Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2001.01.07 0 0 188
Van otthon egy Kraftwerk-kislemez, nem tudom pontosan, melyik két szám van rajta, de az egyik a Pocket Calculator. Már vagy kétszer meghallgattam, és egyszerűen nem tudom elhinni, hogy ezt az egész zenéjüket nem viccnek szánták.
Csík Dániel Creative Commons License 2001.01.05 0 0 187
Megvettem a Tescoban az egytlen Kraftwerk CD-t, a Man Machine-t . Nagyon jó, teccik. Bár a modelt és a Man Machine-t már korábban is ismertem, a Robot szerintem még náluk is jobb. Amúgy ti hogy szerzetek be Kraftwerk CD-t, mert ahol én szoktam nézni (Europark- MediaMarkt, Tesco, Aréna, az összes Zalaegerszegi zenebolt, Sugár) sehol sincsen 3 -nál több CD, és abból is 2 biztos hogy az Autobahn( egyszer annyira beidegesedek, hogy meg is veszem:-)))).
Üdv!
Filburt Creative Commons License 2001.01.05 0 0 186
Ismet raalttam a dologra... Egesz nap TEE, Man Machine....
Kraftwerk rulz!!!! B-))))))

Japanul hallottatok mar oket?

Filburt

artax Creative Commons License 2001.01.05 0 0 185
Sziasztok

Nagyon nagy orommel bongesztem ezt a forumot, hiszen annak idejen en is a Kraftwerk-re nottem fel.
Meg el sem birtam olvasni mi van a boritora irva de addig durtam apam oreg bakelitjeit amig meg nem talaltam azt a barna boritoju lemezt amin negy figura all komoly arcal. /TEE/
Aztan titokban fel a lemezjatszora es hajra.
Szoval valahol neki koszonhetem hogy szeretem a Kraftwerket, Jean Michel Jarre-t.
de most itt ugye Kraftwerk-ekrol van szo.

Meselek egy szamomra kisse idegisto sztorit.
Pesti koncert...az utobbi. BS. ű
Koncert vege.
Varjuk "OK"et...autogram. Ne ertsetek felre nem vagyok egy "bibi nekem van alairasom XY tol" tipus de az Kraftwerk es Jarre eseteben ugy ereztem azert csak jo lenn egy dedikalas.

Nos lenyeg az hogy negyuk kozul 3-omtol sikerult alairast szererzni a jegyre. /Nem volt egyszeru/

Es hat mit tesz az ember hogy ne hagyon el egy ilyen fontos emleket meg kulonben is hova mashova tegyem, hat betettem a jegyet a CD kis fuzetecskejebe otthon.

Teltek az evek.
Jott egy betores...elvittek az osszes CD-m:((
Koztuk a jegyet tartalmazo Kraftwerk CD vel...
/A dedikalt Jarre CD-m is igy jart./

Kicsit voltam csak kibukva...
Remelem mar leszaradt azota a betoro feje.

Most az ujbol dedikaltatott Jarre O2 CD borito keretezve log a falon.

De a Kraftwerk soha nem lesz potolva:(((

Na mind1 mas dolog.

Beszeltetek az expo 200 valami remixerol. Amin nem csak az a negy hasonlo szam van.
Hanem azt hiszem 7 szam...
Ez mar megjelent? Errol beszelt Youwine???

Masik kerdes. Hol lehet leszedni videokat.
Ugyan van egy par kilppem video kazettan..Igaz eleg gagyi minoseg de egyaltalan orulok hogy van.

Az is erdeklne ki mit tud felmutatni Kraftwerk CD szinten.

Udv

LoviGabi Creative Commons License 2001.01.05 0 0 184
Hali.

Megjottek, csak eppen elhavazodoban vagyok vizsgaidoszakilag... :/ De majd jelentkezem.

LoviGabi

Előzmény: YoungOld (179)
Youwine Creative Commons License 2001.01.04 0 0 183
Az Expo2000 Remix az átalad említett verziókkal már tavaly december elején megjelent, én a Pólus Centerben vettem meg 1900 Ft-ért.
Előzmény: kozakz (182)
kozakz Creative Commons License 2001.01.04 0 0 182
hir a wanted-tol

