Keresés

Részletes keresés

mérges vagyok Creative Commons License 2013.02.01 0 0 7443

Igen ismerem.Egy afrikai származású magyar az ügyvezető.

Lépj be egy klubba,s szerződik veled,de csak azt vállalja,hogy hirdeti amerikában.

Egyébként,jellemző az ügyvezető úrra,hogy elötte maszekban csinálta,s még olyat is aláirt,hogy ha nem adja el,az esetben Ö megveszi.De utána nem volt elérhető egy évig,majd itt tünt fel.

Az meg ne csapjon be,hogy sokan hivnak közvetitők.Igény nincs,mert ha lenne,az esetben a maszek hirdetésekre érdeklődne valaki.2 éve hirdetek több helyen is,s még egyszer sem hivott más mint a közvetitő cégek.

Ezek csak az elöre beszedhető pénzekre mennek,s ha eseleg valaki érdeklödő beesik,annak az üres még elnem adott helyeket kinálják.

Egyébként csak első itána nézésre 25 céget találtam aki foglalkozik üdülési jog értékesitéssel.

 

De egy sem mutatott egyetlen embert sem akinek másodlagosan eladták az üdülési jogát.

"mérges vagyok"s maradok is.

Előzmény: FNZ (7442)
FNZ Creative Commons License 2013.01.31 0 0 7442

erről a cégről hallottatok már? ma hívtak és náluk is van olyan lehetőség, hogy nem kell előre fizetni semmit

http://www.primeholidayclub.hu/

 

ezek szerint ilyen sok vételi igény van, hogy mindig csak hívogatnak valahonnan, hogy eladnák az üdülési jogomat valakinek!

ez jó jel, hogy van kereslet rá!

balacpapa Creative Commons License 2013.01.31 0 0 7441

Köszi, köszi, köszi, és mindemellé millió puszi. Ezentúl mi sem mondjuk meg, hogy megyünk-e, vagy ki az, aki megy. Balac mama :-)

Előzmény: wolfocska (7440)
wolfocska Creative Commons License 2013.01.31 0 0 7440

Nincs joga! A szerződésben benne van pontosan melyik apartman a tiéd, és Te annak a használati jogát megvetted, amellyel szabadon rendelkezhetsz, adaadhatod a barátodnak, vagy bárki másnak.

 

Engem is mindig felhivnak kb 2-3 héttel a hét előtt, hogy megyek-e, és mennyi időre? Ezzel a kérdéssel mindig felbaccák az agyam, és közlöm, hogy semmi közük hozzá, megvettem, kifizettem az évi fenntartási dijat, és majd még eldöntöm, hogy megyek-e, az egész hétre-e, egy napra-e, vagy 10 percre?

Erre azt mondják, azért kérdezik, mert fel kell készülniük a jövetelemre:-))

Ja! du 4-ig kulcsot se adnak, ülünk a halban, és egymást cukkoljuk, hogy mekkora barmok vagyunk! Istenien indul a nyaralás!

 

Előzmény: balacpapa (7436)
mérges vagyok Creative Commons License 2013.01.31 0 0 7439

Kedves  FNZ!

 

Érdeklődve várom beszámolódat.De ovatos legyél,csak egyértelmű papiroknak higgyél.

"mérges vagyok"

Előzmény: FNZ (7430)
mérges vagyok Creative Commons License 2013.01.31 0 0 7438

A telefonos hölgyek nem tudnak semmit.Ök csak listát kapnak arról,hogy kit hivjanak.

Én már több esetben közöltem velük,hogy többet ne hivjanak,s a következő héten egy másik újra hivott.

"mérges vagyok2

Előzmény: Cenerentola (7433)
vidi313 Creative Commons License 2013.01.31 0 0 7437

Attól függ hogy szól a szerződés. Ha arra az 1 hétre stb. saját tulajdonodról van szó, tehát részvény formájában vásároltad a helyet, akkor nincs joga.

