Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2012.11.01 0 0 10357

megbocsáss, nekünk is van gyerekünk, mégsem szült a feleségem, és nem volt másik feleségem sem.

azért nem kell mindenben támadást látni

 

Ez szép, hogy örökbefogadtatok egy kisgyereket, ha jól emlékszem azt írtad, hogy 5 és fél éves. Az én fiam is annyi idős. Csak mivel Ti nem éltétek azt át, hogy a szíved alatt hordasz ki egy babát, megszülöd, pici csecsemő korába a nap 24 órájába figyelmet igényel, éjszaka 3 óránként kelt. A melledből eteted ezek mind olyan csodálatos dolgok, hogy sztem aki szült nő az mind sértésnek venné, hogyha megkérdeznék Te szülted? Főleg azért, mert minden egyes ember más és más. Nekem a fiam rengeteg próbálkozás után jött össze én lemondtam az anyaságról, mikor csoda történt és terhes lettem vele. Minden elismerésem Nektek, hogy válaltatok gyereket. Én őszinte leszek nem fogadtam volna örökbe, ha nem sikerült volna szülnőm.

 

similis Creative Commons License 2012.11.01 0 0 10356

Bocsi nem én kezdtem kötözködni, hanem Te, én csak megjegyeztem hogy elég lett volna 1x írnia... Mert az lehet hogy egy hete írta először, de nem 1x az biztos.

De lehet hogy nem egyforma mozit nézünk (olvasunk)  :)

Előzmény: GeriSoft07 (10355)
GeriSoft07 Creative Commons License 2012.11.01 0 0 10355

"

De ha ennyire világrszóló haverod ez a gephard akkor skypoljattok, vagy mit tudom én, amúgy viszont nem tudom miért kell a baromságait és a lehengerlő modorát annyira védened."

 

Na látod, ez a rosszindulat, amit te csinálsz

1 hete olvstam a csávótól először, elkértem amit írt, elolvastam, ennyi

Te meg más összekötsz minket.

 

Mi értelme?

 

Mellesleg nem bírnék felmászni egy lóra, pedig lenne rá lehetőségem :(

Én bringáznék, ha tudnék

Előzmény: similis (10351)
Törölt nick Creative Commons License 2012.11.01 0 0 10354

Na igen épp ezt szerettem volna leírni, hogy nekem műtét óta nincs a bal lábamon achilles reflex így azzal a lábammal nem tudok lábújjhegyre állni, de nem mertem leírni,mert nem akartam azt a választ kapni, hogy na ezért kellett a műtét. Aki átélt már olyan fájdalmat mint itt sokan azok tudják, hogy nagyon sok választás nincsen.

Előzmény: similis (10352)
Törölt nick Creative Commons License 2012.11.01 0 0 10353

Igen azt tudom mivel olvastam. Csak éppen én pont előtte írtam neki, hogy a szülésem után 1 évre lettem gerincbeteg és Ő erre megkérdezte, hogy én szültem e. Azért vettem támadásnak, mert ezekszerint feleslegesen írtam le, hogy mi van, mert csak átsiklott fölötte. Ha valaki ír ide a fórumba elszoktam olvasni, mintahogy a Te esetedet is végig olvastam és a többiekét is. Te is leírtad, hogy mit csinálsz annak érdekében, hogy jobban legyél és egyből olyan választ kaptál, hogy amit Te csinálsz az nem jó. Nem hinném, hogy amit Ő csinál az jobb mint amit Te. Csak az Ő szemszögéből nézi az egészet.

 

Amikor azt írta, hogy nem jó amit csinálok és elmondta, hogy lábujjhegyen kell járni, meg nem jó az úszás, akkor még nem szóltam semmit. De mikor én ellent mertem neki írni, mikor folyamatosan azt írta hogy mi mindent rosszul csinálunk és hiába a műtét, ha nem tudunk normálisan mozogni, akkor már hozzászóltam, hogy az sem igazán jó amit Ő csinál, akkor Ő már támadásnak vette, hogy neki nem lehet igaza, mert férfi, most erre mit mondjak? Nem bírta elviselni azt, hogy neki ellent mondjanak. Nem szóltam volna semmit, hogyha el tudja magyarázni, úgy, hogy megértsem, hogy az miért jó amit Ő csinál. De sztem már nem is fogom megtudni, hogy miért nem jó a gyógytorna meg a masszázs és miért jó az amit Ő csinál. Meg időközben rájöttem, hogy ki Ő, fél évvel ezelőtt írt nekem, hogy mit próbáljak ki, írtam, hogy köszönöm a segítséget, de már próbáltam,erre azt írta vissza, hogy bocsáss meg, de én nem akartam segíteni. Hát köszönöm szépen, hogy én voltam udvarias és megköszöntem, hogy próbált segíteni és ezt a választ kaptam vissza. Ezért többen le is támadták és utána el is ment a fórumról.

