Keresés

Részletes keresés

amelii Creative Commons License 2007.03.30 0 0 913
ritka pasi vagy :)
Előzmény: csabilaci (912)
csabilaci Creative Commons License 2007.03.30 0 0 912

nem...nekem jó ugy ahogy van.

elégedettek vele....és én is

:))

Előzmény: amelii (911)
amelii Creative Commons License 2007.03.30 0 0 911
de...
te nem növeled? :)
Előzmény: csabilaci (910)


csabilaci Creative Commons License 2007.03.30 0 0 910

Gyerekek....nemá......ne kinozzátok magatokat.

 

Ha vki szeret kis péniszel is szeret.......vagy nem lányok?

 

 

tg5678 Creative Commons License 2007.03.30 0 0 909
Miért kínzod magad? A lányok szerint úgy sem a hosszóság számít!!!
Előzmény: Törölt nick (908)
Törölt nick Creative Commons License 2007.03.30 0 0 908

Helló!!!

 

elkezdtem növegető módszerét,annyit tökéletesítettem, hogy géz helyett fáslival csinálom, mert szerimtem kényelmesebb--meg ez volt otthon.

3.2 kg-mal csinálom,  remélem hatni fog--persze a kezdés két hete egy kilóval indult.

s

hooli Creative Commons License 2007.03.25 0 0 907
Végül is a pumpáláskor is megnyúlik a pénisz. Egy 15-ös kb 17-18 cm-re a vákumtól függően. Ha napi több órát pumpálsz ugyanott vagy.
Előzmény: Növegető (896)
csabilaci Creative Commons License 2007.03.25 0 0 906
vannak sztorik.............
Törölt nick Creative Commons License 2007.03.18 0 0 905

Kedves Növegető és Szkíta lovas!!!

 

Én házilag próbáltam andro-péniszt gyártani, ami meg is valósult, de úgy elszorítja a vérkeringésemet, hogy egy óra után állati fájdalmak közt veszem le.

Megpróbálom tehát növegető módszerét--és beszámolok de várom én is a beszámolókat!!!

 

 

előre is hálás köszönet nektek-főleg növegetőnek!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

Előzmény: Növegető (896)
Törölt nick Creative Commons License 2007.03.18 0 0 904

Szia Növesztő!!!

 

Tényleg semmi eredménye nem lett az andro-pénisznek???

Biztos, hogy szakszerűen használod??

Nem húspéniszed van??

Nagyon fontos a válaszod, mert erősen gondolkodom a beruházáson--esetleg te nem adod el???

köszi

Előzmény: Növesztő (871)
Törölt nick Creative Commons License 2007.03.04 0 0 903
Nem megy ez a rohadt link betöltés nekem. Utoljára megpróbálom...Na talán most....
Törölt nick Creative Commons License 2007.03.04 0 0 902
[link1]
Törölt nick Creative Commons License 2007.03.04 0 0 901
<a href="http://http://forum.index.hu/Topic/showTopicList?t=9138115&la=64639881" target="_blank">nézd meg itt!</a>
Törölt nick Creative Commons License 2007.03.04 0 0 900
Előzmény: Soultan (899)
Soultan Creative Commons License 2007.03.04 0 0 899

Sziasztok!

 

Nekem egy vákumpumpám van, de még nem használtam és ezért szeretnék pár rövid hasznos tanácsot kérni a tapasztalatok alapján: milyen gyakaran célszerű használni, és alkalmanként mennyi ideig? Görbület ellen is használt valakinek?

 

Köszönöm előre is a tanácsokat!!!

