Keresés

Részletes keresés

sebastian64 Creative Commons License 2008.01.23 0 0 1214

Nem vagy bunkó, és igazad is van a topik címét illetöen. Csak tényleg érdekelne bárkitöl innen, hogy mi az oka az önsanyargatásnak? Véleményem és tapasztalataim szerint egy 12-13 cm-es hímtagot nagyon sok nö megbecsül, tudom nem mindenkinek elég ez, de vannak böven úgy "épített" hölgyek, akiknek ez elég egy kiegyensúlyozott szexuális élethez.

Különben, persze, én is örülnék még 2-3 cm-nek, de az itt leírtakat nem tenném meg még akkor sem, ha 8 cm lenne a fütyim. Bocs, és természetesen mindenki maga döntse el, hogy mennyire fontos ez neki!

Ne essetek kétségbe, udvarolni kell, kedvesnek lenni és az adott lehetöségekhez a megfelelö technikát megtalálni! Azért, ha van valami csodaszer (fájdalommentes, veszélytelen), azt írjátok be nekem is:)))

Előzmény: teszter :) (1213)
teszter :) Creative Commons License 2008.01.23 0 0 1213
Nem akarok bunkó lenni, de a fórum címe nagyon nem az, hogy ,,Ki miért szeretne nagyobbat''. Szerintem ezt már mindenki átrágta magában.

Mellékesen miért ne akarna, az egy pontig sohasem hátrány, ha nagy.

Miért, izmos miért akar lenni az ember, annak sem muszály lenni, de jó dolog (bár ez nem a legjobb hasonlat).
Előzmény: sebastian64 (1212)
sebastian64 Creative Commons License 2008.01.22 0 0 1212

Megkérdezhetem, hogy mi ösztökélt pénisznagyobbításra? A partnereid elégedetlenek voltak, ennek hangot is adtak?

Csak, mert az enyém is 13 cm, és ha nem is üvöltöztek partnereim szeretkezés közben, még sosem volt rá panasz és a legtöbbször elég volt a gyönyörszerzéshez.

Előzmény: Ruhagyuri (1189)


Törölt nick Creative Commons License 2008.01.22 0 0 1211
Igen olyan.PeniMaster.Itt vettem Mo.-on egy szexshopban.Kényelmetlen fekve,ha már valamit csinálnod is kell,pedig valószínű,hogy 8 órás alvás után nem fekszel még 10-et,(az meg,hogy munkába,kertbe,autóba,utcán,stb. felejtsd el)akkor már több mint kényelmetlen.Ha erősebb nyújtást tekersz rá akkor jó szorosra kell húzni a szíjjat,különben kicsuszik.Engem ez idegesített a legjobban,mert kajakra meg kell húzni.(Ekkor becsipi a bőrt,ha nem úgy mozogsz,mint egy robot akkor is kicsúszik.)Erre egy ötlet:nem a legkókadtabb állapotban kell rárakni,hogy a makkban legyen egy kis vér,akkor nagyobb eséllyel fentmarad.Azt hiszem a használati utasítás úgy írja,hogy kb. 45-60 percenként pihentetni kell egy kicsit,hogy a vér visszamenjen.Ezeket az időpontokat alig bírtam sokszor ki.Ilyenkor aszt hittem az lesz a megváltás ha leveszem.Aha, a pánt rá van tapadva az érzékeny hullasápadt,hideg pöcsödre (igaz van hozzá valamilyen szalagféle amit berakhatsz a pánt és a farkad közé,de elég az öreget befogatnod jól,nem még egy szalagot is.Szóval én ezt nem nagyon használtam,de azthiszem az érzésen nem tompított ez sem) úgy fáj mikor leveszed,mint az állat.(ezért engem meg mindig az érdekelt, amilyet ti használtok.A vékony pántos.)De most már tudom,hogy rossz viselni mindegyiket.
Megmondom őszintén,hogy nem bántam meg mert az az 1 cm egy pöcsön nem akármakkora méret,de nem volt egyszerű.Amiket írnak a készülék kényelmességéről,az KAMU az egész!!!
Előzmény: nyujtozkodo (1207)
joker_man Creative Commons License 2008.01.21 0 0 1210
Hogy mik vannak? :)

Minden áron azért mégse .... :)
teszter :) Creative Commons License 2008.01.20 0 0 1209
Na jól van akkor, lehet, hogy csak túl lett eröltetve, vagy kevés pihenőt tartottál.
Én ált. 3 napot használom, utána 1-2 nap pihenő.
A feszítést meg mindenki maga érzi.