 

Bocs, hogy hosszú lett, de ezt le szerettem volna írni.

 

similis Creative Commons License 2012.11.01 0 0 10352

Ja még azt el is felejtettem, esetleg gephard, mivel fogalma nincs a gerinbetegségekről, nem tudja hogy az l5-S1 sérv/gyöki érintettség egyik tünete lehet h. az ember nem tud lábujjhegyen járni...

Pl. én sem tudtam egy jó ideig....

Előzmény: similis (10351)
similis Creative Commons License 2012.11.01 0 0 10351

Ez szép dolog, de azért nem ez a jellemző, én ha beszélek valakivel akinek van gyereke, tuti nem kérdezem meg h ő szülte-e. Egyrészt mert fel sem merül bennem h nem ő, másrészt ha mégis, akkor meg nem szeretnék tapintatlan lenni. Szval mindenképp hülye kérdés, bár nem tőlem kérdezte én is támadásnak venném így is, úgy is.

 

De ha ennyire világrszóló haverod ez a gephard akkor skypoljattok, vagy mit tudom én, amúgy viszont nem tudom miért kell a baromságait és a lehengerlő modorát annyira védened.

 

Én a lovaglástól vagyok jól, mégsem jelentem ki minden második hozzászólásban h mindenki menjen lovagolni és aki mást csinál az hülye, sőt ha követed a fórumot, láthattad h volt akit igyekeztem lebeszélni róla, mert nem mindenkinek minden tesz jót, egy gerincterhelő sport pl olyannak aki már eleve problémás gerincel kezdi, tuti nem.

 

De én pl ha a hónom alá hajtogatnám a fejemet sztem holnap mehetnék nyaki sérv műtétre...

Előzmény: GeriSoft07 (10350)
GeriSoft07 Creative Commons License 2012.11.01 0 0 10350

megbocsáss, nekünk is van gyerekünk, mégsem szült a feleségem, és nem volt másik feleségem sem.

azért nem kell mindenben támadást látni

Előzmény: Törölt nick (10349)
Törölt nick Creative Commons License 2012.11.01 0 0 10349

Megkérdezte, hogy én szültem e a gyerekemet. Nem a férjem....

Törölt nick Creative Commons License 2012.11.01 0 0 10348

Az sem volt jó, hogy sportoltam az sem volt jó, hogy úsztam, az edző cipő sem, akkor én úgy látszik egy selejt sz@r vagyok, voltam, legalábbis az Ő szemébe, mert Ő a tökély, de még nem mászott négykézláb a fájdalomba egy egyszerű öregségi arthrózisa van azt ennyi!!!!

Törölt nick Creative Commons License 2012.11.01 0 0 10347

Olvassátok vissza, hogy veletek milyen kedvesen írt engem még magázott is, menjen a pi..ába..... 

Törölt nick Creative Commons License 2012.11.01 0 0 10346

Ő volt aki támadott, kérdéseket tett fel amire válaszoltam és az Ő válaszai mindre az volt, hogy amit én csináltam az semmi nem volt jó. Végig a magassarkúról  papolt, leírtam, hogy nem járok magassarkúba, akkor már az volt a baj. Feltettem neki egy kérdést amire nem kaptam választ!

 

Amúgy emlékszem Ő rá régebbről úgy kioktatott engem, úgy írt nekem mintha a seggéből rángatott volna ki, utána többen letámadták és akkor lépett le. De az írásaibólérezni a hangsúlyt, hogy lenéz mint állat!

Előzmény: GeriSoft07 (10344)
similis Creative Commons License 2012.11.01 0 0 10345

Mondjuk ha 1x 2x, esetleg 3x írta volna le, senki nem támadná. Így sem támadtuk sztem csak felhívtuk a figyelmét hogy kicsit uncsi már. 

Előzmény: GeriSoft07 (10344)
GeriSoft07 Creative Commons License 2012.11.01 0 0 10344

elmondta a gondolatait, elolvastam amit írt, nem hiszek benne, illetve nincs miben hinni, mert konkrétumot nem találtam benne, csak 1-2 elméletet, amit ő tapasztalt.

Ennyi, de nem kell érte támadni.

Törölt nick Creative Commons License 2012.10.31 0 0 10343

Mondjuk, hogyha megosztanád velünk, hogy mi okod van rá, hogy a hónod alatt nézzél hátra, akkor talán megértenénk. De megint nem kaptam arra választ, hogy miért természetellenes a gyógytorna és a masszázs és miért jó az amit Te csinálsz.

