Keresés

Részletes keresés

pötyike Creative Commons License 2007.06.25 0 0 1012

1002-ben pontosan leírta Hókusz.

(Ez lényegében a pár éve sok helyen hirdetett Funny Boys program leírása.)

Előzmény: ifjonc (1010)
Fanny Fan Creative Commons License 2007.06.24 0 0 1011
én is szeretém tudni :)
Előzmény: ifjonc (1010)
ifjonc Creative Commons License 2007.06.24 0 0 1010
MIlyen az a fejés gyakorlat?
Előzmény: t256 (1009)


t256 Creative Commons License 2007.06.24 0 0 1009
Szevasztok!

Egy ideje már olvasgatom a fórumot. Mivel sokan érdeklődnek, hogy használt-e már valakinek valamelyik módszer gondoltam regisztrálok és leírom a tapasztalataimat.

Tehát több mint 2 hónapja csinálom a fejés nevű gyakorlatot. 100-al kezdtem és két hét alatt felmentem 500-ra. Minden hétköznap zuhanyzás után csinálom. Hétvégén pihentem.
Az eredményem eddig +1,8cm.

14 cm-el indultam, most már majdnem 16 cm. Látványosan nagyobb lett. Hát igen fütyinél minden fél centi számít.

Hamarosan veszek multivitamint, az elvileg segít.
Fanny Fan Creative Commons License 2007.06.24 0 0 1008
minek a pumpa? az ismerőseim azt mondták, hogy utánna úgy is visszamegy az eredetibe a mérete, megéri ez neked? én inkább valami mást keresnék, mert én sem vagyok megelégedve a méretemmel :S
Előzmény: fatergabi (1007)
fatergabi Creative Commons License 2007.06.24 0 0 1007
sziasztok! én is most a pumpával próbálkozom, nem rég kezdtem el. én hókusztól vettem a hengert (bocsi a reklámért), sztem teljesen korrektek, bár nem tudom h milyen egy 15e forintos...de most nem is ez izgat. viszont jó lenne hozzá egy manométeres pumpa, ezt nem tudom honnan lehetne beszerezni, főleg olyat ami illik is hozzá...hókusz, neked nincs tipped? v bárki,aki tudja hol lehet olyat kapni? köszi
Hókusz Creative Commons License 2007.06.22 0 0 1006
Csak egy aprócska kérdés? Te próbáltad már vagy csak olvastál róla???? Mondjuk mire jó a nagy farok, ha nincs hozzá potenciád? Javaslom olvassatok bele más fórumokba olyanokba is akik a kézzel való "nyújtást" vagy az andropenis-t használják. Persze nem érhető el vele a szexshopok által reklámozott csodatabletták meg krémek által ígért 5cm növekedés, de igenis működik. De nekem nem célom a győzködés. Én tudom meg azok a srácok akik évek óta gyúrnak, hogy hat. Kell egy héten 2x fenntartó kezelés, de megmarad a vastagsága is meg a hossza is.
Törölt nick Creative Commons License 2007.06.22 0 0 1005

Helló!!!

 

Ha tényleg működne ez a hengeres vákuumos nyújtás, akkor megérné az árat.....

De: én olvastam pár helyen, hogy ez erekciójavításra kitűnő, de hossznövekedés nem érhető el vele...

 

Szóval?

Előzmény: Hókusz (1004)
Hókusz Creative Commons License 2007.06.22 0 0 1004


Helló!
Eléggé halott így nyáron ez a fórum is, de mint írtam a www.felpumpalas.uw.hu-t szétbombázták. A súllyal való nyújtásról nem tudok sokmindent, csak néhány filben láttam poénos jelenetként. Azt viszont igen milyen hatása van a vákuummal történő kezelésnek. Több száz emberrel beszéltem véleményt cseréltünk elmondtuk tapasztalatainkat. arról tudom hogy működik tudok adni hozzá profi hengert olcsó áron. Vákuumpumpa meg beszerezhető nagyon sok szexshopból. Ja és mindez nem kerül 50,000-60,000Ft ba, mint némelyhelyen. Viszont a minősége legalábbis a hengereké olyan, mint aminek db-ja 15,000Ft. Ezt olyan ember állítja, aki megvette az 50,000 Ft os Dr. Jolel Kapla cuccot.
Törölt nick Creative Commons License 2007.06.21 0 0 1003

Helló!!!

 

A súllyal való nyújtást valaki próbálta már??

esetleg eredmény??

helló

Hókusz Creative Commons License 2007.06.16 0 1 1002
Tartalomjegyzék

1. Megjegyzés

2. Bevezető

3. Működés

4. Mielőtt elkezdenéd

5. Síkosítás

6. Biztonság

7. Bemelegítés

8. Nyújtő gyakorlatok

9. Keringésjavítás

10. Bevezetés a fejésbe

11. Fejési gyakorlatok

12. A pc bemutatása

13. Pc gyakorlatok

14. Masszázs és levezetés

15. Bevezetés a tornába

16. Ajánlott napi torna

17. Keményebb erekció

18. Korai magömlés

19. Kiegyenesítés

20. Vitaminok, gyógynövények

21. Gyakori kérdések



Megjegyzés

Az online kézikönyv és annak tartalma NEM tekinthető orvosi tanácsnak. Cégünk egy kutatószervezet, és az anyaga szigorúan csak tájékoztatásnak vehető. Nem vagyunk felelőssé tehetők akármilyen sérülésért vagy egészségi problémáért, ami közvetetten vagy közvetlenül az oldal tartalmához kapcsolható. Ha ORVOSI megoldást keresel péniszed növelésére, keress fel egy orvost vagy specialistát. Mielőtt ezen az oldalon továbbmenne, minden felhasználó beleegyezik, hogy saját felelősségére használja a technikákat.

Bevezető

Sok információt szerkesztettünk ebbe az oldalba. Olvasd végig gondosan, hogy teljesen megértsd az összes technikát. Minden gyakorlatot olvass el gondosan, hogy megértsd, mielőtt kipróbálnád. Biztonságosan alkalmazd a gyakorlatokat, és ne vidd túlzásba, nem működik egyik napról a másikra. De amennyiben naponta alkalmazod a technikákat, ahogy ajánljuk, változásokat fogsz észlelni a pénisz méretében és teljesítményében 2-3 hét után. Használd a technikákat naponta, legyél türelmes, és így jelentős méretnövekedést nyerhetsz pár hónap alatt.

De nem várhatsz hihetetlen eredményeket 1-2 hét után. Ez olyan, mint a testépítés: ha lemész edzeni a terembe, nem várod el, hogy úgy fogsz kinézni, mint Arnold Schwarzenegger, pár hét edzés után. Adj nekünk néhány hónapot, hogy VALÓDI eredményt láss, és hinni fogsz benne. Mi egy tisztelt és megbízható oldal vagyunk, szóval biztos lehetsz benne, hogy a technikák tényleg működnek.

