Keresés

Részletes keresés

jwdo07 Creative Commons License 2015.08.19 0 0 84984
DC olyan mint az osmagyar zsebdiktator. Hallottam ennel szebbeket is rola amikor a Citadellat viziteltuk Bpn. Nem szeretik a - idezem,tehat nem en mondtam - kalapos ....... !! Ilyen cifrat reg hallottam. Mindegy, vissza DChez. Ot nem kezeltek Graz-ban, ez a jo hir. Viszont a KGB probalta beszervezni a 80as evekben. Valoszinu sikerult nekik mert utalja Europat. Pont mint a ruszkik....

https://en.m.wikipedia.org/wiki/David_Cameron

De hogy probaljunk meg egy kis szemelyiseg profilt felallitani:

When commenting in 2006 on his former pupil's ideas about a "Bill of Rights" to replace the Human Rights Act, however, Professor Bogdanor, himself a Liberal Democrat, said, "I think he is very confused. I've read his speech and it's filled with contradictions. There are one or two good things in it but one glimpses them, as it were, through a mist of misunderstanding". Az education alatt kell keresni. Demokratikus uton megvalsztva majd o megmondja mi a jo az embereknek. Az lesz amit o akar. Akkor ez most mi? Demokracia?
Előzmény: AndLivedHappilyEverAfter (84980)
jwdo07 Creative Commons License 2015.08.19 0 0 84983
Mikor megkaptam ezt az emilt(miutan hazajottunk bangliaba) csak annyit tudtam kinyogni, hogy: E???! Azutan: what a ...(f-nelkul) x5szor. Asszony nem erti mi van, kerdezi de en korbeirni is csak nehezen. Nem fogta at a tudatom. De gondolom a MNYP ugyintezok tudata sem, hogy a rajuk bizott penzel van bizony kotelesseg is. De mit is varunk egy penzugyi szervezettol - es az igazsagszolgaltatastol - ha a felugyeleti szervet(mnb) egy idiota(k) - nem en mondtam, hanem az ugyeszseg - vezeti(k):
http://444.hu/2015/06/24/ugyeszseg-matolcsy-vagyonnyilatkozatarol-arra-kovetkeztetni-hogy-a-valotlan-adatok-szolgaltatasat-tudatuk-atfogta-volna-nem-lehet/

Konkluson: akkor most mi a repedt here van a penzemmel? Fogok valamit kapni vagy sem? Nem tudjak. Nekem kell esteleg fizetni? Majd kiderul...
Előzmény: seci (84979)
cam aro Creative Commons License 2015.08.18 0 0 84982

nem tudom. 

 

terv van mindig, mindenre. 

ezekhez eleg penz.. az sose. :D 

 

 

Előzmény: jwdo07 (84975)
AndLivedHappilyEverAfter Creative Commons License 2015.08.18 0 0 84981
Előzmény: AndLivedHappilyEverAfter (84980)
AndLivedHappilyEverAfter Creative Commons License 2015.08.18 0 0 84980

https://en.wikipedia.org/wiki/Proposed_referendum_on_United_Kingdom_membership_of_the_European_Union

2015-ben az EU-ban maradas mellett voksol a tobbseg, de peldaul 2013-ban a tobbseg ki akart lepni. Hogy mi lesz jovore, vagy 2017-re, hogy mit intez addig Cameron, mivel lazit a tobbi politikus, lesz-e ujabb valsag (valsagban az elso reakcio hogy "lepjunk ki az EU-bol, akkor biztos jobb lesz"), lesz-e valami hatasa a gorog valsagnak (esetleges gorog kilepesnek), milyen cikkeket hoz majd le a media stb., mind-mind a jovo zeneje...

Előzmény: jwdo07 (84975)
seci Creative Commons License 2015.08.18 0 0 84979

Gondolom nem tegnap(elott) leptel at ide.

 

De akkor ezt "Magánnyugdíjpénztárban az Ön tagsága másik magánnyugdíjpénztárból történő átlépéssel jött létre az előző pénztár(ak)ban fennálló tagsága egyes hónapjai során az Ön egyéni számláján történt tételes jóváírások adatai nem állnak a Pénztár rendelkezésére." nem tudom ertelmezni...

