Keresés

Részletes keresés

23 negedi Creative Commons License 2010.09.30 0 0 711
Előzmény: 23 negedi (710)
23 negedi Creative Commons License 2010.09.30 0 0 710
bizzonybizzony Creative Commons License 2010.08.23 0 0 709
Noaztán, kitérdekel?!!! :-) Legalább kap valami az enyémhez hasonló BÖLCSESSÉGET! :-)
Előzmény: Törölt nick (708)
Törölt nick Creative Commons License 2010.08.22 0 0 708
A TV-ben is szaporodnak az ilyenek. Mindent látnak,csak hívd az emelt díjas számot.
Aztán te is láthatsz megugrott telefonszámlát.
Előzmény: bizzonybizzony (706)
repcsepista Creative Commons License 2010.08.22 0 0 707

Szija bihahahahahahaaaaaa...gizs istenféltő, vagy félő jojósunk?

 Érdekes, de kinek, s minek irtad?

 Ime a hellzet, mindenkinek, kivétel nélkül a legjobbat, amit el kell tudni venni, mint Éva, szakaszta vala az alma? -fáról... na rögtön mezitelen vala?...

 Vetkőztessük le az igazságot, mindenki puccos? -pu? -puzzzz-hahahahahaaaaa....

 zakrojtye pofa?

Előzmény: bizzonybizzony (706)
bizzonybizzony Creative Commons License 2010.08.22 0 0 706
Megjósolom, hogy hamarosan különös dolog fog történni veled. IGEN, VELED, kedves hitetlenkedő barátom, ki ottan üle a számítógépezet előtt! Amire nem is számítasz! Hamarosan olyan dolog fog veled történni, még ezen a héten, amitől akkorát fogsz röhögni, mint rég. De el is fogsz szomorodni, még ezen a héten. És látni fogod, hogy IGAZAM VOLT!!!!
repcsepista Creative Commons License 2010.08.21 0 0 705

Szija szittya a tüzet, jojósok, miért ne jojózhatnunk...

 Én értelek, meg megértem minden ollan KIINDULLÓ PONTOZATOKAT, hogy miből indul ki az illető, mikor abszolita nem vagyok sem egy vallás, ha wallatás, akkor vagy velünk, vagga dzsilotin, s mag a test kinzása meg meggilgolgotázása nekem a leggyávább fokozatot jelenti, ami azt váltja ki bennünk, hogy bijajajajajjjjjj... az isten orzágába megelőzlek, ide lüjjetek... vagy magammal felrobbantalak ... amihez én ezeknél is gyávább vagyok, mióta szemtől szemte találkoztam az Igaz Jézussal, mostmár lelélem... mert ténleg ez 1 ráadás, a a a... ne mi az éle, létünknek? -nekem igaz Örökkön Örökké Éle a Létemnek, az a szeretet, hogy érted, értetek, Éle az Létemnek, az Igaz mi Jézusunkal szeretlek, amibe benne mindened, ha akarsz benne részt venni? - ingyen? -sose halunk meg...

 Tróhát, akik minden áron be akarnának skatujájájájájjjjjjj.... mikó egymásra kezet nem emelheccc ... ami lásd a biblia N.1.oldalán, mert ha dondolstad, azonnal, nemvagy?

 Mit értel aseknázi vagy aszkétizmus, s hed on, neki ne mennünk a a a....

 Áldás béka brekekekekeeeee....

 u.i. azért mert valaki nem hiszi a pacit, sőt ha totta ellen kezü, balkezes, azért még nem jelenti, hogy le ke irni? -lásd, INRI? - na nem azért mert balkezes?

Előzmény: babaji (704)
babaji Creative Commons License 2010.08.20 0 0 704

http://www.stop.hu/articles/article.php?id=724298

Azt jósolom hogy az aszketizmust felváltja a hedonizmus vagyis lehet spiritualizálni életvidám hozzáállással is !