Minden nap kapunk leveleket a technikák használóitól, akik csodás eredményeket értek el azok a technikák által, amiket most fogsz felfedezni. Reméljük, hogy néhány hét múlva a TE sikersztoridat találjuk a leveleink közt.



Ezek a gyakorlatok nekem is működnek majd?

A péniszed három kamrára van osztva, mind szivacsos szövetből áll. Ez a szövet szívja magába a péniszbe áramló vért, ami erekciót eredményez. Ha alkalmazod a megfelelő technikákat, a három kamra fokozatosan megnövekszik és egyre több vért tud megtartani. Ezért lesz nagyobb a péniszed!

A növelés kulcsa a pénisz nyújtása ezzel feszítve az erekcióban részt vevő szöveteket, amik a pénisz java részét alkotják a barlangos testben. Ez a nyújtás történhet bizonyos eszközökkel petyhüdt, félig erektált és erektált állapotban. Mindegy ki vagy, működni fog nálad. A feszítés az erektáló szöveteket megnöveli, mert nincs más választása, mint így reagálni. Még ha lassú is a növekedés, menni fog.

Nagyjából egy napot vesz igénybe, amíg egy új sejt véglegesen beépül a péniszbe. Azonban ez a méretnövekedés nem látható emberi szem számára. Türelmesnek kell lenned. Bele fog telni néhány hétbe mire szemmel láthatóvá válik a fejlődés.

Mikor eleinte alkalmazod a méretnövelést, a petyhüdt péniszed mérete gyorsan 2 inchet (5 cm)fog nőni. Eközben az erektált péniszed is nő 1 (2,5 cm) inchet. Ez az átlagosnak mondható növekedés.

Mielőtt elkezdenéd

Először is olvasd át figyelmesen végig az útmutatót és legyél biztos benne, hogy értesz minden gyakorlatot. Mikor megtaláltad a technikákat, amiket használnál, csapj bele. Néhány tipp mielőtt elkezdenéd.

Mérd meg a péniszedet!...

PETYHÜDT: Vegyél egy vonalzót és tedd a péniszed fölé. Aztán told a vonalzót a hasad felé, amíg tudod. Nyomd a lankadt péniszedet a vonalzóra és olvasd le a csúcsánál a számot.

EREKTÁLT: Állva végezd. Finoman állítsd a péniszedet párhuzamosra a talajjal. Nyomd a vonalzót a szeméremcsontodnak (közvetlenül a pénisz töve felett van) és olvasd le a péniszed csúcsánál a számot. Könnyebb lehet állva, zárt térdekkel, a pénisz feje mögött kétoldalt fogva. Mozgasd a medencédet és változtasd a péniszed szögét, hogy lásd a variálástól, hogyan változik a mérés eredménye. Miután kitaláltad hogyan kaphatod mindig a helyes eredményt, könnyűnek fogod találni a mérést.

KERÜLET: Egy zsineggel vagy ruhamérő szalaggal mérd körbe a péniszed a szárának közepénél.

VÁGD LE A FANSZŐRÖD: Nem csak nagyobbnak tűnik tőle a péniszed, de jól jön, ha alkalmazod a technikákat. Miközben húzogatod, "fejed" a péniszed, nem jó érzés a szőröket is húzogatni!

TÁPLÁLKOZZ EGÉSZSÉGESEN ÉS SZEDJ VITAMINOKAT: Annak érdekében, hogy minden növekedést hátráltató tényezőt kiiktassunk, elegendő táplálékot kell bevinned. A megfelelő mennyiségű ásványi só, aminosav és vitamin TÉNYLEG hat a növekedési folyamatra. Lásd az ajánlott listánkat.

LEGFONTOSABB, HOGY LEGYEN JÓ A HOZZÁÁLLÁSOD: a gondolkodásod nagyban befolyásolja a péniszed növekedését. Ha nem hiszed el, hogy a növekedés használ, a tudatalattid megnehezíti a péniszed fizikai növekedését. A pozitív hozzáállás alapvető.

Amint mondtuk, a gyakorlatok 100 %-os elkötelezettséget igényelnek. Hetente 5 alkalommal kell alkalmaznod őket. Ha bármikor kényelmetlennek vagy fájdalmasnak érzed, tarts szünetet. Növelni akarod a péniszed és nem ártani.

A húzás, nyújtás, feszítés segítségével úgy hatsz a péniszedre, hogy a sejtek osztódjanak benne. Csak olyan szinten szabad a sejteket osztódásra bírni, hogy azok szerkezeti egyensúlya BIZTONSÁGOS szinten maradjon, a normál gyógyulási folyamat végrehajtódhasson. Ha túl sok sejtosztódásra kényszeríted a nagy nyomással, rondán fog gyógyulni és torzul a péniszed, és valószínűleg nem is fog nőni. Újra hangúlyozzuk... NE VIDD TÚLZÁSBA!

Ha rendesen és rutinosan végrehajtod a gyakorlatokat, hamarosan látni fogod a remélt eredményeket. Az első néhány hét után a péniszed kezd HOSSZABBNAK ÉS VASTAGABBNAK látszani. Ez elég bátorító lesz, hogy folytasd a napi gyakorlatokat.

Síkosítás

Amikor fejő gyakolatot végzel, szükséged lesz síkosító anyagra a péniszedre.

NE használj szappant vagy sampont! Irritálhatják a bőrt, ha töményen és hosszú ideig érintkeznek a bőrrel. Nagyon ki tudja szárítani a bőrt, amitől felrepedezik és napokig hámlik majd. Továbbá, csíphet, ha a lukba kerül (a húgycső nyílásba) a péniszed végén.

A Vazelin haszál, de.. hogy figyelmeztessünk.. ragacsos és maszatol. Másik hátránya a sűrűsége lehet, nem fogod tudni elég gyorsan mozgatni a kezedet, mint szeretnéd.

A babaolaj is működik, de nagyon maszatol és foltot hagy.

A legjobb, amit használhatsz az a Vaseline Intensive Care. Könnyen felszívódik, síkos, hosszan tart, és engedi gyorsan mozgatni a kezed a gyakorlatok végrehajtásakor.

Biztonságos gyakorlatozás

Legyél tisztában vele, hogy elkezdheted-e a pénisz növelését vagy sem. Beszélned kellene egy urológussal, ha valamilyen betegség miatt módosult a vérellátásod, oxigénellátásod vagy a szöveteidnek regenerálódó képessége, amik előfordulhatnak előrehaladott cukorbetegségnél, légzési problémáknál és májzsugorodásnál. Miközben csinálod a gyakorlatokat, van néhány tünet, amire figyelned kell:

A hólyagok a hosszú időn keresztül ért túl erős nyomás miatt alakulnak ki. A nyomásra szükség van, de ne vidd túlzásba!

