Keresés

Részletes keresés

ritakoala Creative Commons License 2001.04.13 0 0 43
A kovetkezo talan vidamabb lesz, bar a naplomban erosen kozelitek a mai datumhoz. Ami azt jelenti hogy nem lesz tobb tortenet, mert nem ugy talalom ki oket hanem azt irom le ami az elmult 2 evben tortent
Előzmény: Törölt nick (42)
Törölt nick Creative Commons License 2001.04.13 0 0 42
Ez elég sokkolóan hangzott ...
Előzmény: ritakoala (41)
ritakoala Creative Commons License 2001.04.13 0 0 41
Nyolcadik rész

Másnap az igért idöpontban csengettek. Kinyitottam az ajtot és egy nagyon szép indiai nö állt elöttem. Gyorsan beengedtem. Mintha az Ezeregyéjszaka meséi-böl jött volna. Szép világoskék szári volt rajta. A hasát nem takarta el és a köldökében ékszert viselt. Koromfekete haja a derekáig ért. Igazi vágytol égö fekete szemei voltak, Szép barna böre volt, igazi exotikus szépség.
-Csodaszép vagy, mondtam, mi a neved szépségem?
Kérlek szollitsatok Noni-nak. Az igazi nevemet nem árulhatom el.
De miért fontos hogy a nevét ne tudjuk, hiszen bármilyen nevet mondhatott volna nem nézünk utánna.
Lucynak is elállt a lélegzete, ö sem látott még ilyen szép indiai nöt.
-Foglalj helyet, mit kérsz? Teát, kávet, konyakot?
-Alkoholt nem ihatok. Teát kérek, tejjel.
Kérdeztem, mit kér ebédre? Szereti e a magyaros ételeket, vagy hozassunk indiai curry-t? Mondta hogy ö hust nem ehet, mert a vallása tiltja. Ugy tudtam Indiában hétfön és pénteken nem esznek hust, mert tiltja a vallás. A hét többi napján meg azért nem esznek mert nincsen. Lucy felhivta legközelebbi indiai éttermet és megrendelte a kivánt ételeket.
Probáltam finoman közeliteni. Megsimogattam a haját, Dicsértem a szép szárit amit viselt. Erdeklödtem nem fáradt e, nem akar e kicsit lefeküdni? Ugy is beszélgethetünk. Sokszor kellett ismételnem, mert nem volt erös oldala az angol nyelv.
Mondta, hogy a lábai elfaradtak, és nagyon jo lenne ha lepihenhetne egy kicsit.
Lelki szemeim elött probáltam elképzelni szári nelkul.
Noni levetette cipöjét és lefeküdt az ágyra. Mondta hogy sokat gyalogolt ma. En azonnak a lábujjait massziroztam, majd a bokáját és lassan haladtam felfelé. Lucy a kezet és az ujjait. Közben sokat beszéltünk, hogy minden gátlása elmuljon. Mondta hogy nagyon jolesik neki a maszirozás. Lucy már a nyakát maszizta, én még csak a térdénél tartottam. Lucy áttért a homokára és a halántékára. Majd kérte hadd gombolja ki a kicsi bluzát (nem tudom mi a neve)Lucy kigombolta és elöttünk voltak a szép barna mellei. Nagyok és feszesek voltak. Feltünöen nagy mellbimboi keményen álltak. Egyszerre kezdtük el szopni mind a kettöt. Noni nagyokat sohajtott, nagyon tetszett neki. Azután azt gondoltam, milyen szép lenne megfürdetni. Utána pedig beöntest adunk neki.
-Noni szépségem, azt hiszem jobb lenne ha vennél egy jo meleg fürdöt. Attol teljesen felfrissülnél.
Noni azonnal belegyezett. Lucy rögtön töltötte a kádat. Noni felállt, levetete a ruháit. Egy irdatlan nagy bugyi volt rajta. Ugy látszik ez a méret tartozik a szárihoz. Le akartam vetni rola, de nem engedte. Megsimogattam a popsiját ami nagyon formás volt. Hivtam Nonit üljön bele a kádba. Azt mondta szeretné egyedül levetni a bugyit, addig forduljunk el. Nagyon meglepödtünk, de elfordultunk. Már a kádban ült amikor szollt hogy visszfordulhatunk. Gondoltam én is beülök mellé a kádba, és ugy fogom masszirozni, hátha akkor felenged. Háta mogé ültem, ugy fürödtunk együtt. A popsi lukát engedte mosni de mikor elöbbre kalandoztam összeszoritotta a combjait. Amikor befejeztük kérte, menjünk ki mert egyedül akar törülközni. Miféle rejtéje lehet ennek a nönek?
Lucy-val lefeküdtünk az ágyra meztelenül és vártuk Nonit. Rövidesen megjelent az öregasszony bugyijában, ami elrontotta a szép alakját. Lefeküdt közénk és kértük, meséljen valamit magárol és késöbb adunk neki egy beöntést.
Ennek az igéretnek varázsereje volt. Rögton elkezdett mesélni.
Noni elmondta hogy neki az egyetlen élvezet az életben a beöntés. Nagyon jo volt Becky-vel ö megértö volt de sajnos elment. Mondtuk hogy mi is megértök vagyunk csak bizzon bennünk. Mondta hogy a férje meghalt, de nem lehet uj férje mert ö "le van zárva"
-Majd mi kinyitunk, modtam
Latta, hogy nem értjuk, kérdezte hogy hallotunk e arrol hogy indiában elégetik a halottakat.?
-Igen, mondom, ezt tudjuk
-Azt is tudod hogy a feleséget élve elégetik a férjével egyutt?
-Nem tudjuk, mondom, de ez több száz évvel ezelött volt, ha egyáltalán létezett.
-Ahol mi laktunk most is ez a szabály, az állam szemet huny fölötte. Nekem is ez lett volna a sorsom, de mi Ausztráliában éltünk. A férjem halála elött visszament a falujába, de nagyon beteg volt és ott meghalt. En nem mertem utána menni, féltem a szörnyü haláltol. Nekem itt el kellett mennem a föpapunkhoz aki elengedte a tüzhalált, de "be lettem zárva"
-Mi az ördögöt akar ezzel a bezárással? gondoltam, de Noni folytatta
