Keresés

Részletes keresés

cettia Creative Commons License 2008.03.02 0 0 77826
Szia Midway,

bizony, ez így van.

Av genetikai, immunológiai vizsgálatról egyenlőre érdemesebb ma.zsolát kérdezneztek, én is tőle kaptam az infót, holnap fogok bejelentkezni, de ez Zalaegerszegen van, szerintem Pécsen is biztosan kell lennie ilyennek.
Ha már bővebbet tudok róla, úgyis írok majd.

Te egészen addig nyomtad az utrót, amíg kontrollra kellett menned?
Előzmény: Törölt nick (77825)
Törölt nick Creative Commons License 2008.03.02 0 0 77825

Cettia,

Végtelenül együttérzek veled a negatív teszt miatt, tudom milyen.. nemrég énis atestem ezen (az az igazsag hogy azért csináltam meg a tesztet mert napokkal elöbb éreztem azt a bizonyos üresség érzést amiről te is beszéltél..).
És mennyire fura volt ,az addigi reményt mintha elvágták volna és egyik pillanatról a másikra átfordult, nagyon szörnyű érzés. Pedig fizikailag semmi sem változott, de lelkem mélyén tudtam hogy mi a helyzet:((((
Azért az utolso pillanatig (uh monitorig) egy egészen kicsi 1% esélyt azért még tartogattam, találtam egy pár cikket, hozzászolást más forumokon hogy volt akinek csak a 43. napon jelzett a teszt es elotte csak negatívok voltak.

Nah ezzel csak azt akarom mondani hogy vannak ilyen eseteek is, szoval azert vigyazz magadra nagyon az uh-ig ne erőlködj ne emelgess,mert sosem tudhatod 100%-ig.
És par nap mulva csinálj azért egy kontroll tesztet.

más: az a vizsgálat genetikai immunulogia, az micsoda és hogyan lehet rá jelentkezni? és hol csinálják?
en juniusban megyek a kovetkezore es gondoltam addig par vizsgalatot jo lenne megcsinalni..
Előzmény: cettia (77823)
zájká Creative Commons License 2008.03.02 0 0 77824
Cettia.
Lehet hogy teszt téved is vérvétel mást mutat?
Tudam hogy egy nő érez hogy mivan de hát ha...
Én pont ezért nem csinálok tesztet miné tovább tarcson az álom,mert valahol én is ugy érzem hogy nem....
Előzmény: cettia (77823)
cettia Creative Commons License 2008.03.02 0 0 77823
Sziasztok Lányok!

Tegnap reggel véget vetettem ennek az édes-bús bizonytalanságnak és ha már volt itthon egy, hát ellőttem a tesztet. Két csíkos lett, csak az a baj, hogy ennek három csíkosnak kellett volna lennie.
Szóval ez van.

Most egy picit jobban viselem, mint az első alkalommal. Köszönhetem ezt az emberem kívül a barátainknak, akik jöttek hozzánk segíteni kerítést építeni és aztán nem csak abban segítettek.

De holnap már szervezem is és megyek mindenféle extra vizsgálatra, először genetika-immunológiára, aztán Pestre a Mens Mentisbe és mindenhova, hogy júniusban már ennek tudatában mehessek a köv. körre.

Mindegyikőtöknek köszönöm, hogy segítettetek elviselni ezt a nem egyszerű időszakot.
Törölt nick Creative Commons License 2008.03.02 0 0 77822
Az emberi setetseg hatara a csillagos eg :( Amugy en is -- mint mindenki -- bele szoktam futni idonkent olyan megjegyzesekbe, hogy ha nekem nincs gyerekem, akkor eletem sincs, mert ugye gyerek nelkul nincs elet ... Mintha tehetnenk rola, hogy nincs.
Aki igy gondolkodik, azt inkabb sajnalni kell, semmint haragudni ra.

Valamint senkinek semmi koze ahhoz, hogy van-e gyereked, vagy nincs, es ahhoz meg vegkepp, hogy ha nincs, akkor miert nincs. Lehet olyan is, hogy valaki mondjuk nem is akar gyereket, de attol meg az elete nem ertektelenebb, mint a gyermekeseke. Olyan szempontbol ez mindegy is, hogy ez maganeleti kerdes, es egyetlen kollega vagy ismeros sem engedheti meg maganak, hogy errol itelkezzen. Aki megis megteszi, az sajat magarol allitja ki a szegenysegi bizonyitvanyt.
Előzmény: ma.zsola (77816)
luca30 Creative Commons License 2008.03.02 0 0 77821
Szia Szerike!

