Keresés

Részletes keresés

repcsepista Creative Commons License 2010.07.17 0 0 691

Szijjaztok vagy szivóztok... szivózzunk...

 Ime megjelenik az M.-brrrrrr... végre, ami egy igen érdekes jelenség, mert maga a forma = isten -forma?

 Vegyük a 4 folyót, ami két - kör, véredény -rendszer, azaz van a kis - kör, ahol tota befagyasztani az árakat, jelen pillanyatban, meglehet valósitani az egész földteke -sineárjain, ami... Na nézzük, ha állandó vércsapolás, akkor betegesen tultermelés lesz, mig ha ballancba a vér az ellátással, na megérkeztünk... Izsnyéte?

 Rengetek okoskodás van, de a legerősebb vagy velősebb... a csimpanzi? -panziók?

 Figyeljétek meg, mert Teodor Herc-cel, elindult a lavina, s maga 1 Kindombon 1 zekk, bizon... na, mindent ami a természetbe, meddig kincs a természeti kincs? - mig benne van, vagy ha kivettük, vissza kell tenni? -mint a szemet, meddig lát vele?

 Kázáká fá! 

Előzmény: repcsepista (690)
repcsepista Creative Commons License 2010.07.17 0 0 690

Szija menrótingunk, kis jojojojojojjjjjj....jojj de jó nekünk, nemcak jojo, hanem tudnunk...jojóznininininiiiiiii....

 Az alapállás, (fakalapacupa, cupa mérkőzések...) a sötétség, s világosság... na de, mindakettő magától csinálódik, vagy valakik a hát hát hát...

 Ha jobban odafigyeltek, akkor minden Uut, Nagy -Izráel vagy... s ha mégse, mert minden abszolit vagy setétités, amiből a zsidókkal tüzön vizen át, ami minden irányzat eddig... nagy Izráel, s emelett foglal állást, ugy a zsidó utópia ellen, mint melette, holott a 3. az sem nem zsidó sem nemzsidó, Szem Unkle, ki az?

 Noha, 1 ollan dülőutnál vagyunk, mikor vagy ... vagyse, s ugyanakkor, ki az aki ne a zükkenés mentes át -állás, de itt megint, ollan hogy magától, azaz a Néppel, Népekkel tüzön vizen át... vagy PÉNzzzzzz... mikor a PÉNzes elit... na hova teszed őket?-uggannakor nép - pénz = te nacc vagy? -rögtön meg letté dárdázva?  

 Ime a puzzol, 90 %-t, aki PÉNzzel... nem érdekli csak a PÉNze? -nade, 10 % ha lenne, mit USA függetlensegge csak 4%-t tette ki, a lakosságnak, szóval... véletlenek nincsennek, de ugy látszik, hogy az Elitek, Isten meg Nép fellettiek, addig...

 Izráelra csak addig van szükség, mig ki lehetett jáccani ccc...ellenben, ha nem vele, akkor is ugganaz a a a...malmosok?

 jah, az elit (Pénzistenség) öccessen a föld lakossága aránya: 2 %kaka se?

Előzmény: menroting (689)
menroting Creative Commons License 2010.07.17 0 0 689
Arra gondolsz netán hogy az egész egy kreált közjáték volt aminek az egyik célja netán az arab államoktól való olajfüggés kicsinyítése és az európai pozicióik megerősítése ?

http://globusz.net/node/4165

http://www.napi.hu/default.asp?cCenter=article.asp&nID=452373&place=legordulo
Előzmény: repcsepista (688)
repcsepista Creative Commons License 2010.07.16 0 0 688

Sziha de ne pipa, jo jo jojojojojojojjjjjj....jósok?

 Mikor megtanultam az inglist, rögtön ing, de lisen? -magyar értelmezéssel, igy fonetekusan mondtam a szavakat, meg magyar - értelem - logika allá festéssel... senki se érthette, de értették, csak ez nem inglis, meg inglis, de mi nem igy spriccelünk....

 Say szolj, halleluhahahahahaaaaaa.....nos ime amit akartam volna, ami ha van akarat-karral, garral, na csak az a moöüccorogtató erő van, ami a HUN - GOD? Trudom észbontó, de mindent le tudsz forditani, kivéve a szemita nyelveket, de ott is az akkádok, próbálták, hogy az özönviz ellőtteik, ne értsének 1 krükköt, az ü fensőbb rendüséggükküküküküküüüüü...üü Uuuuuuu.... 

 Ami érdekes, hogy Chenney báchinak is, szelep csere, mig amit mondtam, hogy amit láttam, hogy az a Csaba, akit a magyarok vártak vissza, aztán nem jött, mert nekünk kéne meggyünni, mikor még el sem mentünk, pedig: Kossuth Lajcsi, azt izenite... na de Lajos, s teked nem olajos... szóval, akik...

 Fidelem, ollan conspiráczionizmó van, czakk izelőtenek ha mégis, mondjuk ha ha ha... ugranak a hap hap hap... lezárnák a a a... trudod az ottani olajmezőket, akkor ez meg még... na ez az oldal, bőven ellátta olajjal, kenik a gépezetet?

 Kázáká fá!

Előzmény: repcsepista (687)
repcsepista Creative Commons License 2010.07.15 0 0 687

Há há há há...halleluhahahahahaaaaa...
 Olvassatok vissza, amit irtam, hogy mi van a Gulf -obolba? Ollan tisztán láttam, hogy totta ott voltam a közelbe, s ahogy leirtam, minden ugy letta letta letta...
 Valószaru hogy tartani fog a csók, sőt, ahogy láttam, óóóóóóóóóóóóó...órihási olajmező, s ha megtudják fejni, az mindenkinek esetleg, jó lett, mig mikor térünk át, a tota minden ingyen van, letta letta letta... éle a létnek?
 Say haj haj haj... halleluhahahahahaaaaaa....
 u.i. nagyjából má mi *is* kezdünk lenni, lenni vagy nem lenni... ez itt az 1Frt... krds?-és...
 Mindent, amit látok, s bennünket érint...mellesleg, a BP a legnagyobb fegyvergyártó -tröszta ta, e -föld, sineárjány? -sinen vagyunk? -jah? - hova....eggenest a szkdkkba?-ja daaaaa....

 Óh 1 fényufó...

Előzmény: repcsepista (682)
repcsepista Creative Commons License 2010.07.15 0 0 686

   Szija jojósok, jojojojojojojjjjj....jojózzunk a fejünkkel, vagy esze...mesze, de messze...még a messze, mesze?

