogy egyre jobban elragadjanak a hullámok, kicsit már mertem meg-meg emelni a csípőmet is, hogy minél teljesebb legyen az élmény, ő pedig minden lelkesedésével követte le ritmusomat. Nem kellett túl sok hozzá, és olyan csodás orgazmussal olvadtam a szájába, amit csak kívánni lehetett, mintha az a jutalom érkezett volna meg, amire titokban mindannyian egy életen át vágyunk. Csodás gyengeség fogott el, csak szorítottam a kezét, babráltam karcsú ujjait, duzzadt, csillogó száját, belesimítottam édes nyelvébe.

Félig felülve, előrehajolva úgy húztam le róla a pólót, mintha életmentő műtéthez készülődnék, de orvosi műszerek helyett számat tapasztottam mellkasára, lázasan keresve mellbimbóját, amely félénken összerándult ahogy ráleltem, és rögtön úgy kezdett el két kézzel ölelni, akár pár nappal előtte a holtágban, a nagy mentőakció közepette. Csiklandósan kuncogott, a homlokomra csókolt, amikor végre én is úgy éreztem, hogy ezt nekem is meg kell tennem. Én felfelé emeltem a tekintetem, ő lefelé hajolt amennyire tudott, s ajkaink úgy találkoztak össze, mintha csak mágnes vonzotta volna egymás felé őket. Sosem tudtam volna betelni vele, ha nem ilyen nyakatekert pozitúrában tesszük meg először. Egyszerre volt idegen és furcsán ismerős, mintha csak világéletünkben így bújtunk volna össze, ilyen intimitásban. Édes volt, ugyanakkor leírhatatlanul fűszeres, bizsergető és megnyugtató egyszerre. Nyelvünk összeért, bátortalanul táncba kezdett, nevettünk, újra csókoltunk, és egymás tüdejéből szívtuk ki a levegőt mohóságunkban.

Kinyújtóztatva vékony testét az ágyon, most már én kerültem felülre, s a barnára sült bőrt puszilgattam végig mindenütt ahol csak értem. Újabb nagy kuncogás volt a jutalmam, ami különösen jól esett, majdhogynem egy hét alatt nem hallottam Dinit annyit nevetni mint most, se olyan szélesen, önfeledten mosolyogni mint amikor túlbuzgóságomban hóna alá bújtam és ott is kényeztetőn megkóstoltam. Megadóan megemelte csípőjét amikor határozottam megragadtam kétoldalt, s most róla került le a nadrág. Kevésbé szép és türelmes módon mint rólam, én tétovázás nélkül bontottam ki ajándékcsomagomat, s szemérmetlenül csodáltam meg annak tartalmát. Dini férfiassága határozottan vékonyabb volt mint az enyém, de hosszra mindenképpen többet ígért, mint amit én valaha is fel fogok tudni mutatni. Látszott, hogy még fejlődésben van, és ha évek múlva kiteljesedik, csodálatos kis műszer lesz belőle. Próbaképpen én is húztam rajta párat, de aztán szinte habzsolva estem neki, minél előbb én is abba az eufóriába szerettem volna juttatni, mint ő engem. Mivel ilyet még nem próbáltam, először nem tudtam, mennyire lehetek merész, de ahogy a tövétől a csudás, aranyos csúcsáig végignedvesítettem, hamar levetkőztem a gátlásaimat, és minden igyekezetemmel azon voltam, hogy a végletekig fokozzam az élvezetét.

Diniről teljesen lekerült minden ruha, s lábait kissé felhúzva úgy helyezkedett, hogy még kényelmesebb elférjek combjai közt. Tenyeremmel azok külső és belső oldalán is simogattam, végigborzoltam lábszárán a finom pihéket, lapos kis hasát melegítettem velük, aztán összefonódtak ujjaink, miközben fejét hátravetette a párnán, és hosszan, reszketve felsóhajtott. Két kézzel nyúltam feneke alá, amit olyan magasra tolt fel, ahogy csak bírta, s bennem olyan elégedettség áradt szét, ami vetekedett a saját élvezetemkor érzettekkel. Elernyedő kézzel húzott fel magához, hogy minél nagyobb felületen érintkezhessen csupasz testünk, és ajkával rögtön az enyémet kereste. Az eső közben halkan kopogott a faház tetőszerkezetén, a szoba túlfűtött levegője lassan borzongatóan hűvösre váltott, és a délutáni félhomály elmélyült a holminkkal teliszórt sarkokban.

 

Egy boldogabb korban akár így is történhetett volna. S ha így történt volna, valószínűleg megspórolhattam volna sok-sok év tétova útkeresést, bizonytalanságot, félelmet és néhány kudarcra ítélt plátói kapcsolatot. Lehetett volna könnyedebben venni az életet, jobban kihasználni a fiatalságot, a soha vissza nem térő éveket. Egy boldogabb világban a bimbózó kamaszszerelem iránt lehetett volna elfogadóbb a társadalom, s ha két fiú megfogta egymás kezét, azt tekinthették volna ugyanolyan szépnek, mint amikor egy vegyes pár teszi meg ugyanezt. Kezdődhetett volna egy teljesebb élet, egy hosszú, boldog szerelem. De hát nem ilyen korban éltünk. A valóságban miután hanyatt fordultam, és egyértelművé vált a dolgok állása, Dini megállt azon a ponton, amikor kezével felfedezte testemet. Utána mindketten túl gyávák voltunk továbblépni, hogy beteljesíthessük azt, amit mindketten szerettünk volna. Megrettentünk attól, amivel ez jár, az élet lehetőségétől, amit élhettünk volna, de nem tehettük. Addig haboztunk, én kezemben a félig lejtett újsággal, ő pedig kezei közt velem, amíg a többiek meg nem jelentek a faháznál, és el nem illant a pillanat. Másnap hazatértünk, és én soha többé nem láttam őt.

lacka1234 Creative Commons License 2016.11.07 -1 0 11490

Szia...nagyon jó történet,kiváncsi lennék még több kalandodra is ha elmesélnéd....

Előzmény: Ervin900 (11488)
neiskérdezd Creative Commons License 2016.11.06 0 0 11489

Nagyon aranyos történet :) tetszett, nekem ilyenem sose volt, mindig féltem, a mai napig :D pedig 21 éves vagyok, de nem megy nekem ilyen könnyen, inkább olvasgatni szeretem a történeteket, meg is élni ahoz több bátorság kéne, de nincs xd na, de lényeg, hogy jo kis stori volt :D érdekes, hogy csajoztál, de a végén egy finál kötöttél ki :) sok boldogságot :D

Előzmény: Ervin900 (11488)


Ervin900 Creative Commons License 2016.11.06 0 7 11488

Sziasztok!

 

Örültem hogy rátaláltam egy ilyen fórumra, ahol megoszthatók az első néhány meleg élménye az embernek, és nincs tele negatív kommentelőkkel.

 

27 éves srác vagyok, vidéken nőttem fel. Az első férfiak iránt vonatkozó kíváncsiságom a középiskolai évek alatt mutatkoztak először. Falusi gyerekként, szüleim régimódiak, így 8. osztály után bekerültem a közelünkben lévő kis városi gimibe. Semmi extra nem történt az elején. Kollégista lettem, persze közös zuhanyzók stb, elkezdtem focizni végre normális edzések voltak stb. 11. osztályos voltam mikor észre vettem magamon hogy zuhanyzás közben nézem a fiúk farkát... Hát na valljuk be elég sokféle farok van főleg nyugalmi állapotban :) Persze akkortájt kezdtem el úgymond igazán bulizni, kocsmázni, csajozás is elég jól ment. Ekkoriban lettem igazán jóba egy szintén gimis sráccal, aki felettem járt egy évvel, szintén kolis volt csak másik szinten lakott így ismertük egymást, csak nem voltunk a legjobb haverok. Na és vele kezdődött a dolog.

 

Egy kocsmázós este után, enyhén spicces állapotba szöktünk vissza a koliba, aztán együtt mentünk be wc-re mert mind a kettőnknek kellet már csurgatnia egyet. Na itt mellé álltam a piszoárnál és bámultam a farkát miközben csurgatott. Meg is jegyezte, hogy miért lesem a farkát, persze én egyből rávágtam, hogy nem lesem. Aztán itt jöttem rá hogy ö is lesi az én farkamat. Nem szolt egyikünk sem csak ott álltunk és ráztuk a farkunkat mind a ketten hugyozás után. Aztán én elkezdtem verni a farkamat, erre ő is elkezdte verni. Aztán kérdezte:

-Kiverjük?

-Kicsaphatjuk ha gondolod. Válaszoltam és ekkor már egymással szemben álltunk és vertük a farkunkat.

-Vered egy kicsit nekem? Kérdezte

-Ha te is vered az enyémet! Jött a válaszom.

Egymás mellé álltunk és aznap este egymásnak élvezésig kivertük. Nekem nagyon tetszett hogy éreztem hogy másik srác farkát a kezemben. Persze megbeszéltük hogy erről egy szót sem senkinek stb...

 

Mindent ment a régi kerékvágásban, Tomi nem hozta fel a dolgot, így én sem nagyon utalgattam rá, bár szerettem volna megismételni, de ne mertem úgymond ajánlatot tenni. Két hét után az ebédlőben Tomi megkérdezte, hogy mit szólnék ha megint segítenénk egymáson. Mondtam neki hogy én benne vagyok felőlem nyugodtam mehet a dolog, ezzel Tomi is egyet értett, ő is benne lenne ilyenekben néha néha. Mind a ketten elmondtuk egymásnak, ez nem melegség stb nincs ebben semmi rossz, hogy őszinte legyek nem is nagyon érdekelt minket hogy most ez melegség-e vagy sem. Következő alkalmat megbeszéltük hogy este takarodó után találkozunk a 2. emeleti wc-ben. Úgy is volt ott találkoztunk és már vertük is egymásét, itt volt az hogy felvetettem Tominak hogy én szívesen bekapnám a farkát, először mondta hogy az már túl sok lenne vonakodott, én nem erőltettem, sok inkább szégyeltem, hogy felmohoztam, majd magától mondta kb 2 perc után hogy ha gondolom akkor mehet, na itt szoptam életemben először, számba is élvezett Tomi. Előtte soha nem kóstoltam spermát szóval szinte dermedten álltam, de jó volt nagyon. Majd Tomi megszólalt hogy kölcsön kenyér vissza jár, majd ő is élvezésig szopott engem. Nagyon jó érzés soha nem élveztem ekkorát. 

 

A továbbiakban így volt mindig egy héten egyszer, vagy kétszer megbeszéltük, hogy mikor és melyik wc-ben, és mindig élvezésig leszoptunk egymást kb 10-12 alkalom lehetett, fogalmazzunk úgy, hogy Tomi és én is belejöttünk a szopásba, mind a ketten egyre mélyebben vette be egymás farkát bő nyállal vertük és közben szoptunk, mind a ketten egyre tovább bírtuk élvezés nélkül, lassítottunk ha a másik közel volt az élvezéshez, hogy minél tovább szophassunk. És itt kezdődött egy kis gond, ami végül nagyon jól sült el... 

 

Egyik ilyen titkos találkozásunk alkalmával mikor éppen Tomi előtt térdeltem és szoptam a farkát lebuktunk. Hülyék voltunk Tomival, mert nem a wc fülkében csináltuk soha, hanem a piszoárok előtt. Kicsit kómásan belépett Elemér, ő egy cigány srác volt, de teljesen normális szerette mindenki és még jó tanuló is volt, Elemér 11. volt mint én csak másik osztályba járt. Matek faktra jártunk mind a ketten én onnét ismertem jobban. Mikor belépett a wc-be szerintem egyértelmű volt számára hogy mi történik éppen Tomi farkát szoptam. Majd felpattantam, Tomi éppen a kemény farkát akarta beletuszkolni a gatyájába, majd Elemér döbbenten kérdezi:

-Fiúk ti mi a faszt csináltok itt?

-Nézd nincs értelme mentegetőzni, néha segítünk egymáson, de nem vagyunk buzik! Válaszolta Tomi.

-Ja persze, én is ezt mondanám, kis buzik! Röhögött Elemér.

-Nézd elemér egyet kérünk hogy ez maradjon már közöttünk, nem akarom hogy az egész suli meg koli erről zengene! 

-Nyugi fiúk ez nem a világ vége tartom a szám! Mondta Elemér!

