Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2003.01.19 0 0 159
nudista strandra én is szoktam. mehetnénk együtt :-)
(ahova én járok, ott elég sokan elférünk, és ápolt a fű, tiszta a víz; sajnos, a szauna/gőz vegyes változatban ruhás :-)
Előzmény: Romantique (154)
Kurtafarkú kismalac Creative Commons License 2003.01.17 0 0 158
A Schönherz a villanykari kolesz volt, így aztán mi viszonylag keveset rajzoltunk.
Ami pedig a másik dolgot illeti, ilyenkor az egy óra is elég sok, különösen, ha az ember betervezett valamit, amihez át kell öltözni, vagy kell valami tárgy, ami éppen bent van a szobában.
De hétvégén, ha - esetleg csak gondolatban, amikor a többiek mind hazautaztak - kitettem a "Moziba mentetek, kösz!" táblát, akkor biz előfordult, hogy az nem csak egy óra hosszat tartott.
Előzmény: Nojon (157)
Nojon Creative Commons License 2003.01.17 0 0 157
Csak egy óra!? Azt hittem, a mérnökhallgatók nem csak rajzolni tudnak :-))))))

bocs

Előzmény: Kurtafarkú kismalac (156)


Kurtafarkú kismalac Creative Commons License 2003.01.17 0 0 156
Én csak a Schönherz-ben laktam, de ott általában nem volt semmi probléma. Ha jött valakinek a barátnője - általában hétvégén -, akkor mindig lehetett helyet találni a szobatársaknak valamelyik másik szobában. Csak az volt a ciki, amikor az egyik szobatársam hétköznap is fogadta a barátnőjét, mindenféle előzetes bejelentés nélkül. Ez úgy nézett ki, hogy az ember hazamegy az egyetemről, és nem tud bemenni, mert benne van a kulcs a zárban. És volt, hogy csak egy óra múlva nyílt ki az ajtó...
Előzmény: BattleHamster (155)
BattleHamster Creative Commons License 2003.01.17 0 0 155
Hali!

En mondhatom, hogy vegiglaktam a BME szinte osszes koleszat, (Schönherz, Vásárhelyi, Martos) sőt még a SOTE-s Tömő és az ELTE/BME-s tétényi koleszban is laktam :). Kb az a helyzet, hogy azért az igényesebb emberek, nem jártak ki a wc-be szexualis egyuttlet celjabol, sot a szobatarsakkal is igyekeztek megbeszelni, hogy azok mikor "menjenek mar el moziba". Ettol fuggetlenul a falak vekonyak, az ajtokat nem mindig sikerult bezarni, valamint egy csomoan nem varjak meg kopogtatas utan a "szabad"-ot hanem csak ugy jonnek :)). En annak ellenere elveztem a koleszos eveket, hogy gyakorlatilag nulla szexualis elmenyrol szamolhatok be, mivel meglehetosen gatlasos voltam a lanyokkal szemben akkoriban. Ez mondjuk megvaltozott onnantol hogy fix baratnom lett, mert onnantol aktiv resztvevoje voltam en is a topic temajanak :) A Martosban pl. amikor nyarra bekoltoztunk par hetre, a bnom ex-e negy szobaval arrebrol jott at, hogy azert halkabban is lehetne az o mimoza kis lelke miatt. (mondjuk bnomet anno o dobta ki, es o koltozott tudatoan negy szobara tolunk :).

Par rovid ertekeles: A Schonherzben gyakorlatilag olyan keves lany volt, hogy nem sok ilyen kapcsolat alakult ki. Viszont minden emeleten volt egy "klubszoba" amit neten lehetett elore foglalni, es a kulsos baratnoket oda lehetett vinni "tarsasjatekozni" :). A legdurvabb a SOTE-s kolesz volt, ott nagyon kavartak egymassal a lakok, rengeteg csajt ossze lehetett szedni, ha nem ilyen kis gatlasos az ember. Pl. ocsem, aki ott lakik meg mindig nem is tudom hany skalpot tudna felsorolni (es ezt most nem csak a szexre kell erteni, mert azert azok a kapcsolatok joval tobbrol szoltak, mint azt mar valaki regebben leirta). A Vasarhelyi es a Martos atlagos kolesznak szamitanak ilyen szempontbol de en foleg az utobbirol tudok jokat mondani mert itt mar en sem passziv szemlelodo voltam csak :)
Na abbafejezem , bye BH

