Keresés

Részletes keresés

raatali Creative Commons License 2015.01.10 0 0 11628

Köszönöm a dícsérő szavakat, őszintén szólva jól esik. Férfiasan be kell valljam, hogy a torna vis maior okok - nagyobbik kisfiam műtéte, karácsonyi készülődés két kisgyerek mellett, vállgyulladásom és Jimmy Jump (másfél éves fiam :) ) előre nem kalkulált tevékenysége miatt megtorpant a torna, de ha ahalsztva is természetesen lejátszásra kerül.

Az események eredmények, kedves szavaitoknak hála közzé lesz téve, ha nem itt, akkor máshol más formában. :)))

Előzmény: nj (11623)
mestalla Creative Commons License 2015.01.10 0 0 11627

Na most,hogy minden happy játszottam az asszonnyal egy meccset:

 

 

CHILE-PERU   0-0

 

 

:D :D 

FCFRBD Creative Commons License 2015.01.10 0 0 11626

Örülök, hogy kezd visszatérni a megbékélés, a topikba.

Én is a két topikos felállás mellett szavazok, a képek néha tömegével jelenhetnek meg "odaát", és itt lehet vitázni, keres/kínál, meccsjegyzőkönyv olvasás, Gombfocigyűjtők és Képszerkesztők Országos Találkozója szervezése stb.

 Eszembe jutott, hogy néha gyerekként is nagy felháborodás, vérre menő vita alakult ki egy-egy helyzet megítélése miatt gombfocizás közben, vagy ha valaki a másik számára kedvezőtlen új szabályt próbált bevenni a játékba. Mondjuk nálam ez elég ritka volt, de előfordult.

 Tény, néha bealszik a fórum, és nincs új téma, ha valaki megpróbál életet lehelni belé - legyen mondjuk a jegyzőkönyv beírása - nem kell rászállni, meg kell fogalmazni a kritikát, a másik félnek pedig vagy elfogadni, vagy érvelni a saját bejegyzése mellett.

 Őszintén szólva, ha olyat látok, mint mondjuk Bumburnyák egy bejegyzése, az év vége felé, hogy már nem, vagy csak ritkábban fog képeket közzétenni, az azt vetíti elém, hogy még lejjebb degradálódik a fórum.

Ha vagyunk összvissz 20-an, akkor mindenkit meg kell becsülni, ha valakit nem tart itt egy-egy téma, vagy nem érdekel valami, másnak még érdekes lehet.

 

Talán időről-időre kéne ötletelni, mint a humoristák, hogy mivel lehetne felpezsdíteni a közösséget. Ezt meg lehetne vitatni, és amire többen "harapnak" azt végig vinni, majd ha ez kifulladt, feldobni más, új témát. Kreatívan és termékenyen. Mi akik csak nagy ritkán szólunk, talán, mi is aktívabban belefolyhatnánk, de meg lehet érteni, ha csak áhitattal nézzük a profikat, vagy csak egyszerűen azért nem szólunk, mert nem érdekel minket a téma :-). Továbbá van úgy, hogy nem sok idő jut arra, a napi feladatok mellett, hogy a gombfocival foglalkozzunk. Új tagok keresése lehetne még kihívás, de ez elég kilátástalannak tűnik, mert a régi barátok már nem foglalkoznak ezzel, max annyira, hogy "de jó régen mennyit játszottunk", aztán mennek tovább a dolguk után, a fiatalabb korosztály pedig inkább FIFÁzik, ha focis játékról van szó. Azért ha a topik elejére pörgetünk, a tagság azért cserélődött némileg.

 

Feldobok egy témát: Magyarok a Nagyvilágban, és aki érez késztetést szerkeszt egy csapatot, vagy többet, ahol magyar játékos szerepelt. Ez akkor jutott eszembe amikor az ünnepek alatt csapatképeket kerestem, és rátaláltam néhány magyarra. Már volt korábban Real Madrid Puskással, Barcelona Kubalával, Kocsissal.