-5 évesen férjhez kellet mennem. A férjem 20 éves volt. Nagyon kis fejletlen lány voltam, ezért a férjem csak 10 évesen vette el a szüzességemet (Noni késöbb sokszor 8 éves kort mondott valoszinü az a helyes RK). 12 évesen jött meg az elsö vérzésem, akkor kezdték meg a tetoválásomat.
Erdekes én semmi tetoválást nem láttam amikor fürödtünk.
-Sajnos nem estem teherbe, ezért mindenki lenézett és még a gyerekek is csufoltak. A férjem igérte, hogy ki fog cserélni, mert értéktelen vagyok. Azutan megprobáltuk az igéret földjét Austráliat. Itt mesés jolét volt azután amit elhagytunk. A férjem elvitt orvoshoz hátha mégis lehet gyerekem. Az orvos megállapitotta hogy én egészséges vagyok, de a férjem magtalan. Azutan beteg lett és meghalt. Engem pedig "bezártak"
-Noni drága, most adunk neked egy jo beöntést. Meglátod nagyon jo lesz, mondtam. Maradj itt mi elökészitjük.
Mire visszamentünk hasra fordult de a bugyi maradt. Simogattam a popsijat, majd becsusztattam a kezemet a bugyija alá. Szép feszes posija volt. Megkerestem a lukat és sokaig játszottam vele. Majd probáltam lejjebb huzni a bugyit. Végre engedte. Ekkor elállt a lélegzetem. Az egész popsija tetoválva volt, élénk szinekkel, sok virág, kobrakigyofejek, Szettártam a popsijat. Ott egy nagy kék virág volt és a a luk volt a virág közepe. Csodálattal néztem. Ezt a popsit tisztelni kell, mert Shiva istennö szétrugja a seggem. Lucy is el volt ragadtatva. Rögtön becsokolt a viragok közé és a lukat kezelte a nyelvével.
-Csodálatosan szép a viragoskerted, remélem még sokat kertészkedhetünk benne.
-ott tetováltak sokáig, mondta Noni, En soha nem láttam, a férjem rendelte. Nagyon fájdalmas volt. Sokszor voltam lázas, a tetoválás után, de most már kész van. Mikor a tetoválo mesterhez mentem, elötte mindig kaptam beöntést, és azt legalabb élveztem. Ez az egy örömem volt az életben. Nagyon megszerettem a beöntést, mást ugysem lehet nekem, mert "be vagyok zárva"
-Noni drága áruld el végre hogyan vagy bezárva
Noni szo nélkul a hátára fordult. Ujabb meglepetés. Meg volt borotválva, már kissé borostás volt. A vágata két oldalán két müvészien tetovált lotuszvirág volt. Egész fresko volt az alteste. Gondoltam széttarom a pinájat, hátha ott is van tetoválás. Ekkor a pinája közepén megcsillant valami. Széttártam a szerelmi ajkait és azt hittem elájulok. Itt volt bezárva. Megprobálom pontosan leirni ezt a szörnyüséget.
Négy gyürü volt a puncijában. A pisilöluk két oldalán egy-egy és velük szemben a másik kettö. A gyürük 2 milliméter vastag rozsdamentes drotbol voltak, és kb. jeggyürü átmeröjüek. Majdnem teljesen az élö husban. Ezt a négy gyürüt azutan teljesen osszedrotoztak. Szegény Noni pinája tényleg alaposan be volt zárva. Csak pisilésre tudta használni. Olyan sokkhatás ért bennünket Lucyval, hogy csak hápogtunk.
-Noni ki tette veled ezt az örült perverziot?
-Amikor a föpap elengedte a tüzhalált, azt mondta Shiva istennö parancsa (Lehet hogy nem Shivát mondott. RK). Havonta oda kell mennem, akkor leborotváljak a szört és megnézik nem e probaltam kinyitni. Igértek hogy az egészet harapofogoval kitépik és én nem jutok el soha a Nirvánába ha ki akarom nyitni. A lelkem örökké varangyosbékákban fog vándorolni. Egy öregasszony tette be a zárat és ö vizsgálja mindig.
Tehetetlen dühömben szinte remegtem.
-Noni mond meg ki ez az öregasszony és én harapofogoval marcangolom izekre a mocskos picsáját.
-Ezt soha nem mondhatom meg. Ezért nem tudhatjátok az igazi nevemet sem.
-Noni ez nagyon fájt? kérdezte Lucy aki eddig nem tudott szollni.
-Egy nagy kötötüvel szurtak át négy helyen. Sokáig vérzett, elgennyesedett, nem ittam vizet, minel kevesebbet kelljen pisilni mert az is nagyon fajt.
Micsoda perverz vadállatok uralják a vallást. Milyen isten az amelyik elnézi ezt a borzalmat. Nemrég a TV Current Affairs müsorában mutatták amikor a mohamedán kislányt (5 éves lehetett) lefogtak és egy rohadt öregasszony olloval kivágta a csikloját és a kis szeméremajkait. Ez most történt és Sydney-ben. A kislány apja mérnök volt. A nök elmondták hogy ez nagyon fontos és ök is ki vannak vágva. Semmi szükseg nincs arra hogy egy nö élvezze az erotikát. Az csak a férj joga. Milyen szerencsések vagyunk mi magyarok és ausztrálok.
Megcsokoltam Noni pinájat, de a hideg drot érintese szornyü volt.
Lucy közben megtöltötte a beöntöt és kértük Nonyt forduljon a bal oldalára. Noni virágos popsija csak ugy nyelte a kamillat. Noni teljesen átélte a földi örömöket, közben én a csikloját izgattam. Azt hiszem nagyot élvezett, majd kiment és kiengedte a tartalmát. Ezután megmutattuk neki a különféle vibrátorokat. Noni csillogo szemmel nézte és kérte hogy mutassuk meg neki "közelebbröl" .
Noni nagyon élvezte amikor a szép popsijába dugtuk a vibrátort, a másikkal a pináját izgattam, már amennyire a drotakadályok engedték. Amikor elbucsuztunk Noni kérte hogy hadd jöhessen el hozzánk ezután is. Ennek persze mi is nagyon örültunk.

