Reggelente mikor a kávémat és a saját pálinkámat iszom mindig bedobok egy százast a következő év főzés kiadásaira.Mostantól 200-as lesz.52 db párlatjeggyel már jó vagyok.
Igen. Van egy deflegmátorhozzá, amivel vettem a főzőt. Meglepő volt, de nagyon tetszett. Igazából még 40-nél sem éreztem a kifejezetten rossz ízeket, de lejjebb nem mertem menni. Majd legközelebb..
Hogyan készítsünk jó pálinkát? Cefrézési, főzési ismertetők, főzőberendezések, tanácsok,videók, tesztek, gyakran ismételt kérdések a következő linkeken:
Ahogy előzőleg írtam, nekem folyamatosan megy szép lassan. A finomításnál ugyanúgy. Nem azért, hogy le ne égjen, mert az enyém dupla-olajosban forog. A lényeg a "kavarás". Tudod, mint a kávénál...DDD...
Nálam is hasonlóan van, csak a sisak mellett oldalról nyúlik le a rozsdamentes vezetőcső, a sisakfedőbe forrasztva és belülről merevítve. Viszonylag nagyok a lapátok és így lassú forgással is elég jól "kutyulja" az anyagot.
.........az egyenletes keverés, egyenletesebb felmelegedést eredményez, ami jobb elválasztást tesz lehetővé és kicsivel gyorsabban is melegszik...