 Én lehet egy Ekerent csinálnék Kovács Ervinnel, vagy IFK Mariehamn Gruboroviccsal, Genk Brockhauserrel, Gent Petryvel, Haka Babócsy - Vilnrotter - Andrással, és találtam egy képet a Vidi egykori védőjével, Varga Ernővel (most nem emlékszem melyik finn csapatban játszott) és  ezeket ki-ki a saját stílusában megszerkesztené, vagy pl. egy adott stílusban: brazil, x-es/kispoharas fekete-fehérben, színesben, háttérrel, háttér nélkül, vagy a saját kedvenc korszakának stílusában. Vagy egy másik ötlet: magyarok/magyar csapatok az európai klub kupákban, és ellenfeleik. Sajnos szerkeszteni, fórumozni a dolgos hétköznapokban nem mindíg lesz idő, újra indul a mókuskerék a munkahelyeken

Lehet az ötleteimet is vitatni, bírálni, támogatni ;-).

 

Ezúton is Kívánok Minden Topiktársamnak Békés Boldog (Gombfoci)Eredményekben Gazdag 2015-ös Évet.

 

arsenal4 Creative Commons License 2015.01.10 0 0 11625

Csatlakozom az elöttem szólóhoz. Nekem is tetszett a mérközések leírása.ÜGYES !!!

Előzmény: nj (11623)
robbie.taylor Creative Commons License 2015.01.10 0 0 11624

Egyetértek, az tényleg ötletes és szellemes volt, pont az ilyen írások színesítik a Fórumot. KÍváncsi is lennék a folytatásra.

Előzmény: nj (11623)
nj Creative Commons License 2015.01.10 0 0 11623

"És bizony elég szomorúnak tartom Tandori Dezsőhöz hasonlítani Advocado4ék bajnokságát, mert Tandori gyerekeknek írt, elég magas irodalmi szinten mesekönyvet!"

 

Egy kis helyesbítés: én nem Advocado-ék bajnokságát hasonlítottam Tandorihoz, hanem Raatali Tornoui de France-beharangozóját, ami nemcsak puszta eredményközlésből állt. Ezzel egyébként nem minősíteni akartam az írását (bár, véleményem szerint egyáltalán nincs oka szégyenkezni, még ha ez nem is "magas irodalom"! :-)), hanem a stílusbeli hasonlóságot emeltem ki. 

Egyébként nekem tetszett, szórakoztató volt olvasni, de hát ízlések és pofonok...

Előzmény: A-punk (11610)
robbie.taylor Creative Commons License 2015.01.10 0 0 11622

Sörügyben nálam nem lehet vakvágányra futni!!!  :)))) (na jó a citromos, narancsos sörökkel hadilábon állok)

Előzmény: Törölt nick (11621)
Törölt nick Creative Commons License 2015.01.10 0 0 11621
...ezzel a sörös dologgal a dánoknál már vakvágányra futottunk egyszer:-)

DE MINDENKI EGÉSZSÉGÉRE!!!
Előzmény: robbie.taylor (11615)
A-punk Creative Commons License 2015.01.10 0 0 11620

És főleg a tiétekre! :)

Előzmény: Törölt nick (11619)
Törölt nick Creative Commons License 2015.01.10 0 0 11619

........Egészségedre.......

Előzmény: A-punk (11617)
robbie.taylor Creative Commons License 2015.01.10 0 0 11618

2008-ban amikor az előző nickemmel ("robbietaylor", így egybe) regisztráltam akkor is forrt itt a levegő, de annyira hogy ijedtembe vagy egy hónapig nem is mertem írni!   :)))

Előzmény: Törölt nick (11616)
A-punk Creative Commons License 2015.01.10 0 0 11617

Nyitom! :)

Előzmény: robbie.taylor (11615)
Törölt nick Creative Commons License 2015.01.10 0 0 11616

..Ámen........Úgy legyen...........