 

s

 

remélem hamarosan én is pozitív élményeket tudok megosztani veletek!

c.vitamin Creative Commons License 2007.02.22 0 0 898

Sziasztok! Nemrég fedeztem fel ezt a fórumot, és talán én is tudok segíteni valamivel: néhány hete kaptam Németországból egy "péniszhosszabbítás

hipnózissal" c. német nyelvü CD-t. Még halvány gőzőm sincs arról h ér-e valamit, a lényege h naponta legalább egyszer meg kell hallgatni (1 óra) , aztán vagy nő a cerkám vagy nem. A kiadó szerint ez az egész pillanatnyilag egy próbálkozás és arra épül h már eredménnyel alkalmazták a hipnózist a nőknél a mellnövelésnél. (Ez igaz) Na mindegy, ártani biztosan nem árt, úgy h egyelőre próbálkozom. Ja meg azzal is, hogy átirjam magyarra. Ha valakit érdekel, a magyar verziót szivesen átirom majd.

Szkíta lovas Creative Commons License 2007.02.19 0 0 897

Gratulálok......kimerítő edzésprogram.Na az ez sem segít akkor tényleg az ősi Kínai módszert kell előtérbe helyezni.....................és elfogadni mindent úgy ahogy van.

Sok centit mindenkinek!!!...

 

Előzmény: Növegető (896)
Növegető Creative Commons License 2007.02.19 0 1 896

Üdv Mindenkinek!

 

Nos többen írtátok nekem (főleg mailben), hogy mondjam el a módszert, így hát úgy vélem, nem teljesen irreleváns ez a kérdés. (Örülök, hogy ez a topic nem süllyedt még el teljesen.)

 

Akkor tehát nézzük.

 

1. Előtanulmányok (amiket "folytattam"): a) a húzás elve; b) a pumpálás; c) "csodapirulák". Ezt a harmadikat azonnal ki is zártam, mert nem hiszek ezekben a misztikus halandzsákban :) Marad tehát az a) és a b). Én a b)-t is kizárom, mert ha a vér nyomását emeljük a pumpálás által akkor a barlangos testek (ha egyáltalán tágulnak!) nem csak hosszirányban, hanem minden irányban tágulnak, és ezért legfeljebb pár millimétert növekedhet a fütyi, de minden irányban egyenletesen (és nem hiszem, hogy jelentősen). Marad tehát a nyújtás. A nyújtás elvénél ellentmondásos ismereteket olvastam. Egyes források szerint a húzás elvétől sejtszaporodás történik a szervezet ellenreakciója nyomán, más források szerint viszont nem történik más, mint a pénisz nyúlik, és így a barlangos testek is (főleg) hosszirányban tágulnak, ezért a farok (merev állapotban) nagyobb lesz mint korábban és még egy kicsit vastagabb is, mivel a barlangocskák minden irányban jobban feltelnek vérrel. Végül is mindegy, hogy sejtszaporodás történik-e, vagy "csak" a barlangok nyúlnak, a végeredmény számít: a pénisz nagyobb lesz!

 

2. Elégtelen húzás (rossz technika): Mint ahogy egy hajlított kar sem fog növekedni, ha egyszerűen kinyújtják a kart, ugyanúgy, a pénisz sem fog növekedni, ha nem nyújtják jobban, mint amekkora merev állapotában. Ezt már írtam korábban is. Ha tehát egy merev pénisz 15 cm (és lankadtam mondjuk 9), akkor nem elégséges 12-15 cm-re kihúzni, mert attól bizony nem fog nőni egy mm-t sem. (Illetve évek alatt lehet, hogy fog, de csak akkor, ha igaz az az alternatíva, hogy sejtszaporulat lép fel. Csakhogy ez kérdéses!! De még ha így van is, akkor is - szerintem - hosszú évek alatt csak pár millimétert nő). És szerintem ezért nem sikeres az a méregdrága erőkeret (60.e. Ft) mert nem húzza ki eléggé a péniszt. Persze érthető is, hogy nem húzza ki, mert ha kellőképpen kihúzná, akkor azt nem lehetne 9 órán keresztül elviselni (mert pokoli fájdalmas volna)!!