 

Szoval itt vagy tag X eve/honapja es eleddig b@xtak a masik helyrol hozott penzeddel gazdalkodni? Vagy mi van???

 

-seci

Előzmény: jwdo07 (84978)
jwdo07 Creative Commons License 2015.08.18 0 0 84978
Eldontottem, feladom a MNYP szamlat es vege bedaralhat a zorbani rezsim. Van kalapja-nincs kalapja jatek ez az egesz ugy is. Fogtam magam elmentem BPre szemelyesen elintezi, alairni - ha mar halidejen vagyunk Mon, akkor mit csinalunk? Hat ugye(ke)t intezunk. Intezzuk. Azt mar el sem vartam toluk,hogy megmondjak mennyi az annyi, meg hogy 60 nap meg 8. a honap mittomenmilye. Mindegy. Ne zaklassanak tovabb, hogy fizessek be olyat ami nem lenne kotelezo de azert megis. Nem lenne sok,szinte semmi de ahogy eloadtak... Ahogy oregszem hisztisebb leszek. Talan. Szoval amiert az emilt bevagom az az,hogy ott voltam,alairtam stb de egy budos szoval nem mondat hogy na hat ez is kell. Mint dokument ahhoz, hogy normalisan kiszamoljak azt ami. Ezuton gratulalok a zorban rezsimnek: kongratyuleson, ezt Ti is elkurtatok. Szeretettel: jwdo07

Kedves jwdo07 Tagtársunk!

Pénztárunkhoz küldött társadalombiztosítási nyugdíjrendszerbe történő visszalépésre vonatkozó bejelentését megkaptuk, mely alapján tagsági jogviszonyát megszüntetjük a ... Magánnyugdíjpénztárban.

Tájékoztatjuk, hogy a hozamgarantált tőke és így a visszalépő tagi kifizetések számítását a Pénztárnak jogszabály által meghatározott képlet alapján kell elvégeznie. Tekintettel arra, hogy a ... Magánnyugdíjpénztárban az Ön tagsága másik magánnyugdíjpénztárból történő átlépéssel jött létre az előző pénztár(ak)ban fennálló tagsága egyes hónapjai során az Ön egyéni számláján történt tételes jóváírások adatai nem állnak a Pénztár rendelkezésére.

Ennek okai:

ˇ a jogszabályi rendelkezések alapján* az átadó pénztáraknak nem volt kötelezettségük, hogy a hozamgarantált tőke megállapításához előírt havi jóváírások adatait az átvevő Pénztár részére átadják;
ˇ a törvényalkotó megszüntette a Pénztárak Központi Nyilvántartása rendszerét ahol ezen adatok hozzáférhetőek lettek volna;
*a magánnyugdíjpénztárak befektetési és gazdálkodási tevékenységéről a 282/2001. (XII. 26.) Korm. rendelet 29.§ 13. bekezdés
A Pénztár az átadó pénztártól adatszolgáltatásként jogszabály szerint az Ön átlépéskori számlaegyenlegét annak tőke és hozam bontását, a pénztár és portfolióváltásokra vonatkozó adatokat kapta meg.

Fentiekre tekintettel a Pénztár a számítások elvégzéséhez a rendelkezésére álló első havi jóváírás hónapjáig terjedő időszakra arányosan tudja felosztani a más Pénztárból áthozott egyenlegét.

Kérjük szíves együttműködését!

Amennyiben rendelkezésére állnak a korábbi magánnyugdíjpénztáraitól kapott egyéni számlaértesítők, és ezt a Pénztárhoz eljuttatja, úgy a számítás során a számlaértesítő szerinti havi adatokat is figyelembe vesszük.