Csak hát tudjuk, a TS átverésre épül.

Előzmény: balacpapa (7436)
balacpapa Creative Commons License 2013.01.31 0 0 7436

Telefonon beszéltem a szálloda igazgatóval (Murau) és azt mondta, hogy ha jelzem, hogy nem én megyek a saját hetemen akkor neki joga van másik apartmanba elszállásolni a barátaimat mert az enyimet kiadta. Az sem zavarta, hogy a másik apartman joval messzebb volt minden kényelmi szolgáltatástól és másik épületbe. Vajon milyen alapon van joga erre?

Előzmény: molandi (7434)
molandi Creative Commons License 2013.01.30 0 0 7435

Mi visszakaptunk (ill. jóváírtak) visszamenőlegesen 3 évre a megemelt ÁFÁ-ból és fenntartási díj is kevesebb lett a 2012-nél.

Előzmény: R2psalal (7402)
molandi Creative Commons License 2013.01.30 0 0 7434

Nálunk az én apartmanomba tették a barátnőméket. Dobogómajor.

Előzmény: balacpapa (7432)
Cenerentola Creative Commons License 2013.01.30 0 0 7433

A telefonos nő akkorát hazudott, mint egy ház. Tapasztalatból beszélek! Habár könnyen lehet, hogy nem tudatos volt a részéről, mivel a becstelenségben megőszült főnökei ezt rágták a szájába.

Előzmény: FNZ (7430)
balacpapa Creative Commons License 2013.01.30 0 0 7432

Sziasztok!

Hallott már valaki olyat,hogy ha egy adott évben nem saját magam, hanem a barátaim mennek el üdülni az én hetemen és én ezt hülye fejjel jeleztem a szállodának, akkor a szálloda fenntartja magának azt a jogot, hogy nem az én apartmanomba, hanem a kénye kedve szerint másik apartmanba szállásolja el?

R2psalal Creative Commons License 2013.01.30 0 0 7431

Az Eurobenefit irreálisan alacsony ajánlatot fog tenni és venni kell valamit amiért rengeteg pénzt fog kérni és ügyviteli díjat !

FNZ Creative Commons License 2013.01.30 0 0 7430

egy utolsó lehetőségként és kíváncsiságból elmegyünk a jövő héten az eurobenefithez, mert a nő a telefonban nagyon állította ezt az előrefizetés nélküli eladási lehetőséget.

majd beszámolok a tapasztalatokról

Előzmény: mérges vagyok (7425)
mérges vagyok Creative Commons License 2013.01.30 0 0 7429

Tisztelt átvert Társaim!

 

Társakat keresek akiket a Dinasztia Wellness Kft. csapott be,ugy mint engem.

Megkerestek,majd a személyes találkozon azzal a feltétellel válalták a meglévő üdülési jogaim értékesitését,ha Holiday Card kártya szerződést kötök. 290 000 Ft.

Az értékesitésre kötött megbizási szerződésekben azt válalták,hogy gondoskodnak az üdülési hét bérbeadásáról,s a dij,mely nem lehet kevesebb az éves fenntartási összegnél,engem illet.

Söt ha nem adják ki akkor is kifizetik a fenntartási dijat nekem.

Na ebből az lett,hogy tavaly semmit nem tettek,végül a reklamálásomra a kártya dijat mérsékelték 260 000 Ft.-ra.

Az idei évben pedig,három,már no.,-dec.-ben elküldött levelem után,azzal jelentkeztek,hogy én intézem a bérbeadást, az Europa Vakácio Kft.-nél aki az Ö partnerük.

Mondanom sem kell,hogy ez a cég nem elérhető.

Panaszt tettem a Gazdasági Verseny Hivatalnál,akik elsősorban a Békéltető Testülethez küldtek,vagy a Biroságot ajánlották.

Most itt tartuk.Tértivevényes levélben kértem vissza a befizetett pénzem a Dinasztiától,csalás,árú kapcsolás,tiszteségtelen kereskedelem fennállása jogcimen.