 

Én figyelemmel kisérem a fórumot és tudom, hogy kinek mi baja volt, ha műtötték mivel és milyen panasz maradt vissza. Te most is a Similisnek arra válaszoltál amit én írtam, na mindegy....

Előzmény: ghepard (10342)
ghepard Creative Commons License 2012.10.31 0 0 10342

Egész biztos, hogy muris a dolog, de nekem jó okom volt rá, hogy elkezdjem. Neked sincs fogalmad arról, hogy miért kezdtem el a hátrafelémenést. És annak is van oka, hogy lefelé hajtom a fejem és nem oldalra - több oka is van....... A nevetés valóban gyógyítóhatású lehet, én is úgy látom.......

Előzmény: similis (10340)
ghepard Creative Commons License 2012.10.31 0 0 10341

Most jövök a fociról, már nem akartam ide írni, de ha megszólítják az embert, akkor aszongyák, hogy illik válaszolni. Én soha senkit nem akarok kioktatni és rávenni valamire. Csak én is meg akartam osztani tapasztalataimat, mint itt bárki más. A futásról és a gyaloglásról eddig nem írtam így sehova, de írtam, hogy láttam a Discovery Sciencen azt a filmet, tehát akkor azok tiszta hülyék....... Én azt mondom hogy én így látom, így magyarázom - vagy egy mondás, hogy az asszonynak mindig igaza van (én meg férfi vagyok)......

 

Na és miért az, amit én csinálok? Mi van abban természetellenes? Majd megnézem mit csinált.......

Előzmény: Törölt nick (10339)
similis Creative Commons License 2012.10.31 0 0 10340

Én meg pont arra gondoltam hogy még egy hozzászólást szívesen vennék gephardtól, amiben megoszt velünk egy videót amiben lábujjhegyen hátrafele oson a hóna alatt kukucskálva :)

 

A nevetés is gyógyító hatású, egy napra sztem minden kedves fórumlakót meggyógyítana :D

Előzmény: Törölt nick (10339)
Törölt nick Creative Commons License 2012.10.31 0 0 10339

Téged nem csak az nem érdekel, hogy mit mond egy szakember, hanem a fórumozók véleménye sem. Olvasd vissza a hozzászólásaidat még magaddal is ellentmondásba keveredsz, csakhogy Neked legyen igazad. És elvárod, hogy bólogassanak.

 

Miért is természetellenes a gyógytorna meg a masszázs?

 

Similist meg olvasd vissza, mert úgy látom, hogy fogalmad sincs arról, hogy Ő mit sportol. Majd, ha Te is fel tudsz olyat mutatni mint Similis, akkor kioktathatod....

Előzmény: ghepard (10338)
ghepard Creative Commons License 2012.10.31 0 0 10338

Rendben, mint írtam, csendben leszek. Engem nem nagyon érdekel, hogy mit írnak ezek vagy azok, én eszerint cselekszem, ami nekem jobb. Ha valami elcsesződött rajtam, akkor minden összefüggést megvizsgálok és ha jbb, akkor csinálom - még ha természetellenes is a tartás - mert úgy gondolom, hogy az kell, hogy visszaálljon a normális. A gyógytorna, meg a mindenféle masszázsok, a rengeteg gyógyszer - ez mind természetes dolog szerinte ugyebár......... Nyugalmat és békét meg fájdalommentes életet mindenkinek........

Előzmény: Törölt nick (10336)
ghepard Creative Commons License 2012.10.31 0 0 10337

Rendben, már csendben is vagyok, folytassátok úgy ahogy eddig, majd csak jobb lesz.....

Előzmény: similis (10335)
Törölt nick Creative Commons License 2012.10.31 0 0 10336

Olvasd el egy orthopédiai oldalon, hogy hogyan kell helyesen járni. Jó lenne ha nem szédítenéd az embereket a lábújjhegyen járásddal mert az egyáltalán nem természetes. Te félreértelmezed az egyenes láb fogalmát, ugyanis nem azzal van a gond ha egyenes a láb, hanem ha a térd hátrahajlik. Általában akinek előre van bukva a medencéje, annak a térdszalagja meg van nyúlva ezért állásnál teljesen hátra bírja feszíteni a térdeket. Ritka esetben még járásnál is, ez az ami természetellenes. Ha valaki lábújjhegyen jár az megrövidült Achilles izmot jelent, ami kóros. Helyes mozgásról írsz folyamatosan, de közben pont az ellenkezőjét teszed. Nem azzal van a gond, hogy hátrafele jársz, hanem, hogy a hónod alatt nézel hátra, ami természetellenes tartás, és a nyaknak nem jó. Ha vezetsz és tolatsz a hónod alatt nézel hátra? A lábújjhegyen járást, mint kóros tünetet egyedül az autizmusnál írják le.