Folytatása következik



ritakoala Creative Commons License 2001.04.13 0 0 40
Kedves E-lover
Elöször is nagyon tetszik a hozzászólásod.
Beöntéssel kapcsolatos magazinok 1 Gallon (Usa 4liter Imperial 4.5 liter) mennyiséget emlegetnek. Utánanéztem Betty könyveiben. Gyakorlatilag nincs korlátozva a bevitt folyadék mennyisége. Igaz a colonic irrigálásnál csak addig kell bent tartani amig nem kellemetlen. Voltam egy másik klinikán ahol a hölgy elmondta, hogy ö hetente kétszer kap beöntést, 2.5 litert és ugy tudja bent tartani, hogy közben a házimunkát csinálja (én képtelen lennék rá). Kérdeztem, hogy lehet e valami kárt tenni magunkban, azt mondta normal beöntéssel nem, mert kijön mielött baj lenne. Az evéssel kapcsolatban nekem teljesen uj amit irtatok. Erröl itt soha senki nem hallott, bármikor lehet enni. Mi közösen vacsorázunk egy-egy beöntésparty elött. Minden azért történik hogy egymásnak örömet szerezzünk, és ez mindig szuper jól sikerül.
Nekünk ez a szép, másnak másfajta szex a szép és élvezetes. Nekem megadta a sors, hogy csodálatos partnereim vannak. Nem kellett partnert keresni, minden szépen sorjában az ölembe hullott, ahogy azt a történetemben leirtam. Igaz soha nem kerestem kifogásokat hogy miért nem lehet jó. Nagyon boldog vagyok. Nekem nagyon jó szeretkezni férfival és növel. Szoktam közösulni popsiba és punciba, de elötte igénylem a beöntést.
E-lover végtelenül szomoru vagyok hogy nem sikerült szuper partnert találnod. Kár hogy nem jossz Austráliába. Itt konnyen tudnák segiteni. (Ev végén valoszinü Magyarországra fogok látogatni). Bár nem tudom fiu, vagy lány vagy?
üdvözlettel Rita
Előzmény: E-lover (39)
E-lover Creative Commons License 2001.04.11 0 0 39
Kedves Libuci!

Bár a szerepek fontosságában nem értek egyet, abban kétségtelenül igazad van -- és szerintem ez fejezi ki legjobban a helyzetet --, hogy ez egyfajta fétis.
Én azonban úgy gondolom, hogy a szex partnerkapcsolat, tehát 2 (vagy több) ember kölcsönös örömszerzéséről "szól". Az, hogy ehhez milyen eszközöket vesznek igénybe, más kérdés -- de ilyen alapon már 1 mezei vibrátor bevonása az akcióba hasonló színezetet adhatna a dolognak. Ráadásul ezt technikailag igazán jól csak partnerrel lehet művelni, viszont ha ő is 100%-ig benne van a játékban, csodálatos lehet. Sajnos ebben még nem volt részem. :-(

Aggályaidra vonatkozóan:
- Való igaz, az átlagos kapacitás 1,5-2 liter. Azonban megfelelő előkészületekkel (tisztító beöntések), gyakorlással (ellazulás), és megfelelő módszerekkel (folyadéknyomás szabályozása, testhelyzetek) elég sok esetben elérnek 3 liter feletti -- sőt, akár 4 liter körüli -- beadott mennyiségeket. Kárt lehet okozni a kisebb mennyiségekkel is, de megfelelő körültekintéssel a kockázat tényleg minimális ("Set Your Limits"). A Neten olvasható tapasztalat-leírások alapján ez károsodást nem okoz -- persze gondolom azért nem naponta hajtják végre ezt a mutatványt.

Enni tényleg nem célszerű, csak úgy ahogy írod, de ettől még lehet. Azt tudni kell, hogy a beöntés nem jut el a vékonybélbe (legalábbis jó esetben), és az egy darabig maga is elbíbelődik a gyomorból odakerült anyaggal...
Utána minden további nélkül lehet enni.

- Az ingerek valóban masszívak -- erősek és hosszantartóak --, de nem hallottam, hogy bárkinél megnőtt volna az ingerküszöb a hozzászokás miatt (ez azért nem egy szer, ami jól levezethető biokémiával működik). Ugyanúgy, ahogy kiadós, mesterien jó szeretkezések sem növelik az ingerküszöböt a "normál" szex vonatkozásában.
(Észbontóan jó bír ez lenni, szó nincs ilyemiről.)

E-lover

libuci Creative Commons License 2001.04.11 0 0 38
Kedves Tico!
Azt hiszem, valahogy én is így gondolkodom erről. A partner vagy partnerek csak mellékszerepet kapnak, a főszereplő a beöntőkészülék.
Számomra a partnerrel való együttlét a szex lényege, ezekben a történetekben pedig a partnerek csak maszturbációs segédeszközök. Amivel egyáltalán nem leszólni akarom, sokan vannak ezzel így, sokkal általánosabb aktusokban is. Nem akarnám tagadni, velem is előfordul hogy a szexet önmagáért kívánom meg.

Két másik aggályomnak szeretnék hangot adni:
-Tudtommal 1,5-2 l víz fél bele egy ember beleibe, itt meg 3 literekről olvasok, nem okoz ez maradandó károsodást, a belek kitágulását stb?
Nem jelent az problémát az egészséges emésztésben, hogy közben mindenfélét esznek, mert én úgy tudom, hogy előtte és utána legalább pár óráig nem szabad semmit sem fogyasztani.

-A túl erős ingerek nem tompítják-e el előbb utóbb az érzékeket? Hogy nem kell-e folyamatosan növelni az ingereket, hogy egyáltalán valami érezhető legyen?
l

Előzmény: R.O.Tico (26)
ritakoala Creative Commons License 2001.04.11 0 0 37
Egyetertek E-lover-rel. A nagyon meleg valoban nem ajanlatos, foleg kezdoknek. A hideg beontes a forro Austral nyarban kimondottan kellemes, bar azt hiszem nem ezzel kell kezdeni. Koszi a kiegeszitest. Igazad van. Sajna az Amerikai kuldemeny meg nem erkezett meg. Attol tartok csak Husvet utan tudok beszamolni rola.
KELLEMES HUSVETI UNNEPEKET KIVANOK MINDENKINEK SOK SZERETETTEL RITA

Előzmény: E-lover (36)
E-lover Creative Commons License 2001.04.10 0 0 36
Kedves Marita!

