Keresés

Részletes keresés

Dongo.75 Creative Commons License 2008.03.08 0 0 77987

Szia Enikőaliz,

Bár nem engem kérdeztél, azért elmondhatom én mit gondolok? :) Szerintem ennyi sikertelnség után kellene nézni hormonokat (tudom, néztek, de esetleg több félét és legalább háromszor egy ciklusban, és endokrinológusnál, nem meddőségiben), véralvadást, immunológiát, genetikát, IR-t és aminek nem nagyon fogsz örülni, az a lapar és a hisztero. Szerintem. Remélem tudtam segíteni!

Előzmény: Enikőaliz (77981)
Enikőaliz Creative Commons License 2008.03.08 0 0 77986
Szia Mazsola!!!szeretnék tőled tanácsot kérni,hogy milyen irányba induljak el (kivizsgálások szempontjából)te már sokmindenen átmentél de legalább tudod mi a baj.Menjek vissza a nőgyógyászhoz és kérjem meg hogy segítsen egy teljes kivizsgálást kérjek szeretném a genetikai vizsgálatot is,de mindenki elég elutasító,annyira tanácstalan vagyok merre hogyan tovább???????
Előzmény: ma.zsola (77984)
Móka70 Creative Commons License 2008.03.07 0 0 77985

Szia Mazsola, már úgy vártalak a hírekkel!!! Tök jó, hogy már elkezdted a gyógyszert, én márc.18-án megyek! A diétát én 1 hete kezdtem együtt az arwennel, és nem hiszed el, de igenis lehet jól  helyettesíteni a cukrot!!! Pl.stevia, fruktóz, gabonaszirup! Ajánlom a makrobiotikát (makrobio.hu) mi most voltunk nyílt napon, ahol 3 fogásos vacsora volt, és nagyon bejött!!! Sok teljes kiőrlésű és gabonaféle, zöldség, gyümölcs...de én még nem voltam dr.nőnél, úgyhogy lehet, hogy ebből is lejjebb kell adnom....tejtermék, tojás, vöröshús is tiltott? Nekem igen!!! Ez utóbbi 3 endóra nem jó!!! Na, akkor a 31.8-as értékkel én is készülhetek a 2-3 hónap szünetre....én végigültem anno a 2 órát a terhelés alatt...lehet, hogy addig mégis belefér a F. dr által ajánlott kivizsgálás sorozat??? Vagy mégsem? Nagyon határozott vagyok, ugye :-)))) Na de haladunk, és tök jó, hogy itt infókkal segítjük mind  egymást!!!! Testmozgást is ajánlottak? Állítólag IR-re a diéta, gyógyszer és heti 5x30 perc mozgás az ideális!!! Mennyi adagban szeded a gyógyszert? Mielőbbi jobb értékeket!!!!!! Jó pihit hétvégére, húzós 2 napod volt!!!

 

Előzmény: ma.zsola (77984)
ma.zsola Creative Commons License 2008.03.07 0 0 77984

Ezer bocsánat, de tegnap éjfélkor értünk haza, ma meg 12 óráztam. De most: hát sajnos nem jó az eredményem, a doktornő szerint még nem nagyon súlyos, de rossznak számít. Ráadásul kiderült, hogy IR alatt két órán keresztül nem szabadott volna sétálgatni a friss levegőn, mert az lenyomja a szinteket és akkor nem biztos az eredény, úgyhogy nálam lehet, hogy még magasabbak is a valós értékek. Na de a lényeg, hogy elkezdtem szedni a Mekformint. Ez még csak csak menni fog, na de a diéta!!!!!!!!!!!!!!! Én meghalok csoki, süti, na meg a gumicukor nélkül. Azt meg mire tanulom meg, hogy mikor mit lehet enni, meg mennyit? Mégyegyszer vissza kell mennünk, mert egy dietetikus tart elődást, aki nagyon sok jó tanácsot tud adni. Rákérdeztem a dokinőre(aki egy eszméletlenül laza, és kedves nőci olyan 35-40 közötti), hogy okozhatta -e ez a vetéléseket, ill. hogy befolyásolja -e a megtapadást, és persze köze van hozzá.

