Keresés

Részletes keresés

Liszter Creative Commons License 2013.03.13 0 0 7552

Igazad van. Csalás-sorozat, amit a derék törvényhozás, és az igasságszolgáltatás is támogat. Nékem is a lovardát fenntartó céggel gyűlt meg a bajom, és ők is kirótták rám a behajtást közjegyzőileg. Természetesen elutasítottuk, és időközben felhíttam azt a csinoska ügyvédnőt, aki barbiszínű honlapon hírdeti a szolgáltatásait, és mindenféle tévéműsorokban is az üdülési joggal kapcsolatos anomáliákról nyalatkozik, és az üdülési jogok specialistájaként jelenik meg. Elég kurtán elintézett, mondván, hogy ha egyszer fizetési kötelezettség áll fenn, akkor az áll fenn, és ezt a bíróság is meg fogja ítélni a cégnek. Vagyis nincs mit tenni, fizethetünk unokáink élete végéig. Sehogy sem akarom elhinni, hogy nincs megoldás, pedig nagyon úgy néz ki. Aszonta az ügyvédleán, hogy korábban még kiegyeztek a cégek, de most már nem. Hát persze hogy nem, hiszen mindenki menekülne, és akkor ki fizetne nekik fenntartási díjat, nem igaz? Még azt is megteszik, hogy ha te elcsereberéled a Hcserén keresztül, akkor attól, aki a helyedre gyön, még húszezret legombolnak "a szolgáltatások igénybevétele" meg "medencetakarítás (!!)" címén, mintha nem fizetnénk nekik épp elég fenntartási díjat. Mint ahogy rólad is legombolják ugyanezt, ha a céghálózat másik üdülőjébe mégy a Hcserén keresztül. Pedig az ún. fenntartási díjak ugyebár tartalmazzák az összes ilyen jellegű munka díját. Ha pörre kerül a sor, érdemes lenne pörtársaságot alakítanunk, mer' hátha úgy többre megyünk. Csak ne ezt a barbibabakülsejű ügyvédet fogadjuk meg, mer' ő nem sok jóval bíztat.  

Előzmény: Steevler (7551)
Steevler Creative Commons License 2013.03.11 0 0 7551

Teljesen igazad van! Sajnos ez egy nagyon jól kitalált legalizált üzleti csalás sorozat: 1. Megveszed az üdülőjogot. 2. Fizeted a fenntartási díjat x évig, ami folyamatosan emelkedik. 3. Amikor már nem tudod fizetni x év után készségesen megpróbálják eladni x százezer forintért. Ha ez valahogy sikerül, az a legjobb kimenetel a cégnek, mert többször eladták ugyanazt a terméket, a felelősséget és jogkövetkezményeket teljes egészében az 1. vevőre hárítják, akit még jutalékkal is lehúznak. 4. Ha nem sikerül eladni akkor végrehajtással fenyegetnek, és ha esetleg nem válaszolsz a felszólító levelükre fizetési meghagyást adatnak ki, aminek ha nem mondasz ellent automatikus végrehajtási eljárás alá kerülsz. Ha esetleg próbálsz velük egyezkedni, közös megegyezéssel szerződést nem engednek ma már felbontani, pl. holtszezonba a legutolsó szálláshelyükön felajánlott legrosszabb szobájukban történő "lenyaralhatósággal". Legalább is egy lovastanyát értékesítő klub ezt nem engedi, inkább perrel fenyegetőzik, és bátran leírja válaszlevelében, hogy megfelelnek a szerződéskötéskor érvényben lévő kormányrendeletnek..Én is eljutottam oda, hogy most már várom, hogy fizetési meghagyást adjanak ki, aminek ellentmondok, és irány a bíroság!! Sajnos én már nem indíthatok ellenük pert, pedig szívesen megtenném...:-(

Előzmény: vidi313 (7550)
vidi313 Creative Commons License 2013.03.08 0 0 7550

Gyakorlatias megközelítés. :-)

Senkitől nem tagadhatom el a jogát, sőt értékelem erőfeszítéseiket, hogy mindenki szeretne valamennyit visszamenteni a kiadott pénzéből. Ismerős érzés, én is jártam ebben a cipőben. Én aki évekkel ezelőtt túljutottam ezen az egészen, ma már csak csodálkozva, fejcsóválva, de megértve olvasom ezeket az utolsó szalmaszálba is kapaszkodó reménykedéseket, az eladást illetően.