Alapvetően egyetértek Ritával, egy dolgot kivéve:

A folyadék hőmérsékletére ügyelni kell! Legfeljebb néhány C-fokkal lehet magasabb, mint a testhőmérséklet. Én 39-40 fokossal töltöm fel az irrigátort. (A hőmérséklet ellenőrzésére a babafürdetésnél alkalmazott hőmérő haszálható legcélszerűbben.)
Hűvösebb lehet a víz, de akkor nagyobb az esélye görcsök kialakulásának.

Üdv:

E-lover

ritakoala Creative Commons License 2001.04.10 0 0 35
Kedves Marita
Szeretettel üdvözöllek téged és barátnödet a beöntéskedvelök táborában. Nyugaton ez nagyon ismert formája az erotikának. Próbálok a kérdeseidre válaszolni
1. Hasonlóan más szeretkezéshez ezt is annyiszor lehet csinálni, ahányszor élvezetet okoz. (En többször kapok hetente). Persze ugy kell adni és kapni hogy mindig élvezetes legyen
2. Kamilla a legegészségesebb. Nem okoz semmi panaszt. A nemkivánatos "illatokat" is csökkenti. Használjuk a kávés-beöntést is ez egy liter vizhez 2 evökanál instant kávét teszunk. Ha tiszta vizet használsz tegyél bele literenként 1 evökanál konyhasót.
3. Nehéz kérdés. Az Austrál posta ajánlott kuldeményekre csak a magyar határig vállal garanciát. Ugyanis Magyarországon belül nagyrészt eltünnek a küldemények. Amit az utolsó képen láttál, azt Amerikábol kell megrendelni (2-300 usa dollár)
4. Amilyen jolesik. hidegtöl a majdnem forróig lehet.
5. Itt küldok egy képet. Nekem hasonló van.


Ha bármi további kérdésed van nagyon szivesen válaszolok
szeretettel Rita
Előzmény: marita (34)
marita Creative Commons License 2001.04.10 0 0 34
Kedves Rita.
Nagy érdeklödéssel olvassuk a történetedet, alig várjuk a következö folytatást.
A barátnömmel mi is kiprobáltuk a beöntést és valoban nagyon élvezetesnek találtuk. Nagyon régen kislánykoromban kaptam elöször beöntést a szomszéd nénitöl. Akkor is jo volt, de a mostani amit a barátnöm adott az szenzácios érzés volt. Másodszorra még jobb lett.
Szeretném ha válaszolnál néhány kérdésre.
1. Hányszor szabad beöntést adni? (azt irtad te hetente kétszer kapsz)
2. Csak kamillát használsz, vagy mást is?
3. Tudnál e nekünk Bardex készüléket küldeni (megfizetjuk)
4. Milyen meleg lehet a beöntés?
5. Milyen vibrátort használsz a G-ponthoz?
Nagyon szeretnénk ha gyakorlott beöntéskedvelö adna tanácsot.
Udvözöl Marita
ritakoala Creative Commons License 2001.04.07 0 0 33
Tango
Nem vagy valami bobeszedu.
Előzmény: Törölt nick (32)
Törölt nick Creative Commons License 2001.04.07 0 0 32
:DDDD
Előzmény: ritakoala (31)
ritakoala Creative Commons License 2001.04.07 0 0 31
Beöntés humor



Először te jösz

ritakoala Creative Commons License 2001.04.04 0 0 30
Tenyleg sok idot vesz igenybe: nekem legalabb 20 perc zuhanyozas kell, a partneromnak ugyanennyi. Tiszta friss agynemu felhuzas 20 perc ez mar egy ora. Legalabb 2 oraig tart az aktus. Mindegy hogy beontes,vagy kozosules barmilyen formai. (nem egyefelet csinalok soha). Utana legalabb felora egymas mellett, olyan mintha megkoszonnem a tarsamnak hogy boldogga tett. Ez osszesen mennyi? Ha ebbol csak egynek nincs meg a lehetosege, akkor az ugy reszemrol ejtve. A novellamban sokszor szerepelnek ezek a szavak: "lassan, gyengeden, finoman" stb Ha ezek nincsenek akkor a partner targytalan. Minden szeretkezest beontessel kezdunk. Mar az is izgalmas amikor megtoltjuk a keszuleket. Termeszetesen lassan.
Udvozlettel Rita
Előzmény: R.O.Tico (26)
ritakoala Creative Commons License 2001.04.04 0 0 29
Hetedik rémsz