Ami kicsit elszomorított az az, hogy rákérdeztem, mikor ajánlja ő a következő lombikot. És türelemre intett, szerinte két-három hónapid szedjem a gyogyit meg diétázzak, és utána néz még egy IR-t, és utána meglátjuk.

Én eddig mindig rohantam egyik lombikból a másikba, és most meg vagyok magamon rökönyödve, hogy milyen jól viselem a várakozást. Higgyétek el lányok, ennyi kudarcal a hátam mögött, én tudom miről beszélek, hagyjatok időt egy-egy lombik között, mert igenis kell idő a testnek is a lélekről meg nem is beszélve.

 

Móka! Én kaptam azt a hat havi Gnrh kezelést. Soha többé nem vállalnám be, mert nekem többet ártott mint haszált. A lombiknál én úgy tudom az endo nem okoz gondot. Viszont a kezelés után nagyon szorulásos lettem, (pedig addig is voltak gondjaim) nagyon fájtak az izületeim, még csontritkulást is néztek, annyira kész voltam. A mellékhatásokról pedig még nem is beszéltem. Ja, és nekem utána sem múlt el sajnos. Persze hangsúlyozom, hogy ez én vagyok, én így reagáltam.

Előzmény: Móka70 (77967)
Törölt nick Creative Commons License 2008.03.07 0 0 77983

Pat,

igen ugy ahogy mondod, összekevered őket egy nagy szatyorba -igy nem kell mindennap bajlódni a kevergetessel-, aztan felforralod a vizet, ha forr beleteszel 3 kanal füvet, kb8 percig aztatod (nem baj ha kicsit tobb vagy kicsit kevesebb) es utanna amilyen melegen tudod megiszod.
nekem hasznalt, remelem neked is be fog valni.
Előzmény: Pat74 (77969)
Pat74 Creative Commons License 2008.03.07 0 0 77982

Dongo: de jó! Én is elvégeztem de már vagy 10 éve is annak! Én lombik előtt végig programoztam, hogy legyen petesejt, lett is! Aztán a terhességet és a pozitív tesztet egyszerűen nem sikerült. Belealudtam - és alszom most is - és valahogy a sok csalódás miatt nem tudtam jól vizualizálni. Nagyon szívesen veszem a tanácsokat, és ha tudok én is segítek! Mondjuk most ott tartok, hogy napi kétszer meditálok, ez is nagy eredmény.

 

Szerike te is segíthetsz, abban, hogy hogyan higyjen az ember. Tényleg szerintem ez itt ennyi rengeteg év és csalódás után baromi nehéz. Az egy csíkos tesztet már megszoktam...:(

 

Tényleg az történik amit bevonzol, de hogy kezdjek neki azt megváltoztatni, amit mindig tapasztalok?

 

Ettől függetlenül bennem még mindig él a hit - és egyre erősebben - hogy természetes uton megfoganok. Lehet, hogy ezért nem sikerült a lombik?

 

Móka: én még nem jelentkeztem be a dokihoz, kiváncsi voltam mit mondasz. Nekem is kicsit lehúzósnak tűnik, de hátha nem az.