Várom a válaszukat.

Utána irány a jogi ut.

Ha van még más is akit átvertek,kérem csatlakozzon.

 

"mérges vagyok"

Előzmény: pimpa007 (7428)
pimpa007 Creative Commons License 2013.01.29 0 0 7428

Bár tudnék csatolni, de nem engedi :( a tegnapi Magyar Nemzetben volt egy cikk: Csöbörből vödörbe - Nagy bajba kerülnek azok, akik üdülési jogukat értékesítenék

 

pár dolog azonban, amit idézek:

K. Júlia ügyvéd óva inti a jogtulajdonosokat a Hajdú park kft apartmanjait is értékesitő Euro Benefit kft megkereséseitől, amely egy cimen működik a hasonló tevékenységű All seasons travel kft-vel.

A cégek praktikái között szerepel egy ún. lemondó nyilatkozat aláiratása, amelyben elhitetik az ügyféllel, hogy a meglévő üd. jogának árát beszámitjaák az új szálláslehetőség vételárába. Igy az ügyfél úgy érezheti, hogy jó vásárt csinál, hiszen akciósan szerez egy jobb üdülőt, miközben megszabadul a régitől. Ráadásul az értékesitők gyakran érvelnek azzal, hogy ezután nem kell tovább fizetni a szerződéssel kapcsolatban felvett kölcsön törlesztőrészleteit, sem az ingatlan fenntartási diját. Ennek sokan be is dőlnek, amig meg nem érkezik a bank behajtó levele. A valóságban ugyanis, amig nem történik meg az üd.jog átirása, addig mit sem ér ez a nyilatkozat.

Előfordul, hogy lemondó nyilatkozat sincs, csupán egy bianko, dátum nélküli adásvételi szerződést iratnak alá a megbizóval, amelyen őt jövőbeni eladóként tüntetik fel - igy hitetve el vele, hogy valóban értékesiteni fogják az üdülési jogát. Ez általában mégsem történik meg, a megbizási szerződés lejártával mindössze egy levélben közlik hogy nem kellett senkinek a timeshare. Az  a tény, hogy rászedték az ügyfelet, általában nem azonnal, hanem fél-, egy v. két év múlva kerül napvilágra, amikor ismét esedékessé válik az eredeti üd. joghoz tartozó ingatlan fenntartási dija.

igaz ugyan, hogy a megtévesztés indokával később megtámadhatjuk a szerződést, azonban fennáll a veszélye, hogy a kereskedő ekkorra eltűnik a korábbi székhelyéről. A cégkivonat szerint például az Euro Benefit kft is évente legalább egyszer tovább költözik korábbi irodájából - hivta fel a figyelmet K. Júlia.

E két cégnél jellemző a 35ezer forintos szerződéskötési dij felszámitása is, amivel máris semmissé teszik az eladásra szóló megbizást, ám erről az ügyfél mit sem sejt. Ugyanis a vállalkozás a szerződéstől számitott 14 napos elállási határidőn belül semmilyen jogcimen nem fogadhat el és nem követelhet teljesitést, máskülönben érvénytelen a megállapodás. K. Júlia hangsúlyozta, ez az értékesitők részéről nem más, mint szándékos és rosszindulatú félrevezetés, ami akár a csalás bűntettét is megvalósithatja. Erre példa az is, amikor a megrendelő elállna az új üd.jog szerződésétől, ekkor 20-30%os kötbér behajtását helyezik kilátásba. Holott a szerződésben a vételár késedelmes fizetésére szól a kötbér, nem pedig arra, ha a vevő meggondolja magát. Ennél is durvább az a gyakorlat, amely a HOliday Club Füredre és Pro HOliday Kft-re jellemző. Valóságos rettegésben tartják a potenciális vevőt, nehogy eltérjen sebtiben meghozott vételi szándékától. Egyik esetben például a szerződésben 1,76millió Ft-os vételárat határoztak meg, három munkanapon túli fizetés esetén viszont már 4,39millió forintot követeltek volna az ügyféltől - vázolta az ügyvéd, hangsúlyozva:a legtöbb ilyen cég szerződésében szerepel a késedelem esetén elvárt 2-3-szoros vételár.