 

Nos itt eljöttünk és otthagytuk Elemért, suttogva megbeszéltük Tomival hogy mind a ketten tagadni fogunk holnap. Nagy meglepetés ért minket Tomival, mert, két hét után sem volt semmi visszhangja, hogy Elemér rajta kapott minket. Egyik nap az ebédlőben oda mentünk Elemérhez és megköszöntük, hogy tényleg tartotta a száját. Mosolyogva mondta, hogy nincs mit van ilyen a mai világban bőven! Szóval teljesen korrekt volt, aztán elkezdett faggatni minket, hogy mióta csináljuk, hogy jött az első stb, és hát mi meg Tomival szépen válaszolgattunk a kérdéseire. Mi is kérdezgettük, Elemér már nem volt szűz, mesélt a lányokkal való élményeiről. Tulajdonképpen jól összehaverkodtunk Elemérrel egy két hét alatt. Majd egyszer kérdezte Elemér, tőlünk, hogy mikor segítettünk egymáson utoljára, mondtuk hogy akkor mikor lebuktunk előtte. A végkifejlett az lett, hogy Elemér mondta hogy szívesen csatlakozna egyszer csak kipróbálni a közös recskát. Meg is beszéltük hogy hol és mikor, de Elemérnek volt egy jó ötlete, hogy a zuhanyzóban találkozzunk ne pedig a wc-ben mert oda este senki nem megy. Úgy is tettünk találkoztunk a zuhanyzóban, kis habozás után Tomi elővette a farkát, majd pedig én is előkaptam és elkezdtük Tomival egymásnak verni, Elemér egy ideig csak nézett, majd ő is elővette a farkát. Hu hát az hatalmas volt kb 20 cm hosszú volt, és vastag. Tomi és az én farkam között nem nagy különbség volt 16-17 cm hosszú általános vastagságú, szóval látva Elemér hatalmas farkát csak bámultunk. Ekkor felváltva vertük Elemér farkát, meg ő is a mi farkunkat, majd egymás mellé állva mindenki kiverte saját magának és néztük melyikünk lő tovább. Elemér győzött!

Ezután volt még vagy három alkalom, amikor hármasba találkoztunk, de ekkor már szopás is volt, Elemért felváltva szoptuk le Tomival, ő csak egyszer szopott le minket. Szóval elvoltunk így egy kis ideig, de jött az érettségi időszak Tomi végzett, nyári szünet és így abba mard a dolgog.

 

Elkezdtem a 12. osztályt a gimibe, Tomit felvették az  egyetemre hamar megszakad a kapcsolat vele, ott voltam végzősként, Elemérrel egész jóba lettünk. Nem sok idő elteltével megkérdeztem Elemért hogy benne lenne-e még egymás kölcsönös izgatásában. Igent mondott, szóval a megszokott módon amikor tudtunk este a zuhanyzóban leszoptam, Elemér ritkábban szopott le de mindig kiverte nekem.

Majd olyan december körül Elemér mondta hogy ő szívesen meg is dugna... belementem hát bevallom az első nagyon fájt, égető érzés volt, nagyon nem volt jó, de aztán még is élveztem valahogy nem tudom hogyan... Elemér többször is megdugott ezek után és egyre jobban élveztem.... Én is kezdetleges voltam először anális szex szabályait betartva már egészen nagy élményt nyújtott nekem Elemér. Aztán én is igényeltem hogy dughassak Elemér is megengedte, élveztem nagyon. Érettségi után is összejártunk Elemérrel, mert csak 3 falu volt között szóval meg tudtuk találkozni réten, erdőben, kukoricásban. 

 

Mind a kettőnket felvettek az egyetemre, Elemért a Budapestre, én egy vidéki egyetemre mentem. De ennek ellenére tartottuk a kapcsolatot, ha úgy adódott akkor találkoztunk és nyomtunk egy két menetet. Nagyon közel kerültünk egymáshoz, megosztottuk egymással a pasi ügyeinket, neki és nekem is volt jó pár kalandom. Az első egyetemi év után megbeszéltük hogy nem szeretkezünk többet egymással, ekkor volt alakulóban egy komoly kapcsolata egy lánnyal. Két évig nem is nagyon beszéltünk, ez idő alatt volt egy hosszabb kapcsolatom fiúval meg jó pár kalandom. Két év után felkeresett, beszélgettünk, és valami varázs elkapott Elemér iránt, beleszerettem, elmondtam Elemérnek hogy mit érzek iránta, és megerősített, hogy ő is elkezdett érezni irántam... soha nem tudott elfelejteni... Összejöttünk, első év nehézkes volt mert végzősök voltunk mind a ketten nagy volt a távolság, volt féltékenység, bizalmatlanság, mert talán csak 2-3 havonta tudtunk találkozni... de kitartottunk egymás mellett. 

 

Most lesz karácsonykor egy éve, hogy összeköltöztünk. Szülőknek, családtagoknak elmondtuk. Az én szüleim a melegségemet talán még elfogadták volna de azt nem hogy Elemér cigány. Elemér családjánál sem volt zökkenőmentes, de egy fél éve után megnyugodtak a kedélyek, én úgy fogalmaznék, hogy kezdik elfogadni ez a helyzetet. Felvállalni, hogy meleg vagy nem könnyű de nem is lehetetlen. 

 

Ennyi lenne az én történetem. Köszönöm hogy elolvastátok!

fella_01 Creative Commons License 2016.11.04 0 0 11486

én szoktam chatelni is erről a témáról emberekkel és próbálom nekik mondani , hogy van ez a fórum…a lényeg , hogy a napokban dumáltam egy 40 év körüli fazonnal,aki elmondta, hogy mikor katonák voltak, úgy 18-20 évesek lehettek, rendszeresen verték hármasba a farkukat. De nem is ez a nagy sztory, hanem mondta, hogy egy másik szobában egy hasonló közös faszverés alkalmával az egyik srác nem akarta  verni a farkát és a többiek lefogták és úgy csapták ki neki. állítólag vegyvédelmi kesztyűben nyúltak hozzá.

A jó öreg katonaság, mennyi mindent tanulhatott ott az ember:)

biszexpár Bp Creative Commons License 2016.11.04 0 1 11485

Ne haragudj, de ze nem az a fórum, ahol partnert fogsz találni! erre megvannak a szobák. Ott több az esélyed!

Előzmény: Törölt nick (11484)
lacka1234 Creative Commons License 2016.10.31 -1 0 11481

Nem tud senki sem írni? pedig nagyon szeretem olvasgatni a történeteket....

totalkáró Creative Commons License 2016.10.19 0 0 11480

Szia. Ellenkezőleg. Így volt izgalmas, hogy minden mozzanatot leírtál ;)

Előzmény: Törölt nick (11479)
Törölt nick Creative Commons License 2016.10.17 -1 3 11479

Bocsánat, hogy ilyen hosszú lett, de mivel megtörtént, nem lehet rövidebben leírni. Csak így teljes egészében érzékelhető, ami történt.

Ez után az élmény után már én is kerestem az alkalmat, hogy újra átéljem, amit akkor.

Akkoriban még megjelent nálunk is az ÖKM magazin. Rendszeresen vettem, és böngészgettem a hirdetéseket.

Volt, amire válaszoltam, és nyitottam egy postafiókot is, amire kaphattam leveleket feltűnés nélkül. Később én is megpróbáltam hirdetéseket feladni. Talán kicsit korrektebb volt, mint a mai netes világban. Akkor még levelet kellett írni, és elküldeni. Nem volt ennyi kamus, mint most.

Egy alkalommal megakadt a szemem egy érdekesnek tűnő hirdetésen. Emlékszem, hogy egy női ruhát viselő 26 éves fiú hirdetett, hogy szeretne ismerkedni férfiakkal!

Izgatta a fantáziámat a lehetőség. Ilyet még soha nem láttam. Válaszoltam neki. Biztos voltam benne, hogy csak szórakozik, ezért nem is fűztem hozzá nagy reményeket.

Kb. egy hét múlva levelem érkezett a postafiókomra.

Kíváncsian bontottam fel a levelet. Ő válaszolt. Leírta, hogy szeret beöltözni női ruhákba. Azt szeretné, ha így találkozhatna velem. Ha nem nevetném ki.

Gondban voltam, hogy mit írjak? Hogy tudnánk találkozni, mivel házasságban éltem. Nálam kicsit nehézkes volt, mivel ő csak este, mert női ruhában kimenni az utcára, illetve vezetni.

Feleségem rendszeresen járt vidékre, továbbképzésre. Megpróbáltam úgy időzíteni, hogy akkor tudjunk találkozni, amikor ő nincs otthon.

Emlékszem, hogy két hét múlva szerda estét beszéltünk meg, amikor eljön hozzám. Még akkor sem hittem el, hogy el fog jönni!

Az igazság, hogy meg is felétkeztem a dologról. Este lefektettem a gyereket, és már köntösben néztem a TV-t. 9-re beszéltük meg, mivel a gyerek addigra már aludt.

Megszólalt a kaputelefon. Nem tudtam, hogy ki lehet. Leszólta. Egy kellemes női hang szólt bele a telefonba.

Akkor ugrott be, hogy mára beszéltük meg a találkozót. Magam is megdöbbentem, hogy eljött!

Beengedtem, és gyorsan felrántottam valami nadrágot. Kilestem, és láttam, hogy egy csinos nő jön a folyosón. Hoppá! Erre nem számítottam.

Kinyitottam az ajtót, és intettem, hogy erre jöjjön.

Egy bombázó nő állt előttem. Fekete haj, helyes arc, vékony fekete bőrdzseki, övvel megkötve. Hosszú vörös maxi szoknya, combközépig felskiccelve. Eszméletlen jól nézett ki. Ha nem tudom, hogy ki, biztos, hogy nőnek néztem volna, méghozzá a jobbakból!

Bementünk a szobába, és leültettem. Még a hangja is kellemesen nőies volt.

Arra kért, hogy kapcsoljam le a nagy villanyt, és csak egy kis lámpa világítson! Kicsit szégyelli, hogy így van előttem. Természetesen eleget tettem kérésének. Csak egy kis olvasó lámpát hagytam égve.

Elmondta, hogy szingli férfiként éli az életét. Senki nem tudja, hogy kettős életet él!

Fiúként csajozik, de időnként rájön, hogy ő egy lány, és ilyenkor ellenállhatatlan késztetést érez, hogy átöltözzön. Átöltözik, és még a hangja is elváltozik ilyenkor.

Valóban egy kicsit mély nőies hangja volt.

Kíváncsi voltam, hogy miket érezhet ilyenkor? Mit él át? Még soha nem találkoztam ilyen emberrel.

Semmi férfiasság nem volt a megjelenésében. Nem tudtam elképzelni, mint férfit. Nagyon furcsa volt számomra. Kicsit faggattam, mert új volt számomra ez az egész jelenség.

-         Mit élsz át ilyenkor? Valóban nőnek érzed magad?

-         Igen, teljesen nő vagyok. Attól a perctől, hogy felöltözöm, semmi más nem létezik számomra. Elfelejtem, hogy tegnap egy lánnyal randiztam, vagy, hogy dolgoztam. Ilyenkor csak az van, hogy nő vagyok, és hiányzik egy férfi az életemből.

-         Van férfivel kapcsolatod?

-         Nincs, és senki nem tudja, hogy ez nálam így működik.

-         Akkor elég nehéz lehet neked! Hogy vezeted ezt le? Vagy átöltözöl, egyedül vagy otthon, és elmúlik?

-         Nem. Kezdetben elég volt ennyi. Kielégítettem magam, és utána sokáig eszembe sem jutott átöltözni. Tudod, ez nálam olyan, hogy rám jön, átöltözöm, és addig tart, amíg el nem élvezek. Régebben csak magamat simogattam, kényeztettem, amíg el nem élveztem. Utána egy lelkiismeret-furdalás, egy rossz érzés következett, és következik ma is. Szinte undorodom magamtól. Felmerül bennem, hogy mit csináltam, és hogy ez nem normális.

-         Később változott ez benned?

-         Annyiban, hogy már kevés az, hogy otthon átöltözzek. Emberek közé akartam menni így, hogy nő lehessek!

-         És ki mentél az utcára?

-         Igen, de csak a kocsimig mertem elmenni, és csak este, amikor nem látszik az arcom.

-         Nincs okod a félelemre! Még így félhomályban sem látszik, hogy ki is vagy valójában.

-         Lehet, de félek, hogy felismernek, és azt nagyon nem szeretném!

-         Értelek. És kocsival szoktál elmenni?

-         Igen. Olyan helyekre, ahol kevesen járnak.

-         Azért találkozol emberekkel ott is.

-         Igen, de talán nem olyan feltűnő, hogy ki is vagyok igazán.

-         És ott kiszállsz?

-         Igen. Sokáig csak a kocsim körül maradtam, és ha jött valaki, azonnal visszaszálltam.

-         Nem mertél elmenni távolabb?

-         Eleinte nem, de később már elsétáltam távolabbra is. Csak arra vigyáztam, hogy ne legyen túl nagy a világítás.

-         És ha jött valaki arra?

-         A sötétben nem volt gond. Elmentek mellettem. Volt, aki megbámult, de éreztem, hogy nem csodálkozva, hanem mert tetszettem neki.

-         Nem féltél, hogy esetleg megtámadnak?

-         Nem. Sőt titokban reménykedtem, hogy esetleg megszólít valaki. Ami sajnos meg is történt.

-         Miért sajnos?

