Keresés

Részletes keresés

e.n.c.i.t.i.m Creative Commons License 2010.05.02 0 0 675
Nem olvastam!

Ezt viszont igen:

......." miről lehet felismerni az álprófétákat?

Feltűnően jó előadók. A gonosz kiváló szónoki képességgel ruházza fel őket, hogy tévtanításait meggyőzően tudják előadni. A bibliát kiválóan ismerik és lépten - nyomon idézik, de félremagyarázzák. Hiányzik belőlük az alázat, büszkék természetfeletti képességeikre, melyekről azt gondolják, hogy Istentől valók. Nincs bennük szeretet: a Mi valódi választottjainkat gyűlölik, félnek tőlük és dühösen kritizálják, anélkül, hogy ismernék őket. Anyagias gondolkodásúak: a Szentírás szavait, hogy „ingyen kaptátok, ingyen adjátok”, nem veszik figyelembe. "

Kíváncsi leszek Isten tanításaira napjainkban ! ;)
Előzmény: R.Katolikus (667)
Törölt nick Creative Commons License 2010.05.02 0 0 674
Szép vasárnapot!:)))


/befejeztem az off-ot/!


Előzmény: e.n.c.i.t.i.m (673)
e.n.c.i.t.i.m Creative Commons License 2010.05.02 0 0 673
ÉRTEM ÉN A CÉLZÁST! :)))

NINCS JÖVŐKÉPÜNK AZ ESTÉBEN! ( KOPP)

HOPP!:)

KÖZÖS CÉLUNK LEGYEN VILÁGOS!

:)))
Előzmény: Törölt nick (672)
Törölt nick Creative Commons License 2010.05.01 0 0 672
Előzmény: Törölt nick (671)
Törölt nick Creative Commons License 2010.05.01 0 0 671
Igen,valóban változnunk kell,sajnos nagyon rossz a helyzet!:(

Kopp Mária:

http://www.ertunk.hu/nyilvanossag/?p=61

"Ha ezen eltöprengünk, és visszatérünk a nyilvánosságnak az alapvető jellemzőjéhez, gondoljunk csak bele abba, hogy 1956 példát mutatott nemzeti azonosságtudatból, összetartozási élményből – amit az egész világ ünnepelt tavaly, csak nekünk nem hagyták, hogy ünnepeljünk –, nos, 1956 után a rendszer rájött, hogy ennél nagyobb veszély rá nézvést nincsen. Ezt kell mindenáron megakadályoznia. Én egy kanadai barátunktól kaptam egy kitűnő könyvet a szovjet dezinformációról, ahol pontosan leírják, hogy hogyan próbálták a fogyasztói ideológiát tudatosan az emberekbe sulykolni, és egyetlen dolgot tiltottak, a nemzeti érzést, a nemzeti összetartozás-élményt. Emiatt ma Magyarországon tényleg sokkal rosszabb a helyzet, mint a lengyeleknél, a cseheknél, ahol tulajdonképpen a kommunista kormányok is nemzeti érzelműek voltak."



http://www.hetek.hu/fokusz/200903/vigaszra_szomjazo_magyarok

"A mai helyzet egy hosszú folyamat eredménye, az 1956-os forradalom után kiépülő puha diktatúra következménye. Az egyéni túlélések, az ügyeskedés, a fogyasztói mentalitás előtérbe kerülése felülírta azt a hallatlan szolidaritást és összetartást, ami 1956 őszén felszínre jött. A kádári éra igyekezett elfojtani mindenféle nemzeti azonosságtudatot. Ez nyilván a családi múltak feldolgozását, felszínre hozását is ellehetetlenítette, még a leszármazottakban is kialakult egy máig élő belső cenzúra. Más országokkal ellentétben, ahol éles politikai váltást jelentett a rendszerváltás, nálunk sajnos nem sikerült ezt a kérdéskört tisztázni 1990 után sem, s ez rendkívüli módon demoralizálta a társadalmat. „Márpedig a fiataloknak égetően szükségük van hozzájuk közelálló, elérhető példaképekre, a saját gyökereik ismeretére. Ez teljesen elfojtódott, és kiszámíthatatlan robbanásokhoz vezethet. Az egyetlen kiút csakis egy sokszínűségét büszkén vállaló, nyitott nemzeti identitás lehet” – véli a szakember."