 Őröltség lenne bármit, de bárrrr...kit, kiket ellenezni, mert mindenkinek legyen, a hite szerint, mikor én abSoli tul láttam, a turpiságokon, s maga az itteni életemet, a földhöz, azon termő földek, gyümölcsös - erdőkhöz kötöttem volna az létemet, mig létem tart... nos ez a program, a legerősebb azokban, akik a lét... de van 1 prücök, amit sose értettem,mert a pénzzel, nem tudok, nem tudtam semmit kezdeni, mint ha van, akkor megront, ha nincs, most előbb pénz adjál istenkém, aztán ténleg, az oka hogy California, ha otthon... nos itt a bibi, mert otthon? - de hon, mert ime a két véglet lett? - 1. anni pénze van, minden pénz az övé, mégis több kéne?-mostan meg, nincs pénz, nem is kell, mert akkor czagg az kéne.... s igy... se az eggik, se a másik véglett, nem lét, létezhet?

 Ha vesszük Izráelt, az 1 hit- közösség, ami igen érdekés, mert nem léteznek a valóságban, de kik vannak közte, van ollan? -jértem, mert Jelen-be, hisz egyik lábam, itt, a másik ott, terpeszbe?

 Amire rá akartam mutyatyni, hogy mi is hát, lenne a megoldás... ha veccük ugy a pró fetteket, mig most, ki enem akar facó lenni?

 Mit akarnak a próféciák, meg pró-Fácia -Negrák?

Előzmény: repcsepista (685)
repcsepista Creative Commons License 2010.07.15 0 0 685

Szija jósok, jojojojojojojojjjjjj...jojósok?
 Tudakozzátok, hogy hány óra, vagy éjfél óta, áll az óra, mutatója, de a wekker, vagyis maga az óramü, kattyogna?
 Én, a mutatót mégis a Millenneumra, azaz i.u.: 2000 körülire raknám, mikor a Messiásokra Warók, mig mindig várnak sóhajtozva? -meddig?
 Amit ma hallottam, ugyis tudtam, meg ti is tudjátok, ami..., nem kell több pénz nekem, mint amit mindennap kérek, azaz Mi Atyánk a Mennyekben, a te Jézusod a szivembe, a mi mindennapi eledelünket s szükségleteinket add meg nékünk ma is... s eddig mindig megadta, akkor is, ha volt ugy, hogy nagyon szükibe voltam az ennivalómnak, de sose okoltam senkit, mert nincs mit enni? -ugyanis, ha ugy nőttél volna fel, mint én, hogy kérjél kisfiam, s mindent magkapsz, nem azért, mert a szüleid nem tudja, a Mennyekben, hanem VARÁZSSZÓ, azért mégis, valamit nekünk is tennünk kell, igaz a gondolataink... ha nem tudnunk beszélni, de akkor is öh öh öh ahhhh... ha ténleg érteni akarjátok, hogy miből lett, a valami? -csak fentrórórórróó...minden jó, a Menyekből...
 Ime a nagyság ÁBRA, USA a leggazdagabb, vagyis magasan felette van a költségvetése minden más birodalomnak meg országoknak, ha lenne 1 is, még? Hogy U.K. a második legnagyobb katonai hatalom, lehetséges, de tudtátok hogy USA-nal is, sőt eddig minden birodalomnál gazdaságilag, vagy PÉNZÜGYILEG eternál Izráel,(eddig minden irott -tudott birodalomnál gazdagabb lett) aki második legnagyobb gazdasági hatalom, lehetne mondani, de ugye mindenki tudja, hogy USA tota Izráel tulajdona? (Szovjetonion, talán elől a magyarok, mert Édesanyanyelvezete... meg Égi származása, de a steppek népei, mégis skita beütétes, azaz özönviz előttiek...)
 Ha katonailag vesszük, akkor ki a második?- legnagyobb, lenne a riwálisa USA-nak, de ha gazdasági erő, meg hatalom, akkor Izráel, róka fogta cuka, mindenki szuka, Izráel fogta minda...ketőttisUSAjUKa, itt az 1Frt a krumlis lángos, még mindig 1Frtoss krds. hogy... na ha, kifutottak az időjükből, amit Millenneumra ( mellik betüt kettőzik, nn vagy mm) kész kellett volna lennie... vagyis, ha figyeltétek, minden Uut, Uj Jerusálomba... de már rég kész kellett volna lenni az Armaggetókkal, ugy, ahogy tegyük fe, talán a zöld -övezetek,(Izráel körötte is) hisz minden TÉTEL, ha elindultok, az EGYKÉZLÁB - ZEGGEK - 1EGE, ugy az összes jósolások, csak Izráel a székhell,(lehetne mást jósolni, mint amit lehet) azaz, Izráel vagy nagyott lök,(2015? - ha 2012 nem vitt el mindenkit a Mentő, Messiah?) vagy nagyot löknek rajta, vagy... na, végeredményban amit REPCSÉNEK porófátálnak, az lehet a DOOMSDAY, mikor 1 óra allatt... mindenki meg minden a hellére kerülthehehehehe...
 Hell hell... rockandró...
 Tessetek figyelni, itt a Pokol dominálhat csak, ami mindehogy minden tüzre - tüzbe vetettik, mert tüzpróba?(Izráel végeredményben, mégis láthatatlan...)
 A NÉP zzzz...(PÉN zzzz...) tüzön vizen át, azaz vagy a NÉP -NÉP-PÉKek? -vagy PÉN zzzz...vagy létezzzzz...ha van pénzed, léted?
 NÉP oldal x PÉN zzzz...zizeg?(máris, csak akikk...meg vannak sz hámozva...)
 Pénzt, vagy éle? - létednek?-le... vagy el?  
 Ész vagy hasz, vagy...

 u.i.. nem hittem sose hogy vannak kiválasztottak, vagy akiket az 1Igaz -1Isten-1Atyánk, jobban szeret, mint 1-t, (Jézus benne mindenki 1...)is? -igy a pénzben sem, hanem a munka...de magunknak?

 kenyeret, czirkuszt!

repcsepista Creative Commons License 2010.06.10 0 0 684

Szija Zoroastró, te perezsiai vagy?

 Nézzétek, mindent el meg be lehet adni, ha van rá vevő, meg van aki beveszi? - de meg emészti?

 Zerintem, minden olajkut izráeli kézen van, s hogy Palestinóba... na egyrészt csövezeten, másrészt, allá lehet furni, szinte az összes közeli ilajmezőknek, s hogy ha most Palesztinia területen tankolnak, mi változott, vagy változhat?

 Most találköoztam azzal az Égi - Testévrünkkel, aki a János Jelenéseket, egy az egyben megmutatta, hogy annak a Jánosnak is, de az egészet átfüzerezték, meg egyszerüen, csak a kigállasztottak szemponta, ahol pont ott van pont, ahol nincs pont?