Így hát - szerintem a helyes megoldás - kellőképpen kihúzni (megnyújtani) a lankadt péniszt, de úgy, hogy mégse legyen elviselhetetlenül fájdalmas és ne okozzon balesetet. Én ezt a következőképpen oldom meg:

 

3. A helyes technika (véleményem szerint!): Amit itt leírok, arra nem vállalok garanciát (hiszen nem tudhatom, hogy nálatok is ugyanúgy hat-e a dolog, mint nálam), mindazonáltal tapasztalatból beszélek, ugyanis 1 hónap alatt 9 mm-rel lett nagyobb a merev péniszem. A módszer nagyon olcsó, (de egy kicsit macerás), egy kicsit kellemetlen, és ha nem vigyázol, veszélyes is lehet, ezért nagyon fontosak a biztonsági előírások (ezeket én "dolgoztam ki", nem nagy dolgok, Te is rájönnél magadtól, de azért leírom, hogy ezzel már ne kelljen "agyalnod")

 

3.a) Kellékek

 

- Egy tekercs 5-6 cm széles géz. (Olyan, amilyet le lehet tekerni, gurigában adják a patikában és kb 20 Ft egy guriga.)

- Egy db. kb. 1 méteres cipőfűz, de nem akármilyen, hanem olyan ami erős, és széles a felülete, vagyis inkább "lapja" van és nem vékony, kerek, sodort!!

- Súlyok. 1-2 db. 1 kilós súly, + 1-2 db. fél kilós súly; + 1 db. másfél, vagy két kilós súly. Akármelyik fitness boltban kapsz 1000 Ft-ért egykezes súlyzóhoz ilyen tárcsákat.  (Tehát a teljes felszerelésed kijön 3-5 ezer Ft-ból.)

 

3.b) Előkészületek és módszer

 

Én az un. "edzésnapokon" 3,0-4,5 kg. súlyt lógatok a péniszemen, később azt is leírom, hogy hogyan. De fontos a fokozatosság elve, először csak 1-1,5 kilóval kezd, és a második héten már mehet 2-3 kiló, és a harmadiktól 3-4,5. Igaz, én nem így csináltam, hanem én már az első hét végén a 3,5-4 kiló körül jártam, de ez túl gyors volt fájt is a makkom. Ezért inkább Te lassabban csináld a súlynövelést! (Inkább 2 hónap alatt érj el egy centit, mint hogy baj történjék!!)

No de akkor lássuk a nagyon fontos előkészületeket.

A péniszre tégy 5-8 perces melegpakolást (ezt nem részletezem, mert ebben a topicban - a topic legelején - többször is leírták nagyon részletesen hogy kell csinálni). Ezután letekerek a gézből 4 db. 50 centis darabot, és kiterítve leteszem egy asztalra. Ollóval vágom fel ilyen méretekre, hogy ne rojtosodjék ki a széle. A péniszen lezúzom a bőrt, teljesen hátrahúzom és közepesen szorosan feltekerem az első gézt a makk karimájára úgy, hogy félig a makkot takarja, félig a fütyi törzsét. (Tehát a géz közepe a makk alján fusson. A második gézt egy kicsit feljebb a töve felé, a harmadikat és a negyediket még feljebb. Vagyis amikor az összes kész, akkor (ne feledd a bőr a géz alatt hátra van húzva!) a farkad úgy fog kinézni, hogy a pénisz törzse a felétől, a makk feléig gézpólyában van. Ezután (és ez nagyon fontos!) ne a makkra csavard a fűzőt (amire majd a súlyt kötöd), mert a makk nem bír meg ekkora súlyt, hanem feljebb! Mert ha ügyesen kötöd, akkor a géz elosztja a súlyt, és nem minden terhelés a makkra hárul! Szóval a következőképpen csináld a kötést: a bőrt húzd hátra erősen, és a farok törzsének felétől kezd el feltekerni a fűzőt.  A lankadt farok előre áll, mert a tövére húzott bőrt bal kézzel fogod és ez a kezed tartja az egész szerszámot. Alatta a fűző a combjaidon van szétnyitva úgy, hogy a bal fele kb. 30 centi, a jobb fele a maradék 70 cm. És a jobbfelét kezd el tekerni a jobb kezeddel, ami alatt a ballal továbbra is fogod a szerszámodat. Az a lényeg, hogy szorosan tekerd a gézre (hogy később amikor a súllyal együtt leengeded a farkadat, ne csússzon le a gézről!!!) és legalább 3-4-szer tekerd körbe, de úgy, hogy ne egymásra tekeredjen a fűző, hanem egymás mellé!! Vagyis ha a farok felétől kezdted el, akkor haladj a makk felé, és a fűző egymás mellé a makk irányába kerüljön egymás mellé. Miután ez kész, a másik oldalt - a bal szárat is tekerd egyszer körül, és (ami nagyon fontos!!) a fűzőkön kösd meg a fűzőt, vagyis azokon a szálakon, amelyeket egymás mellé tekertél. Ekkor úgy néz ki a farkad, hogy gézpólyában van, rajta "fűzőpólya", és azon van a kötés.