Előzmény: Dongo.75 (77980)
Enikőaliz Creative Commons License 2008.03.07 0 0 77981
Szeretném segítségeteket kérni az ügyben,hogy először milyen vizsgálattal kezdjünk neki az egésznek.Valami nálunk is lehet mivel 3lombik sikertelen volt,és csak hsg-t csináltak,és most ki akarom alaposan vizsgáltatni magam.Ahogy olvasom hogy mennyi féle vizsgálat van nem tudom hogyan álljak neki és mit csináljak,segítségeteket kérem.Előre is köszönöm
Dongo.75 Creative Commons License 2008.03.07 0 0 77980
Szerike, nem tudom, hogy ezt most nekem írtad-e, vagy korábban volt téma, de épp most végeztem el az agykontroll tanfolyamot, rengeteget tanultam, és kiegyensúlyozott, iszonyú pozitív és boldog vagyok. Szóval maximálisan egyetértek azzal, amit írtál! :)
Előzmény: szerike (77979)
szerike Creative Commons License 2008.03.07 0 0 77979
A Titok nem más, mint a vonzás törvénye!
Meglepő módon ez egy jól ismert elmélet. A pozitív gondolkodás hatalmának elmélete, amely a vonzás törvényén alapszik, és ami szerint gondolataink - vagyis az univerzummal folytatott párbeszédünk - és pozitív érzéseink határozzák meg sikereinket.
Mindent, amit az életedben tapasztalsz, te magad vonzottál be, mégpedig az elmédben megjelenő képek által. A gondolataid által. Bármi is történjen a fejedben, az előbb-utóbb az életedben is megjelenik.
Dongo.75 Creative Commons License 2008.03.07 0 0 77978

Sajnos vagy nem is sajnos, sok doki a saját szemével szereti látni a dolgokat, elhiszem, hogy idegesítene a hosszú várakozás. De talán több szem többet lát.

Az előbb nem írtam, de nekem az is nagyon szimpatikus, hogy nem vizsgált meg, csak kikérdezett. Igazából mit nézzen?? Először a háttér kell, a múltunk, és hogy őszinte legyek engem nem is érdekel már ezredszerre, hogy "itt egy nagyon szép tüsző, a nyálkahártya is szuper, minden rendben.."

A bromot én sem hagynám abba.

Igen, IR-em van nekem is, tehát baromi türelmesnek kell lennem és várnom az eredményét! :)

Szerintem kapcsolj ki egy kicsit, aztán ha már lehiggadtál beszéljétek át jó alaposan a pároddal a dolgokat és biztosan jó döntést fogtok hozni. Csak ne kapkodj! :)

Előzmény: Móka70 (77977)
Móka70 Creative Commons License 2008.03.07 0 0 77977

Köszi Dongó a véleményed!!! Bizonyos téren egyetértek, de mi a francnak a ciklus-monitorozás az első feladat?????? Nekem ez a fő bajom, arra menne el 2 hónap. Friss leleteim vannak, legalább 3-4 havi ciklusmonitor, az miért nem jó? A bromot meg épp hogy elkezdtem 2 hónapja, hagyjam abba megint, amig lemegy a 2 havi vizsgálat? Jót tesz a sok össze vissza szedés-nem szedés?????? Na, ez a 2 pont ami nekem nem tetszik....de lehet, hogy én sietem túl a dolgokat...

Egy "sajtpapírra" kaptam az instrukciókat, azon a kért vizsgálatok vannak, és még annyi áll: magasföldszint, nőgyógyászat, kulcsnév: Judit...a többit ott megmondják. De bizonyos vizsgálatok a Katonaiban (az nem tudom mi) és nem a Máv-ban vannak. Nem értem az egészet....Ja, és UH-okat (középidő nézésére) és a PCO gyanú kiszűrést kéri, magam oldjam meg, ahol tudom, és az IR-rel sem tudott mit kezdeni. Te IR-s is vagy???

 

Más! Úgy várom Mazsolát IR hírekkel!!! Én 18-án megyek Mensbe ezügyben!