Sajnálom, hogy még mindig nem vagy jól!

Teljesen igazad van a görcsösségben! Én sem hittem volna , hogy ennyire görcsösen akarom. Aztán amikor elbőgöm magam azon, hogy menstruálok, pedig tudom, hogy szinte esély sincs természetes úton!! Na bumm, sose hittem volna magamról!
De hiába akarok én agyilag nem görcsösen kisbabát, azt hiszem jó sok idő lesz mire megharcolom magamban ezt a csatát!
Képzeld én még a tesómék babáihoz sem tudok járni, mert velük is ez a helyzet!
Így a szivem szakad meg, ha néha belegondolok mit érezhetnek a szüleim!
Előzmény: szerike (77820)
szerike Creative Commons License 2008.03.02 0 0 77820
Mi több éven keresztül jártunk mindenfelé ,pihenni kikapcsolni,mégsem sikerült természetes uton,az egy barom aki azt gondolja,h ettöl sikerül!
Viszont abban hiszek,ha sikerül elengedni a görcsösséget akkor menni fog,bár nekem mindenki az agyamra ment aki azt mondta,hogy ne akarjam annyira,persze könnyü ezt mondani egy 38éves nönek!a legjobban a hugaim kisbabái segítettek minden idömet babák társaságában töltöttem:)
Előzmény: luca30 (77818)
szerike Creative Commons License 2008.03.02 0 0 77819
Sziasztok!

Továbbra is sz@rul vagyok szegény baba hasamban biztos állandóan hánykolódik,ugy sajnálom!
Viszont arra szeretném felhívni a figyelmeteket amire nekem senki nem hivta,hogy a felfázásra nagyon kell vigyázni!!!!!!!!!!!!!!kislány koromban voltam utoljára!viszont a terhesség alatt sokkal jobban ki vagyunk ennek téve,mert vmi elvékonyodik ilyenkor(fogalmam sincs,h mi)
Szoval holnap reggel a BMC-ben leszek,jön valaki?

Mazsola az alábbi történettöl teljesen kiborultam!!hát nagyon tuskók az emberek!
luca30 Creative Commons License 2008.03.02 0 0 77818
Szia Ma.zsola!

Ennél primitívebb reakciót még nem hallottam!! Igazán feldühített !!
Mit gondolnak ezek, hogy a lombik egy luxus tevékenység????!!! Ők nem kaparnák össze azt a pézt, ha ez lenne az egyetlen esély?
Bele sem gondolnak! Gondolom csak úgy "egyszerüen, takarékos úton " van gyerekük!

Én is sokmindenkinek elmondtam, de csak azoknak akkikkel jóba vagyok! Mégsem tenném újra, mert ők sem értenek meg igazán! A sikertelenség óta kínosan kerülik a témát, vagy sajnálnak, hogy ilyen görcsösen akarom, és mindenáron meg akarnak győzni, hogy csak lazítsunk és menjünk el két hétre pihenni! Mintha ez mindent megoldana!
Múltkor meg számonkértek, hogy miért nem vagyok teljesen jelen köztük, miért vagyok ilyen magamba forduló!

Azt hiszem, ha valakinek megadatik az a csoda, hogy gyermeke születik minden erőfeszítés nélkül, tényleg bele sem tud gondolni, hogy ez nem feltétlenül természetes mindenki számára!!!!!

Rill!

Én még nem is gratuláltam!!!! Ügyi vagy!!!!!!

Endzsi!!!!!!

Gyógyulást mihamarabb!!!!!!
Előzmény: ma.zsola (77816)
zájká Creative Commons License 2008.03.01 0 0 77817
Ma.zsola.
Irtam neked a privibe,remélem nem gond.
Cunimazsi.
KÖSZI. Megtaláltunk a papirt.
Előzmény: ma.zsola (77816)
ma.zsola Creative Commons License 2008.03.01 0 0 77816

Szia Endzsi! Elég egy sima jövedelemigazolás, nem kell senkinek sem megtudnia miért kéred. Egyébként eddig én mindig úgy voltam, hogy elmondtam bárkinek aki csak kérdezte, de most nagyon bepipultam. A férjem a munkahelyén megigényelte az üdülési csekket, és képzeljétek el, a háta mögött valami idióta azt mondta, hogy ha a lombikot ki tudjuk fizetni, akkor miért akarjuk az üdülési csekket elvenni más elől, akinek gyereke is van. (megjegyzem tavaly is megkapta az illető) Hogyan lehetnek ilyen érzéketlen tuskó emberek? Bele sem gondolnak szerintem, hogy nem rajtunk múlik, hogy nem vagyunk nagycsaládosok! Tiszta őrület nem?