 Nos ha lessz felröffenés, senkit se szabad lenne ölni se, meg elhallgatni, mint ha valaki nem benne a zenete irásokban, az már nem is létehet, lásssss...USA? -többek között, hisz miért kötik össze, Palesztinókkal?

 Ah... izráel, az most tiszta zsidó faj, vagy ugyanaz, mint a többi?

Előzmény: Törölt nick (683)
repcsepista Creative Commons License 2010.06.04 0 0 682

Jojósok s jó jó jó jósok látó - tátók, mit láttatok, láttok valamit?

 OIL SPILL-lel kapcsolatban, csak amit láttam, jó?

 Ahova lefurtak, irtó feszültség meg hatalmas nyomás van, ami majdnem ollan, hogyha felszkadt, egy hatalmas katasztrófa lehetett volna, mikor mindenben, van valami jó?

 1. ha nem ugy furtak le, hogy ezt tudták, vagy ha tudták is, megpróbáltak .... na, ha ezt megnyitják, talán ingyen se kellett volna az olaj, vagy innen, el lehetett volna látni az egész bagázsit, még 1000 évig?

 2. szinte fel akar szakadni, az egész terület, ami idővel, csillapodni fog, aztán le tudják kuppolni, meg talán, hasznositani? - ami... nem hiszem, s itt van az ördög, a számitásba, mert ahogy irtam, nem hiszem, hogy akarnák, hogy ingyen olaj, vagy mint mikor 1Frt vót a krumlis lángos, még mindig lángol?

 Amit irtam, hogy akik az igaz Jézuséi, azok mint 1 ember(párba - pártába- pártiákba, patriarkákba...) nos 1 fiunk, fogja lezárni a a a... furatot, hogy mikor... mintha, s nekik okozott volna kárt, ha igen, akkor nekünk is?

 Lajos, a tkd nem olajos?

laudetur Creative Commons License 2010.05.25 0 0 681
Bangalore, ahol a sorsunk meg van írva

Indiai bölcsek évezredekkel ezelőtt előre feljegyezték minden ember sorsát és életének alakulását. A 48 cm hosszú és 6 cm széles pálmalevelek, amelyekre mindent felírtak, a világ egyik legtitokzatosabb könyvtárában, egy eldugott kis indiai faluban találhatók. Bárki elérheti itt a saját sorsára vonatkozó pálmaleveleket.

 

A levelekbe olyan emberek életrajzát karcolták bele, több ezer évvel ezelőtt, akik ma élnek és egy napon majd felkeresik ezeket a könyvtárakat! Aki nem utazik ide, annak az életrajza nincs meg, vagyis a pálmalevelek írói tudták előre, hogy a könyvtárak látogatói kik lesznek.

 

A leheletvékony pálmalevelek élettartama kb. 800 év, ami után elöregednek, törékennyé válnak. Tartalmukat ezért időről időre újramásolják. Az emberek sorsa ősi tamil nyelven, versformában sűrű sorokban van leírva. A kb. 1 mm magas írásjelek puszta szemmel nehezen ismerhetők fel.

 

Minden látogatónak két pálmalevele van, az egyiken a múlt, a másikon a jövő eseményei vannak feltüntetve. A múltat tartalmazó levélen többek között szerepel az illető neve, foglalkozása és korábbi inkarnációi. Adatok olvashatóak emellett az érintett szüleiről, testvéreiről, házastársáról és gyermekeiről. Külön vannak felsorolva a látogatás napján még élő hozzátartozók. Gyakran közlik a látogatás napját, sőt a látogatót fogadó pálmalevél-olvasó nevét is. A második pálmalevélről kérheti az érintett, hogy olvassák fel jövőjét. Ezek az események 2,5-5 éves időintervallumokban vannak összefoglalva. Fel van tüntetve a halál napja és órája is.

 

A pálmalevél gyűjtemény több, mint 800 éve van a Shastri család birtokában. Srí Shastrit, a pálmalevél olvasót, gyermekkora óta tanította édesapja e tudományra, mely már 5300 éves múltra tekint vissza. A pálmalevél-olvasó hagyományos öltözetben fogadja a látogatót, akinek először egy megtisztulási szertartáson kell átesnie, majd meg kell mondania a születési dátumát, ami alapján kiválasztják a két megfelelő pálmalevelet.

 

Ezek a levelek segíthetnek az embernek abban, hogy teljesíthesse világi kötelezettségeit, s ezáltal teljes mértékben a lelki fejlődésnek szentelhesse magát. Mivel a felolvasottak összhangban vannak az “isteni tervvel”, így az segítségére lehet az embereknek, hogy életükből a legjobbat hozzák ki. Ez magában foglalja a személyiséget, a családi életet, a pénzügyi sikert, a szellemi és lelki adottságokat.

 

A Shuka Nadi elnevezésű keleti filozófia (a Shuka Isteni bölcsességet, a Nadi az idő egy pillanatát jelenti), melytől elválaszthatatlan a pálmalevél-olvasás tudománya, azt vallja , hogy a Föld iskola, ittlétünk oka a reinkarnációk révén megvalósuló tanulás, célja pedig egyre magasabb lelki fejlettségi szint elérése, az önzetlen szeretet elsajátítása.

--------------------------------------------------------------------------------

2.

Kétségtelen, hogy a világ egyik legkülönlegesebb jelenségei az indiai pálmalevélkönyvtárak. A tudás eme kisebb nagyobb tárházai egész India területén szétszóródva találhatóak. Az a hit járja, hogy bárki, aki az élete során egyszer személyesen megjelenik az egyik ilyen könyvtárban, betekintést nyerhet a saját sorsába.

 

 

A pálmalevél kéziratok bölcsességeket tartalmaznak, melyek meglepően gyakran bizonyulnak találónak.  Évszázadok óta írják az indiai bölcsek újra és újra az ősrégi szövegeket mindig új levelekre, hogy azok így fennmaradjanak az utókor számára. Itt megtalálható egy konkrét előrejelzés is, mely a világpolitikai helyzetet vázolja fel az elkövetkező 50 évre vonatkozóan. A látogató számára megdöbbentő, hogy mi mindent tudnak az indiai bölcsek az életről. Nemcsak a jelen és a múlt igazságai jelennek meg a bölcsességekben, hanem a látogató jövőjére vonatkozó előrejelzések is később igaznak bizonyulnak. A mai napig nem tisztázott, honnan származnak az információk. Thomas Ritter személyesen látogatta meg e könyvtárak javát, s olvasta a pálmaleveleket, melyek a sorsát rejtették, rádiokarbonos módszerrel mérte a levelek korát, és hihetetlen dolgokat tapasztalt meg.