Kraftwerk-kompiláció tavasszal
január 2. 12:32
[Sonicnet] Továbbra is gyanús mocorgás van a Kraftwerk háza táján. A német techno-úttörők több mint egy évtizednyi csend után hozták össze a tavalyi hannoveri világkiállítás zenei mottóját, egy 30 másodperces motívumot, amit később közkívánatra egy számmá nyújtottak. Az idén március elején piacra kerülő lemez nem csak ennek a számnak háromféle verzióját tartalmazza, hanem különböző Kraftwerk-remixeket is. Ez utóbbiakat olyan nevek jegyzik, mint az Orbital, Francois Kevorkian, Rob Rives és az Underground Resistance. A Kraftwerk – amely két központi alak, Ralf Hutter és Florian Schneider köré szerveződik – a hetvenes években élte fénykorát, nagyjából az 1971-es Kraftwerk 1-től az 1981-es Computer Worldig. Utolsó albumuk, az Electric Café 1986-ban jelent meg.+Kraftwerk

Youwine Creative Commons License 2001.01.04 0 0 181
Boldog új esztendőt!

Ma először hallottam Bartos 15 minutes of fame című szmát, nekem tetszett. Nem igazán Kraftwerkes, de nagyon kellemes, dallamos szinti zene, az Electric Music első lemezének első dalaira emlékeztet.

A Katona József utcai Metronomban kapható is a maxi, sajnos csak egy, a radio edit verzió van rajta.

patrona Creative Commons License 2000.12.28 0 0 180
YoungOld: Na, sikerült leszedni valamit az FTP-ről?
YoungOld Creative Commons License 2000.12.27 0 0 179
LoviGabi!
A múltkor elküldtem a Kraftwerk listámat, de sajnos kiderült, hogy a levelezőrendszerem (Egon) kissé köhécselt az utóbbi időben. Úgyhogy nem tudom, megkaptad-e? Jelezz, hogy megkaptad-e, ha nem, akkor újra elküldöm másik emilcímről.
patrona Creative Commons License 2000.12.22 0 0 178
LoviGabi: Mondtam, hogy én csak Dm fronton vagyok otthon a Napster-en. Lehet, hogy sok ritkaság van fenn egyéb zenekaroktól, ezt nem tudom. De nekem annyira nem jött be, hogy elindíto egy letöltést, és 10 perc után 50 %-nál megszakad. Sajnos ezt az amcsi kábelnetes/ISDN-es társadalomnak találták ki, akiknek 5 perc alatt lejön egy Mp3(még a megszakadás előt).
Na mindegy. Viszont kipróbáltam az Imesh nevű hasonló szolgáltatást, aminek nagy előnye, hogy a megszakadt letöltést folytatni tudja. Hátránya viszont, hogy kevés a felhasználó(3 millió), és folyton új portot kér, mert egy fájlt több helyről is tölt egyszerre. Szóval a firewall elég macerás nála. Tehát ezt is ejtettem. Maradok a HTTP/FTP keresőknél:-)))))

Bocsi az OFF-ért

Youwine Creative Commons License 2000.12.21 0 0 177
Hát a Boytronic nekem is. A Krafi után nagyon rögtön #2 nálam.
Előzmény: gabihari (176)
gabihari Creative Commons License 2000.12.21 0 0 176
LoviGabi légyszives írd meg ,hogy a Boytronic albumokat honnan tudom letőlteni !!! nagyon fontos lenne!!! Új dm oldal www.depechemodehun.com
Nagyon köszi
Előzmény: LoviGabi (175)
LoviGabi Creative Commons License 2000.12.21 0 0 175
Szia.

"A Napster szerintem egy nagy szar. Csak arra jó, hogy Eminem, vagy Britniszpírsz legújabb kislemezét megkaparintsd."

Ki kell javítsalak: amiket pl. itt is elérhetővé tettem Kraftwerk-ritkaságokat (javarészt koncertfelvételek), azokat is a Napster szponzorálta. Na meg egy linux alatt futó nap nevű kliens, annak is egy gyengéden "megpatkolt" változata (hála artifexnek!), ugyanis eredetileg ID3v2 TAG-os fileokra nem tudtam rágerjeszteni...
Mindamellett eddig nagyon jó kis zenéket (sőt, pl. a Mesh nevű zenekar komplett diszkográfiáját!) tudtam vele összeszedni.

LoviGabi

Előzmény: patrona (174)
patrona Creative Commons License 2000.12.20 0 0 174
YoungOld(asszem most jó):Én ezt a címet egy Depeche Mode topicostól kaptam. FTP-t én úgy szoktam találni, hogy egy keresőprogival nem HTTP, hanem FTP helyeket keresek. Ilyen kereső pl a www.jugalug.com. Ennek a főoldalán vannak linkek további keresőkhöz.
Szóval ha megvan a cím, akkor becopyzom a WinComanderbe, és hajrá. Egyedüli hátránya a dolognak, hogy eddig csak olyan helyeket találtam, amiken előbb föl kell tölteni valamit, hogy letölthessek, ám néha ezt a problémát áthidalta, ha egy file elérési útvonalát copyztam, és a Getright-al mentem érte(nem tudom hogy sikerülhetett).

