Keresés

Részletes keresés

mégleány Creative Commons License 2008.03.04 0 0 77897
Köszi Móka!
Nagyon jól esik, hogy ennyien szorítotok!
Főleg, hogy minél előrébb járunk, annál bizonytalanabb vagyok a dolgokban...
pl., hogy tuti jól adjuk e be a szurikat, meg ez a kis vérzés, stb.
Úgyhogy köszi mindenkinek, mert sokszor segítetek!

Endzsi!
Hogy vagy?????
Előzmény: Móka70 (77896)
Móka70 Creative Commons License 2008.03.04 0 0 77896

Köszi Ma.zsola a részletes választ, közel van az inzulin eredményünk (29-31,8), kíváncsi leszek, neked mit mond Breyer dr.nő!!! Feljössz hozzá Pestre?

A véralvadási zavar és antitest szűrésre ki utalhat be? Jelenleg nincs nőgyógyász kezelőorvosom a BMC-n kívül, oda meg csak a következő lombikra mehetek..

 

Cettia, te kérdeztél Dr.Fülöpre, most csütörtökön leírom neked és többieknek, mit mond, akkor van időpontom, őt a korábban idézett nők lapja cikk miatt keresem fel, bízva abban, hogy immunológiára is elküld! Szóval írok, hasznos-e hozzá elmenni!!! Jó???

 

Pat, nemsokára átmegyek a Vas utcába, Örsről nekem közelebb,csak picit még erősítenem kell a tempót!! Egyébként Tutaj u.ban is sokan voltunk ma, szinte alig fértünk el!!!! Az első tornán nagyon egyedül voltam, de ma beszéltem pár lánnyal, egyik nagyon kedves, sajnos az 5.sikertelen lombikon van túl, majd meginvitálom ide!!!!! Itt majd erőre kap!!!

 

Szerike, én is megerősítem, hogy az antibiotikum nem árthat, ha olyant választanak, ami bababarát szer!!!Erre Sz.doki biztos nagyon ad!! Nekem is van kismami ismerősöm, első sikeres lombikos, ő most az 5.hónapban jár, és többször kellett antibiotikumott szednie. Azt mondta neki a doki inkább gyógyszer, mint a gyulladás elterjedése, az veszélyesebb lenne!!! Úgyhogy minden rendben lesz!!!

 

Mégleány, szorítok a stimu minden fázisa alatt, hozd meg a pozitív fordulatot a csapatban!!!!!

 

Előzmény: ma.zsola (77890)
Endzsi93 Creative Commons License 2008.03.04 0 0 77895
Cettia!
Lehet,hogy már te is utánanéztél,én a PreMens tablettát találtam.Magyarországon ezen a néven forgalmazzák.Sok jó dolgot olvastam róla. :))
Előzmény: cettia (77893)
mégleány Creative Commons License 2008.03.04 0 0 77894
Lányok!
Hormon szintek, ha valakit érdekel vagy nem tud kiigazodni az eredményein...:

http://www.infertility.hu/hormontabla.htm

cettia Creative Commons License 2008.03.04 0 0 77893
Midway,

Köszi a receptet!

Persze, hogy hiszek benne, sokkal inkább, mint a szintetikus gyógyszerekben és még szeretem is a legtöbbet.

A palástfüvet én is iszom minden nap 2 csészével.
A cickafarkról úgy tudom endósoknak nem feltétlenül jó, a fitoösztrogén tartalma miatt, akinek nincs endója annak biztosan jót tesz.

