Keresés

Részletes keresés

gabor19820825 Creative Commons License 2007.09.25 0 0 1145
hello

Én kipróbálnám a hókusz által írt "fejést". Neki is álltam, elég esetlenül megy. Nem merem csak a saját fejem után csinálni mert elgörbíteni vagy vissza fejleszteni nem szeretném. Valaki rutinossab nem tenne fel egy demo-t? hogyan is szabályos a gyakorlat?
5 mp telefonos akármilyen videó is megtenné...

Üdv
Törölt nick Creative Commons License 2007.09.20 0 0 1144

Helló!

 

A téma nem ez: hogyan nyugtassuk meg kispéniszű barátainkat!!!

manokax Creative Commons License 2007.09.19 0 0 1143

Kisqukika, szerintem lazíts, és ne érdekeljen a méret, hanem a lány, Ha kedves vagy hozzá, meghálálja az ágyban is.

Amúgy meg tartsd karban, ne szégyelj masztizni, és szeresd a lányt.

 

Előzmény: kisqukika (1142)


kisqukika Creative Commons License 2007.09.18 0 0 1142
nekem sem nagy,sőt mondhatni kicsi:)
nem éppen vagyok büszke arra,ami a lábam között lóg,és nem is volt még szex lánnyal,mert annyira zavar a dolog!szerintetek mit lehetne tenni?
kissy81 Creative Commons License 2007.09.15 0 0 1141
a "mivel növelhetjük meg péniszünket??" kérdés előtt talán tisztázni kéne, hogy Mekkora az ideális pénisz mérete? - nem? :)
Törölt nick Creative Commons License 2007.09.08 0 0 1139

Helló!

 

én is azt tapasztaltam, hogy a nők szeretik ezt, mármint a méhnyak ingerlést--persze volt kivétel is egy-egy

 

 

 

Előzmény: masszőrpár (1138)
masszőrpár Creative Commons License 2007.09.05 0 0 1138

e

A 25 cm az már tényleg hosszú, de az a 10 cm viszont már nagyon rövid. ha megtapintod a merev péniszt, meggyőződhetsz arról, hogy a hímtag-gyök 8 centiméterrel is folytatódik a medence irányába, melyhez három rugalmas szalag rögzíti. Műtéttel a rejtett pénisz szakasz előrehúzásával érhető el a hossznövekedés,  maximum 4 azaz négy centi.
A műtét során vannak kockázatok, de megfelelő karbantartással, tréninggel műtét nélkül 2 2.5 cm hossz növekedést ellehet érni. A pénisz szövetei is nyújthatók, csak körültekintően, nem túl erőltetve kell tornáztatni. A legfontosabb viszont, hogy rendszeresen kontrol alattés karban  tartsuk, mert így a szeretkezés magad és a partnered számára is sokkal több örömöt ad. Azért azt is tudomásul kell venni, hogy a teljes pénisz nem tolhatóbe a hüvelybe semilyen akrobata mutatvánnyal. Az átlagos hüvely mélység 8 12 cm.A hüvely és a pénisz mérete is függ az izgalmiálapottól, illetve attól is, hogy milyen gyakori a közösülés.
Vibbrátorral bárki megmérheti a hüvely mélységét. Az én tapasztalatom kb. 15 mérésből az, hogy a nők 12 13 14 cm mélységig szeretik bedugni a vibrátort, 15 16 cm-nél már kellemetlennek érzik. Ehez ha még hozzáadjuk a 2 cm-t ami kivül marad férfi és nő esetében akkor már is mást mond a fáma. Azt is meg kell cáfolnom, hogy kellemetlen a méhnyak ingerlés. izgalmi álapotban a nők kimondottan élvezik ha pénisszel vagy másmódon gyöngéden stimulálják a méhnyakat. na, nem vad löködésre kell gondolni! Az viszont tény ha nincs szexuális izgalomban a nő kimondottan rossz az  ilyen ingerlés.
Írtam már eleget. Írjatok0 ti is!