De azért jól ki van találva a szerkentyű, mert a gumi része egy maximális erőnél nem hagy nagyobbat kifejteni, ami jó, mert nem tud az ember nagy hülyeséget csinálni (még valaki leszakítaná :))
Amúgy érdemesebb inkább kitartóan kevesebbet csinálni, mint egyből nekiesni, mert szerintem úgy is kell egy 6 hónap, mire igazán kifejti a hatását, azért ne felejtsük el, hogy egy igen érzékeny és bonyolult szervünk nagyobbításárol van szó.

Sok sikert a továbbiakhoz.
Előzmény: Ruhagyuri (1208)
Ruhagyuri Creative Commons License 2008.01.19 0 0 1208
Huhhhhh!Na mára szép lassan visszatért a cerkámba az élet.Most már semmi gond.Az erekció olyan mint rég.A mérete sem csökkent vissza.Nem tudom mi lehetett a probléma,de végre túl vagyok rajta.Lehet újra használni fogom a pumpát,de még kíváncsi vagyok megmarad-e a méretnövekedés.
Előzmény: teszter :) (1204)
nyujtozkodo Creative Commons License 2008.01.19 0 0 1207
airvawe
Én is azt kérdezném, hogy milyen az a szélesen fogó expandered? Olyan, mint a 1203 hsz képein?

Ettől függetlenül. Ha 2 hónap alatt, napi 4 óra használattal 1 centit nőtt az nem is rossz. Az előírás napi 9-10 óra és így 1-2-3 hónap alatt igérnek 1 incset. azután jöhet a jutalom még 1-2 incs de én azt nem hiszem.
Vagyis te haladtál, semmi okod panaszra.

Tegyünk különbséget kényelmetlen és tűrhetetlen között. Ha csak érzed az eszközt és nem kényelmes az egy dolog de ha zsibbad a makkod és lila lesz, az egy másik dolog.

Én szívesen elviselek 3 hónapig kényelmetlenséget 1-2 centi pluszért, de nem csinálom a semmiért ha még le is pusztul a farkam. Nekem az jött le hogy ha beállítok annyit hogy legalább a második csíkik feszítem a ketyerét akkor lepusztul a makkom fél óra után.
Hogy lesz ebből 4 vagy főleg 10 óra naponta?
Te hogy bírtad 4 órát naponta?
Előzmény: Törölt nick (1205)
Törölt nick Creative Commons License 2008.01.19 0 0 1206
milyen extender-ed van? hol vetted?
Előzmény: Törölt nick (1205)
Törölt nick Creative Commons License 2008.01.19 0 0 1205
Sziasztok!
Én is próbáltam nyújtani az öregen.Nekem olyan expanderem van amelyik szélesen foglya a makkot, de ez is ugyan olyan kényelmetlen mint amikről ti írtok.Látok bent fantáziát, én is tudtam növelni 1 cm-t két hónap alatt kb napi 4-5 óra használattal,de úgy döntöttem nem kínlódok tovább.Az a baj ha lazán teszem fel,hogy ne legyen kényelmetlen a makkomnál, akkor lecsúszik ha kifeszítem.Ha úgy akarom,hogy jó erősen nyújtsa akkor rá kell szorítani a makkra rendesen,hogy fent maradjon,de így meg nem bírtam sokáig.Ha valakinek van hozzá ideje és türelme,akkor szerintem ezzel lehet maradandó eredményt elérni viszonylag kis idő alatt.Kipróbáltam a hidropumpát is.Kb 1 hónapot használtam.Az eredmény azonnal látszik,viszont nem maradandó.Egy idő után véraláfutásos lett a farkam,és én is kezdtem érezni,hogy nem vagyok olyan kemény mint voltam,aztán be is fejeztem.Ha valamelyik módszerbe belefognátok,a fokozatosságra nagyon figyeljetek.Nem szabad egyből megkínozni a cerkát,mert baj lehet!!!
teszter :) Creative Commons License 2008.01.18 0 0 1204
Én a Ruhagyuri által leírtakból semmit sem tapasztaltam, pedig maximális nyomást használtam, ami már elég durva érzés.
Amúgy mindegyik szerkentyű, vagy gyakorlat ugyan azt csinálja csak más variációban, a lényegük egyszerüen annyi, hogy ki legyen feszítve a cerka. Ennyi az egész.
Előzmény: dakobacsi86 (1200)
Törölt nick Creative Commons License 2008.01.16 0 0 1203
álló állapotban nem még nöt, de kül már látszik és, már ez is feldob. Most kicsit abbahagytam mert vizsgaidőszakom van aztán nemtudok ugy koncentrálni hogy huzza a pöcsöm:D de majd folytatom...már alig várom:):)
És tök jo hogy már nem használom vagy két hete de igy is megmaradt ami kokadtan látszik.