Szóval a gyakrolatias megközelítésed így hangzik:

"Magánforgalom pedig nulla.Évek óta hirdettem több helyen is,s érdekllödni még csak irodák érdeklödtek."

Pontosan!

S tudod miért? Előre bocssátom, nem Te vagy a tehetségtelen! Ezt becsületes módon eladni nem lehet, csakis átveréssel, hazugsággal!!!

Ha sikerül valakit találni aki eladja Neked, fizetsz neki érte, attól az eladó még Te maradsz!

Szomorú valóság.

Tehát nem csak a vétel volt csapda, hanem az eladás is az!

Előzmény: mérges vagyok (7549)
mérges vagyok Creative Commons License 2013.03.08 0 0 7549

Kedves salitis!

 

Abban bizom én is,hogy ezek talán tényleg eladni akarnak nem csak pénzt szedni.

Valamenyi többi cégről nagyon rossz a véleményem.

Magánforgalom pedig nulla.Évek óta hirdettem több helyen is,s érdekllödni még csak irodák érdeklödtek.

Üdv.

"mérges vagyok"

Előzmény: salitis (7548)
salitis Creative Commons License 2013.03.07 0 0 7548

Nekem felajánlották azt is, hogy ne fizessek semmit, vigyek egy német és egy orosz fordítást (hitelesített!) és úgy is jó.

Sőt, azt is, hogy nem is kell hitelesített, azt elég akkor is, ha már eladták (de akkor a 15 napos elállási idő letelte után 1 -2 napon belül!), a tárgyalásokhoz elég egy a  szomszéd által lefordított verzió is.

Zavarba jöttem: nem akarnak pénzt előre?! A többi simlis az egyértelmű, de ezeknek elég egy fordítás is. Lehet, tényleg el akarják adni????

Előzmény: mérges vagyok (7543)
Wormie Creative Commons License 2013.03.06 0 0 7547

:-)))

 

 

Előzmény: JGab (7546)
JGab Creative Commons License 2013.03.06 0 0 7546

Ezek nem becsületesek, hanem kamikázék. Tönkreteszik a jó kis piacot. 20e-re letörni az árat, amikor idáig 100e feletti összegek mentek...

:)

Előzmény: mérges vagyok (7545)
mérges vagyok Creative Commons License 2013.03.06 0 0 7545

A 20 000 Ft.-t velöre kérik,de ahhoz képest,hogy a DINASZTIA 300000 Ft.-os kártyát vetett meg!

Előzmény: FNZ (7544)
FNZ Creative Commons License 2013.03.06 0 0 7544

a pénzt előre kérik vagy utólag kell befizetni, ha eladják, mert nem mindegy

mozgás mindig van a piacon, mert mindenki csak eladni akar és mindig

Előzmény: mérges vagyok (7543)
mérges vagyok Creative Commons License 2013.03.05 0 0 7543

Tisztelt Érdekeltek!

 

Elöször én is azt hittem,hogy jó sok pénzt kérnek elöre.

De kivételesen,nem.Mindösszesen eladásra kinált jogonként 20 000 Ft.-t kérnek.

Forditási dijként.Egy évre vállalják az értékesitést,persze a sikert Ök sem igérik.

Eddigi tapasztalataim szerint még a legkorrektebb cég?!

Viszont valami mozgás csak van a piacom,mert 2-3 naponta kapok telefon hivást

különböző cégektől.Mintegy 12-15 cégről tudok aki már megkeresett.

Persze tényleges eladásról még nem értesültem.

"mérges vagyok"

Előzmény: molandi (7542)
molandi Creative Commons License 2013.03.04 0 0 7542

Megnéztem a honlapjukat, mint ahogy gondolom Ti is, más is. Van egy csomó hazai és külfüldi eladó hetük. Szerintem kérnek egy jó magas hirdetési díjat, ha azt befizeted akkor már hátra is dőlhetnek, miután felrakták a honlapjukra és várják a sültgalambot, utána meg széttárják a kezüket, hogy hát még nem jött el a vevő...  Jól tippeltem? 

