Keresés

Részletes keresés

alezredes 1 Creative Commons License 2018.05.29 -1 2 16692

de én nem kívánnám feltétlenül végignézni

 

De de de, mindenképpen végig kell nézni, a kezdetektől, a készülődéstől, egészen a "végéig".

Az elmesélés lehet pontatlan, nem az igazi.

Nem fog érzelmileg hozzá kötődni, biztos lehetsz benne.

Nem, abszolút nem volt kellemetlen végignézni, ahogy megdugják a párom, sőőőőt !!!!!

Előzmény: stefi1969 (16691)
stefi1969 Creative Commons License 2018.05.28 0 5 16691

Sziasztok,

én is szívesen elképzelem a páromat, hogy mással szexszel. Néha ő is elképzeli amikor valamilyen szerepjátékot próbálunk ki. Nem zavarna ha valóban lefeküdne mással de én nem kívánnám feltétlenül végignézni. Nekem elég lenne ha elmesélné. Ugyanakkor nem vagyok biztos, hogy ha mással lefekszi akkor nem-e fog érzelmileg is kötődni hozzá. A legnagyobb gond az számomra, hogy már megdugják és én is megdugom mit fogok érezni miután elélvezek. Nektek milyen érzés volt miután megdugták a párotokat és ti is elélveztetek? Nem volt kellemetlen érzés? Megmaradt az a kellemes érzés mint amikor kívánod, hogy megdugják a párodat?

Törölt nick Creative Commons License 2018.05.26 0 1 16690

de azt viszont imádja a szex közben, ha 2 farok van benne egyszerre. egy a puncijában a másik a szájában!  De amikor a multkor szex közben kérdeztem tőle, hogy el tudja e képzelni, hogy szex közben  2 igazi farok farok lenne benne, azt mondta, hogy nem! de mondtam neki, hogx engem már kb 14-15 éve mennyire izgat az, ha azt látnám, hogy őt dugják,vagy az ő szájában van egy másik férfi farka!

 

Előzmény: lalilovics (16670)


föggö Creative Commons License 2018.05.22 -2 2 16689

Nem jó a email cím vissza dobja  erre irj  szigettt@citromail.hu  és  beszélhetünk  akit érdekel ez a téma !!!

Előzmény: t.peter1 (16686)
Andi- Andi Creative Commons License 2018.05.22 -1 0 16688

Nem jó a címed. Vissza dobja a levelet. Az enyém jó.

Előzmény: t.peter1 (16686)
egypár7977 Creative Commons License 2018.05.21 0 2 16687

Szia!

Ha nem beszélgetsz vele erről, akkor sajna ez csak egy beteljesületlen álom marad ...

 

Előzmény: t.peter1 (16686)
lalilovics Creative Commons License 2018.04.11 0 0 16675

Igen ez valóban " szinkronban " volt , és nálunk ő volt , ő is igencsak kíváncsi volt egy ilyen hármas szexre , amikor egy számára új és idegen faszi hatol bele és élvezteti a punciját . Mivel ő igencsak rá volt már fejben is állva erre , ezért a Swinger Clubban nem is volt egyáltalán feszéjezett és szégyenlős ...Jó ezek kettesben is megvoltak nála , de az még is csak egy más szitú volt és persze az én örömömre is , de nem volt benne különösebb gátlás . Az első pasi aki anno ott kefélte és a végén le  is szopizta a pasit a kicsim , sokáig meg volt és a Clubban is és nálunk is még többször jókat szexelt vele elöttem is és kettőnkel is miután én is beszáltam . Jól működik , időközönként szeret mással is lenni , ezért eljárunk Swingerbe is és szívesen látunk vendégül egy , egy normális , pasit aki a páromnak is szimpatikus természetesen . 

Előzmény: tisztelég (16674)
tisztelég Creative Commons License 2018.04.10 0 2 16674

Úgy gondolom, ez a dolog akkor tud működni, ha együtt fejlődik az ember vágyvilága és nyitottsága a nejével. Különben elkezdünk külön világban élni.