Előzmény: e.n.c.i.t.i.m (670)
e.n.c.i.t.i.m Creative Commons License 2010.05.01 0 0 670
"szocializmusban.Inkább az önkény,zsarnokság,politikai gyilkosság,bebörtönzés,hit és lelkiismereti meggyőződésért való megaláztatás,üldözés,stb,inkább"

Szomorúan olvastam,hogy Neked először csak ezek a dolgok "ugranak be". :(

S,ha tényleg úgy gondolod,hogy az elmúlt évtizedekben "szívós munkával birkává" nevelődtünk,és

"Ennek a birkának aztán nincs másra szüksége csak akolra és tápra meg alkoholra,aztán nem kell gondolkoznia rajta mitől üres az élete."

akkor tényleg itt az ideje a változásnak!

(Csak ne váljunk farkasokká! ;)

Lássuk mit hoz a jövő! :)))))
Előzmény: Törölt nick (669)
Törölt nick Creative Commons License 2010.05.01 0 0 669
A jónak tűnő elvekből,célokból,általában nem szokott hiány lenni,kis hazánkban.
A szabadság,demokrácia és önmegvalósításra való lehetőség még csírájában se volt meg a szocializmusban.Inkább az önkény,zsarnokság,politikai gyilkosság,bebörtönzés,hit és lelkiismereti meggyőződésért való megaláztatás,üldözés,stb,inkább ilyesmi ugrik be.
Kár,hogy a társadalmi egyenlőség helyet az egy-két milliárdos és 3millió nyomorban élő országát csinálta,az egypártrendszer utód pártja.

Ez a kemény agymosás és a szoci rendszer relatív jóléte valóban komoly károkat okozott a fejekben.
A legnagyobb hibájának azt tartom szellemi értelemben,hogy az embert biológiai lényként kezeli,vagyis szívós munkával birkává neveli,sikerült.
Ennek a birkának aztán nincs másra szüksége csak akolra és tápra meg alkoholra,aztán nem kell gondolkoznia rajta mitől üres az élete.

Jól kitapinthatónak érzem az abban az időben szocializálódott emberek mentalitását!
Volt aki nyiltan megmondta,nem érdekli ha az ország eladósodik,neki itt és most jó legyen.Nemzet?Haza? Lesz@rja!Itt és most csihaj-csuhaj!Persze ennek megfelelően szavaz.Amikor borul az egész betlehem akkor az ilyen sír a legjobban.
Na jó,az anyag elvűség,rendben!DE UNOKÁJA VAN! és bele tud nézni a tükörbe.
Nem állítom,hogy ez kizárólag egy bizonyos politikai beállítottságú emberek jellemzője.De nagyon sok hasonló példát tudnák mondani a környezetemből.
A személyes megfigyelésem,hogy a szocialista rendszer iránt nosztalgiát érzők az útod pártra szavazok között sokkal markánsabban jelenik meg ez a fajta mentalitás.

Ezt nevezem komoly károknak a fejekbe!



Előzmény: e.n.c.i.t.i.m (668)
e.n.c.i.t.i.m Creative Commons License 2010.05.01 0 0 668
Teljesen igazad van!

Talán csak azért fogalmaztam slendriánul,mert a”feltörekvő” csoport tagjaira asszociáltam ( :)))

"de a szocializmus valóban komoly károkat okozott a fejekben!:) "

Miért is?

Az emberhez méltó körülmények megteremtésében igen fontos szerepet játszott
.Az elvei jónak tűntek, gondolok itt a társadalmi egyenlőség, és a szolidaritás előtérbe helyezésére,vagy,a demokrácia megvalósítására, igazságosságon alapuló egyenlőség mellett, a kizsákmányolás elleni küzdelemre.

Ezzel függ össze a szabadság követelménye is, melyen pozitív szabadságot értettek, vagyis az önmegvalósítás minden feltételét magába foglaló feltételrendszert.

A szocializmus gazdasági programjai a jónak tűntek.
Bár a mai gazdasági válságot is szeretik sokan erre visszavezetni,én inkább azt mondanám,talán nem kellet volna visszaélni a sok jó lehetőséggel,és némi visszafogottsággal többre lett volna képes ez a társadalmi rendszer is.

Tanulni kell a hibákból!

....majd változtatni :)))




Előzmény: Törölt nick (666)
R.Katolikus Creative Commons License 2010.05.01 0 0 667
Olvastátok már?

