Keresés

Részletes keresés

noicsq Creative Commons License 2003.01.11 0 0 469
én senkit nem kényszerítek erőszakkal a csapatba. csupán megmondom a nem elég lelkes embereknek, hogy apafej, ezzel törődni kell, oda kell figyelni rá, és időt kell rá szánni. sokat. ha nem tetszik, akkor ne jöjjön.
és egy valamitől félek a te 16éves tanítványoddal kapcsolatban. hogy a legidősebb jogán teljesen el fog uralkodni a csapaton. javíts ki, ha tévedek...
ő egyébként a vizihokin (amiről azt sem tudtam, hogy van és agy hallás után nem tatálom valami értelmes sportnak)kívül a curlinghez is konyít valamennyit? mert mi kb. az absz. nulláról fogunk indulni. és ha ő nem, akkor az olyan szar érzés lesz, nem találok rá más szót, na.
de a csapat mindenek előtt. jöjjön. kérd meg!
szia (tisztelettel): noicsq
j_boy Creative Commons License 2003.01.11 0 0 468
icce neked is!
Előzmény: Jyrkki (467)
Jyrkki Creative Commons License 2003.01.11 0 0 467
:))))) Örülök, hogy segíthettem életminőséged javításában. A többit e-mailon, ok? Most leszállnék...

Ice day!

Előzmény: j_boy (466)
j_boy Creative Commons License 2003.01.11 0 0 466
hát, hülyén már nem halok meg:)))) most olvastam a matricákat. Ha hozzámvágnál 1-2 ívet, beállok a csürhébe...
Előzmény: Jyrkki (465)
Jyrkki Creative Commons License 2003.01.10 0 0 465
Kedves j_boy, nincs... de a csapatok már alakulnak;)

Az az észjárásom, hogy ha összeverődik egy fanatikus csürhe, hogy a jég hátán szeretnék leélni az életüket, mindenük a söprés és kövekkel alszanak, akkor talán megesik rajtuk a magyar sportélet valamelyik csücskének a szíve...

Ebből a honlapból lehet okosodni. Amikor én megszerettem a curlinget (de még a nevét sem tudtam, mert motyogott a közvetítő), szívesen olvastam volna valami hasonló site-ot... Jobb híján csináltam magamnak. Így többen kedvet kaphatnak a sporthoz, akik eddig még csak tudat alatt söprögettek, és nem tudták, mi hiányzik az életükből... Valamint csoportosulunk régebbi, tapasztalt fanokkal.

A Fan Clubot én is olvastam, úgy látom, végleg megdöglött. Mint amikor egy sorozat utolsó részét elfelejtik megvenni:)

Előzmény: j_boy (464)
j_boy Creative Commons License 2003.01.10 0 0 464
van csarnok?? és miért nem tudok én erről?
Előzmény: Jyrkki (463)
Jyrkki Creative Commons License 2003.01.10 0 0 463
Ez a mozgolódás... előbb a tető, aztán a ház? Vagy van már valahol csarnok? Benne lennék egy ilyen csapatban:-)
Jyrkki Creative Commons License 2003.01.10 0 0 462
Hello j_boy!

Hogy mi történik? Olvasztjuk a jeget! Vagy éppen fagyasztjuk. Mire érted pontosan?

Előzmény: j_boy (461)
j_boy Creative Commons License 2003.01.10 0 0 461
Nahát, honlap is... Mitörténikitt?:)) A Fan Clubosok nem válaszoltak.
Jyrkki Creative Commons License 2003.01.10 0 0 460
De, egy 16 körüli ex-tanítványom, vízihokizik is. Őt szerintem rá tudom beszélni, és neki is vannak sporttársai. De arra tényleg vigyázz, hogy ne legyen ez erőszak, ok? Ezt szeretni kell. Ismertesd meg velük, közeledik a VB is. Ha lesz galéria, felrakok az párszáz képemből néhányat, mondjuk skótszoknyások 1890-ből, vagy pipadohány reklám... én oda vagyok értük, mástól is majd ezt várom:))
Előzmény: noicsq (459)
noicsq Creative Commons License 2003.01.10 0 0 459
de az e-mail címben. de ott is csak kényszerből. egyébként gáz van, megint csak hárman vagyunk, de gőzerővel keresek negyedik embert és nyírom azt az egyet, aki kiszállt. de ha rajtam múlik, akkor lesz teljes csapat, azt garantálom. csak még nem tudni, mikorra. mindenesetre keresek. nagyon. neked nincsen junior, curlingszerető hölgyismarősöd?
Jyrkki Creative Commons License 2003.01.10 0 0 458
noicsq, mindig j-vel írom a neved, csak most vettem észre... sosem írtad így?
Jyrkki Creative Commons License 2003.01.09 0 0 457
Nojics, te leszel a jobbkezem.....:))) Hamarosan megközelítesz elszántságban:) Ami nagyon helyes.