(Mi pasik gyorsabbak vagyunk, és hamarabb beindulunk a vizuális ingertől, tehát izgató lehet látni mással a párunkat. Neki meg ez egyrészt sokkal többet jelent, mert a testébe kell fogadni valakit, másrészt, ők nem a puszta látványtól gerjednek, szóval nem megy olyan gyorsan.)

 

Gondolom, laliovics, Nálatok ez a fejlődés akkor kb szinkronban volt...

 

Előzmény: lalilovics (16670)
lalilovics Creative Commons License 2018.04.06 -1 1 16670

Tanácsot adni erre nem nagyon lehet , mert ha a nő nem akar két farkat egyszerre magában érezni  , akkor szerintem erőltetni ezt  nem szabad . Ha az ő kérése vagy vágya egy ilyen , az teljesen más és akkor nyilván nincs akadálya . Mi is elég régóta szeretünk többesben szexelni és engem is izgat ha látom a páromat más pasival kefélni és élvezni , de ezt anno ő is szerette volna és így nem volt akadálya , hogy meg is valósuljon . A szexet tabuk nélkül szereti és egy , egy alkalommal pld Swinger buliban több pasival is kefél és élvezi , hogy előttem dugják meg ...természetesen ez kölcsönös , és én is sívesen nézem őt mással , másokkal , van , hogy kicsit beszállok én is vagy csak nézem ahogy élvez egy számára új és tulajdonképpen " idegen " farokkal . Ilyen dolgokban mindent megbeszélünk és nincs titkolózás köztünk , ha ő nélkülem volt egy faszival és megkeféltette a punciját , azt is elmondja és álltalában ezután mi is kefélünk egy jót , mivel izgató a helyzet miután beszámolt róla öszintén . De mi többnyire hármasban élvezzük és legutóbb is a kis feleségemet egy nálánál jóval fiatalabb kemény farkú pasi kefélte meg többször is mivel egy hétvégén volt a vendégünk . Ilyenkor izgató érzés ha pld reggel ébredéskor már őt látom a partnerével és éppen leszopja vagy a faszi a csupasz lyukát dugja és élvezi tele neki . Ilyenek után én is megdugom és szeretek a pinájába élvezni , ő pedig szereti ha sok spermát kap a lyukába . De szereti a testére is vagy mivel szopni kimondottan szeret mindkettőnket leszopja és nyeli a " vitamint" amit szokott mondani is gyakran .

Előzmény: Törölt nick (16669)
Törölt nick Creative Commons License 2018.04.06 0 0 16669

adjatok tanácsot!

 

Előzmény: Törölt nick (16667)
Törölt nick Creative Commons License 2018.04.03 -1 1 16667

hello, az én nejem imádja, ha dugás közben egyszerre két farok van benne, de amikor azt kérdeztem tőle, (tudja, hogy engem ez nagyon izgat) a multkor aktus közben, azt kérdeztem, hogy el tudod-e képzelni, hogy

egyszerre ilyenkor, az egyik mú helyett is igazi, neked is tetsző   farok van benned? Azt monda , hogy nem!  

lalilovics Creative Commons License 2018.03.30 0 1 16666

Mi is annak idején Swinger Clubban kezdtük , és a páromnak tetszett a dolog , ő tulajdonképpen ott kapott rá úgy igazán, bár előtte is voltak beszélgetések ár ilyen dolgokról . Amennyiben a nő nem akarja , szerintem nem érdemes erőlteni , de ha ő  benne van és tetszik neki akkor működik is , én ebben biztos vagyok . Ez csak a szexről szól és szimpátia nyilván van , de mélx érzelmek nem . Amennyiben persze egy jó kapcsolat van a pár között . Izgalmas és izgató , ha mindenki tudja hova tenni az egészet ! 