Előzmény: robbie.taylor (11615)
robbie.taylor Creative Commons License 2015.01.10 0 0 11615

 

Támogatom az ötletet! Egészségetekre!  :))))

Előzmény: Törölt nick (11614)
Törölt nick Creative Commons License 2015.01.10 0 0 11614

..mint jeleztem többször én békepárti vagyok (remélem ezt olvassák a muszlim gombfocikedvelő barátaink is:):):):).-akik megnézték a másik topikot értik.........

 

.....ez az egész már lerágott csont úgy, hogy javaslom térjen vissza a topik az eredeti mederbe,és borítsunk fátylat erre az egészre. Egymás burkolt szúrkálása,nem ide való . Felnőtt emberek vagyunk ,- AKIK GYEREK JÁTÉKOKAT GYÜJTENEK-,

 jó lenne ha végre visszatérne a nyugalom erre a topikra.Megértem mások 

véleményét ,és el is fogadom.  A világon nem haragszok senkire,meg sem vagyok sértődve.Ez a topik valóban a gyűjtők topikja.És ez így a legjobb.Él ez is,hol jobban pörög,hol téli álmot alszik.

 

.........és mivel nagy a távolság ,kérlek titeket igyatok meg egy sört ,úgy mint ha 

egy aztalnál ülnétek és fejezzük be ,és felejtsük el ezt az egészet.

 

 

......................ELVÉGRE FELNŐTTEK VAGYUNK..................

raatali Creative Commons License 2015.01.10 0 0 11613

Sziasztok!

 

Én sok éven keresztül külső szemlélő voltam (még csak nem is voltam regisztrálva), olvastam, nézegettem. Mikor úgy éreztem, hogy tudok valami pluszt adni, akkor regisztráltam. Ekkor már két részre volt bontva a történet, amik párhuzamosan megfértek egymással. Én kizárólag a fórumok elnevezései alapján osztottam itt-ott meg dolgokat.

Szerintem maga az elnevezés, hogy "Gombfoci képek és kivágó sablonok" egy eléggé pontosan és körbehatárolhatóan megfogalmazott név, ami alá egyértelmű milet tesz fel az ember, miről mndja el a véleményét.

A másik megnevezés "Gombfoci" lássuk be meglehetősen tág fogalom.

Kinek mit jelent a gombfoci?

Számomra gombfoci, a gombfoci története, hogy milyen csapatok vannak (x-es, Kardos, Bumbi féle), hogy valaki milyen újdonsággal állt elő (ismét csak Bumbi féle, amit nem kívánt maga részére megtartani, hanem mindenkivel hajlandó megosztani), vagy mást ne mondjak az in memóriam csapatok is hiszen ez egy játék, ahol emléket állíthatunk elhunyt játékosoknak is. De úgyanígy gombfoci számomra maga játék, a szabályok, ki mivel játszik, kikkel játszik, maga az ÉLMÉNY.

Nem a mundér becsületét kívánom menteni (bár nem gondoltam volna, hogy lavinát indítok el azzal, hogy leírom egy kupa első lépéseit, ahogy én azt megéltem.)

A-punk igen sarkosított valóban, de mikor leírtam a nyilatkozatokat, akkor nem az utcán sétáltam és a járókelőknek meséltem el, miként éltem meg, hanem egy Gombfoci nevű fórumon, egy gombfocihoz kapcsoló dolgot írtam le, ez is hozzá tartozik szerintem. Ahogy ezt Advocadoék is tettek ezt követően….

Hogy ez nem tetszik mindenkinek, vagy még inkább nem kíváncsi mindenki rá? Ez, így van teljesen rendjén, nem vagyok Nutella, hogy mindenkinek örömet okozzak :)))

A fanyalgóknak viszont meg azt kell elfogadnia, hogy ha nem tetszik túllépek rajta, nem olvasom.