Előzmény: Dongo.75 (77976)
Dongo.75 Creative Commons License 2008.03.07 0 0 77976

Sziasztok,

Azt hiszem Móka és dr. Fülöp témában én leszek a fekete bárány a véleményemmel. Ugyanis annak ellenére, hogy már 6, inkább 7 éve várom a kisbabámat, én nem rohannék a következő lombikba. Mint régebben írtam, egy év alatt 3 stimus és egy fagyasztott lombikot zavartunk le, és most verem a fejem a falba, hogy mi a francnak rohantunk annyira. Szerintem (nem emlékszem Móka te hányon vagy túl), ha két lombik nem sikerül, az már jelent vmit, mármint hogy van valami más gond is, még ha a meddőségis doki azzal tömi is az agyunkat, hogy neeeem, a következő biztosan sikerül, az már szerencsés lesz.... És azt is tudom, hogy rengetegen vannak itt is, akinek a sokadik sikerült, csak én úgy gondolom, hogy a nagy számok törvénye alapján sikerül, és szerintem nem mindegy, hogy mennyi hormont nyomunk magunkba és ki tudja annak milyen következményei lehetnek később.

Ne értsetek félre, én sem tudom hogyan fogok reagálni, amikor jövő héten nekem is hasonlókat mond, én sem állnék le a mettel például, de szeretnék már alaposan utánajárni mindennek és nem csak a jószerencsére bízni a sikert.

A 8.000 Ft pedig szerintem egyáltalán nem sok, annyi hülyeségre szórtuk már el mi is a pénz, pl természetgyogyi, masszőr, jós és hasonló okosságok.

Vizsont érdekelne az orvos neve, akihez a MÁV-ban küldött. Ha jól értem, ott csinálják az immunt, ugye?

Bocs, ha hosszú lettem, senkit nem bántani akartam, csak szimplán ez a véleményem. Üdv, Dongó

Előzmény: Móka70 (77974)
szerike Creative Commons License 2008.03.07 0 0 77975
Szerintem csak a 2.lombikra koncentrálj,mert a 3.ra már nem kell menned!kapcsold ki a fejed addig,és érezd,hogy ez sikerül,gondolkozz el,hogy milyen lesz majd,ha megvan a baba stb.
Ezt a vizsgálatot más nem csinálja meg????????várakozás nélkül???bár még van idöd,a barinöm 43 és ikreket vár:)!!!!
Előzmény: Móka70 (77974)
Móka70 Creative Commons License 2008.03.07 0 0 77974

Sziasztok, köszi a véleményeteket! Én úgy gondolom,  hogy a 2.lombikba belevágok mindenképp ápr.-májusban! Amikorra kijön a mensim (tudjátok, írtam, hogy ápr.17 után mehetek BMC-be, és előtte pár nappal esedékes a mensi, így lehet, hogy máj.elejére csúszik) Szóval, május végéig legkésőbb kiderül, sikerült-e a 2.lombik, ha esetleg nem, akkor egyébként is szeptemberben mehetnénk a 3.-ra, na addig elég a nyár, hogy vizsgálgassanak!! Azt még nem is írtam, hogy azt kérte F.minden gyógyszert hagyjak abba, pl.bromo-t is, mert mindenféle hormongyógyszer nélkül kell látnia 2 havi ciklusomat!! Na, ez most úgysem menne, mert nem akarom bromot abbahagyni, főleg, hogy pont a magas prolaktinra való, ami akadályozhatja a beágyazódást. Egye fene, nyáron minden gyógyszer nélkül bevállalom a 2 nézegetős ciklust, az úgyis szünet nekünk! Az a gáz, hogy a 2 havi ciklus-ellenőrzés a beugró nála, és csak utána lenne a számomra fontos immun-vizsgálatokat. A viszgálatokra a Máv-ba kellene mennem, az TB alapú de nem rendes beutalóval, hanem egy kis papírra írta fel a viszgálatok nevét, a papírral kell egy megadott nevű embert a Máv-ban keresni. Aztán az eredmények nála landolnak, és utána újabb konzi 8e t-ért...Szóval ez a teljes történet! Tudjátok, róla szólt a nők lapja cikk!!! Ezzel együtt rendes, és hozzátette, hogy a stressz minimalizálást, életmód váltást is ajánlja mindenkinek, szóval őt a lelki rész is érdekli, és többször vetélő kismamák-akikről a cikk is tulajdonképpen szól-nagyon dícsérték!! Csak ők is mondták, hogy 1-2 év a teljes vizsgálat és immunterápia vége!!!