 

Az ősi írásokban a világ jövőbeni eseményei is megtalálhatók. Főként a Kanchipuram-i és a Bangalore-i könyvtárakban fellelhetők a világ jövőjére vonatkozó kijelentések, megközelítőleg ötven évre előre megírva. Az írások szerint a társadalmunk döntő változások elé néz. Az Egyesült Államok által elindított,  terrorizmus elleni világméretű harcban - mely elsősorban az amerikai hegemóniára való törekvések keresztülvitelét szolgálja - a NATO tagállamai is részt vesznek katonai akciók formájában, amerikai vezetés alatt. A támadási célok többek  között Irán, Jemen, Líbia, Sri lanka, Malájzia és Szudán lesznek. A legérdekesebb azonban az a tény, hogy a prognózisok szerint az Irak elleni támadás, mely februárban kellene elkezdődjön, egy amerikai "Vimana" elpusztítása miatt egy hónapot késni fog.  A Vimana az írásban repülőgépet vagy éppen űrhajót jelent.  És valóban az amerikai űrhajó, a Columbia balesete miatt az Irak elleni amerikai háború a tervezettnél később kezdődött.

 

A megnevezett katonai akciók a világ további polarizálódásához vezetnek. A világméretű konfliktus, a rettegett harmadik világháború azonban a pálmalevelek jóslatai szerint nem fog bekövetkezni. Ehelyett az elkövetkező évtizedekben számos helyi és regionális háború rázza meg a világot, többek között Afrika és Ázsia sok országában. Így például India és Pakisztán között is kiújul a fegyveres konfliktus, a Közel-Keleten újabb háború tör majd ki Izrael és Pakisztán között, melynek kiváltó oka egy magas rangú pakisztáni méltóság meggyilkolása lesz. A háborúba ezúttal a szomszéd országok, Szíria és Jordánia is be lesznek rángatva. Fennáll a veszély, hogy a harcok során nukleáris fegyvereket is bevetnek, mely a Közel-Kelet nagy részének elsivatagodásához vezet.

 

Európában a balkánon 2040-ig újabb harcok várhatók. A következő háborút a szerb államfő meggyilkolása váltja majd ki. Közép és Nyugat-Európa valamint az Egyesült Államok újabb terrorista támadások célpontja. A támadások száma viszonylag alacsony lesz, a hatásuk annál nagyobb. A támadások egyre gyakrabban történnek turisták által látogatott helyeken, Spanyolországban és Olaszországban, ami jelentős emberáldozatokkal jár majd. Európa ezen felül masszív bevándorlástól szenved majd, melyet a világ más részén kitörő háborúk váltanak ki. Az európai szociális rendszereket túlterheli a menekülők tömege, az európai infrastruktúra eléri a terhelhetősége határait. Hasonló problémákkal fog küszködni Amerika is. Ez pedig a gazdaságok és a nyugati valuták destabilizálódását  okozza. Ezek a fejlemények 2012-ben az amerikai dollár összeomlásához vezetnek.

 

Az USA-ban és Európában súlyos zavargások lesznek, részben polgárháborús állapotok alakulnak ki. A nyugati társadalmak hosszútávú krízise az Egyesült Államok külpolitikai jelentőségének csökkenéséhez vezet. Az erőszak elterjedése oda vezet, hogy az érintett országokba megerősített békehadtestek állítják fel állásaikat. Míg az USA-ba kanadai csapatok vonulnak be, addig Európában elsősorban orosz szövetséges csapatok veszik át a békefenntartó feladatot, ezek az országok ugyanis óvatos külpolitikájuknak köszönhetően kevésbé érzik majd meg a válságot.

 

A világméretű változások az európai naptárrendszer szerint kb. 2050-ig tartanak. Eredményeképpen Amerika elveszíti jelenlegi domináns pozícióját, Európa pedig Ázsiával együtt  új geopolitikai gazdasági teret teremt  egy Párizs-Berlin-Moszkva-Peking-Delhi-Tokio tengely mentén, melynek társadalmai az egyes országok gyökereinek és hagyományainak figyelembe vételével a világot  a stabilitás és fejlődés új korszakába vezetik.

-------------------------------------------------------------------------------

3.

Intuitív történelemszemlélet

Ezt az intuitív, misztikus történelemszemléletet képviselték hajdanán India látnokai, bölcsei. Ezek a sokszor elvonultságban élő szent emberek nem a politikai tendenciákkal álltak kapcsolatban, hanem a mindenség nagy titkaival. Meditációjukban a világ előmenetelének sorsfordító kérdéseivel foglalkoztak, az emberek üdvén fáradoztak, s ha a helyzet szorongató volt, saját eszközeikkel beavatkoztak a dolgok menetébe. Ismeretes olyan példa, amikor a remeték és jógík ezeréves áldozatra gyűltek össze, hogy a világ javát a rítus gyakorlásával segítsék. Az ezer esztendő nem feltétlenül költői túlzás, és nem is a matuzsálemi korral magyarázható, hanem azzal a hihetetlen kontinuitással, amit generációk egymásutánja vitt tovább, a szent küldetés beteljesítése végett. Ez is történelemformáló cselekmény, hiszen egy ilyen nagyszabású szakrális és liturgikus esemény az állandóság képzetét s ezzel a biztonság érzetét kelti a kívülálló közemberekben. Az ilyen nagyszabású áldozat, esemény, zarándoklat vagy a jógík állandóan ismétlődő gyakorlatai önmagukban is intézménnyé válnak, a világ rendjét, az élet biztonságos kereteit jelző intézménnyé. Máskor a papok akár misztikus erejüket latba vetve tették le a gonosz királyt, hogy ezzel a nép s a világ üdvét szolgálják.

    A látnokok tehát a magasabb realitással álltak kapcsolatban, s innen kiindulva szemlélték a világot.