Erwin Pohl: JÖVENDÖLÉSEK AZ EMBERISÉG JÖVŐJÉRŐL


http://www.emmausz.hu/pohlervin.doc
Törölt nick Creative Commons License 2010.05.01 0 0 666
"Hasonló jelenség volt a szocializmusban is évekkel ezelőtt,amikor a munkások ellopták az államtól, (munkahelyekről) mindent ami mozdítható volt."


Akkor se a munkások lopták a legtöbbet!Most meg főleg nem de a szocializmus valóban komoly károkat okozott a fejekben!:)
Előzmény: e.n.c.i.t.i.m (665)
e.n.c.i.t.i.m Creative Commons License 2010.04.30 0 0 665
„Valahogy nem a bűntelenség és a makulátlanság az élet útja.
Mi tanúsíthatja ezt? Maguk az emberek.”

Van ebben némi igazságod!

A társadalom szerkezete és a bűnözés közötti összefüggés már az antik világban is nyilvánvalóvá vált. A bűnözés hozzájárult magának az erkölcsnek a kialakulásához is.

Létezik egy multifaktoriális elmélet, amely arra épül, hogy soha nem lehet csupán egy tényezőre visszavezetni egy-egy bűncselekményt, mert a bűnözésnek számos oka lehet.
Ezek az okok lehetnek biológiai, pszichológiai és társadalmi jellegűek .

A bűnözés okait kutató elméletek közül talán a társadalmi vonatkozású elméletek körét emelném ki. s ebből is a szubkultúraelméletet. Ennek az a lényege, hogy a társadalommal szembenálló,”feltörekvő” csoport tagjai azt vallják,hogy nem bűn elvenni mások holmiját.

Hasonló jelenség volt a szocializmusban is évekkel ezelőtt,amikor a munkások ellopták az államtól, (munkahelyekről) mindent ami mozdítható volt.

Ezt a mentalitást sokan nehezen tudják elfelejteni!

Manapság a javak megszerzésének a vonatkozásában a „jóléti” bűnözésnek van nagy szerepe. Ezen bűnözés jellegzetes vonása éppen az, hogy nem éri be az illető azzal, amije van, hanem mindig többet és többet akar.

Tényleg itt az idő a változásra!

Ha azt akarjuk,hogy megváltozzon a világ,először nekünk kell változnunk!





Előzmény: Norbi20Eger (663)
menroting Creative Commons License 2010.04.30 0 0 664

"Kinek jó ez?
Aki eladja ezeket a holmikat és aki csinálja őket."

 

S kik azok akik csinálják és eladják őket ?

Azok is mi vagyunk...

Egymásból élünk, szinte szó szerint egymást esszük.

S kinek jó ?

Ideig óráig hol az egyiknek hol a másiknak de valójában egyikünknek sem..

Érezzük ezt mindannyian de megpróbálunk kifogásokat találni mindenféle klikkekbe szerveződni s a klikkeinkből idegeneket jobb esetben  levegőnek nézni rosszabb esetben minden nyavanyánk biztos forrásának és  eredőjének tekinteni s ezt az egészet rajtunk kivüli okként a természet rendjének vagy egy tőlünk teljesen függetlenül , beleszólhatásunk nélküli misztikus teremtő  világának elnevezni amin egy földi halandó bizti hogy nem képes változtatni.

Mintha mi e világba nem is tartoznánk és nem lennénk valójában ennek a világnak  ön és  összteremtésének ugyanannyira  aktív résztvevői mint minden ami e világba tartozik.

Előzmény: Norbi20Eger (660)
Norbi20Eger Creative Commons License 2010.04.30 0 0 663
Ezek az arcfelismerő, azonosító programok főleg a bűnüldözésben használatosak szerintem. Ugye ki a bűnöző? Aki elkövet valamit, hogy pénzhez jusson, bosszút áll valakin aki talán megérdemli...stb?
Vagy az aki minden eszközt megragad azért, hogy felkutassa ezt az illetőt: arcfelismerő programokat fejleszt ki és alkalmaz, új lenyomatokat vizsgál a bűntény helyszínén, kikérdezi a szemtanúkat, telefonhívásokat hallgat le...satöbbi?
Utóbbi annyira makulátlan, hogy nem képes a megbocsátásra, segítségnyújtásra és nem is akar segíteni az illetőnek, nem próbálja megérteni, hogy miért tette.
Csupán azt akarja megtudni ki tette és mit, hogy aztán bezárhassa ezt az embert a börtönbe.
Kik is a bűnözők?
Van erről egy jó dalszöveg is.
http://www.zeneszoveg.hu/dalszoveg/15325/hatosagilag-tilos/a-civilizacio-neveben-zeneszoveg.html