A véleményem az, hogy itt is a kollektív feljelentéssel lehetne valamit elérni, persze nem csak ez ellen a cég ellen, hanem úgy egyáltalán a szerződések miatt is, hogy ennyire nem lehet tőle megszabadulni. Mivel az eladáskor minden embert félrevezettek, nem mondták, hogy ez levakarhatatlan.  Úgy mint a rokknyugdíjasok, diákok... csak tömegesen lehet valamit megmozdítani.

Előzmény: mérges vagyok (7541)
mérges vagyok Creative Commons License 2013.03.04 0 0 7541

Ma megyek hozájuk tárgyalni.Majd megirom tapasztalataimat.

Minden esetre a fekete listában szerepelnek.

"mérges vagyok"

Előzmény: salitis (7540)
salitis Creative Commons License 2013.03.03 0 0 7540

NETWELLS Hungária kft-ről halottatok már valamit?

vidi313 Creative Commons License 2013.03.03 0 0 7539

A korrekt másodértékesítés azt jelentené, hogy a másodértékesítő cég felvásárolja az eladótól, vagyis a régi tulajtól a jogokat, és utána az ő nevében azt csinál vele amit csak akar.

Nem ez történik.

A kibicnek semmi sem drága.

Ezredrangú dolog, hogy kér e előleget, vagy sem.

Ha valami van, tehát az új tulajnak valami problémája keletkezik, meggondolja magát, stb. a régi tulajt veszik elő mindenért, a közvetítő mossa kezeit, az csak a jutalékért tartja a markát.

Ezt a helyzetet azért érdemes számításba venni, ha valaki eladással akar megszabadulni üdülési jogától.

Előzmény: Anikó 1957 (7537)
Cenerentola Creative Commons License 2013.03.03 0 0 7538

Találékonyak ezek, csakhogy már nemigen tudnak behúzni a csőbe senkit. De azért éjjel-nappal törik a simlis fejüket az újabb és újabb trükkökön. Kóros és idült pénzéhségükben azonban megfeledkeznek a régi jó szólásmondásról: Akit a kígyó megmart, a gyíktól is fél!

Előzmény: Anikó 1957 (7537)
Anikó 1957 Creative Commons License 2013.03.03 0 0 7537

Én is beleszaladtam a csapdába, és 8 éve üdülési jogot vásároltam Zalakaroson. Azóta kűzdök, hogy túladjak rajta, nem sikerült. Ezt használják ki ezek a cégek, akik naponta többször hívnak, és kérdezik, hogy meg vagyok-e elégedve, mert ha nem ők segítenek eladni. A legújabb szöveg az, hogy nem kell fizetni semmit. Többször rákérdeztem a hölgyre, hogy tényleg semmit? Tényleg. Elmentem, utoljára. International Art Kft. XIII.ker. Topoly utca. Nagyon kedves volt a fiatalember, elmondta, hogy belföldön egy alapítványnak 89o.ooo.-Ft-ért értékesítené, az oroszoknak 1.8oo.ooo.-Ft-ért. Jól hangzott, de.... nekik is vannak költségeik. Nem kérik a teljes összeget, csak a 4o %-ot, ami az alapítványnak történő értékesítés esetén 9o.ooo.-Ft, az oroszok felé 15o.ooo.-Ft. lenne. Természetesen nemet mondtam, mire ő, hogy nagyon sajnálja. A cég egyébként 2012.novemberében alakult 5oo.ooo.-Ft törzstőkével. Kérdezem én, egy három hónapja alakult cégnek hogyan lehet máris ilyen "komoly" megbízása külföldről?

Vigyázzatok és ne döljetek be senkinek. Szerintem még az lenne a legjobb, ha egymás között cserélnénk, ha máshogyan nem megy. Szép napot mindenkinek.

Berni62 Creative Commons License 2013.03.01 0 0 7536

Az elmúlt hetekben 4 különböző cég keresett meg ajánlatával. Közöttük volt az Eurobenefit, a Resort Club, Online Resorts, most meg közvetlenül Murauból a tulajdonosok megbizottjai. Ismerem már őket, mint a rossz pénzt. Arrogánsak, beképzeltek, lekezelőek, fölényben akarják magukat éreztetni.

Nagyon keresettek vagyunk, mi üdülési jog tulajdonosok............ Szerintem futnak a pénzük után, már nem tudják mit találjanak ki, mert nagyon sokan nem fizetik a fenntartási költségeket.