Mikor történelemről beszélünk, általában csak a múltra gondolunk, pedig létezik prediktív, jövendőmondó történelem is. A próféciák, jövendölések a jövő történetét írják meg, s ehhez nem elegendő pusztán a homályos fogalmazás. A magasabb realitással kapcsolatban álló látnokok nemcsak a régmúlt történelmét olvassák, hanem az ákása-krónikát is. Az ákása szanszkrt kifejezés, jelentése ég, mennybolt, éter, fluidum, űr, térség, fény, világosság, mélyedés, és matematikai pont, vagy zérus. Az ákása, vagyis e finom rezgés magába foglal mindent, ami a világban történik, mintegy lenyomatot képezve a múltról, és bizony, a jövendőről is. Ez a titokzatos ismerethalmaz tekinthető a misztikusok globális tudásának, információforrásának.     Az ákása-krónika híradásának tekinthető például a Dél-Indiában működő pálmalevél könyvtár, amely tartalmazza az emberiség és az egyes emberek megírt sorsát, vagy a titokzatos Bhavisja-purána, aminek címét úgy fordíthatnánk: az eljövendő múlt…

    A misztika egyik alaptörvénye az ’amint fent, úgy lent’ tétele, ami a mindenség nagy egybetartozására, összefüggésére rámutató tanítás. Ezt a helyhatározói – és erkölcsi vonatkozásokra is vetíthető – tételt a történelem vonatkozásában át kell fogalmaznunk. Ha a történelem az élet, az idő és a sors megragadására tett kísérlet, s a jelen mindig a múltból a jövőbe ívelő folytonosság, akkor a tétel teljes kibontásában így hangzik: ’Amint fent, úgy lent, amint a múlt, úgy a jövendő’.

 

Törölt nick Creative Commons License 2010.05.03 0 0 677
Hidd el a látszat sokszor csal,az emberek nem biztos,hogy mindig olyanok mint ahogy hisszük.
Azt gondolom minden frusztráltságuk és egyébb nyomoruk elenére,a magyar ember törekszik a kiegyensúlyozótságra,kevésbé hajlamos a szélsőségeségre,nem biztos,hogy felületesen szemlélve ez nyilván való.
Előzmény: Norbi20Eger (676)
e.n.c.i.t.i.m Creative Commons License 2010.05.02 0 0 675
Nem olvastam!

Ezt viszont igen:

......." miről lehet felismerni az álprófétákat?

Feltűnően jó előadók. A gonosz kiváló szónoki képességgel ruházza fel őket, hogy tévtanításait meggyőzően tudják előadni. A bibliát kiválóan ismerik és lépten - nyomon idézik, de félremagyarázzák. Hiányzik belőlük az alázat, büszkék természetfeletti képességeikre, melyekről azt gondolják, hogy Istentől valók. Nincs bennük szeretet: a Mi valódi választottjainkat gyűlölik, félnek tőlük és dühösen kritizálják, anélkül, hogy ismernék őket. Anyagias gondolkodásúak: a Szentírás szavait, hogy „ingyen kaptátok, ingyen adjátok”, nem veszik figyelembe. "

Kíváncsi leszek Isten tanításaira napjainkban ! ;)
Előzmény: R.Katolikus (667)
Törölt nick Creative Commons License 2010.05.02 0 0 674
Szép vasárnapot!:)))


/befejeztem az off-ot/!


Előzmény: e.n.c.i.t.i.m (673)
e.n.c.i.t.i.m Creative Commons License 2010.05.02 0 0 673
ÉRTEM ÉN A CÉLZÁST! :)))

NINCS JÖVŐKÉPÜNK AZ ESTÉBEN! ( KOPP)

HOPP!:)

KÖZÖS CÉLUNK LEGYEN VILÁGOS!

:)))
Előzmény: Törölt nick (672)
Törölt nick Creative Commons License 2010.05.01 0 0 672
Előzmény: Törölt nick (671)
Törölt nick Creative Commons License 2010.05.01 0 0 671
Igen,valóban változnunk kell,sajnos nagyon rossz a helyzet!:(

Kopp Mária:

http://www.ertunk.hu/nyilvanossag/?p=61

"Ha ezen eltöprengünk, és visszatérünk a nyilvánosságnak az alapvető jellemzőjéhez, gondoljunk csak bele abba, hogy 1956 példát mutatott nemzeti azonosságtudatból, összetartozási élményből – amit az egész világ ünnepelt tavaly, csak nekünk nem hagyták, hogy ünnepeljünk –, nos, 1956 után a rendszer rájött, hogy ennél nagyobb veszély rá nézvést nincsen. Ezt kell mindenáron megakadályoznia. Én egy kanadai barátunktól kaptam egy kitűnő könyvet a szovjet dezinformációról, ahol pontosan leírják, hogy hogyan próbálták a fogyasztói ideológiát tudatosan az emberekbe sulykolni, és egyetlen dolgot tiltottak, a nemzeti érzést, a nemzeti összetartozás-élményt. Emiatt ma Magyarországon tényleg sokkal rosszabb a helyzet, mint a lengyeleknél, a cseheknél, ahol tulajdonképpen a kommunista kormányok is nemzeti érzelműek voltak."



http://www.hetek.hu/fokusz/200903/vigaszra_szomjazo_magyarok

"A mai helyzet egy hosszú folyamat eredménye, az 1956-os forradalom után kiépülő puha diktatúra következménye. Az egyéni túlélések, az ügyeskedés, a fogyasztói mentalitás előtérbe kerülése felülírta azt a hallatlan szolidaritást és összetartást, ami 1956 őszén felszínre jött. A kádári éra igyekezett elfojtani mindenféle nemzeti azonosságtudatot. Ez nyilván a családi múltak feldolgozását, felszínre hozását is ellehetetlenítette, még a leszármazottakban is kialakult egy máig élő belső cenzúra. Más országokkal ellentétben, ahol éles politikai váltást jelentett a rendszerváltás, nálunk sajnos nem sikerült ezt a kérdéskört tisztázni 1990 után sem, s ez rendkívüli módon demoralizálta a társadalmat. „Márpedig a fiataloknak égetően szükségük van hozzájuk közelálló, elérhető példaképekre, a saját gyökereik ismeretére. Ez teljesen elfojtódott, és kiszámíthatatlan robbanásokhoz vezethet. Az egyetlen kiút csakis egy sokszínűségét büszkén vállaló, nyitott nemzeti identitás lehet” – véli a szakember."



Előzmény: e.n.c.i.t.i.m (670)
e.n.c.i.t.i.m Creative Commons License 2010.05.01 0 0 670
"szocializmusban.Inkább az önkény,zsarnokság,politikai gyilkosság,bebörtönzés,hit és lelkiismereti meggyőződésért való megaláztatás,üldözés,stb,inkább"

Szomorúan olvastam,hogy Neked először csak ezek a dolgok "ugranak be". :(

S,ha tényleg úgy gondolod,hogy az elmúlt évtizedekben "szívós munkával birkává" nevelődtünk,és

"Ennek a birkának aztán nincs másra szüksége csak akolra és tápra meg alkoholra,aztán nem kell gondolkoznia rajta mitől üres az élete."

akkor tényleg itt az ideje a változásnak!