Kérjük, az átadó pénztár(ak) által az Ön részére megküldött egyéni számlaértesítők másolatát szíveskedjen 2015.08.31-ig megküldeni Pénztárunk részére az alábbi lehetőségek valamelyikén:

ˇ faxon a 06 (1) -ös telefax számra;
ˇ E-mailen az egyéni számlaértesítők szkennelt példányát a kapcsolat@ .hu címre;
ˇ postai úton a Pénztár levelezési címére: Budapest,
Felhívjuk szíves figyelmét, hogy amennyiben a fenti dokumentumok a megjelölt dátumig nem érkeznek meg a Pénztárhoz, akkor a visszalépő tagi kifizetés összegét a rendelkezésünkre álló adatok alapján számoljuk ki és fizetjük ki az Ön által megadott kifizetési helyre.

Tagsági jogviszony vége:

A Pénztár a visszalépő pénztártag tagsági jogviszonyát a visszalépés bejelentése hónapjának utolsó napján, de legkésőbb a bejelentéstől számított 60 napon belül szünteti meg.

Kifizetési határidő:

A Pénztár a tag egyéni számlaegyenlege tagi kifizetéssel csökkentett értékét a Nyugdíjbiztosítási Alap részére és a visszalépő tagi kifizetést a pénztártag rendelkezésének megfelelően a tagsági jogviszony megszűnését követő hónap 8. munkanapjáig teljesíti.

Ha levelünkkel kapcsolatban bármilyen kérdése adódik, keresse bizalommal ügyfélszolgálatunkat a +36 -es telefonszámon, vagy a kapcsolat@ .hu e-mail címen. Pénztárunkat jobban megismerheti honlapunkról, melyet a www. .hu címen talál.

Üdvözlettel: xy ügyintéző kisiparos
Előzmény: Pomber Béla (84977)
Pomber Béla Creative Commons License 2015.08.18 0 0 84977

De itt most nem is o a problema hanem a masik gengszter/maffia oldal. Es ez a legnagyobb baj.

 

Ha nem is közvetlen politikai (világnézeti, elvi, satöbbi) okokból, de nem véletlenül vakargatom a fejemet ebben a topikban én is... mert amikor másfél évre előre kell az adódat befizetni, meg ha exportálsz akkor értelemszerűen áfa visszaigénylő leszel, de visszaigényelni nem lehet (kivéve aktuális kaja maffia, de azok 100 milliárdos tételben), viszont milliókkal ragadsz bent, s az a cash flow-dat rombolja, hát akinek hat apja volt a rio de janeiroi matrózkuplerájban, nos az töltse ezekbe a pénzt.

Előzmény: jwdo07 (84974)
KawaBazsy Creative Commons License 2015.08.18 0 0 84976

Meneküljön, aki gyáva. Kiskirályokat le lehet "váltani".. :-)

Előzmény: jwdo07 (84974)
jwdo07 Creative Commons License 2015.08.18 0 0 84975
http://www.atv.hu/kulfold/20150818-tulekednek-az-allampolgarsagert-egyre-tobben-felnek-a-brexittol
Es eredetiben:
http://www.theguardian.com/politics/2015/aug/17/dual-nationality-passports-eu-migrants-fear-brexit-european-union-referendum

Meg nekunk sincs meg az allampolgarsag. Meg hezitalok. Nem keves penz csak ugy kidobni az ablakon. Mekkora lehet most az esely valyon? 50-50%? Es akkor ha azt a kb 3500 fontot inkabb felteszem lottora? ;-) kb ua az esely... Ha nyerunk megyunk Maltara elni vagy veszek egy Gorog szigetet.

Cam, ti be akarjatok adni a papirokat majd?
jwdo07 Creative Commons License 2015.08.18 0 0 84974
Beci :-) o az egyetlen normalis baloldali politikus. Szvsz.

De itt most nem is o a problema hanem a masik gengszter/maffia oldal. Es ez a legnagyobb baj. Mert nincs ra megoldas. Vagyis van de azt inkabb nem irnam le.

Itt egy regi cikk szegedi vonatkozassal:
http://m.hir24.hu/hirek/gazdasag/CBA-s-svajci-offshore-kapcsolat-a-Quaestornal

Ehhez az altalad emlitett egyennek nem sok koze volt/van nemde?

Mindegy is. Az eset friss, szinte kar is a rendorseghez vagy a birosaghoz fordulni mert az "igazsagszolgaltatas" mar az emutnyocev gyozteseik oldalan all... Akkor mi maradt? Javaslat a fiataloknak: kopni egyet es pakolni. Mo-t leirni?!