Vörös csíkok a túl sok nyújtástól keletkeznek. Ennek elkerülése érdekében ne gyakorlatozz, amíg a hólyagok el nem tűnnek.

Ideggyulladást a túl sok, túl hosszú időn át tartó, terhelés okoz. Ez eltorzítja az idegeket a péniszben és felduzzasztja. Ha a duzzanat súlyosodik, az sorvadáshoz vezethet. Ez azt jelenti, hogy nem lesz több erekciód.

A "pelyhes bőr" a szövetekkel való durva bánás eredménye. Amikor megérinted az érintett területet, érezheted a pelyhességét. Ez részben halott szövet, ami a péniszedet borítja. Előfordulhat, ha túl sokat feszül a bőr. A vörös csíkok néha a pelyhes bőrrel együtt jelentkezik.

A gyakorlatok, amiket itt bemutatunk mind a pénisz növelésének egy természetes módja. Csak használd érzéssel, amikor alkalmazod. Ajánlunk egy Napi Tornát, amit a hét 5 napján kellene alkalmazni, de bármikor fájdalmat vagy kellemetlenséget érzel, vegyél vissza a gyakorlatokból.









Forró törülközős bemelegítés

Ezzel kéne kezdened a napi tornádat. Ez valójában nem egy gyakorlat csak egy kellék. A forró törölközős nyomás megnöveli a péniszed vérellátását, áramlását és elasztikusabbá teszi a bőrt. Ezen kívűl, jó fogást biztosít a gyakorlatokhoz.

Itass át egy ruhát/törölközőt meleg vagy forró vízbe, aztán csavard ki. Csavar a ruhát a péniszed szárára (akár petyhüdt, akár erektált állapotban). Tartsd rajta egy percig, aztán ismétled meg egy párszor. Szárítsd meg a péniszed.

Nyújtó gyakorlatok

A forró törölközős bemelegítés után következhet a nyújtás. Az állandó préselés és húzogatás hihetetlen méretnövekedéshez vezet. Ezek a gyakorlatok megnyújtják a péniszed, miközben az erektáló szövetek is nyúlnak. Ezek a gyakorlatok növelik a péniszed lankadt és erektált állapotát. Válassz EGYet, ezek közül a technikák közül, amit a tornádban végzel majd.

ELSŐ TECHNIKA

Ha valóban meg akarod növelni a péniszed, ez a gyakorlat, amire a férfiak esküsznek. Végrehajtható ülve vagy állva.

1. A petyhüdt péniszt egy kézzel a feje körül fogd meg szilárdan. Légy óvatos és ne zárd el nagyon a vérellátást.

2. Húzd magadtól elfelé a péniszed. Nyújtsd ki amennyire fájdalom, vagy kellemetlenségérzet nélkül tudod. Tartsd így 5 percig. Minden perc után egy kicsit jobban húzd ki.

3. Tarts egy perc pihenőt. Pörgesd meg körbe a péniszed kb. 30-szor.. Ez helyreállítja a vérkeringést.

4. Ismételd meg a második lépést négyszer, mindig más irányba húzva... fel, le, balra, jobbra. Minden 5 perc húzás után, ismételd meg a hármas lépést.

5. Miután kész vagy az 5 nyújtással (mind 5 perc), húzd ki a péniszed előrefelé, mint legelőször. Adj neki jó egy percnyi nyújtást és 10 kis rántást előrefelé, nem túl erősen.

A pénisz kézzel való nyújtása hasonló eredményeket hoz, mint a hagyományos pénisz súllyal terhelésének módszere. A kezed használatának legjobb módja, ha a nyomás java része nem a pénisz tetején végigfutó ideget éri. Nincs azzal sem semmi baj, ha saját péniszfogást alakítasz ki, amíg tudod hol szabad vagy nem szabad nyomni. Újra: NE SZORÍTSD NAGYON, mert különben elszorítod a vérkeringést.

Ez a gyakorlat nagyobb péniszt fog biztosítani akár 2 héten belül, de 3-4 hónap után valóban észrevehető.

MÁSODIK TECHNIKA

Ez a technika nagyon hasonlít az egyesre. Fórumokon terjedt, ahol a férfiak 2 inch növekedést értek el vele.

1. Amíg petyhüdt, fogd meg a péniszed feje körül. Fogd meg határozottan, de ne legyen kényelmetlen, és ne szorítsd el a keringést nagyon.

2. Húzd ki előre a péniszed annyira, amíg még nem fáj. Tartsd így 30-60 másodpercig majd pihenj.

3. Csináld, amíg el nem könyvelhetsz 5-20 percnyi nyújtást alkalmanként. Tarts 10-20 perc szünetet az alkalmak között.

HARMADIK TECHNIKA

Ez az egyike az ősi szexuális titkoknak. Magában foglalja a pénisz petyhüdt és merev nyújtását. Ezekben az esetekben, amikor ősi módszerekről van szó, mindig egy kicsit ezoterikus és néhány gyakorlatot esetleg szokatlannak találhatsz. Ebben a kézikönyvben úgy írjuk le a technikát, ahogy az a Taoista tanításokban szerepel:

Lélegezz be az orrodon keresztül a torkodon át, aztán nyeld le a levegőt és nyomd le a hasadba. Amikor eléri az alhasadat, préseld magába a péniszbe. A bal kezed három középső ujjával nyomd meg a Hui-Yin középpontot az ánusz és a herezacskó között. Ez erőt visz a péniszedbe. Folytasd a normál légzést, de az ujjaid maradjanak a középponton. A jobb kezeddel kezdd edzeni a péniszed húzogatva előre - hátra lágy, ritmusos mozgással 36szor. A hüvelykujjaddal dörzsöld a fitymát erektált állapotig. A jobb kezeddel határozottan fogd körbe a péniszed a tövénél.. Még mindig szilárdan tartva csúsztasd előre a kezed egy inch-nyivel. Ez bezárja a levegő energiáját a péniszbe és a fityma felé tolja. Húzd ki jobbra a péniszed, aztán forgasd lendületese 36 alkalommal óramutató járásával megegyező és ellentétes irányba. Aztán húzd ki a péniszed balra és ismételd meg az előbbi forgatást.. A tested belső szerveinek energiája a péniszedbe áramlik, ami fejleszti a jellegét és funkcióját. Fejezd be a gyakorlatot a jobb, majd a bal combod belső felét finoman ütögetve 36-szor..

NEGYEDIK TECHNIKA

A nyújtásnak ezen verziója, a bestseller férfi szexualitásról szóló könyvekben található meg. Magában foglalja a pénisz petyhüdt és merev nyújtását. Ez az előző technika kissé változtatott verziójának tűnik.

1. A jobb kezeddel fogd meg a péniszed, és ritmusosan húzd előre - hátra tízszer (nagyjából 15 másodperc legyen minden húzás).