(Csak ne váljunk farkasokká! ;)

Lássuk mit hoz a jövő! :)))))
Előzmény: Törölt nick (669)
Törölt nick Creative Commons License 2010.05.01 0 0 669
A jónak tűnő elvekből,célokból,általában nem szokott hiány lenni,kis hazánkban.
A szabadság,demokrácia és önmegvalósításra való lehetőség még csírájában se volt meg a szocializmusban.Inkább az önkény,zsarnokság,politikai gyilkosság,bebörtönzés,hit és lelkiismereti meggyőződésért való megaláztatás,üldözés,stb,inkább ilyesmi ugrik be.
Kár,hogy a társadalmi egyenlőség helyet az egy-két milliárdos és 3millió nyomorban élő országát csinálta,az egypártrendszer utód pártja.

Ez a kemény agymosás és a szoci rendszer relatív jóléte valóban komoly károkat okozott a fejekben.
A legnagyobb hibájának azt tartom szellemi értelemben,hogy az embert biológiai lényként kezeli,vagyis szívós munkával birkává neveli,sikerült.
Ennek a birkának aztán nincs másra szüksége csak akolra és tápra meg alkoholra,aztán nem kell gondolkoznia rajta mitől üres az élete.

Jól kitapinthatónak érzem az abban az időben szocializálódott emberek mentalitását!
Volt aki nyiltan megmondta,nem érdekli ha az ország eladósodik,neki itt és most jó legyen.Nemzet?Haza? Lesz@rja!Itt és most csihaj-csuhaj!Persze ennek megfelelően szavaz.Amikor borul az egész betlehem akkor az ilyen sír a legjobban.
Na jó,az anyag elvűség,rendben!DE UNOKÁJA VAN! és bele tud nézni a tükörbe.
Nem állítom,hogy ez kizárólag egy bizonyos politikai beállítottságú emberek jellemzője.De nagyon sok hasonló példát tudnák mondani a környezetemből.
A személyes megfigyelésem,hogy a szocialista rendszer iránt nosztalgiát érzők az útod pártra szavazok között sokkal markánsabban jelenik meg ez a fajta mentalitás.

Ezt nevezem komoly károknak a fejekbe!



Előzmény: e.n.c.i.t.i.m (668)
e.n.c.i.t.i.m Creative Commons License 2010.05.01 0 0 668
Teljesen igazad van!

Talán csak azért fogalmaztam slendriánul,mert a”feltörekvő” csoport tagjaira asszociáltam ( :)))

"de a szocializmus valóban komoly károkat okozott a fejekben!:) "

Miért is?

Az emberhez méltó körülmények megteremtésében igen fontos szerepet játszott
.Az elvei jónak tűntek, gondolok itt a társadalmi egyenlőség, és a szolidaritás előtérbe helyezésére,vagy,a demokrácia megvalósítására, igazságosságon alapuló egyenlőség mellett, a kizsákmányolás elleni küzdelemre.

Ezzel függ össze a szabadság követelménye is, melyen pozitív szabadságot értettek, vagyis az önmegvalósítás minden feltételét magába foglaló feltételrendszert.

A szocializmus gazdasági programjai a jónak tűntek.
Bár a mai gazdasági válságot is szeretik sokan erre visszavezetni,én inkább azt mondanám,talán nem kellet volna visszaélni a sok jó lehetőséggel,és némi visszafogottsággal többre lett volna képes ez a társadalmi rendszer is.

Tanulni kell a hibákból!

....majd változtatni :)))




Előzmény: Törölt nick (666)
R.Katolikus Creative Commons License 2010.05.01 0 0 667
Olvastátok már?

Erwin Pohl: JÖVENDÖLÉSEK AZ EMBERISÉG JÖVŐJÉRŐL


http://www.emmausz.hu/pohlervin.doc
Törölt nick Creative Commons License 2010.05.01 0 0 666
"Hasonló jelenség volt a szocializmusban is évekkel ezelőtt,amikor a munkások ellopták az államtól, (munkahelyekről) mindent ami mozdítható volt."


Akkor se a munkások lopták a legtöbbet!Most meg főleg nem de a szocializmus valóban komoly károkat okozott a fejekben!:)
Előzmény: e.n.c.i.t.i.m (665)
e.n.c.i.t.i.m Creative Commons License 2010.04.30 0 0 665
„Valahogy nem a bűntelenség és a makulátlanság az élet útja.
Mi tanúsíthatja ezt? Maguk az emberek.”

Van ebben némi igazságod!

A társadalom szerkezete és a bűnözés közötti összefüggés már az antik világban is nyilvánvalóvá vált. A bűnözés hozzájárult magának az erkölcsnek a kialakulásához is.

Létezik egy multifaktoriális elmélet, amely arra épül, hogy soha nem lehet csupán egy tényezőre visszavezetni egy-egy bűncselekményt, mert a bűnözésnek számos oka lehet.
Ezek az okok lehetnek biológiai, pszichológiai és társadalmi jellegűek .

A bűnözés okait kutató elméletek közül talán a társadalmi vonatkozású elméletek körét emelném ki. s ebből is a szubkultúraelméletet. Ennek az a lényege, hogy a társadalommal szembenálló,”feltörekvő” csoport tagjai azt vallják,hogy nem bűn elvenni mások holmiját.

Hasonló jelenség volt a szocializmusban is évekkel ezelőtt,amikor a munkások ellopták az államtól, (munkahelyekről) mindent ami mozdítható volt.

Ezt a mentalitást sokan nehezen tudják elfelejteni!

Manapság a javak megszerzésének a vonatkozásában a „jóléti” bűnözésnek van nagy szerepe. Ezen bűnözés jellegzetes vonása éppen az, hogy nem éri be az illető azzal, amije van, hanem mindig többet és többet akar.

Tényleg itt az idő a változásra!

Ha azt akarjuk,hogy megváltozzon a világ,először nekünk kell változnunk!





Előzmény: Norbi20Eger (663)
menroting Creative Commons License 2010.04.30 0 0 664

"Kinek jó ez?
Aki eladja ezeket a holmikat és aki csinálja őket."

 

S kik azok akik csinálják és eladják őket ?

Azok is mi vagyunk...

Egymásból élünk, szinte szó szerint egymást esszük.

S kinek jó ?

Ideig óráig hol az egyiknek hol a másiknak de valójában egyikünknek sem..

Érezzük ezt mindannyian de megpróbálunk kifogásokat találni mindenféle klikkekbe szerveződni s a klikkeinkből idegeneket jobb esetben  levegőnek nézni rosszabb esetben minden nyavanyánk biztos forrásának és  eredőjének tekinteni s ezt az egészet rajtunk kivüli okként a természet rendjének vagy egy tőlünk teljesen függetlenül , beleszólhatásunk nélküli misztikus teremtő  világának elnevezni amin egy földi halandó bizti hogy nem képes változtatni.