Engem is kétszer palira vettek, de már többször nem tudnak. Több pénzt biztos nem nyúlnak le tőlem, hiába fenyegetőznek. Mondtam ma este neki, amikor azzal jött, hogy behajtják a fenntartási költséget, hogy akkor én is megyek a biróságra. Mondtak egy 4. lehetőséget, amit még nem hallottam, de ennek  is az volt a  vége, hogy még nekem kell ráfizetnem kb. 1 millió ft-ot. Mondtam, hogy én nem fizeték semmit, mivel nincs is. Erre ő, hogy ez nem is sok,... az 1 millió,  mondom - már akinek.

Őneki nem sok. Erre én - lehet, hogy a sok hülye balek pénzén könnyen meg lehet gazdagodni, de az enyémből többet biztos nem, a viszont látásra.

Remélem egyre kevesebb embert tudnak bepalizni, mert erre lenne szükség.

Az Online Resorts embere felvette a két üdülési jogom adatait, s persze áron alul megpróbálják értékesiteni, amit persze elfogadtam, előre nem fizettem semmit. Szeretnék megszabadulni tőlük, még áron alul is, de fizetni még több százezer ft-ot nem fogok.

A másodikat úgyis azért vettük, mert azt igérték, hogy eladják az elsőt, a Murauban lévőt.

A második egy akkora tehet, hogy évi több mint 100 ezer ft. Már másodszor nem fizettem be.

Nem félek tőlük, inkább vesszen az egész, de több pénzt biztos nem látnak tőlem.

 

pimpa007 Creative Commons License 2013.02.28 0 0 7535

Már 3. napja hivnak...de valahogy mindig más cég..nem értem, egyszerre most előkerültem náluk?

 

Viszont, eddig ugye azt kérdezték, hogy elégedett-e (persze legtöbbször biztos a válasz nemleges volt, igy megkönnyitve a telefonoshölgy dolgát, hogy elmondhassa a már betanult szöveget)...mostanában azt mondom, igen, köszönöm, kihasználjuk stb.

 

DE: ma a hölgy (talán trade holidays vagy ilyesmi) egy újabb kifogásra talált választ: azt mondta, ez nagyon jó hir, mert akkor szeretne meghivni engem (és a többi elégedett üdülőjogost), hogy megtudhassák a siker titkát, és mi az, amit szeretünk stb... ezért jutalmul wellnessre jogositó ajándékot kapunk

 

Persze mondtam, hogy ilyenre nem tudok elmenni, mert se időm, se lehetőségem gyerek mellett. A vonal szokás szerint rossz volt.

Törölt nick Creative Commons License 2013.02.27 0 0 7534

Teljesen igazad van, sokáig azt hittem, hogy velem van a gond, de ha ilyenek hívnak, gyorsan vissza kell kérdezni a cég nevét, és szóval tartani, míg megnézed a google-ba gyorsan őket. Azonnal kiadja a panaszokat, és mindjárt úgy lehet hozzájuk állni. Ez nálam nagyon bevált.

Előzmény: pimpa007 (7532)
sikereseladás Creative Commons License 2013.02.27 0 0 7533

Kedves Fülesbagoly1!

 

Szeretném megkérdezni, hogy mi azaz új trükk, amivel a Resort Club próbálkozik?

Üdvözlettel

 

sikereseladas

pimpa007 Creative Commons License 2013.02.26 0 0 7532

Nem tudom, honnan szedik ezek a cégek az elérhetőségeinket, de most kaptam hivást valami Inter-akármi cégtől, akik a 13.kerület Topolya utcában vannak. Nem hallgattam meg az ajánlatot, mert már egyből rossz, ha ezzel kezdik, hogy elégedett vagyok-e az üdülési jogommal...

Nem vettétek észre, hogy általában szakadozik a vonal, és nem nagyon lehet érteni azt a részt, hogy melyik cégtől hivnak, mert pont akkor recseg??? Lehet, hogy már beképzelem, de mindig pont igy jön ki.

vonz Creative Commons License 2013.02.26 0 0 7531

Szia doky engem érdekelne a telefonszám. köszi.

