Keresés

Részletes keresés

gombóc63 Creative Commons License 2019.01.04 0 0 16873

Van személyes tapasztalatod? Ha nem is pont ilyen esetre, de nekem van.Úgy hiszem neked vannak túlzó elgondolásaid a rendőri munkáról, legalábbis ami az ismeretlen tettes utáni nyomozást illeti. Egyébként meg ha figyelted volna a jelenetet amikor kérdezték őket, hogy adjanak személyleírást csak hebegtek-habogtak.

Előzmény: GPS (16872)
GPS Creative Commons License 2019.01.04 0 1 16872

 

Bocs, de azzal amivel odamentek mégis mit tegyen a rendőrség? Nincs egy normális tényszerű adatuk vagy akár személyleírásuk se.

 

Ajjaj, picit furcsa elképzeléseid vannak a rendőri munkáról. 

Ugye hallottál olyat, hogy "Nyomozás indult ismeretlen tettes ellen"?

 

Amivel ezek a szerencsétlenek odamentek, azok rendkívül súlyos vádak voltak: zsarolás, testi épség veszélyeztetésével, nemi erőszakkal és gyújtogatással való fenyegetőzés - amit nem névtelen levélben küldtek (még akkor is kéne nyomozni) - hanem egy hús-vér ember menten oda - és követte el ezeket.

 

Erről az emberről igenis van személyleírás (még ha nem is tudtak róla színes, FHD videót bemutatni (az igazolványainak a nagyfelbontású másolataival együtt).

Kérhettek volna rendőrségi rajzolót és fél óra alatt meglett volna a körözési portréja is.

Sőt, a gúnynevét is ismerik - ami rendkívül fontos támpont egy nyomozásnál. Ha nyomoznak.

 

Gyakorlatilag ebben az esetben még nem is teljesen (!) "ismeretlen tettes" ellen történt feljelentés - hisz látták, beszéltek vele, a gúnynevét is ismerik.

 

Tehát egy súlyos bűncselekmény bejelentése esetén  - NEM csak akkor kell jegyzőkönyvet felvenni, ha a bejelentő ismerő az elkövető pontos nevét, lakcímét, telefonszámát és TAJ-kártyájának a számát.

.

Előzmény: gombóc63 (16871)
gombóc63 Creative Commons License 2019.01.04 0 0 16871

Bocs, de azzal amivel odamentek mégis mit tegyen a rendőrség? Nincs egy normális tényszerű adatuk vagy akár személyleírásuk se. 

Előzmény: Mlle. Grenelle (16865)
alex de large Creative Commons License 2019.01.04 0 0 16870

Kíváncsi vagyok hogy a rocker kis csajt (bagoly)ki viszi először ágyba.Nő vagy fickó?Valahogy olyan gyanúm van hogy leszbikus vagy biszex.

TonyBrasco Creative Commons License 2019.01.04 0 1 16869

Érdekes, ha van egy kis gubanc egy ággyal, amit vélhetőleg könnyen meg lehetne hozzáértőnek oldani, jön az ötlet a nem hozzáértőktől, hogy akkor kell venni vagy csinálni egy másikat, mert a régi már szerintük menthetetlen... Aztán készül raklapokból egy otromba undormány, ami nem mellesleg fekvésre alkalmatlan, ha csak nem akarnak reumatológusra is rengeteget költeni. Mekkora kerítés kell már ????!!!

Ások-apa Creative Commons License 2019.01.03 0 1 16868

Ez a "dominikai anyuka" meglepően szépen, jól beszélt magyarul....... mily meglepő, nem igaz?! :D

Jobb lett volna, ha egy kukkot nem beszél, nem hall, nem ért, így elkerülhető lett volna a cirkusz.

Bécy tudta ezt, ezért nem kellett volna ócsárolni "anyukát!". :D

picimadárka Creative Commons License 2019.01.03 0 2 16867

Szilárdnak, mi a ferde fityfirittynek kellett az a bajusz?! :D

Álcázni akarja magát?! Az összevert képével még nem elég feltűnő?! :D


Orsi, dolgozik valahol, miből él, ki tartja el?