Előzmény: ghepard (10334)
similis Creative Commons License 2012.10.30 0 0 10335

Elnézést hogy beleszólok a roppant érdekfeszítő csevelybe, de nem érzed úgy hogy egy kicsit már sok belőled és az okosságaidból itt? Szinte minden régebbi ember eltünt mióta Te folysz ebből a fórumból...

Előzmény: ghepard (10334)
ghepard Creative Commons License 2012.10.30 0 0 10334

Már ment, szívesen küldtem. Itt megjegyzem, hogy azt az irományt kb 4 évvel ezelőtt kezdtem írni, tehát azóta rámragadt egypár ismeret, rájöttem egykét összefüggésre stb....

 

Mikor írtam még mindig nem tudtam elég jól, hogy pontosan miért is javult fel annyira a szemem a sok hátrafeléjárástól (no meg a derék is, meg atérd is). Több tényező is közrejátszik, így a gyakorlatilag ujjakonjárás is. Ezzel többet rezeg a szem is, de nem olyan erőteljesen, mint mikor sarokra lépünk és nyújtott a láb. Plusz még akkor sokat van lefelé a fej, hogy hátralássak a hónom alatt és így a szem is egy kicsit megváltoztatja az alakját - ha mikronokkal is, de....... Ezt meger'síteni látszik az, hogy amikor világosabb lett és nem jártam annyit hátrafelé, egy kicsit megakadtam. Most, hogy májustól dobálgatok a gerellyel újból sokat járok hátrafelé és előre is gyakorlatilag az ujjakon - ez kb 280 km. Tehát csak a gerelynél. Na, ez most meglátszik a szemeimnél is. Nagyon meg vagyok elégedve.....

 

Hát az mindenképp jó érzés, mikor az ember a sok kín után egyszercsak nem érzi azt a borzasztó fájást. Ha az ember mozog, és méghozzá jól mozog - akkor érezhetően nem fájnak úgy a testrészek. Ha azonban nem mozog, mint alváskor, vagy csak úgy ülve, állva - na akkor rosszabb ugyebár. Ezért Nálad is a hosszú nemmozgás után most meg valami más fáj. Nos valamitől máshova irányítódik a fájdalom, valami miatt biztos. Lehet valamit másképp csináltál?

Előzmény: angelina111 (10333)
angelina111 Creative Commons License 2012.10.30 0 0 10333

Én is elkérném ezt az anyagot ha lehetséges!

a.angelina@freemail.hu

Köszönöm szépen!Én most egész jól vagyok képzeljétek nem is tudom mi történt de nagyon örülök,egyedül reggelente amikor felébredek,most nem a derekam fáj,hanem azon az oldalon a csipő,és combcsontnál hasogat!Amikor felkelek elmúlik hamar!Szép napot mindenkinek!

Előzmény: ghepard (10332)
ghepard Creative Commons License 2012.10.30 0 0 10332

Visszatérve a derékfájásokhoz és a cipő összefüggéséhez. Ez még szélesebb. Nagyon kevés cipő van (ha van egyáltalán), mely nem árt valami módon. Még a legjobb sportcipők is nem valami jók az egészség szempontjából. Vegyük csak, hogy festik (mérgező anyagokkal is), tartja a lábakat stb. Sok embernek rosszul áll a hüvelykujja, soknak a sarkán is kinövés látszik stb. A cipőben a láb nem tud természetesen mozogni. Az ujjak a terhelésnél el akarnának mozdulni oldalra, csak a cipő nem engedi. Ezért a leggyengébb ponton fordul ki, az izületnél. Ahhoz meglepően kis erő kell, hogy két oldalról összenyomjuk az ujjainkat. A fel/le már jó erősen tart. Ha tehát ott a cipő széle, nem tud oldalra menni a hüvelykujj (nincs hova) és egy idő után kinövés lesz az izületen és az ujj befelé áll - ami végül nagy fájásokhoz is vezethet. És ez kihathat a derékra is. Egy kicsit másképp, de  sarki kinövést is meg lehet magyarázni a cipővel összfüggésben, az is fájdalmas lehet.......

márcsaksíró Creative Commons License 2012.10.29 0 0 10331

Én is köszönöm!

Megkaptam.

Atti71 Creative Commons License 2012.10.29 0 0 10330

Köszi!!

 

Előzmény: ghepard (10328)
márcsaksíró Creative Commons License 2012.10.29 0 0 10329

köszönöm! írtam neked.

 

Előzmény: ghepard (10324)
ghepard Creative Commons License 2012.10.29 0 0 10328

OK, már elment.....

Előzmény: Atti71 (10327)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!