Egy hét mulva a szobatársnöm közölte hogy Sydney-be megy dolgozni. Ezután a lakbér tehát nem felezödik, viszont egyedül leszek. A fizetésem elég jól felment, most már nem probléma a lakbér. Még azon a héten Lucy szomoruan mondta hogy az ö lakbérét fel fogjak emelni.
-Lucy gyere hozzám lakni, igy mindenki nagyon jól jár. Lucy nagyon megörült ennek az ötletnek. Két hét mulva hozzám költözött. Szerettem volna valami meglepetést neki a költözés napján.
Bementem egy szex-boltba, korülnézni. Az eladó egy nagyon udvarias fickó volt, és kérdezte miben segithet?
-Beöntéssel kapcsolatos videókazettát keresek, és szeretnék körülnézni, mondtam.
Hamarosan megakadt a szemem egy vibrátor készleten amiben olyan is volt ami popsiba való. Majd egy szép felcsatolható müfaszt választottam ki, aminek a tövénél egy kis gumilabda volt, amivel be lehet spriccelni a pinába. Az eladó három kazettát talált. Megvettem mindent és hazamentem.
Lucy meg nem volt otthon, igy azonnal levetköztem és felpróbáltam a müfaszt, de elöbb megtöltöttem a labdájat. Tukör elött nézegettem magam. A pinám rögtön szivárogni kezdett. Most megnyomtam a labdát, mire a müfasz teljesen lepisilte a tükröt. Hülye szitu volt de tetszett.
Végre megérkezett Lucy. Nagyon fáradt volt. Mondtam neki hogy fürödjunk meg és felfrissülünk. Gyorsan levetköztünk és bebultunk a kádba. Ott megmostuk egymást. Közben persze az ujjam gyakran betévedt Lucy rejtelmes nyilásaiba. Persze ö sem szokott adós maradni. Megtörülköztunk majd meztelenül lepihentunk az ágyra egymás mellé.
Az éjjeliszekrényböl kivettem az uj készlet egyik tagját. Egy kis tojás alaku vibratort ami vezetékkel össze volt kötve egy sebességszabályozóval. Elinditottam és a müanyag tojás aranyosan fickándozott a zsinór végén. Lucy ujjongott.
-Tudod hova való ez Lucy? kérdeztem
-Persze hogy tudom, de tedd be kérlek.
A tojást behelyeztem Lucy pinnájába.
Kivettem a másikat is
-Ezt is bedugom, mondtam ez popsiba való.
Lucy áhitattal nyujtotta a popsiját. Lassan bedugtam és egyszerre inditottam el mindkettöt. Lucy teljes extázisban volt. Amikor elélvezett lekapcsoltam és kértem Lucy-t hogy nekem is tegye be öket. A tojás simán becsuszott a pinámba és a másik is a popómba. Lucy elinditotta a "tojást". Pillanatok alatt felizgultam. Lucy sokat játszott a sebességszabályozókkal. Elvezte hogy lekapcsolja és felkapcsolja öket. Azután egy nagy orgazmusom volt. Utána az uj videokat néztuk meg. Majd mindketten nagy beöntést kaptunk. Ekkor én kimentem a fürdöszobába megtöltöttem meleg vizzel a müfaszt és felcsatoltam. Bementem Lucyhoz és bebujtam mellé az ágyba. Lucy rögtön megtapogatott és ujjongott.
-Most a magamévá teszlek Lucy, mondtam.
Lucy széttárta a lábait és felszisszent mikor belehatoltam. Nagyon sokáig basztam Lucy-t majd mikor láttam hogy elélvez megnyomtam a labdát és a meleg viz Lucy pinájába lövellt. Lucy felsikitott és teste szinte görcsbe rándult. Sokáig lihegett és csak nehezen nyugodott le. Atöleltem és nagyon jó volt érezni hogy nagy örömet okoztam neki. Lucy nagyon fáradt volt mert hamar elaludt.
Reggel Lucy ágyba hozta nekem a kávét. Majd felcsatolta a müfaszt és bebujt mellém az ágyba. Sokáig szopta a mellbimbomat, majd a csiklómat is. Popsim alá tett egy párnat, majd bekente a szerszámot zselével, és hirtelen döféssel belémhatolt. Nagyon müvészien forgatta bennem a szabját. Fantasztikusan csinálta. Többször volt orgazmusom, majd a végén egy óriási. Mit szépitsem a dolgot. Lucy ugy megbaszott, hogy "kétfelé állt a fülem".
Az uj élmény után Lucy megkérdezte:
-Mond Rita te mióta élvezed a popsi-szexet?
-Igazából azóta mióta Betty-nél voltam a klinikán, Persze ha egészen pontos akarok lenni, kislány koromban volt ilyen élményem. Egy fiu nyaralt a szomszédunkban, 7-8 évesek voltunk mindketten. Egyszer a barátnöm mondta, hogy hallotta amikor a növére a barátnöjének mesélte hogy hogyan kell baszni. A barátnöje nem akarta elhinni, mert hogy ö már látott fütyit és az pici és puha, lehetetlen benyomni valahova. A növér mondta hogy baszáskor nagyobb lesz és kemény.
-Hulye vagy, mondta a barátnöje, ezt nem hiszem el.
Nekem egész nap ezen járt az eszem. Tényleg kemény lesz? Másnap a fiut behivtam a régi istállóba ahol éppen kiskutyái voltak a Cézár-nak. Más állat már nagyon régóta nem volt itt. Sokat játszottunk majd próbáltam ugy helyezkedni, hogy a bugyim félrecsusszon és a fiu meglássa a kis puncimat. Nem kellett sokáig várnom. A fiut nagyon érdekelte. Mondtam neki hogy megnézheti közelebbröl is, de ö is mutassa meg a fütyijét. Jó mondta de elöször te mutasd meg. Félrehuztam a bugyimat és megmutattam. A fiu szétnyitotta és a belsejét is megnézte.
-Oda kell a fütyidet benyomni, mondtam, de most te mutasd meg.
Azonnal letolta a gatyájat, és a fütyi ott állt elöttem. Megfogtam, tényleg kemény volt és elég nagy.
-Dugd be a puncimba, mondtam.
A fiu a pinám felé döfött, és én beizazitottam a helyére.
-Jaj de jó meleg, mondta
Persze nem csuszott be,
-Idefigyelj Rita, mondta, mi lenne ha a seggedbe nyomnám
-Próbáljuk meg, mondtam
Megpróbáltuk, de ez se sikerült.
-Hozok valami krémet azzal ha bekenjük, akkor becsuszik, mondtam
Gyorsan elloptam anyám Nivea krémjét. Bekentük vele a fütyit meg a lukamat. Ezután becsuszott rendesen. Nagyon élveztem az uj élményt. Majd hirtelen uj ötletem jött.
-Pisilj belém mondtam.
Ekkor éreztem hogy melegség árad bennem. Négykezláb álltam, ugy csináltuk, a popsim nyelte a pisit. Nagyon élveztem. Amikor a fiunak kifogyott a töltete kihuzta a fütyit a popsimból és én is felálltam. Ezt nem kellet volna, pillanatokon belül azt hittem bekakilok. Futás a budiba. Szerencsére üres volt. Eppen hogy odaértem. De utána valahogy olyan kellemes kielégültséget éreztem.
Visszamentem a fiuhoz, aki szinten nagyon elégedett volt. Magyarázni kezdett.
-Rita most én eljegyeztelek, és csak hozzám, szabad feleségül jönnöd.
Azt hiszem a "Tom Sawyer kalandjai"-ból idézett, amit akkor olvastunk.
-Persze hogy a feleséged leszek de inkább arról beszélj, hogy holnap hogyan csináljuk? kérdeztem.
Ez a játék mindennapos lett, de vége volt a nyári szunetnek és a fiu elutazott.
-Ez volt az elsö ilyen élményem, mondtam Lucynak, Neked már belepisilt a popsidba Bill?
-Próbált, de nem lehet. Kemény dákóval csak kisfiu korában tudott pisilni.