-          Egy este csinosan, mini ruhában, magas sarkú csizmában indultam el sétálni. Séta közben megszólított egy srác. Illetve én próbáltam meg megszólítani. Tüzet kértem tőle. Adott, és úgy irányítottam, hogy pár szót beszélgessünk. Megkértem, hogy kísérjen vissza a kocsimhoz, mert félek egy kicsit. Ő készségesen elkísért. Beszélgettünk út közben. Nagyon normális volt. Semmi tolakodás, nyomulás, vagy ilyesmi. A kocsinál még kicsit dumáltunk, és megkérdezte, hajlandó lennék e vele találkozni máskor is? Szívesen meginna velem egy kávét valahol. Én igent mondtam, mert szimpatikus volt. A szörnyű az egészben, hogy én teljesen átéltem, hogy nő vagyok, és úgy is viselkedtem. Csak azt éreztem, hogy randim lesz egy helyes pasival! Voltam olyan hülye, hogy megkérdeztem, elvihetem e valameddig? Ő igent mondott, persze, ha én is arra megyek. Én meg nem gondolkodtam, csak beültettem a kocsiba, és elindultam vele. Mind a ketten a belvárosban laktunk, így hazáig vittem. A kapu előtt elköszöntünk, és akkor követtem el a legnagyobb hibát!

-         ?

-         Meg akart csókolni, és én hagytam. Csókolóztunk egy darabig. Közben megéreztem kezét a combomon. Nem gondolkodtam, csak azt éreztem, hogy nőként csókol egy srác. Hogy simogat, és ez eszméletlenül felizgatott! Soha nem történt velem ilyen. Nem gondoltam a következményekre! A keze felcsúszott a szoknyámon, és akkor megtörtént a baj! Tenyere elérte az akkor már kemény farkamat. Megállt, és éreztem, hogy vizsgálja, mi is történt? Elkapta a száját, és lenézett. Akkor már tudtam, hogy mindennek vége. A szemembe nézett, és látta, hogy nem tévedett. A következő pillanatban hatalmas fájdalmat éreztem az orromon. Hallottam a reccsenő hangot, amikor eltört az orrcsontom. Szóval ez volt az első, és egyetlen ismerkedési szándékom. Utána legalább egy évig nem is öltöztem át. Még magam előtt is szégyelltem a történteket.

-         Nem lehetett kellemes élmény. Gondolom, azóta már óvatosabb vagy!

-         Egy évig semmi, de utána újra előjött a vágy a nőiesség iránt. Újra átöltöztem, és minden kezdődött előröl. Vágy, átöltözés, önkielégítés. Viszont már nem merek kimenni, és főleg ismerkedni.

-         És akkor hogy van az, hogy most itt vagy?

-         A vágy nem múlt el, hogy valakivel találkozzak, és ne csak a magányomban legyek nő! Mikor olvastam a hirdetésedet, tetszett, amiket leírtál, és gondoltam, megpróbálom. Hátha hajlandó leszel velem találkozni. Ezért írtam le őszintén, hogy ki vagyok. Nem volt veszteni valóm. Legfeljebb nem válaszolsz.

-         Igazad van. Így én is tudtam, kire számíthatok.

-         Te találkoztál már ilyen „lánnyal”?

-         Nem soha. Őszinte leszek, a kíváncsiság hajtott, amikor írtam neked. El sem tudtam képzelni, hogy egy fiú lány ruhában találkozzon velem.

-         És? Mi a véleményed? Mondd meg őszintén, ha nem tetszik, vagy ha nevetségesnek tartasz!

-         Kellemesen csalódtam. Sokkal jobban nézel ki, mint amire számítottam. Eszméletlen nőies vagy!

-         Ennek örülök. Nem nézek ki hülyén ebben a cuccban?

-         Egyáltalán nem. Ha nem tudnám, hogy ki vagy, simán nőnek néztelek volna!

-         Az jó! Mert ez a célom! Azt szeretném, ha nőként kezelne valaki!

-         Igazán, mi az elképzelésed? Mit szeretnél? Milyen kapcsolatra vágysz? Mert mint pasi, csajozol! Hogy szeretnéd ezt megélni?

-         Először arra gondoltam, jó lenne egy olyan párral találkozni, akik elfogadnak olyannak, amilyen vagyok. Hármasban könnyebben fel tudok oldódni. Viszont ez reménytelennek bizonyult. Akármilyen hirdetésre írtam, még válasz sem jött.

-         Mondjuk ez valahol érthető. Ha egy pár másik párt keres, az már kizárva. Ha nőt keresnek harmadiknak, akkor külsőre bizonyára megfelelnél, viszont nem valószínű, hogy bármelyik fél tolerálná, hogy farkad van. Ha esetleg keresnek férfi partnert, akkor azt valószínű, hogy a nőnek keresik, és nem valószínű, hogy elfogadnának így. Még el tudom képzelni, hogy a férfi fantáziáját megmozgatod, de azt úgysem fogja elmondani a nőnek, mert valószínű, hogy félni fog a reakciótól! Neked egy olyan biszex pár kéne, ahol a nő elfogadja, hogy a párja biszex, és együtt fogadnak el. Ez viszont szerintem elég ritka.

-         Igen, ezt észrevettem. Nem egyszer jött olyan válasz, a pár férfi tagjától, hogy a párom ugyan nincs benne, de ő szívesen találkozna velem!

-         És, találkoztál?

-         Nem. A randi előtt mind meggondolták magukat.

-         Bizonyára féltek, mert ez nem nagyon ismert. Nem tudják, mire számítsanak!

-         Lehet. Biztos igazad van, de annyira visszataszító lennék?

-         Nem. Egyáltalán nem vagy visszataszító! Sőt. Szerintem izgalmas, és vonzó jelenség vagy!

-         Ennek örülök. Még soha nem mondta ezt senki. Igaz, nem is találkoztam senkivel. Volt, aki fényképet kért, de rólam soha nem készült ilyen kép. Meg aztán nem is mernék küldeni!

-         Ezt megértem. Visszaélésre adna lehetőséget.

-         Igen. Én is ettől félek.

-         És akkor velem miért találkoztál? Mi vitt rá, hogy el gyere?

-         A vágy, hogy valaki lásson így. A leveledből úgy gondoltam, talán te nem fogsz visszaélni a helyzetemmel! Nem fogsz kigúnyolni, kinevetni.

-         Nem nevetlek ki. Miért tenném? Te nagyon csinos vagy. Jól áll ez a női ruha rajtad. Hol szerzed be őket? Sok cuccod van?

-         Általában piacokon, de olyan helyen dolgozom, ahol könnyen hozzájutok. Van sok ruhám. Mini, estélyi, maxi, szóval van sok. Rengeteg tanga bugyim, harisnyám, melltartóm van. Nagyon szeretem a combfixet, a harisnyatartót. Csak a cipő gond egy kicsit, mert nem mindig kapok a méretemre. Azért azt is sikerült vennem párat.

-         Nagyon szép ez a ruha, ami rajtad van. Nem rövid, de mégis izgalmas.

-         Nem akartam azonnal miniben jönni, mert nem szeretném, ha úgy éreznéd, hogy felkínálkozom, és csak ezért vagyok itt!

-         Ok. Megértem. A melleidet miből csinálod?

-         Na az már izgalmasabb. Egy időben kotont töltöttem meg vízzel, és azt tettem oda, de kényelmetlen volt. Ezért rendeltem egy mű mellet külföldről. Ennek a fogása is olyan, mintha valódi lenne. Valami szilikon anyag. Nem tudom, de nem volt olcsó. És ami a jó, a színe is olyan, mint az igazi. Nekem a tükör előtt nagyon tetszik, és amikor simogatom, úgy érzem, mintha valódi lenne! Szóval szeretem nagyon.

-         Tényleg klassz!

-         Tetszik?

-         Igen. Tényleg nem látszik, hogy mű.

-         Megérinted?

-         Ha nem zavar?

-         Nem. Fogd meg nyugodtan!

Először csak egy ujjal értem hozzá, de amikor láttam a szemén, hogy nem zavarja, kicsit megnyomkodtam. Valóban, mintha egy ruganyos cicit érintettem volna.

Bátorítóan rám mosolygott.

-         Milyen érzés?

-         Mint a valódi. Nem hittem volna.

-         Ugye? Mondtam. Ha van kedved, simogasd nyugodtan!

-         Abban mi a jó neked, ha simogatom? Nem érzed.

-         Nem, de a tudat, hogy úgy simogatod, mint egy nőét, az izgalomba hoz, és kellemes nagyon.

-         Ok. Ha nem zavar, akkor simogatom! Nekem is izgalmas, mert olyan nőies vagy, hogy nem is érzékelem, hogy igazán ki is vagy.

Mellé ültem a fotel karfájára, és átkarolva simogattam tovább. Érezhetően tetszett neki, mert hozzám bújt, és átölelt.

-         Mire vágynál igazán egy férfivel?

-         Hogy teljesen nőként kezeljen! Valahogy úgy, mint most te! Átöleljen, simogasson, érezzem, hogy nő vagyok!

-         Nem ülünk át a rökamiéra?  Kicsit kényelmetlen itt a karfán.

-         Ok. Üljünk!

Átültünk. Ott már kényelmesebben tudtam átkarolni, és simogatni.

Valami érdekes izgalom járt át. Elkezdtem lejjebb csúsztatni a kezem. Nem zavarta, sőt még szorosabban ölelt, mint eddig.

A combjaira csúszott a kezem. Elkezdtem szoknyán keresztül simogatni a combját. Rám mosolygott, majd halkan felsóhajtott. Ettől bátrabb lettem, és félrecsúsztattam a szoknyáját. A sliccelésnél megérintettem harisnyás combját. Lassan felfelé araszolva simogattam.

Lenéztem, és láttam, hogy combjai között kidudorodik valami. Észrevette, hogy látom az ő titkát. Ő is odanézett, majd felemelte a fejét, és a szemembe nézett. Kicsit széjjeltárta a combjait, és a kezét az én simogató kezemre tette. Elkezdte vezetni szoknyája alatt a dudor felé.

Közben a szemembe nézett. Azután olyan történt, ami addig velem soha.

Egyre közelebb hajolt, és megcsókolt. Első pillanatban megdöbbentem. Férfivel soha nem csókolóztam. Ezt elképzelhetetlennek tartottam. Viszont parfümjének illata, nőies szája minden ellenérzésemet eltüntette. Visszacsókoltam. Szánk kinyílt, és nyelvünk már egymás szájában táncolt.

Közben kezem elérte combfixe felső részét. Már a csupasz, szőrtelen combját érintettem, és simogatva araszoltam tovább. Egy apró tanga bugyit éreztem tenyerem alatt. Majd kezem egy keményen álló farkat érintett. Rátettem a tenyerem. Ekkor felszisszent.

-         Kellemetlen?

-         Nem. Sőt! El sem hiszem, hogy valaki így ér hozzám.

-         Nem zavar, ha simogatom kicsit?

-         Nem. Csináld, de nem szeretnék még elélvezni!

-         Ok. Majd vigyázok. Mit szeretnél? Mi a vágyad?

-         Téged. A számba szeretném venni a farkad! Keményre szopni, és magamban érezni!

-         Szeretnéd, ha én is szopnék neked?

-         Igen. Az jó lenne! Úgy, mintha egy nőnek nyalnál!

-         Ok. Csússz kicsit előre, hogy hozzád férjek!

Lejjebb csúszott, félig fekvő helyzetbe. Én elé térdeltem, és elhelyezkedtem a combjai között. Szoknyája nyílását szétnyitottam, és félrehúztam a bugyit. Szemérme teljesen sima, szőrtelen volt. Farka szinte kipattant a bugyi alól. Ott meredezett előttem. Hátrahúztam a fitymáját. Makkja szinte szétrobbant az igalomtól. Előnedvtől volt fényes.

-         Nagyon fel vagy izgulva.

-         Igen. Úgyhogy vigyázz, nehogy hamar elélvezzek! Már nagyon közel vagyok.

-         Majd igyekszem, hogy vissza tudd tartani!

Először finoman körbe nyaltam a makkot, majd lassan az ajkaim közé vettem.

Ő behunyta a szemét, és felsóhajtott. Elkezdtem lassan szopni. Hallottam, hogy egyre mélyebben sóhajtozik, fel, felnyög. Na! Gondoltam, nem lesz könnyű visszatartani az élvezését.

Szoptam, nyalogattam a farkát. Éreztem, ahogy egyre jobban lüktet, kitörni készül.

Aztán finoman eltolta a fejem.

-         Kérlek! Kicsit hagyd abba! Nem bírom már sokáig. Olyan kellemes! Én is szeretném csinálni neked!

Felálltam. Ő elkezdte kicsatolni az övemet. Kigombolta a nadrágomat, és lehúzta. Nem volt rajtam alsó gatya, mert mikor jött, már nem volt időm felvenni. Még szerencse, hogy nem sokkal azelőtt fürödtem, hogy érkezet.