Akadnak társaságok, amelyek nem kifejezetten üd.jogot, hanem egy kedvezményes szállodai szolgáltatásokra jogositó klubkártyát tukmálnak rá az eladóra. a kártya ára 100-300ezer forint, attól függően, mennyi pénzt ér meg az ügyfélnek, hogy megszabadulhat milliós üdülőhasználati jogától. Igy működik az ONline resort kft- is. Többször találkoztam olyan szerződéssel, amely nemcsak igénytelen volt, hanem még azt sem fogalmazta meg pontosan, hogy mely szállodákban mekkora kedvezményt biztosit a kártya. ki sem derült, mire dobott ki a vevő több százezer forintot - summázta K. Júlia, aki szerint annak sem árt utánanézni, hogy az üdülőingatlanra nem jegyeztek-e be korábban banki hitelhez kapcsolódó jelzálog vagy vételi jogot. Ha ugyanis a bank vagy más kezébe kerül az üdülő, az új tulajdonos megteheti, hogy kizárja a timeshare- joggal rendelkezőket, amennyiben nincs bejegyezve a használati joguk.

 idézet vége

 

elnézést a gépelési hibákért, de gondoltam, itt is megosztom.

 

van valakinek üdüljponthú -ja? 30ezret kellett odaadnom érte. Vagy menjek, és megpróbáljam visszakérni a pénzt? Oké, nem egy nagy összeg szerencsére, de ha van valami apróbetűs amit 'elfelejtettek' közölni, és a végén majd jönnek és kérik a további dijakat vagy valamit...szóval én is mérges vagyok!! :)

FNZ Creative Commons License 2013.01.28 0 0 7427

elmennék kíváncsiságból, de a gyereket is vinnem kell, mert nincsen hova rakni és ha csak előrefizetős dolog van, akkor feleslegesen cipeltem a gyereket ilyen hülyeségre.

 

hívott a csaj. mondtam neki ( a lentebbi olvasatok alapján), hogy azt hallottam, hogy nincs is ilyen konstrukciójuk, hogy nem kell előre fizetni és nem ajánlották fel másoknak ha van is. ő állította, hogy pedig szeptember vége óta van már ilyen, hogy megegyezünk a %-ban (persze akkor több, mint az előre fizetős) és akkor van ilyen konstrukció.

kérdésként még felmerült bennem, hogy az ügyvédi átírási díjakat ki fogja fizetni vajon, én vagy ők?

Előzmény: Wormie (7424)
Vernonflag Creative Commons License 2013.01.28 0 0 7426

Engem is az Online Resorts Kft érdekelne, mindet is ők találtak meg. A selling story az volt, hogy ők a Magyar Szállodaszövetség tagjai és így kötik őket etikai és jogi szabályozások is. Sajnos élő embert még én sem láttam, akinek eladták volna a jogait, bár ők állították, hogy többet is sikerrel értékesítettek (sajnos a személyes adatok védelme miatt nem adhatja meg a nevüket / telefonszámukat). Vajon az, hogy ők a szállodaszövetség tagja tényleg jelent valami pluszt a többi kókler kft-vel szemben? 

mérges vagyok Creative Commons License 2013.01.28 0 0 7425

T FNZ!

 

Az Eurobenefit már engem is csalt több eseten is.De mivel tölem tavaly már kértek elöre pénzt,most nem foglalkozom velük.