Én most barátcserje készítményt keresek, akinek gondja van a prolaktinnal, azt nagyon jól beállítja, én is remélem, hogy abbahagyhatom a bromocriptint.
Tud valaki ajánlani ilyet?
Előzmény: Törölt nick (77892)
Törölt nick Creative Commons License 2008.03.04 0 0 77892

Cettia,

Tea:
Cickafark
Palástfű
Körömvirág
Borsmenta
Citromfű

Ezeket kell összekeverni es reggel és este 1-1 csészével meginni, úgy hogy a vizet felforralod majd beleteszel 3 evőkanál teafüvet, majd 8 percig hagyod ázni lefedve, és utánna amilyen melegen tudod meg kell inni. A reggeli teanal fontos az éhgyomor.
Egy régi barátnőm ajánlotta akinek 2 évig nem jött össze a bébi, majd 1 hónapig itta a teát és terhes lett.
Hát nálunk ugye férjem (kevés sperma) miatt nem hiszem hogy ilyen módon segit, de régebben hormonszintemmel voltak problémák , amióta viszont iszom a teát azóta tökéletes a hormonszintem semmit sem kell szednem, szoval főleg ezért iszom.
És fontos hogy csak az első 12 napban lehet inni , utánna ki kell hagyni belőle a cickafarkfűvet.
tényleg jók a tapasztalataim, csak ajánlani tudom!

Ha hiszel, hisztek az ilyesmiben próbáljátok ki, nekem bevált.
Jah és nem kell állandóan elég ha 2-3 honapig iszod , ilyen kúraszerűen.
Előzmény: cettia (77877)
ma.zsola Creative Commons License 2008.03.04 0 0 77891
Szerike! Szegénykém, neked is kijutot akkor a jóból. De ne aggódj, amikor a tesóm terhes lett, állandóan náthás volt, és nagyon magas volt a hője, így neki is antibiotikumot írtak fel, és még akkor nem is tudta, hogy babát vár. Nem is lett semmi baja a picurnak. A tiédnek sem lesz semmi baja, egészséges kis maszat lesz hidd el! És gyógyulj meg minél előbb!
Előzmény: szerike (77887)
ma.zsola Creative Commons License 2008.03.04 0 0 77890

Szia Móka70!

Én anno bevállaltam a hat havi szurit, de életem legborzalmasabb időszaka volt. Kitűntetés jár a férjemnek, hogy kibírta azt az időszakot.

Én is hallottam, hogy endo+ IR együtt járnak. Hát nekem is beigazolódott azt hiszem, mivel a 120 percesem 29 lett, ha jól emlékszem. Én még nem álltam neki a diétának, bár tudom, hogy az lesz az én sanyarú sorsom. Sajnos nekem nagyon nehéz lesz átállni a napi ötszöri étkezésre, mert eddig én volt, hogy naponta egyszer ettem, és nagyon megszoktam, sajnos munkahelyi ártalom. Nem éltem valami egészségesen. De azért az nagyon dúrva, hogy még a tejtermékeket sem lehet fogyasztani. Húsokért eddig sem voltam nagyon oda, na az menni fog.

Én sajnos nem vagyok Pesti, Nagykanizsán élek és eddig Tapolcára jártam. Jelenleg döntésképtelen vagyok, hogy menjek v. maradjak, mert Pesten dupla annyi mint Tapolcán. Tudod nekem ez már keményen fizetős lesz. Nagyon szeretnék járni Arwen tornára de itt vidéken nincsen. Semmi sincsen, csak sötét orvosok!!!!!!!!!!!

A genetikán ha jól tudom az összeférhetetlenséget nézték, de ott nagyon ritka esetben szoktak problémát találni legalábbis a dokinéni ezt mondta. Inkább immunon találnak. Néznek véralvadást, ill. nagyon sokféle antitestet. Nekem van egy ismerősöm együtt kezdtük, és neki az ötödik lombik előtt kiderült az immunon, hogy gond van a véralvadásnál és kapott rá gyógyszert és utána sikerült is neki. Addig pedig ha össze is jött hamar elvetélt. Hogy emiatt maradt -e meg neki nem tudom de megéri megcsináltatni. Ja és még néznek spermaellenes antitest is. Az én dokim kinevetett amikor elmondtam, hogy megcsináltattam, mert szerinte tök mindegy. Bár az ismerősömnek is ezt mondta és mégis jót tett neki, hogy szedte a gyószert.