-         Te is borotválod magad alul? Ez nagyon jó! Titkon reméltem, hogy egy borotvált farok lesz az első!

-         Igen, már évek óta. Te?

-         Én amióta szeretek beöltözni, azóta szőrtelenítem magam. A lábamat, és a fenekemet is.

-         A popsid is szőrtelen?

-         Igen. Teljesen szőrtelen. Majd meglátod!

Közben megérintette a farkamat. Már én is teljesen fel voltam izgulva! Előttem ülve a szájába vette, és érzékien játszani kezdett rajta a nyelvével. Nagyon finoman csinálta.

Közben arra gondoltam, hogy azt mondta, hogy magában szeretne érezni! Látni fogom a szőrtelen popsiját!

Ilyet soha nem csináltam. Soha nem dugtam meg pasit! Volt bennem egy averzió a popsi szexszel szemben. Főleg férfival!

Vajon hogy akarja? Egyáltalán mit akar?

Kezdtem megbánni, hogy belementem ebbe a játékba! Ez nekem már nagyon sok lenne! Hogy utasítsam vissza anélkül, hogy megbántanám?

A fülembe súgta:

- Húzzuk ki az ágyat! Úgy kényelmesebb!

- Rendben.

Pillanatok alatt kinyitottam az ágyat, és ő lefeküdt.

Én mellé feküdtem. Újra megcsókolt. Álló farkunk összesimult. Ő odanyúlt, és összefogva a két farkat, elkezdte masszírozni.  Nagyon izgató volt érezni, ahogy összedörzsölődik a farkunk.

Táskájából valami flakont vett elő. A tartalmából a kezére folyatott, és úgy folytatta a megkezdett játékot. Valami síkosító volt, mert onnan kezdve az egész még kellemesebbé vált.

-         Szeretnél megkapni teljesen?

-         Ezt hogy érted?

-         Szeretném, ha beteljesülne ez a mai este!

-         Hogy szeretnéd?

-         Szeretnélek befogadni magamba! Tudod, mint egy igazi nő! Szeretnéd?

-         Hú! Nem is tudom. Én még nem voltam olyannal, mint te! Csak nővel csináltam ilyet!

-         Még bennem sem volt férfi. Akkor szüzek vagyunk. Veszítsük el együtt a szüzességünket?

-         Nem félsz, hogy esetleg fájni fog?

-         Otthon van egy dildóm. Mikor felöltözöm, a tükör előtt azzal szoktam kielégíteni magam. Fekszem a tükör előtt, és nézem, ahogy belém hatol. Közben arról ábrándozom, hogy egy igazi férfi tesz magáévá. Szóval volt már a fenekemben műfarok. Nem kell félned, hogy fájdalmat okozol!

-         És most szeretnéd?

-         Ha te is, akkor nagyon!

-         Hogy szoktad megoldani, hogy ne legyen koszos a dildód?

-         Ilyenkor mindig kimosom magam belül. Teljesen tisztára tudom mosni. Soha nincs ilyen problémám. A zuhany rózsát leveszem, és úgy, erős vízsugárral.

-         És az teljesen kitisztít?

-         Igen. Persze sokszor kell átmosni, hogy teljesen tiszta legyek!

-         Értem. Rendben. Próbáljuk meg! Hogy szeretnéd?

-         Most először én szeretnék beleülni! Akkor tudom irányítani a behatolást.

-         Ok.

-         Feküdj le! A többit bízd rám! Meglátod, nagyon kellemes lesz! Csak nem akarok meztelenre vetkőzni, mert akkor elvész a varázs! Ja, és ne haragudj, de első alkalommal szeretném, ha gumival csinálnánk! Ha jobban megismerjük egymást, lehet anélül is!

Lefeküdtem. Ő csak felhúzta a szoknyáját, és levette a bugyit. Síkosítót tett az ujjára, és bekente vele a popsi nyílását. Egy gumit vett elő a táskájából, amit óvatosan a farkamra húzott. Fölém guggolt, és farkam a popsijához illesztette. Először csúszkáltatta a vágatban, majd lassan ránehezedett. Farkam lassan utat tört a popsi nyílásán. Kicsit elakadt a záró izmon, de ő tovább tolta magába. Aztán egy mozdulat, egy halk sikoly, és tövig befogadott.

Nem gondoltam, hogy ennyire kellemes érzés lesz! Mint egy punci, csak szorosabb.

Eleinte féltem a szagoktól, de rájöttem, hogy semmi szag nem jön. Maradt az izgalom, és a kéjes nyögés. Úgy sóhajtozott, nyögdécselt, mint egy valódi nő. Közben azért megkérdeztem, hogy nem okozok e fájdalmat? Mondta, hogy egyáltalán nem. Sokkal jobb érzés, mint a dildóval.

Lassan elkezdett előre, hátra mozogni. Vigyázva arra, hogy ki ne csússzak belőle.

Én elkezdtem simogatni a hasamon fekvő farkát. Mondta, hogy ne simogassam, mert akkor azonnal elélvez! Én is nagyon közel jártam. Eszméletlen jó érzés volt a szűk, forró popsijában lenni!

-         Most szeretném, ha kicsit másképp csinálnánk!

-         Hogy szeretnéd?

-         Hogy közben ölelni is tudj!

Lecsúszott a farkamról. Mellém feküdt, lábát keresztbe rakta a testemen, és úgy helyezkedett, hogy farkam a popsijánál legyen. Oda illesztette, és rácsusszant. Újra benne voltam, csak most már sokkal könnyebb volt a behatolás. Már tudtam simogatnia combját, mellét, arcát. Éreztem, hogy nem sokáig bírom. El fogok élvezni! Mondtam neki.

-         Nem bírom sokáig! Ez túl finom. El fogok élvezni! Hova szeretnéd?

-         Nem akarom, hogy a gumiba élvezz! Érezni akarom a geci melegét, ízét! Add a számba!

-         Én is szeretném érezni a tiédet!

-         Jó! Kérlek, csókolj meg!

Újabb csók, közben lehúzta magát a farkamról. Levette a gumit, és fölém térdelt. Szájába vette, és elkezdte érzékien szopni.

Én alá feküdtem, és farka szinte becsúszott a számba. Így franciáztunk, amikor én az ujjamat a popsijába toltam, és elkezdtem belülről izgatni. Pár másodperc múlva egy halk sikolyt hallatott, és elöntötte a számat forró spermája. Csak jött és jött. Szinte nem tudta abbahagyni. Ez olyan izgató volt, hogy azonnal óriásit élveztem a szájába.

Kis ideig aléltan feküdtünk egymás mellett. Még váltottunk egy nyelves csókot.

Ő felkelt, és csak annyit mondott:

- Milyen volt velem?

- Csodálatos voltál!

- Most mennem kell, mert át kell öltöznöm.

- Igen tudom. Látlak még?

- Mindenképpen! Foglak hívni!

Viszontláttam. Egy éven keresztül, amíg külföldön nem talált munkát.

 

 

 

-          

camacho.doce Creative Commons License 2016.10.04 0 0 11478

Szia!

Emlékszem amikor először megosztottad az élményeid. Akkor is élveztem és az ismétlést is! :)
Kérlek folytasd! Várom nagyon!

Előzmény: ben2015 (11474)
Törölt nick Creative Commons License 2016.10.03 0 0 11476

Ahogy ígértem, folytatom a történetet, vagyis egy másik alkalmat mesélek el. 
Szóval a prosztata masszázs eléggé bejött mind a kettőnknek ezért amikor csak alkalmunk volt akkor mindig beiktattuk egymás hátsójának a kényeztetését is. Sőt vásároltunk magunknak egy-két kiegészítőt is amivel ezeket az élvezeteket tudjuk fokozni. Volt már péniszgyűrűnk, kisebb fajta análdildónk és egy péniszpumpát is vettünk. 

Épp az új dildót akartuk kipróbálni amikor mondta a haverom, hogy most ő hagy kezdje már el mert ha van valami ujdonság akkor mindig én kezdem. Persze ennek csak örültem....

Felhúztam a farkamra a péniszgyűrűt meg felhelyeztem a pumpát is. A pumpát azért szeretjük mert jó keményre meg vastagra fel lehet pumpálni a farkunkat és szopásnál izgató, hogy jól kitölti a szánkat a másik farka. 

Na szóval, mondtam neki, hogy nem szeretnék hanyatt feküdni, hanem inkább pucsítok és úgy csinálja. Így is lett, csak előtte jól felpumpáltam magam és azután térdeltem fel majd kitoltam a seggem. Finoman elkezdte, először csak az ujjával majd szépen beiktatta a dildót is. Az első része nem volt olyan vastag, szinte mint az újjával csinálta volna, aztán egyre vastagodott. Nagyon jó érzés volt ahogy egyre jobban próbálgatta betolni. Néha kihúzta, nyomott rá egy kis síkosítót majd visszadugta. Amikor már jó "lucskos" volt akkor ütemesen elkezdte ki-be mozgatni. A farkam már majd szétdurrant a pumpában.

Egyszer csak abbahagyta és matatott valamit. Annyira nem érdekelt mert nagyon be voltam indulva. Hirtelen éreztem egy kisebb nyomást hátulról, kicsit fájt is. Hátranéztem és arra lettem figyelmes, hogy belémtolta a farkát... Hirtelen nem tudtam mire vélni a dolgot, ő csak annyit mondott, hogy ezt nem tudta kihagyni olyan szépen kitágultam, de ha fáj akkor abbahagyja. Mondtam neki, hogy mostmár csinálja, de óvatosan mert azért a farka vastagabb mint a dildó. Meg hozzáteszem izgatott a dolog, hogy egy hús-vér farok van bennem. Habár ezt mással nem tettem volna meg...

Igazából nem túl sokáig élvezhettem a farkát mert ő is annyira élvezte, hogy hamar elélvezett és ezt mind belém. Ahogy megéreztem, hogy telelövell a forró spermájával és is telenyomtam a pumpát. Ez volt az első olyan alkalom, hogy úgy élveztem el, hogy nem is értem a farkamhoz. Fura, de nagyon jó érzés volt.Mivel én is elélveztem, így napokkal később próbáltuk ki nála a dildót és persze én is bedugtam a farkam, ha ő is akkor én is alapon.  

Ezt majd egy másik alkalommal elmesélem.....

Előzmény: totalkáró (11473)
totalkáró Creative Commons License 2016.09.30 0 0 11475

Örömmel vennénk a folytatást is ;)

Előzmény: ben2015 (11474)
ben2015 Creative Commons License 2016.09.30 0 1 11474

Az alábbi élmenyemet egyszer (de már jó régen) megosztottoam. Meg fogom írni a folytatást is, talán a hétvégén, de addig is itt van az alap sztori, hogy a folytatás érthetö legyen. Ha tetszik, irjátok meg és szívesen folytatom (a "tanári" élmenyeimmel).

 

--- 

 

Külföldi koleszos élmenyeimet osztanám meg. Egy viszonlyag jó amerikai egyetemen végeztem, majd ugyanott egy második diplomát is szereztem, ami idő alatt "senior resident assistant", azaz kollégiumi bentlakó "mentor"/tanár is voltam több évig. Vannak élmenyeim diák és "tanári" időszakomból is...

 

Diákkorom az (eleinte) óvatos felfedezés időszaka volt. Eleinte egy kétágyas szobában laktam egy magas jóképű amcsi sráccal. Vele persze soha nem történt semmi (ő nem meleg - sőt nagy nőcsábász a srác), de szinte minden zuhanyzása után remek "eye candy"-ben volt részem. Mindig sokáig törölgette magát és meztelenül sétálgatott a szobánkban és rendezgette a holmijait, minden gátlás nélkül. Nagy vastag (körülmetélt) farka volt, szép nagy golyói és formás feneke. Nagyon sokszor vertem ki egy-egy ilyen show-ja után miután egyedül maradtam. Egy éjszaka pedig arra ébredtem, hogy remeg az egész emeletes ágy (ő volt az emeleten) mert maszturbál a srác. Azonnal kőkemény lettem és (igaz sokkal finomabban és halkabban) én is kivertem. :)

 

Az igazi kalandjaim mind online találkozással kezdődtek. Gyakran "posztoltam" egy helyi oldalra, de sokáig csak öregebbek válaszoltak, de én 18-19 voltam és hasonlókorú srácokra vágytam. Aztán egy idő után "beindult az üzlet", hogy így mondjam. 2-3 év alatt kb. egy tucat egyetemista sráccal találkoztam így rövid orális kalandokra. Sokszor egyikünknél sem lehetett találkozni a mindent tudni akaró szoba- és folyosói társak miatt, de mindig megoldottuk (pl. egy közeli koleszban volt egy egyszemélyes, zárható mosdó egy igencsak eldugott helyen, ahol elég sokat térdeltem az évek alatt...) Akkoriban nagyon élveztem, ha előre részletesen megtárgyaltuk online, hogy mi lesz -- kit mit fog csinálni, hogyan, stb. - és eldöntöttük, hogy ki milyen szerepet játszik. Magyarul: ki lesz az alárendelt kis fasszopó és ki lesz a domináns "alfahím" akit leszop a másik. Egy találkozon belül soha nem kevertük a szerepeket -- vagy a domináns egyed voltál vagy egy kis fasszopó. :)

 

Nekem az utóbbi szerep jött be nagyon. Mivel már mindent előre részletesen megtárgyaltuk a neten, a talikor alig kellet szót váltani, mindenki tudta a "szerepét." A kis fasszopóé (azaz sokszor az enyém) az volt, hogy miután bezártuk az ajtót, ereszkedjek térdre és kezdjek munkához: csatoljam ki a srác ővét, segitsek lehúzni a nadrágját és alsóját, nyaljam a golyóit, szopjam a farkát, hagyjam hogy aggresszivan a számat/torkomat bassza -- és végül hogy az arcomra/nyakamra lőjön. Ezalatt én néha meztelen voltam (a srác kívánsága szerint), néha a srác is, de gyakran le sem vetkőztünk, hanem egyből "get down to business"... Nem egyszer olyan élmeny volt, főleg új, szexi, nagyfarkú srácokkal, hogy spontán én is elélveztem elementáris erővel.