Előzmény: Hókusz (1136)
manokax Creative Commons License 2007.09.05 0 0 1137

Hókusz, tudod mennyire igaz amit írtál, és remélem férfitársaink is figyelembe veszik mindezt.

Aki megadja a pénisze méretét mindig rátesz egy-két centit, a képeken meg látszik mekkora.

A méhnyakot egy 16-os is eléri, tapaszatlatból tudom. A pornófilmekre nem lehet alapozni, ahogy írtad is, nem mérvadó.

A legutóbbi német felmérés szerint erektáltan átlag 14.5 a fallosz hossza, és 4,5 a másik dimenzió.

 

Előzmény: Hókusz (1136)
Hókusz Creative Commons License 2007.09.05 0 0 1136
A 25 centiméteres pénisz ijesztő!
2007. február 22. 11:10
nyomtat | elküld


Aligha akad olyan internetező, aki ne kapna a postaládájába szinte naponta nagyobb péniszt ígérő reklám-emaileket. Lehet, hogy sokan elgondolkodtak már péniszük megnövelésén, de mindenki jobban jár, ha kiveri a fejéből ezeket a gondolatokat, főleg, ha a lehetőség egy pop-up hirdetésben kínálkozik - írja a Medipress.

Röviden összefoglalva: a pénisznövelés nem biztonságos - és a férfiak túlnyomó többségénél nincs is szükség rá. A Livescience internetes oldal részletesen összefoglalta, miért nem érdemes belevágni ebbe a kockázatos vállalkozásba.

Míg nőknél a mellnagyobbítás ma már biztonságos rutinműtétnek számít, a pénisznöveléssel nem ez a helyzet. Gyakran előfordul, hogy a műtét után az érzékelés megszűnik a szervben, vagy az erekció lehetetlenné válik. A pénisznövelő tabletták nem érnek semmit, a különböző gyakorlatok pedig sérülést okozhatnak.

Különböznek a méretek? Igen, de ez nem számít. A nyugalmi állapotban lévő szervek hossza 2,5 és 10 centi között váltakozik, amint azt a különböző országokban (Egyesült Államok, Németország, Nigéria, Irán és Dél-Korea) végzett tudományos kutatások kimutatták. A férfiak bizonytalanságát azonban éppen a lankadt pénisz okozza: 'Az övé hosszabb, mint az enyém.' Nagyon fontos tudni, hogy az erektált pénisz hosszát nyugalmi hosszúsága nem befolyásolja!

A hüvelyi szexnél a 10 centinél nagyobb pénisz már képes stimulálni a vagina erogén zónáit. A 20 centinél hosszabb pénisz azonban felérhet a méhnyakig és kellemetlen érzetet okozhat a nőknél. (Különböző interneten végzett önbevallásos felmérések szerint az átlagos nyugalmi péniszhossz a férfiaknál 12,5-15 centi közt van. No komment).

A legnagyobb kutatást ebben a témában olasz tudósok végezték, az International Journal of Impotence Research című lapban publikálva eredményeiket 2002-ben. Eszerint a legtöbb férfi, aki meg akarta növelni pénisze méretét, már eleve átlagon felüli méretekkel rendelkezett. Az alanyok azt gondolták, hogy a normál nem erigált pénisz hossza 12,5 centi. Honnan vették ezt a képtelenséget? Talán egy pornófilmből, ahol a szereplőknek óriási méreteik vannak. A kutatók szerint ezek a férfiak csak akkor lennének elégedettek, ha legalább 17,5 centi lenne az erektált péniszük - ez pedig csak a férfiak egy százalékának adatik meg a Földön!

Ha a méret valóban ennyit számítana, és lenne megoldás a pénisznagyobbításra, akkor az urológusoknak mind nagy pénisze lenne. De nem így van.

