Keresés

Részletes keresés

No1Nina Creative Commons License 2001.08.28 0 0 17
OFF

Most már csak azt kéne kideríteni, hogy Te vagy-e a nekem való férfi... :)))

Előzmény: tcm (16)
tcm Creative Commons License 2001.08.28 0 0 16
Te vagy a nekem való nő... :-)))
Előzmény: No1Nina (15)
No1Nina Creative Commons License 2001.08.28 0 0 15
Hát ez számomra meglepő. Nem is gondoltam, hogy van akinek nem kényelmes a tanga, erre most itt több hozzászólásból is ezt olvasom. Szerintem meg kifejezetten kényelmesebb, mint a sima.

Ráadásul létezik olyan pasi akinek nem tetszik? Na, mindig tanul az ember... :) Azért én maradnék mellette :)))

A combfix/harisnyatartó dolog viszont tényleg nem a hétköznapi viseletek közé tartozik nálam, de van otthon egy fekete meg egy fehér garnitúra is és ha nagyon hódítani akarok használom :)

A színes cuccok nálam is bejönnek, a feketén és fehéren kívül van mélyvörös, királykék és párducmintás :)



PapLan Creative Commons License 2001.08.28 0 0 14
egyértelmű hogy a fehérnemű sokat dob egy lányon, főleg ha izléses, nincs rajta csipke és keveset takar. szinileg a fehér, fekete, vörös jön be.

Törölt nick Creative Commons License 2001.08.28 0 0 13
Jól beszélsz,én is odavagyok valami miatt a cobfixekért/harisnyatartókért,de sajnos az én barátnőm se akar felvenni ilyet.Ő főleg tangát hord,amikor együtt vagyunk,és nekem tetszik is,bár a sima bugyikat sem vetem meg.:)De valami lehet abban,hogy nem kényelmes,mert a baátnőm se venne fel otthonra,inkább csak akkor,ha velem van,és tetszeni akar nekem.
Sim0n
Előzmény: DemoEye (10)
Uptopic Creative Commons License 2001.08.26 0 0 12
*
Chipet Creative Commons License 2000.02.13 0 0 11
Sinn kedves,
Nem maradt ki veletlenul egy 'ne' szocska onnan a fokozta elol ? Vagy csak en lennek ismet atlagon feluli ? (-: En sokszor egyutt jarok asszonykammal fehernemu-vadaszatra - mert maganak veszi, hogy hordja, de miattam vesz olyat, hogy tetszen nekem benne, na nem ? Elenk kek, bordo a favoritok, megy meg a feher, pl. harisnyatartoban feher harisnyaval.

BTW, ha jarsz Szentendren, ott van egy kellemes kis bolt, mi sokat jarunk oda, foleg nyaron, mikor furdoruhaszezon van, meg jarunk oda setalni, es beugrunk, ha meg nyitva van. Lenn van a dunaparton, a korzo legelejen Pest fele, eloszor van a Bank, azutan hosszu ideig lakohazak egy cukraszdaval, majd egy beugras, ahol szabadteri pizzeria, etterem padjai, miegyeb van, no, ennek a legelejen Pest felol jovet, kb. a masodik vagy harmadik bolt. No, ha ezt megtalaljatok Caixaval ennek a leirasnak az alapjan... (-: Tudomasom szerint telen is nyitva tart !

Előzmény: sinn (4)
DemoEye Creative Commons License 2000.02.11 0 0 10
Ferfiszemmel:). Nos nalam igenis tud szamitani a fehernemu,
de mivel eddig mindig igenyes holgyekkel volt dolgom, ezert
nem nagyon kellett hangot adnom effele vagyaimnak. Bar
meg senkit sem sikerult ravenni, hogy combfixet vagy harisnyatartot
+ combharisnyat vegyenek fel a kedvemert. Pedig majd megdoglok
erte:))))). (mondjuk feketeben, feherben, vorosben) osszegezve
nekem fontos a csonagolas bar elobb utobb ugyis lekerul:))))
(neha azert az egyszerubb ruhadarabok is tudnak sexisek lenni)
DE
szansajn Creative Commons License 2000.02.04 0 0 9
felejtsetek el 5 szerintemet az elozo hozzaszolasbol
egy kicsit mar zokni vagyok agyilag igy vizsgazgatas utan

Előzmény: szansajn (8)
szansajn Creative Commons License 2000.02.04 0 0 8
Sziasztok!

Kirannal csak egyett tudok erteni abban hogy szerintem is a sima fehernemut szerintem nem nagyon veri meg semmi.
A ferfi szemnek szerintem (subjektiven az enyemet ismerem a legjobban) a gombolyu formakon nyugvo szep ivek adjak a nagy elmenyt. :)))))

A tanga bugyi meg szerintem borzalmas, rohadtul nem nez ki jol. - tudod nincs meg a szep ive :)))) - (ezert orultem amikor elraktad a fiok aljara)
/bocs a szemelyes megjegyzesert/

es meg egyet hadd emlitsek meg en peldaul szeretem valahogy a szurke szint is, szerintem az is nagyon kiraly. (valszinu speciell ezt csak en szeretem)
tudjatok a nyaron lattam nagyon szep szurke furdoruciban egy csajszit es meg mindig bennem az elmeny /remelem nem volt offtopic a furdoruci/
8:-)

szansajn 8-)