Üdv rab-ló!

Publikus adataidat jószokásom szerint beleszántottam a többi 43 közé. (Ennyien vagytok, akik interaktívak tetszettetek lenni. Hé, többiek! Tessék írni is! Én is azt csinálom:))

Ez tehát csak a "képzeletbeli csapat" egy része, jégész embernek nagggyon cifra matricákat gyúrtam... szóval le a gatyával, a benzinpénzből ezentúl nyomtatok.

Have an ice day;)

Jyr

noicsq Creative Commons License 2003.01.09 0 0 456
hé! a csapat már nem is annyira képzeletbeli. nekem van egy valóságos is, csak még edzeni nem tudunk... de majd lesz az is.
de örülök, hogy újabb lelkes emberkét látok a fórumban feltűnni... ha esetleg ismersz olyan junior korú lányokat, akik szintén curlingeznének, szólj nekem, mert azért nem árt, ha a csapatban van tartalékember is...
és gyere minden nap fórumozni és terjeszd a mániádat minnél nagyobb körben!
rab-ló Creative Commons License 2003.01.09 0 0 455
Üdv Jyrkki!

Én is a 4-6-os egyik szerelvényén pillantottam meg a curling.hu-s matricát. Az oldal elnyerte tetszésem. Most már csak a sportot kell űzni.Az egyelőre képzeletbeli csapatod egy újabb taggal bővült.
Üdvözöl:Rab-ló

Jyrkki Creative Commons License 2003.01.08 0 0 454
az enyves kéz alatt a martricázási igényt értem...:))
Jyrkki Creative Commons License 2003.01.08 0 0 453
Na Tisztelt Mindenki!

Igen, Sznájper on dö lúúz, én is ismerem BAAL sporttárshat, és ezért igencsak szerencsésnek tartom magam...

A matricával óvatosan, "elvileg nem én rondítom a köztereket", de gyakorlatilag mégis. Nemrégiben készültek újabb, mindenféle matricák, kedves Jégész, adok, amennyi tecccik. (Amit eddig láttatok, kicsit kezdetleges, de ígéretesen zsebpénz-szinten oldottam meg.)

És persze KÖSZI azt a ronda enyves kezeteket!!!

Nojicsq! A juniorról írok egy keresetlen e-mailt, ok? Elkaptam a főnökséget...

Az a nyomorult frissítés meg már tényleg nem sokáig várat magára, minden órával közelebb kerülünk a célhoz...

(N)ice day minden elvetemült curlernek! Végre esik a hóóóó!

noicsq Creative Commons License 2003.01.06 0 0 452
jégész... ezért áldani fogunk...

és köszi, hogy felteszel egy hirdetést, habár ez asszem mindannyiunknak érdekében áll. nekem legalábbis... :)

és nem tudom pontosan, hogy ez a matrica hogy néz ki, milyen régi és mennyi van belőle... de érdekelne...

bobijuing Creative Commons License 2003.01.06 0 0 451
Igen a matrica bejött, de a trolival is jó volt utazni... A lényeg, hogy találtam egy curlinggel foglalkozó magyar oldalt. Dicséretes.
Előzmény: Sznájper on dö lúz (450)
Sznájper on dö lúz Creative Commons License 2003.01.06 0 0 450
Kedves Jyrkki!!!

Láttam, hogy az egyik kedves fórumtársunk egy trolin látott matrica nyomán talált el az oldaladra. Jeges helyekre járó ember lévén azt gondolom, segíteni tudnék a ragasztgatásban. Mivel olyan szerencsés srác vagyok, hogy személyesen ismerhetem BAAL nevü sporttársunkat (és tudtommal ez rád is igaz) Ha neki a következő találkozásotok alkalmával adsz egy adagot, akkor nagy szeretettel felragasztgatom különböző jégközeli helyekre. (Dunaújváros, Fehérvár stb.)