Ezzel együtt, ha valaki megoszt valamit (ezt egy korábbi hozzászólásomban leírtam már), akkor a kritikákat is el kell fogadni, különben olyan lenne, mint azok a lányok, akik kidobják mellük, seggük, aztán meg fel vannak háborodva, ha meg akarják d…ni őket…én is levonom a konzekvenciákat és nem írom le a torna további alakulását. Ettől még lesz megosztott csapatom a másik vonalon, ha itt olyan téma van, amihez érdemben hozzá lehet szólni megteszem.

 

Én úgy gondolom, röviden leírva az eddigieket, hogy mindenkinek mást jelent a gombfoci, más oladalról közelíti meg, de mindez "a" gombfoci, amit megosztunk egymással…aminek a Gombfoci nevű fórumban feltétlen helye van.

Nekem teljesen rendben van, hogy két fórum van, de ahogy Bumbi írta (aki szerintem sem volt aggresszív, vagy támadó), hülyeség lenne, most mindennek külön fórumot létrehozni.

 

Még egy pillanatra visszatérnék Bumbi szavaira, ahol kifogásolta, hogy a kritika onnan jött, ahol nincs aktív részvétel a fórumban. 

Ebben is van igazság és csak annyit szeretnék hozzátenni, hogy persze lehet kritikákat megfogalmazni, amit meg el kell fogadni (mint írtam előbb), de azért nem ártana, ha kritika építő jellegű lenne, és nem csak egy kijelentés, hogy ez, így lapos, gyenge és érdektelen.

 

Még biztos tudnék írni, de most hirtelen ennyi jutott az eszembe.

 

 

Előzmény: A-punk (11610)
robbie.taylor Creative Commons License 2015.01.10 0 0 11612

Most komolyan, ha valaki leírja a véleményét azt miért kell támadásként felfogni? Agresszívan reagálsz és kioktatod, hogy tegye izgalmasabbá a fórumot miközben éppen azt teszi, ugyanis a hozzászólásával máris érdekesebb az oldal hiszen egy újabb nézőponttal gazdagodtunk.

 Én is ritkán írok ide, de rendszeresen olvasom a topicot. Az eredményeitek valószínű csak benneteket érdekelnek de ez nem is gond. Van egy egyszerű megoldás, nyitsz a G-portálon egy oldalt mint sokunk tette és ott követheti a bajnokságotokat aki akarja. Így máris megoldódott a kérdés.

Előzmény: Törölt nick (11611)
Törölt nick Creative Commons License 2015.01.10 0 0 11611
A bajnokságok leírása nem a gombfociról szól!!! Hát akkor miről talán az uborkatermesztésről? És mi nem hasonlítgatjuk magunkat senkihez...nem tudom honnan vetted? Unalmas a fórum:tedd izgalmasabbá!!!
Előzmény: A-punk (11610)
A-punk Creative Commons License 2015.01.10 0 0 11610

Sziasztok!
Sajnos valóban nem értünk egyet sok mindenben, de mint mondtam, ez ezért fórum... és ne haragudj, de nem mindenhez van kedvem hozzászólni.
Mint írtam, a kritika nem azért van, hogy mindenki megsértődjön, saját baján, hanem, hogy ütköztessük a véleményeket, és igyekezzünk tiszteletben tartani a másikét.
A bajnokságok leírása, szerintem is zsákutca. Mert nem a gombfociról szól. A korcsolyák árulása a fórumon is.  A képkészítés átvonulásával nem értettem egyet, mert ott mindenki megosztja, amilyen képet csinált, és más is hasznosíthatja. Én nem szoktam leszólni az általam nem tetsző képeket, hiszen mindenkinek megvan a saját ízlése, nekem a 60as és 70es és 80as (ebből az érából már csak az x-es) évek képeire hajaznak tetszenek, de nem tennék megjegyzést mások munkáira, ha azok színesek, és a játékos családja van is a háttérben, hisz aki csinálta, annak ez tetszik, és tetszhet másnak is. A lényeg, hogy képek készítéséről szól az a fórum!
Izgalmas, érdekes, ha információkat adunk különböző fellelő helyekről, csapat típusokról. Mindig vannak újabbak, amik hol jobban tetszenek, hol kevésbé. De ezt mindenki eldöntheti magának.
Ha a szabályait teszi közzé valaki, az is lehet érdekes. Még akkor is, ha én nem fogok mondjuk Pilaca vagy nj szabályaival játszani, de ettől még érdekes lehet, és akár elgondolkoztató is.