Szofinak annyira jól meg a fodrász szalon, olyan sok vendég (kutya) van, hogy kell egy nagyobb!

Annyira nagy forgalmuk van, hogy kinőtték magukat?!


Joe vonalat meg elfelejtették már?! Szegény Joe, elhervad a börtönben.:D

TonyBrasco Creative Commons License 2019.01.03 0 1 16866

Azt viszont nem értem Karolának még milyen jel kell. Teo egyértelműsítette, hogy mennyire szarik rá, ellenben Evelin után koslat. Ha ennyiből nem vágta le véglegesen Karola mi a szitu, akkor oltári nagy lúzer ő is, ami eddig rá nem volt jellemző.... Na de persze a lóvéja meg a bárban figyel, nincs egyszerű dolga.

Mlle. Grenelle Creative Commons License 2019.01.03 0 2 16865

ÉNB-ben, BK-ban alapszabály, hogy ne fordulj a rendőrséghez, ha mégis megteszed, ne számíts semmi jóra...

Előzmény: GPS (16863)
-zarko- Creative Commons License 2019.01.03 0 1 16864

Magyarország jobban teljesít.

Előzmény: GPS (16863)
GPS Creative Commons License 2019.01.03 0 1 16863

 

Miért van az az érzésem, hogy Szilárd is pályázik egy részére az 5 millának?

 

Bizony, a csávó túl hamar javasolta Karolának, hogy "Nincs mit tenni, fizetnünk kell!"  (így, többesszámban).

A cukormázas levél meg az akció előkészítéséhez tartozhatott.

 

A rendőrségi jelenetet viszont nem tudom értelmezni:

 

1) Odamegy egy hülyére vert csávó - és papírt kérnek arról, hogy tényleg megverték.
2) A csaj bejelent egy zsarolást - amit testi fenyítéssel és gyújtogatással való fenyegetőzéssel fűszereztek.

3) Bemondják a zsaroló gúnynevét is - és személyleírást is adnak róla - csak nem tudják a pontos lakcímét, telefonját és a TAJ-kártyájának a

számát

 

Erre a rendőr elhajtja őket - hogy ez neki kevés - úgy, hogy még egy kurva jegyzőkönyvet sem vesz fel?
Legalább Karola miért nem ragaszkodott a bejelentési jegyzőkönyvhöz - hogy ha mégis történik valami, legyen mire hivatkozni?

 

Ha netán tényleg felgyújtják a szalont - még szarba is kerülhet biztosítói oldalról - hogy tudott a fenyegetőzésről, de még sem szólt a hatóságnak... mert hogy jogilag egyelőre ő senkinek sem szólt.
A zsarú simán letagadja, hogy valaha is látta az életben.

.

 

Előzmény: Törölt nick (16862)
Törölt nick Creative Commons License 2019.01.03 0 0 16862

Miért van az az érzésem, hogy Szilárd is pályázik egy részére az 5 millának?

Betty.Ford Creative Commons License 2019.01.03 -2 1 16861

Ez igy van😁

 

Szilard ezzel a bajusszal aztan vegkepp rohadt ellenszenves lett.

Előzmény: Tomasso60 (16860)
Tomasso60 Creative Commons License 2019.01.03 -2 2 16860

Egy az egyben igazad van. Tivadar "maffiózóbb" kinézetű, mint ez a (lég)puska...

Előzmény: TonyBrasco (16858)
gombóc63 Creative Commons License 2019.01.03 0 0 16859

Ha az idei évad is olyan uncsi lesz mint a tegnapi adás.....:-((( Annyi azért "tetszett" mikor Karcsika kijelentette, hogy Milán egy nagy gyerek. Ja....más szemében a szálkát....

Előzmény: TonyBrasco (16858)
TonyBrasco Creative Commons License 2019.01.03 -1 1 16858

Na ez a Puska minden volt, csak nem maffiózó... Egy mezei senkiházi kivénhedt rocker, aki a bőrkabija meg a mocija nélkül hirtelen senki lesz... Elég hiteltelen "színészt" sikerült erre a szerepre felhajtani, és a karaktere is elég valótlan...