Előzmény: tisztelég (16665)
tisztelég Creative Commons License 2018.03.28 0 4 16665

Simán lehet, hogy míg ez téged izgatna, a nejednek egyáltalán nem tetszene. Kommunikáljatok, mert különben elkezdtek két külön világban élni, amiknek már nem sok köze lesz egymáshoz.

 

Valóban jó ötlet lehet a közös új erotikus program, sztem első lépésként mindenképp erre vedd rá az asszonyt. Hogy utána hova alakul a dolog, az majd kiderül. Lehet, hogy felbátorodik és elmegy veled swingerbe, de lehet, h pont arra jön rá, hogy ő más férfitól idegenkedne.

 

...és majd írd meg, mi lett, mert kiváncsi banda ez itt :)))))))))

Előzmény: sosebármikor (16663)
zenita Creative Commons License 2018.03.28 -5 4 16664

Teendőd???  Már a kérdés feltevése is tévútra visz.  Miért lenne teendőd?  Ez a tevékenység nem társadalmi elvárás, semmi gondod nem származik belőle,ha kimarad az életedből.  Olyan mint egy választható szabadidős tevékenység.  Vannak akik meccsre mennek,mások táncházba járnak vagy túráznak a hegyekben.  Úgy írsz erről a bensőséges dologról,mintha túl kellene esnél rajta mint egy kötelező védőoltáson.  De jól látod,valóban nem mindenki alkalmas erre a megosztásra,sőt inkább csak jelentéktelen kisebbség. 

De nem írsz semmit a nejed hozzáállásáról sem.  Kevesli amit  tőled kap?  Egyáltalán nem egyformák a nők,vannak akiknek bőven megfelel az óhatatlanul ritkuló együttlét.  Ráadásul te hiába is határoznád el magad,ha neki ez egyáltalán nem lenne az ínyére.  Kötődés pedig szinte mindig kialakul legalább szimpátia szintjén,hiszen nem mindenkit engedünk be a privát szféránkba. De azért azt se gondold,hogy mások ezt "minden gond nélkül megteszik".  Ha a végeredmény egyforma is,hiszen szeretkeznek a feleségünkkel,azért az addig vezető út majd mindenkinél más.

Azt  tanácsolnám,hogy próbáljátok először közösen új izgalmakat keresni.  Akár egy esti nudista rendezvény,akár egy szauna látogatás lehet olyan élménnyel gazdagít mindkettőtöket,hogy ugyanúgy estek egymásnak mint 20 éve.  Nem feltétlenül és nem mindenáron kell harmadik személyt bevonni a szenvedély fellángolásához. Sok sikert,majd írd meg mire jutottatok.

Előzmény: sosebármikor (16663)
sosebármikor Creative Commons License 2018.03.27 -2 0 16663

Nagyon sokat olvastam már itt. szerintem mindenkinek eszébe jut, hogy milyen lehet látni, ha más farka van a szeretett nője szájában-puncijában-seggében. Ezt nem egyszerű dolog átgondolni. Sokan írják, ha nem engedem másnak megdugni a nőmet, az birtoklás. Lehetséges. Valahogy mégis nehéz átadni valaki másnak azt a lehetőséget, hogy érintse, nyalja, dugja és kielégítse. Fiatalon úgy lehet legjobban csajt szerezni, hogy rendesen megbasszuk, úgy mint eddig senki. Talán a legjobb recept a szerelembe esésre.

Később, mikor nap-mint nap együtt kell élni, túlélni a mindennapokat, gyereket nevelni stb, már nem biztos, hogy olyan könnyen megy rendesen megbaszni azt a nőt, aki a mindenünk. Mert sajnos minden máson kell járni az agyunknak.

Jó olvasni olyan történeteket, ahol ezt minden gond nélkül megteszik. Átengedik valaki másnak a megtiszteltetést, hogy a szeretett nőt a magukévá tegyék.

Ebben benne van a veszély-ahogy olvasom is-hogy kialakul valami kötődés a NŐ és a bábú között ( igaz, ha nem stimm a kapcsolat, ez bármikor megtörténhet egy egyszerű hétköznapon is).