Mintha mi e világba nem is tartoznánk és nem lennénk valójában ennek a világnak  ön és  összteremtésének ugyanannyira  aktív résztvevői mint minden ami e világba tartozik.

Előzmény: Norbi20Eger (660)
Norbi20Eger Creative Commons License 2010.04.30 0 0 663
Ezek az arcfelismerő, azonosító programok főleg a bűnüldözésben használatosak szerintem. Ugye ki a bűnöző? Aki elkövet valamit, hogy pénzhez jusson, bosszút áll valakin aki talán megérdemli...stb?
Vagy az aki minden eszközt megragad azért, hogy felkutassa ezt az illetőt: arcfelismerő programokat fejleszt ki és alkalmaz, új lenyomatokat vizsgál a bűntény helyszínén, kikérdezi a szemtanúkat, telefonhívásokat hallgat le...satöbbi?
Utóbbi annyira makulátlan, hogy nem képes a megbocsátásra, segítségnyújtásra és nem is akar segíteni az illetőnek, nem próbálja megérteni, hogy miért tette.
Csupán azt akarja megtudni ki tette és mit, hogy aztán bezárhassa ezt az embert a börtönbe.
Kik is a bűnözők?
Van erről egy jó dalszöveg is.
http://www.zeneszoveg.hu/dalszoveg/15325/hatosagilag-tilos/a-civilizacio-neveben-zeneszoveg.html

Valahogy nem a bűntelenség és a makulátlanság az élet útja.
Mi tanúsíthatja ezt? Maguk az emberek.
Értelmi szintjük, szókincsük, belső értékük hiánya, toleranciahiányuk, a másik érzését gyakran nem tudják figyelembe venni, közönyük, érdektelenségük.
Ha megállsz egy városban és nem a megszokott dolgokra figyelsz meglátod a bűnös várost. Elég hozzá az emberek szemébe nézni.
Mi a bűn? Amit nem szabad, azt miért nem szabad?
Mi következik a bűntelenségből, a teljes makulátlanságból?
Ez ami most van.
Előzmény: e.n.c.i.t.i.m (662)
e.n.c.i.t.i.m Creative Commons License 2010.04.29 0 0 662
„Digitalizált világ le veled! Érzelmeket kérek, és aztán magamhoz térek. :)”

Erről, eszembe jutott egy új magyar találmány, amely kiszúrja a képmutatást. :)))

Sajnos az emberek jó része "képmutató", ami érthető, de betanult viselkedésforma. Mindenki szereti a legjobb arcát, a legkedvezőbb oldalát mutatni, csakhogy elérje a célját.
De az "arcról olvasó" számítógépes programnak nincsenek érzései, bonyolult algoritmusokat használva, tárgyilagos módon választ.
Ráadásul : a technológia hátterében egy mesterséges intelligencia-alkalmazás és egy
gépi látást lehetővé tévő berendezés áll. A rendszer a felvett képeket továbbítja a számítógép neurális hálójának, amely felismeri és értelmezi a „látottakat”, akárcsak az emberi agy.
Az arc szerkezetének feltérképezése közben keletkező adatok révén az öntanuló, önmagát folyamatosan fejlesztő rendszer képes különféle megállapítások megtételére.

„Kellő fantáziával nagyon sok célra alkalmas ott, ahol használhatók a gépi látás kínálta előnyök, tehát a felismerés, az azonosítás és az ellenőrző azonosítás" – mondta el a program társalkotója.

Felteszem én is a kérdést?
"Valóban jók az új dolgok?"

S,a válaszom is ez:
"Attól függ mi célt szolgálnak és mivé válhat általuk az ember."
Előzmény: Norbi20Eger (660)
Norbi20Eger Creative Commons License 2010.04.29 0 0 660
Igazad van.
Tényleg frusztrációk gyökere a pénz és az is, amivel kiválthatjuk azt.
Annyi hazugság, robot, szenvedés árán kiváltunk pár papírt, amit aztán elcserélhetünk megint pár értéktelen holmira.
Kinek jó ez?
Aki eladja ezeket a holmikat és aki csinálja őket.
A feltalálók új dolgokat találnak fel.
Valóban jók az új dolgok?
Attól függ mi célt szolgálnak és mivé válhat általuk az ember.
Egy tévé által mivé válsz? Mi történik veled mialatt nézed a tévét?
Ülsz egy helyben, egy pontra figyelsz, végig egy képernyőt nézel és az azon futó eseményeket figyeled.
A feltalálók nagy része letaláló. Egyre sötétebb dolgokat találnak fel.
Konkrétan feltalálják a saját és mások jövőbeni boldogtalanságát.
Mások ezért pedig még fizetnek is.
Mi lenne ha nem lenne tévé? Akkor talán rájönnének az emberek, hogy egymással kellene beszélgetni és nem filmeket nézni, hanem valós történésű érzéseket, eseményeket, tetteket, hőstetteket, világmegváltó dolgokat megélni. Megélni a saját szabadságukat és boldogságukat és nem más színészek parancsra eljátszott cselekedeteit figyelni, amit rájuk is kiróttak és nem szabad akaratukból történik.
Valójában egy film pár másodperces jelenetekből áll össze. Nagyon apródonként veszik föl. Sokadjára és nem úgy, ahogy azt mi látjuk.


"annyira tudni akarjuk mindennek a pénzbeni árát,
de az igazi értékét viszont semminek sem"

Nagyon igaz.
Digitalizált világ le veled! Érzelmeket kérek és aztán magamhoz térek.:)






Előzmény: e.n.c.i.t.i.m (659)
e.n.c.i.t.i.m Creative Commons License 2010.04.28 0 0 659

„föltehetjük a kérdést, hogy rólunk szól ez, vagy a pénztárcánkról?”

Ha a pénz igazi szerepét megértenénk életünkben, akkor talán másképp gondolkodnánk.
Mert miért is hozták létre annak idején a pénzt? A javak visszaszerzése céljából.

Manapság pedig a pénzmániás világunkban, lassan az emberek üldözőjévé kezd válni. Azt hisszük, hogy ideális életünk csak pénz által lehetséges, ugyanakkor mindennapi frusztrációnknak gyökerét jelenti. Régóta nem akarjuk megérteni a pénz ránk gyakorolt érzelmi hatását, pedig pontosan ez van leginkább a mögött, hogy annyira tudni akarjuk mindennek a pénzbeni árát,
de az igazi értékét viszont semminek sem.

A föltett kérdésedet megtoldanám azzal, hogy

Ki húz hasznot a fennálló állapotból? Kinek az érdeke?

„Kérdés, hogy el kell e hinni azt, amiben élünk.
Illúzió vagy valóság?”
Én azt mondom: Ahhoz, hogy megváltozzon a világ, először nekünk kell megváltozni.