De ezt a sztorit azert meg a gyerehazafiatal szervezoinek a kepebe vagnam, hogy beszeljenek zorban oligarchajaval mert ezzel a sztorival csak keresztbe tesz a programnak.
Előzmény: Pomber Béla (84973)
Pomber Béla Creative Commons License 2015.08.18 0 0 84973

Szegeden szoci kiskirály van...:-))) Csak gondoltam szólok.

Előzmény: jwdo07 (84972)
jwdo07 Creative Commons License 2015.08.18 0 0 84972
Van egy friss tortenet orbanisztanbol, pontosabban Szegedrol - raw intel kategoria - ami kemeny de nagyon, es ez ha igaz(eddig 99.9%) akkor nem kell csodalkozni azon,hogy a fiatalok akik a jovot jelentik a hazanknak(a reginek) kopnek egyet es hatat forditanak ennek a szemet(es meg sorolhatnam milyen) korrupt diktatorikus zorbanrezsimnek. Ott dogoljenek meg magukban az oligarchak meg az embereik.

Fiatalok! Irany az a sokat szidott budos nyugat. De addig amig itt is nem epul vasfuggony. Marmint nyugat es kelet kozott. Orbanisztan soha nem fog megvaltozni. Mondtam mar hogy csak szarabb lesz - tele van kis-kiralyokkal...
jwdo07 Creative Commons License 2015.08.18 0 0 84971
Akkor megnyugodtam, hogy azert nem logok ki a sorbol. Vagy csak egy kicsit... :-) Raadasul tok jo stilusban ir es jokat, ugy hogy szoktuk olvasni.
Előzmény: KawaBazsy (84970)
KawaBazsy Creative Commons License 2015.08.16 0 0 84970

Olvasom már régóta, a 2 konteókönyv is megvan. A szerző egy értelmes ember, volt nyomozó, alaposan körbe járja a témákat..

Előzmény: jwdo07 (84969)
jwdo07 Creative Commons License 2015.08.16 0 0 84969
Ha mar "konteok" es DSZ szelleme kisert ;-)
http://konteo.blogrepublik.eu/2015/07/14/menekult-konteok/
Ez egy egesz jo blog.
jwdo07 Creative Commons License 2015.08.16 0 0 84968
:-D hahhh... Jo lenne,de munka-munka-munka. Foallas es mellek allas melle lett egy 3. is. De neha azert raerek forumot(is) olvasni.
Előzmény: cam aro (84949)
AndLivedHappilyEverAfter Creative Commons License 2015.08.15 0 0 84967

Azota megint volt 6-7 robbanas ugyanott...

Előzmény: cam aro (84966)
cam aro Creative Commons License 2015.08.14 0 0 84966

utolso olvasatom 50 halottrol szolt,

...hat .kepeket elnezve lesz ott 500 is.. :/

Előzmény: AndLivedHappilyEverAfter (84965)
AndLivedHappilyEverAfter Creative Commons License 2015.08.14 0 0 84965

Nem tudni mi robbant fel Kinaban, de igen durva volt: http://toochee.reblog.hu/oriasi-robbanas-tiencsinben

cam aro Creative Commons License 2015.08.13 0 0 84964

storno.. VII. 

Előzmény: cam aro (84963)
cam aro Creative Commons License 2015.08.13 0 0 84963

 vii 

 

Előzmény: cseik (84959)
AndLivedHappilyEverAfter Creative Commons License 2015.08.13 0 0 84962

Kollega volt minap Franciaorszagban, hat orat rostokolt Calais-ban, mert a hatosagok az osszes kamiont atfesultek migransokat keresve. Viszont a szemelyautokat beken hagytak, meghozza teljesen. Mondta is, a repuloterek magas biztonsagi szintjet/protokolljait nezve hihetetlen, hogy a Csalagutnal milyen lazan veszik az ellenorzest, gyakorlatilag szemelyautokat abszolut nem nezik at (legalabb is akkor nem neztek), elvileg telerakhatta volna a csomagtartot szinultig robbanoanyaggal, senki nem vette volna eszre. Elegge gáz...