repcsepista Creative Commons License 2010.08.19 0 0 703
Jojósok miért nem lehetne jojojojojojojjjjjj....
 Nemtom itt ki lehet -e mondani J.-t, de azért, mert mert mindenkinek van 1 alma, ha van J.-zUSA, s ime MIÉRT U.S.A. U.S.A?
 Nézzünk bele, mert 99.999...%, nem ellenzi hogy irjál, repcsepitta, de ollat, ami mindenkinek java, javára vállik, de van köztünk irtó negativa figura (ha azt mondom ördöggös, ördöngős, tele ördöggel, akko az is megállná a hellét...de nem azt mondom, hanem negativ az örök negativa a negativa ... az örök göbögön) nos ez azonnal, egyenes kapcsolatba az IMPERIÁLLAL, aki volt, de ha volt, sose volt? -amit csak akkor érthetel meg, ha te ugyanugy számitol, mint mindenki, mert mindenki 1 1 1... ha nem, akkor bizon senki, s itt van a bibi?
 Szóval, miért engedjük meg, hogy ez a pár abszolit lukak lukja feneketlen mélység nillása, megtehesse ezt velünk, mert ha 1-vel =mind-el? -lett (buktatva) csusztatva de leeeee....
 Ime a varázs fuvolla: ha rádvágják, te Anti Zoombi vagy Zoombi Anti vagy, azt az isten se tudja lemosni róllad, mert itt ahol vagyunk, az ISTEN = NETSI? (megint, nem ahol most vagyunk, de itt is, mint az amcsi meg canadai magyarnyelvü boardokon, TE NEM BESZÉLHETEL UGY, HOGY TE NE ALLATTWALÓSIM VAGY?-na ha, te nem vagy senki lova, akkor téged nem lehet lóvá (vé) tenni?
 Mivel ma van az iraqi capatok kivonása, nem azért mert U.S.A. ki akart volna vonyulni, hanem majdnem roccs, mert ha rálépel a föld eGyik sfarkára, a másik fe billeghet? -meg abszolit U.S.A. Contitutionja ABSZOLIT MEGTÖRÉSE, hisz amcsi csapatokat,mivel NEM KIRÁLYSÁG, azonnal...
 Figyeld meg, mert a feleségem... a legegyszerübb magyar nő, aki nem ugy beszél, mert nem akar látni senkit... csak ha ha ha... most HOGYAN LÉZENGED LÉTEDET... ami abszolit HÜSÉG A JÓ ISTENHEZ, aztán családhoz, mikor csak ezek léteznek számára, de mi vagyunk U.S.A.-ba is, az utolsó Mohikán calád, amire az őslakók, egyiptomi zsidók voltak, hallgattunk ma egy előadót, amire a feleségem, jah...
 Tröhát,amit mondok, azt kérdeztem a feleségemtől... de előbb, Olcsóláb kérdezte, hogy ver -e, az isten, meg ki Ő, amire azt neki, neked, nekem... mindenkinek magának kell megkérdezni Őtőlle, mint most MINDENKINEK KELL HOGY LEGYEN JÉZUSA, AZTÁN ANNAK IS, AKINEK NINCS, MERT AKIBEN NINCS BENNE ORSZÁGA, ANAK Ő A KIRÁLYA... ami megint, egyszerüsitsük le, ami a cövetkezó ó ó ó ó...
 Na, lehet hogy hosszabra sikerál, de megint, ha valaki nekiszalad a villanpzónának, akkor kit hibáztat?
 Ime ollan szavakat használok, ami nyilvánvaló kétélü kard, vagy beretva? Nosa, amit az Iraqiak akartak megvalósitani, meg most az arabok allatt, hun -magyar arami fajta népek, az ami U.S.A = NEMZETI SZICIALIZMUS, amit próbáljunk megérteni, mert HA NEM KIRÁLYSÁG, AKKOR CSAK NEMZETI SZOCIALIZMUS LEHETSÉGES, amivel rögtön, ha lehet, most minden cembe állna, nem véletlen, hogy cemembe könnyel, (közönnyel) golgotán , láttalak, vagy látalaki 1 szép napon, de napon? JÖN A MESIA, JÖN A KINGEK KINGE S BOLHA AZ INGÉBE, MEG AKIK 1 KASSZA - KORMÁNYT, AKARNAK IS, AZOK MIND U.S.A GYILKOSAI, ami ha U.S.A kiesik az 1 WILÁG - DOMITZIONBÓL, akkor nem lesz 1 WILÁG KORMÁNY SE!!! (de, le van rottyantva, ke 1 cirály)
 Nosa, egyesült arab -köztársaságok, nem fog menni, hanem ténleg, valami ollan, hogy Mezpotámiai -országok szövetsége, vagy Egyesült Közepkeleti Államok, (egyáltalán, akik akarnak jáccani, királyságot, csak nincs semmi hatalma, ill. alma?... ami megint, HA U.S.A. NEM KIRÁLYSÁG, AKKOR KÉT LEHETŐSÉG VAN: 1: MINDEN ÁLLAM, VAGY NÉPSÉG NEMZETI SZOCIALISTA LETT, VAGY juHA MÉGIS, A KIRÁLYSÁG... LÁSD JÖN A KINGEK KINGE, VAGY U.K. AMI EGYESÜLT KIRÁLYSÁG, TEHÁT A NEMZETKÖZI U.N. MEG MINDEN AMI LÉTEZHET, MÉGIS 1 WILÁG - KIRÁLYSÁGRA (egy kéz - zegg parancsoló uralom, ami ha OLLAN: NEMZETI U.S.A. mert az, ami nem királyság, az csak egyenlőség - testvériség lehetséges, hisz a U.S.A = EGYESÜLT ÁLLAMOK, NEM EGYESÜLT KIRÁLYSÁG...) TÖREKSZIK, TEHÁT NEMZETI U.S.A. HAZA LETT VÁGVA, S JÖNNE A CIRÁLYA?-sőt, 1 wilág cirályság? 
 Nagyon tessék levveni, hogy én az ördöggel vagy bárkivel cimborálok, hanem  vagy NEMZET CSALÁDOK EGYENLŐSÉGE, vagy nemzetközéség = királyság, de wilág - királyság, mint ha nem... mikor valóban, VÉGÜL IS, KIKIÁLTJÁK A WILÁG KIRÁLYT, AKÁR JERUSÁLOMBA, AKÁR LIZA -BOMBA LA BAMBA A BAMBA... NEM HISZEM!!!
  Sajnos, U.S.A. is, ezek totta cenkurása többet, mint nem is lehet beszélni... Canada, na ugyanaz a banda, megint el akarnak hallgattatni... mikor ha U.S.A. többet nincs szabad gondolat s szólás áramlás, akkor a KINGESEK, BOLHA AZ INGBE, NATYON ELŐRE...CSAK NE HOD ORRA ESSENEK?
 Jézus: veletek vagyok, e - wilág végéig, akkor hol is van, meg hogy jönne el...mint cirály? 
 Elmegyek,had menjek, az igaz JÉzusunkat látni meg...
Előzmény: repcsepista (702)
repcsepista Creative Commons License 2010.08.16 0 0 702

Jojósok, mi lehet, e -szeles föld felett, alatta?

 Ime a dilema, hogy mosqut akarnak épiteni a muzulmánok, s joguk van e -hozzá? Vegyük az amcsi törvényeket erre vonatkozóan, mikor a legtöbb államban, nem engedik meg a bigámiát, igy sem zsidó sem arab, sem zsidó kersztény templomokat nem lehetne, épiteniük, mikor mégis ha igen, akkor egyik üti a másikat, ami ténleg...

 ütü ütü...

 azt hiszem, a legtöbb országokban, tiltják a bigámiát, akkor miért nem érvényesitik, a népek akaratát?

 Nem vagyok ellenük, meg senki semmi ellen, mert nekem, nem parancsol senki, mig abszolit az arámi Jézus - éle az életünknek, nem pöccsel csináltak bennünket, de ugyanaakkor, ha betartanuk csak ne ölj, meg nincs házasságon kivül - előtt szexx, akkor... na hol van a Mennyek -Országai?

 jah, ha örök a lét, akkor van elvállás?

repcsepista Creative Commons License 2010.08.05 0 0 701

Szija bijja, birja még a strapát, de huzza az igát, vagy mormogja az igazát...

 Ime a hellzet, hogy ha látni akarunk valamit, akkor arra nézünk, vagy merre...

 A kérdésem az lenne, hogy mellik a legkisebb ország, ugyanis Izráel, vagy Palos -tinia, mikor tini, mellik a tinibb, aztán, mellik az igazibb?

 Ugyanis, ha ténleg az lesz velünk, hogy mit teszünk egy - vel, legyen a legkisebb, az lesz az egésszel, vagyis a legnagyobb orzágokkal, mikor kik megett vannak, a legnagyobbak, amibe nem kellene belekeverni a Pala -tini - ékeseket, hanem ténleg, hogy is fel állitva, a tábla?

 tröhát 2 kérdés...

 ha valagi mégis antijuzzmóóóóóó...aki öl, (áldoz) azt meg is lehet ölni? - aki nem...

Előzmény: repcsepista (700)
repcsepista Creative Commons License 2010.08.03 0 0 700

...lácc lácc lácc ... mit látol a sötétbe, János 8:44.-be?

 Ime a két reaga, mikjor még őssintér kissrác vótam... tiszta magyarfajut akarok csak a a a...köröttem, ami érdekes, mert világ, meg a Napapa?