Mlle. Grenelle Creative Commons License 2018.12.29 0 0 16857

Az logikus lépés lenne, de nem lenne konfliktus, ami a szerkesztők szerint a sorit mozgatja...

Előzmény: Betty.Ford (16855)
Mlle. Grenelle Creative Commons License 2018.12.29 0 0 16856

A hajós társaságból senkinek sem volt annyi agya...

Előzmény: Betty.Ford (16854)
Betty.Ford Creative Commons License 2018.12.29 0 0 16855

Karesz is ott bohockodik a gyerekkel a zoldsegesnel, ahelyett h bemenne egy plazaba, ahol barmennyi idot eltolthet, meleg van es meg tisztaba es tudja tenni normalisan. Nem ertem🙄

Betty.Ford Creative Commons License 2018.12.29 0 0 16854

Most nezek vissza 2 heti anyagot. Szornyu, mit le nyuglodtek a hajon a futessel. Es senkinek nem jut eszebe Teddy szobajaba egy hosugarzot tenni? Ez vmi egeszen elkepeszto🙄

TonyBrasco Creative Commons License 2018.12.29 0 0 16853

Azért válaszolok csak most, mert mostanra sikerült az egész évadot teljes egészében visszanézni és nem akartam a teljes kép nélkül ebben állást foglalni. Mivel Peti (Gábor) a sorozatban is egyik kedvenc szereplőm, ezért már a kezdetekben kiemelt figyelemmel és örömmel kísértem a részvételét, persze igyekeztem elfogulatlan lenni és a többiekre is rákoncentrálni. A verseny elején a folyamatos civódásuk Dórival már nagyon kiakasztott. Lehet az összekerülésük egy rendezői kérés volt a nézettség miatt, nem tudom, de szerintem elég hülye öltet volt őket egy műsorba, ráadásul egy csapatba rakni, szerintem mindkettőjük teljesítményét durván visszafogta ez a lehetetlen helyzet.

 

A műsor folyamán, az első főzések után nem Peti volt a fő favoritom, már kezdeteknél érezhető volt Éva és Anita nagyon erős a mezőnyben, és voltak olyan pontok ahol messze elhúztak Peti mellett, néha még Mariann vagy akár Soma is oda tudott neki pörkölni. Általában dizájnban, tálalásban maradt messze el. Peti tálalásai még a 6-7 fősre karcsúsodott mezőnyben sem voltak a legjobbak. A csajok sokkal kreatívabbak, ötletesebbek és változatosabbak voltak, mint Peti. Sokszor azt éreztem kegyelem kettessel csusszan tovább és egy nála jobb esik ki éppen. Amikor megkapták a séf kabátot jött valami érdemi pozitív változás nála, onnan kezdett tripla sebességgel fejlődni. Az utolsó két adásban jött meg nagyon, és ha csak azokat veszem alapul egyértelmű volt a nyerése, de ha a korábbiakat is, akkor már nem tudnék ilyen egyértelműen nyilatkozni. Ami elvitathatatlan érdeme, hogy Peti nagyon ritkán rontott úgy, hogy ehetetlen legyen az étele, talán nem is volt ilyen, a hibái többsége időhiányból adódtak, lemaradt ez az, nem lett megfelelő állagú ez-az, esetleg picit alul sütött valamit, de ehető volt, ilyesmik, ellenben néha túl egyszerű, hétköznapi ételt sikerült kitálalnia... DE alapvetően olyan ételeket csinált, amik az esetek 95%-ban jóízűen ehetőek maradtak, nagyon odafigyelt az ízekre és az ehetőségre. A lányok viszont nagyon rágyúrtak az új dolgokra, a formákra, színekre, a wow faktorra bekockáztatva úgy, hogy mellette néha sikerült nekik egészen rossz ízű, esetenként nem ehető ételt így kitálalni. Ami még pozitív volt, hogy Peti a konyhában szervezettebben, összeszedettebben dolgozott az esetek nagy többségében, csajok többet voltak széthullva és ennek fényében mégis csoda, hogy néha parádésabb ételt szültek meg. Mindezek ellenére Anita kajái számomra sokkal változatosabbak és érdekesebbek voltak. Amikor kettőjük közül kellett dönteni, kissé úgy éreztem Peti mázlival került tovább... 