Üdv: Jégész

Előzmény: Jyrkki (449)
Jyrkki Creative Commons License 2003.01.05 0 0 449
Áldozok még a Nagy Frissítő Szellem szerveroltárán, és talán megkegyelmez - akkor feldobok a főoldalra egy hirdetést. Ok?:)

(A mostanában bekapcsolódóknak: kísérleti programmal fut a honlap, ezért még kizárólag a szerveréről lehet frissíteni, ami a negyedik dimenzióban van. Vagyis nem sűrűn kapok időpontot a bebocsájtáshoz...)

Előzmény: noicsq (448)
noicsq Creative Commons License 2003.01.05 0 0 448
mindenesetre, ha curlingcsarnokunk nem is, legalább giccses, vörös virágunk lesz bőven, és majd nyitunk egy virágüzletet...
és szerintem elég sokan szeretik nézni a curlinget, csak nem tudják, hogy tulképpen mit is néznek... találkoztam már olyan emberrel, akit megkérdeztem, hogy szeretne-e curlingezni, erre megkérdezte, hogy mi az, erre elkezdtem magyarázni, akkor mondta, hogy ja, persze, tudja, csak, azt nem tudta, hogy curlingnek hívják...
viszont találkoztam már olyannal, aki ott ül a tévé előtt, nézi a mérkőzést, szurkol és amikor megkérdeztem, hogy akar-e curlingezni, nyafogva megkérdezi, hogy nem lehetne-e inkább hokizni...
szóval a curlinghez rengetegféleképpen hozzá lehet állni, de akik tényleg csinálni is szeretnék...
Jyrkki Creative Commons License 2003.01.05 0 0 447
Sokban igazad van, de ez a csarnokosdi (biztos vagy benne?) még minden szempontból teljesen homályos. Egyébként kozmopolita pesti vagyok.

Legigazabbad (drága anyanyelvem) a "törődés"-ben van. Igen, ebbe szerelmesnek kell lenni. Másképpen nem megy. Azért bíztalak meg a tagfelméréssel, mert te - ha jól esett le - egészen komolyan szeretnéd venni, és "földközelben(célcsoport)" vagy. Én, amióta nem tanítok, nem nagyon beszélgetek tizenévesek tömegével...

Ha attól tartasz, hogy kipróbálják, és "nem találják olyan érdekesnek, mint nézni"... nos, ezt felejtsd el. Ha valaki már nézve érdekesnek találja, akkor kellőképpen zizzent. Mint én, vagy te.:))

"szóval elvakult kiskorú kevés van. de küldetésem felkutatni őket és legalább együtt reménykedni velük..." Igen, és hidd el, hogy ha soknak tűnő időbe telik is, de megtérül fáradozásod, minden szempontból;) Ezt, majd ha mondjuk túl leszel egy veretes szakdolgozaton, megérted. A türelem giccses piros virágokat terem, pillanatnyilag meg semmi másunk nincs...

Tisztelettel: Jyrkki

ui: a wkr paradox koma saját szervere, így néz ki a mezítelen címünk: http://curling.wkr.hu/ de elég a mezei www.c.... is.

Előzmény: noicsq (446)
noicsq Creative Commons License 2003.01.04 0 0 446
én már egy pár napja, amióta sűrűbbek a hozzászólásaim, a curling.wkr(?).hu-ról látogatom a fórumot, és csodálkozom, hogy neked ez nem sikerül. és nagyon szépen felfejleszettted a lapot... mindenki örülni fog neki... legalábbis szerintem...
ha viszont itt csarnokot csinálnak, akkor azt valószínűleg fehérvárra építik nem? elvégre ott működik hazánkban az egyetlen épkézláb curlingegyesület(?), amiről tudok.
én nem tudom, hogy te székesfővárosunk lakosságát képezed-e, de amennyiben igen, szeretném megkérdezni, hogyha fehérváron összedobnak egy csarnokot, akkor lesz-e előreláthatóan valami szervezett program, melynek során több ember is mehet innen szervezett csoportban.
és én igyexem olyan embereket találni, akik tényleg komolyan veszik, de nehéz rávenni embereket, hogy feladják esetleg addigi életüket valami olyan kedvéért (ugyanis azért ez a sport némi törődést igényel... vagy tévednék?), ami nem is megy nekik, vagy játszani nem találják olyan érdekesnek, mint nézni...
szóval elvakult kiskorú kevés van. de küldetésem felkutatni őket és legalább együtt reménykedni velük... az az egy bibi van, hogy ehhez lé kéne, szóval az esélyem a sikerhez nem sok.
oké, most már elég hülyeséget írtam, foglalom a memóriát és a hosszas olvasás a monitorról rongálja a szemeteket... bocs...
tisztelettel: noicsq
Jyrkki Creative Commons License 2003.01.04 0 0 445
Titeket hogyan lehetne lekapcsolni...? Az infantilizmus nem ismer határokat.