A kötés legyen nagyon szoros, mert ekkor már nem fáj, mert nem a bőrödön húzod meg, hanem a gézlapok és a fűzőszálak felett!! Miután megkötötted (csak egyszer köd meg és ne csomózd!) Fogd meg a fűző két végét jobb kézzel és ballal meg a farkadat, és húzd lefelé (amerre a súlyok is húzzák majd) a fűzőt, húzd erősen!! És ettől az összes "rátekervény" rászorul a péniszre, és ha jól csináltad az eddigieket, akkor makk karimájához nem is ér hozzá, hanem kb. 1-2 centire van tőle a legalsó fűzőszál. Miután ráfeszült (a húzástól) most vedd szorosabbra a kötést és csomózd is meg, de az első kötésre a másodikat már csak lazán kösd meg, hogy majd könnyen le tudd venni!! Nagyon fontos: a kötés (tehát a csomó) ne a makknál legyen (mert az nyomná azt), hanem a makktól legtávolabbra eső fűzőszálon! Most zárd össze a combjaidat és azokra tedd fel a súlyokat, és úgy kösd a fűző végére, vagy guggolj le és a súly a földön legyen és úgy kösd majd rá. Nagyon fontos, hogy mindent lassan, óvatosan és fokozatosan csinálj. Kevés súllyal kezd és majd idővel növeld!! És amikor felkötöd a súlyt, ne nézz tv-t, ne vonja el semmi a figyelmedet és vigyázz, hogy a súly ne essen le a combjaidról, amíg kötöd a farkadra, mert akkor az bizony el is szakíthatja a benne lévő rostokat!! :( Mindent két kézzel csinálj, lassan, odafigyelve! Amikor rákötötted, akkor két kézzel fogd a súlyt, ki ne csússzon a kezedből és lassan engedd le. Ha jól lett feltéve a géz-fűző pólya, akkor a terhelésnek csak kb. 30%-a megy a makkra (hiszen amikor leengeded a farkad, a súly azért lejjebb húzza az egész kötés-pólyát, így tehát valamennyi terhelés a makkra is megy) de a farok alsó vége (a makk felett) átveszi a terhelés javát, és ezért bírsz nagy súlyokkal "dolgozni"!! Ez már elégséges a növekedéshez (vagy a nyújtáshoz!!)