Amugy egy ilyet szeretnék nagyon, de csak külföldön kaphato, annyival megkönnyebítené az egészet. Nem olyan vékony szilikon cső fogja be a makkod hanem ilyen széles, egész más lehet, nemtom elöbb miért nem jöttek rá. Nem szorítja el, sokkal kényelmesebb...


"Unique comfort mechanism: Based on over 5 years of customer feedback, the new comfort mechanism allows you to wear the device with ease throughout the day. This comfort mechanism is unique to SizeGenetics™ , what is the point in owning a device if its too uncomfortable to wear? This comfort add-on is priceless."




Meglehet vennü külön csak az a végét is csomo oldalon megtaláltam:
http://www.x4labs.com/upgrade.htm
http://www.euroextender.com/upgrade.htm

Előzmény: tangho (1202)
tangho Creative Commons License 2008.01.16 0 0 1202

Tapasztaltál már növekedést?

Az enyém mereven 16, kinyújtva a kerettel 17,5.

Remélem előbb utóbb megtanulja, hogy így maradjon! :-)

 

Előzmény: Törölt nick (1185)
tangho Creative Commons License 2008.01.16 0 0 1201

Én is Andro-t használok. Még nem telt el fél év, de ha 1,5 cm növekedést elérek, teljesen elégedett leszek!

A napi 8 órás használat kivitelezhetetlen, én csak kb. két órát használom esténként, otthon, tv közben, de 'intenzíven'.

Amikor a tanácsolt hosszara szereletem össze, teljesen lazán himbálózott a keretben a farkam, nem gondolom, hogy így érne valamit. Addig növeltem a rudak hosszát, amíg nem éreztem, hogy feszülnek a szövetek. Mivel a makktartó műanyagban sok eltűnik a rúdból, ezért a rudat csak akkor csavarozom egybe a rugós réz alappal, amikor már rajta van a makktartó. Azért, hogy a makkom ekkora húzásra se csússzon ki, erősen kell rögzíteni.  Ha nem közvetlen a makk alatt, hanem 2-3 mm-rel lejjebb szorítom oda, akkor nem csíp, nem kellemetlen (a szivaccsal nekem is kicsúszik), de 40-60 perc elteltével teljesen kihűl. Akkor kicsit átmaszírozom és felrakom újra.

Egyébként én 42e-ért vettem.

dakobacsi86 Creative Commons License 2008.01.15 0 0 1200
lehet kihagyom a bathmate vásárlást :D
valszeg megerőltetted túl nagy nyomással, pihentetés után rendbe kell h jöjjön
Törölt nick Creative Commons License 2008.01.15 0 0 1199
hát akkor minden bizonnyal ráfér a pihenés a cerkára...
Előzmény: Ruhagyuri (1198)
Ruhagyuri Creative Commons License 2008.01.15 0 0 1198
Jaaaajjjjjjjjj!Valami nagy gebasz történt.Idáig Bathmate-et használtam,de abbahagytam kb.5 napja,mert erekció csökkenést tapasztaltam.Tegnap hajnalban véletlenül felébredtem és löttyedtnek éreztem a cerkámat.Próbáltam a makkot ingerelni,de nem akart felállni.Azóta csak lóg élettelenül,az ingerlésre nem reagál,a makk eléggé érzéketlen.Lehet hogy elszúrtam és túl erős lehetett a vákuum,mert kb.másfél hónapja kezdtem és 6 nap után már 1 cm-t nőtt,ami meg is maradt.Külsérelmi nyom nem volt a péniszemen,és fájdalom sem volt pumpálás közben,inkább csak kellemetlenség egy kicsit,ezért nem értem mi történhetett.Teljesen kétségbe vagyok esve.Tönkrevágta a farkam ez a szar hidropumpa?Most mit csináljak?????Félek soha többé nem fog működni.
Előzmény: Ruhagyuri (1189)
Törölt nick Creative Commons License 2008.01.15 0 0 1197
ezért kéne az andro penisre egy ilyen link, hogy viselhető legyen mert én se birom tul sokáig vele, pont ahogy Te irtad kb 6órát egy nap... de szerintem ezzel tök jo lenne, csak nemtudom hogy kell megrendelni
Előzmény: dakobacsi86 (1196)
dakobacsi86 Creative Commons License 2008.01.14 0 0 1196
Ja és hogy én is írjak vmi építő jellegűt.
az Andro Penist használtam több mint fél évig. Hát nem mondhatnám h kéynelmes viselet. Sőt..de ugye mindenért meg kell szenvedni. A hordhatod a gatya alatt bármilyen foglalkozás közben nagy kamu! próbálj meg leguggolni vele ! ;)
8 órát képtelenség hordani egy nap mert 5-6 óra után úgy éget a makkod körül h jégelésről álmodozol. szal esti TV nézés közben kb napi 5 max 6 órát hordtam.
A beígért hatás el is maradt én max egy 1.5 cm es növekedést vettem észre. ez is vmi de nem sok, többre számítottam ha már ennyit izzadok vele, nem beszélve a 60 ezres vételárról. DE AZ ELŐZŐ KÉRDÉSEIM ÁLLNAK, ÖRÜLNÉK VÁLASZOKNAK!
dakobacsi86 Creative Commons License 2008.01.14 0 0 1195
Sziasztok!
Jó lenne ha valaki írna vmi újabb tapasztalatot is!