Romantique Creative Commons License 2003.01.17 0 0 154
Helyes. Mivel kollégiumba már nem járok, majd tudatom veled, ha nudista strandra megyek. Vagy ha szaunába/gőzbe. Hányan fértek majd be oda?
Előzmény: Törölt nick (153)
Törölt nick Creative Commons License 2003.01.17 0 0 153
hol jársz legközelebb meztelenül?
megyünk testületilet, csak hogy tudjál róla. kérjük a hozzájárulást. kinyomtatható formában, hogy meg tudjuk majd neked mutatni :-)
Előzmény: Romantique (152)
Romantique Creative Commons License 2003.01.16 0 0 152
Általában utálom, ha meglesnek, ugyanis megalázónak találom. Valamit tesznek a testemmel (nézik) a tudtom és a beleegyezésem nélkül. Nem esem tőle kétségbe, nem is hisztizek, de nem szeretem, ha meglesnek. Mint ahogy szerintem egy férfi se örülne annak, ha utólag tudná meg, hogy meglesték.

A hozzájárulásommal viszont szeretem, ha néznek. Az adott esetben tudtuk, hogy lesni fognak, nem is ettünk semmit a leselkedés elhárítására, így a dolog tekinthető volt annak is, hogy kvázi beleegyeztünk. Következésképpen egy cseppet sem zavart. Sőt. Igazad van, éreztünk (legalábbis én éreztem) nemi izgalmat is.

Előzmény: Micka (151)
Micka Creative Commons License 2003.01.13 0 0 151
És miket meséltek? :)
Zuhany alatt is volt valami?

>>Akkor persze izgultunk rajta...<<

Szexuális izgalmat éreztél a tudat miatt, hogy figyelnek...? Nem szégyen az. A nők szeretik nőnek érezni magukat.

Elismerem, hogy nem szép dolog másokat meglesni, hiszen azért csukja be az ajtót, tömi be a kulcslyukot, takarja el magát, stb., hogy ne lássák úgy. Gondolom, a nők nagy részét ez rossz érzéssel tölti el, ha kiderül, hogy lesték. De biztos vannak olyan nők is, akiknek jól esik, és nem különösebben harcolnak ellene.

Akkor jól esett a tudat, most már nem esne jól?

Előzmény: Romantique (150)
Romantique Creative Commons License 2003.01.11 0 0 150
Mesélj! Mik voltak azok az egyebek?

Csak mesélték őket, így vagy igazak, vagy sem. Csak nem a topikunk címének témájánál vagyunk? Így aztán nem is vagyunk a címnél.

De ha akarod azt akarod hallani, hát biztos vagyok abban, hogy volt szex is, nem is kevés, csak én nem voltam benne. Ha koleszos lettem volna, biztos tudnék ilyesmiről is mesélni.

Azért próbáltátok valahogy eltakarni magatokat

Hogy magyarázzam meg. Teljesen kitárulkoztunk, mert bár tudtuk, hogy néznek, mi nem láttuk őket, inkább csak éreztük jelenlétüket, és ez így pszichikailag más. Amikor beestek az ajtón, persze, hogy teljesen meztelenek voltunk. Magunk köré csavartunk ugyan egy törülközőt, de tudod, az vagy alul takar, vagy felül, de mindenhol rosszul.

Amúgy nem egy nagy sztori. Akkor persze izgultunk rajta, ma már inkább csak mosolygok, amilyen kis csajszik voltunk.

Előzmény: Micka (149)
Micka Creative Commons License 2003.01.11 0 0 149
>>Koleszos barátnőim meséltek a zuhanyozással kapcsolatos állandó „helyzetekről”, arról, hogy a hapsik minden lehetőséget megragadnak a leskelődésre, és ha lehet, egyebekre is.<<

Mesélj! Mik voltak azok az egyebek? Csak nem a topikunk címének témájánál vagyunk? :)

>>A lányok általában vittek magukkal pótlékot, és zuhanyozás előtt betömték a kipiszkált kulcslyukat, de persze nem mindig és nem mindenki.<<

...mint ahogy az előző "sztorimból" is kiderül.

>>Mi ott álltunk pucéran...<<

Azért próbáltátok valahogy eltakarni magatokat, vagy abszolút nem (úgyis mindegy alapon, vagy a meglepetéstől)?