 

Bár mindkét szerepet szerettem, a kis fasszopó szerepe egyre jobban bejött nekem, és egy idő után már direkt ehhez kerestem domináns egyetemista srácokat a neten -- így egyre könnyebb volt helyes srácokat találnom, mivel nem csak meleg hanem "kiváncsi hetero" srácok is jelentkeztek, akik nem akartak más sráchoz nyúlni de vágytak egy jó kis diszkrét szopatásra egy hosszú hét után...

 

Ez egy nagy egyetem és a diáksága igen sokszínű így az élmenyeim is azok voltak. Kedvenceim voltak: 

 

1) Egy hihetlenül helyes "kiváncsi" sportoló fiú, fantasztikus testtel, aki hatalmasat élvezett az arcomra szinte csak két perc után. Utánna nagyon zavarban volt és aranyosan bocsánatot kért és azt sugta, hogy "bocs, de nagyon frusztrált voltam eddig... és amit csináltál, az nagyon jól esett. Már menekült volna el lesütött szemmel, de megkértem, hogy hadd szopjam még azt a gyönyörű szerszámát. Beleegyezett és végűl újra elélvezett. Sajnos csak ez egyszer találkoztunk. :(

 

2) Egy magas, vékony, jóképű, alig szőrös fekete srác, fantasztikusan szép (hosszú de nem túl vastag, körülmetélt, borotvált) szerszámmal.  Vele többször is voltam (a zárható mosdóban és a szobájában is). A végén már volt egy "regular arrangement"-ünk: ha kanos volt (pl. tanult vagy dolgozatot írt későn a koleszban) és kellet neki a szám, csak küldött egy SMS-t egy titkos kóddal ("Do you want ice cream?") és én már mentem is. Nagyon élveztem, hogy egy ilyen gyönyörű igazi férfi, egy ilyen domináns "alfahím" akkor használt, amikor csak akart.

 

3) Egy mexikói-amerikai srác, nagyon jóképű, nem túl hosszú de nagyon vastag, nem körülmetélt farokkal -- őt azért imádtam mert (jó értelemben) nagyon aggresszív volt. "Fizikailag" is (pl. mindig azonnal térdre kényszerített és mélyen a számba nyomta a farkát és keményen baszta, úgy hogy a golyói az államat csapkodták) és verbálisan is: szinte végig dumált és ilyen megszégyenítő szövegeket lökött. Arról, hogy én csak kis fasszopó vagyok, aki csak arra jó, hogy egy igazi férfi előtt térdeljen, meg végig ilyeneket mondott, hogy "Do you like my big cock, cocksucker? Suck it hard, you little bitch, you want my cock, don't you?" :) Mint egy pornóban, csak persze nem túl hangosan mert óvatosnak kellett lennünk (főleg abban a mosdóban). Meg még arról is beszámoltatott az elején, hogy az ő koleszából "még kik jártak a számban," aztán röhögött egyet és a számba nyomta a farkát. Olyan 5-6-szor voltam vele. Később egyszer egy egyetemi kurzuson is láttam, meg többször az ismerőseivel. A vicc az, hogy a "civil életben" (a mosdón kívűl) egy szerény, halk, vallásos srác volt.

totalkáró Creative Commons License 2016.09.29 0 0 11473

Kérünk még sztorit :) Fogadjunk, hogy dugás is lett :)

Előzmény: Bialex (11472)
Bialex Creative Commons License 2016.09.28 0 3 11472

Ahogy nézem, sok a nem koleszos történet, de nagyon izgalmasak. Egyet már én is írtam és most folytatom egy másik izgató storyval. 


Szóval, ahogy az elöző történetem végén említettem nem az volt az utolsó eset amikor egy pasi farka a számban volt. Olyannyira bejött mind a kettönknek a dolog, hogy aztán rendszeresen leápoltuk egymás farkát. Igazából haverok voltunk már azelött is így teljesen jól kezeltük a dolgot és szerencsére nem melegedett be egyikönk sem. Ezalatt azt értem, hogy ettöl függetlenül ugyanúgy csajoztunk meg nem akartunk egymástól többet. (Érzelmi dolgokra gondolok inkább.) 

Tetszett az, hogy nyiltan beszéltünk róla és nem kellett szégyenkezni egymás előtt. Mindketten úgy gondoltuk, hogy ettől nem vagyunk melegek csak élvezzük az életet. Ugye az elsö szopás az edzöteremben történt meg, de azután nem nagyon volt alkalmunk, hogy ott csináljuk így olyan "biztonságos" helyeken csináltuk ahol nem zavart bennünket senki. Elmentünk kocsival vagy biciklivel olyan helyekre, ahol nem nagyon járnak és ott csináltuk vagy otthon amikor a szülők nem voltak otthon. Otthon volt a legjobb mert az volt a legnyugodtabb és a tisztálkodás sem okozott gondot. De volt már, hogy éjszakai horgászat alkalmával is megtörtént.....

Elég sokszor csináltuk és ezáltal kicsit meg is untuk ezért feldobta a témát a srác, hogy mit szólnék ha kipróbálnánk a prosztata masszázst. 

Kérdeztem, hogy ezt meg honnan vetted?

Azt mondta, hogy olvasgatott meleg fórumokat meg nézett videókat és kíváncsi milyen lehet az... Nem tudja elképzelni, hogy lehet azt élvezni!

Erre én, hááát nem is tudom.... Nem túl buzis az? 

Azt felelte, nem hát vannak akik a csajukkal csináltatják, de nekünk az most nincs én meg ki szeretném próbálni.

Nem tudtam mit mondani csak annyit, hogy utánanézek és meglátjuk. 

Azt mondta rendben van, neked nem muszáj, de én ki fogom próbálni ha más nem akkor egyedül. Eléggé beleültette a bogarat a fülembe és ahogy hazaértem egyből a netet bújtam a témával kapcsolatban.

Szinte csak pozitív dolgokat olvastam így másnap mondtam neki, hogy legyen, de csak akkor ha megveszed a kellékeket. Gondolok itt a síkosítóra meg az óvszerre. 

Azt mondta, hogy természetesen ezeket beszerzi és csináljuk.

A szülei pont elmentek valahová a hétvégére, így miénk volt a lakás. Átmentem hozzá és mondtam, hogy én kezdem neked csinálni és ha neked jó lesz csak akkor vállalom be én is. 

Ő már előkészítette a terepet és úgy beállította a fotelját, hogy a lábait fel tudja egy kicsit pakolni, illetve ráterített egy plédet, hogy a síkosítóval ne kenjük össze. Mellesleg ebben a fotelban már jó párszor leszoptuk egymást.... 

Olyan érzésem volt mint amikor először térdeltem a farka előtt és nem tudtam, hogy kezdjem el. 

Szóval izgultam, de izgatott is a dolog, a farkam is már keményen állt. Levetkőzött, beült a fotelba, felrakta a lábait és elkezdte húzgálni a farkán a bőrt, hogy csillapítsa a kedélyeket. Az tetszett, hogy felkészült és kiborotválta teljesen magát. Tudja, hogy a szőrt én nem szeretem, ilyen téren figyelmes volt. Én alapból borotváltam így nálam ez nem volt kérdés. 

Mondta, hogy ott találod az asztalon a síkosítót és a gumit és mutatott az asztal felé. Odanyúltam, levettem mind a kettőt. Kibontottam egy óvszert, finom gyümölcsös íze és illata volt. Felhúztam az ujjamra, nyomtam rá egy kis síkosítót és hajrá...

Először csak az ánuszát kezdtem vele kenegetni majd az első ujjpercemet benyomtam. Akkor hirtelen felszisszent.

Kérdeztem, hogy fájt? 

Erre ő, nem csak izgulok egy kicsit. 

Próbálgattam, ki-be húzgáltam az ujjam, de csak kb a felét majd egyre jobban izgatott a dolog meg ő is egyre jobban tágult így a végén már tövig bent voltam az ujjammal. A másik kezemmel a farkát fogtam, de csak olyan félkemény volt az izgalomtól. Eszembe jutott, amit olvastam, hogy hogyan kell mozgassam az ujjam ahhoz, hogy elérjem a prosztatáját. Na amikor sikerült elérnem egyből észrevettem mert egyre szaporábban vette a levegőt és elkezdett fojni a farkából az előváladék. Nem is kevés. Nem bírtam ki, hogy azt ne nyaljam le róla. 

Finoman, ütemesen ki-be húzgáltam az ujjam, néha-néha betolva hagytam és körkörösen mozgattam az ujjam végét. Ekkora már annyira élvezte, hogy kőkeményre duzzadt a farka is. Na meg az enyém is. Kérdeztem tőle, hogy megpróbálhatom-e két ujjal is? 

Erre ő, persze csak ne hagyd abba...

Bedugtam még egy ujjamat gumiba és óvatosan elkezdtem úgy. Igazából már nem okozott gondot mert annyira élvezte. Így még talán jobban is.

 Kérte, hogy kezdjem el szopni. Nekem sem kellett kétszer mondani, jól megmarkoltam a farkát és kipréseltem belőle az összes előváladékot ami végigfolyt a farkán. (Nem tudom miért de a prosztata izgatással sokkal több van.) Azt finoman a farka tövétől végig lenyaltam és úgy kaptam be a farkát és elkezdtem szopni.

Ekkor már alig vártam, hogy én következzek mert éreztem rajta mennyire élvezi. Jó párszor már kielégítettem, de ennyire még soha nem élvezte. Nem is kellett sokáig szopnom mert olyan extázisban volt, hogy nem kellett neki sok az orgazmushoz.

Amikor éreztem, hogy kapkodja a levegőt meg megfeszül a teste akkor a szopást abbahagytam és csak vertem a farkát meg az ujjaimat tövig benyomtam. Látni akartam ahogy spriccel.

Épphogy rántottam rajta párat, megfeszült belül is nyögött egy nagyot és spriccelt kettő hatalmasat egészen fel az arcára meg lüktetve kifolyt a kezemre is egy jó adag sperma.

Ezután finoman bekaptam még neki és közben óvatosan kihúztam az ujjaimat. Lenyaltam róla mindent ő pedig letörölte az arcáról a kezével, de a kezét nem törölte le.

Kérdeztem is, hogy azzal meg mit akarsz.

Azt felelte, hogy ez lesz a síkosító és mosolygott....Nem nagyon kellett kérdeznem, hogy milyen volt az érzés mert minden magáért beszélt, szóval már alig vártam. 

Gyorsan helyet cseréltünk, beültem a helyére és előkészült ő is. Segítettem neki felhúzni a gumit az ujjára - mert ugye a másik kezében a spermáját tartogatta - majd rákente azt is. Ő is finoman elkezdte, először csak kívülről kenegette majd egyre jobban betolta. Neki egy kicsit vastagabb ujjai vannak így először nem volt olyan kellemes, de próbáltam ellazulni és élvezni a dolgot. Pár perc elteltével azon vettem észre magam, hogy iszonyatosan élvezem a dolgot és szinte vonaglottam az ujján mint valami ribanc.

Kértem én is, hogy próbálja meg kettővel amit meg is tett, úgy még izgibb volt. Amikor elkezdte akkor nekem is lelankadt a farkam, de hamar bekeményedtem újra, persze azért is mert ő már úgy lankadtan elkezdte nyalogatni meg szopni. Nekem is rengeteg előváladékom volt. Nagyon élveztem a dolgot, még soha nem éreztem ehhez hasonlót. 

Azt csinálta, hogy amikor érezte , hogy már majdnem a csúcson vagyok akkor abbahagyta a szopást meg elengedte a farkam és csak ujjazott. Kicsit késleltette az orgazmust, hogy minél nagyobbat élvezzek. De azért nem "kínzott" túl sokáig és engedte, hogy végre átéljem azt a gyönyört amit ő is! Hasonlóképpen fejezte be mint ahogy én neki, abbahagyta a szopást, verte a farkam és közben tövig dugta az ujjait! A testem minden porcikája megfeszült és úgy élveztem el! Lenyalta rólam a spermát és közben kihúzta az ujjait! Közben meg csak vigyorgott...