"Pénisz sebészet persze régóta létezik, de csak azoknál történik beavatkozás, akiknek tényleg szüksége van rá." - nyilatkozta Dr. Karen Boyle, a Johns Hopkins Egyetemi Kórház urológiaprofesszora. "Olyan férfiakat műtünk akik valamilyen rendellenességgel születtek, megsérültek, vagy erekciós problémáik vannak" - magyarázta Boyle. Akinek ugyanis erekciós problémái vannak és ezáltal meg van fosztva a szexuális élvezetektől, azok vállalják a műtéttel járó kockázatot, mert nagyon sokat nyerhetnek egy sikeres beavatkozással. Jól működő szerv méretnövelése érdekében végzett műtét azonban szakmailag indokolatlan és veszélyes.

"Ráadásul a pénisznagyobbítás egy normál nagyságú, működő pénisznél nem is kivitelezhető." - nyilatkozta Boyle. A mellmegnagyobbításban használatos zsírátültetést, vagy implantátum beültetést itt is lehet alkalmazni, de ez általában lógó, eltorzult péniszt eredményez. A másik technika a függesztő szalag lazítása, ez az eljárás azonban fertőzésveszélyes, érzéketlenséget és erekciós problémákat okozhat.

A férfiakat összezavaró hirdetések három dolgot ajánlanak: tablettákat, pumpálást és pénisznövelő gyakorlatokat. A hirdetések szerint a tabletták kínai csodaszereket tartalmaznak, ami stimulálja a sejt növekedést, szaporodást és ugyanez van a női mellnövelő tablettákban is. Nos, ilyen tablettákat venni csak a pénzkidobás egyik formája. A pumpálás csak erekciót idéz elő és csak rövid távú hatása van.

A legveszélyesebb talán a mostanában terjedő, arab eredetűnek titulált gyakorlatok, amiket jelquingnek neveznek. A módszerről a legtöbb urológus nem is hallott, és sosem említik az ősi arab orvostudományi könyvekben. A technika legnagyobb veszélye, hogy roncsolhatja a pénisz idegeit. A gyakorlatok azzal kecsegtetnek, ha minden nap 30 percet végezzük őket egy hónapig, akkor a félig erektált pénisz érhálózata megerősödhet és teljessé válhat az erekció. A jelquing azonban vérzést és idegroncsolódást okozhat a péniszben. A szakemberek inkább azt javasolják, hogy aki fél órát rászán naponta erogén zónáira, az inkább hasizom gyakorlatokat végezzen - a szexisebb hatás kedvéért.

Mielőtt egy 25 centiméteres péniszről kezd álmodozni, vegyen egy vonalzót és mérje meg, milyen lenne az. Ijesztő! Mielőtt hatalmas méretekkel rendelkező pornósztár akarna lenni, egy dolgot ne felejtsen: amelyik pénisz nagy, annak öregkorára nehezebb lesz erekciót produkálnia!



Gondoltam megosztom veletek ezt is!!!
masszőrpár Creative Commons License 2007.09.04 0 0 1135
Helló! Kb. 6 8 hónap alatt növeltem 2.5 3 cm hosszuságot. a makk megduzzastása félőszibarack nagyságúra csak 2 3 hónap. A párommal masszíroztattam legtöbbször szerelmi előjátékként, természetesen több idevonatkozó könyv olvasása után. Vannak olyan gyakorlatok, amikor a hüvellyel kell olyan erősen szorítani a korona ároknál, hogy ne tudd kihúzni.
Előzmény: Wally99 (1134)
Wally99 Creative Commons License 2007.09.04 0 0 1134

Hello!

 

Honnan indultál és mennyi idő alatt értél el a 19/5-ig?

 

Üdv

 

Wally

Előzmény: masszőrpár (1131)
Törölt nick Creative Commons License 2007.09.04 0 0 1133