Ha valaki arról ír, hol, milyen körülmények közt játszik, kikkel, az is lehet érdekes, egyszer. De hogy egymásnak írogatnak a bajnokság résztvevői a fórumon, hogy milyen jól leírtad az eredményt... ????

Megvan 1988ig visszamenőleg az összes gombfoci bajnokságom naplója, de nem gondolom, hogy bárkit is érdekel, hogy 1995-ben a Honvédom 2 -0ra verte a Kaposváromat, a gólokat Kovács Kálmán szerezte, kiállítottam Csábit és Pruknert, és nagyon izgultam, nyer-e a Honvéd... és utána leírhatom mint mondtak az edzők, akik szintén én vagyok.

Lehet ez így gúnyos, és bocsánat érte, de most kb ezeket olvashatjuk. Nekem sem nj, sem Advocado4 sem a te bajnokságod eredménye nem jelent semmit!
Azzal azért eddig is tisztában voltam, hogy véleményem legalábbis megosztó... és pont ez az oka, ami miatt nem igen írok. A képeimet sem osztom meg. Annak is meg van az oka. Egyszerű, pont az amin te is többször elkeseredtél. Nem tudom, egyáltalán érdekel-e valakit (mint a gombok, amiket csiszolgatsz) és minek posztoljak, ha senkit. Viszont, nem fakadok ki ezeken, egyszerűen elfogadom, hogy ez a tény.


Akiket érdekel a bajnokság eredménye, azok azok, akik ebben részt vesznek valamilyen formában. Ha ők ezeket egy fórumon akarják megosztani, csináljanak hozzá külön fórumot, és majd ha bárki mást érdekel azon a 3-4 emberen kívül, majd odalátogatnak. Ide meg max kiposztolják, "Idén nálunk a Laci volt a legjobb a Fiorentinával!".

És bizony elég szomorúnak tartom Tandori Dezsőhöz hasonlítani Advocado4ék bajnokságát, mert Tandori gyerekeknek írt, elég magas irodalmi szinten mesekönyvet! Ami (örök hálám érte) a gombfociról szólt. És bár, ha jól emlékszem, a Gyurinak nem tetszettek a verebek meg a mackók, de az pont a mesekönyv mivoltához kellett. Nem egyszerű eredmények voltak. Ha Tandori leírta volna, hogy Arsenal-Bristol 3-1, nem hiszem hogy sokan olvasták volna a könyvet. Én biztos nem.

Hun-Gári is írja, hogy "Ha kezembe veszek egy újságot ,magazint,ott is vannak olyan cikkek ami esetleg engem nem érdekel, de azt könnyen átugorhatom. Attól még legyen benne mert mást érdekelhet."
És ez is jogos, viszont úgy érzem, jelenleg a fórum csak erről szól, és ez nem Advocado4 hibája, hiszen senki nem akadályoz meg senkit, hogy tegyen fel valami izgalmasat is. De bevallom, én is csalódottan látom, na már megint volt egy NSZK-Belgium...

Bobleeswagger írja "nem zárt a csoportunk, mer bárki eljöhet játszani!"
Köszi a meghívást, majd, ha időm lesz, akár egyeztetünk is, de ettől ez a Topic a gombfociról szól, az meg a "Bobleeswaggers Button Champions News" :)

 Mindenkitől elnézést, hogy ilyen sarkos vagyok! Ezért is szoktam ritkán írni, mert, ha Advadoval, vagy Bobleeswaggerrel folyamatos és közeli viszonyban lennék, már én is rég mondtam volna valami hasonlót, mint Axon... természetesen nem a Fórumon, mindenki előtt, hanem négyszemközt! Viszont mivel csak fórum-cimborák vagyunk, ez nehezen megoldható!  Sajnos a Fórumot nem feltétlenül tartom alkalmasnak arra, hogy mondjuk Axon és Bobleeswagger ezt letárgyalja, erre sokkal jobb lenne egy sört inni... :)

Előzmény: Bumburnyák (11607)
Törölt nick Creative Commons License 2015.01.10 0 0 11609

Szia Axon!