Valahogy nem a bűntelenség és a makulátlanság az élet útja.
Mi tanúsíthatja ezt? Maguk az emberek.
Értelmi szintjük, szókincsük, belső értékük hiánya, toleranciahiányuk, a másik érzését gyakran nem tudják figyelembe venni, közönyük, érdektelenségük.
Ha megállsz egy városban és nem a megszokott dolgokra figyelsz meglátod a bűnös várost. Elég hozzá az emberek szemébe nézni.
Mi a bűn? Amit nem szabad, azt miért nem szabad?
Mi következik a bűntelenségből, a teljes makulátlanságból?
Ez ami most van.
Előzmény: e.n.c.i.t.i.m (662)
e.n.c.i.t.i.m Creative Commons License 2010.04.29 0 0 662
„Digitalizált világ le veled! Érzelmeket kérek, és aztán magamhoz térek. :)”

Erről, eszembe jutott egy új magyar találmány, amely kiszúrja a képmutatást. :)))

Sajnos az emberek jó része "képmutató", ami érthető, de betanult viselkedésforma. Mindenki szereti a legjobb arcát, a legkedvezőbb oldalát mutatni, csakhogy elérje a célját.
De az "arcról olvasó" számítógépes programnak nincsenek érzései, bonyolult algoritmusokat használva, tárgyilagos módon választ.
Ráadásul : a technológia hátterében egy mesterséges intelligencia-alkalmazás és egy
gépi látást lehetővé tévő berendezés áll. A rendszer a felvett képeket továbbítja a számítógép neurális hálójának, amely felismeri és értelmezi a „látottakat”, akárcsak az emberi agy.
Az arc szerkezetének feltérképezése közben keletkező adatok révén az öntanuló, önmagát folyamatosan fejlesztő rendszer képes különféle megállapítások megtételére.

„Kellő fantáziával nagyon sok célra alkalmas ott, ahol használhatók a gépi látás kínálta előnyök, tehát a felismerés, az azonosítás és az ellenőrző azonosítás" – mondta el a program társalkotója.

Felteszem én is a kérdést?
"Valóban jók az új dolgok?"

S,a válaszom is ez:
"Attól függ mi célt szolgálnak és mivé válhat általuk az ember."
Előzmény: Norbi20Eger (660)
Norbi20Eger Creative Commons License 2010.04.29 0 0 660
Igazad van.
Tényleg frusztrációk gyökere a pénz és az is, amivel kiválthatjuk azt.
Annyi hazugság, robot, szenvedés árán kiváltunk pár papírt, amit aztán elcserélhetünk megint pár értéktelen holmira.
Kinek jó ez?
Aki eladja ezeket a holmikat és aki csinálja őket.
A feltalálók új dolgokat találnak fel.
Valóban jók az új dolgok?
Attól függ mi célt szolgálnak és mivé válhat általuk az ember.
Egy tévé által mivé válsz? Mi történik veled mialatt nézed a tévét?
Ülsz egy helyben, egy pontra figyelsz, végig egy képernyőt nézel és az azon futó eseményeket figyeled.
A feltalálók nagy része letaláló. Egyre sötétebb dolgokat találnak fel.
Konkrétan feltalálják a saját és mások jövőbeni boldogtalanságát.
Mások ezért pedig még fizetnek is.
Mi lenne ha nem lenne tévé? Akkor talán rájönnének az emberek, hogy egymással kellene beszélgetni és nem filmeket nézni, hanem valós történésű érzéseket, eseményeket, tetteket, hőstetteket, világmegváltó dolgokat megélni. Megélni a saját szabadságukat és boldogságukat és nem más színészek parancsra eljátszott cselekedeteit figyelni, amit rájuk is kiróttak és nem szabad akaratukból történik.
Valójában egy film pár másodperces jelenetekből áll össze. Nagyon apródonként veszik föl. Sokadjára és nem úgy, ahogy azt mi látjuk.


"annyira tudni akarjuk mindennek a pénzbeni árát,
de az igazi értékét viszont semminek sem"

Nagyon igaz.
Digitalizált világ le veled! Érzelmeket kérek és aztán magamhoz térek.:)






Előzmény: e.n.c.i.t.i.m (659)
e.n.c.i.t.i.m Creative Commons License 2010.04.28 0 0 659

„föltehetjük a kérdést, hogy rólunk szól ez, vagy a pénztárcánkról?”