Minden nap elgondolkodom rajta, hogy keressek egy palit a NŐnek. szeretném én is látni kívülről, hogy élvez egy másik fasszal.

Mégsem merem megtenni az első lépést, mert félek attól, hogy kialakul a kötődés és én lemorzsolódok.

Mi a teendő?

Törölt nick Creative Commons License 2018.03.25 0 5 16662

Mese mese meskete :)

Előzmény: lalilovics (16661)
lalilovics Creative Commons License 2018.03.25 -4 3 16661

A kis nejemnek mondta hogy hétvégén szombaton meghívtam egy pasit neki , mondtam hogy egy jó faszi fiatal 36 éves és mutattam képeket róla amit küldött . A páromnak tetszett a képek alapján is már és várta a pasit nagyon . Tegnap aztán megjött a pasi és mikor meglátta , nagyon örült hogy tényleg egy jó faszi jött hozzá , és nagyon szexin is volt öltözve , egy kis tanga , egy félkosaras melltartó és eléggé áttetsző kis ingblúz volt rajta , hozzá kis mini szoknyát vett fel combfixharisnyával ....nagyon  dögös volt , bár ő gyakran van ilyen cuccokban itthon is és egy kis ismerkedés és beszélgetés valamint pár pohár ital után  a pasi a nappali garnitúrán mellé ülve csókolózni kezdett vele , ami láttam egyre jobban tetszett neki és a pasi a blúzát levette róla és a melleit csókolta és szopogatta amitől ő képes elélvezni is és elfeküdt a heverőn a szoknyáját is levette a faszi róla és a kis tanga mellett nyalta a combját és félrehúzta a kis tangát aztán jól belenyalt a puncijába is a nejem ettől már nagyokat sóhajtva mondta neki , hogy......istenien jó ezt ne hagyd abba ....és a pasi kinyalta a nejem punciját élvezésig ...amikor elélvezett a teste is remegett , nagyon jó volt azt mondta a faszinak és levette a nadrágot a pasiról levetköztette majd ő is levetközött teljesen és a pasi farkát fogta és bevette a szájába szopta jó nyálasan ahogy szokta nekem is ....nagyon izgató volt ahogy szopta a pasi farkát és én kicsit a mellit megfogtam izgattam a mellbimbóit , ő oda fordult hozzám és az én farkamat is szopta kicsit ... ekkor a pasi hátulról a seggét fogva betette neki a farkát és ütemesen dugta a csodás kis lyukát ....egyre hevesebben dugta a nejemet...én éreztem elélvezek a szopástól és bele élveztem a száába nyelte a spermámat , aztán már csak a faszival foglalkozott és mondta neki ....dugjál meg jó erősen szeretem ....kefélj meg és élvezz bele a puncimba ....a pasi dugta hevesen és még lovagoltatta is a farkán a páromat aki elélvezett ekkor majd újra hátulról kefélte aztán kis idő után beleélvezett a puncijába . Mikor kivette a farkát a párom puncijából