A Napster szerintem egy nagy szar. Csak arra jó, hogy Eminem, vagy Britniszpírsz legújabb kislemezét megkaparintsd. Eddig igazi ritkaságot nem találtam rajta(na jó, igaz én csak Mode-ot kerestem vele, nem tudom, hogy a Krafi frontján mi ott a helyzet)

Előzmény: YoungOld (173)
YoungOld Creative Commons License 2000.12.20 0 0 173
Morpet: én nem is ismerem a Show Businesst, mert anyagi okok miatt előbb KW-t gyűjtök, és a Bartos második helyre szorul és sajnos a Napsterrel nagyon kevés Bartos zenét lehet találni.
Patrona: örülök, hogy megy. Egyébként FTP címekre hogyan szoktatok bukkanni? Ismerős, meg hallomás útján, vagy csak én vagyok tudatlan? Amúgy bocs, de YoungOld, és nem YungOld. (Á-val ejtendő, nem u-val:)))
LoviGabinak meg már írogatom össze a listát, meglesz, csak alig van rá időm.
patrona Creative Commons License 2000.12.20 0 0 172
Meg én! Ja, és a barátnőm is imádja:-))))))))

YungOld: az FTP címe tegnapelőtt éjjel megváltozott, és én még a régit küldtem el neked. azzal ne is próbálkozz. Emilben megy az új az éjszaka folyamán.

Előzmény: morpet (171)
morpet Creative Commons License 2000.12.20 0 0 171
Én vagyok az egyetlen itt akinek nagy kedvence Bartostól a Show Business?
patrona Creative Commons License 2000.12.19 0 0 170
YungOld: Na, már szól is! Qrva jó! Az cím mindjárt repül az Egonos címedre, de épp most néztem, és épp ki van kapcsolva, vagy nemtommi, de nem müxik:-(((((((((
patrona Creative Commons License 2000.12.19 0 0 169
OK, majd megpróbálom összerakosgatni. Van Wincommanderem, mivel azzal szoktam FTPzni, az kössz nem kell. Az FTP címet majd emilben elküldöm, ide nem akarom bemásolni, mert akkor a gazdája idegrohamot kapna a sok látogatótól:-)))) Én is csak úgy "fű alatt" jutottam a címhez:-))))) Amúgy főleg DM, Krafi nem sok van rajta, és ahogy látom azok se túl nagy ritkaságok.

A macska csak poén volt, mindegy:-)))))

YoungOld Creative Commons License 2000.12.19 0 0 168
Hali!
Windows Commander nevű progival van darabolva. LoviGabi parancssora is jó, csak így kényelmesebb. Ha nincs meg neked ez a program, elküldhetem azt is magyar nyelvű kiegészítéssel és töréssel. 4.01-es verzió 32 bit. Nem túl nagy és nagyon hasznos, ráadásul így magyar. Milyen macska jött neked a postaládádba?!?! Csatolt fileokat küldtem, a kiterjesztésük 001, 002 stb volt. A filenév meg a szám címe. 720 Kbiteonként küldtem. De elvileg (volt már, hogy ilyenre kényszerültem) ha átnevezed *.mp3-ra, akkor is lejátsza azt a részt. De azért rakd össze:)))
És mi az ftp cím?
LoviGabi: most nincs időm, de lehet, hogy éjjel, vagy holnap összeírom őket. (Napsterrel kapartam össze.) Tényleg: Te honnét szedted pl a koncertfelvételt + a Coconutot? (amiért örök hála, mert marhajó) FTP?
YoungOld
LoviGabi Creative Commons License 2000.12.19 0 0 167
Hi.

"Köszi, megjött a cucc! Már csak egy kérdés van: Hogy a halálba rakom össze? "

Pl. copy /b eztafilet + eztafilet + eztafilet + [n-szer eztafilet...] végeredményfile

YoungOld: Krafi ritkaságaidról van listád, elküldenéd?