Ekkor csengett a telefon, Betty hivott
-Milyen volt az elsö éjszaka együtt? kérdezte, Azért majd nekem is meséljetek el mert érdekel és biztos hogy izgalmas volt.
-Remélem a többi éjszaka is ilyen szép lesz, mondtam, de majd elmesélem.
-Ide figyeljetek, ma este bucsuztatjuk Rebecca-t. Sajnos visszamegy Angliaba. Gyertek el hozzánk.
Persze hogy elmentünk. Rebecca már ott volt. En még nem talákoztam vele. Egy 40 év körüli, nagyon ápolt, jóalaku igazi angol lady volt. Szép szemei voltak és többnyire engem nézett.
-Mi még nem találkoztuk, mondta, szeretném ha te vetköztetnél le engem kedves Rita, és téged én akarlak.
Becky rögtön felállt és odajött hozzám. Magához ölelt, majd simogatta a hátamat, keze elöresiklott a mellemre. Sokáig simogatta mint egy kislány aki most akarja kibontani az uj ajándékot. Minden gombot nagy áhitattal gombolt ki. A melltartómat sokaig nézte, majd mikor levette és elétárultak a gömbölyü kincseim, remegve nyult hozzá. Arcát a mellemhez nyomta, majd orrával és nyelvével, minden centimétert végigkóstolt. A pinám nedvei szivárogni kezdtek. Becky keze lefele siklott a gerincemen. Ezt sokszor megimételte, és a gerincemet mindig megnyomta ott ahol a popsimnal véget ér. Ez nagyon jó érzes volt még nem ismertem. Majd finom kezét a bugyim alá csusztatta és egy pillanat alatt megtalálta a popsim lukát. Ujjával korözött rajta, majd egészben letolta a szoknyámat és a bugyimat. Ekkor térdreborult elöttem és remegve megcsókolta a pinámat, majd hirtelen belenyalt a résembe. A nyelve olyan gyorsan mozgott a pinámban hogy rögtön elélveztem. Betty odahozott egy széket és az egyik lábamat feltettem rá. Igy teljesen hozzáfért a pinámhoz. Nyelvével most behatolt a lukamba. Hihetetlen gyorsan vibrált a nyelve. Majd kérte feküdjek hasra. Ekkor szétnyitotta a "virágkelyhemet" majd áhitattal a popóm lukát kezdte nyalni. Hegyes nyelve néha becsuszot, majd ügyesen nyálat juttatott a lukamba. Ezután megnyálazta az ujját és bedugta. Fantasztikus érzes volt. Ujja olyan élenken mozgott bennem mint a nyelve az elöbb odakint. Ujjával sokszor megnyomta azt az érzékeny részt amit Betty is megtalált mikor elöször találkoztunk. Ismét elélveztem, de azt hiszem ö is mert felállt és kérte hogy vetköztessem le.
-Nagyon szivesen de én teljesen kezdö vagyok, mondtam
Több kevesebb sikerrel levetköztettem, de nem hiszem hogy élete legnagyobb orgazmusát élte át közben.
Betty mondta, hogy Jasmin mindjárt megérkezik. Tényleg megérkezett Jasmin. Nem értettem hogy tartozhat ehez a szép névhez ilyen randa nö. Persze erös tulzással tudom nönek nevezni. Magas volt és cérnavékony. Mintha hadifogságból jött volna egyenesen ide. Ennél már csak az volt a rosszabb mikor Becky levetköztette. Azt hittem horrorfilmet nézek. Nem hordott melltartót, de nem is volt minek. Szölöszem nagysagu mellei voltak és kilátszottak a bordái. Legszebb az volt amikor Becky letolta a bugyiját. A vénuszdombján (ami nem volt domb és legkevésbé emlékeztetett Vénuszra) pinaszörböl egy pon-pon volt hagyva, de az világoszöld szinü volt. Megnyugogtam, ezekszerint nem mohamedán, mert ott ilyen szinü csak a padisah turbánja lehet.
Ehez a szörnyü testhez tartozott egy iszonyu bárgyu tekintet. Olyan randa volt hogy szerintem rögtön alkalmazták volna Párizsban a leghiresebb divatbemutaton manökennek. Teljes ünneprontás volt ez a nö. Betty kihivott és adott egy kis kötényt, olyat mint a kórházban hordanak a növérek. Betty és Lucy is ilyet viselt. Bill egy orvosi köpenyt.
-Becky mindig azt szerette ha "Doktorosdit" játszottunk, vedd fel te is a kötényt.
Bementünk a szobába, ahol Becky és Jasmin ugy ültek, mintha árvaházban lennének. Szerencsére papirköpenyben voltak igy nem láttam Jasmin démoni testét. Jasmin felállt és szomoruan magyarázott:
-Kedves doktor ur, a növérem nagyon rosszul érzi magát. Rettenetesen fáj a hasa.
-Biztosan megint a sok édesseg, mondta Doctor Bill. Ez már a harmadik eset. legutóbb igertem, hogy a növer ki fogja fenekelni.
-Oh nem ettem sokat, mondta Becky nyafogva. Már nem látszott angol lady-nek
-Kérem növér fektesse le és verje el a popsiját.
Ezt már nem birtam, kimentem és sokáig röhögtem, ez nem lehet igaz. Mire visszamentem Betty már javában fenekelte. Becky obégatott de látszott hogy élvezi. A segge már piros volt. Betty ugy verte mint Ludas Matyi a Döbrögit. Ezután Doctor Bill utasitotta Betty növért hogy adjon beöntést, de alaposat mert Becky megint pajkos volt. Betty legalább 4 literes beöntést adott Beckynek a Bardex-al. Elszörnyedtem, hogy ez a nö szereti a fájdalmat. Ilyet még nem hallottam. Na mindegy ez nem az én asztalom. Ekkor láttam hogy Jasmin egy kis dobozt nyitott ki, amiben hosszu vékony tük voltak. Ilyet láttam TV ben amikor az akupunkturás kezelét mutatták. Becky hasa nagy volt, de a Bardex nem engedte ki a vizet. Jasmin gumikesztyüt huzott, Majd valami folyadékkal és vattával megtisztitotta Becky pinájat. Majd elövett egy tüt, szettárta a pinát, majd a hüvelybemenet alatt beleszurta. Hideg szaladgált a hátamon, de Lucyek is nagyon fancsali képet vágtak. Megszámoltam 6 tü állt ki Becky pinájából, akkor egyet a csiklója fölé is beszurt. Egy idö után Jasmin kiszedte a tüket. Erdekes hogy nem vérzett mikor kihuzta. Becky kiment a klotyira és megkönnyebbült.
Szerencsére Jasmin nem kapott beöntést, mert elment volna a kedvem az egésztöl.
Becky rendkivül vidam volt, bár nem tudom mikor élvezhetett el. Azt mondta az egyik tü eltalálta azt az ideget, ami fantasztikus élvezet. Esküdözött, hogy ez a legnagyobb élvezet. Próbáljam ki én is. Megigértem neki, de tudtam hogy erre néhány száz éven belül nem valószinü, hogy sor kerul.
Odamentem Lucy-hoz.
-Te tudtad hogy ilyen létezik? kérdeztem
-Betty mesélt róla, de nem akartam elhinni.
-Mond Lucy van meg valami ilyen itt a klubban a beöntésen kivul?
-Nem tudok róla, mindenki a beöntést, és a popsiszexet kedveli.
Ekkor Becky odajött hozzám.
-Rita nagyon élveztem amikor vetköztettelek. Egy nagy dolgot kérek töled. Nekem van egy barátnöm. Egy indiai hölgy. Egyutt szoktuk élvezni a beöntéseket. En holnap elutazom, de szeretném ha megismernétek és segitenétek neki. Szegény nagyon el van keseredve amiatt hogy elmegyek
-Rendben van megadom a cimet holnap várjuk.
Azt hittem több horrort már nem látok többé, de sajnos tévedtem.