 

Előzmény: Móka70 (77883)
mégleány Creative Commons License 2008.03.04 0 0 77889
Szerike!
nyugi! A barátnőmnek is kellett egy két hetes antibiotikum kúra, és mégis csodálatos, gyönyörű kisfia van!!!! persze én is frászt kapnék...de a doki csak tudja, mit lehet és mit nem...
az idegesség jobban árt!
Előzmény: szerike (77887)
mégleány Creative Commons License 2008.03.04 0 0 77888
Pat!
Mikor mész legközelebb?
Azt hiszem, muszáj, hogy most már fizikálisan is újra összeszedjem magam...
szörnyű, hogy milyen gyorsan le lehet szokni a mozgásról (ráadásul 10 év aktív edzősködés után...)
Előzmény: Pat74 (77886)
szerike Creative Commons License 2008.03.04 0 0 77887
sziasztok!
nekem maradt 2.5doboz utro a cél érdekében szivesen felajánlom!!!!


Annyira ugy érzem,hogy meg kell törnie a rossz szériának!!!!!!!!!

Cettia sajnálom ,ha tudsz jó sok idöt tölts a kicsivel,rettenetesen megnyugtat,és sztem babásodást okoz!!!valahogy egy pici baba olyan hatással van egy nöre ,hogy annak is lesz babája!

Zájka az utolsókig szorítok érted!!!


mégleány érezzétek jól magatokat,jövöhét szerdán kell visszamennem valami gyulladás van a szervezetemben,sajnos antibioticumot kell szednem amitöl kiborultam,mert féltem a babát,de a doki szerint nem lesz baj!
Pat74 Creative Commons License 2008.03.04 0 0 77886

Mégleány: jóhogy! Gyere nyugodtan, jó lenne, ha lenne még valahol a belvárosban, gondolom Tünde azért mondja a kezdőknek a másikat, mert ide már alig férünk be...:) Mondjuk én reménykedem benne, hogy minél előbb minél több ember kiesik babásodás miatt - beleértve magamat is!!!

 

Amúgy tuti felráz! Tünde és a lányok nagyon figyelnek rád, főleg, amikor van valami akció, akkor mindenki csak veled foglalkozik, olyan jó!!!! Ha jössz, akkor egyeztessünk, hogy szárnyaim alá vegyelek. Olyan szar ott állni egyedül, míg nem ismersz senkit... 

Előzmény: mégleány (77874)
mégleány Creative Commons License 2008.03.04 0 0 77885
Pumuklesz!
Nekem azt mondták, hogy kis patikákban nézzem meg. Végül Szolnokon kaptam, de ott van még sok...
De sajan most nem megyek arra...
Előzmény: Pumuklesz (77884)
Pumuklesz Creative Commons License 2008.03.04 0 0 77884

Cettia: köszi szépen! Holnap egy ismerősöm megnézi még egy pesti patikában ahol igérték. Ha az sem sikerül holnap de irok és megbeszéljük.  Mégegyszer is Köszike :-))))

Előzmény: cettia (77882)
Móka70 Creative Commons License 2008.03.04 0 0 77883

szia ma.zsola! Hát nekem minden van, endo is. 2006-ban műtöttek vele laparral, a bal oldali petefészekben volt akkor csak, onnan leszívták. Utókezelést nem kaptam egyáltalán...bízott a dokim a gyors baba-sikerben. Ennek 2 éve, és eddig úgy néz ki nincs új endos elváltozás, viszont a bal oldal nem működik azóta.Ezért a magas FSH-m.

Ezen kívül még Ir is van úgy néz ki, nekem 120 perces inzulin 31,8, de én csak márc.18-ra kaptam időpontot Breyer dr.nőhöz!! Addig én sem tudom, kell-e gyógyszer!