Előzmény: doky--- (7368)
vonz Creative Commons License 2013.02.26 0 0 7530

Olvastam doky hogy tudsz egy telefonszámot, aki külföldi üdülési jogot el tud adni .ha lehet engem érdekelne a telefonszám légyszives ird meg. köszi.

fülesbagoly1 Creative Commons License 2013.02.22 0 0 7529

Április 28-tól Május 04-ig kiadó 4 fő részére Keszthelyen az Abbáziában egy 4 fős apartman. Május elseje is beleesik így kiválló egy hosszúhétvégére. A fentartási díjért cserébe, ami 36000ft. Az eladás is érdekelne.Étkezési jeggyel is lehet fizetni.

fülesbagoly1 Creative Commons License 2013.02.21 0 0 7528

Új trükkel próbálkoznak a resort klubosok. meghívnak és vicces ajánlatot tesznek, nemhiába marasztalta el a versenyhivatal. Csak óvatosan velük.

FNZ Creative Commons License 2013.02.20 0 0 7527

de, a másik cégnél valami hasonló figurát láttam, de vele nem tárgyaltam csak az ajtóból láttam az irodájában.

Előzmény: mérges vagyok (7526)
mérges vagyok Creative Commons License 2013.02.20 0 0 7526

Kedves FNZ!

 

Az eurobenefit nekem honapok ota nem felel egy kérdésre.

Elöre nem fizetés esetén vállalják-e az értékesitést?Ez a kérdés.

De a társcégük az All Seasons még a képviselőjük által megkötött szerződést sem ismerte el.

A másik cégnél nem egy félig afrikai úr volt az ügy intéző?

Mert Ö vele meg ugy jártam,hogy évekkel ezelött szerződésben válalta,hogy ha nem tudja eladni az esetben Ö veszi meg.Még mindig enyém az üdülési jog!

 

"mérges vagyok"s maradok

Előzmény: FNZ (7524)
FNZ Creative Commons License 2013.02.20 0 0 7525

hali!

 

voltam az eurobenefit-nél. sajnos betegen mentem, ezért annyira nem tudtam odakoncentrálni, mert maradtak kérdéseim utólag, amit ott nem tettem fel nekik.

 

kezdődött a szokásos jópofizással, majd a lényeg.

2 db 2 fős üdülési jogot be tud cserélni 1 db 4 fős hajdúszoboszlóira + 1M ft-ért, mert most a románok baromira viszik és így hamarabb eladom. itt kellett volna felajánlanom, hogy OK, de ne a 4 főst ajánlja nekem + 1 M-ért, hanem csak egy 2 főst a másik 2-ért cserébe ráfizetés nélkül.

próbáltak győzködni, hogy az 1M kofidiszes hitel és ők vállalnak minden garanciát, ráadásul csak max 1 évig kellene fizetnem a törlesztő részletet, mert annyi idő alatt eladják, meg a különbözetet megkapom, stb. de számomra elég zagyvaság volt az egész. sőt felajánlották, hogy csak jövőre kezdődne az üdülési jog, így az idei fenntartási költséget nem is kellene kifizetne, cserébe elintéznék, hogy egy másik hotelban azért lemehessek 1 hétre nyaralni ingyé.

mondtam neki, hogy ezt hagyjuk és most nézzük a telefonban ígért fizetés nélküli feltételeket, mert elég nehezen akarták megérteni, hogy nem fizetek semmit előre.

a nemfizetős csak akkor működik, ha valaki pont azt a hetet és pont azt az apartmant akarja megvenni, ami az enyém és akkor eladhatom rajtuk keresztül.

a telefonban 4 lehetőséget említettek, de csak 2-ig jutottunk.

győzködtek, hogy még 10 ft-ot sem akarok fizetni? mondtam nekik, hogy nem. ez egy elvi kérdés nálam, mondtam nekik hogy igen, erre ők: akkor nem fogom tudni eladni, erre én: akkor megmarad és elbúcsúztunk.

 

 

prime holiday:

irodaépület 1 igazgató + külön szobában egy fiatal, dekoratív hölgyike. semmi jópofizás, rögtön a lényeg (na nem az amire gondoltok).

az egyik üdülési jogom eladhatatlan, azzal nem foglalkoznak.

 

a másiknál  2 féle lehetőség:

1.ha külföldön (svájc,usa, stb) hirdetik, akkor valszeg  a vételár duplájáért el tudják adni kb 8 hónapon belül, de a hirdetési költség felét nekem kell fizetni ami 90.000 + áfa és 10 százalék az övék eladás után. vagyis megbízási szerződés 8 hónapra 90.000 + áfáért, ha nem adják el, akkor 2 hónappal meghosszabbodik a szerződés. ha akkor sem adják el, akkor eladhatatlannak minősítik.

