Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

Tom1939 Creative Commons License 2003.08.07 0 0 2
Nagyon korrekt kis járgyánynak tűnik, de minden hondához hasonlóan horror a casco-ja... Alapban simán havi 20 rugó Bp-i embernek. Magas önrésszel sacc 14 rugóra le lehet vinni, de az is sok. Nagy szívfájdalomam még, hogy a 110 lóerős 1.5 vti motorral csak japánban és ausztráliában stb. árulják európában nem. Gyűjtögettem a pénzt új járgányra és ha a cascoja nem lenne ilyen horror komoly esélyes lenne év végén a ford focus/ toyota corolla/ mazda 3(?) triumvirátus ellen. Pedig ezek eggyel nagyobb kategóriák! Bár a mazdának is sok a cascoja általában...
nomena Creative Commons License 2003.08.07 0 0 1
Ne is említsd azt a műsort. :( Katasztrofális volt. A csajt nem lehetett érteni (nem volt rajta mikrofon), az operatőr meg vszleg először tartott a kezében kamerát. Ennél azért jobb kocsinak néz ki a Jazz, mint ami ebből látszott.
Előzmény: Licó (0)
Licó Creative Commons License 2003.08.06 0 0 0
Ma láttam RTLen autós műsört, abban volt róla valami. Egyébként az a műsör totál kész van, egy nagy nulla, de nem akarok túlzottan OFF topic lenni így az elején :o)
Előzmény: nomena (-)
nomena Creative Commons License 2003.08.06 0 0 topiknyitó
Meglepve láttam, hogy erről a kisautóról nincs topic. Van valakinek konkrét tapasztalata róla? Hogy megy, mennyire kényelmes, megbízható stb.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!