mert ez nem felpumpálós fórum, hanem olv.el a címet

Hókusz Creative Commons License 2007.09.04 0 0 1132
Helló!
Nem sokára lesz újra www.felpumpalas.uw.hu
visszaköltözünk oda. Akit érdekel jöjjön át kicsit pörgősebb, kicsit aktívabb szokott lenni, mint ez a fórum.
masszőrpár Creative Commons License 2007.09.03 0 0 1131
Ha konkrét kérdésed van szivesen válaszolok. Én 19/5-ösrre tudtam növelni, de egyszer sem jutottam el a bevérzésig. A hirtelen nyújtás, pumpálással vigyázni kell! Írj! válaszolok.
t256 Creative Commons License 2007.09.02 0 0 1130
Erre a válaszom nem, nem tudtam megnöveszteni akkorára amekkorára akartam.
4 hónap edzés után nőtt összesen 1cm-et. Elhatároztam, hogy abbahagyom a fejést.
A remény persze nem hal meg.
Érdekelne, hogy sportolástól nem-e lehet kicsikarni pár centit. Mondjuk úszástól ?
Előzmény: Törölt nick (1129)
Törölt nick Creative Commons License 2007.08.28 0 0 1129

Sajnos én is ezt látom.....

Ezek szerint mindenki meg tudta növeszteni akkorára, hogy már senkinek nem kell az infócsere...

Gratulálok nekik

Előzmény: Hókusz (1128)
Hókusz Creative Commons License 2007.08.28 0 0 1128
Na úgylátom ez a fórum is megadta magát!!!!
Regin_a Creative Commons License 2007.08.12 0 0 1127

Azért ezekkel a szivpanaszokkal elmennek egy terheléses vizsgálatra.

Nem kell hozzáfűzni a körülményeket.

Előzmény: toklampa2xxx (1110)
billboy Creative Commons License 2007.08.10 0 0 1126
jobb. ha orvostól kérsz tanácsot, rendelésen, úgy hogy látja, minthogy itt adjon valaki egy tuti tippet, felelősség nélkül!
Előzmény: Geza74 (1125)
Geza74 Creative Commons License 2007.08.10 0 0 1125
Eszek cinket, már 3ik napja hogy csináltam a bevérzések eltüntek rajta viszont a viszerek meg kidagadtak:S Teljesen kész vagyok, szerintem 8 éves korom óta nem volt, hogy 3 napot ne állt volna a lompos... Mivel kenjem? Barátnőmnek nem merem megmondani, már 3ik napja nem találkozom vele pedig hiv folyton.. Pszchiésen is megvisel a dolog, kellene vmi gyors megoldás..
Előzmény: iaszon (1122)
Hókusz Creative Commons License 2007.08.10 0 0 1124
Helló!

Szóval a vízzel való pumpálás azt jelenti, hogy nem levegőt szívsz ki a hengerből, hanem melegvizet. Vagyis pumpálás előtt bemelegíted a cerkát masszírozással pl. körömvirágkrémmel alaposan meggyúrod aztán feltöltöd a vákuumpumpa hengerét melegvízzel, beletolod a cerkát és elkezdel pumpálni. Mivel a víz nem rugalmas, mint a levegő a tágító hatás mindenhol egyszerre érződik a tövétől a hegyéig. a melegvíz melegen tartja a cerkát jobban-nagyobbat tágul, mint levegővel és a sérülések is elmaradnak, mert ugyanakkor egy közeg veszi körül. Nekem dupla olyan vastagságra tud így tágulni, mint levegővel. Persze ehhez olyan pumpa kell, ami kibírja a vvizes pumpálást. Igen látványos méretnövelés érhető el vele pl aktus előtt.
BaileÁthaCliath Creative Commons License 2007.08.09 0 0 1123
Sziasztok, olvasgtok-olvasgatok,nagyon tetszik es erdekel is a tema pumpam nekem is es kedvesemnek is van.Ket dolog felol szeretnek erdeklodni az eggyik mi is pontosan ez a vizzel pumpalas??? a masik amit lattam hogy kerdeztek paran az a vazelines penisz feltoltes->errol annyit tudok, hogy hogy a vezelint a bor ala kell befecskendezni es allitolag kb. 6 evig ott marad,de hogy is van ez pontosan???nem karos???eszrevetelek tapasztalatok???