Ha a pénz igazi szerepét megértenénk életünkben, akkor talán másképp gondolkodnánk.
Mert miért is hozták létre annak idején a pénzt? A javak visszaszerzése céljából.

Manapság pedig a pénzmániás világunkban, lassan az emberek üldözőjévé kezd válni. Azt hisszük, hogy ideális életünk csak pénz által lehetséges, ugyanakkor mindennapi frusztrációnknak gyökerét jelenti. Régóta nem akarjuk megérteni a pénz ránk gyakorolt érzelmi hatását, pedig pontosan ez van leginkább a mögött, hogy annyira tudni akarjuk mindennek a pénzbeni árát,
de az igazi értékét viszont semminek sem.

A föltett kérdésedet megtoldanám azzal, hogy

Ki húz hasznot a fennálló állapotból? Kinek az érdeke?

„Kérdés, hogy el kell e hinni azt, amiben élünk.
Illúzió vagy valóság?”
Én azt mondom: Ahhoz, hogy megváltozzon a világ, először nekünk kell megváltozni.

Ha először hiszel magadban,azután hihetsz abban is amiben élsz!
Az illúzió valósággá válik!




Előzmény: Norbi20Eger (658)
Norbi20Eger Creative Commons License 2010.04.28 0 0 658
Úgy is föltehetjük a kérdést, hogy rólunk szól ez, vagy a pénztárcánkról?
Előzmény: Norbi20Eger (657)
Norbi20Eger Creative Commons License 2010.04.28 0 0 657
Mond azt, hogy a televízióban nem látsz ilyen tudatmódosító dolgokat és tömeges elbutítást!
Vannak az ilyen nevettetős műsorok, ahol táblán jelzik a közönségnek, hogy mikor kell tapsolnia, mikor nevetnie.
Mintha meg akarnák vonni a véletlenszerű, természetes érzéseket, vagyis az egyén szabad akaratát.
Mellesleg sokan néznek televíziót (tele látomást) azonban nem lesznek tőle se okosabbak sem érző lelkűbbek. Ennek hatását az utcán le is lehet tesztelni. Az emberek félnek egymástól, egymásra nézni sem mernek és nem is akarnak.
Ott a rádió. Olyan tartalmat, ami a világ negatív dolgaira hívná fel a figyelmet nem is játszanak le. Mikor hallottunk rádióban egy derék Alvin és a Mókusok, Depresszió, Replika, Tankcsapda, Hatóságilag Tilos, Bikini- Eltévedtem a Mennyország Felé számokat. Tankcsapdától is csak a békésebbeket adják le. Az egyszerű dalt és a Mennyország Touristot. Cenzúrázva van az igazság.
El van rejtve a szemünk elől. Helyette viszont vehetünk kacatokat a boltban.
Agymosottá varázsolnak minket pillanatok alatt.
A tévéből zúdulnak ránk a reklámok tömkelegei, amelyek arra ösztönöznek, hogy vegyük a szénsavas löttyöket, energiaitalokat, ami növeli az impotenciát és nagyon nem egészséges. Vegyünk minél több és jobb tisztítószereket, amiktől már betegesen tisztává varázsolhatjuk otthonunkat. ha nem tetszik a világ elmehetünk moziba is, vagy otthon ülve nézhetünk valami jó filmet, amivel kompenzálhatjuk a világ iránti elégedetlenségünket és undorunkat.
A jelenlegi világ a legjobb manipuláló eszköz.
Hihetően dolgozik és igyekszik mindenkit beszervezni.
Aki pedig nem hisz nekik: bűnözők, bolondok, szabályszegők, törvényt nem tisztelők őket pedig bezáratják, mert még a végén mindenkinek kedve lenni szabadnak lenni.
Ha még kicsik vagyunk a suliban a tanárnak nevezett diktátorok ügyelnek ránk és megfélemlített rendben tartanak minket. A főnökök hiba esetén kirúgnak minket.
Hol van itt a demokrácia, szeretet, megértés, egymásért élés?
Ha valaki jól érvel miért jó ez nekünk, talán még el is hiszem.
Kérdés, hogy el kell e hinni azt, amiben élünk.
Illúzió vagy valóság?