2. Ismételd meg jobbra, balra és előre 10-10-10szer.

3. Dörzsöld a hüvelykujjaddal a fitymád, amíg a pénisz erektált nem lesz. Fogd körbe a péniszedet a tövénél a mutató és hüvelykujjaddal. Húzd előre egy inch-nyit (10szer) hogy energiát vigyél a fitymába.

4. Húzd ki balra az álló péniszed és tegyél kis köröket vele, miközben húzogatod (10szer). Ismételd meg a bal oldalon is.

5. Finoman ütögesd a combod belső felét miközben minden oldalra 10szer kihúzod az álló péniszed.



Növekedés és keringés

Miután befejzted a napi nyújtó gyakorlatod, alkalmaznod kéne ezt a növelő és keringésjavító gyakorlatot. Ez a technika megindítja a véráramlást a péniszedbe és felkészít a félig erektált állapotra, ami a torna következő gyakorlatához kell.

Fogd meg a péniszed és, finoman csapkodj vele minden irányba összesen 30szor. A másik kezeddel védd meg a herezacskódat, különben megsebesítheted magad.

Bevezetés a fejésbe

A FEJÉS az egy ősi technika, amit sok századon át sok törzs és kultúra használt. Ezt tartják a leghatékonyabb pénisznövelő módszernek.

Ezek a fejő gyakorlatok vért nyomnak a péniszedbe. Néhány hónap után a pénisz vértárolói megnövekednek, ami azt jelenti, hogy több vér fér bele. Ez növeli a péniszedet.

Néhány különböző variációt találtunk a fejésről. Alapvetően hasonlítanak, és csak kicsit térnek el egymástól. Mi előnyben részesítjük az ELSŐ TECHNIKÁT. Több sikere volt vele a használóinak. Olvasd át a különböző technikákat, és döntsd el, melyikről gondolod, hogy használ neked.

Használj síkosítót a gyakorlathoz..

A fejés hatása maradandó. A pénisz megnövekedik mind petyhüdt, mind merev állapotban, de főleg az utóbbi, merev állapotban. A gyakorlatok jóhatásúak, nem ártalmasak. Javítják férfiasságod egészségi állapotát és erőnlétét, és még növelik is.

FONTOS: Vigyázz vele, hogy ez a gyakorlat NEM HAJTHATÓ VÉGRE KEMÉNY EREKCIÓVAL. Az erek megsérülnek, ha fejés közben teljesen merev a pénisz. Félig-háromnegyedig merev állapot a jó. Nem lehet eredményt elérni amíg csak kevéssé erektált.. Miután ezt a gyakorlatot folytatod, mindkét állapotában hosszabbnak és vastagabbnak látszik majd a péniszed. Ez tény. És az egytől több hónapos gyakorlatozás után óriásinak fog látszani. Válassz ki egyet a fejési gyakorlatok közül és használd azt a tornádban.

Fejési technikák

Ez egy egyszerű gyakorlat, amit ha heti 5 alkalommal használ egy 6 inch hosszú pénisz tulajdonosa 1-3 inch növekedést érhet el, és a körmérete is arányosan nő. Kevés vagy semmilyen növekedés nem látható az első hónapban. A második vagy harmadik hónapban 2 vagy több inch növekedés nem ritka.

1 - Amikor a péniszed félig merev állapotban van, csinálj egy amerikai "minden OK" jelet a bal kezed hüvelyk és mutatóujjával. Így fogd meg szorosan a péniszed töve körül. 45239qxk26fse7u

2 - A tövétől indulva húzd a péniszt finoman, de határozottan. Nyújtsd magadtól elfelé. Még mindig fél merev állapotban kéne maradnod. A péniszed tövétől a fitymáig mozgasd a kezed. Figyeld meg, ahogy a fityma megtelik vérrel.

3 - Válts jobb kézre és tegyél ugyanígy, a tövétől kezdve lefelé préselve a vért a fitymába. Váltogasd a két kezed lágy ritmikus mozgással, végighúzva a kezed a pénisz teljes hosszát, kivéve a fityma legtetejét. Váltás minden húzás után.

200-300 húzás/nap közepes erővel az első héten (10 perc)

300-500 húzás/nap közepes/teljes erővel a következő héten (15 perc) xs239q5426fsse

500 vagy több húzás/nap az előzőek után, és olyan erősen, ahogy tudod (20 perc).

Ha úgy látod, hogy kezd felállni gyakorlat közben, szorítsd erősebben, hogy lelankaszd, vagy várj, amíg múlni kezd. Megindíthatod a keringést a gyakorlat után, ha fel és le csapkodsz a péniszeddel 25-50szer. Csináld meg ezt a gyakorlatot heti 5-ször. Emlékezz, hogy a pénisz csak részben legyen merev. Ha úgy érzed közel az ejakuláció, várj, amíg a sürgetés elmúlik. Ez önmagában egy gyakorlat...az önuralomé.

MÁSODIK TECHNIKA

1 - Síkosítsd be a petyhüdt péniszt tövétől a fejéig.

2 - Csak a hüvelyk- és mutatóujjadat használva nyújtsd. Finoman, határozottan.

3 - Váltogasd a kezeidet.

4 - Addig csináld, amíg meg nem növekszik valamennyire, utána egy kicsivel finomabban folytasd.

5 -100szor ismételd meg..

Az első 10 napon, lazán csináld. Fokozatosan érd el a 200 ismétlést. Ezek a gyakorlatok azonosak a körülmetélteknek is. Észrevehetően vörös és duzzadt lesz a fityma. Ez normális és jó, azért történik, mert vért préselünk oda.

HARMADIK TECHNIKA

Ez a fejés "száraz" verziója. Hasonlít az első, második techikákhoz, de síkosító nélkül.

A "száraz" fejésben a bőr együtt mozog a kezeddel. Amikor a pénisz túl megnövekszik, hogy egy húzásból lefedd a pénisz egészét, a szár tövét és közepét külön dolgozd meg.

Néhány srác reggel, felkelés előtt szereti ezt alkalmazni (amikor a tesztoszteronszint a legmagasabb.) Ha kezd kisebesedni a péniszed, hagyj ki egy napot.

NEGYEDIK TECHNIKA

Használj síkosítót. Félig merev pénisszel dörzsölj a kezedbe még egy kis Vazelint. A bal kezeddel formázz "ok" jelet a hüvelyk- és mutatóujjaddal. Aztán így fogd meg a péniszed tövét. Szorosan tartva a fogást csúsztasd a kezed a fityma irányába (ez növeli a fitymát.) Ismételd meg jobb kézzel, és aztán váltogatva így tovább. Mozgasd közepestől gyors sebességig.