A lógatást csinálhatod ülve, vagy állva, vagy térdepelve úgy, hogy könyököddel rátámaszkodsz egy magad elé helyezett székre. Minden pózban máshol és máshogy fogod érezni a szövetek nyúlását. Az is megtörténhet, hogy amikor leengeded a súlyt, fáj. Ha elviselhetetlenül fáj, akkor rossz a kötés, vagy a pólya, csináld meg újra!! Megéri!! (Az elején még béna leszel, de belejössz!) Ha még így is fáj, akkor kisebb súllyal kezd, de másfél kiló nem fájhat! (Ha fáj, akkor valamit rosszul csináltál!) Ha nem fáj elviselhetetlenül, akkor a következőt csináld: engedd le a súlyt, de a kezeddel tartsd félig. Pár másodperc múlva emeld vissza és 5 mp. múlva megint engedd le, de még mindig ne engedd el, de már egy kicsit több terhet engedj a farokra, és 3-4 leengedésnél meg fogod szokni. Amikor teljesen elengeded a súlyt (lassan csináld!) akkor lehet, hogy fájni fog kicsit, de csak 5- 10 mp-et bírj ki, emeld vissza kicsi pihenő majd újra le. Meglátod a szövetek kinyúlnak 1-2 perc után és akkor már lógathatod, nem fog fájni.

Ami még nagyon fontos!! 10-15 percnél tovább nem lehet fönt a súly, mert a makk nagyon vörös lesz, sőt el is kékül!!! Ahhoz, hogy belül ne sérüljön meg, 15 percnél tovább ne legyen rajta!! Igaz, ez függ a súly mennyiségétől is. Mert én 3.7 kilót 15 percig lógatok, de a 4.5-et csak 10 percig. Ha fáj, ég a makk, az nem jó!! Ha mondjuk  már csak 1-2 perc van a 10 perc lejártáig, és már nagyon fáj, akkor fogd meg a súlyt és tartsd a kezeddel annyira, amennyi még nem fáj a makknak. 10-15 perc múlva vedd le a súlyt, a kötést és a gézt is. A fütyit masszírozd meg egy kicsit, hogy menjen bele vér mindenhova és 15-60 percet pihenj vele (te érzed mennyit kell, és a súlytól is függ.) Az edzésadag a következő: edzésnapokon 1,5-3 óra, és csak másnaponta edzél!! (Leírom mindjárt azt is, hogy miért.) Ezt a másfél órát én vagy 6X15 percben csinálom meg (közte 15-60 perces pihenőkkel, ahogy van rá időm), vagy 9X10 percben. Persze én már nem másfél órát edzek, hanem edzésnapokon 2,5-3 órát, de én már egy hónapja csinálom! De az első héten elég másfél óra, hogy megszokd!

Másnaponta edzél, és utána mindig maradjon egy pihenőnap, ennek két oka van. Először is az, hogy ez a módszer erőteljes nyújtás, nem úgy mint az erőkeret (a 60 e. Ft-os), ezért a szöveteknek pihenniük kell, és ha tényleg van sejtszaporodás, akkor úgyis a pihenőnapokon és az alvás idejekor növekszik a pénisz. (Ha pedig csak nyúlnak a szövetek, akkor is meg kell pihenjenek!!)

Másodszor a makkba bizony elég sok vér préselődik amikor a súly rajta lóg, ezért - legalábbis az én tapasztalataim szerint!!! - amikorra végzek az aznapi edzéssel, hiába veszem le a súlyt, a makk bizony piros marad, és másnap reggelre lemegy a pirosság 70%-a, de ha fényben megnézem akkor látszik, hogy nem teljesen oké még a színe. De ha kihagyok egy napot, akkor az már elég neki, és teljesen "rendbe jön" a szín, és már nem marad piros. Ezen a téren persze lehetnek más tapasztalataitok. Lehetséges, hogy valakinek nem okoz heves bőrpírt a 2 nap edzés - 1 nap pihenő sem, másvalakinek meg lehetséges, hogy a harmadik ciklus végén nem 1 napot, hanem kettőt kell pihenjen (pl. hé-sze-pé edzés és ke-csü-szo-vas pihenés), de ezt majd kitapasztaljátok!

 

 

3.c) Amit még érdemes tudni.

 

Mint látjátok ez a módszer sok macerával jár: gézlapok, fűző, speckó kötés, időigényes mert edzésnapokon 10-15-ször kell felkötni az egész pólyát. A gézlapok kirojtosodnak, újakat kell letekerni stb.