folyt a geci csorgott le a combján ...kicsit még a farkával játszott neki , lenyalogatta róla a spermát . Ő ezután elment és letusolt , majd a pasi is és a nejem mondta nekem míg a pasi tusolt hogy nagyon jó volt vele , jó farka van és kívánja még hogy megdugja a pasas . Kicsit beszélgettünk és a kis párom a faszi farkához hajolt és szopta neki , az pedig egyre jobban keményedett ....majd azt mondta ....gyere be a hállóba ott akarlak .....a nagy ágyon kefélj meg újra....kívánom a farkadat ....bementek én utánnuk mentem és az ajtóban állva néztem hogy örült kefélésbe kezdtek a nejemet hagyományos pózba dugta és a kicsim élvezett mint egy kis szuka ....markolta a lepedőt és a faszi farkát kicusztatta a puncijából , ráhajolt szopta neki majd hátulról dugatta magát a jó kemény farkával a pasi kefélte rendesen és a melleit is szopta néha mikor visza fordította magához ...de a nejem mondta neki ....teddd be hátulról imádom ha dugnak ....kefélj meg , ne kimélj irtó jó a farkad imádom a puncimba ....és dugtak , jól megdugta a pasi a kis feleségemet már azt mondta neki élvezni akarok béby.....a párom meg újra bevette a farkát és szopta amig a pasi tele nem élvezte a száját ....nagyon finom a farkad , mondta neki a nejem , remélem még egyszer legalább érezhetem majd ...és egy fél óra után először engem szopott megint aztán a pasinak a farkát és azt mondta dugjatok meg mindketten ....keféljetek meg jó erősen ...először én keféltem meg és a melleire élveztem neki , ő letörölgette és aztán a pasi miután kicsit nyalta még a pináját és megujjazta neki megint a nejem hátulról kérte hogy kefélje meg azt imádja ......a pasas meg rendesen megdugta megint hátulról és újra tele élvezte a pináját .....majd még szopta kicsit a nejem a farkát és azt mondta irtó jó volt ....isteni farkad van még mielőtt elmennél még leszopnám , imádok szopni és élvezd tele még majd a számat . Ez meg is volt természetesen a nejem nem olyan aki ilyet kihagyna és a pasit mielőtt elment volna még leszopta ahogy ígérte neki ...miután elment a faszi azt mondta nekem ....nagyon jó pasit találtál ....irtó jól megkefélt és isteni volt szopni is ....de most gyere és te is dugjál meg még és ha élvezel laszoplak mert kívánom a spemát , szeretem ha a számba érzem és lenyelhetem ...Megdugtam a pináját nagyon nedves volt mint mindíg és leszopott a végén , nyelte a gecit és lenyalogatta a fakamról teljesen .... Nagyon jó kis este volt megint , ő sokszor élvezett és nagyon jó volt minden azt mondta a végén .