Ma.zsola, te diétázol? Mert nekem arwen-tornás Tünde mondta, hogy ilyen értékekkel hagyjam el cukrot, és endo miatt a vörös húsokat, és tejterméket! Szerinte gyakori Ir és endo csakúgy mint Ir és PCo együtt!!!! Önmagában okozhat beágyazódási zavart, vetélést!!! Neked mennyi a 120 perces inzulined? Milyen vizsgálataid voltak immun-és genetika téren???? Megírnád??? Pesti vagy??? Gyere arwenre-az is segít, ahogy hallom, bár én egy hete járok!!! Szorítok Breyer dr.nőnél, hidd el, egyre közelebb jutsz a babaváráshoz!!!!!!!

Előzmény: ma.zsola (77875)
cettia Creative Commons License 2008.03.04 0 0 77882
Pumuklesz!

Valóban hiánycikk jelenleg. Nekem van, letárgyalhatjuk, írj az emilemre!
Előzmény: Pumuklesz (77881)
Pumuklesz Creative Commons License 2008.03.04 0 0 77881

Sziasztok Lányok!

 

Lenne egy nagy kérdésem hozzátok. A hátralevő 5 hétben ami még a 12. hétig hátravan használnom kellene még az Utrogestan hüvelykapszulát. Sajna átmenetileg nem lehet kapni. Ha valakinek maradt meg és nincs rá szüksége szívesen megvenném tőle. Vagy esetleg ha tudtok még olyan gyógyszertárat ahol még kapható nagy segítség lenne számomra.

Előre is köszönök minden segítséget!

 

Pumuklesz

cettia Creative Commons License 2008.03.04 0 0 77880
Helló Zájká!

Te sem bírtad ki?
Azért benned még bízom, de jó lenne, ha holnap rácáfolnál a maira!

Azt hiszem, Endzsi írta, hogy ez csak a próba volt, a következő megy majd élesben.
Előzmény: zájká (77868)
cettia Creative Commons License 2008.03.04 0 0 77879
Ma.zsola!

Én is endós vagyok, bár a laparoszkópia során leégették, állítólag 1 ciszta maradt, amit nem tudtak leégetni, nekem is javasolták a GNRH kezelést, de nem mentem bele, mert nekem is azt mondta a doki, hogy a lombik szempontjából nem ügy és a várandósság a legjobb gyógyszere. Bár már hallottam azt is, hogy ez is akadályozhatja a megtapadást.
Előzmény: ma.zsola (77875)
cettia Creative Commons License 2008.03.04 0 0 77878
Gratulálok! És végre v.mi +, nehogy azt gondoljuk már, hogy senkinek sem jön össze.
Előzmény: Cillit (77876)
cettia Creative Commons License 2008.03.04 0 0 77877
Szia kedves lovas Midway,

milyen teákat iszol?
Én viszont a 2x 2 hét fekvés alatt jó pár kilót szedtem fel, de most vettem pár új szoknyát és muszáj lesz hozzájuk méltó alakot ölteni. Gondolkodom, hogy mihez fogjak, sajnos az Arwen számomra nem elérhető, de talán a futás, annak a kutyám is nagyon örülne.

Akkor te is júniusban jössz? Remélem akkor találkozunk és utána is jó sokszor a terhesgondozáson!!
Előzmény: Törölt nick (77861)
Cillit Creative Commons License 2008.03.04 0 0 77876
Sziasztok! Új vagyok itt, és el szeretném újságolni, hogy a húgomnak 9 napja született egy gyönyörű lombikbébije, méghozzá az első kísérlettel.
ma.zsola Creative Commons License 2008.03.04 0 0 77875

Hát lányok, ez nem volt valami termékeny időszak, persze vannak kivételek. Na de majd most!!!!!!!!!! Jön a tavasz, a kedvünk is jobb lesz, és talán pozitívabbak is leszünk.

 

Zájká, nagyon sajnálom, de jó, hogy így fogod fel. Érdekes, hogy én is amikor megtudtam, hogy nem sikerült (márpedig párszor már volt szerencsém hallani) mindig megkönnyebbülést éreztem. Igaz, jó hírnek jobban örültem volna, de az a tíz nap amíg kiderül annyira felőrli az idegeket, hogy néha már a biztos rossz is jobb, mint a bizonytalanság.

