Keresés

Részletes keresés

STOP THE MADNESS Creative Commons License 1999.09.01 0 0 3
Ne adj olyat a számba, amit nem akartam mondani és nem is mondtam. Az én feltételemet a matematikában "szükséges, de nem elégséges"-nek minősítenék. Csak annyit akartam mondani, hogy AKARNIUK kell az életet, és ebben a környezetük óriási segítség lehet.
CICA Creative Commons License 1999.09.01 0 1 2
Testvérem egyik ismerőse rákos volt; olyan gyomorrákja volt, hogy az egyetlen megoldásnak az bizonyult, ha majdnem az egész gyomrát eltávolítják. Több orvos egybehangzó véleménye volt ez. Azt mondták, hogy ha nem műtik meg azonnal, csak hetei vannak hátra. Ő nem vállalkozott a műtétre. Helyette a családjával együtt elment egy természetgyógyászhoz, aki nem is igazi természetgyógyász, és valahol polgármester (nem vagyok benne biztos, hogy hol, és nem akarok hülyeséget mondani, de ha valakit érdekel, utánajárhatok). Ő teljes étrendváltoztatást írt elő nekik; megszabta pontosan, miből mennyit ehet. Ezt természetesen nem lehetett úgy megoldani, hogy a csak neki külön főzni; az egész család ráállt erre az étrendre. Maguk sütötték a kenyeret, meg volt szabva, milyen magokból; ilyen zöldségeket ehetnek; ha jól emlékszem, cukrot egyáltalán nem volt szabad fogyasztani, stb. Szóval nagyon szigorú előírásokat kellett betartaniuk. A férfi nem halt meg, a gyomorrák fokozatosan VISSZAFEJLŐDÖTT; pár hónap múlva az összes orvos azt ondta, hogy ilyet még nem láttak soha, és hogy ez csoda. Hogy ezt most csak a hit tette-e, azt nem tudom.
Ezzel nem azt akartam mondani, hogy a természetgyógyászok meg tudják gyógyítani a rákot, és vissza tudják fordítani a rákos folyamatot.
De mindenképpen megéri elgondolkozni az ilyesmin, ha már nincs más remény, még akkor is, ha valaki nagyon szkeptikus az ilyesmiben.
Azt hiszem, ha én ilyen helyzetbe kerülnék, minden alternatív gyógymódot megpróbálnék. Ez egy nagyon szomorú téma, és sajnos egyre többeket érint. Az én családomban és rokonságomban is több rákos eset volt; azóta már egyikük sem él, a nővéremnek ezt az egy ismerősét kivéve. Azt hiszem, ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy ne legyen több betegség a földön. :-(
Prozac Creative Commons License 1999.09.01 0 0 1
Szerinted azok akik már elmentek, nem akartak élni. Én tudom, hogy igen, ott voltam veleük. Végig csináltam velük a haldoklás éveit.
STOP THE MADNESS Creative Commons License 1999.09.01 0 0 0
Csak úgy lehet túlélni, ha ő is akarja.
Prozac Creative Commons License 1999.09.01 0 0 topiknyitó
Harmadik ismerősöm kezdett nemrégiben betegeskedni. Sajnos ő már eleve elrendeltnek tekinti az életét, a halálra készül. Szívesen olvasnék mindent - MINDENT! - ezzel kapcsolatban. Gyógymódok hagyományosak és alternatívak, gyógyszerek, esetleg klubok címei, elérhetőségei. SZEMÉLYES TAPASZTALOK KÖZVETVE IS.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!