Igen,szerike  37 múltam, de az a bizarr, hogy ott volt 40 éves hölgy is, akinek már tényleg kevés ideje van egy ilyen hosszú tortúrára. Mondjuk az is igaz, hogy jó alaposan körbejárni mindent.De kellene egyéni  fontossági sorrend, esetemben talán az immun-véralvadás stb dolgok elsőre. Hiszen évek óta havonta nézik a ciklusomat!!! De nem fogadta el a régi hormon-eredményeket senkitől!!

Szóval így néz ki e tervem!! Köszi még egyszer! Pat, jól emlékszem te is kértél hozzá időpontot? Mikorra? Mész hozzá?

Endzsi93 Creative Commons License 2008.03.07 0 0 77973
Jól szóltál "vajákos asszonyka" ! :))))
Teljesen igazad van. Azért csak mértékkel a mérgelődéssel,a te állapotodban! :))
Előzmény: szerike (77972)
szerike Creative Commons License 2008.03.07 0 0 77972
BOCS,DE NAON KIAKADTAM!40percre 8ezer forint egy kis beszélgetésért??hát az a baj,hogy tudják,hogy az ember mindent megtesz azért ,hogy sikerüljön.Ez szerintem csak idöhuzás a doki részéröl,hogy ne kelljen foglalkoznia veled,de a 8rongy jol jött!
Előzmény: szerike (77971)
szerike Creative Commons License 2008.03.07 0 0 77971
Nem értem,hogy meg sem vizsgált,nekem pénz szaga van az egésznek!Ha jól tudom egy idösek vagyunk,szoval ne várogass szerintem éveket!Jól rádijesztett,legszivesebben bevágnék neki egyet,mert hogy jon egy doki ahoz,hogy igy elvegye a kedved anélkül,hogy egyáltalán megvizsgált volna!
A 2-3lombik álltalában sikerülni szokott,ezt a rossz napot töröld ki a fejedböl!!!!!!!!!!!
SIKERÜLNI FOG!!!!!
Előzmény: Móka70 (77967)
Endzsi93 Creative Commons License 2008.03.07 0 0 77970
Szia Móka! Én is osztom Pat véleményét.Ha én lennék a te helyedben én nem várnék még egy évet.Tudod,hogy szidom magam,hogy elpazaroltunk 6 évet???
A másik dolog az,hogy én kezdek nagyon kiábrándulni az orvostudományból és őrülten bizalmatlan lettem.Szerintem manapság már sokminden csak a pénzről szól.
Az is sokszor eszembe jut,hogy ha nem lenne internetünk fogalmam sem lenne ezekről a vizsgálatokról és minden fenntartás nélkül belevágnék a lombikba.
Előzmény: Móka70 (77967)
Pat74 Creative Commons License 2008.03.07 0 0 77969
Midway: megvettem a teához mindent, össze kell keverni? És utána 3 teáskanál a csésze aljába, rázutty a víz és 8 perc múlva meginni?
Pat74 Creative Commons License 2008.03.07 0 0 77968

Móka: én nem várnék...1 év szerintem baromi hosszú idő, bár nagyon alaposnak tűnik a doki valóban. Valszeg a két hónap azért kell, mert akkor látja a tendenciát - szerintem - és te sem ugyanúgy működsz mindig. Ő adott beutalót vagy több ezer forintért kell elvégeztetned a vizsgálatokat? Végül is rengeteg dologra fény derülhet. Én lehet, hogy belevágnék a másodikba, addig még meg tudod csináltatni talán a hormontükröt, hisz még csak március eleje van, nem?

 

Vagy ha nem megy, a lombikot picit el lehet tolni, mondjuk 1-2 héttel? Hm? 