LoviGabi

Előzmény: patrona (166)
patrona Creative Commons License 2000.12.19 0 0 166
Köszi, megjött a cucc! Már csak egy kérdés van: Hogy a halálba rakom össze? Egyáltalán mivel daraboltad fel? Mert az én gépem nem ismeri fel, meg különben sem kaptam még feldarabolva semmit(csak a macskámat egy dobozban egy kedves levéllel, hogy "te is így jársz", de nem értem mire gondoltak:-))))))))))))) ). Szóval mit kel tennem?

Amik érdekelnek, olyanom nincs. Nekem csak tetszik a Krafi zenéje, nem vagyok fanatikus. De majd utánanézek ma éjjel, mertvalahol egy FTP-n láttam Krafi cuccokat.

Előzmény: YoungOld (165)
YoungOld Creative Commons License 2000.12.18 0 0 165
Rendben, a filet még ma küldöm. A remixet meg nem sikerült leszedni, megszakadt. De a Bartos honlapja szerint ez lett volna az eredeti mix, és nem csak valami házi kutyulékról van szó. Majd legközelebb hátha sikerül. Depeche Mode-ra nincs szükségem, egyelőre Kraftwerkeket gyűjtök főleg. Ha érdekel, van 1-2 érdekességem, csak a legtöbb 128 kbit, meg ki tudja melyik eredeti, de van itt MTV Theme (a Music Non Stop motívuma), Kraftwerk choir a Radioactivityről (pár másodperces), Balanescu Quartet, Expo 2000 Acapella Version, Sellafield 2, a Techno Pop 1983-as verziója, Rammstein - Das Model, Siouxsie and The Banshees - Hall Of Mirrors, meg egy csomó remix, meg házi feldolgozás, meg eredeti, meg anyámkínja. Engem hasonlóak érdekelnek. Ja, meg van Mouse on Mars album 160 kbit, a címe: Glam. (Flür van benne). Na, pl tőlük kellene az Iahora Tahiti. Huh. Szóval az album verziókon (Kraftwerk) kívül minden, aztán majd kiderül:)
Szóval megy a file.
YoungOld
Előzmény: patrona (164)
patrona Creative Commons License 2000.12.17 0 0 164
YungOld: Húúú, köszikösziköszikösz!!!!!!
A patrona@mail.externet.hu 5 megáig terhelhető, ide feltöltheted a cuccost egyben is.
A remixegyelőre nem ajz fel, majd meglátjuk:-))))
Cserébe tudok küldeni DM ritkaságokat, ha érdekel.

Üdv!

LoviGabi Creative Commons License 2000.12.17 0 0 163
Helló.
Nekem a jövő héten vmikor csütörtök tájt lenne igazi...
Előzmény: Youwine (157)
YoungOld Creative Commons License 2000.12.17 0 0 162
Hoppá elnéztem a dolgokat. Nincs semmi hiba, csak nem 128, hanem 160 kbites a szám. Ezen kívül most szedem le a köv remixet a 15 minuteshez: Anthony Rother Club Mix. Ez 128 kbit. Most jön, úgyhogy nem tudom, hogy nem lesz-e hibás, vagy mittomén, de ha jó, és ez is kell majd, szólj és ez is mehet. Remélem, nem szakad meg a letöltés...
YoungOld Creative Commons License 2000.12.17 0 0 161
4,24 Mb. Darabolva (720 kilókra) el tudom küldeni emilben, ha így megfelel, küldöm. Bocs, hogy nem tudom kitenni valahova, de ez a probléma lehet, hogy záros határidőn belül megoldódik. Csak nemtom, mikor. Sz'al ha emilben is jó, akkor szólj és repül. De csak egy szám van meg, nem a maxi. A Napsterrel kapartam le.
Előzmény: patrona (160)
patrona Creative Commons License 2000.12.16 0 0 160
Nekem a 15 minutes of fame Mp3 kéne. Nem tudod kitenni valahova? És B-sideos dal nincs a maxin?

A TV valóban fantasztikus, meg az egész Esperanto album is.

Előzmény: YoungOld (159)
YoungOld Creative Commons License 2000.12.16 0 0 159
Hi!
Nekem mp3-ban van meg (sajna csak 128 kbit), viszont láttam a Flatz - Wunderkind c. klipet, amiben a Bartos is van. Hát, nem tudom, valahogy nem az igazi az a szám. Eddig nekem a Bartostól a KW számokon kívül a TV jött be igazán. Ha valakinek kell egy 1975 júniusban készített angol nyelvű interjú Ralfival és Florival, annak elküldöm a html-t egy zipben. Szintén tudok küldeni a Bartossal interjút, ez német nyelvű, és az említett 15 minutes kapcsán készült vele. Kell valakinek?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!