Utána persze bizonyított és megérdemelten győzött. 

 

Gondolom a 10 milliát hamarabb veri el, mint Gábor karaktere a 100-t.. :))

Előzmény: GPS (16840)
Betty.Ford Creative Commons License 2018.12.23 0 0 16852

Sztem Tamas baby karaktere sokkal inkabb kiiktatasra erett.

Előzmény: Sumo fan (16846)
TonyBrasco Creative Commons License 2018.12.22 0 0 16851

Volt, szokott... mostanában váltották át ilyen hisztisre... 

Előzmény: Sumo fan (16846)
Betty.Ford Creative Commons License 2018.12.22 0 0 16850

Ugy orulok h O nyert🥰

Előzmény: GPS (16840)
Betty.Ford Creative Commons License 2018.12.22 0 0 16849

Nekem O a kedvenc karakterem! Nagyon szimpatikus nekem, sot az egyetlen szimpatikus pasi a sorozatban (na jo, meg Tivadar, bar o inkabb noi fronton)

Előzmény: Sumo fan (16846)
Sumo fan Creative Commons License 2018.12.22 0 0 16848

szerintem már egy ékszíjcserét sem mernek rábízni, nemhogy komolyabbat. 

Foleg, ha egy olyan auton dolgozik, ahol az ekszijhoz csak nehany mas alkatresz megbontasaval lehet hozzaferni.

Előzmény: TonyBrasco (16827)
Bomc Creative Commons License 2018.12.22 0 1 16847

Bence azon pattog, hogy nem lehet hugyozni, hát mekkora az a há,z biztos van benne vagy 5 wc... vagy hugyozzon a bokrok közé :D

Sumo fan Creative Commons License 2018.12.22 -2 0 16846

A másik meg hogy Gábor lényét nem lehetne csak úgy egész egyszerűen MEGSZÜNTETNI? xD Vagy valaki hallott már tőle egy normális emberi hangnemben elhangzó mondatot is így az egész sorozat kezdete óta? 

 

Az egeszben az a vicc, hogy a karakter megformaloja civilben kommunikacios szakember. Hat a negativ peldakat egesz szepen elovezeti itt nekunk

 

Előzmény: artemis7 (16817)
TonyBrasco Creative Commons License 2018.12.22 0 1 16845

Tetszetős dolog volt számomra, amikor Rolika Bencécskét lebuz*zta. :) 

 

Joe, nem ment annyira telelni, mert időről időre bevágják, és hát elég szomorú, hogy ennyire elbántak vele a készítők. Klaudia is végre megemlítette, hogy van neki egy lánya, akiről eddig egy szót sem említett a sorozatban azóta, hogy Miri kilépett, de legalább jó tudni, hogy nem felejtette el. Persze minő érdekes, Karácsonyra sem látogatják meg egymást, hmm... 

 

Kareszt meg utoléri az eddig Dumbos énje, kellett eddig felelőtlenül élni, munka, bevétel, megtakarítás nélkül egyik napról a másikra, aztán eszkalálódik a dolog, mert most döbben rá, minden le van pukkanva a hajón, egy fillért sem költöttek eddig a karbantartásra...  Csak sörözni meg borflékezni volt eszük..

A fűtéssel meg nem értem mit lehet ennyit szarakodni, hívnak mindenféle kóklert... szakember egy délután alatt simán rendbe vágja.

TonyBrasco Creative Commons License 2018.12.22 0 2 16844

A BK-ban az volt a vicces, hogy a latino apuka a latino kisfiának a saját hazájában nem spanyolul válaszolt.. :) 

Előzmény: GPS (16843)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!