Mindenesetre szerintem vágj bele, ne hagyd ki a lehetőséget. Nálunk már szinte minden hónap számít! És azt meg nem hiszem el, hogy eleve kudarcra van ítélve az ember! Olyan sok "csodáról" hallani, miért ne te lennél az egyik!

 

Utána meg, ha mégsem sikerül, akkor leállíthatja Gnrh kezeléssel a szervezetedet, nem?

Meg azért nem rossz, ha van egy két vizsgálati eredmény a kezedben.

 

Na mindent bele!!!

Előzmény: Móka70 (77967)
Móka70 Creative Commons License 2008.03.07 0 0 77967

Sziasztok lányok, ígértem, hogy jelentkezem, mi volt dr.F.nél. Elnézést, hogy nem tegnap, ugyanis a 18 órás időpontommal 21 óra körül, azaz 3 óra csúszással kerültem be. 22 óra körül szabadultam, mindenki 40 percet volt kb.benn...Így sajnos 23 óra után értem haza, nem volt erőm írni. A rendelőben olyan nők voltak, akik 4-5 alkalommal elvetéltek a 6-12 hét között, és nem tudták az okát. Volt sok endós is, mert a dr.endo-specialista. Az első konzin (8e Ft) tegnap végignézte az összes eddigi leletet, és mindenről kikérdezett. Vizsgálat nem volt, csak ülős-beszélgetős.Azt mondta, önmagában a prolaktin-szint, endo és magas FSh okozhat meddőséget, és a méhszáj nálam nem enged egy spermát sem át, tehát kizárt a spontán terhesség. Sajnos nem haladnak nála gyorsan a dolgok. Első körben 2 hónapi cikluskövetést kér vérvétellel (UH-t nem csinál!) aztán autoimmun panelt, helikobakter viszgálatot, trombofiliát, férjemnek sperma tenyésztést, és ha ez mind megvan 2 hónap múlva, akkor hozzá érkezik vissza az eredmény, és újra konzultáció. Aztán csak utána lesz olyan immunvizsgálat-sorozat, ami a férjemmel közösen nézi az összeférhetőséget...azaz ez még kb.2 hónap...aztán mivel én nem kaptam endo műtét után, ajánlotta az eredményeim függvényében a 6 hónapos GHr vagy milyen kezelést (leállítja petefészket-álklimax) és utána lehet szerinte szó a továbbiakról. Ha jól számolok, ez kb 1 év múlva lenne! Szerinte addig ne menjek lombikra, mert esélytelen, és ilyen eredményekkel ha sikerül is, elvetélhetek. IR ügyben nem tudott mit mondani...hát ennyi....Nagyon megrázott a tegnapi nap, mert én nem akarok egy évet várni arra, hogy próbálkozzunk, viszont szöget ütött a fejemben, amiket mondott. Nem értem, ha ezerszer volt cikluskövetés, ő miért kéri újra 2 hónapig, amig minden más kivizsgálás áll!!!!!!!!!! És az is fura volt, hogy nem vizsgált meg!!!! Se Uh,se nőgyogyi vizsgálat, csak konzi......Ígyhogy most tanácstalan vagyok, mit tegyek.....Mit szóltok??????

Elvileg ápr.17-máj 10 között indulna a 2.stimu, hát nem tudom...és immunológiai-genetikai viszgálat még sehol sincs.....megálltak a dolgok!! Menjek máshová??? De kihez???? Szóval ez van....

 

Mazsola! Mi volt tegnap???? Ígértél te is beszámolót B.dr nőről!!!!!!! Várjuk!!!