Veszélyes is, mert ha a súlyt leejted akkor, amikor óvatosan le akarod engedni akkor bizony elszakadhatnak a rostjaid!!!  

TEHÁT NAGYON GONDOLD MEG AMIT CSINÁLSZ, ÉS NAGYON ÓVATOSAN ÉS FOKOZATOSAN CSINÁLJ MINDENT, ÉS A SAJÁT FELELŐSSÉGEDRE!

Ugyanakkor nekem bevált, és pár hónap múlva majd megírom hol tartok a növekedésben...

Ami még fontos: amikor a súlyt lógatod, nem lehet erekciód, mert az bizony nagyon fájdalmas lesz!! Azért, mert a fűzőt a lankadt péniszre szorítottad rá, és a fűző bizony nem tágulnak mert nem gumiból van! Így hát old meg ezt a kérdést, maszturbálj előtte stb. hogy ilyen veszély ne jöjjön elő edzés alatt.

Végül még annyit, hogy ha mindent úgy csinálsz ahogy mondtam, akkor 3 hónap után mérd meg magad, és ha egyetlen millimétert sem növekedtél, akkor hagyd abba az egészet és ne "kínozd" magadat tovább, mert akkor nálad ez a módszer nem válik be. Én nem tudhatom másnál hogy fog ez menni, de azt tudom, hogy nálam 1 hónap alatt 9 mm-t nőtt.  Fontos, hogy totálisan merev péniszt mérj mindig, és mindig ugyanúgy mérd, mert akkor nem csapod be magad, és látod a hiteles eredményt.

Ha jól megy az edzés, akkor mialatt lóg a súly, enyhén hintáztathatod is, mert akkor jobban fogod érezni, hogy fájdalom nélkül nyúlnak a szövetek!

Amikor leveszed a súlyt, a gézlapokat óvatosan vedd le, nyisd szét és terítsd az asztalra, mert így újra fel fogod tudni használni, kb. még 4-5-ször (többször nem, mert egyre rojtosabbak lesznek) De még így is egy tekercs géz 3-4 pólyázásra elég, és csak 20 Ft. Az egész módszer és minden cucc nagyon olcsó, de kicsit macerás, viszont - legalábbis nekem - nagyon hatásos!)

 

Azt hiszem minden fontos dolgot elmondtam, sok sikert kívánok mindenkinek! MINDENT NAGYON ÓVATOSAN, FOKOZATOSAN ÉS KÖRÜLTEKINTŐEN CSINÁLJ mert ez a technika nem csak hatásos de veszélyes is!! „Vigyázz hímtagodra, mert abból csak egy van nálad”

 

Üdv.

 

BIGpig Creative Commons License 2007.02.19 0 0 895

Osszd meg lécci ;-)

Előzmény: Növegető (892)
hókuszpók Creative Commons License 2007.02.17 0 0 894

6-os sorozatú BMW-vel, budai villával, Boss öltönnyel.....havi min. 500.000 -Ft női zsebpénzzel!

 

esetleg: Ügyvezető igazgatói, politikusi státussal.

Előzmény: Szkíta lovas (893)
Szkíta lovas Creative Commons License 2007.02.17 0 0 893