Az első héten 100-200 fejés (10 perc). Utána 20 perc naponta. Vigyázz a péniszed ne legyen teljesen merev. Ha jönne az ejakuláció, várj, amíg a sürgetés elmúlik.



ÖTÖDIK TECHNIKA

Ez Tao technika néven is ismert. Használ azoknak a férfiaknak, akik nagyobb, gomba alakú fitymát szeretnének. Ez tökéleten megegyezik az első technikával, csak lassabban és finomabban kellene végrehajtani.

Használd az ujjaidat a vér fitymába tereléséhez. Tartsd a vért a fitymában kb. 10 másodpercig. Ez megnöveli a fityma vérkapacitását és csengő/gomba alakúvá teszi. Vagy szoríthatod a szárat, hogy a vér beletorkolljon a fitymába. Ha keménnyé válik a péniszed, ereszd el. Csináld amennyiszer akarod, de max. 10 perc legyen.

A PC bemutatása

Az oldal fejlesztése közben időről időre találkoztunk a különböző források által említett PC izommal. Ezen gyakorlatok végrehajtása a legfontosabb, több okból is: keményebb erekciót biztosítanak, intenzívebb (néha többszörös) orgazmust, segít kontrollálni az ejakulációt, rövidíti a regenerációs időt orgazmus után, és egészségessé teszi a prosztatát. A PC izom az egy medencében található izomcsoport, ez az alapja a nemi egészségnek. A szeméremcsonttól a farkcsontig futnak. Érezheted az izmot a perineum-odnál (a heréid és a végbélnyílásod közt). A vizelést, kontrollálását végzi más izmokkal együtt. Ezen túl ez segíti a férfit és a nőt a csúcsra. Férfiaknál ez az az izom, ami önkéntelenül pumpál ejakuláláskor. Megerősíteni és kontrollálni ezt az izmot jelenti a sex titkát.

Ezek a gyakorlatok magukban foglalnak egy sor könnyen tanulható medenceizom gyakorlatot. Ez egy BIZTOS módja a partnered és saját élvezeted növelésének. A nők már évek óta használják a PC izmaikat, hogy segítsen nekik könnyebben felizgulni, nedvesedni, több és jobb minőségű orgazmust átélni.

Elsőként meg kell találnod a PC izmodat. Férfiaknak könnyebb megtalálni, is és edzeni is. Egyszerűen állítsd meg a vizeleted vizelés közben. Nem csak segít a PC izom megtalálásában, hanem ezzel már el is kezdted a gyakorlatozást. Állítsd meg és indítsd meg újra a vizeleted 5 alkalommal minden vizeléskor. A vizelet elállításának gyakorlása segít kontrollálni az ejakulációkat.

Az ősi technikák erre a folyamatra egyszerűen "az ánusz szűkítése" névvel hivatkoznak. A PC izmaidat gyorsan, ismételten meg tudod feszíteni, vagy éppen összeszoríthatod, ameddig csak tudod. Ez utóbbi gyakorlat keményebb, mint amilyennek hangzik, de ez a gyakorlat, amire a szex guruk mondják, hogy segít hosszabban fenntartani az erekciót, valamint nagyobb erővel ejakulálni.

Masszázs és levezetés

Ezzel kellene befejezned a tornát, melegítést és masszázst használva a gyógyulás optimalizálására. A heréid mindig 34 fokon próbálnak maradni, hogy a sejteket életben tartsák. A melegítés segít gyógyítani bármilyen ideg és érzékelési problémát, ami esetleg a gyakorlatozás közben megtörténhet veled.

Torna után finoman masszírozd a péniszed néhány percig. Használhatod a gyógynövényes növelő krémet is, ami mindkét nem számára kapható. Masszázs után újra használhatod a forró törölközős módszert, vagy belelógathatod a péniszed egy kis langyos vízbe pár percre. Ezek benntartják a vért a péniszedben és serkentik a sérült részeket a jobb működésre és a helyreállítására. Töröld meg alaposan egy törölközővel.

Bevezetés a tornába

Most hogy minden gyakorlatot ismertettünk, itt az ideje a mindennapos alkalmazásának. Ez az igazság pillanata! Ha tényleg NAGYOBB PÉNISZT akarsz, meg KELL tenned a leírt gyakorlatokat. Ezek NAGYON ERŐTELJES gyakorlatok, amik már BIZONYÍTOTTAK! Működtek nekünk, több ezer ügyfelünknek, és több százezer férfinak a történelem során! Szóval hidd el, amit mondunk.. NEKED IS MŰKÖDNI FOG!!

Ez a mi ajánlott Torna Programunk. Naponta egy órán keresztül, heti 5 alkalommal kell csinálnod. Hagyj két nap szünetet (egymásután vagy sem), mivel ez a gyógyulási időd, amikor a sejtek újraépülnek. Ezt csinálva, 3 hét után eredményeket fogsz tapasztalni. Miután ezeket észreveszed, már nem fogod abbahagyni a programot, legalábbis nem kéne! Emlékezz... Tudás, Elkötelezettség, Növekedés. Ezek a gyakorlatok nem csak a méretnövelést szolgálják, hanem jobb önérzetet és elégedettséget is nyújtanak.

MEGJEGYZÉS:

Ebben a tornában az általunk ajánlott technikák szerepelnek a gyakorlatok lehetőségei közül. Ha kipróbálnál egy másik technikát, tedd meg nyugodtan. De bármelyiket is válaszd, tarts ki mellette és adj neki egy esélyt a működésre. Ha egy hónap után észreveszed, hogy az egyik gyakorlat nem működik neked (ez ritka!) próbálj ki egy, másikat. Használd az útbaigazítást MINDEN gyakorlathoz.

Ajánlott napi torna

(Nyomtasd ki a könnyű használathoz!)

A napi torna-program

Forró törölközős bemelegítés (5 perc)

Nyújtó gyakorlat (25-30 perc)

Növelő és keringésjavító gyakorlat (1 perc)

Fejő gyakorlat (10-20 perc)

PC gyakorlatok (5 perc)

Masszázs és levezetés (5-10 perc)



Forró törölközős bemelegítés (5 perc)

Itass át egy ruhát/törölközőt meleg vagy forró vízbe, aztán csavard ki. Csavar a ruhát a péniszed szárára (akár petyhüdt, akár erektált állapotban). Tartsd rajta egy percig, aztán ismétled meg egy párszor. Szárítsd meg a péniszed.

Nyújtó gyakorlat (25-30 perc)

1. A petyhüdt péniszt egy kézzel a feje körül fogd meg szilárdan. Légy óvatos és ne zárd el nagyon a vérellátást.

2. Húzd magadtól elfelé a péniszed. Nyújtsd ki amennyire fájdalom, vagy kellemetlenségérzet nélkül tudod. Tartsd így 5 percig. Minden perc után egy kicsit jobban húzd ki.