Előzmény: Endzsi93 (77811)
mégleány Creative Commons License 2008.03.01 0 0 77815
Endzsi, Szerike!
Valószínű csak holnap este leszek msn-en...majd beszéljünk :)
Addig is gyógyuljatok!!!!!!
Endzsi, a tüdőgondozót mindenképp!Nehogy nekem tüdőgyulladásod legyen :( próbálj valami nyákoldót és sok-sok mézet (én bele szoktam csepegtetni citromot, fincsi :) )

mindenkinek szép hétvégét! (bár ez a vihar nem hiányzott...)
Zajka, nyugi, képzeld el magadban a kis lurkót és azt, hogy hogyan fejlődik!Hidd el, a gondolatoknak teremtő ereje van!!!
Rill, gratula mégegyszer!
Midway, Pat, gyógyítgassátok a lelketeket, hamarosan mind babásak leszünk, érzem :)))
A többieknek is sok sok ++++++++++++++++++++++++++
Kriszta
rill Creative Commons License 2008.03.01 0 0 77814

sziasztok, köszönöm a gartulációkat.

 

cunimazsi, jogi szakvizsga volt és pontosan úgy vagyok, ahogy írtad: nem találom a helyem, ingerült és nyűgös vagyok, mint egy kirobbanni készülő vulkán. azt hiszem, kell egy kis idő, míg visszatérek önmagamhoz, bár igazából még az első lombikot is helyre kell tenni magamban, mert ahogy megmondták, h. nem sikerült, már készültem is a vizsgára, szóval nem jutott időm rendbetenni a dolgokat. ti viszont sokat segítetek, örülök, hogy rátok találtam! remélem hamarosan megint szép idő lesz, és akkor találkozni is tudunk!

 

sokat gondolok rátok, a szurisoknak kitartást kívánok és szép sejtecskéket, az eredményre váróknak pozitív teszteket, a babásoknak szép várandósságot, a várakozóknak pedig türelmet és nyugalmat! Bár erre az utolsó kettőre mindnekinek szüksége van! Jó hétvégét!

 

Előzmény: cunimazsi (77813)
cunimazsi Creative Commons License 2008.03.01 0 0 77813

Endzsi

Az IR-re elvileg nem kéne szednem semmit, mert nem olyan nagy a baj, de mivel kb. áprilisba bele akarunk vágni az utolsó lombikba, ezért írt fel merckformint. A köhögésem nekem is nagyon nehezen múlt el, de ha te ennyire szarul vagy még mindíg, szerintem is menj el egy tüdőgondozóba, mert ez nem játék!!! És jobbulást neked is és szerikének is!!!

 

Cettia

Látod másnak is a sikeres lombik tünet nélkül járt, úgyhogy légyszíves ne kezdjél el szekrényt tologatni amíg nem tudsz biztosat! ++++++++

 

Zájká

Amennyiben a nagymamád nem találja az éves összesítőt, ha priviben megírod a folyósítási törzsszámát, szívesen lehúzok egy másikat a gépről, vagy kiküldök egy havi igazolást.

 

Rill

Gratulálok a vizsgádhoz. Ez jogi szakvizsga volt? Bár én nem jogot végeztem, az alapdiplomámat az Államigazgatási Főiskolán szereztem, emlékszem még milyen borzasztó volt komplett jogszabályokat megtanulni. Egy-egy vizsgaidőszak után csak ténferegtem és nem tudtam semminek nekiállni annyira kipurcantam. Remélem te azért ennyire nem eresztettél le!!!