Sziasztok!Egy hete találtam rá erre a fórumra,régebben nem volt internetem.Nagyon lebilincselő olvasmány volt a számomra.Külön gratulálok Kiran mélyenszántó részletes munkásságához.Sajnos méretem alapján fájdalmasan érintett vagyok a témában.Őszintén bevallva rám férne néhány centiméter.Mondanom sem kell egy hete gyúrok a dologra.A sors iróniájának tartottam hogy a férfi minden testrészét kedvére formálhatja,izmait nagyobbá,robosztusabbá és szikárabbá teheti......de egy testrészének az alakulásába nem szólhat bele,mert ezt az ősanya kényére kedvére kell bízni.De úgy látszik tévedtem!!!!!!!!!!!!!!!Nem is tudom hogy nem jutott idáig az eszembe !Hát végtére is minden szövet nyújtható!!!!Nézzük meg az afrikai törzsekben élő zsiráfnyakú hölgyeményeket.Vagy nézzük meg mit csinálnak mondjuk a taek-wondosok a láb injaikkal.De az orvostudományban is használják a szövetnyújtást különböző égési sérülések eltakarására.Jó nagy hülye voltam hogy eddig nem jutott az eszembe.Olyan ez nekem mintha tíz éve egy börtöncellában élnék és csak most venném észre hogy van ajtaja.Nagy örömöt és önbizalmat ad már előre is.Én bíztos hogy legalább egy évig intenziven fogom alkalmazni a teknikákat,természetesen józan mérséklettel és az értelem álltal vezérelve.Sorstársaim okulására közzé fogom tenni az eredményeimet és a tapasztalataimat.Ezúton is szeretnélek kérni téged kedves "növegető"hogy te is oszd meg a tapasztalataidat mert van akit érdekel.Külön örülök hogy pozitív eredményeid vannak mert ez erőt ad még jobban mindenkinek.Apropó......érdekelne a technika amire rájöttél.Úgy érzem hogy úgy tisztességes hogyha elárulom a kezdő méreteimet mégha kicsit cinkes is.Legalább érthető a lelkesedésem.Hossz 12cm...vastagság 3.5 centiméter(átmérő).Sok sikert mindenkinek!!!!

 

 

Növegető Creative Commons License 2007.02.17 0 0 892

Csaó Mindenkinek!

 

Nos, én ezelőtt egy hónapja elolvastam a teljes topicot!

Ekkor határoztam el, hogy én is kipróbálom, mi igaz ebből az egész pénisznövesztésből...

Január 20-ától "edzem" a farkamat, és azóta 9 mm-t nőt!!

Igazából nem is a mérete miatt kezdtem a gyakorlatokat, hanem azért mert enyhén balra görbül. No, nem nagyon, de engem ez is zavar. Méretem átlagos, 15 cm. Illetve csak volt, mert most 15,9 és azt hiszem ez már valóban növekedés, és nem csupán arról van szó, hogy rosszul mértem! Nagyon örülök neki. Az egyenesedést még nem veszem észre.

Ugyanakkor én nem azokat a gyakorlatokat csinálom amiket itt olvastam, pontosabban azokat csak egy hétig csináltam. Azért áltam le róla, mert számomra valószínűtlennek tűnik, hogy a masszázzsal centimétereket lehetne nyerni. A vákuumpumpát sem csinálom, mert ha az ér is valamit, inkább - szerintem - csak a vastagításban, és az "eresítésben" ér valamit. Ettől talán eresebb "szebb" lesz a hímtag, de nem hiszem, hogy nagyobb is lesz tőle. Én a nyújtást csinálom, de nem azzal a méregdrága (60. ezer Ft-os) "erőkerettel", hanem hihetetlenül olcsón, de sokkal nagyobb húzóerőt kifejtve. Úgy vélem az a 60 ezer Ft-os cucc azért épül egy tévedésre, mert ha csak annyira húzza ki a fütyköst, mint amennyi nem nagyobb a merev állapotánál, akkor nem lesz semennyi növekedés sem, hiszen az éppen ernyedt, laza szöveteket annyira húzza csak szét, amennyire a merev állapotban is kitágul. Ezért annál jobban kell kihúzni!! Vagyis nekem 15 centis volt, és a növekedés titka - szerintem - az, hogy legalább 16-17 centi hosszúra kell kifeszüljön a szerszám a nyújtásnál. Én így csinálom... Igen ám, de ehhez meg kellett találnom azt a technikát és azt a módszert, amivel nem okozok magamnak sem kárt, sem fájdalmat. Bizony elég macerás volt "kidolgoznom" ezt a módszert, de végül is sikerült, és szívesen megosztom veletek, ha valakit még érdekel ez a téma... (Bár lehet, hogy ez a topic eléggé kihalt már, és akkor nem fárasztok senkit a technológiámmal :) Ha valakit mégis érdekel, írjon, és én is be fogoik számolni arról, ha elérek még egy centit. (Akkor már 17 centis péniszem lesz, amivel én elégedett leszek, és remélem a görbület is javulni fog...)