 

Kicsit más: csütörtökön megyek Breyer doktornőhöz, már nagyon várom. Kíváncsi leszek, hogy mit mond az eredményemre, és hogy kapok -e rá gyógyszert. Olyan jó lenne, ha kiderülne, hogy ez volt az probléma, ami miatt nem sikerült. Tiszta hülyeség, de most már örülnék, ha valami kiderülne, hogy gond van, mert eddig amit csináltak immun. genetika mind negatív lett.

Eddig annyit tudok, hogy endom van elég súlyos, de a dokim szerint a lombik szempontjából ez nem gond. (persze kaptam rá hat hónapig szurikat, de szerintem nem múlt el) Van valaki közületek akinek szintén endoja van? És nektek erre mit mond a doki?

Bocsika, kicsit belelendültem!

mégleány Creative Commons License 2008.03.04 0 0 77874
Pat!
Bár így lenne...
Egyébként nekem is a Vas utca lenne a jó...egy köpésre lakom...
oda is mehetnek kezdők?
lehet, hogy felrázna...
Előzmény: Pat74 (77873)
Pat74 Creative Commons License 2008.03.04 0 0 77873

Zájka: hátha!!!!!!

 

Azért egy ilyen pech hullám után, mint ami most itt végigfutott, az a minimum, hogy nyáron-ősszel mindenkinek sikerüljön....:)aztán legyen mit mesélni az újaknak!!

 

Móka: igen, én a Vas utcába járok, bár lassan már nem férek be, tegnap is annyira sokan voltak, rengeteg új arc - mondom én, a "régi arc" a magam 2 hónapjával:) - szinte levegőt sem lehetett kapni. Mennék a másik helyre, de nekem az annyira a világ vége. Este hazafelé eléggé pánikolok, nem még onnan, sajna. Pedig akkor tudnánk találkozni mindig!

 

Amúgy tényleg mikor találkozunk? Én minden nap dolgozom vagy fél 5-ig vagy 6-ig, utána bármikor.

 

Mégleány: ugye TE meg fogod törni a rossz szériát és elindítod a babahullámot!!Ugye?

mégleány Creative Commons License 2008.03.04 0 0 77872
na megnyugodtam, az assziszetnsnő azt mondta, nem baj...
remélem, hogy így van
a szívinfarktus jött rám, amikor a recepción azt mondták, ez nem igazán jó hír...
mégleány Creative Commons License 2008.03.04 0 0 77871
Lányok!
S.O.S.

Még mindig vérezgetek (10.dik nap) tegnap kezdtük a stimut...
Lehet, hogy a Decapeptyl hatása????Kicsit aggódok...

A BMC még nem veszi fel... :(
mégleány Creative Commons License 2008.03.04 0 0 77870
Szerike!

Balatonfüred :)
reméljük az idő is szebb lesz és sétálni is tudunk...
mégleány Creative Commons License 2008.03.04 0 0 77869
Zájká!
Ettől függetlenül csináld végig!!!Utrot ne hagyd abba!
Majd ha a végső szót is elmondja az orvos!
Ettől függetlenül még azért drukkolok, jó? :)
és irigyellek, hogy ilyen erős vagy!!!!maradj is ilyen!
Előzmény: zájká (77868)
zájká Creative Commons License 2008.03.04 0 0 77868
Sziastok lányok.
Még is megcsináltan tesztet mert ugy éresztem ez nem az én idó.Csak egy csik láttam,de nem vagyok elkeseredve egyáttalán nem.Nemkell sajnálni részvételni.Ez van!
Nem igazán hitem egy sejt csudába .Rendeteg ilyen eset van hogy 3-4 mellet se sikerül.
Holnapután elmegyek vérvételle higgattan meghalgatom az itéletemet is lépek tobább.
Ugy ösz elein kezdek másikat mert nem igazán akarok szabadsag hulámra beleesni.
Addig dolgozok,talán elkezdünk lakas feluitás.
Igazad van Cettiának - megkönyböltem!Sok volt az álmatlam északa.Gondolom ma megjon vagyis ugy érzem!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!