szemlélö Creative Commons License 2018.03.25 0 1 16660

Ahogy én is.

Előzmény: Törölt nick (16656)
mitarbeiter74 Creative Commons License 2018.03.23 0 1 16658

Ezt a pasit tartsátok meg. Ritka. 

Előzmény: lalilovics (16655)
Törölt nick Creative Commons License 2018.03.21 0 3 16656

Azta de jó volt olvasni!De Szeretnèk ilyen helyzetbe kerülni.

Előzmény: lalilovics (16655)
lalilovics Creative Commons License 2018.03.21 -1 7 16655

Tegnap este eljött hozzánk egy régebbi partnere a páromnak , nagyon jó faszi a páromnak tetszett az elmúlt alkalomkor is ahogy kielégítette minden formába őt , és örült , hogy újra itt van . A pasi csókolgatta a szép kis mellleit amit imád és ő fogta és élvezte ahogy szopja , csókolja neki a pasas . Közbe a punciját is simogatta és ujjazgatta a páromnak , és már nagyon nedves volt láttam , hogy rettentően kívánja a farkát , oda nyúlt a faszi farkához , veregette és simogatta a makkját , majd azt mondta neki , szopni akarom a farkadat....isteni jó , kívánom , érezni akarom a számba ....és a kicsim oda hajolt és bevette a jó kemény farkát a pasinak és szopta egyre jobban , míg ő a punciját tovább izgatva ujjazgatta ...én néztem őket és irtóra kívántam én is a drágámat már ....mellé feküdtem és a másik kezével az én farkamat veregette , miközbe a pasit még szopta , aztán engem is szopni kezdett , a faszi meg  popsiját megmarkolva hátulról betette neki a puncijába és ütemesen dugta a nejemet ....ő szopott engem és közbe a faszhoz hátra fordulva mondogatta neki , hogy dugjál meg jól , erősen nyomjad belém , nagyon jó a farkad . Én éreztem nem fogom sokáig bírni és a drágám iszonyú jól szopott tovább miközbe a pasi egyre hevesebben dugta őt ....elélvezett a párom és azt mondta nekem .....élvezz el élvezz a számba ...én már szinte abban a pillanatban el is élveztem és a kis csókos száját tele élveztem neki ...ő nyelte ahogy máskor is szokta , még körbe nyalogatta és ezután a pasihoz fordult aki még álló kemény farokkal nézte , hogy szopja le a farkamat . A pasi fogta a nejemet és hanyatt fektette a lábait a vállára tette és keményen dugta a punciját , a nejem nagyon élvezte a farkat a lyukába és markolta a lepedőt , megint élvezett egyet és azt mondta a pasinak , gyere belém hátulról kefélj meg imádom ha hátulról jól megdugnak ...a faszi berakta neki és most hátulról dugta a drágám tiszta lucsis punáját , csattogott a faszi farka a párom pinájába ...ő csak nyomta rá a pasas farkára a popsiját és hátra nyúlt hogy elérje a farkát , fogta és mondta neki élvezz belém ....akarom élvezz a puncimba ....a pasi néhány lökés után bele élvezett  a kis nejem lyukába ....és mikor kivette a farkát a nejem puncijából folyt ki a sperma amit a pasi bele spriccelt . Ezt én végig nézve élveztem , hogy a kis páromat ujra kielégítette a faszi . Az este folyamán aztán ők még kétszer is keféltek egymással én az egyiknél beszáltam és én is megdugtam a nejem gyakran farokra éhes pináját , aztán tovább néztem ahogy kefélik őt és ő pedig többször is elélvez a pasival . Egyik alkalommal a pasas a melleire élvezett el a nejemnek amit ő szeret mindíg elkenni rajtuk , a másik aktusnál mikor a pasi farkán lovagolt , akkor azt mondta a nejem a faszinak ....ha élvezel vedd ki és élvezz a szmba ...leakarlak szopni isteni jó ha érzem a sperma ízét és most akarom érezni kívánom nagyon ...a végén szopta is a drágám a jó kemény eres faszt és a pasi bele élvezett a szájjába a nejem meg nyelte a spermát és az utólsó cseppig kiszopogatta a faszi farkából ...Miután a pasas elment , a páromat kérdeztem , hogy ugye élvezted a jó kemény farkát és jó volt ahogy megdugott ....ő azt mondta irtó jól megkefélt és isteni farka van , de most a tiédet akarom még a puncimba , gyere kefélj meg és élvezz belém , imádom ha a puncimba érzem a gecit és érzem mikor jön a lüktető farkadból . Nagyon felcsigázott már a szavaival is és megdugtam a mindíg farokra éhes pináját , bele élveztem neki és ő a kicsorgó spermát az ujjairól nyalogatva kicsit még kéjesen széthúzta a punciját és mondta nekem hogy ....édesem állatira jó volt ma is és remélem még lessz sok ilyen esténk.

zolcska Creative Commons License 2018.03.19 0 1 16654

teljesen egyformán gondolkodunk

Előzmény: lalilovics (16636)
zolcska Creative Commons License 2018.03.19 0 1 16653

igen nagyon jó átélni ,én imádom ezt.

szemlélö Creative Commons License 2018.03.19 0 1 16652

Olvasni nagyon izgató. Átélni meg maga a gyönyör gondolom. Ej ha egyszer részese lehetnék egy ilyen kalandnak.

Előzmény: lalilovics (16650)
feck61 Creative Commons License 2018.03.19 0 1 16651

Ha ez igy müködik nálatok az tökéletes!