Előzmény: e.n.c.i.t.i.m (656)
e.n.c.i.t.i.m Creative Commons License 2010.04.27 0 0 656
"Sosem tudni, kire milyen hatással vannak a halucinogének, tudatbefolyásoló dolgok."

Valamilyen szinten mindenki befolyásolja mások tudatát.Például Te is,azzal,hogy felvetettél egy témát,

(és természetesen azért,mert a kíváncsiságom és tudásvágyam a téma iránt arra sarkallt,) :)))

meg is néztem,valójában mit is találok e témában.Így rátaláltam Dr.Drábik János Tudatmódosítás című könyvére.
A tudatbefolyásoló agykontrollról amiket ír,az bizony elég durva.Majdhogynem a paranoia határait súrolja.

A legszerényebb véleményeim is az erről az egészről,hogy ha valakinél tényleg elérik ezzel a céljukat,arra szerintem teljesen kár időt vesztegetniük.
Ha valaki a tudatbefolyásoló agykontrollnak ÖNKONTROLLAL

(a Silva-féle agykontroll ha jól használjuk,végül is önkontroll)

ellent tud állni,na az már valami!

Én a gyengék fegyverének tartom az alábbiakat:

"A tudatbefolyásolás jelenlegi gyakorlata

A gyakorlati alkalmazás szempontjából tudatbefolyásoló agykontrollnak azokat a módszereket tekinthetjük, amelyeket a célszemély tudomása és hozzájárulása nélkül rejtve alkalmaznak azért, hogy magatartását megváltoztassák. Erre sor kerülhet olyan helyeken, mint a célszemély otthona, és eddig leginkább a sajátjának tartott észbeli, lelki tevékenysége, agyműködésének egésze.

A tudatbefolyásolás egyik formája, amikor működtetői a nyilvánosság tereit használják a célszemély zaklatására. Ilyen lehet az utca, az internet, az elektronikus és a nyomtatott tömegtájékoztatás. Az irányítóknak a látókörébe kerülhet találomra is egy személy.
Ez akkor alakul át agykontrollá, amikor megfigyelése rendszeressé válik, és zaklatását kombinálják a személyes információk megszerzésével. A cél tehát totális megfigyelés alá helyezni egy személyt, és az így szerzett információkat felhasználni tudatának és magatartásának befolyásolására. A megfigyelési eszközök a telefonlehallgatástól a lakásokba, valamint az autókba elhelyezett audiovizuális „poloskáktól” és az internet ellenőrzésétől egészen a legfejlettebb műbolygós megfigyelésig, a szuperérzékeny elektromágneses érzékelőrendszerek komputeres elemzéséig terjednek, beleértve az implantátumoknak az emberek testébe való – hozzájárulásuk nélkül történő – beültetéséig. A célszemély ingerléséhez felhasználják a zaklató telefonhívásokat, az utcai megfigyelést, híresztelések terjesztését, az elektromos megvilágítás manipulálását, az internetes üzenetek zavarását, a mikrohullámú eszközök és az akusztikus fegyverek bevetését, az elektronikus és nyomtatott tömegtájékoztatásban elhelyezett üzeneteket, hangok továbbítását, amit csak a célszemély hall, továbbá az agyműködés közvetlen stimulációját."

......kész diliház! ;) :)))))

/Egyszer én is megtettem a szomszédainkkal ugyanezt!
A hatás dettó! /

Szerencsémre,és(véletlenül) ;) a körülmények változtak! :)))))
Előzmény: joy (652)
Norbi20Eger Creative Commons License 2010.04.27 0 0 655
Szomorú látni, ahogy menekülsz az igazság elől.
Semmi baj, sok ember teszi ezt csak rossz kifogással.
Előzmény: joy (651)
menroting Creative Commons License 2010.04.27 0 0 654
Eléggé veszélyesek már az ennyire alacsony frekik.
Azt tudtátok hogy mi a forrása ennek a rezgésnek a melóhelyeden ?
Előzmény: joy (646)
joy Creative Commons License 2010.04.27 0 0 653

Mi köze ennek a jóslásokhoz?

Megjósolom: következő alkalommal is hasonlóan járok el, és az sem lesz 6ástalan.

:o)

Előzmény: joy (652)
joy Creative Commons License 2010.04.27 0 0 652

Sosem tudni, kire milyen hatással vannak a halucinogének, tudatbefolyásoló dolgok.