Akinek bejött vmi nagyobbító kapszula pl a virility pills. Egy ilyen cucc működhet valóban vagy csak lehúzás a köbön?
Amiben látok fantáziát az a bathmate. Ez valóban jó?
Vagy ne csesszek el pénzt semmire és marad a házi JelQ tuning fejős technikája??
Köszi a válaszokat
Törölt nick Creative Commons License 2008.01.13 0 0 1194
Egy ilyen kéne nagyon nekem is:
http://www.euroextender.com/upgrade.htm
csak nemtom hogy lehet külföldről megrendeli? valaki vágja ezt a témát hogy milyen bankkártyak kell hozzá meg ilyesmik?
nyujtozkodo Creative Commons License 2008.01.13 0 0 1193
tangho
Én már nagyon rég irtam ide. Nekem is van nyujtó keretem, nem akarom a márkát is leirni. Kérlek, mélben írd meg melyik cégtől van neked és én is az enyémet.
A tapasztalataim nekem nem azért rosszak mert nem nőtt a szerszám, addig el se jutottam. Csak nem birom magamon tartani annyira szorit. Utasitás szerint napi legalább 5-6 de inkább 10 óra hosszat kéne hordani. Ez csak ugy menne ha 30 vagy 45 percenként leszedem, masszirozok és felrakom. Ez tök irreális, kivéve ha egész nap otthon vagy. Másik h ha naci van rajtam akkor is látszik a szerkezet, legalábbis szitutól függően a rúdnak a vége kibök a nacin keresztül. De igy naciban az is baj h teljesen lefele kell irányitani az egyik nadrág szárába. Ha állnék egész nap és elég bő a nadrág akkor elmegy. De ha pl leülök, nagyon óvatosnak kell lenni. Még rosszabb a lépcsőn járás.

Volt olyan h vizsgaidőszak, akkor 2 hétig otthon voltam lényegében. Akkor ment a dolog mert egy szabadidő naciban voltam.
De a főbaj h csíp.

Vannak azon a szivacs csövek amik elvileg kipárnázzák a szilikon cső körül a cuccot. Ez 2 okból se müx. Kicsúszik alóla a makkom de amíg nem csúszik ki addig kurvára csíp maga a szivacs. Pedig a makkom nem különösebben érzékeny.

Kérlek válaszolj, te hogy bírod sok órán át?
Előzmény: tangho (1192)
tangho Creative Commons License 2008.01.13 0 0 1192
Én merevedés csökkenést nem tapasztaltam és ugyanolyan érzékeny is vagyok, mit korábban.
Igaz, 1 cm-t csak akkor tudok mérni, ha legalább már egy fél órát erekcióban volt folyamatosan a tagom.
Előzmény: Ruhagyuri (1189)
tangho Creative Commons License 2008.01.13 0 0 1191

Én azt tapasztaltam, hogy egy ilyen olcsó krém sem az igazi.

Ha jót keresel, olyan szert tegyél rá, ami lidocaint tartalmaz. Nálunk receptköteles, de külföldön kapható  shopokban.

Már egy kevés is használ. Ha az egész alkatrészedre használod, merevedésed sem lesz, semmit sem érzel. Elég csak a makkra és aztán gyalulhatsz megállás nélkül.