Előzmény: lalilovics (16650)
lalilovics Creative Commons License 2018.03.18 -1 9 16650

Én biztos nem hagynám ott semilyen más punciért , tökéletesen jó és isteni ha kinyalhatom és érzem a kéj nedvét a nyelvemen . Nagyon finom és ő is szereti ha jól kinyakják , élvez tőle nagyokat . Te természetesen engem is izgat ha látom mikor egy másik pasi nyalja a csodás csupasz lyukát és látom hogy élvezi a pasi nyelvét ahogy csinálja neki . Aztán mikor beveszi a szájába és szopja az még izgatóbb és közbe látom , hogy néha rám néz és cinkos mosollyal tovább csinálja mohón szopja a farkát a partnerének ....amikor aztán beteszi neki és dugja , én csókolózok vele és a melleit is szopom , szívogatom , ő pedig egyre jobban élvezi hogy ketten is foglalkozunk vele . Nézem őket ahogy kefélnek és iszonyú jó látni ahogy elélvez egy számára új pasival szereti ha beleélveznek és az ujjaival a punciján kicsorgó spermát a szájába is keni és még a pasit szopja kicsit és minden csepjét lenyalja a farkáról ...ezek után én is még beteszem neki a spermával töltött pinájába és ő percek múlva megint elélvez és kéri hogy élvezzek én is el , és lőjjek a punciba , élvezzek én is bele neki ....nagyon szeretjük ezeket a hármas együtt léteket , de ezek csak és kizárólag a szexről szólnak és soha nem fordult meg egyikőnk fejébe  sem , hogy elhagynánk egymást . 

Előzmény: olegnagy (16646)
bobber60 Creative Commons License 2018.03.18 0 0 16649

Én úgy gondolom, hogy egy jól működő házas életben, még harminc év után is elvárható a heti szeretkezés. Pláne, ha a hölgy, a feleségem, "erős" korban van, alig múlt ötven. Kb két éve kezdődtek a gondok, egyértelműen nálam. Ki kell mondani, nem megy a szex. Elfogyott a nemi vágyam, amit még magam előtt is szégyellek. A gyógyszer sem segít. Ezt a kis "apróságot" leszámítva szép kapcsolat a miénk. Akkor hogyan tovább? Ezt bocsátottam vitára. Mindent megadnék Neki, mert megérdemli. Félek, hogy már soha nem lesz olyan, mint a nem is olyan rég múlt világban. 

Előzmény: olegnagy (16647)
Törölt nick Creative Commons License 2018.03.18 0 4 16648

Nem a szűk punci, vagy feszesebb bőr, vagy esetleg az a -10kg, nagyobb farok, izmosabb test számít...

Szereted, vagy nem?? A plusz élmény keresés pótlék, vagy a másik gyönyörét is megélni a cél??

Nálunk volt válság, nem ilyesmiből.. Volt más mindkettőnknek.

Kurvára nem az számít, hogy milyen a következő partner!!! 

Szűkebb? Soványabb? Vastagabb? Másképp odaadó? Engedi? "Nem engedi", és elhiszed, hogy fogja...?

Befürdött mindkét mutatvány, egymást kerestük, és "hazaérkezés" volt!!!

Őszintén imádom! Nem tudom elképzelni mással!

Ha vendég partner jön, csak együtt, egymásra figyelve, mindenki örömére lehetséges csak!

Soha nem hagynám el másért! 

Április 27!  :-)

 

 

 

 

Előzmény: olegnagy (16646)
olegnagy Creative Commons License 2018.03.18 0 0 16647

"A párom nem mondja, de biztos vagyok benne, hogy szenved Ő is."

 

Ha elég őszinte a kapcsolat, akkor elmondja, hogy valami nem jó. Ha nem elég őszinte ehhez, akkor viszont nem jó ötlet harmadikat bevonni, inkább azon kell dolgozni, hogy elég őszinte legyen. De az is lehet, hogy elég őszinte a kapcsolat, csak ő éppen nem szenved ettől.

Előzmény: bobber60 (16614)
olegnagy Creative Commons License 2018.03.18 0 1 16646

Akiben felmerül, hogy a felesége otthagyná egy nagyobb farokért, az gondolja végig, hogy ő vajon otthagyná-e a feleségét egy szűkebb punciért?

Előzmény: lalilovics (16636)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!