Megsúgom, hogy aki ebbe a topicba már írt (az iméntiek kivételével), vagy küldött nekem levelet, külön fog kapni ímélt, ha végre szárba szökken egy nagyobb frissülés a honlapon. Én várom a legjobban:) Ugye, pdx kollega?:))

Előzmény: Catalan (444)
Catalan Creative Commons License 2003.01.04 0 0 444
444
Jyrkki Creative Commons License 2003.01.04 0 0 443
Bocs, lyányom, azt kifelejtettem, hogy vidéken ünnepeztem, és ottan nints netecske:))))) Szóval ezért (sem) válaszoltam. De most már lapátolom a mailhegyemet.
Előzmény: noicsq (436)
Jyrkki Creative Commons License 2003.01.04 0 0 442
Tisztelt publikum!

Na, itten vagyok.

Nojicsq, te drága, buzgalmad nem talál nálam hálásabb szavakat gondolni, mondani, leírni. Fiatalos lendületed lenyűgöz, életet pumpál ebbe az alig, de biztosan éledő sportba. De nem tudom, mit értesz azon, hogy nem segítek... az "utasítás" csak arra vonatkozik, hogy amíg ez a fanatikus, elvetemült, söprögetős csürhe kénytelen alkalmas ittoni pályára várni, strigulázzuk szárazon a humanoid háromdimenziós blokkot, hogy ha majd kinyílik valahol az óhajtott csarnokkapu, lehetőleg egymást tiporva tóduljunk be fél lábon csúszkálni. Ne csak kipróbálni, mert azt vsz. többen szeretnék, hanem beköltözni és fejetfájdítani.

De most már lement a csillagszórósdi, újult erővel folytatom a kérdezősködést. Ok?

Kedves Többiek, nincs itthon pálya... de kivárunk, mint minden vérbeli eszelős.

Végül: ha jól éreztem, csúf reformokat végeztek itt az index.hu-n, és a honlapról a > fórum menüvel pillanatnyilag nem lehet idejutni, de mindjárt felriasztom jó öreg pdx kollegámat és teszünk valamit.

bobijuing Creative Commons License 2003.01.04 0 0 441
Jó a megérzésed kedves nojicsq, én régóta a Júing famili oszlopos tagja vagyok, de ez azért még nem jelenti azt, hogy nem érzem magam juniornak. Bár a versenybíróság biztosan nem a legfiatalabbak közé sorolna... Jó volna kezdő embereket curlingcsapattá kovácsolni. Én biztos vagyok benne, hogy többen lennének érdeklődők, csak hát ez a honosítás nehéz, rögös útja.
Előzmény: noicsq (440)
noicsq Creative Commons License 2003.01.04 0 0 440
kedves gmarc és bobijuing! én is ezzel tökölődöm egy jó ideje, és egy junior, női csapatot szeretnék összeszedni, legalábbis erre kaptam utasítást a honlap készítőjétől, és ugyan a nevetekből sejtem, hogy ti nem vagytok nőneműek, esetleg junior korúak sem, javaslom, hogy ti is írjatok a honlaposoknak, mert minél több épkézláb csapat áll össze, annál jobb... és, ha a környezetetekben ismertek olyan 14-16 éves lányokat, akiket a curling (vagy csúszókóróng, ha negyon szeretnéd, de ez nem valami szakszerű, ugyanis a csúszókorong gyakorlatilag másik sport) érdekel és ki is próbálnák, akkor küldjétek hozzám a nojicsq@freemail.hu-ra, aztán meglátjuk, hogy hogyan tovább...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!