Előzmény: Mester696 (1182)
teszter :) Creative Commons License 2008.01.11 0 0 1190
Én ilyet nem tapasztaltam.
Előzmény: Ruhagyuri (1189)
Ruhagyuri Creative Commons License 2008.01.08 0 0 1189
Sajnos 1 cm növekedés után megállt,igaz gyengébb nyomáson nyújtom mert azt vettem észre hogy már nem áll olyan fickósan mint azelőtt.Előtte amikor még 12 cm volt,akkor a hasfalam irányába állt.Most 13 cm,de csak derékszöget zár be a törzsemmel,és nem is olyan kemény.Lankadt állapotban is puhább,löttyettebb,igaz hosszabb mint azelőtt.Ja,és már nagyobb nyomás kell a pumpában ahhoz hogy megteljen vérrel,mint mikor elkezdtem használni a bathmate-et,és a makkot is erősebban kell ingerelni.Kezdek beparázni egy kicsit,ezért inkább abba is hagyom a használatát.Megelégszem az 1 cm növekménnyel.A 13/4,2 cm az már az európai átlagba belefér a kutatások alapján.Így is szemre sokat nőtt.
Előzmény: Törölt nick (1177)
member of satan Creative Commons License 2008.01.07 0 0 1188

Hali Laca! A jelq-ről és az egyéb általad használt módszerekről tudnál egy kevés infót adni, mert szerintem már mindenki olvasott a neten ezt-azt, de igazából jó lenne egy olyas valakinek a véleményét olvasni, aki már kipróbálta ezeket. Sokat segizenél!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Köszi előre is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

teszter :) Creative Commons License 2008.01.05 0 0 1186
Helló!

Én is csatlakoznék ehhez a véleményhez, én is dúrván 1 hónapja vettem egy Bathmatet, és bár én nem igazán méregettem azóta, mível szerintem az ember nagy felbuzdulásában simán elcsal egy kicsit ide-oda a jobb közérzet miatt, de lankadtan szemmel láthatóan nagyobbnak tűnik, meg valahogy testesebbnek érzem, bár lehet, hogy ez is csak amolyan felbuzdulásos dolog. Majd nyárig kiderül, hogy mennyire eredményes a dolog :)

Szerintem az elvel nincs gond, miért ne nyúlna, az emberen mindenhol nyúlnak a szövetek ha pl hízik vagy izmosodik, akkor miért pont ott lenne másképpen, csak más képpen kell nyújtani, vagy pl. akik amolyan karika piercinget rakatnak a fülükbe, azoknak is megnyúlik tőle a fűlcimpája.

Szerintem az elv jó, a gyakorlat meg remélhetőleg igazolja.
Előzmény: Ruhagyuri (1176)
Törölt nick Creative Commons License 2008.01.04 0 0 1185
andro-penis?
nekem is van:)
most a napokban jutottam el odáig hogy kezd nagyobbra nyujtani a szerkezet, mint mereven a cerka...és gondolom, remélem mostantol kezd majd vmi eredmény is mutatkozni....
Előzmény: tangho (1181)
member of satan Creative Commons License 2008.01.04 0 0 1183

Hali mindenkinek!

 

Csak néhány gondolatot szeretnék veletek megosztani, de ezek szigorúan csak az én nézeteimet tükrözik.

Nos, szerintem a pénisz méretét igenis lehet növelni, na nem gigantikusra, hanem csak 1-2 cm-t. Miért gondolom ezt? Szóval. afrikai törzseknél szokás, h a nyakra karikákat tesznek és ezzel növelik a nőknél a nyak hosszát. Az idő elteltével pedig még több karikát helyeznek a nyakra.

Én látok fantáziát a fejős módszerben vagy az ehhez hasonlókban.

És tulajdonképpen el is érkeztem fő témámhoz/kérésemhez.

Most kezdtem el a fent emlitett módszert és szeretnék olyanokkal eszmét cserélni, akik szintén kipróbálták vagy épp most próbálkoznak valami hasonlóval. Érdekelne, hogy mekkora hatása lehet, illetve nincsenek e negativ következményei.

Jaj, még valami. Nem tudom mennyire van valóságalapja, de lehet benne valami. Jómagam már 5. éve játszom gitáron ez amúgy senkit sem érdekel tudom, de nem is ez a lényeg. A bal kezem ujjai a 3. év után 0,5 cm-rel lettek hosszabbak, mint a jobbon. A bal kezemmel fogom le a húrokat, akkordokat, tehát eröltettem azoknál a pozicióknál, amiket csak akkor tudtak lefogni, hogyha eröltetem. Nos ezért is valoszinüsitem a fejős módszert. Mert ha a csontjaim képesek voltak fél cm-t nőni, akkor a sokkal puhább és rugalmasabb szövetek miért ne lennének képesek rá.

Szerintem az egészhez nem kell más, mint türelem, kitartás és fokozatosság. És persze egy olyan helyiség ahol gyúrhatod a haverodat.:):)

Szóval ha lenne valakinek valami hozzászólása az előbbiekhez, az nyugodtan fejtse ki.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!