  Aztán a mai álláspontom, amiért rögtön, ha valaki megtudta, p.l. a másik ikertesóm, azaz minden Madárnemzettesónk az ikertesóm lenne, hisz lélek...zzzz... és...nálad nagyobb ördög, nem volt meg nem lehet... ami KIÉ A FŐD? jazaz, a nyelvezettől függetlenül, most hivjad magadat krakamózinak, vagy hotten tonta de nem rotten... na piros fehéz zőld, illena madár főd, magunkének érezzük egymást először, amihecc ke 1 közös nevező, ami migor az Isten??? - ugg zerette e -wilágot, jérdekes, nem fődet mond, hogy fia, ELEVE mielőtt ez lett volna, rituállat certartásosan meg lett szdica canibaloztatva... na most hogy igy van, mutassatok 1 hellséget, e tapodtsad főddarabot, ahol ez a nézet, megállná a sarat?

 Ijjente formán, a megoldás, hogy csak Palesztinia, a legkiettyebb, amit tesztek a legkittyebbetekkel... ami ha fidelitek, amivel kezdték, hogy sorrendbe, előbb a kis népeket, itt megnevezések, mint mogerok, na hol vaggunk?

 Értem, én keresem a megoldást, ami ha miént a magyar főd, s most körbe, előbb egymásé vagyunk, vaggis, ott ke mennyországot mennedzsiolni... na izréelből, (jhova lett Pales Tina, el lett mandzsózva )most hogy gyün ez öcce... vicca?

 Pró Fáczia Negra?

Előzmény: repcsepista (697)
repcsepista Creative Commons License 2010.08.03 0 0 699

Szija e.n.c.i.t.i.m.-kém, meg kis jojósok, akikkel nem lehet jojózni...de...

 ha, 10 Kméter kér, a hatóság mennj vele, bizon menj huszat, aztán nem kérnek meg többet, mint... ebből... több nem ke, mert rámrakta az egész -nagyvilágot...

 Te vagy a prozelita is, vagy elnézted volna. Mellesleg, megható, mert mi is ugy vagyunk, reggel... s mondom, még mindig... s ha hiszed ha nem...

 A fiaim nagyon meghatódtak egy filmen, a cime: Road, de rohadt egy film, bitta, s a feleségem csak egy kis ideig tudta nézni, mig végül is, na a testünk lenne csak, mig a kisfiu, mikor kajára találtak, magától felnézet, s hálát adott... mert ugye...

 Jah, a fiam, te ennél embert ( emberhust) s rögtön nem, amire: én csak akkor , ha nem magért, mikor kell hogy legyen, az egyik részünk, mégis, minden abzulla hüllités meg abzulla irtó sodomba - doromba kezd lenni... ha figyeltek, minden pillanat szexelés, meg gyilkolás, s ha behunod a szemedet, mikor a hireket nézed, s hihihihihiiiiii.... mert valamit, belőnek az agyadba, ami... na ez hasonló, mint amit a nagycságos de csegges uraink, használnak, vagyis hogy törnek be, törtek be bennünket, jóbágyba, vagyis, olyan fertelmeket csináltattak  a szerencsétlennekkel, ami vissza... ennél embert hust? (Dózsa, sült hus)

 Na mondja a fiam, sajnos nem tudjuk, csak akkor tudnuk meg...

 Öccegezve, azért ... mert ténleg, a jövő??? - a gyerekink felkészitése lenne, hogy ne vegyék be a kanyarót, hanem minden körülmények között, soha el nem hagyunk mi JÉzusunk, s veled, egymást...

 Nézzétek, izráliek? - nem roszabbak, vagy vegyük a zsidókat bárkinél, vagy jobbak, de valahogy, az nekem palesztinia, ami ... mostmár többet csak izráel, s általában minden pillanatban rá van villantva, vajon, a palesztinok le fognak lépni lassan, a falvédéről, mikor vissza, csak Nemzetben való gondolkodással LEHENE kikerülni, a borzalmas Uj Jerusálmosokat, amiből, 1 krükköt nem értek, minél jobban fülelek, annál süketebbül hangzik, hogy mindenkinek fübe ke haparni, miért?

 Isten aboszoliut igazság... s csak a SZÜLEINK, esetleg nem a testünknek, mert nem hiszem hogy pöccsel csináltak volna, aztán kampec?

Na, Isten = Örök Napszellem, éljünk vele?

Előzmény: e.n.c.i.t.i.m (698)
e.n.c.i.t.i.m Creative Commons License 2010.08.03 0 0 698
Szia repcsepista!

" Mertek beszélgetni, mekk kinyitni a cipást? "

Reggelente igen nehezen nyitom ki "a kis csipást" ;),de ha a férjem hoz egy-két kávét,amit félálomban megiszogatok( és kilötykölök a párnára :))),akkor talán veszem a bátorságot,hogy "beszélő viszonyban" legyünk!
Bár néha "elbeszélünk egymás mellett",mert a "szfíráid",amik nagyon intuitív módon értelmezhetők,"tükröt" tart elém,így nem téged,hanem engem mutat be.

Láss láss láss...ne csak nézz...külöben, hova meredt el, szép szemed világa...

Tudod néha a "tükör" ;) effekttől nehéz meglátni az igazságot! :))))

"MINDEN ATTÓL FÜGG, HOGY JELEN VANNAK-E AZOK, MEGSZÓLLAHATNAK, AKIK A MENNYEKKEL VANNAK, MERT AHOL IGEN, OTT SZÜKSÉG NINCSEN, S MINDEN, AMIT AZ ÖSSZES PÁS - SÁPOS ISTEN VERSÉG, VEREMSÉG, BADARSÁG, S HÜLYIT ÉS... DE AKI MÁSOKAT HÜLYIT,(VAKIT) AZ ELŐBB LETT HÜLYE? "

Szerencsére a mai világban hangot kaphat minden "hülye".
Én ugyan nem szeretem ezt a szót,a vakítás sokkal megfelelőbb szó erre.De nem fontos vakon(előbb lett!)bedőlni a vakításnak! ;)))

A kocka el van vetve!:) De melyik is? quabalah,kabalah,vagy cabala ?
Hol marad a "szúfi"? ;)

"Peace, in the midle easzt!-Salom! " (dilug otijot ? )

"Nyugtával" dicsérd a napot! :)))