 

Ha valaki hát Mestalla biztos nem támadott meg...én még csak-csak...denevezzük inkább vitának:-)

 

Egy dolgon érdemes elgondolkodn:ma már nem készülnek hivatalos gyári kivágók,csak az ocsmány gyári Fodor és Kardos félék...

 

Tegyük fel,úgy elméleti síkon:hogy egy valaki,modjuk Portoöcsi meg még mások is összegyjtik a valaha készült összes gyári csapatot...akkor miről fog szólni ez a fórum?

 

Nem lesz az:hogy figyimá' ezt és ezt szereztem ettől és ettől sattara-sattara...

...megvan minden befejeztem kész?

 

Nem írtok be eredményt mert,szerinted nem érdekel senkit...

 

Akkkor mégis mi tartaná életben szerinted?

 

Néhány év,és így fog zajlani egy gombfoci meccs:...találkozik X és Y...

X: te mit csinálsz szabadidődben?

Y: gombfocizok!

X: jú de állat,nyomunk nálam/nálad pár meccset szombaton?

Y: ááh nem számítógépen játszok...

X: az meg milyen?

Y: mindenki otthon marad,felrakja a csapatokat a pályájára...

X: aztán?

Y: felváltva pöckölünk és a chaten mondjuk hogy mi történik...

X: ???

Y: kezdődik a meccs:előre rúgtam a labdát Nyilasival úgy a térfeled bal oldalára...te jössz...

X: megpróbállak szerelni Törőcsikkel...húú nem biztos hogy sikerült...nem tudom hogy mit találtam el először a labdát vagy a játékost...most mi lessz?

Y: kisorsoljuk online dobokockával:nyomd meg az F8-at...

X: 4-est dobtam...te...

Y: 3-ast,akkor te nyerted a sorsolást nem történt szabálytalanság...mehet tovább a játék...

....

X: végeredményt el szoktad mondani valakinek?

Y: ááh,úgy van beállítva a szerverem,hogy csak az ismerősök láthassák...

 

...és ez így megy tovább...

 

Ugye nem valami ilyesmit akartok?Mert ez az elszigetelődés...

 

...a közösség és a  gombfoci halála felé vezet:-(

 

Én a különválásra szavazok:-(

Előzmény: Axon70 (11603)
nj Creative Commons License 2015.01.10 0 0 11608

Én inkább csak olvasom ezt a két topicot, de nekem ugyanaz a véleményem, mint "Arsenal4" Zolinak: bár a közöség létszáma és a hozzászólások gyakorisága nem indokolná, továbbá relevanciája is van (gombfoci kép nélkül, annak meg mi értelme?), de egyszerűen praktikusabb, ha a képeknek külön topic van, mert terjedelmesebbek, ha egyszerre többet feltesznek a szerkesztők és lapozgatni kell (jó, tudom, be lehet állítani, hogy 500 hozzászólás legyen egy lapon és akkor nem! :-)) és könnyebb áttekinteni őket, ha nem töri meg más.

 

Ugyanakkor azt már túlzásnak tartom, hogy az eredményeket is száműzzük innen, mert - bár annyira engem sem érdekelnek, pontosabban, paradox módon akkor érdekelnének, ha hosszabb szöveges tudósítás lenne róluk, mint Raatali "Tournoi de France"-ánál -, de csak az ereményközlés annyi helyet nem foglal el, hogy az olyan zavaró lenne, akit nem érdekel, simán át tudja lapozni. Ugyanaz volt a véleményem a "halálozási rovat"-ról is: ha valaki fontosnak érzi, miért ne emlékezhetne meg egy-egy legendás játékosról? Konkrétan én sem tettem meg, de nem is gondolom, hogy ez tényleg ennyire zavaró lenne!