Ha először hiszel magadban,azután hihetsz abban is amiben élsz!
Az illúzió valósággá válik!




Előzmény: Norbi20Eger (658)
Norbi20Eger Creative Commons License 2010.04.28 0 0 658
Úgy is föltehetjük a kérdést, hogy rólunk szól ez, vagy a pénztárcánkról?
Előzmény: Norbi20Eger (657)
Norbi20Eger Creative Commons License 2010.04.28 0 0 657
Mond azt, hogy a televízióban nem látsz ilyen tudatmódosító dolgokat és tömeges elbutítást!
Vannak az ilyen nevettetős műsorok, ahol táblán jelzik a közönségnek, hogy mikor kell tapsolnia, mikor nevetnie.
Mintha meg akarnák vonni a véletlenszerű, természetes érzéseket, vagyis az egyén szabad akaratát.
Mellesleg sokan néznek televíziót (tele látomást) azonban nem lesznek tőle se okosabbak sem érző lelkűbbek. Ennek hatását az utcán le is lehet tesztelni. Az emberek félnek egymástól, egymásra nézni sem mernek és nem is akarnak.
Ott a rádió. Olyan tartalmat, ami a világ negatív dolgaira hívná fel a figyelmet nem is játszanak le. Mikor hallottunk rádióban egy derék Alvin és a Mókusok, Depresszió, Replika, Tankcsapda, Hatóságilag Tilos, Bikini- Eltévedtem a Mennyország Felé számokat. Tankcsapdától is csak a békésebbeket adják le. Az egyszerű dalt és a Mennyország Touristot. Cenzúrázva van az igazság.
El van rejtve a szemünk elől. Helyette viszont vehetünk kacatokat a boltban.
Agymosottá varázsolnak minket pillanatok alatt.
A tévéből zúdulnak ránk a reklámok tömkelegei, amelyek arra ösztönöznek, hogy vegyük a szénsavas löttyöket, energiaitalokat, ami növeli az impotenciát és nagyon nem egészséges. Vegyünk minél több és jobb tisztítószereket, amiktől már betegesen tisztává varázsolhatjuk otthonunkat. ha nem tetszik a világ elmehetünk moziba is, vagy otthon ülve nézhetünk valami jó filmet, amivel kompenzálhatjuk a világ iránti elégedetlenségünket és undorunkat.
A jelenlegi világ a legjobb manipuláló eszköz.
Hihetően dolgozik és igyekszik mindenkit beszervezni.
Aki pedig nem hisz nekik: bűnözők, bolondok, szabályszegők, törvényt nem tisztelők őket pedig bezáratják, mert még a végén mindenkinek kedve lenni szabadnak lenni.
Ha még kicsik vagyunk a suliban a tanárnak nevezett diktátorok ügyelnek ránk és megfélemlített rendben tartanak minket. A főnökök hiba esetén kirúgnak minket.
Hol van itt a demokrácia, szeretet, megértés, egymásért élés?
Ha valaki jól érvel miért jó ez nekünk, talán még el is hiszem.
Kérdés, hogy el kell e hinni azt, amiben élünk.
Illúzió vagy valóság?



Előzmény: e.n.c.i.t.i.m (656)
e.n.c.i.t.i.m Creative Commons License 2010.04.27 0 0 656
"Sosem tudni, kire milyen hatással vannak a halucinogének, tudatbefolyásoló dolgok."

Valamilyen szinten mindenki befolyásolja mások tudatát.Például Te is,azzal,hogy felvetettél egy témát,

(és természetesen azért,mert a kíváncsiságom és tudásvágyam a téma iránt arra sarkallt,) :)))

meg is néztem,valójában mit is találok e témában.Így rátaláltam Dr.Drábik János Tudatmódosítás című könyvére.
A tudatbefolyásoló agykontrollról amiket ír,az bizony elég durva.Majdhogynem a paranoia határait súrolja.

A legszerényebb véleményeim is az erről az egészről,hogy ha valakinél tényleg elérik ezzel a céljukat,arra szerintem teljesen kár időt vesztegetniük.
Ha valaki a tudatbefolyásoló agykontrollnak ÖNKONTROLLAL

(a Silva-féle agykontroll ha jól használjuk,végül is önkontroll)

ellent tud állni,na az már valami!

Én a gyengék fegyverének tartom az alábbiakat:

"A tudatbefolyásolás jelenlegi gyakorlata

A gyakorlati alkalmazás szempontjából tudatbefolyásoló agykontrollnak azokat a módszereket tekinthetjük, amelyeket a célszemély tudomása és hozzájárulása nélkül rejtve alkalmaznak azért, hogy magatartását megváltoztassák. Erre sor kerülhet olyan helyeken, mint a célszemély otthona, és eddig leginkább a sajátjának tartott észbeli, lelki tevékenysége, agyműködésének egésze.

A tudatbefolyásolás egyik formája, amikor működtetői a nyilvánosság tereit használják a célszemély zaklatására. Ilyen lehet az utca, az internet, az elektronikus és a nyomtatott tömegtájékoztatás. Az irányítóknak a látókörébe kerülhet találomra is egy személy.
Ez akkor alakul át agykontrollá, amikor megfigyelése rendszeressé válik, és zaklatását kombinálják a személyes információk megszerzésével. A cél tehát totális megfigyelés alá helyezni egy személyt, és az így szerzett információkat felhasználni tudatának és magatartásának befolyásolására. A megfigyelési eszközök a telefonlehallgatástól a lakásokba, valamint az autókba elhelyezett audiovizuális „poloskáktól” és az internet ellenőrzésétől egészen a legfejlettebb műbolygós megfigyelésig, a szuperérzékeny elektromágneses érzékelőrendszerek komputeres elemzéséig terjednek, beleértve az implantátumoknak az emberek testébe való – hozzájárulásuk nélkül történő – beültetéséig. A célszemély ingerléséhez felhasználják a zaklató telefonhívásokat, az utcai megfigyelést, híresztelések terjesztését, az elektromos megvilágítás manipulálását, az internetes üzenetek zavarását, a mikrohullámú eszközök és az akusztikus fegyverek bevetését, az elektronikus és nyomtatott tömegtájékoztatásban elhelyezett üzeneteket, hangok továbbítását, amit csak a célszemély hall, továbbá az agyműködés közvetlen stimulációját."

......kész diliház! ;) :)))))

/Egyszer én is megtettem a szomszédainkkal ugyanezt!
A hatás dettó! /

Szerencsémre,és(véletlenül) ;) a körülmények változtak! :)))))
Előzmény: joy (652)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!