3. Tarts egy perc pihenőt. Pörgesd meg körbe a péniszed kb. 30-szor.. Ez helyreállítja a vérkeringést.

4. Ismételd meg a második lépést négyszer, mindig más irányba húzva... fel, le, balra, jobbra. Minden 5 perc húzás után, ismételd meg a hármas lépést.

5. Miután kész vagy az 5 nyújtással (mind 5 perc), húzd ki a péniszed előrefelé, mint legelőször. Adj neki jó egy percnyi nyújtást és 10 kis rántást előrefelé, nem túl erősen.

Növelő és keringésjavító gyakorlat (1 perc)

Fogd meg a péniszed, és finoman csapkodj vele minden irányba, összesen 30szor. A másik kezeddel védd meg a herezacskódat, különben megsebesítheted magad.



Fejő gyakorlat (10-20 perc)

1 - Amikor a péniszed félig merev állapotban van, csinálj egy amerikai "minden OK" jelet a bal kezed hüvelyk és mutatóujjával. Így fogd meg szorosan a péniszed töve körül. 45239qxk26fse7u

2 - A tövétől indulva húzd a péniszt finoman, de határozottan. Nyújtsd magadtól elfelé. Még mindig fél merev állapotban kéne maradnod. A péniszed tövétől a fitymáig mozgasd a kezed. Figyeld meg, ahogy a fityma megtelik vérrel.

3 - Válts jobb kézre és tegyél ugyanígy, a tövétől kezdve lefelé préselve a vért a fitymába. Váltogasd a két kezed lágy ritmikus mozgással, végighúzva a kezed a pénisz teljes hosszát, kivéve a fityma legtetejét. Váltás minden húzás után.

200-300 húzás/nap közepes erővel az első héten (10 perc)

300-500 húzás/nap közepes/teljes erővel a következő héten (15 perc) xs239q5426fsse

500 vagy több húzás/nap az előzőek után, és olyan erősen, ahogy tudod (20 perc).

Ha úgy látod, hogy kezd felállni gyakorlat közben, szorítsd erősebben, hogy lelankaszd, vagy várj, amíg múlni kezd. Megindíthatod a keringést a gyakorlat után, ha fel és le, csapkodsz a péniszeddel 25-50szer. Csináld meg ezt a gyakorlatot, heti 5ször. Emlékezz, hogy a pénisz csak részben legyen merev. Ha úgy érzed közel az ejakuláció, várj, amíg a sürgetés elmúlik. Ez önmagában egy gyakorlat... az önuralomé.

PC gyakorlatok (5 perc)

Használd az útmutatást, hogy megtaláld a PC izmodat. Csinálj különböző variációkat minden alkalommal, amikor tornáztatod. Csinálhatod bármikor - vezetés, tévénézés, stb. közben is.

Csinálj gyors PC összehúzásokat: Feszítsd és lazíts ismételten. Kezdj hússzal és vidd fel százig, vagy tovább. Csinálj legalább 250 összehúzást naponta, az életed végéig. A cél hogy napi ezret meg tudj csinálni.

Gyakorold a HOSSZÚ szorítást a PC izmaid szorosan behúzva tartásával, 30 másodpercig, vagy tovább.

Próbálj lépcsőzetesen haladni: Fokozatosan szorítsd egy pár másodpercig, aztán fokozatosan lazíts pár másodpercig. Ismételgesd.

PC vibráltatás: Szorítsd össze a PC izmaidat olyan lassan, ahogy csak tudod. Miután megvan, ereszd ki. Egy bizonyos ponton vibrálni fog, és érezni fogod, ahogy az energia felfut a gerinceden. Koncentrálj mély, lassú légzéssel miközben ezt a gyakorlatot végzed. Nagyon jó, frissítő, ha kimerültél!

Amikor vizelsz, és a végén kilőnéd az utolsó cseppet is, akkor használd a PC izmodat a másik irányba. Mikor ezt teszed az ánuszod kitágul, és más az érzés is. Ezt hívják kilövő PC gyakorlatnak.



Masszázs és levezetés (5-10 perc)

Torna után finoman masszírozd a péniszed néhány percig. Használhatod a gyógynövényes növelő krémet is, ami mindkét nem számára kapható. Masszázs után újra használhatod a forró törölközős módszert, vagy belelógathatod a péniszed egy kis langyos vízbe pár percre. Ezek benntartják a vért a péniszedben és serkentik a sérült részeket a jobb működésre és a helyreállítására. Töröld meg alaposan egy törölközővel.



Hát, ez lenne a torna. Ezek a gyakorlatok a titka a hosszabb, vastagabb, erősebb pénisznek... egy keményebb, erekciónak... jobb orgazmusok... és élethosszán tartó szexuális erő! Csináld meg a tornát, heti 5 napon, és maradandó növekedést érsz el! Küldj nekünk e-mailt a haladásodról. Szeretünk tudni minden srácról, aki elégedett a péniszével!!

Keményebb erekció

Ezek a tippek hozzásegítenek téged, hogy keményebb és hosszantartó erekciód legyen:

Tarts alacsony zsírtartalmú, magas rostanyag tartalmú diétát. A magas koleszterinszint eldugíthatja a péniszed ereit. Ez impotenciát is okozhat. Továbbá, egy kis cinket is iktass be a diétába. Cink tartalmú ételek: sovány marhahús, pulyka, gabonafélék, bárány, rákhús, osztriga. Nézd meg, továbbá a vitaminos oldalon, amit a keményebb erekciókhoz ajánlunk.

Csinálj elég sok gyakorlatot. Amikor nem vagy formában, nemcsak rontja a szexuális képességet, de növeli az erekciós problémák valószínűségét.

Hagyd abba a dohányzást. A kézenfekvő károsodásokon túl bizonyított, hogy a dohányzás főszerepet játszik az erekciós problémák és az impotencia témakörében.

Végül, a legjobb tanács, amit adhatunk (és valószínűleg problémád sem lesz vele), az ez: Ha jobb erekciót akarsz, legyen több erekciód! Az izomszövet a péniszben oxigént igényel a fennmaradásához. Hol kapja meg azt az oxigént? A vörösvérsejtektől, amik a vérben áramlanak. Minél több vér kering, annál kisebb az esélye az erekciós problémáknak. Mivel sokkal több vér áramlik a péniszbe mikor erekciód van, a legjobb mód az izomszövet biztos oxigénellátásának, a minél több erekció. Ez jogos ürügy a maszturbálásra.

ŐSI TITOK:

"Helyezd a hüvelyked a pénisz tetejére a tövénél, és a mutatóujjadat az aljára, szintén a tövénél. Vegyél mély lélegzetet, és benntartva szorítsd meg a péniszed szárát, hullámzóan markolgatva (az ujjak hullámozzanak) a pénisz csúcsa felé. A hüvelyk, a mutató és a középső ujj nyom, vért préselve a fitymába. Tartsd ezt a szorítást, amíg levegővel bírod. Ismételd meg 9szer. Minden alkalommal, amikor benntartod a levegőt, számolj 9ig, és minden egyes számolással préseld a vért egyre közelebb a fitymához."