 

2.belföldön hirdetik, de akkor csak a vételár feléért értékesítik, mivel itthon nincsen kereslet. ekkor nem kell fizetnem semmit sem, még az ügyvédi és hirdetési díjat sem, de ha eladják (gondolom elég jó pénzért bepaliznak valakit) akkor az én fél vételáram feletti teljes összeg őket illeti meg.

 

garancia nincs az eladásra, ez csak a hirdetésre megbízás.

megköszöntem a tájékoztatást és elbúcsúztunk.

Előzmény: wolfocska (7397)
FNZ Creative Commons License 2013.02.20 0 0 7524

hali!

 

na, voltam ennél a gyönyörű szép eurobenefit cégnél. sajnos betegen mentem, ezért annyira nem tudtam odakoncentrálni, mert maradtak kérdéseim utólag, amit ott nem tettem fel nekik.

 

kezdődött a szokásos jópofizással, majd a lényeg.

2 db 2 fős üdülési jogot be tud cserélni 1 db 4 fős hajdúszoboszlóira + 1M ft-ért, mert most a románok baromira viszik és így hamarabb eladom. itt kellett volna felajánlanom, hogy OK, de ne a 4 főst ajánlja nekem + 1 M-ért, hanem csak egy 2 főst a másik 2-ért cserébe ráfizetés nélkül.

próbáltak győzködni, hogy az 1M kofidiszes hitel és ők vállalnak minden garanciát, ráadásul csak max 1 évig kellene fizetnem a törlesztő részletet, mert annyi idő alatt eladják, meg a különbözetet megkapom, stb. de számomra elég zagyvaság volt az egész. sőt felajánlották, hogy csak jövőre kezdődne az üdülési jog, így az idei fenntartási költséget nem is kellene kifizetne, cserébe elintéznék, hogy egy másik hotelban azért lemehessek 1 hétre nyaralni ingyé.

mondtam neki, hogy ezt hagyjuk és most nézzük a telefonban ígért fizetés nélküli feltételeket, mert elég nehezen akarták megérteni, hogy nem fizetek semmit előre.

a nemfizetős csak akkor működik, ha valaki pont azt a hetet és pont azt az apartmant akarja megvenni, ami az enyém és akkor eladhatom rajtuk keresztül.

a telefonban 4 lehetőséget említettek, de csak 2-ig jutottunk.

győzködtek, hogy még 10 ft-ot sem akarok fizetni? mondtam nekik, hogy nem. ez egy elvi kérdés nálam, mondtam nekik hogy igen, erre ők: akkor nem fogom tudni eladni, erre én: akkor megmarad és elbúcsúztunk.

 

 

másnap másik cég, prime holiday:

irodaépület 1 igazgató + külön szobában egy fiatal, dekoratív hölgyike. semmi jópofizás, rögtön a lényeg (na nem az amire gondoltok).

az egyik üdülési jogom eladhatatlan, azzal nem foglalkoznak.

 

a másiknál  2 féle lehetőség:

1.ha külföldön (svájc,usa, stb) hirdetik, akkor valszeg  a vételár duplájáért el tudják adni kb 8 hónapon belül, de a hirdetési költség felét nekem kell fizetni ami 90.000 + áfa és 10 százalék az övék eladás után. vagyis megbízási szerződés 8 hónapra 90.000 + áfáért, ha nem adják el, akkor 2 hónappal meghosszabbodik a szerződés. ha akkor sem adják el, akkor eladhatatlannak minősítik.

 

2.belföldön hirdetik, de akkor csak a vételár feléért értékesítik, mivel itthon nincsen kereslet. ekkor nem kell fizetnem semmit sem, még az ügyvédi és hirdetési díjat sem, de ha eladják (gondolom elég jó pénzért bepaliznak valakit) akkor az én fél vételáram feletti teljes összeg őket illeti meg.

 

garancia nincs az eladásra, ez csak a hirdetésre megbízás.

megköszöntem a tájékoztatást és elbúcsúztunk.

Előzmény: mérges vagyok (7439)
július13 Creative Commons License 2013.02.18 0 0 7523

Azért nem írtam, h kik hívtak meg, mert nem derült ki... nem mutatkoztak be, csak az sms-ből sejtem, hogy Hotel Sales kft lehet

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!