Folytatása következik

Francine Pefko Creative Commons License 2001.04.04 0 0 28
Tico,
Én egy szóval nem mondtam, hogy nekem ez szexuális játék lenne, de ha úgy ígérkezik egy együttlét, hogy azt előre tudom, akkor nem árt adni az efféle tisztaságnak is; ennyi.
És inkább, mintsem, hogy nemkívánatos baleset résztvevője legyek. Ráadásul ha csak erre van szükség, akkor nem kell hozzá a belinkelt rettenet, elég pusztán egy hüvelyzuhany...semmi más...
Ennyi.

Nikolett,
Bocs, de nekem nem kielégítő az ujjam használata, azt használja valaki más, és egyéb helyzetekben;o)Az az egyetlen baj, hogy mindenki azt olvassa ki egy hozzászólásból amit ki akar belőle hallani. Hajrá!
Mellesleg javaslom, hogy ne saját néven nyomulj. Őszintén.
:-P
F.

Előzmény: R.O.Tico (26)
E-lover Creative Commons License 2001.04.03 0 0 27
Időrendben visszafelé reagálnék a legutóbbiakra, ha megengeditek:

R.O.Tico
Tény, hogy ez nem egyszerű "műsorszám", de az élvezet, amit nyújt, kifizetődővé teszi a szükséges előkészületeket.
Amúgy nem hinném, hogy bárki is elvárná, hogy mindenki rajongjon érte.

Nikolett
Nem gondolnám, hogy bárki "kirekeszteni" szeretne másokat. Azt viszont nem árt tudni a dolgok szétválasztásánál, hogy a beöntésben maga az anális ingerlés a legkevesebb: egy olyan erős, átható izgalmat bír okozni -- és persze ezáltal masszívabb orgazmust lehet vele összehozni --, amit máshogy nem nagyon tudsz elérni.
Való igaz, nem kell "megideologizálni" a tisztálkodással, de azért lehet, ha valakinek így tetszik.

Összefoglalásként:
Ez egy nem általánosan elfogadott, és művelt dolog, ettől még létezik, nem kevesen csinálják. Csak körül kell nézni a weben -- már persze annak, akit érdekel.

Kedves Rita,
Örülök, hogy segíthettem. Várom majd az új tapasztalatokról a híreket! :-))

E-lover

R.O.Tico Creative Commons License 2001.04.03 0 0 26
Ezzel a beöntés dologgal, mint erotikus játékkal a fô bajom, hogy annyira MŰVI.

Teljesen nélkülözi a természetes spontaneitást, mivel elég macerás elôkészületeket igényel, eszközöket, stb.

Ettôl még nyilván sokaknak izgató lehet, de kár volna elvárni azt, hogy mindenki rajongjon érte. Biztos tudnánk olyat mondani, amit esetleg te nem tartasz izgatónak, másnak meg óriási élvezet, és esetleg te nem érted, mi lehet benne jó...

Előzmény: Francine Pefko (24)
Nikolett Creative Commons License 2001.04.03 0 0 25
Nehogy már az jöjjön ki ebből, hogy aki nem szereti a beöntést és az anális szexet, az már nem is ért a szexhez !
A nők háromnegyede szerintem nem talál különösebb élvezetet a hátsó fele izgatásában, a higiéniáról pedig annyit, hogy a végbélnyílást ujjal is ki lehet tisztítani fürdés közben, amennyire szükséges. Szerintem szegényes volt a mintavételed ...
Előzmény: Francine Pefko (24)
Francine Pefko Creative Commons License 2001.04.03 0 0 24
Hallottál már az anális szexről? Vagy ha még csak be nem is teszi a drága párod, de ott is megpuszilgatja, nem kívánnád-e meg magadtól, hogy valóban és teljesen higiénikusnak érezd magad mindenhol?
Ha már a HUSZba írsz, nem értem min értetlenkedsz.
Francine
Előzmény: Nikolett (7)
ritakoala Creative Commons License 2001.04.03 0 0 23




Talan most sikerul
Rita
Előzmény: ritakoala (22)
ritakoala Creative Commons License 2001.04.03 0 0 22
Kedves E-lover.
Nagyon koszonjuk az informaciot az uj Bardex-rol. Termeszetesen azonnal megrendeltuk ez a kettot ami a kepen lathato. Kb 2 het mulva fog ideerni es reszletesen beszamolok a tapasztalatainkrol.
Udvozlettel: Rita (koala)



Előzmény: E-lover (16)
ritakoala Creative Commons License 2001.04.03 0 0 21
Amit Naomy-rol irtál azt fenntartás nélkül el tudom hinni. En két éve hodolok ennek az élvezetnek és leirom a tapasztalataimat a "mellékhatasokrol" . Az elsö kivételével, nem egészségügyi célzattal kapom a beöntéseket, hanem erotikus élvezet miatt. De nagyon sajnálom hogy nem elöbb hozott össze a beöntéssel a sors.