Előzmény: Romantique (146)
Romantique Creative Commons License 2003.01.11 0 0 148
Ugyan, fiatalok voltunk, bohók és végiggondolatlanok...

Nem kell ennyire szigorúnak lenned...:))

Előzmény: ControlDenied (147)
ControlDenied Creative Commons License 2003.01.11 0 0 147
Mindigis undorodtam a koleszos élettől.
Előzmény: Romantique (146)
Romantique Creative Commons License 2003.01.11 0 0 146
Hadd meséljem el a másik oldalról. Én ugyan nem voltam koleszos, amit alapvetően nem bántam, de a társaság egy része nagyon vonzott (igaz, ez másik része pedig taszított, és ők voltak a hangadók). Azért látogatóban voltam kollégiumban főképp elsőben-másodikban, mi tagadás, elég hülye kis picsa voltam még, na, de mindegy.

Koleszos barátnőim meséltek a zuhanyozással kapcsolatos állandó „helyzetekről”, arról, hogy a hapsik minden lehetőséget megragadnak a leskelődésre, és ha lehet, egyebekre is. Mivel izgatott a dolog, a barátnőimmel megbeszéltük, hogy úgy teszünk, mintha zuhanyoznunk kellene, mert hogy valójában nem kellett, de egyrészt meg akarták mutatni, hogyan működik a dolog, ezért koradélutáni órát választottunk, amikor tuti volt, hogy mindenki felfigyel ránk, amint végicsoszogunk törülközőbe csavarva…

Szóval, így is tettünk, elmentünk a szobák előtt egy-egy szál fürdőlepedőben, egy kicsit hangoskodtunk, hogy ne lehessen bennünket nem észrevenni. Az volt a trükk, hogy a neszesszerből kivettük a cuccokat, hiszen egyenként nehezebb vinni őket, és azt játszottuk el, hogy alig bírjuk tartani a fürdőlepedőt a pucér testünkön, az bármely pillanatban leeshet, és mi ezen óriásikat sivalkodtunk…

Na, észre is vette mindenki, hogy a 3 grácia megy zuhanyozni, és a szemünk sarkából láttuk, ahogy egyre másra jöttek ki a folyosóra, hátha tényleg leesik a fürdőlepedő. Szóval bementünk a zuhanyozóba, és bár tudtuk, hogy a kulcslyuk be volt tömve galacsinnal, azt is tudtuk, hogy azt a fiúk gyakran kipiszkálják. A lányok általában vittek magukkal pótlékot, és zuhanyozás előtt betömték a kipiszkált kulcslyukat, de persze nem mindig és nem mindenki. Mi hagytuk, hadd bámuljanak.

Azt a trükköt engedtük meg magunknak, hogy egymással szappanoztattuk meg a hátunkat, ennél semmi többre nem került sor, mégis, szinte lehetett látni az ajtó előtti tömeget. Mi meg kacagtunk, és nagyon bírtuk, hogy felizgattuk a srácokat, de az történt, hogy bár abszolút nem tudatosan, de nem zártuk be a kallantyút, maga a kilincs meg nem foghatott túl jól, mert egyszer csak kivágódott az ajtó, és szinte bezúgott 3 srác, aki nyilvánvalóan az ajtó mögött nyomták egymást a kedvezőbb látványért. Mi ott álltunk pucéran, ők majdnem elestek, és esküszöm, ők voltak nagyobb zavarban, gondolom, kevésbé a látványtól, inkább attól, hogy lebuktak, ami azért elég ciki.

Mi persze elkezdtünk velük ordítozni, és iszonyúan fel voltunk háborodva, ők ki is húztak, és valahogy a mi kedvünk is lelombozódott. Nem akartunk mi se semmi rosszat, csak kicsit ingerelni a fiúkat. Visszasiettünk a szobába, ezúttal már ökörködés nélkül, hallottunk néhány goromba beszólást, és aztán én vendégként még megjelentem a koleszban, de több ehhez hasonlóban nem vettem részt.

Így néztek ki ezek a történetek lány szemmel.

Előzmény: Micka (145)
Micka Creative Commons License 2003.01.10 0 0 145
A másik, sokkal frissebb élményem ugyanebben a városban, ugyanilyen apropóból történt, most a télen.