Előzmény: Endzsi93 (77774)
Endzsi93 Creative Commons License 2008.02.29 0 0 77812
Lehet,hogy 1-2 napra kivonom magam a forgalomból.(Hétfőn mennem kell a pulmonológiára.)Próbálom nem kiköpni a maradék tüdőmet.Kitartás mindenkinek és pozitív hozzáállás!!!Sok puszi.Majd jövök! :)) (Remélem...)
Endzsi93 Creative Commons License 2008.02.29 0 0 77811
Mazsola!
A munkáltatótól csak egy sima jövedelemigazolást kell kérni,vagy előre nyomtatottat kell bevinni,amin fel van tüntetve a lombik?Én nem szeretném,ha a munkahelyemen bárki is megtudná. :((
Előzmény: ma.zsola (77810)
ma.zsola Creative Commons License 2008.02.29 0 0 77810
Szia Zájká! Azt hiszem én tudok neked segíteni. Én eddig már négyszer igényeltem és mindig megkaptam. Éppen a héten jött meg a mostani, és 30.000 ft-ot utaltak át. Lényeg: az első oldal az adataidról szólnak, a másodikat tölti ki a doki (szerintem ezt bármelyik orvos szó nélkül kitölti) a harmadik pedig a te írásos kérelmed. Én ide leírtam, hogy nagyon sokba kerül a lombik, hogy lakáshitel mellett nehéz megoldani, stb. A lényeg, hogy úgymond megható legyen a levél. Szerintem nem ez alapján döntik el, hanem a beküldött a munkáltatói igazolások alapján. Ha a nagymamáddal élsz, akkor az a papír is jó oda, amit minden év elején adnak a nyugdíjasoknak, amikor megállapítják az azévi nyugdíjat. Ha az sincsen meg, akkor az illetékes nyugdíjbiztosítónál szerintem tudnak segíteni. Vagy, a számlalevél amin látszik a nyugdíjátutalás. Szerintem valamennyit biztosan fogsz kapni, nem szabad kihagyni. A lényeg, hogy évente csak egyszer lehet igényelni, és ha lejár az egy év, akkor visszamenőleg is megadják, ha egy évben mondjuk kettőn vettél részt, csak rá egy évre. De erre neked ugyebár már nem lesz szükséged, mert sikerülni fog, úgy mint a többi csajszinak is. Megy a drukk ezerrel.
Előzmény: zájká (77808)
cettia Creative Commons License 2008.02.29 0 0 77809
Zájká!

Nézd meg aZ IVF hasznos topikban, amit evvel kapcs. beszúrtam! De én ezt nem igényeltem, ezért nem tudok további tanácsot adni. Csak az utazási költségtérítést kértem, azt már 1 x meg is kaptam.
Előzmény: zájká (77808)
zájká Creative Commons License 2008.02.29 0 0 77808
Cettia.
Lenne egy kérdésem.Egyszer olvastam itt a topikon hogy te támadatásrol irtál valamit.Talán tudsz segiteni,Ma voltam OEP-nál is kaptam adatlapot segélyigéléshez.
Na mosz ott az áll hogy adatlap nem pótolya irásbeli kérelmet.Mit kell irni?Hogyan?
Neked már volt ilyen.A kaáliban hogyan viszanyoznak ehez,mert ugye dokinak is kell
tölteni egy lapot vagy recepciós lányoknak.
Nagy mámával élek igy kell nyugdijszelvény is ,az hol tudam szerezni?Neki utalni szokták pénz a számlára.Buta kérdés mi?Szertném megprobálni az igénylést mert ha
sikerült akkor többi lányoknak is tudam ajállani is ez nagy segitség lenne mindenkinek!
Előzmény: cettia (77806)
Enikőaliz Creative Commons License 2008.02.29 0 0 77807
Köszönöm megkaptam a telefonszámot hétfőn fel is hívom őket.
Előzmény: cettia (77799)
cettia Creative Commons License 2008.02.29 0 0 77806
Zájká!