Előzmény: sinn (4)
Brin Creative Commons License 2000.02.04 0 0 7
Hat nekem a szep fehernemu nagyon fontos. Bar manapsag mar a cseles melltartoknak nem dolok be.
Volt lany akinek 20 centit esett a mellbosege amikor levette :)
Szoval arra senki nem valaszolt : van jelentosege a szinnek?
A kiralykek es bibor fehernemuk igen dekorativak tudnak lenni, bar inkabb a fazon a meghatarozo.
En speciel imadom ha egy non tanga van, hallottam olyat is hogy kenyelmetlen, de a legtobben nem panaszkodtak ra.
caixa Creative Commons License 2000.02.04 0 0 5
Sinn,

Tudod mit, erre a szinre egyutt kellene vadasznunk, nekem is borvoros kell:)))) Mar amennyiben ugye engem erint a fehernemu kerdes:))

Brin,

Pl. nalam nincs "valtasi" problema, mert a sajat jo kozerzetem erdekeben csakis markas es kifejezetten csinos darabokat veszek meg. Rajottem arra is, hogy erdemes erre aldozni, mert hosszu tavon szep, es oromet okoz a luxus fehernemu. Miert ne lenne minden nap hat ilyesmi rajtam?:))

Egyebkent erdekes modon volt, aki a feher es piros kis bokazoknikat kedvelte rajtam, alkalmakra viszont o csipkecsodakkal, alomszep szatencuccokkal lepett meg.
C.

sinn Creative Commons License 2000.02.04 0 0 4
Még nem találkoztam olyan férfival, akinek a különleges csomagolás fokozta volna az étvágyát :) Felesleges pénzkidobásnak bizonyult a rövid szaténhálóing (csúszkál), meg a csipkemelltartó is (szúrós). A tanga borzalmas érzés... egyszer próbaként vettem, azóta a fiók mélyén lapul. Az egyszeru (visszafogottan díszített), elasztikus fehér pamut alsónemu viszont bejött, és még kényelmes is.

Mindezzel együtt egy borvörös cuccra vágyom :))

MaCS Creative Commons License 2000.02.04 0 0 3
Halihó!

Én a magam részéről -- eléggé renitens módon -- a lányokon az egyszerű darabokat szeretem.
Legyen pamut és nó csipke.
A harisnyát nem nagyon komálom.

Üdv: MaCS

FairyTale Creative Commons License 2000.02.03 0 0 2
Kedves Brin,

Kicsit provokatívnak érzem kérdésedet, mert hát van-e olyan lány akinek nem számít a szép fehérnemű! Mégis szívesen beleszólok, mert kedvenc témám.:)
Szerencsés helyzetben vagyok, mert én vehetem meg kedvesemnek a gatyókákat, így olyat veszek ami teccik. Mostanában boxer szabásúakat veszek, azt a fajtát ami testhezálló és elől olyan beszabott kis tartója van. De a múlt héten ebből egy olyat is vettem, ami atlétatrikóval egybeépített. Koptatott farmerkék színe van és nagyon jópofa.
Magamnak is megveszem ami megteccik, nem csak kivételes alkalmakkor viselem hanem gyakran. Maga a viselés is jó érzéssel tölt el... egyfolytában érzem magamon és többször is eszembejut, hogy klassz fehérneműben vagyok. Ha nem is láthatja senki, én tudom.
A kivételesebb darabokat sk. meg is csinálom. Innen a netről is kaptam egy-két jó tippet (ld.www.harisnya.com).Most pl. egy fekete bőr cucc megalkotása foglalkoztat.
Amit még nagyon szeretek: Kedvesemmel fehérneműt vásárolni nekem. Annyit szoktunk válogatni, hogy néha már feltűnik a biztonságiőr :-).
Vagy két hete anyósom a kezembenyomott vagy tíz bugyit amit eredetileg magának szánt, de kicsi lett. Gondolta odaadja nekem, ne vesszen kárba.Ez kedves gondolat volt tőle, és én jó mélyre elraktam (emléknek), mert hordani úgyse fogom látva a kedvesem arcát...:-)).

Előzmény: Brin (0)
bundee Creative Commons License 2000.02.03 0 0 1
Udv...

A baratnom szerencsere megengedheti maganak, hogy egy rakas kulonfele fehernemut vasaroljon maganak - aminek en nagyon orulok.
A szivarvany minden szineben van cicifixe - csipkesek, es egyeb anyagokbol :)))
Imadom oket...

Nagyon jo, hogy azt "jatszuk", hogy nekem ki kell talalnom, hogy eppen milyen szinu fehernemu van rajta :))) Es ha eltalalom, jutalmat kapok - ha nem, akkor is :)))))))))))))))))))))))))))))))))

bundee

Brin Creative Commons License 2000.02.03 0 0 0
0 fehernemut hordoktol 0 hozzaszolas erdekel 0 embert.
Brin Creative Commons License 2000.02.03 0 0 topiknyitó
Sziasztok!

Erdekelne hogy Ti lanyok vesztek e fel epp aktualis partneretek kedveert pl harisnyatartot, vagy egyeb izgato fehernemut. Esetleg elso randin meg ha tudjatok is, hogy nem kerul le a felsoruha, vesztek e fel mas fehernemut mint hetkoznapokon. Van e valami jelentosege a szinnek?
Fiukon milyen alsonemut kedveltek?
Fiuk nektek mennyire fontos ez?
Nekem peldaul elegge.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!