(A) béke veled ( is ) ! ;)
Előzmény: repcsepista (697)
repcsepista Creative Commons License 2010.08.03 0 0 697
   Láss láss láss...ne csak nézz...külöben, hova meredt el, szép szemed világa...
 Kedves prozelita, meg kedves jójósok... előbb prozelita látni akarónkat akarom, mekkérzeni, hogy miért butaság, amit én látok? - amit többek közt, le sem merek irni, mert tota abszolitultra, csak a nemzetellenes erősek, meg azok zaja -moraja, meg hübéruzza x haburuzza zuzza a szerencsétlen néptöredekéket, hogy nemzetek???- na főleg 1945 után, minden gyanus, a legkittyebb haccaceretet megnyilatkozás is...( had fejezzem, fejeljem le má, magam)
 Ha pontosabban odafityeltek, akkor NEM VAGYOK SE ROSSZABB, SE JOBB EGYETLEN EGY, TEHÁT MINDENKIT BELEÉRTVE, EGY EMBERTÁRSAMNÁL SEM, avagga, ha ténleg vannak bestia dögök, meg LATORCA CANIBÁLOK köztünk, az nem az én hibám se, meg bünöm, s mit ke megbánnom, de most kit áldozzak fe? -van hellenkező?
 USA-ban, abzollita - ultima tutti - mutti, a nemzeti erőket, rögtön ugg az egyik, akik rebugyuta gyia gyia gyia... ha megfigyelitek, mellik a véresszájubb haburuzzó zuzzó gruzzók, avaga a demagóga - demogragyák, tröhát, jogosan felteszom az 1Frt...krdst: giga bugyák, giggazok?
 Nemtrudom érted -e, amit én feszegetek, mert ahogy mondom, szerintem mi sem vagyunk, magyarok jobbak sem rosszabbak, mint az utánnunk következő uj utódok, pl. románok, swábok, nyemecek stb... de kérdem, mi van a palesztinokkal, mikor amit mondok ha mondom: ISTEN ANYAATYA - JÉZUSUNK, MNT A NAP AZ ÉGEN, SZERET BENNÜNKET, S HA ÉRTITEK?- MINMDENŐNKET UGYANUGY, S NINCS KIVÉTEL!!! - sinnen, akkor az egész de öcce zsidó meg az összes wallásosok akik ÁLDOZATRA épitettek, na az egész egy egy egy... bugyaság, lenne? ("Isten"???-ver, azt bünteti kit szeret... ennél ostobbá bágyuság, sose vót de lesz?)
 Nincsak, MINDEN ATTÓL FÜGG, HOGY JELEN VANNAK-E AZOK, MEGSZÓLLAHATNAK, AKIK A MENNYEKKEL VANNAK, MERT AHOL IGEN, OTT SZÜKSÉG NINCSEN, S MINDEN, AMIT AZ ÖSSZES PÁS - SÁPOS ISTEN VERSÉG, VEREMSÉG, BADARSÁG, S HÜLYIT ÉS... DE AKI MÁSOKAT HÜLYIT,(VAKIT) AZ ELŐBB LETT HÜLYE?
 Figyelem: NISD KI RÓZSÁM CAPUDAT, CAPUDAT... HADD KERÜLJEM VÁRADAT, VÁRADAT...CSAK BUJJATOK RAJTA!
 Értem, mert minden EGYÜTT, ha valaki ne, az spórul jár?
 Nézz nézz nézz... török méz? - na nem, török ülés?
 Mertek beszélgetni, mekk kinyitni a cipást?
 Sőt, itt a kocka, bedobbva, s szeretném ha prozelita jósunkkal, kabalázni?
 Peace, in the midle easzt!-Salom!
Előzmény: Törölt nick (696)
repcsepista Creative Commons License 2010.08.02 0 0 695

Szija e.n.c.i.t.i.m.-kém, kis nézzők, mint a moziba, Julcsa?

 A nézéssel kapicsapolásba, minden olyan mint a moziba? Volt, mikor annyira beleéltük magunkat, hogy jöttek a tankok, s valaki elkezdett... na ki akart rohanni, erre mindenki, de én is, mert rohanni ke?

 Ime a tiinduló, meg mi induló, merg az én indulló cullamim, hogy magamból kiindulva, mindenkit magammal egysziten nézek, nézzek? - nézek de van amit (akit kit, kiket...) látok, meg nem?

 Tröhát, jelen abzolita ultimó izráElita prófáczi szija szija szija...a központtal: addig ke ütni a vasat, mig meleg, mert USA a bibliába Egyiptom, nos addig kell... na ha izráel egyedül, vége, de ha mig USA még meleg, addig veretni a a a... na most hülléskednek, mert ezt mindenki nézi, de ha ninc nitva a szeme... pilla?

 Jobban odanézve, USA ha a saláta érdekét nézi, sose szabad lett volna egy USA allampógárt... feláldoznia, semmi, de senki érdekébe, tehát ha USA ismét madár -Jézusuuuuuuuuuuuuuu....cunbaja cunbaja....

 né né né... ne csak pisla....

 u.i: USA -ban, tota lemásolták a Santa Pa... előtti (patt) magyarVércerződéses -Jézusfejü - MennyeiTestvériség - magyaroszág mennyjjjjjjj...hu hu hu...

Előzmény: e.n.c.i.t.i.m (693)
e.n.c.i.t.i.m Creative Commons License 2010.08.01 0 0 693
" Jertek, menjünk el a nézőhöz!" ;)
Előzmény: Törölt nick (692)
repcsepista Creative Commons License 2010.07.17 0 0 691

Szijjaztok vagy szivóztok... szivózzunk...

 Ime megjelenik az M.-brrrrrr... végre, ami egy igen érdekes jelenség, mert maga a forma = isten -forma?

 Vegyük a 4 folyót, ami két - kör, véredény -rendszer, azaz van a kis - kör, ahol tota befagyasztani az árakat, jelen pillanyatban, meglehet valósitani az egész földteke -sineárjain, ami... Na nézzük, ha állandó vércsapolás, akkor betegesen tultermelés lesz, mig ha ballancba a vér az ellátással, na megérkeztünk... Izsnyéte?

 Rengetek okoskodás van, de a legerősebb vagy velősebb... a csimpanzi? -panziók?

 Figyeljétek meg, mert Teodor Herc-cel, elindult a lavina, s maga 1 Kindombon 1 zekk, bizon... na, mindent ami a természetbe, meddig kincs a természeti kincs? - mig benne van, vagy ha kivettük, vissza kell tenni? -mint a szemet, meddig lát vele?

 Kázáká fá! 

Előzmény: repcsepista (690)
repcsepista Creative Commons License 2010.07.17 0 0 690

Szija menrótingunk, kis jojojojojojjjjjj....jojj de jó nekünk, nemcak jojo, hanem tudnunk...jojóznininininiiiiiii....

 Az alapállás, (fakalapacupa, cupa mérkőzések...) a sötétség, s világosság... na de, mindakettő magától csinálódik, vagy valakik a hát hát hát...

 Ha jobban odafigyeltek, akkor minden Uut, Nagy -Izráel vagy... s ha mégse, mert minden abszolit vagy setétités, amiből a zsidókkal tüzön vizen át, ami minden irányzat eddig... nagy Izráel, s emelett foglal állást, ugy a zsidó utópia ellen, mint melette, holott a 3. az sem nem zsidó sem nemzsidó, Szem Unkle, ki az?