Kísérletekkel bizonyították azt is, hogy az infrahanggal /megfelelő irányítással/ vastag betonfalat ombolni lehet.

 

Mellesleg régen történt, hogy a szomszéd /éjszakás voltam/ takarítás címén üvöltette a rádióját, meg dörömbölt, és erre fölébredtem.

Másnap megint ez ment. Ekkor a fal közelébe állítottam a böhöm két hangfalat, és megküldtem ABBA-zenével.

Akkor hagytam abba, amikor az ablaküveg vészesen hibogni kezdett, talán 10-ed másodpercekkel a szétrobbanás előtt!

 

Azóta sosem volt erre a szomszédra panasz.

Később tudtam meg: pár kép faláról, és jónehány könyv, csecsebecse lekéredzkedett könyvespolcáról nála.

:o)

Előzmény: e.n.c.i.t.i.m (650)
joy Creative Commons License 2010.04.27 0 0 651

Megszólítottál, én nem tettem.

Így számomra veled:

.

Előzmény: Norbi20Eger (649)
e.n.c.i.t.i.m Creative Commons License 2010.04.26 0 0 650
Akkor tudod,hogy tényleg nem túl kellemes !

Van igazságod abban,hogy valószínű,hogy a földrengések előtti infrahanghullámok
lehetnek rám valamilyen hatással.Ugyanis a a zivatarokat is előre megérzem.

( szoktam is mondogatni: Jó szamár megérzi az esőt! :))))

Kicsit böngészve az infrahanghullámok címszónál,igen érdekes dolgokat találtam még:

Szerencsémre az alábbiaktól nem kell szenvednem: :)))

" Nagy valószínűséggel a szellemlátások és kísértethistóriák hátterében az ember számára hallhatatlan, alacsony frekvenciájú hangok állnak. Brit kutatók ugyanis kimutatták, hogy a szellemtörténetek helyszínei közül többnél is infrahangok mérhetők.

Az infrahangok megbabonázó hatása persze korántsem új felfedezés. A templomok orgonasípjai infrahangjaikkal már 2-300 évvel ezelőtt is képesek voltak megbabonázni az embereket."

Előzmény: joy (646)
Norbi20Eger Creative Commons License 2010.04.26 0 0 649
Mi volt a társadalmi hamisítvány?
A Te írásod?
Csak mert az utópiás írásra egy pszichológus mondta, hogy nagy igazságok vannak benne a mai világra nézve is. Nem mind, de vannak benne igazságok.
Vannak emberek akik annyira el vannak butítva, hogy a kész tényeket figyelembe véve sem fogják föl a valóságot.

Nekik küldöm a lényeget, ami a mai társadalomra is igaz.
http://hu.wikipedia.org/wiki/Ut%C3%B3pia

Az utópiák társadalmát áthatja egyfajta tökéletesség-keresés.
A gyermekek nehéz helyzete: idő előtt elválasztják őket az anyáktól, megfosztva őket attól, hogy az egyéni bánásmód következményeképpen kialakuljon a személyiségük.
A fiatalok szolgálják az idősebbeket, és azt esznek, amit az idősebbek nyújtanak nekik. Az öregeknek, felügyelőknek az a feladatuk, hogy a fiatalokat rendszabályozzák; büntetés adható már a legkisebb engedékenységért. Kisebb bűnök esetén csak megfenyítés történik, de súlyosabb bűnök elkövetésekor a közerkölcs védelmében nyilvános büntetésekre van szükség.
Mindenben szigorú szabályok kötik a gyerekek fejlődését, életüknek szigorú törvényekkel körbebástyázott jellege van.
Legyen szó: étkezésről, öltözködésről, játszásról, munkáról.
A gyerekeket mondhatni idomítják arra, hogy engedelmes tagjaivá váljanak a társadalomnak. Kiskortól kezdve belenevelik az engedelmességet, a tiszteletet, a kötelességet, hogy majd felnőve a társadalom teljes értékű, boldog tagjává váljanak.
A gyerek a köztársaság tulajdona. Arra a szakmaválasztásra kötelezték őket, amelyre a társadalomnak szüksége volt. Már kisgyermekkortól kezdve munkára (kötelességeinek teljesítésére) nevelték őket (tétlenkedés, henyélés kizárva a mindennapjaikból, nehogy alkalmuk legyen az önálló gondolkodásra).
A felnőtteket sem kezelik másképpen: akik szabályt sértenek, szigorú büntetésekkel sújtják, nehogy elfelejtsék, hogy hol a helyük a társadalomban. S így nem jönnek rá, hogy ugyanolyan szolgai világban élnek, amelyből elvágyakoztak.