Korai magömlés

Először is jegyezzük meg, hogy háromból egy ember hamarabb ejakulál mint szeretne, és a legtöbb férfi néha szintén túl gyorsan ejakulál. Szóval, ha ez történik veled is, nem vagy egyedül.

A továbbiakban néhány tippet és gyakorlatot mutatunk be, ami segít a probléma megoldásában:

Kezdőknek ajánlott egy pohár bor elfogyasztása szex előtt. Az alkohol eléggé ellazít, hogy elhúzza az ejakulációt. Vagy ott van a rég bevált módszer, maszturbálni néhány órával szex előtt. Ha ilyen módon elintézed magadnak előtte, akkor hosszabb ideig fog tartani a partnereddel.

Megtanulhatod, hogy viselj el hosszú ideig szexuális élvezetet ejakuláció nélkül, hogyha felismered az érzéseket, ami megelőzi az orgazmust. Itt egy gyakorlat, amit kipróbálhatsz, "Egytől tízig" néven. Képzeld el, hogy az élvezeti skála 1től 10ig tart: 1 épp csak felizgulsz; 10 orgazmus, ejakuláció. Így a kilences az a pont az orgazmus előtt, a pont, ahonnan nincs visszatérés. Maszturbálj. Amikor eléred a mágikus 8as pontot, állj meg, hagyd, hogy elmúljon a sürgetés az ejakulációra. Aztán kezd újra maszturbálni. Csináld ezt pár percig. Maszturbálj, állj le, maszturbálj. A 15 perc végén ejakulálhatsz, ha akarsz. Ismételgesd a technikát, amíg képes nem leszel élvezni a felizgult állapotot ejakuláció nélkül 15 percen át..

Egy másik lehetőség, ami lecsökkenti a korai magömlés esélyét, ez az, amit megemlítettünk a tornában. Adj a PC izmaidnak szorítást. Nézd meg az erről szóló oldalunkat. Az erős PC izmok úgy működnek, mint egy autón a jó fékek - az izmok összehúzásával irányítod az izgalmi állapotodat, ahogy a fékek a sebességet kontrollálják. Érthetőbben kifejezve a működését: úgy hosszabbítod meg a szeretkezést, ahogy a vizeleted is elállítottad. Tanuld meg ezeknek az izmoknak az erejét és a használatát. Csodákat művelnek a hálószobában!

Végül a legrégebbi, legegyszerűbb, legjobb módszer az ejakuláció irányítására a zárolási módszer. Szeretkezés közben, ha túl izgatottnak érzed magad.. simán vonulj vissza a péniszeddel a vaginából annyira, hogy csak a fityma rész maradjon benn, Maradj így mozdulatlanul 15-30 másodpercig. Várj, amíg a sürgetés alábbhagy, aztán folytasd. Kiegyenesítés

A görbeség a gyenge barlangostest miatt van, ami hagyja meghajlani a szárat egyik irányba a gyenge sejtfalak miatt. Ez a probléma könnyen kezelhető a fejés használatával.

Ez a gyakolat, megerősíti a barlangostestet, a péniszed mindkét oldalán, és egyre egyenesebbé válik néhány hónap mindennapos gyakorlással.

Fejés az egyenesebb péniszért

Bár ez a gyakorlat alapvetően megegyezik azzal, amit olvashattál, van benne egy kis "csavar" amit használnod kell. Kezd fejni, mint ahogy előbb le volt írva, érősen fogva a tövénél, részleges erekcióval. Szorítsd elég erősen, mozgasd a kezed a fityma felé, másik kézzel megismételve. Minden ötödik vagy tizedik fejés a görbeséggel ellentétes irányba hajlítsa a péniszt. Ez nemcsak erősíti a szárat, hanem erősíti is, a gyenge oldalt is, ezáltal lassan a másik irányba hajlítja.

Ahogy fejsz, koncentrálj a péniszedre minden húzásnál. Képzeld el, hogy a péniszed növekedik, egyenesedik minden fejéssel, mindig vegyél nagy levegőt orron keresztül és engedd ki a szádon. Képzelj el egy energiagömböt, ami minden belégzéssel növekszik a hasadban és a mellkasodban. Ha már nem tudsz többet belélegezni, engedd ki és képzeld, hogy a gömb leereszt és távozik a péniszeden át, miközben erősen fejed azt. Észre fogod venni, hogy ha ezt is alkalmazod, az eredmények hamarabb érkeznek.







Vitaminok, gyógynövények

Az állandó növelő tornád jelentősen elősegíthető vitaminok, gyógynövények és táplálék-kiegészítők használatával. Nem csak rendkívüli tetterőt adnak, de nagyban megnövelik a szexuális vágyat, és feltöltenek érzéki szenvedéllyel.



A leg idálisabb ha a legjobb minőségű kiegészítőket veszed meg. Egy kicsit többe kerül, de az eredmények észrevehetően jobbak (és neked is jobbak) az olcsó kiegészítőknél.



Vitaminok a mindennapi energiához:

- 2,000 mg C vitamin 2 vagy 3 alkalommal naponta

- 30 mg cink

- 10,000 egység (IU) kevert carotenoid (?B vitaminok-szinte biztos...?).

- 100 mg A vitamin

Igy lehet pumpa nélkül növelni
Fanny Fan Creative Commons License 2007.06.15 0 0 1001
pumpa nélkül hogy lehet növelni?
Előzmény: Hókusz (1000)
Hókusz Creative Commons License 2007.06.15 0 0 1000
Helló!

Pedig van más topic is, ahol elég jól haladtunk csak mondom mostanában ránkkattant néhány nem odavaló. Nézzetek szét a www.felpumpalas.uw.hu-n "nőni fog az biztos" topicban hagyjátok ki a sok hírdetést. Szóval lehet venni drága vákuumos készülékeket a www.penen.hu-n illetve még jó pár helyen is kb40-60eft között. A lényeg az hogy többen sokaltuk az árat és összehoztunk egy magyar szerkezetet, ami 10eft ból megoldható kb. ugyazt nyújtja , mint az amerikai annak töredék áráért. Sokan elégedetten használják változó méretnövekedéssel, de a lényeg hogy működik. Csinálunk külömböző méretü hengereket, aminek kényelmes a viselete, olcsón kapható hozzá vákuumpumpa kar. Sokszor az eredmény megdöbbentő. Ez nem egyfajta szado mazo dolog, hanem a vákuum hatásán alapuló nyújtási technika. Van akinek hosszra van akinek vastagságra kell gyúrnia. Van aki csak a potenciát növeli. Lényeg az, hogy működik a dolog.
Törölt nick Creative Commons License 2007.06.15 0 0 999

                               

 

                                                            Szia!!!