Előzmény: cseik (84960)
AndLivedHappilyEverAfter Creative Commons License 2015.08.13 0 0 84961

Persze. Azok a repulok, legenyseguk, utasaik tenyleg eltuntek. Aztan hogy tenyleg ezek csapodtak-e be, az mar mas kerdes. Ha szervezett dolog volt, akkor az is kerdes, hogy mi volt az ok: biztositas, casus belli, politikai figyelemeltereles, stb. Ha szervezett volt, akkor a legszornyubb a dologban, hogy valakik kepesek voltak aktivan felaldozni (megolni) xxxx embert celjaik elereseert (persze a passziv se szep, amikor "csak" tudjak hogy pl egy termek karos az egeszsegre, de tul profittermelo ahhoz, hogy kivonjak a forgalombol stb).

Előzmény: cseik (84960)
cseik Creative Commons License 2015.08.13 0 0 84960

azért a merénylet tényét ne vonjuk kétségbe. megtörtént és valószínüleg terroristák követték el. csak az a kérdés, hogy ki találta ki és intézte el, hogy meg is történjen.

 

Előzmény: AndLivedHappilyEverAfter (84958)
cseik Creative Commons License 2015.08.13 0 0 84959

lehet hogy a vii volt a fizetség hogy az ikrekkel ezt megcsinálhassák.

ez az épület úgy csuklott össze, hogy az minta lehetne az irányított robbantáshoz.a két torony detto.

acél nem olvad meg épülettűzben. meggyengül, de nem folyik meg. de ha mégis, akkor meg mivel nem teljes emelet égett egyenletesen, tuti, hogy oldalra dől. ha meg oldalra dől, nem összerogy, hanem eldönti az épületet. ha egyáltalán eldönti és nem csak leborul róla. ha meg a zuhanás súlya rogyasztaná az épületet, akkor az nem szintről szintre csuklana össze, hanem az alapnál kezd megrogyni. és ha össze is csuklik, az tényleg nem a szabadesés sebességével történik.

tartószerkezeti következtetései a filmnek helytállóak. engem ez meggyőz.

és nem elhanyagolható, hogy eltünt x tonna arany. eltünt egy valag terhelő információ. irtózatos anyagi hasznot hozott  a tulajdonosnak, a biztosító kifizette egy veszteségesen működő épület bontását és elvi értékét. jó politikai okot adott fegyveres támadásra, zöld utat engedett egy csomó bel- és külbinztonsági intézkedésre, amit máskülönben nem nyeltek volna be az emberek (ellenzői csoportok).

sokan és nagyon jól jártak vele.

 

én ezzel pont fordítva vagyok, mint általában a hoaxoknál a hívők. eszemmel elhiszem, csak nem akarom elhinni, hogy van aki képes ilyenre. bár eszemmel tudom, hogy van aki képes.

 

Előzmény: Pomber Béla (84957)
AndLivedHappilyEverAfter Creative Commons License 2015.08.13 0 0 84958

Na meg a Pentagonba csapódott repulo, amit egyetlen kamera sem vett fel, senki nem fenykepezett le, amit egy vadaszpilotanak is becsuletere valt volna igy manoverezni, na es persze ami szoren-szaran "elparolgott" a "nagy hotol" (meg a hajtomuvek is)...

Előzmény: Pomber Béla (84957)
Pomber Béla Creative Commons License 2015.08.13 0 0 84957

Nem a két torony a kunszt a történetben hanem a VII-es épület. Ami "csak úgy" saját magától összedőlt és úgy kigyulladt, hogy ott tényleg megolvadt a vas.

Előzmény: cseik (84955)
giornalista Creative Commons License 2015.08.13 0 0 84956

eezaaaaz, végre megint berakta valaki 2 év után!

 

hátha előkerül DSZ :DDD

Előzmény: cseik (84955)
cseik Creative Commons License 2015.08.13 0 0 84955

 

nem vagyok hoax hívő, de ez elgondolkoztatott. a fizikai rész nagyrészt helyes. ha a nyilatkozók nem hazudnak, akkor ez az igazi borzalom. szerintetek?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!