 Noha, 1 ollan dülőutnál vagyunk, mikor vagy ... vagyse, s ugyanakkor, ki az aki ne a zükkenés mentes át -állás, de itt megint, ollan hogy magától, azaz a Néppel, Népekkel tüzön vizen át... vagy PÉNzzzzzz... mikor a PÉNzes elit... na hova teszed őket?-uggannakor nép - pénz = te nacc vagy? -rögtön meg letté dárdázva?  

 Ime a puzzol, 90 %-t, aki PÉNzzel... nem érdekli csak a PÉNze? -nade, 10 % ha lenne, mit USA függetlensegge csak 4%-t tette ki, a lakosságnak, szóval... véletlenek nincsennek, de ugy látszik, hogy az Elitek, Isten meg Nép fellettiek, addig...

 Izráelra csak addig van szükség, mig ki lehetett jáccani ccc...ellenben, ha nem vele, akkor is ugganaz a a a...malmosok?

 jah, az elit (Pénzistenség) öccessen a föld lakossága aránya: 2 %kaka se?

Előzmény: menroting (689)
menroting Creative Commons License 2010.07.17 0 0 689
Arra gondolsz netán hogy az egész egy kreált közjáték volt aminek az egyik célja netán az arab államoktól való olajfüggés kicsinyítése és az európai pozicióik megerősítése ?

http://globusz.net/node/4165

http://www.napi.hu/default.asp?cCenter=article.asp&nID=452373&place=legordulo
Előzmény: repcsepista (688)
repcsepista Creative Commons License 2010.07.16 0 0 688

Sziha de ne pipa, jo jo jojojojojojojjjjjj....jósok?

 Mikor megtanultam az inglist, rögtön ing, de lisen? -magyar értelmezéssel, igy fonetekusan mondtam a szavakat, meg magyar - értelem - logika allá festéssel... senki se érthette, de értették, csak ez nem inglis, meg inglis, de mi nem igy spriccelünk....

 Say szolj, halleluhahahahahaaaaaa.....nos ime amit akartam volna, ami ha van akarat-karral, garral, na csak az a moöüccorogtató erő van, ami a HUN - GOD? Trudom észbontó, de mindent le tudsz forditani, kivéve a szemita nyelveket, de ott is az akkádok, próbálták, hogy az özönviz ellőtteik, ne értsének 1 krükköt, az ü fensőbb rendüséggükküküküküküüüüü...üü Uuuuuuu.... 

 Ami érdekes, hogy Chenney báchinak is, szelep csere, mig amit mondtam, hogy amit láttam, hogy az a Csaba, akit a magyarok vártak vissza, aztán nem jött, mert nekünk kéne meggyünni, mikor még el sem mentünk, pedig: Kossuth Lajcsi, azt izenite... na de Lajos, s teked nem olajos... szóval, akik...

 Fidelem, ollan conspiráczionizmó van, czakk izelőtenek ha mégis, mondjuk ha ha ha... ugranak a hap hap hap... lezárnák a a a... trudod az ottani olajmezőket, akkor ez meg még... na ez az oldal, bőven ellátta olajjal, kenik a gépezetet?

 Kázáká fá!

Előzmény: repcsepista (687)
repcsepista Creative Commons License 2010.07.15 0 0 687

Há há há há...halleluhahahahahaaaaa...
 Olvassatok vissza, amit irtam, hogy mi van a Gulf -obolba? Ollan tisztán láttam, hogy totta ott voltam a közelbe, s ahogy leirtam, minden ugy letta letta letta...
 Valószaru hogy tartani fog a csók, sőt, ahogy láttam, óóóóóóóóóóóóó...órihási olajmező, s ha megtudják fejni, az mindenkinek esetleg, jó lett, mig mikor térünk át, a tota minden ingyen van, letta letta letta... éle a létnek?
 Say haj haj haj... halleluhahahahahaaaaaa....
 u.i. nagyjából má mi *is* kezdünk lenni, lenni vagy nem lenni... ez itt az 1Frt... krds?-és...
 Mindent, amit látok, s bennünket érint...mellesleg, a BP a legnagyobb fegyvergyártó -tröszta ta, e -föld, sineárjány? -sinen vagyunk? -jah? - hova....eggenest a szkdkkba?-ja daaaaa....

 Óh 1 fényufó...

Előzmény: repcsepista (682)
repcsepista Creative Commons License 2010.07.15 0 0 686

   Szija jojósok, jojojojojojojjjjj....jojózzunk a fejünkkel, vagy esze...mesze, de messze...még a messze, mesze?

 Őröltség lenne bármit, de bárrrr...kit, kiket ellenezni, mert mindenkinek legyen, a hite szerint, mikor én abSoli tul láttam, a turpiságokon, s maga az itteni életemet, a földhöz, azon termő földek, gyümölcsös - erdőkhöz kötöttem volna az létemet, mig létem tart... nos ez a program, a legerősebb azokban, akik a lét... de van 1 prücök, amit sose értettem,mert a pénzzel, nem tudok, nem tudtam semmit kezdeni, mint ha van, akkor megront, ha nincs, most előbb pénz adjál istenkém, aztán ténleg, az oka hogy California, ha otthon... nos itt a bibi, mert otthon? - de hon, mert ime a két véglet lett? - 1. anni pénze van, minden pénz az övé, mégis több kéne?-mostan meg, nincs pénz, nem is kell, mert akkor czagg az kéne.... s igy... se az eggik, se a másik véglett, nem lét, létezhet?

 Ha vesszük Izráelt, az 1 hit- közösség, ami igen érdekés, mert nem léteznek a valóságban, de kik vannak közte, van ollan? -jértem, mert Jelen-be, hisz egyik lábam, itt, a másik ott, terpeszbe?

 Amire rá akartam mutyatyni, hogy mi is hát, lenne a megoldás... ha veccük ugy a pró fetteket, mig most, ki enem akar facó lenni?

 Mit akarnak a próféciák, meg pró-Fácia -Negrák?