Előzmény: Pat74 (77958)
szerike Creative Commons License 2008.03.07 0 0 77966
köszi nekem már van,én Endzsinek ajánlottam!

ugy néz ki tulélem a betegséget(az ékezetek miatt bocs mindenkitöl nem mindig találom öket) egyre jobban vagyok ,nem akarom elkiabálni!már 10cm a baba:)
Előzmény: cettia (77959)
Endzsi93 Creative Commons License 2008.03.06 0 0 77965
Jó pihizést!!!Aztán várjuk az élménybeszámolót,már a publikus dolgokról. :)))))))))))))
Előzmény: mégleány (77963)
Enikőaliz Creative Commons License 2008.03.06 0 0 77964
Szerintetek ha bejelentkezünk genetika+immunológiai vizsgálatra Zalaegerszegre csinálnak másfajta vizsgálatot is gondolok itt ( hormon pajzsmirigy sperma összeférhetetlenség) vagy ezt külön kérni kell?
mégleány Creative Commons License 2008.03.06 0 0 77963
Midway
mindenképp meséld el, mi volt!
Nálunk is gond van a férjemnél a számmal, ha netalántán most nem jönne össze az első, mi is gondolkodunk altarnetívákon...

Lányok!
holnap elutazunk, ahogy Szerike mami tanácsolta :) Drukkoljatok, hogy nekünk is szerencsét hozzon!!!ha minden igaz jövő hét végére esedékes a punkció...
Mindenkire gondolok hétvégén!
sok puszi
Előzmény: Törölt nick (77960)
Endzsi93 Creative Commons License 2008.03.06 0 0 77962
Feltétlenül tájékoztass bennünket,hogy milyen volt!!! :))
Előzmény: Törölt nick (77961)
Törölt nick Creative Commons License 2008.03.06 0 0 77961


kosz a válaszokat, akkor azt hiszem megpróbáljuk, és doktornővel is találkozunk
az külön szimpi és bizalomgerjesztő már igy látatlanban is, hogy BME-n végzett villamosmérnök is.. + nőgyógyász:-))
Törölt nick Creative Commons License 2008.03.06 0 0 77960

mégleány,

nálunk férjem spermaszáma alacson (5mill) ez a baj, velem elvileg minden ok, első férjemtől 2x voltam terhes de sajnos missed ab-val vegződött mindkettő, szóval a jó hormon és egyébb eredmények ellenére szerintem én sem vagyok egy százas..
olvastam hogy méhen belüli sorvadás ellen is hatásos lehet, és végülis a missed ab az az volt.
Előzmény: mégleány (77956)
cettia Creative Commons License 2008.03.06 0 0 77959
Steviát lehet rendelni több növényküldő cégtől is. Majd megkeresem melyiknek a katalógusában láttam.
Előzmény: szerike (77946)
Pat74 Creative Commons License 2008.03.06 0 0 77958

Felhívtam a Kaálit, mondták, hogy visszahív a drnő a csomó miatt, de az asszisztensek szerint nem lehet ilyen mellékhatása a hormonnak...-most hívott a drnő és ő is megerősítette, hogy szerinte nem lehet 

 

Voltam a háziorvosnál, ő is érzi, kettőt a jobb oldalon, beutalt mammográfiára, kedden megyek..

 

Az a rossz, hogy nekem is szokott feszülni meg minden, volt már százszor is, de ez most nem olyan. 7. napon vagyok, mégcsak nem is ciklus közepe és rendesen fáj.

 

Olvastam a másik fórumon, hogy Zajkának nem sikerült sajnos, majd biztos jön.

 

Móka: nagyon várom, hogy mit mond dr Fülöp, azonnal oszd meg velünk! Amúgy a péntek du kiindulópontnak jó és valahol a Kálvin környékén?

 

Midway: a Gynevac biztos nem árt! Nekem nem lett tőle babám, de évek óta tartó folyást szüntetett meg. Mondjuk nagyon szar, mikor megkapod, annyira izomlázat okoz, én vagy két napig nem bírtam sem ülni sem feküdni. Aztán a harmadiknál már tök megszokod. Szóval hajrá, sok szép történetet hallottam róla!

Előzmény: Móka70 (77948)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!