Ezen tényleg ne aggódj, hogy 1 v. 2 , ha úgy kell lennie, akkor az 1 is szépen kapaszkodik.
Előzmény: zájká (77805)
zájká Creative Commons License 2008.02.29 0 0 77805
Szia Cettia.
Igen az első lombik volt, izgulok is rendesen.Debrecenbe (Kaáli) járok.Végik olvastam
mit irtak lányok neked tünetek kapcsán.Egy kicsit megnyugadttam talán téleg nemkell semmi érezni.
Neked tesztet is van ?Még se csinálod?
Én csak gyogyszertárik jutattam.Nem vettem mert utána nem tudnám megálni.
Midway.
Lehet hogy én pont 1000ik leszek?Hát elég kevés az esély!!!
Előzmény: cettia (77801)
Enikőaliz Creative Commons License 2008.02.29 0 0 77804
Mazsolára emlékszem is csak gondoltam hogy neki már sikerült,én is régen jártam a fórumon de nagyon örülök hogy újra itt vagyok mert most ahogy mondta mazsola kezembe veszem a dolgokat és kivizsgáltatom magam.mert Tapolcán tényleg nem küldenek tovább.igazad van,én is nagyon bíztam a sikerben de félek ha elfogy a lehetőség nem tudjuk már kifizetni a6dikat.
Előzmény: ma.zsola (77800)
Törölt nick Creative Commons License 2008.02.29 0 0 77803

Haho,

Én így utólag egyáltalán nem bántam meg hgoy megcsináltam, és a következőnél semmiképp nem fogok várni a 18. napig a tesztel és pláne nem a 21. napi uh-ig. Mert ha van valami, akkor az biztos megnyugtató lehet, ha meg semmi, akkor meg jobb tudni mielöbb.
Előzmény: cettia (77801)
ma.zsola Creative Commons License 2008.02.29 0 0 77802

Nagyon is meg tudlak érteni. Bár nekem soha nem volt ennyi erőm, és mindig csináltam. Amikor sikerült annyira megzakkantam, hogy naponta legalább hármat is csináltam. Na ez se jó! 

Előzmény: cettia (77801)
cettia Creative Commons License 2008.02.29 0 0 77801
Minden nap párszor a kezembe veszem a tesztet, nézegetm, újra és újra elolvasom az ismertetőjét és aztán beparázok és elteszem a szekrénybe. Pure gyávaság!
Előzmény: ma.zsola (77800)
ma.zsola Creative Commons License 2008.02.29 0 0 77800

Semmi baj, én is épp megadni készültem de beelőztél. Én is szívesen találkoznék veletek, jó lenne egyet dumcsizni. Egy kérdés: HOGYAN BÍROD KI, HOGY NE TESZTELJ? Én már régen megzakkantam volna. Amúgy a tüneteket tényleg nem érdemes keresni. Én már csak tudom, amikor tavaly "sikerült" szó szerint nem éreztem semmi, még a melleim sem fájtak, semmi. És mégis összejött. A sikerteleneknél aztán tudtam ám én is minden terhességi tünetet produkálni. Úgyhogy a fene se tudja mit is kell ilyenkor érezni. Én nagyon szorítok neked, és persze az összes akcióban lévőnek.

Előzmény: cettia (77799)
cettia Creative Commons License 2008.02.29 0 0 77799
Enikőalíz!

Akkor összejöttünk!

Ma.zsola volt, akitől az infót kaptam.


Kedves Ma.zsola!

De jó, hogy írsz, utólagos engedelmeddel megírtam Enikőalíznak az általad kapott telefonszámot!

Nem akarunk egyszer összefutni és beszélgetni egyet, ha már ilyen közel lakunk egymáshoz?
Előzmény: cettia (77794)
cettia Creative Commons License 2008.02.29 0 0 77798
Szia Zájká!

Akkor teljesen együtt tudok érezni Veled, bár a tegnapinál egy kicsit már szebben látom a világot, úgy döntöttem még élvezkedek egy kicsit a reménykedésben. Hátha!!??

Te hova jársz? Első volt?
Előzmény: zájká (77795)
Törölt nick Creative Commons License 2008.02.29 0 0 77797

Zájká,

Föleg az eredményhirdetés elötti utolsó napok a leghosszabbak. Figy sztem az egy db embrionak is van eselye nem is keves. Amikor belevágtam ebbe a programba az első vérvételen összeismerkedtem egy lánnyal aki már akkor terhes volt mint kiderült már volt egy másik gyereke is és az is lombikból, nah szoval ő mindkét lombiknál csak 1-et engedett magába visszaültetni (nagyon nem akart ikreket, még a lehetőségég is ki akarta zárni amennyire lehet) és sikerült mindkettő.
Mondjuk szerintem eszméletlen szerencsés volt, ilyen 1000ből 1, DE IGAZ!
Előzmény: zájká (77795)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!