Előzmény: repcsepista (685)
repcsepista Creative Commons License 2010.07.15 0 0 685

Szija jósok, jojojojojojojojjjjjj...jojósok?
 Tudakozzátok, hogy hány óra, vagy éjfél óta, áll az óra, mutatója, de a wekker, vagyis maga az óramü, kattyogna?
 Én, a mutatót mégis a Millenneumra, azaz i.u.: 2000 körülire raknám, mikor a Messiásokra Warók, mig mindig várnak sóhajtozva? -meddig?
 Amit ma hallottam, ugyis tudtam, meg ti is tudjátok, ami..., nem kell több pénz nekem, mint amit mindennap kérek, azaz Mi Atyánk a Mennyekben, a te Jézusod a szivembe, a mi mindennapi eledelünket s szükségleteinket add meg nékünk ma is... s eddig mindig megadta, akkor is, ha volt ugy, hogy nagyon szükibe voltam az ennivalómnak, de sose okoltam senkit, mert nincs mit enni? -ugyanis, ha ugy nőttél volna fel, mint én, hogy kérjél kisfiam, s mindent magkapsz, nem azért, mert a szüleid nem tudja, a Mennyekben, hanem VARÁZSSZÓ, azért mégis, valamit nekünk is tennünk kell, igaz a gondolataink... ha nem tudnunk beszélni, de akkor is öh öh öh ahhhh... ha ténleg érteni akarjátok, hogy miből lett, a valami? -csak fentrórórórróó...minden jó, a Menyekből...
 Ime a nagyság ÁBRA, USA a leggazdagabb, vagyis magasan felette van a költségvetése minden más birodalomnak meg országoknak, ha lenne 1 is, még? Hogy U.K. a második legnagyobb katonai hatalom, lehetséges, de tudtátok hogy USA-nal is, sőt eddig minden birodalomnál gazdaságilag, vagy PÉNZÜGYILEG eternál Izráel,(eddig minden irott -tudott birodalomnál gazdagabb lett) aki második legnagyobb gazdasági hatalom, lehetne mondani, de ugye mindenki tudja, hogy USA tota Izráel tulajdona? (Szovjetonion, talán elől a magyarok, mert Édesanyanyelvezete... meg Égi származása, de a steppek népei, mégis skita beütétes, azaz özönviz előttiek...)
 Ha katonailag vesszük, akkor ki a második?- legnagyobb, lenne a riwálisa USA-nak, de ha gazdasági erő, meg hatalom, akkor Izráel, róka fogta cuka, mindenki szuka, Izráel fogta minda...ketőttisUSAjUKa, itt az 1Frt a krumlis lángos, még mindig 1Frtoss krds. hogy... na ha, kifutottak az időjükből, amit Millenneumra ( mellik betüt kettőzik, nn vagy mm) kész kellett volna lennie... vagyis, ha figyeltétek, minden Uut, Uj Jerusálomba... de már rég kész kellett volna lenni az Armaggetókkal, ugy, ahogy tegyük fe, talán a zöld -övezetek,(Izráel körötte is) hisz minden TÉTEL, ha elindultok, az EGYKÉZLÁB - ZEGGEK - 1EGE, ugy az összes jósolások, csak Izráel a székhell,(lehetne mást jósolni, mint amit lehet) azaz, Izráel vagy nagyott lök,(2015? - ha 2012 nem vitt el mindenkit a Mentő, Messiah?) vagy nagyot löknek rajta, vagy... na, végeredményban amit REPCSÉNEK porófátálnak, az lehet a DOOMSDAY, mikor 1 óra allatt... mindenki meg minden a hellére kerülthehehehehe...
 Hell hell... rockandró...
 Tessetek figyelni, itt a Pokol dominálhat csak, ami mindehogy minden tüzre - tüzbe vetettik, mert tüzpróba?(Izráel végeredményben, mégis láthatatlan...)
 A NÉP zzzz...(PÉN zzzz...) tüzön vizen át, azaz vagy a NÉP -NÉP-PÉKek? -vagy PÉN zzzz...vagy létezzzzz...ha van pénzed, léted?
 NÉP oldal x PÉN zzzz...zizeg?(máris, csak akikk...meg vannak sz hámozva...)
 Pénzt, vagy éle? - létednek?-le... vagy el?  
 Ész vagy hasz, vagy...

 u.i.. nem hittem sose hogy vannak kiválasztottak, vagy akiket az 1Igaz -1Isten-1Atyánk, jobban szeret, mint 1-t, (Jézus benne mindenki 1...)is? -igy a pénzben sem, hanem a munka...de magunknak?

 kenyeret, czirkuszt!

repcsepista Creative Commons License 2010.06.10 0 0 684

Szija Zoroastró, te perezsiai vagy?

 Nézzétek, mindent el meg be lehet adni, ha van rá vevő, meg van aki beveszi? - de meg emészti?

 Zerintem, minden olajkut izráeli kézen van, s hogy Palestinóba... na egyrészt csövezeten, másrészt, allá lehet furni, szinte az összes közeli ilajmezőknek, s hogy ha most Palesztinia területen tankolnak, mi változott, vagy változhat?

 Most találköoztam azzal az Égi - Testévrünkkel, aki a János Jelenéseket, egy az egyben megmutatta, hogy annak a Jánosnak is, de az egészet átfüzerezték, meg egyszerüen, csak a kigállasztottak szemponta, ahol pont ott van pont, ahol nincs pont?

 Nos ha lessz felröffenés, senkit se szabad lenne ölni se, meg elhallgatni, mint ha valaki nem benne a zenete irásokban, az már nem is létehet, lásssss...USA? -többek között, hisz miért kötik össze, Palesztinókkal?

 Ah... izráel, az most tiszta zsidó faj, vagy ugyanaz, mint a többi?

Előzmény: Törölt nick (683)
repcsepista Creative Commons License 2010.06.04 0 0 682

Jojósok s jó jó jó jósok látó - tátók, mit láttatok, láttok valamit?

 OIL SPILL-lel kapcsolatban, csak amit láttam, jó?

 Ahova lefurtak, irtó feszültség meg hatalmas nyomás van, ami majdnem ollan, hogyha felszkadt, egy hatalmas katasztrófa lehetett volna, mikor mindenben, van valami jó?

 1. ha nem ugy furtak le, hogy ezt tudták, vagy ha tudták is, megpróbáltak .... na, ha ezt megnyitják, talán ingyen se kellett volna az olaj, vagy innen, el lehetett volna látni az egész bagázsit, még 1000 évig?

 2. szinte fel akar szakadni, az egész terület, ami idővel, csillapodni fog, aztán le tudják kuppolni, meg talán, hasznositani? - ami... nem hiszem, s itt van az ördög, a számitásba, mert ahogy irtam, nem hiszem, hogy akarnák, hogy ingyen olaj, vagy mint mikor 1Frt vót a krumlis lángos, még mindig lángol?

 Amit irtam, hogy akik az igaz Jézuséi, azok mint 1 ember(párba - pártába- pártiákba, patriarkákba...) nos 1 fiunk, fogja lezárni a a a... furatot, hogy mikor... mintha, s nekik okozott volna kárt, ha igen, akkor nekünk is?

 Lajos, a tkd nem olajos?

laudetur Creative Commons License 2010.05.25 0 0 681
Bangalore, ahol a sorsunk meg van írva

Indiai bölcsek évezredekkel ezelőtt előre feljegyezték minden ember sorsát és életének alakulását. A 48 cm hosszú és 6 cm széles pálmalevelek, amelyekre mindent felírtak, a világ egyik legtitokzatosabb könyvtárában, egy eldugott kis indiai faluban találhatók. Bárki elérheti itt a saját sorsára vonatkozó pálmaleveleket.