Rabszolgának érzem magam és mások is azok.
A főnökök is úgy bánnak az alkalmazottaikkal.
Várj mesélek.
Előző főnökön be volt rúgva, belökött a wc -be, aztán azt mondta takarodjak innen. Minden ok nélkül. Mondtam neki, hogy próbáljon velem ember módjára beszélni, ne úgy mint egy kutyával. Erre azt mondta menjek el.

Másik helyen azért nem vettek föl mert túl lassan törölgettem.:D
Ja és nem jó csapba akartam elmosni a kanalat, a műanyag tálat pedig a vendég szeme láttára dobtam a kukába.:D



MI EZ HA NEM RABSZOLGA BÁNÁSMÓD ÉDES ÖCSÉM?
NYISSAM FÖL A SZEMED!
Amiért ilyen szemét módon bánt velem és rongyos összeggel kiszúrta a szemem meg lesz szívatva.
Megy majd neki a följelentés, mert nem jelentett be, ami
30 000 - 3 000 000 Ft-ig terjedhet.


A munkafelügyelőségnél mellesleg rengeteg ilyen esetről hallott az ottani ügyvezető.
Szóval ez rabszolga bánásmód. Leírom még mi: szemétség, kihasználás, zsugoriság, szőrszálhasogatás, szívtelenség, toleranciahiány és még sok egyéb pszichológiai betegség a főnökök részéről.





Hagy tegyem föl neked a költői kérdést.:)
Hogyan gondolkodik a világról egy általad normálisnak mondott ember?













Előzmény: joy (648)
joy Creative Commons License 2010.04.25 0 0 648

Bocsi, de társadalmi hamisítványokkal miért kellene itt foglalkozni?

Na, jó, társadalmi jelenség a jóslásokkal, próféciákkal hülyítés, de azért egy-egy részeg műalkotáshoz, ferde videoklipphez ennek a témának semmi köze.

 

Megismétlem, aki rabszolgának érzi, akarja érezni magát, az az ősemberek uraxolgák nélküli közösségében is rabszolga marad!

 

Azt elismerem, ha valaki csupán a pénzt, gazdagságot tekinti a szabadság zálogának, és ebben komoly hiányokkal küzködik, valóban rabszolgaként tekint a hipermarkecek kínálatára, gyűlöli a "merzsókat", a parányi családi házakat épp úgy, mint a panelprolik saját otthunát.

 

Persze sokan vannak zöldagyú spórafenomenisták, akik minden normálisan élő, gondolkodó embert leszólnak.

Lelkük rajta!

Kellemes nyomorbajos-epeköves életet nékik!

:o/

Tessék, lehet csemegézni, ha ismered a flamand közmondogatásokat!

/Képforrás: www/

Előzmény: Norbi20Eger (644)
joy Creative Commons License 2010.04.25 0 0 647
Hiteles forrás?
Előzmény: Törölt nick (642)
joy Creative Commons License 2010.04.25 0 0 646

Sz.r ügy, és nagyon valószínű, hogy igazat mondasz.

Ugyan is a földrengésekek megelőziheti egy infra-hanghullám terjedése, amelyre sok ember -és állat- érzékeny.

A 10 Hz alatti rezgéseket én is rosszul viselem. /Melóhelyi rezgés-mérések bizonyították./

Előzmény: e.n.c.i.t.i.m (641)
joy Creative Commons License 2010.04.25 0 0 645

"...A statisztikák azt mutatják, hogy a földrengések száma nem növekedett. Annak az érzésnek a kialakulásában, hogy több a földrengés, valószínűleg közrejátszik napjaink információs forradalma, azaz jóval több tudósítás jut el hozzánk távoli országok romboló rengéseiről, mint néhány évtizeddel ezelőtt..."

Forrás: http://library.thinkquest.org/03oct/00904/attek_figy.htm

 

És még egy tanulmány a rengés szaporodásról :o))):

http://mek.niif.hu/04800/04801/pdf/zsiros-5-gyak.pdf

 

Egy bónusz a rengésekről:

http://fir.seismology.hu/georisk/Recent/Gy_I_K.html

Előzmény: Törölt nick (640)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!