 

 

   Szia!

 

 

 

Isten hozott benneteket a topicban, bár én sokat keresgéltem, de nem találtam másik topikot, ami hasznos lett volna, de várunk minden hasznos tanácsot , beszámolót, tapasztalatot esetleg eredményt,ha van!

 

és sok sikert a továbbiakban

 

Előzmény: Hókusz (996)
pötyike Creative Commons License 2007.06.15 0 0 998
Üdv. Nektek:-)
Előzmény: Hókusz (996)
Hókusz Creative Commons License 2007.06.14 0 0 996
Helló Mindenkinek!!

Van egy kifejlesztett módszer, amit mi is (van aki évek óta van aki hónapok óta) használunk. Szétbombázták a topicot, ahol nyomultunk, ha nem gond átköltöznénk ide. Sok tapasztalatot esetleg eszközt tudnánk nyújtani számotokra. A sok köcsög külföldi elárasztotta a fórumot mindenféle pornográf linkkel.
Törölt nick Creative Commons License 2007.06.08 0 0 995
Helló!!!

én viszont továbbra is várom, hogy NE arról beszéljenek már itt, hogy kell-e, meg hogy kinek és miért kell vagy mi a köze az önértékeléshez, hanem arról: hogyan , miként lehet növelni, vagy az ezirányú tapasztalatokról!!!!!!!!!!
KÖSZÖNJÜK
Előzmény: Törölt nick (994)
Tende Creative Commons License 2007.06.07 0 0 993

csak szemlyes tapasztalat alapján írtam, amit...volt részem benne..de fantasztikusat élveztem, hála a kedves úriembernek. Fiúk hajrá.

Amúgy nekem sincs nagy mellem, de soha nem zavart...legalább nem lóg:)

Előzmény: Törölt nick (991)
Törölt nick Creative Commons License 2007.06.04 0 0 992

Helló!

 

szóval a növesztés területén szerzett vagy ismert tapasztalatokra lennénk nagyon kiváncsiak, ha valaki tud , számoljon be!érdeklődve hallgatnánk!

 

kardhal01 Creative Commons License 2007.06.03 0 0 990
Igazad van beismerem, de annyira abszurd a téma, hogy komolyan hozzászólni.....
Tudom, akkor meg minek szólok hozzá. Ezt is beismerem. By by
Előzmény: Törölt nick (989)
Törölt nick Creative Commons License 2007.06.03 0 0 989

Helló!!

 

nagyon jó lenne, ha nem egymás baszogatása meg a gagyi poénok sütögetése lenne a tevékenysége pár embernek, hanem komolyan szólnának hozzá a TÉMÁHOZ!

köszönjük

kardhal01 Creative Commons License 2007.06.03 0 0 988
Akkor lépj át rajta te tökéletes EMBER!
Előzmény: Törölt nick (986)
Tende Creative Commons License 2007.06.02 0 0 987

Sziasztok

 

Szerintem ne a növesztésen gondolkodjatok...hanem a minőségi szexen...

női szemmel mondom, hogy persze jó ha méretes, de sok örömöt tudtok adni kisszerszámmal is...

kardhal01 Creative Commons License 2007.06.02 0 0 985
Ha rövid a kardod, told meg egy lépéssel!
kristo_f Creative Commons License 2007.06.02 0 0 984

A haverom haverja hallott már olyat, hogy...

Valaki rugót kötött a farkára és azt egy harisnyatartó szerü pánthoz rogzitette.

Ezzel járt több mint  egy évig, mindig egy kicsit feszitett rajta.

 

Semmi eredménye nem volt :)

 

Olyan ember még kulföldi forumokra sem irt, már amennyit én olvastam, hogy eredményes hosszabbitás lett volna.

 

Kamu az egesz.

Nem ertem, az orvostudomány miert nem talal ki valami plasztikát erre, mint a mellplasztika, fizetős lenne szerintem.

 

A nőknek, akik meg a "nem fontos a méret"-et szajkózzák, csak annyit, h. sokkal kenyelmesebb egy 18-20 vagy nagyobb farokkal dugni.

Egy kisebbel bizony be kell homoritani rendesen, hogy tövig bemenjen és a kitöltöttségi tényezö sem semmi érzés.

Ez főleg a férfi egojánk tesz jót.

 

Sok szo esett már a szexfilmek káros hatásárol, hát itt az eredmény, ha megnéztek egy brutál méretes néger farkalást.

Nem is ertem hogy lehetnek ilyen 30cm-es farkak.

Persze ha van 6cm-es is...

Régebben ezzel senki nem foglalkozott, gondolom, gondolatban sem.

 

Békéljen meg mindenki a méretével.

 

"És ne végy el nagykezü nőt, mert kicsinek fog látszani a farkad" :)

 

Törölt nick Creative Commons License 2007.06.01 0 0 983

Helló!!!

 

Elkezdtem megint a súlyos módszert, de kicsit máshogyan.

Van valaki, aki ezzel próbálkozott esetleg folyamatban van??

érdekelnek a tapasztalatok, kilátások, stb.

szia

Lacaloo Creative Commons License 2007.05.23 0 0 982
hello !

nem értem hogy miért írnak itt az egyes emberek értelmetlen dolgokról?
(persze akinek nem inge ne vegye magára)

van valakinek valami sikeres módszere?

próbált már valaki olyan eszközöket, amelyeket hírdetnek pl. a neten is?

próbálta már valaki az andro penis-t vagy egyéb pénisznövelőt?

ért-e már el vele valami eredményt ?


olyan írjon aki már próbálkozott valami értelmesnek tűnő dologgal!
Kurtafarkú kismalac Creative Commons License 2007.05.17 0 0 980
Nem hiszem, de azt már nem tudom garantálni, hogy a csajunk sem ugyanaz...   :-)
Előzmény: Törölt nick (979)
Kurtafarkú kismalac Creative Commons License 2007.05.17 0 0 978
Az enyém sem. Azt mondja, hogy Neki biz farok kell. Pedig én már ajánlottam mindenféle tárgyakat kipróbálásra, de nem kell egyik sem. És abban is biztos vagyok, hogy Nála egy 6 centissel nem nagyon lehetne mit kezdeni. Még az ujj is kevés. Farok kell, ne legyen túl vékony, és legyen 10 centinél nagyobb! Ő ugyan ezt így nem jelentette ki, de alighanem egyetértene. Szerintem az enyém még éppen elég, de ha néhány centivel rövidebb, és/vagy valamivel vékonyabb lenne, akkor már alighanem gond lenne vele.
Előzmény: Törölt nick (974)
kardhal01 Creative Commons License 2007.05.16 0 0 977
A válasz: egy lépéssel

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!