 

A levelekbe olyan emberek életrajzát karcolták bele, több ezer évvel ezelőtt, akik ma élnek és egy napon majd felkeresik ezeket a könyvtárakat! Aki nem utazik ide, annak az életrajza nincs meg, vagyis a pálmalevelek írói tudták előre, hogy a könyvtárak látogatói kik lesznek.

 

A leheletvékony pálmalevelek élettartama kb. 800 év, ami után elöregednek, törékennyé válnak. Tartalmukat ezért időről időre újramásolják. Az emberek sorsa ősi tamil nyelven, versformában sűrű sorokban van leírva. A kb. 1 mm magas írásjelek puszta szemmel nehezen ismerhetők fel.

 

Minden látogatónak két pálmalevele van, az egyiken a múlt, a másikon a jövő eseményei vannak feltüntetve. A múltat tartalmazó levélen többek között szerepel az illető neve, foglalkozása és korábbi inkarnációi. Adatok olvashatóak emellett az érintett szüleiről, testvéreiről, házastársáról és gyermekeiről. Külön vannak felsorolva a látogatás napján még élő hozzátartozók. Gyakran közlik a látogatás napját, sőt a látogatót fogadó pálmalevél-olvasó nevét is. A második pálmalevélről kérheti az érintett, hogy olvassák fel jövőjét. Ezek az események 2,5-5 éves időintervallumokban vannak összefoglalva. Fel van tüntetve a halál napja és órája is.

 

A pálmalevél gyűjtemény több, mint 800 éve van a Shastri család birtokában. Srí Shastrit, a pálmalevél olvasót, gyermekkora óta tanította édesapja e tudományra, mely már 5300 éves múltra tekint vissza. A pálmalevél-olvasó hagyományos öltözetben fogadja a látogatót, akinek először egy megtisztulási szertartáson kell átesnie, majd meg kell mondania a születési dátumát, ami alapján kiválasztják a két megfelelő pálmalevelet.

 

Ezek a levelek segíthetnek az embernek abban, hogy teljesíthesse világi kötelezettségeit, s ezáltal teljes mértékben a lelki fejlődésnek szentelhesse magát. Mivel a felolvasottak összhangban vannak az “isteni tervvel”, így az segítségére lehet az embereknek, hogy életükből a legjobbat hozzák ki. Ez magában foglalja a személyiséget, a családi életet, a pénzügyi sikert, a szellemi és lelki adottságokat.

 

A Shuka Nadi elnevezésű keleti filozófia (a Shuka Isteni bölcsességet, a Nadi az idő egy pillanatát jelenti), melytől elválaszthatatlan a pálmalevél-olvasás tudománya, azt vallja , hogy a Föld iskola, ittlétünk oka a reinkarnációk révén megvalósuló tanulás, célja pedig egyre magasabb lelki fejlettségi szint elérése, az önzetlen szeretet elsajátítása.

--------------------------------------------------------------------------------

2.

Kétségtelen, hogy a világ egyik legkülönlegesebb jelenségei az indiai pálmalevélkönyvtárak. A tudás eme kisebb nagyobb tárházai egész India területén szétszóródva találhatóak. Az a hit járja, hogy bárki, aki az élete során egyszer személyesen megjelenik az egyik ilyen könyvtárban, betekintést nyerhet a saját sorsába.

 

 

A pálmalevél kéziratok bölcsességeket tartalmaznak, melyek meglepően gyakran bizonyulnak találónak.  Évszázadok óta írják az indiai bölcsek újra és újra az ősrégi szövegeket mindig új levelekre, hogy azok így fennmaradjanak az utókor számára. Itt megtalálható egy konkrét előrejelzés is, mely a világpolitikai helyzetet vázolja fel az elkövetkező 50 évre vonatkozóan. A látogató számára megdöbbentő, hogy mi mindent tudnak az indiai bölcsek az életről. Nemcsak a jelen és a múlt igazságai jelennek meg a bölcsességekben, hanem a látogató jövőjére vonatkozó előrejelzések is később igaznak bizonyulnak. A mai napig nem tisztázott, honnan származnak az információk. Thomas Ritter személyesen látogatta meg e könyvtárak javát, s olvasta a pálmaleveleket, melyek a sorsát rejtették, rádiokarbonos módszerrel mérte a levelek korát, és hihetetlen dolgokat tapasztalt meg.

 

Az ősi írásokban a világ jövőbeni eseményei is megtalálhatók. Főként a Kanchipuram-i és a Bangalore-i könyvtárakban fellelhetők a világ jövőjére vonatkozó kijelentések, megközelítőleg ötven évre előre megírva. Az írások szerint a társadalmunk döntő változások elé néz. Az Egyesült Államok által elindított,  terrorizmus elleni világméretű harcban - mely elsősorban az amerikai hegemóniára való törekvések keresztülvitelét szolgálja - a NATO tagállamai is részt vesznek katonai akciók formájában, amerikai vezetés alatt. A támadási célok többek  között Irán, Jemen, Líbia, Sri lanka, Malájzia és Szudán lesznek. A legérdekesebb azonban az a tény, hogy a prognózisok szerint az Irak elleni támadás, mely februárban kellene elkezdődjön, egy amerikai "Vimana" elpusztítása miatt egy hónapot késni fog.  A Vimana az írásban repülőgépet vagy éppen űrhajót jelent.  És valóban az amerikai űrhajó, a Columbia balesete miatt az Irak elleni amerikai háború a tervezettnél később kezdődött.

 

A megnevezett katonai akciók a világ további polarizálódásához vezetnek. A világméretű konfliktus, a rettegett harmadik világháború azonban a pálmalevelek jóslatai szerint nem fog bekövetkezni. Ehelyett az elkövetkező évtizedekben számos helyi és regionális háború rázza meg a világot, többek között Afrika és Ázsia sok országában. Így például India és Pakisztán között is kiújul a fegyveres konfliktus, a Közel-Keleten újabb háború tör majd ki Izrael és Pakisztán között, melynek kiváltó oka egy magas rangú pakisztáni méltóság meggyilkolása lesz. A háborúba ezúttal a szomszéd országok, Szíria és Jordánia is be lesznek rángatva. Fennáll a veszély, hogy a harcok során nukleáris fegyvereket is bevetnek, mely a Közel-Kelet nagy részének elsivatagodásához vezet.