Ekkor is koleszban kellett aludnom, ahol egyébként - körülöttem mindenütt - egyetemisták voltak. A rendezvény szervezője engedte át nekem az ágyát, így oldották meg a szállást. Rögtön, amikor még eligazított, kívánatos lányok jöttek egy szál türülközőben zuhanyozni; kilátszott a szexis válluk és a lábuk... ;) a szállásadóm még visszament a helyszínre, így egyedül voltam a szobában. Ja, azokból a lányokból semmit se láttam, mert egyrészt be volt tömve a kulcslyuk, amin ugyan korlátozva be lehetett látni, de csak az egyik lány türülközőjét a hátán. (Közben persze mondanom se kell, a csajok végigdumálták a fürdést.)
Gondoltam, felmérem a terepet. Két emelet van, a földszinten a portás tekintetével találod magad szemben, az első emeleten a női zuhanyzó kulcslyuka papírgalacsinnal betömve... Én a másodikon laktam, ahol bár be lehetett látni valamennyire a papírakadályon, mégis egy óvatlan pillanatban kihalásztam azt onnan, és vártam a "zsákmányokat". Az emeletek között úgy döntöttem, nem nagyon járok, mert emberek jöttek-mentek, hangoskodtak; elég arra figyelni, hogy mikor adódik kedvező alkalom az én emeletemen. Már elég későn érkeztem, a többség már lezuhanyzott, úgyhogy több órai várakozás (ilyenre is képes vagyok, a fáradtság ellenére) és figyelés után egy hölgyet (egy olyan húsz körüli kislányt) sikerült kifognom.
A nyitott szobaajtón keresztül egyszer csak papucsok és türülközők /:)/ izgató, sokat selytető suhogását hallottam a folyósón. A lebukás veszélye miatt csak óvatosan nézve, a többit hozzáképzelve tudatosult bennem, ahogy az alkalmi ruhadarab szoros kötésében két gyönyörű női lábszár fényesen és selymes tapintást feltételezve a kollégiumi ezerwattos brutális műfényt meglágyítva, azt csillogóan visszatükrözve esetlenül slattyogtatja a papucsokat, suhogtatja a türülközőt, amely lágyan érintkezik szabadon lévő méretes mellecskékkel, a lehető legjobban kordában tartani akarván a mozgást, ami mégsem mindig sikerül neki...
A már általam szabaddá tett kulcslukon át a pucit magát sajnos nem láttam, hanem a popsit, az arcot, meg a gyönyörű méretes melleket. Szép, izgatóan rózsaszín bőre van a kislánynak. Az elképzeltek ellenére türülközője alatt fekete alapú fehér mintás bikinit viselt (ilyen óvatos ez a lány; arra is gondol, hogy mi lenne akkor, ha a folyósón történne valami baleset a türülközővel...Remélem, nem mindegyik ilyen!), még ezeket is le kellett vennie. Ezután kisvártatva belépett a zuhanyzórészbe, és az én látóterem számára eltűnt, így - biztonsági okokból is - visszamentem a szobába. Amikor kijött, elcsodálkoztam, hogy milyen kicsi az egész lány: a kulcslyukon keresztül, meztelenül nagyobbnak tűnt...
Több zsákmányt így, totál meztelenül látva nem tudtam már kifogni aznap éjjel / hajnalban.