Fantasztikus érzés volt, olyannyira, hogy megnéztünk ezután egy filmet és megismételtük! 

Amikor lehetőségünk volt akkor mindig így elégítettük ki egymást, sőt kipróbáltunk egyéb eszközöket is mint például anál dildót, péniszgyűrűt... 

 

Remélem tetszett, van még történetem amit hamarosan megosztok veletek. 

Törölt nick Creative Commons License 2016.09.26 0 0 11470

Jó kis törtémet, szerencsés vagy, hogy ilyen helyzetekbe keveredsz....

Előzmény: Törölt nick (11469)
Törölt nick Creative Commons License 2016.09.26 0 2 11469

Ha gondoljátok, folytatom a történetet. Ezek mind valóban átélt élmények voltak, Nem a fantáziám szüleményei.

Az első eset után néhány évvel történt a második ilyen eset. Közben megszületett a lányom. „Normális” családi életet éltem. Hamar túlléptem azon, ami akkor történt. Valahol belül megmaradt az emlék, de nem foglalkoztam vele. Soha férfit az utcán meg nem néztem. Eszembe sem jutott, hogy ilyen kapcsolatot létesítsek bárkivel. Annyiban változtam meg, hogy én is elkezdtem szőrteleníteni magam, de csak intim helyen.

Az évek folyamán feleségemmel kicsit frissíteni akartuk szexuális életünket. Ezért párokkal kezdtünk ismerkedni. Volt néhány kalandunk közösen. Ezek amolyan párcserés élmények voltak. Voltak jók, és voltak rosszak is. Talán a pornó filmek hatására elkezdett izgatni a látvány, amikor egy férfi elélvez. Szerettem látni a spriccelést akár filmen, akár az ilyen összejöveteleken. Izgalmas látvány volt, amikor a másik pár férfi tagja feleségem hasára, puncijára élvez.

Egy este felhívott az a z osztálytársam, akivel az első fotós kalandom volt.

Mivel legalább három éve nem beszéltünk, csodálkoztam, hogy jelentkezett.

Igazán azért hívott, hogy szóljon egy szervezendő osztálytalálkozóról. Örültem, mert rég nem találkoztam senkivel a régiek közül.

Beszéltünk pár szót, hogy mi történt velünk az elmúlt években. Ő is megtalálta élete párját. Megnősült. Van egy szép kisfia.

Megbeszéltük, hogy összehozunk egy közös családi programot.

Telefonon nem tudtunk sokat beszélni, mert mind a kettőnk felesége hallotta a beszélgetést.

Megbeszéltük, hogy most ő jön el hozzám.

Eljött egyik este. Feleségem a kislánnyal nagymamázott.

Mi leültünk és beszélgettünk. Szóba került a szex is. Milyen a szexuális életünk. Mondtam, hogy mi vettünk részt párcserés bulikban. Ő nagyon kíváncsi lett. Egész felvillanyozódott!

-         Olyan is történt, ami akkor közöttünk?

-         Nem. Ezek csak párcserés dolgok. Ti nem gondolkodtatok ilyenen?

-         Én benne lennék, de az asszonynak említeni sem merem. Meg tudod, nekem fontos lenne, hogy a két férfi is érinthesse egymást. Akkor este, mikor ott voltál rájöttem, hogy ez engem nagyon felizgat. Nagyon jól esett, ami akkor történt.

-         Azóta is volt ilyen alkalmad valakivel?

-         Igen, előfordult. Azóta kerestem a lehetőséget.

-         Nekem nem volt azóta semmilyen pasis élményem. Nem is kerestem. Ezek a négyesek megfelelnek nekem. Viszont én is szeretem látni a másik férfi élvezését!

-         Azt én is szívesen nézem.

-         Még mindig szőrteleníted magad?

-         Persze. Csak úgy szeretem magam látni.

-         Feleséged mit szól hozzá?

-         Először volt fura neki. Már megszokta, és ő is szőrteleníti magát.

-         Én is szőrtelenítem.

-         Csak nem volt ragadós? J

-         Nem tudom. Rajtad tetszett meg. Azután rájöttem, hogy sokkal tisztább így. Meg nem is izzad annyira.

-         Az jó! Szoktál még fényképezni?

-         Persze. Mindig hobbim volt, az is maradt.

-         Volna kedved pár képet készíteni rólam? Azóta egy sem készült, és eltelt három év.

-         Csinálhatok. Van itthon filmem. Milyen képeket szeretnél?

-         Most szeretnék direkt meztelen képeket. Nem fürdőgatyában.

-         Ok. Vetkőzz le!

-         Kimehetnék lezuhanyozni? Kicsit izzad vagyok. Meleg van kint.

-         Persze, nyugodtan.

Kiment a fürdőbe. Én pedig betettem a gépbe a filmet.

Belül egy izgalmat éreztem. Tudtam, hogy meztelen lesz, amikor visszajön. Éreztem, hogy ez nem csak a fényképezésről fog szólni. Nem véletlenül jött el. Éreztem, tervezte hogy fényképeket fog kérni!

Elutasíthattam volna, de valamiért nem akartam. Talán én is vágytam, hogy újra megtörténjen.

Visszajött. Egy törölközőt csavart a dereka köré. Közben tovább beszélgettünk.

-         Neked az óta nem volt pasis élményed?

-         Nem volt. Nem is kerestem. Neked milyen kapcsolataid voltak?

-         Akkor, mikor veled megtörtént, én is csodálkoztam mind kettőnkön. Nekem azelőtt eszembe sem jutott volna, hogy egy férfi hozzám érjen. Ha valaki mondja, hogy mi fog történni, elküldtem volna az anyjába. Viszont tény, hogy eszméletlenül jó volt, amit tettél. Utána valóban elhatároztam, hogy kipróbálom még egyszer. Kellett hozzá bátorság, de válaszoltam egy pasinak. Találkoztunk nálam. Ő kicsit simogatott, és utána szopta a farkam. Nem volt rossz, de én nem tudtam semmit viszonozni neki, mert visszataszító volt a bozont a farka körül.

-         Akkor jó, hogy te velem nem akartál semmit csinálni!

-         Igen, lehet, hogy végképp elment volna a kedvem mindentől.

-         Akkor csináljunk pár képet!

-         Most lankadt vagyok. Nem gond?

-         Nem. Legyen ilyen képed is! Álló farokkal nincs?

-         Nincs, mert akkor nem készült, csak fürdőgatyában.

-         Tényleg. Meztelen képet nem készítettem rólad. Dobd le a törölközőt, és csinálok párat.

Levette, és ott állt előttem meztelenül. A farka nyugalmi állapotban.

Én készítettem pár képet. Oldalról, szemből, fotelben ülve. Készült úgyis, hogy állva, fél lábbal a fotel karfáján.

Persze közben elkezdett emelkedni a férfiassága. Készítettem félig álló farokkal is pár képet.

Közben megmerevedett neki. Már álló farokkal készültek a képek.

Éreztem, amint az én farkam is megmozdul a látványra.

-         Neked nincs kedved levetkőzni? – kérdezte. Talán úgy még érdekesebb lenne nekem is!

-         Hát! Ha gondolod? Még soha nem vetkőztem le így pasi előtt.

-         Szégyellős vagy? Akkor négyesben hogy vetkőztél le?

-         Nem vagyok szégyellős, de nekem is le kéne tusolnom. Kicsit melegem lett!

-         Tusolj le! Ráérünk.

-         Ok. Azonnal jövök.

Kimentem, és lezuhanyoztam magam. Nagyon jól esett, mert valóban melegem volt. Kicsit lehiggasztott.

Visszamentem a szobába. Ő ült a fotelban. Láttam, hogy a farka félárbocon van.

Rajtam is egy törölköző volt.

-         Bocsánat, már itt is vagyok. Folytatjuk a fényképezést?

-         Persze.

Felállt, és kérte, hogy legyen pár kép a popsijáról is. Szép kerek férfias szőrtelen feneke volt.

Kattintottam róla pár képet. Volt teljes alakos hátulról, volt közeli, amin csak a popsija, és a lába között a zacskója látszott.

-         Milyen képeket szeretnél még?

-         Nem tudom. Üljünk le, és majd kitalálom. Milyen nem volt még?

-         Szerintem minden pózban van rólad. Nem tudom, mit lehetne még csinálni.

Leültünk, és beszélgettünk tovább. Mondta, hogy most is olyan izgalmas a helyzet, mint három éve.

-         Igen, szerintem is. Csak már nem érzem magam olyan hülyén, mint akkor.

-         Volna kedved megérinteni megint?

-         Nem is tudom. Te szeretnéd?

-         Igen, jól esne! Akkor nagyon kellemes volt, és kíváncsi lennék, hogy most mit váltana ki belőlem!

-         Ha akkor megtettem, akkor miért ne?

Felállt, oda lépett a fotel mellé, miben ültem, és én rátettem a kezem a szemérem dombjára. Felsóhajtott, és éreztem, hogy a teste megremeg. Kicsit simogattam, és rácsúsztattam kezem a farkára! Már nem kellett vezetnie a kezem. Elkezdem masszírozni.

Közben rólam is lecsúszott a törölköző. Ahogy simogattam, megjelent a végén a csillogó csepp. Ujjammal szétkentem a makkján, és már csillogott az egész lilás duzzadt makkja.

Éreztem, hogy nekem is felállt! Soha nem hittem, hogy ennyire izgatni tud egy ilyen szitáció.

Ő folyamatosan sóhajtozott. Halkan megszólalt:

- Nagyon jó! Most ár csináljuk végig! Nem bírom abbahagyni!

- Hogy gondolod?

- Gyere!

Hanyatt feküdt a szőnyegre. Én mellé feküdtem, és simogattam tovább!

-         Mást nem szeretnél kipróbálni?

-         Mire gondolsz?

Éreznem, hogy mit szeretne. Kicsit ódzkodtam, de valahol én is kívántam a dogot.

Mellé feküdtem, hogy az ő farka az én fejemnél volt. Fölé hajoltam, és nyelvemmel megérintettem a makk végét. Kicsit sós, de kellemes érzés volt. Ezért úgy döntöttem, megpróbálom. Rácsúsztattam számat a farkára, és ízlelgettem. Nem volt semmivel rosszabb, mint egy puncit nyalni, ezért folytattam. Elkezdem szopni, és közben meg meg állva a nyelvemmel kényezettem. Remegett a gyönyörtől. Azután megemelte a csípőjét, és megpróbálta mélyebbre nyomni a számba. Én úgy voltam vele, hagyom, ha nem tudom, legfeljebb nem veszem be többet mélyebben. A torkomig csúszott. Kicsit megidult a nyálképződés, de más nem történt. Ettől még síkosabb lett. Könnyebben csúszott ki be.

Kis idő múlva oldalra fordult, és éreztem, amint megérinti a farkamat. Kicsit simogatta ő is, azután a szájába csúsztatta. Így kényeztettük egymás jó darabig, mikor megszólalt:

-         Szerinted milyen érzés? Megbántad?

-         Nem. Nagyon érzéki. Finom érzés szopni neked, és te is nagyon kellemesen csinálod!

-         Hogy fejezzük be? Hova élvezzünk?

-         Ahova szeretnéd! Én mindenesetre szeretném látni, amikor spriccelsz!

-         Kiverjem előtted?

-         Ne. Majd én csinálom. Közelről szeretném látni!

-         Én szeretném megkóstolni a tiédet!

-         Ok. Élvezzek a szádba?

-         A nyelvemre szeretném!

-         Akkor jelzek, ha jön!

-         Te is szólj, és föléd fogok térdelni, és akkor látod a spriccelést!

-         Az jó lesz!

-         Mehet az arcodra? Vagy inkább a melledre?

-         Mindenhova. Mehet az arcomra is!

Újra elkezdtük szopni egymásnak.

Szólt, hogy nemsokára élvezni fog. Akkor én hanyatt feküdtem, és ő a mellem fölé térdelt. Jobban alá csúsztam, hogy a számmal elérjem a farkát. Ő elkezdet masszírozni magának, én pedig a makkját izgattam a nyelvemmel.

Aztán felnyögött, és éreztem, amint megfeszül a teste. Én átvettem a farka simogatását Szinte fejtem a farkát. Tudtam, hogy pillanatok múlva elélvez! Késztetést éreztem, hogy kinyissam a számat. Aztán jött a lüktetés, és egy vékony forró sugár csapódott az arcomra, és a nyelvemre! Utána több bőséges sugár érkezett! Beterítette az arcomat, az ajkaimat. Én meg bevezettem a lüktető farkát a számba, és szoptam, és szoptam.