"mérges vagyok"

Előzmény: FNZ (7421)
Wormie Creative Commons License 2013.01.28 0 0 7424

Hívott az Eurobenefit is, hogy nekik 3 konstrukciójuk is van és olyan is van, hogyha megegyezünk az árban és a jutalékban, akkor nem kell fizetni előre semmit. Kíváncsi lennék erre, hogy ők mit ajánlanak.

 

 

Előítéletes vagyok, ha azt gondolom, hogy nekik is valami hasonló csőbehúzós ajánlatuk lesz....?

 

 

Előzmény: FNZ (7414)
FNZ Creative Commons License 2013.01.27 0 0 7423

azt mondta, nem kell venni semmit és ők megveszik 1/3 árért, amit levezetett a szokásos a4-es papírjukon is.

tavaly voltam valamikor év elején, így már nem emléxek a nevükre sajnos, pedig eléggé elkondolkoznék rajta.

Előzmény: Steevler (7422)
Steevler Creative Commons License 2013.01.27 0 0 7422

Meg tudnád írni, melyik cég "gazdasági igazgatója" ajánlott neked 1/3-ad vissazvásárlási árat? Venni tényleg nem kellett semmit mellé?

Előzmény: FNZ (7414)
FNZ Creative Commons License 2013.01.27 0 0 7421

hali!

 

Kíváncsiságból elmentem én is egy ilyenre (nem hozzájuk, de megkerestek már ők is), mert telefonon azt mondták, hogy van olyan konstrukciójuk is ahol nem kell előre fizetni semmit.

Kiderült, hogyha belépek hozzájuk 150.000-ért, kapok mindenféle kedvezményeket baromi sok szállodában és akkor tudnak foglalkozni az üdülési jogommal érdemben valamint akkor a vételár majdnem duplájáért tudják értékesíteni. Mondtam nekik, hogy kössz nem fizetek semmit.

Na ekkor jött nagy nehezen a nem kell fizetni előre semmit ajánlat a „GAZDASÁGI IGAZGATÓ”-tól:

Az üdülési jogot megveszik tőlem a vételár 1/3-áért és ha jól emléxek abból jön még le a 10 % valamilyen díj. Vagyis egy 900.000-ért megvett jogért kapnál kp-ben kb. 270.000 ft-ot. Ez elég érdekes, mert ha fizetek, akkor milliós összegért adják el (ha eladják), ha nem akkor bagóért megveszik.

 

Hívott az Eurobenefit is, hogy nekik 3 konstrukciójuk is van és olyan is van, hogyha megegyezünk az árban és a jutalékban, akkor nem kell fizetni előre semmit. Kíváncsi lennék erre, hogy ők mit ajánlanak. Ez a konstrukciójuk 3-4 hónapja van állítólag.

mérges vagyok Creative Commons License 2013.01.26 0 0 7420

Az Aradi utca gyanus.Itt én már két céget is ismerek.Az egyik már engem is csalt,beszéltem is velük,de Ök előre nem kértek pénzt.Majd jelentkeznek,de bizzam bennük, Ök hamar eladják. Persze ennek már 5 hónapja.

Smartvip Hungária Kft.  VIP smart Kft.

"mérges vagyok"

 

Előzmény: pimpa007 (7419)
pimpa007 Creative Commons License 2013.01.25 0 0 7419

nem, felhivtak, valahol a 13.kerületben lett volna eredetileg a tájékoztató, de mivel akkor nem értünk rá, mondták, hogy jó, jöjjünk az Aradi u. irodába, a kollegájukhoz. Hát itt voltunk. Most szerencsére nem ver a földhöz a 30ezer, de ennél többet nem adtam volna. (igy legalább van egy halvány reményem, hogy talán meghirdetik valahol :)) üdülj pont hú az oldal ahova a 'kedvezményt'  'vettük', mert nem lehet azért fizetni, hogy ők árulják a jogot..vagy valami ilyesmi, és ezért 'ellenszolgáltatásként' ezt a klubtagságot vagy mit.

 

olyan jó lenne valakivel találkozni, akinek TÉNYLEG sikerült eladni a jogát...