tottival Creative Commons License 2003.01.05 0 0 144
Micka!
Melyik város, melyik kolesz, melyik erdő?
:)
Előzmény: Micka (143)
Micka Creative Commons License 2003.01.04 0 0 143
A nyáron egy városban, kint az erdőben egy iskolában voltam hivatalos egy rendezvényre többedmagammal, mint zenész. A buli szünetében vissza akartam vinni az üres üvegeket a büfébe, ami a másik épületben, fönt a legfelsőbb emeleten volt. Ez az épület egyben kollégium is, ahol a résztvevők (akik zömében fiatalok voltak) aludtak. Már sokan elhagyták azt az épületet, ahol mi voltunk, mentek ebbe a másikba aludni, előtte zuhanyozni... Mivel kilóimmal kü(s?)zködve pihenőt kellett tennem, az alsóbb emeleteken szokásomhoz híven fülemmel kerestem a zuhanyzás neszeit, egyébként meg, hogy melyik lehet a női rész. Meg is találtam a hang forrását, ahol egy lány zuhanyzott. (Szerencsére nem volt papírgalacsinnal betömve a kulcslyuk, mint ahogy az újabban a kollégiumokban szokásos.) Hát persze, hogy benéztem! Amennyire emlékszem, nem volt valami nagy szám; közepes mellezet, egy kis pocak, tehát nem az a sima hasfal, ami a modelleknek előírás; viszont elég szőrös muff! Láttam, ahogy miközben szappanozta magát, a víz egy kis érként rezegtette a szőrszálait... Már volt bennem valamennyi (az üres üvegek tartalmának hatása), ezért nem nagyon néztem körül, nem voltam elég óvatos, hogy észrevett-e valaki, vagy jön-e valaki a folyósón; oldottabb voltam; tudtam, hogy további hatások esetén esetleg képes volnék akár benyitni is. Ezért jobbnak láttam a leskelődést felfüggeszteni, és folytatni utamat.
A büfé persze már zárva volt...
GHETTOBOY Creative Commons License 2002.09.16 0 0 142
Most már ez a hetedik évem.4 év középiskola+1 év a bukás miatt,és pedig másodszakma!De a koli egyre szarabb.
Előzmény: Törölt nick (139)
Micka Creative Commons License 2002.09.13 0 0 140
Beköltöztetek már?!?!

:)))

Törölt nick Creative Commons License 2002.07.28 0 0 139
6 éve laksz ugyanabban a kolliban? Hány éves a suli?
Előzmény: GHETTOBOY (130)
CarloB Creative Commons License 2002.07.28 0 0 138
Na lásssuuukkk.....
Előzmény: Micka (137)
Micka Creative Commons License 2002.06.15 0 0 137
Sziasztok!

Vége van most egy kollégiumi szezonnak; hadd lássuk, milyen élményeitek voltak az idén!!

GHETTOBOY Creative Commons License 2002.03.04 0 0 136
Ez egy középiskolás kollégium!
A baj csak az ,hogy mostanság ,ár nincs annnyi izgalom mint régen!És a csajok is visszafogottabbak!Ez van.Ideje egy fősulis kóterbe költöznöm!
Előzmény: Micka (132)
ZöPö Creative Commons License 2002.03.01 0 0 135
Hatan szexeltek, ő és az öt ujja.

Máskor a Marok Marcsával maradt édeskettesben.

:-DDDDDD

Előzmény: Endorfin (134)
Endorfin Creative Commons License 2002.03.01 0 0 134
...egyszemélyes gruppen az aula wc-jében...:)
Előzmény: qawsed (133)
qawsed Creative Commons License 2002.03.01 0 0 133
>>Elég izgalmas dolgok történtek!Hatalmas piálások,aztán kisebbfajta gruppen meg hasonlók!<<

Kisebbfajta grupi? Az meg milyen? Talán egyszemélyesre gondolt a srác. :)

Előzmény: Micka (132)
Micka Creative Commons License 2002.03.01 0 0 132
Ez középiskolás vagy fősulis kollégium?

>>Elég izgalmas dolgok történtek!Hatalmas piálások,aztán kisebbfajta gruppen meg hasonlók!<<

Részletesebben?

Előzmény: GHETTOBOY (130)
ZöPö Creative Commons License 2002.03.01 0 0 131
Ez az, barátom, csak igényesen! (c:
Előzmény: GHETTOBOY (130)
GHETTOBOY Creative Commons License 2002.02.28 0 0 130
A SZEMERE kollégiumban lakom már 6 éve!Azóta sokat változott a rendszer,de régen még elég sűrűn jártunk át a lányszintre!(Ugyanis egy ajtó zárta a fiúkat a tuti muffoktól,persze sikerült kulcsot szerezni)A lényeg hogy minden héten egyszer átmentünk a csajokhoz.Vagy barátnőhöz,vagy csak úgy.Elég izgalmas dolgok történtek!Hatalmas piálások,aztán kisebbfajta gruppen meg hasonlók!Egyszer nagyon frankó partit szerveztünk!Úgy gondoltam elviszem a videókamerám hogy megörökítsem amit lehet!De ezen az estén lebuktunk.Elkapot a nevelőtanár!Azóta megnőtt a biztonsági óvintézkedés!De az aula wc-jében még mindig lehet nyomni egy gyors numerát!
ZöPö Creative Commons License 2002.02.26 0 0 129
Mi a helyzet? Mostanában senki sem szexel a kollégiumokban? (c:

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!