 

Európában a balkánon 2040-ig újabb harcok várhatók. A következő háborút a szerb államfő meggyilkolása váltja majd ki. Közép és Nyugat-Európa valamint az Egyesült Államok újabb terrorista támadások célpontja. A támadások száma viszonylag alacsony lesz, a hatásuk annál nagyobb. A támadások egyre gyakrabban történnek turisták által látogatott helyeken, Spanyolországban és Olaszországban, ami jelentős emberáldozatokkal jár majd. Európa ezen felül masszív bevándorlástól szenved majd, melyet a világ más részén kitörő háborúk váltanak ki. Az európai szociális rendszereket túlterheli a menekülők tömege, az európai infrastruktúra eléri a terhelhetősége határait. Hasonló problémákkal fog küszködni Amerika is. Ez pedig a gazdaságok és a nyugati valuták destabilizálódását  okozza. Ezek a fejlemények 2012-ben az amerikai dollár összeomlásához vezetnek.

 

Az USA-ban és Európában súlyos zavargások lesznek, részben polgárháborús állapotok alakulnak ki. A nyugati társadalmak hosszútávú krízise az Egyesült Államok külpolitikai jelentőségének csökkenéséhez vezet. Az erőszak elterjedése oda vezet, hogy az érintett országokba megerősített békehadtestek állítják fel állásaikat. Míg az USA-ba kanadai csapatok vonulnak be, addig Európában elsősorban orosz szövetséges csapatok veszik át a békefenntartó feladatot, ezek az országok ugyanis óvatos külpolitikájuknak köszönhetően kevésbé érzik majd meg a válságot.

 

A világméretű változások az európai naptárrendszer szerint kb. 2050-ig tartanak. Eredményeképpen Amerika elveszíti jelenlegi domináns pozícióját, Európa pedig Ázsiával együtt  új geopolitikai gazdasági teret teremt  egy Párizs-Berlin-Moszkva-Peking-Delhi-Tokio tengely mentén, melynek társadalmai az egyes országok gyökereinek és hagyományainak figyelembe vételével a világot  a stabilitás és fejlődés új korszakába vezetik.

-------------------------------------------------------------------------------

3.

Intuitív történelemszemlélet

Ezt az intuitív, misztikus történelemszemléletet képviselték hajdanán India látnokai, bölcsei. Ezek a sokszor elvonultságban élő szent emberek nem a politikai tendenciákkal álltak kapcsolatban, hanem a mindenség nagy titkaival. Meditációjukban a világ előmenetelének sorsfordító kérdéseivel foglalkoztak, az emberek üdvén fáradoztak, s ha a helyzet szorongató volt, saját eszközeikkel beavatkoztak a dolgok menetébe. Ismeretes olyan példa, amikor a remeték és jógík ezeréves áldozatra gyűltek össze, hogy a világ javát a rítus gyakorlásával segítsék. Az ezer esztendő nem feltétlenül költői túlzás, és nem is a matuzsálemi korral magyarázható, hanem azzal a hihetetlen kontinuitással, amit generációk egymásutánja vitt tovább, a szent küldetés beteljesítése végett. Ez is történelemformáló cselekmény, hiszen egy ilyen nagyszabású szakrális és liturgikus esemény az állandóság képzetét s ezzel a biztonság érzetét kelti a kívülálló közemberekben. Az ilyen nagyszabású áldozat, esemény, zarándoklat vagy a jógík állandóan ismétlődő gyakorlatai önmagukban is intézménnyé válnak, a világ rendjét, az élet biztonságos kereteit jelző intézménnyé. Máskor a papok akár misztikus erejüket latba vetve tették le a gonosz királyt, hogy ezzel a nép s a világ üdvét szolgálják.

    A látnokok tehát a magasabb realitással álltak kapcsolatban, s innen kiindulva szemlélték a világot.

Mikor történelemről beszélünk, általában csak a múltra gondolunk, pedig létezik prediktív, jövendőmondó történelem is. A próféciák, jövendölések a jövő történetét írják meg, s ehhez nem elegendő pusztán a homályos fogalmazás. A magasabb realitással kapcsolatban álló látnokok nemcsak a régmúlt történelmét olvassák, hanem az ákása-krónikát is. Az ákása szanszkrt kifejezés, jelentése ég, mennybolt, éter, fluidum, űr, térség, fény, világosság, mélyedés, és matematikai pont, vagy zérus. Az ákása, vagyis e finom rezgés magába foglal mindent, ami a világban történik, mintegy lenyomatot képezve a múltról, és bizony, a jövendőről is. Ez a titokzatos ismerethalmaz tekinthető a misztikusok globális tudásának, információforrásának.     Az ákása-krónika híradásának tekinthető például a Dél-Indiában működő pálmalevél könyvtár, amely tartalmazza az emberiség és az egyes emberek megírt sorsát, vagy a titokzatos Bhavisja-purána, aminek címét úgy fordíthatnánk: az eljövendő múlt…

    A misztika egyik alaptörvénye az ’amint fent, úgy lent’ tétele, ami a mindenség nagy egybetartozására, összefüggésére rámutató tanítás. Ezt a helyhatározói – és erkölcsi vonatkozásokra is vetíthető – tételt a történelem vonatkozásában át kell fogalmaznunk. Ha a történelem az élet, az idő és a sors megragadására tett kísérlet, s a jelen mindig a múltból a jövőbe ívelő folytonosság, akkor a tétel teljes kibontásában így hangzik: ’Amint fent, úgy lent, amint a múlt, úgy a jövendő’.

 

Törölt nick Creative Commons License 2010.05.03 0 0 677
Hidd el a látszat sokszor csal,az emberek nem biztos,hogy mindig olyanok mint ahogy hisszük.
Azt gondolom minden frusztráltságuk és egyébb nyomoruk elenére,a magyar ember törekszik a kiegyensúlyozótságra,kevésbé hajlamos a szélsőségeségre,nem biztos,hogy felületesen szemlélve ez nyilván való.
Előzmény: Norbi20Eger (676)
e.n.c.i.t.i.m Creative Commons License 2010.05.02 0 0 675
Nem olvastam!

Ezt viszont igen:

......." miről lehet felismerni az álprófétákat?

Feltűnően jó előadók. A gonosz kiváló szónoki képességgel ruházza fel őket, hogy tévtanításait meggyőzően tudják előadni. A bibliát kiválóan ismerik és lépten - nyomon idézik, de félremagyarázzák. Hiányzik belőlük az alázat, büszkék természetfeletti képességeikre, melyekről azt gondolják, hogy Istentől valók. Nincs bennük szeretet: a Mi valódi választottjainkat gyűlölik, félnek tőlük és dühösen kritizálják, anélkül, hogy ismernék őket. Anyagias gondolkodásúak: a Szentírás szavait, hogy „ingyen kaptátok, ingyen adjátok”, nem veszik figyelembe. "

Kíváncsi leszek Isten tanításaira napjainkban ! ;)
Előzmény: R.Katolikus (667)
Törölt nick Creative Commons License 2010.05.02 0 0 674
Szép vasárnapot!:)))


/befejeztem az off-ot/!


Előzmény: e.n.c.i.t.i.m (673)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!