 

Üdv. 

Törölt nick Creative Commons License 2007.02.12 0 0 891

Szerintetek milyen pumpát érdemes venni? Van vagy százféle, százféle árban is...

 

Szigetlako(Ie) Creative Commons License 2007.02.06 0 0 889
Sziasztk,mar ket masik topikban es kerdeztem de meg valaszt nem kaptam.Hallottam olyanrol, hogy a penisznel a bor ala vazelint nyomnak (fecskendeznek be ) ezt akar otthon is meg leht csinalni, es ez megvastagitja kb 6-8 evig ott mard mire felszivodik, nem tokisodik be semmilyen karos hatasa nem lesz.Erdeklodnek ezt csinlata-e mar valaki vagy tudja-e valaki hogy kell???
Törölt nick Creative Commons License 2007.01.26 0 0 888
Ez kizárólag abban az esetben nem mindegy, ha valakinek gázosan kicsi, ami alkalmatlan kielégítésre.
Ha viszont csak szimplán kicsi, de jól működik, akkor később sem fogja zavarni, nem ezért fog elhagyni.
Szerintem az embereknek jobb az életük, ha pozitív tévhitben élnek. Nem jó, de jobb érzés, mint a sivár valóság. Pont mint a Mátrix-ban. De ilyen mélyen belemenni, már lehet, hogy külön topikot ér. Nyitok is neki egyet...ha még nincs....
Előzmény: Kurtafarkú kismalac (887)
Kurtafarkú kismalac Creative Commons License 2007.01.26 0 0 887
Annyira azért nem mindegy, mert pl. ennek a pár mondatodnak a tartalmával is van egy kis baj:

Az egyik: A Nő szeret! Ez esetben kár foglalkozni a témával, mert ha kicsi sem fogja azt mondani. Kegyes hazugság... ez így van rendjén.

Mégpedig az a baj, hogy egyáltalán nincs rendjén, ugyanis senki sem garantálja, hogy x év múlva is annyira fog szeretni az a nő, hogy még mindig nem zavarja ez az "apróság". Az ilyen "kegyes" hazugságra alighanem elég sok kapcsolat ráment már. Persze, ha ez a cél, akkor tényleg minden rendben van. De az esetek többségében talán mégis az az igaz, hogy ami nem oké, az nem oké, és meg kell próbálni megoldani a problémát, ahelyett, hogy hazudoznának egymásnak.
Előzmény: Törölt nick (886)
Törölt nick Creative Commons License 2007.01.21 0 0 886
Valóban!
Na mindegy....
Előzmény: Noemee (885)
Noemee Creative Commons License 2007.01.21 0 0 885
A javítással együtt is zűrös :)
Előzmény: Törölt nick (884)
Törölt nick Creative Commons License 2007.01.20 0 0 884
Javítanám az előzőt.
Két oka lehet amikor azt mondják, hogy....
Előzmény: Törölt nick (883)
Törölt nick Creative Commons License 2007.01.20 0 0 883
Szerintem akinek a párja nem azt mondja, hogy "Éppen tökéletes" vagy "Pont jó!", esetleg "Jó nagy" annak két oka lehet.
Az egyik: A Nő szeret! Ez esetben kár foglalkozni a témával, mert ha kicsi sem fogja azt mondani. Kegyes hazugság... ez így van rendjén.
A másik: tényleg minden ok! Ez esetben csak a hülye versengés a többi kannal, az motivál, feleslegesen...
Lehet még a kettő kombinációja is, ami ideális, de mi hülye férfiak mindig többet akarunk...
Most asszem' felfedeztem a spanyolviaszt.
Franc se tudja... :-)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!