 

Összefoglalva: szerintem maradjon a két topic, egy a képeknek, egy minden egyéb másnak, ami a Gombfocival kapcsolatos!

Bumburnyák Creative Commons License 2015.01.10 0 0 11607

..egy topik addig él, amíg történik hozzászólás..adminisztratív úton nem lehet megszüntetni, talán ezt csak a megnyitóik kérhetik, de inkább ők sem..

 

..így aztán, beszélhetünk erről, és véleményt is nyílváníthatunk, de addig, amíg egy ember is életben tartja a topikot, az bizony élni fog..

 

..mindezek ellenére érdekes a sok vélemény..ki, miként fogja meg a kérdést..

Törölt nick Creative Commons License 2015.01.10 0 0 11606

....mikor meg lett említve ,hogy homályba vész ez a topik ,én írtam egy  pár gondolatot ,melyben volt néhány ötlet mivel lehetne színesíteni ezt a topikot

-  életben tartani - köztük volt  az eredmények közzé tétele is.

Persze semmi válasz,de ez egyáltalán nem baj  (a gombfoci történrti könyv felpezsdítette a fórumot).A másik topikon számos komment volt egyébbként bajnokságokról ,én örültem neki.Sőtt mulattó volt olvasni .

Viszont én direkt ide írtam mindig ,pont azért mert ötletként lett ide megemlítve.

Sajnálom. 

 

 

 

Én még emlékszem ,mikor ketté vált a topik.És nagy szomorúsággal töltött el engem.

És aggodalommal ,hogy értékes személyeket veszítünk el.

De aztán ment a kettő egymás mellett , elmaradtak a viták,jól megfértünk egymás mellett..................Átláthatóbbá vált így mind kettő..................

 

Eddig is megnéztem mid két topikot,ezután is meg fogom.

Ha képeket szerkesztek,-a magam örömére,vagy megkérnek rá-,van egy oldalam ahová felrakom az egész csapatot,az indexre  csak 2-3 ízelítőt - a másikra...

(én nem egyessével szerkesztek, és az egész nem fér fel ide egyben,csak ezért )

 

.....a lényeg  legyen újra békesség........................................

Előzmény: Törölt nick (10348)
Bumburnyák Creative Commons License 2015.01.10 0 0 11605

..jó kifogás..!

 

(előbb megvárod, mit mond a sokaság, aztán majd előjössz a farbával meg Domenghinivel)

 

:-))))))))))))))))))))

Előzmény: portoocsi (11599)
Bumburnyák Creative Commons License 2015.01.10 0 0 11604

..tisztelt Axon kolléga..

 

..ennyit írtam neked, hozzád..:  "..kedves Axon kolléga..megnéztem..kritikai bejegyzésed előtt, utoljára tavaly szeptember 30-án tettél bejegyzést a fórumra..negyed év után visszatérsz és nekimész azoknak, akik életben tartják a topikot..miért is nem írtál ide hetente valamit, hogy legyen téma, legyen miről dumálni..legyen egy vita, egy beszélgetés..?  "

 

..nincsen benne semmi agresszivitás, semmi támadás, hanem egyszerű tényközlés..három hónap után bekukkantasz a fórumba és kritizálod annak folyását..ahelyett, hogy tettél volna valamit érdemben a topik tartalmasabbá tétele érdekében..   ..vagy tettél..?    ..én tévednék..?   ..ha sértőnek találtad a bejegyzésemet, elnézést, nem annak szántam..

 

..viszont még egy dologra felhívnám a figyelmedet, a te szavaiddal élve..: "egy nyilvános fórumon"  bárki, bármit hozzászólhat..még azt is, hogy kivel és milyen eredményekkel játszott gombfociban..  :-))))))))))

 

..ne vedd a szívedre..inkább gyere gyakrabban kolléga, és tedd érdekessé és igazán élővé a topikot..aztán jöhet a kritika..