elorre is koszonom!ha tudom szinesitem majd a sajat keszitesu topik kepgyujtemenyt.
iaszon Creative Commons License 2007.08.09 0 0 1122
Ne parázz. Túl erősen csináltad és bevérzésed lett. Meg fog gyógyulni, de nem 1-2 nap hanem 1 hét. Nem tudom az orvos kiröhög-e, de ne a háziorvoshoz menj hanem urológiára. Megnézi nincs-e nagyobb baj. De ha a fájdalom enyhül 1-2 nap alatt, és visszajön az erekciód akkor nem kell menned.
Minden segít ami a szövetek regenerálódását okozza. Cink, ez kapható külön a patikában és multivitaminokban is van. Segít az E vitamin ez is van multiban de jobb a patikából a Bioextra 400mg. Emelt adag C vitamin szintén jó. De azért meg ne mérgezd magad :) Fehérje dús ételt is egyél.
Előzmény: Geza74 (1121)
Geza74 Creative Commons License 2007.08.09 0 0 1121
Teljesen be vagyok parázva.. Ugye maradandó károsodást nem okozhattam? Az 1002es kommentből amit leszűrtem annyi, hogy a cink nem árthat meg, hogy hulye voltam.. Pihentetem (mást nemtok) de azon kivül vmi tipp? Vmi krém vagy nemtom:S
Előzmény: pötyike (1120)
pötyike Creative Commons License 2007.08.09 0 0 1120

Olvasd el az 1002-t.

Veszélyes kiragadni egy programból bizonyos gyakorlatot - főleg bemelegítés és előkészítés (melegvizes borogatás) nélkül.

Pihenj, amíg nem jössz rendbe TELJESEN.

Előzmény: Geza74 (1119)
Geza74 Creative Commons License 2007.08.09 0 0 1119
Csináltam a nyújtó gyakorlatokat, olyan félórán át, bár elég durván húztam, ez volt 2 napja, azóta alig akar felállni. Ezelőtt barátnőmmel napi 3-4szer szeretkeztünk most örülök ha egyszer sikerül, sokkal puhább az erekcióm. A péniszen az erek mintha megnyúltak volna és enyhen beverzett, enyhe fájdalmat is érzek benne:S Nagyon be vagyok parázva hogy ez így marad.. Valakinek van valami tanácsa? Remélem max 1-2 nap és regenerálódnak az erek vagy idegek vagy nemtom mi. Vkinek vmi tipp mi segítene rajta, hidegmeleg víz váltogatva, venoruton erre a kettőre gondoltam. Vmi más tipp? Plz válaszoljon vki nagyon kétségbe vagyok esve, orvoshoz ilyennel nem akarok menni mert kiröhög, csak akkor ha ez az állapot tartós lesz (több, mint 1 hét)
Előzmény: Hókusz (1002)
The smallest princ Creative Commons License 2007.08.09 0 0 1118
Ja, igen. Gratulálok a méretnöveléssel elért eredményedhez. Tényleg, komolyan! Több ember is megírhatná sikereit vagy éppen tanulságos kudarcát.
The smallest princ Creative Commons License 2007.08.09 0 0 1117

Kedves Kis Rudi és Hókusz!

 

Köszönöm a hozzászólásokat. Örülök, hogy értelmes és segítőkész emberekkel találkoztam itt. Valóban az ár miatt, de még inkább a kétséges eredmény miatt nem veszem meg az andropenist (talán ha jó nevű magyar orvosok publikálnának róla, komoly televíziós műsorok vagy sajtó foglalkozna a témával és eredményeket mutatna be, akkor elhinném, hogy nem csupán marketing az egész). Ettől függetlenül egy másik topicban leírtam mire is jutottam. Igazad van, ez csupán önsajnálat, amit sürgősen ki kell verni a fejemből. Azt hiszem ez sikerülni is fog, elsősorban a feleségemmel folytatott beszélgetés hatására. Az általad kínált pumpa tényleg nem egy nagy összeg, ennyit bárki befektethet még akkor is ha a végén hatástalan is az ügyködése. Lelkileg sem annyira megterhelő mint az ha belefeccöl az ember 60-70 e. Ft-ot egy szerkezetbe és fél- egy év "kínzás" után összetörik, hogy nem használ, pedig mindent megtett. Most, hogy a méret kérdés kezd végre másodlagossá válni a fejemben biztos, hogy nem veszek drága cuccot. Ez a pumpa azért érdekes, akár használ, akár nem. Legfeljebb jó kemény merevedéseket produkálhatok:), igaz szerencsére ez még nem probléma, de hát lesz az ember öregebb is. Nekem nem u.n. húspéniszem van. Alapállapotban eléggé összemegy, és ehhez képest drámai a növekedés amikor akció van.