Mikor lenyugodott, A farkamhoz tédrelt. Fölé hajolt, és elkezdte újra szopni!

Nem bírtam sokáig. Jeleztem, hogy jönni fog. Csak annyit mondott: gyere.

És én elöntöttem a száját a forró nedűvel!

Csodálatos élmény volt.

Azóta én is keresem a lehetőségeket, hogy átéljem újra ezeket a perceket!

-               

 

 

 

totalkáró Creative Commons License 2016.09.24 0 0 11468

Ha van még ilyen vagy hasonló élményed, akkor igazán leírhatnád. ;)

Előzmény: Törölt nick (11466)
Rasputin2004 Creative Commons License 2016.09.22 0 0 11467

Szia!

Ez fantasztikusan jó lehetett! Nekem még sohasem volt ilyen élményem a valóságban, de nagyon szeretném kipróbálni. Remálem, lesz majd valaki... Most könnyítek magamon.

 

Előzmény: Törölt nick (11466)
Törölt nick Creative Commons License 2016.09.22 0 5 11466

Amit most leírok, az nem koleszos élmény, viszont életem első pasis élménye volt. A mai napg tisztán emlékszem, és jó szívvel gondolok vissza rá.

Az első ilyen élményem kb. 30 éves koromban volt, amikor egy ismerősöm megkért, hogy készítsek róla képeket, mert szeretne hirdetésekre válaszolni. Akkor még nem volt internet. Társkereső hirdetések jelentek meg újságokban, és arra lehetett válaszolni levélben. 

Mivel tanultam fényképezni, természetesen vállaltam. Elmentem hozzá, mert otthoni környezetben akarta a képeket. Ebben semmi kivetni való nem volt, hiszen egy társkereső hirdetésre válaszolt.

Mondtam, hogy öltözzön fel rendesen, mert úgy kelt jó benyomást. Öltönyben készítettem róla képeket. Portré, teljes alakos, ami akkoriban divat volt. Több ilyen kép készült róla. Farmerban, az akkor divatos garbó nyakú pulóverben. Ő akkoriban velem egy korú lehetett. Tehát ebben nem találtam semmi különöset.

Közben beszélgettünk, hogy milyen hirdetésre fog válaszolni. Mondta, hogy több hirdetés is tetszett, és mindre fog írni, és képet küldeni. Néhányat mutatott is. Nők adták fel a hirdetést, és tartós társ kapcsolatot kerestek.

Beszélgettünk sok mindenről. Mivel régen ismertük egymást, (egy közép iskolába jártunk), beszélgettünk munkáról, stb. Én akkor már nős voltam. Kérdezte, hogy jó e a szexuális életünk. Így terelődött a beszélgetés a szexre. Persze, ahogy ez két 30-as pasi között lenni szokott. Ezután ért az első meglepetés! Megkérdezte, hogy nagy kérés lenne, ha készítenék róla pár fürdőgatyás képet is. Mondtam, hogy nincs akadálya, bár nem ajánlom, hogy ilyen képeket is küldjön a válasz levelekben! ezen jót nevettünk. Mondta, hogy nincsenek ilyen tervei. Neki kéne. Mondtam, hogy jó, engem nem zavar. Láttam már fürdő ruhát. Kiment a szobából, hogy felvegye. 

Hallottam, hogy zuhanyozik. Mikor bejött, egy akkor divatos fürdőnadrág volt rajta. 

Elég vékony alkat volt. (akkoriban én is az voltam) Mivel én is jártam strandra, nem volt ebben semmi különös. Beszéltük, hogy mind a ketten milyen vékony alkatúak vagyunk, és nem tudunk hízni. 

Kérdeztem, milyen képeket szeretne? Mondta, hogy valami nem pózolós, hanem természetes képek lennének jók. Azt tanácsoltam, hogy dumáljunk, és közben én majd fényképezek. Ha van dolga, csinálja, és akkor nem lesznek mesterkéltek a képek. Közben ő italt töltött, és így jó képeket tudtam csinálni. Beszélgettünk, tovább. 

Feltűnt, hogy beszélgetés közben, elkezdett duzzadni a fürdőgatya eleje. nem szóltam, csak kicsit érdekes volt a helyzet. Gondolom, hogy sejti, hogy látom. Mondta, hogy ne haragudjak, de ő sem érti, mitől kezdett felállni neki. Már nagyon duzzadt neki. Éreztem, hogy szégyelli, és kellemetlen számára. Igyekeztem nem oda nézni, hátha lehiggad, de akaratlanul is oda tévedt a tekintetem. Azt láttam, hogy nem lankad le, sőt, egyre merevebb. 

Persze, amilyen hülyék voltunk, téma maradt a szex. Mondta, hogy elég rég nem volt barátnője. Ő úgy tervezte, hogy nem is akar komoly kapcsolatot, de rájött, hogy nem élet az élet egyedül. Ezért válaszol most hirdetésekre. Kérdeztem, hogy minek kellenek a fürdőgatyás képek? Mondta, hogy igazán semmi tere velük, de szereti, ha mások nézik. Szeret meztelenkedni mások előtt. valahogy ez mindig izgatta. Szereti a meztelenséget.

Én mondtam neki, hogy akkor ezért került izgalmi állapotba. Kérdeztem, hogy az is izgatja, ha egy pasi látja? Ő sem érti, hogy miért, de igen. Szereti, ha meztelenül látják. Minél meztelenebbül. Ezért is szőrteleníti magát. Addig fel sem tűnt, hogy valóban szőrtelen a lába, és a mellkasa is. Ezt meg is említettem. Mindenhol szőrteleníted magad? Kérdeztem. Igen felelte. Akkoriban nem volt még divat a nőknél sem, nemhogy a pasiknál. intim helyen is? Persze. Volta a válasz.

Belém bújt a kisördög. Kérdeztem, hogy megnézhetem e, mert én eddig ilyet felnőtt férfinél nem láttam.

Mondta, hogy igen, és ledobta a fürdőgatyát. Ott állt előttem egy leszőrtelenített farok. Soha nem érdekeltek a férfiak, de ezt megigézve néztem. Sokkal gusztusosabbnak láttam, mint egy szőrös farkat. Kb. 17 cm nek saccoltam, és szabályosan izgató volt, hogy olyan tisztán szőrtelen. Mondtam is, hogy nem semmi látvány. Kérdezte, hogy tetszik e? Igennel válaszoltam, mert tényleg tetszett. 

Észrevettem magamon, hogy izgat a látvány. Valami megmozdult az én nadrágomban is. Az egész szitu olyan izgalmas, és bensőséges volt. 

Leült velem szemben, és én kikérdeztem, hogy hogyan tudja ilyen simára leborotválni. Elmondta, hogy csinálja. - - Nem szoktad megvágni magad? Kérdeztem. 

- Gyakorlat teszi a mestert. 

- Nem marad borostás? 

- Nem.

- Régen csinálod?

- Amióta elkezdett szőrösödni. Nem szerettem a szőrt magamon soha.

- És ha közös öltözőben vagy?

- Páran megbámulják. Ez nekem tetszik.

- Nem fáj, mikor borotválod?

- Kezdetben kipattogott, de már megszokta a bőröm.

- És teljesen sima lesz?

- Persze. Nézd meg!

Elém állt, és én közelről néztem.

- Simítsd meg! Mondta. 

Megérintettem a szemérem dombnál, és valóban teljesen sima volt. Ő meg felszisszent.

- Csak nem fájt? Kérdeztem, és elkaptam a kezem.

- Nem. Csak egy pillanatra túl izgató volt, ahogy hozzá értél. Nincs semmi baj. Nem gondoltam, hogy ennyire       izgató egy pasi érintése is!

- Ne haragudj! Nem akartam. Én sem hittem, hogy téged ez izgathat.

- Neked milyen volt érinteni?

- Nagyon hülye érzés, mert nem gondoltam volna, hogy ilyen helyen megérintek egy férfit.

- És milyen volt? Undorító?

- Pont ezért érzem magam hülyén, mert egyáltalán nem. Sőt izgalmas, és kellemes érzés volt. Nagyon selymes   ott a bőr. Mint egy nőé. Ez érdekes. Te mit éreztél, hogy felszisszentél?

- Nagyon érdekes érzés volt. Más, mint ha egy nő érintette volna, de ugyanolyan érzéki.

- A zacsit hogy tudod borotválni? Az kicsit ráncosabb.

- Ott is leszedem, amennyire tudom. Megnézed?

- Látom, hogy egyáltalán nem szőrös ott sem.

- Megérinted?

- Azért az már túlzás lenne! Mert hogy megérintettem a hasad alatt, az még ok, de hogy a zacsidat is, az már       kicsit sok.

- Nyugodtan érintsd meg! Persze, csak ha nem undorodsz!

- Nem undorodom, csak kicsit fura, hogy egy pasi tökét fogdosom. 

- Szerintem nincs ebben semmi rossz. A gyerekek is sokszor megfogják egymás micsodáját, és ennyi.

- Gondolod?

- Persze.

Én kicsit félve, de odanyúltam. Álló farka alá tettem a kezem, és megsimogattam a zacskóját. Sima volt, csak pár apró rövidke szőrt éreztem. Érdekes, de egyáltalán nem kellemetlen érzés volt. éreztem, hogy megvonaglik a teste. A farka végén átlátszó csepp jelent meg. "Na itt kell abbahagyni!" Gondoltam, és elvettem a kezem.

- Milyen? Kérdezte.

- Érdekes. Téged egyáltalán nem zavar, hogy én itt fogdoslak?

- Nem. Mért? Téged?

- Kicsit furán érzem magam, de nem kellemetlen. És az a csepp a farkad végén?

- Ja? Kicsit felizgultam, de ne zavarjon. Mindig felizgulok, ha meztelenül vagyok valaki előtt. Ez nálam így                működik.

- Nem mondták még, hogy exhibicionista vagy? 

- Tudom, de mit csináljak. Izgat, ha látnak.  

- És ilyenkor hogy vezeted le?

- Kiverem. Ha nincs, aki megtegye.

- Szokott lenni?

- A régi barátnőm segített ilyenkor. 

- Hogy?

- Vagy előtte kivertem magamnak, vagy ő simogatta nekem. Amióta szakítottunk, nem segített senki.                     Megteszed, hogy kicsit visszateszed a kezed a hasam alá? Olyan kellemes volt.

- Most hülyéskedsz? Nemsokára megyek. Utána magadhoz nyúlhatsz.

- Ok. Megértem, ha undorodsz.

- Ez nem undor kérdése. Megérintettelek, és nem undorodtam. Akkor már nem lennék itt! Csak azért ez kicsit       sok.

Én ültem egy kanapén, ő meg mellettem állt. Láttam, hogy remeg a térde. Számomra is egyre izgalmasabb volt a helyzet. 

- Biztos nincs kedved? Kérdezte. Oda tehetnéd a kezed, hogy megnézd elég sima e!

-  Na jó! Egy kicsit még oda teszem, hogy ne érezd magad rosszul.

Rátettem a kezemet a szemérem dombjára, és finoman simogattam. Kis idő múlva rátette a kezét a kezemre, és lassan elkezdte a farka felé vezetni. Nem tudtam hirtelen, mit kéne tennem. Elvegyem a kezemet, vagy hagyjam. közben elérte a kezem a farka tövét. Éreztem a keménységét. Nagyon fura volt, de egyáltalán nem rossz érzés. Azután rávezette a kezemet a farkára. Rákulcsolta az ujjaimat, és elkezdte masszírozni magát a kezemmel. Én csak hagytam. Azután az ő keze lecsúszott, és én már egyedül simogattam. Valahol hajtott a kíváncsiság. Hátra húztam a fitymáját, és elkezdtem neki húzogatni a bőrt.

Akkor eszméltem, hogy el fog élvezni! Féltem kicsit, de kíváncsi is voltam, milyen lesz. Egyre jobban remegett a teste. Már nem volt vissza út. Párat húztam rajta, és már spriccelt. 

Mikor befejezte, szégyellősen elkezdett öltözni. Többször is elnézést kért a történtekért.

Ez volt az első ilyen élményem.

Törölt nick Creative Commons License 2016.09.11 -1 0 11463

Ahogy olvastam a történeted, nagyon beindultam! Már én is izgattam magam hátulról és tudom milyen(habár igazi farok még nem volt bennem). Volt hogy kicsit vastagabb dolog volt bennem és már fájt de akkor is csináltam mert attól függetlenul jó volt! Egy ilyen spontán dugásban benne lennék en is! 

Azóta egyebkent volt hasonlóban részed?

Előzmény: koleszbandugtak (11461)
xpisti Creative Commons License 2016.09.10 0 0 11462

Köszönöm/köszönjük a történetedet. Tetszett!

Előzmény: koleszbandugtak (11461)
koleszbandugtak Creative Commons License 2016.09.09 -4 10 11461

Sziasztok!

 

Engem 17 évesen dugtak meg először koleszosként, az alábbiakban leírom, hogy történt.