Előzmény: JGab (7418)
JGab Creative Commons License 2013.01.25 0 0 7418
Hmmmm...
Nem vagyok biztos benne, hogy nincs 8 napos indoklás nélküli elállási jogotok.
Hol voltatok? Valami termékbemutató jellegű eseményen?
Előzmény: pimpa007 (7416)
pimpa007 Creative Commons License 2013.01.25 0 0 7417

JGab, pontosan ugyanezt mondtam a 'képviselő' pasinak is...páromnak meg megmondtam, hogy az itt a lényeg, hogy ha azt mondják , hogy 100ezer a regisztrációs dij vagy megbizási dij, nevezzük bárminek, akkor kisétálunk, de a 30ezerre azért sokan letennék a pénzt, abban a reményben, hogy túladnak a jogon.

 

Gusztustalan hogy ha ebben az országban valakit átvertek csúnyán, akkor arra szakosodik még egy banda, hogy igaz nem olyan nagy összeggel, de még egyszer lehúzza a nyomorultakat.

 

MenDan hetem van, de nem tudom, hogy pereskedjek-e, ha van 'sorstárs', akkor emailben megkereshet

Előzmény: JGab (7407)
pimpa007 Creative Commons License 2013.01.25 0 0 7416

Tegnapelőtt voltunk náluk...bár láttam volna ezt a hsz-t hamarabb...nem 80ezret kértek, hanem 30-at...hát most ennyit buktunk...pedig bennem volt, hogy egyből lelépek, de a párom nagyon úgy volt vele, hogy ezt még 'megpróbáljuk', bukunk, bukunk, de akkor legalább nem százezreket. Tudod, mikor az első másodperces megérzésed azt mondja, fordulj vissza...

 

Good Work group a nevük, és nekem egész idő alatt a Svindlerek c. Spekt*rum tv-s sorozat járt a fejemben. Egyébként egy épitőipari tevékenységű társaság, ingatlanértékesités szolgáltatással...

 

Azt mondta, hogy az oroszok veszik most a jogokat.

 

A szerződésre ráirattam a 'képviselő' szig számát és cimét, anyja nevét.

 

 

Előzmény: moncsi7060 (7290)
R2psalal Creative Commons License 2013.01.24 0 0 7415

Hallott valaki valamit a Netwells Hungária Kft-ről?

 

FNZ Creative Commons License 2013.01.24 0 0 7414

hali!

 

Kíváncsiságból elmentem én is egy ilyenre (nem hozzájuk, de megkerestek már ők is), mert telefonon azt mondták, hogy van olyan konstrukciójuk is ahol nem kell előre fizetni semmit.

Kiderült, hogyha belépek hozzájuk 150.000-ért, kapok mindenféle kedvezményeket baromi sok szállodában és akkor tudnak foglalkozni az üdülési jogommal érdemben valamint akkor a vételár majdnem duplájáért tudják értékesíteni. Mondtam nekik, hogy kössz nem fizetek semmit.

Na ekkor jött nagy nehezen a nem kell fizetni előre semmit ajánlat a „GAZDASÁGI IGAZGATÓ”-tól:

Az üdülési jogot megveszik tőlem a vételár 1/3-áért és ha jól emléxek abból jön még le a 10 % valamilyen díj. Vagyis egy 900.000-ért megvett jogért kapnál kp-ben kb. 270.000 ft-ot. Ez elég érdekes, mert ha fizetek, akkor milliós összegért adják el (ha eladják), ha nem akkor bagóért megveszik.

 

Hívott az Eurobenefit is, hogy nekik 3 konstrukciójuk is van és olyan is van, hogyha megegyezünk az árban és a jutalékban, akkor nem kell fizetni előre semmit. Kíváncsi lennék erre, hogy ők mit ajánlanak. Ez a konstrukciójuk 3-4 hónapja van állítólag.

Előzmény: wolfocska (7408)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!