 

Nos, alkalmasint megkereslek, egyenlőre viszont távol tartom magam ezektől a "negatív hullámoktól".

Köszönet mindenkinek.

Hókusz Creative Commons License 2007.08.09 0 0 1116
Helló...Prince és Rudi!

Ahelyett, hogy siránkoznátok, hogy kicsi ideje lenne tenni valamit. Nem hiszem el, hogy annyira masszív húspéniszetek lenne, hogy nem lehetne vele eredményt elérni. Nekem is az van mégis elértem vele 1 év alatt kb20% ot hosszra vastagságra meg 1cm átmérőben. Ne vegyél 60eft-os cuccot , tudom mert drága. Én sem mertem kiadni érte annyit. Ezért csináltuk meg azt, hogy lehet készen kapni többféle pumpát van olyan, ami bírja a vízes pumpálást is. Vegyél egy pumpát szeleppel innen:
http://www.szerelemshop.hu/product_info.php?products_id=73&osCsid=3dc597255f3a0f0017bca7674e745420
http://www.diamondszexshop.hu/index.php?show=cat&cat=68
vagy innen az utolsó kettőt. Eddig tartasz 350ftnál kb.
Tudok adni hozzá tényleg profi minőségü hengereket. 2500Ft tól 6500Ft ig
Így nem került az egész kb egy 10eft be. NEM eladni akarok csak ajánlatot teszek az olcsóbb megoldásra. Ha annyira masszív húspéniszetek lenne, nem hiszem el, hogy nem érne meg ennyit az, hogy megakadályozzátok az idősebb kori sorvadást, hogy növeli az erekciót, hogy vastagít, hogy növeli a hosszt. Ez a cuuc jó a vizzel teli hengeres és a levegős pumpálásra is. A pumpakart hetente egy kis szilikonsprayvel be kell fújni a szívó nyílásánál, aztán megjáratni ennyi amit tenni kel. Nekem egy éve működik a kar. A másik pedig, hogy egyik nap pumpálj a másik nap meg csináld a "fejés" technikát. Ha ez sem hoz erdeményt, vagy nyugodj bele vagy irány a kés... de ez csak vicc volt. Gondolkozzatok el rajta 2500Ft-6500- os hengerekből mi a hasznom, nem azért kezdtem el ezt az egészet, mert ebből fogok meggazdagodni. Engem nek kell, hogy bárki is meggyőzzön én kipróbáltam, működik hatásos ettől kezdve leteszem, hogy ki hiszi el ki nem. Csak nem bírom az önsajnálókat.Szerintetek ők ekkora farokkal születtek???:
http://forums.newart.com/phpbb/viewtopic.php?t=7821&start=45
Törölt nick Creative Commons License 2007.08.08 0 0 1115

Szia!!

 

 

 

Az írásod alapján szímpatikus ember vagy.  Sajnálom, hogy a sok próbálkozásod nem járt eddig eredménnyel, de sajnos nekem sem, mármint én a jelqt most egy hete csinálom, de a többi/súly stb. / sajna semmit sem hatottak.

az andropé...  nevű szerkezet engem is érdekelt, készítettem egy szinte azonos szerkezetet házilag, használtam vagy két hónapig, de a kibírhatatlan fájdalmon kívül SEMMI.

persze ez nem azt jelenti, hogy másnak sem hatna, de sz.tem valami hasonlót!

Sajnos.

 

A jelq-t sokan dícsérik, te meddig csináltad??

és mennyit?

szia

Előzmény: The smallest princ (1114)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!