Előzmény: Axon70 (11603)
Axon70 Creative Commons License 2015.01.10 0 0 11603

Kedves Bumburnyák!

Nem gondolom, hogy egy nyilvános fórumon több joga van annak megszólalni, akinek több a bejegyzése. Mint ahogy téged sem jogosít fel agresszív megnyilvánulásokra az a tény, hogy te sokat írsz ide meg a másik fórumra.

Én csak felvetettem egy ötletet, amire többen - Boblee, Mestalla és te - "megtámadtatok", érdekes módon egyedül az az Advocado reagált kulturáltan, akire leginkább vonatkozott a megjegyzésem.

Előzmény: Bumburnyák (11591)
arsenal4 Creative Commons License 2015.01.10 0 0 11602

Szép napot Mindenkinek !

Én szeretném ha maradna a két fórum külön.Miért? Mert annak idején pont az volt a baj,hogy a sok szerkesztett kép elnyomta a nagy többség lehetőségeit a más témák felvetéséhez és megvitatásához.Szerintem jobb ha marad igy külön, így van mód arra hogyha Valaki felvet egy témát  -és ahhoz sok hozzászólás érkezik - nyugodtan végig lehet követni nem pedig lapozgatni az oldalak között mert annyira "szétdarabolja" a közben elkészült képek.Csak arra tudok utalni amikor Portoöcsi gombfoci bemutatója volt itt és milyen jó volt ,hogy szinte folyamatosan lehetett követni.Vagy a másik fórumon ha Valaki készít egy adott bajnokság teljes csapatát sokkal könnyebb végig nézni mintha még sok más dolog is közte lenne hozzászólásban.És majdnem kihagytam a lehetséges könyv összekészítéséhez tartozó hozzászólásokat. Az is tetszett nagyon.És lehetne még biztos sorolni kinek mi tetszett idáig.És ez úgy jó ha nem kell lapozni hanem folyamatosan lehet ezekröl olvasni.

Véleményem maradjon így minden.

Előzmény: Bumburnyák (11598)
Hun-Gári Creative Commons License 2015.01.10 0 0 11601
Én személy szerint egy topikot szeretnék, és azon legyen minden ami a gombfocival kapcsolatos. Minden. Ha kezembe veszek egy újsagot ,magazint,ott is vannak olyan cikkek ami esetleg engem nem érdekel, de azt könnyen atugorhatom. Attól még legyen benne mert mást erdekelhet.
aki9013 Creative Commons License 2015.01.10 0 0 11600

nekem teljesen mindegy, folyamatosan látogatom mindkettőt! én úgy gondolom, hogy minden, ami a két fórumon zajlik szoros kapcsolatban áll a gombfocival, amiről szól ez az egész. pont akkor szerettem volna én is feltölteni az eredményeket ide, amikor kirobbant ez a vita, így visszaléptem tőle várva a végét. azon a véleményen vagyok én is, hogy ami nem érdekel valakit, azt szépen átlapozza és kész, nem hinném, hogy túl bonyolult dolog. szóval én nem szavazok se a két fórum egyesítése se a különhagyása mellett, mert nekem mindegyik verzió megfelel, csak úgy gondolom, hogy az, hogy ilyen apróságokon vitázunk itt az sokkal jobban csökkenti a fórum kvalitását, mint a hasznos (márpedig minden az, ami a témához kötődik) ide feltett információk. ennek az egésznek egy közösségnek kellene lennie. szóval 1 szó, mint száz, nekem speciel mindegy (sőt tudom, hogy a véleményem is az sokak részére, bár nem érdekel...:D , de ha muszáj lenne választani, akkor egyesítsük újra a kettőt, de még egyszer mondom külön is tökéletes szerintem! köszi annak, aki végigolvasta! :)

Előzmény: Bumburnyák (11598)
portoocsi Creative Commons License 2015.01.10 0 0 11599

Beteg vagyok, kicsit összeszedem magam oszt írok :)

 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!