 

Az egyik vidéki városban voltam koleszos. Akkoriban még csak a csajok érdekeltek, de ők nagyon. Állandóan kanos voltam, igyekeztem minél több lánnyal lefeküdni, de ha ez nem jött össze, legalább minél többször kiverni a farkamat.

 

Az egyik hétvégén úgy döntöttem, hogy a koleszban maradok, mert el akartam menni szombaton bulizni a helyi haverokkal. Péntek koraestére már nagyon kevesen maradtunk a koliban, csak egy-két srác lézengett az épületben, de az én emeletemen senki nem volt. Úgy döntöttem, hogy egy kiadós pornónézéssel és farokveréssel kezdem a hétvégét. Leültem a gép elé, betettem a koleszos életben nélülözhetetlen fülhallgatót és elkezdtem nézegetni a filmeket, közben pedig játszottam az álló farkammal. Teljesen belemerültem a dologba, megszűnt a külvilág körülöttem.

 

Arra riadtam csak fel, hogy valaki megfogta a vállamat. Az ügyeletes nevelőtanár volt, izgalmamban ugyanis elfelejtettem bezárni az ajtót és nem vettem észre amikor bekopogott és bejött. Nagyon ledöbbentem. Ott ültem álló farokkal a széken, miközben a gépen ment a pornó, mellettem pedig ott állt a nevelőtanár. Egy negyvenes, sportos, férfias pasi volt, nálam egy kicsit magasabb, széles vállakkal, fekete hajjal és barna szemekkel.

 

Kicsit ő is meglepődött, látta rajtam, hogy teljesen lefagytam ettől a meglepetéstől. Aztán csak annyit kérdezett, hogy segíthet-e. Persze én semmit nem tudtam szólni a döbbenettől. Visszament az ajtóhoz, elfordította a kulcsot, utána pedig visszajött hozzám. Elém állt, kigombolta a farmerjét, és az alsógatyáját lejjebb tolva elővette a faszát. Először a farka illatát éreztem meg, korábban soha nem éreztem még más férfi szagát ilyen közelről. Aztán elkezdtem nézegetni a lényeget is: nagyon szép farka volt, már félig lankadtan is látszott, hogy nagy makkja és vastag, egyenes dákója van.

 

Még közelebb lépett hozzám, és kérte, hogy kezdjem el szopni. Félénken bekaptam a makkját, de hamar kiderült, hogy ez nem lesz elég, mert gyorsan megfogta a fejem és ráhúzta a farkára. Egy-két percíg így kúrta a szám, közben a farka egyre keményebb lett, egyre jobban öklendeztem tőle. Ezt látva, mondta, hogy akkor kipróbálunk valami mást. Kihúzta a farkát a számból, levette a farmerját, az alsógatyáját és a polóját. Ott állt előttem teljesen meztelenül. Nagyon jó teste volt, széles vállai, szőrös mellkasa, és trimmelt farka. Ezután rólam is levette a pólót és a boxert, majd mondta, hogy feküdjek hasra az ágyon.

 

Annyira a történtek hatása alatt voltam, hogy kérdés nélkül tettem amit kért. Hasra feküdtem az ágyon, ő pedig mögém térdelt. Megfogta és széthúzta a fenekemet, és ráköpött a lyukamra. Innen már sejtettem, hogy mi következik majd, de reméltem, hogy csak ujjazni fog és nem dug majd meg azzal a hatalmas farkával.

 

Határozottan belém nyomta a mutatóujját és egy kicsit ujjazott. Elég kellemetlen érzés volt, mert még soha nem ujjaztak meg előtte. Szerencsére elég hamar abba is hagyta ezt. Kihúzta az ujját, kért hogy lazuljak el. Egy kispárnát a kezembe adott, és az arcom alá rakta, mondta, hogy szükségem lesz rá mindjárt. Utána benyálazta a farkát, odarakta a lukamhoz és egy hirtelen mozdulattal belém tolta. Hatalmasat sikítottam az éles fájdalomtól, a testem pedig teljesen elernyedt. Egy pillanatra kihúzta a faszát, majd újra határozottan bedugta tövig. Borzalmasan fájt, hangosan nyögtem és könyörögtem, hogy hagyja abba, de csak belenyomta az arcom a párnába és mondta, hogy tűrjem, mert hamarosan jobb lesz.

 

Nagyon durván dugott, az elején hosszan és mélyen tolta, utána pedig gyorsan tövig. Közben egyre jobban élveztem a dolgot, izgatott, hogy egy férfi farka van a seggemben, és a szőrös teste pedig a csupasz testemen. Néhány perce dughatott, amikor spontán elélveztem alatta. Éreztem ahogy a geci beteríti a lepedőtt a hasam alatt. Ez őt is nagyon felizgatta, elkezdett egyre gyorsabban lökni aztán pedig egy hatalmasat élvezett, tövig nyomta a farkát, és mélyen a lukamba lőtte a spermáját. Nagyon feizgatott, ahogy éreztem a gecijét bennem, és szinte azonnal másodjára is elmentem.

 

Az élvezés után még bent tartotta a farkát egy ideig. Miután kihúzta eblőlem a faszát, felültetett, hogy lássam a fehér gecijét a még mindig merev farkán. Aztán megfogta a boxeremet, letörölte vele a farkát, majd odadobta nekem, hogy töröljem le én is a gecit magamról. Elkezdtem a hasamnál, majd a még mindig álló farkamat is letörölgettem. Közben néztem ahogy felöltözik. Elköszönt és mondta, hogy zárjam be utána az ajtót, mert úgy látja, hogy még szükségem lesz egy körre ma.

 

Miután kiment, visszafeküdtem az ágyra. Még mindig keményen állt a farkam. Elkezdtem játszani a golyóimmal, majd a lukammal, amiből még mindig csurgott ki a geci. Feldugtam magamnak a középső ujjamat és közben vertem a farkamat. Néhány másodperc múlva hatalmasat élveztem újra. Utána rögtön el is aludtam a gecivel telelőtt ágyamban.

 

A tanárral nem beszéltünk utána erről, de mindig cinkosan néztünk egymásra a folyosón. 

su.denka Creative Commons License 2016.09.05 -4 0 11458

Bocs, ha nem jó helyen kérdezem (egy meleg topikot találtam még,de az meg partnerkereső): Egerben tudtok olyan szórakozóhelyet, ahová melegek járnak?

notrun Creative Commons License 2016.09.05 0 6 11457

Ne csináljatok ebből is társkeresőt! Van erre már épp elég topic a megfelelő helyen! GoAway!

Kritikus Mágus Creative Commons License 2016.08.28 -2 2 11453

Köszi fella_01! Értékelem az érdeklődésedet! :)
Ha a közeljövőben egy kicsit szárazabb lesz az időjárás, és eláll itt ez az értelmetlen "arany|eső", akkor meggondolom. De amúgy igazad van, és köszi az előbbi kommentedet! ;)

 

/ Peace neked is! :D /

Előzmény: fella_01 (11452)
fella_01 Creative Commons License 2016.08.28 0 3 11452

Kedves  KritikusMágus és Don Marcello,

 

A magam részéről én szívesen olvasnék tőletek valami homoerotikus történetet.

Lehet koleszos, nudizós, tusolós, albérletes, bármi....:)

 

peace

F

Kritikus Mágus Creative Commons License 2016.08.27 -7 1 11451

"A helyedben én még azt a szívességet is megtenném - főleg a topik látogatónak kedvéért -, hogy csak olvasgatni járok ide. Ha már saját élményed nincs, amivel gazdagíthatnád a tartalmat..."

Látom, kedves Don Marcello, ismét önmagadból indultál ki, amikor az előző kommentedet fogalmaztad, mert nem ismersz. Mert én nem vagyok te, hogy azzal nyaljak itt bárkinek is, hogy eldicsekszem úgy, ahogy te arról, hogy régebben én ide milyen felhasználónéven milyen történeteket írtam, amikre te is csorgathattad a nyáladat, amivel hatásvadász módon vádolni próbálsz engem, miközben meg bevallod hogy ugyanezt csinálod! Az pedig, hogy terelsz, és támadsz az önmagáért beszél.

 

Egyébként tördelés ide vagy oda - látszik örülsz, hogy találtál valamit, amibe megkapaszkodva beleköthetsz - az ominózus történet írója ő maga is elismerte, hogy "írhattam volna a történetet ugy hogy kicsit pofásabb legyen!" Akkor meg pláne nem értem. Ha valaki elismeri, hogy egy észrevétel jogos, akkor meg mit akarsz te másokkal kötözködni? Főleg úgy, hogy a topik közönsége előtt a nyalakodásoddal jófejnek tűnj? Nem veszed észre, hogy átlátszó minden, amit csinálsz, és"lapokban rohad le az aranyozás a magad által saját magadnak emelt totemoszlopról"? (Ismét csak önmagadból tudsz te is csak kiindulni...)

 

"Szerintem pl. marha jó, hogy csomó olyan fiatal van, aki egy mondatnál többet le tud írni, és azt lelkesedésből teszi."
Szerintem is "marha jó". Ennek hogy a fiatalok, vagy bárki "egy mondatnál többet le tudjon írni" nem szenzációnak kellene lenni, hanem alapnak. Olyannak, mint a napi rutin. (Jó tudom, te szeretnéd ezt aranyba csomagolni, hogy lejárathass engem. Más kérdés, hogy ezt már oldja a királyvíz. :D ) A világért nem venném el előled a dicsőséget! :D Csak még mindig nem értem akkor. Ha írni-olvasni nem tanítod meg a gyerekeidet, mert azáltal is csak "karámokba" terelnéd őket, akkor hogy akarnának majd akár bárhová akármit is írni? Vagy csokival meg cukorkával fogod őket 21 évesen is jutalmazni, ha le tudnak írni 1 mondatnál többet, mert mondjuk lelkesíted őket akár egy nyalókával? Na ne nevettesd ki magad "Don Marcello"! XD Aki ide ír, őket a topik szellemisége lelkesíti, nem kell ahhoz csoki, cukor, vagy nyalóka! Úgy látszik, valóban túl rég voltál már itt, és csak ökörségeket tudsz mondani!

 

Egyébként meg Bárdos András írását ajánlom neked is figyelmedbe a 11439-es kommentemben. Vagy őt is megpróbálod majd így önmagadat fülig aranyozva lealázni, ahogy engem, csak mert igaza van?

"A helyedben én még azt a szívességet is megtenném - főleg a topik látogatónak kedvéért -, hogy csak olvasgatni járok ide. Ha már saját élményed nincs, amivel gazdagíthatnád a tartalmat", kedves Don Marcello! Főleg, ha másokba csak belekötni tudsz, javára válni nem!

 


Még annyit, hogy az összes kommentedet felpontoztam, mert tudom, hogy másra se vágysz jobban, éppen ezért nagyon bízom benne, hogy hatalmas "örömöt" szerezhettem vele neked, úgy, ahogy a többiek is. Mert akit 
itt "felpontoznak", az "megdicsőül". :D


OFF vége. A tiétek a terep srácok! :)

Előzmény: Don Marcello (11450)
Don Marcello Creative Commons License 2016.08.27 -2 6 11450

Az lett volna a legegyszerűbb megoldás, ha válasz nélkül hagyod, amit írtam. A topik közönsége ugyanis láthatóan képben volt és van, így pontosan értette a posztot.

 

Szerintem dőlj hátra, élvezd a sztorikat, ne foglalkozz a tördelésükkel, sem azzal, hogy koleszosok vagy sem. De még azzal se, hogy a valóságtartalmuk 100, vagy épp csak 10 százalék, esetleg nulla. A helyedben én még azt a szívességet is megtenném - főleg a topik látogatónak kedvéért -, hogy csak olvasgatni járok ide. Ha már saját élményed nincs, amivel gazdagíthatnád a tartalmat...

 

Egyébként eszembe juttattad a 15 évvel ezelőtti moderátorokat, meg az "önkéntes topikrendőröket". Bár azokban legalább annyi volt, hogy nem írtak. Öt sornál többet legalábbis alig. Valahogy tisztában voltak vele, hogy ha belelendülnek, akkor lapokban rohad le az aranyozás a maguk által saját maguknak emelt totemoszlopról. Ráadásul a teljes topikközönség előtt. És ezt ők soha, de soha nem reszkírozták volna meg.

 

Ja: és egyikük sem volt jó szövegértésből.

 

Bocs a kitérőért, srácok, tiétek a terep :)

Előzmény: Kritikus Mágus (11448)
sracfarmerban Creative Commons License 2016.08.27 0 4 11449

Egyetértünk, mindenki írjon úgy, és azt, amit szeretne. Önjelölt kritikusokra szerintem sincs szükség. A fórum olvasói majd véleményt alkotnak, egyenként, külön - nem kell súgni "szájon és fülön".

Ha megmarad a jó hangulat, előbb-utóbb talán én is rászánom magam, hogy megosszak veletek néhány saját történetet.

Előzmény: Don Marcello (11446)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!