Régen nagyon sokat fájt a fejem. Ez teljesen megszünt
Régen az arcomon és a kezeimen a bör rendkivul száraz volt. Naponta 2 szer kellett hydratálo krémmel kenni. Sokszor berepedezett és vérzett. Most bámulatosan puha és szép sima, minden kezelés nélkül. Ugyanez vonatkozik a hajamra és a körmeimre is.
Miota menstruálok, az elsö két napon nagyon erös görcseim voltak mindig. Most majdnem észre sem veszem a mensit.
Régen sokat szenvedtem az álmatlanságtol és mindig álmos voltam. Most mindig mélyen alszom es kipihenten ébredek.
Régen sokat fájt a hasam emésztési problémak miatt. Már ezt is elfelejtettem.
Normálisan étkezhetek, nem kell müzlit meg préselt fürészporokat ennem ahoz hogy egészséges legyek.
Régen mindig szemcseppeket hordtam magamnál. A szemeim sokat fájtak. Olyan érzes volt mint amikor por kerül a szembe. Teljesen megszünt.
Ez mind csak a véletlen müve lenne? Nem hiszem. Hogy én is olyan fiatalos maradok mint Naomy mamája? nem tudom de szeretnék
Udv: Rita

Előzmény: libuci (17)
ritakoala Creative Commons License 2001.04.03 0 0 20

Az elozo 5 resz itt olvashato:
http://forum.index.hu/forum.cgi?a=t&t=9001688&uq=1125

Hatodik resz

Lucy napról napra vidámabb lett. Ha Bill nem volt otthon, mindig együtt aludtunk. Elveztük a beöntést. Együtt fürödtünk. Lucy nem volt már gátlásos. Sok erotikus videót néztunk, Lucy egyre jobban élvezte. Engem nagyon aggasztott a gondolat hogy Lucy fél a férfiaktól. Bill-t nagyon tisztelte de, együtt nem lehetett semmit csinálni. A szörnyü emlék állandóan kisértette. Azon gondolkodtam, hogy lehetne Bill-t rávenni hogy próbálja meg magáévá tenni nagyon finoman. Elmondtam Bill-nek az ötletemet, azt mondta ö is éppen ezen gondolkodik, de hogyan? Elmondtam Lucy-nak, de hallani se akart róla. Pedig Bill nagyon udvarias volt, de Lucy félt a fasztól. Végre ismét a véletlen segitett. Este Lucy külön szobában aludt, mi Bill-el a másikban. Ejjel nagy vihar volt. Atmentem Lucy-hoz, borzasztóan félt. Sok villámlás után rászánta magát, átjött és közenk feküdt. Mindketten átöleltük, én még énekeltem is neki. A vihar elmult de Lucy már nem akart elmenni. Mindketten simogattuk Lucy-t aki lassan felizgult. Kértem engedje meg Bill-nek hogy gyengéden a pinájához érinthesse a faszát. Lucy megengedte. Bill körözött a faszával Lucy pinája körül majd a vágatban is. Lucy élvezte és mondta hogy amikor szól akkor akarja bevenni. En a mellét simogattam, Bill a csiklóját a dákóval. Lucy remegni kezdett es bátortalanul mondta "most'.
Bill tövig benyomta a dákot Lucy pinájába. Lucy mosolygott és élvezte. En is felkiáltottam "sikerült". Lucy az aktus utan nagyon szégyellte magát. Alig tudtam elmagyarázni neki hogy ez Bill-nek is nagyon jó volt, és én azt akarom hogy Bill és te nagyon boldogok legyetek. Most már igazi nö vagy Lucy és ezt meg kell ünnepelni. Lucy teljesen felszabadult. Este ismét hárman bujtunk az ágyba, Lucy nagyon tanulékony lett. Már ö irányitotta be Bill dákóját a pinámba. Lucy nagyon élvezte hogy elötte csináljuk. Rövid idö mulva Bill szerszáma ismét ágaskodott. Lucy boldog volt hogy ö következik. Bill nagyon sokáig birta. Lucy közben sikongatott ugy élvezte.
A végen Bill megforditotta Lucy-t négykézlábra, a dákója véget Lucy segge lukához nyomta és ugy lötte be a gecit Lucy testébe. Lucy nagyon megszeretett bennünket, és mi is Lucy-t.
-Most pedig téged is nagyon megszerettünk Rita Darling.
-Kedves Betty, mondom, nem is tudom hogy kezdjem. Amit elmondtál abban olyan sokszor emlegetted a szüzességet, amit Billnek már nem tudtál ajándékozni. Ha meg nem sértelek vele, engedd meg hogy én ajándékozzam oda a szüzességemet Bill-nek. Ti olyan csodálatos emberek vagytok hogy az életemet adnám értetek. Kérlek Betty engedd meg ezt nekem. Azt mondtad az eléjen hogy kérni akarsz tölem, valamit. Bármit kérhetsz én mindent teljesitek.
-Oh Rita te drága , te angyal. Pontosan ezt szerettem volna töled kérni. Ez még hiányzott az életemböl. Bill-nek ezt adjuk születésnapi ajándéknak.
-Kérlek ne szólj neki mert igazi meglepetés lesz. Tényleg örülsz neki te is Rita?
-Ez most életem legszebb célja, mondtam
Betty olyan volt mintha, a megnyerte volna a fönyereményt. Ilyen boldognak még embert nem láttam.
-Mikor lesz Bill születésnapja, kérdeztem
-Két hét mulva, mondta Betty, addig mindent elkészitünk hogy ünnepélyes legyen.
En is azt szerettem volna, és végigjártam az összes üzleteket amik esküvöi kellékeket árultak. Vettem egy szép mirtuszkoszorut. Majd egy pár csillogó fehér harisnyát. Esküvöi harisnyagumit. Azután lattam egy 25 centi széles piros szalagot. Ebböl is vettem 3 métert. Hálóinget is vettem földig éröt, ami két oldalán nyitott volt egy fehéret nekem és két világoskéket Bettynek és Lucynak. Ebben akarok bevonulni.

A nagy napon izgultam rendesen. Szombat volt, délben átmentem Bettyékhez. Bill nem volt otthon, elküldték hogy ne lássa a meglepetést. Betty és Lucy megfürdettek, erre az alkalomra, külonleges balzsamokat vettek. Majd kamillás beöntést kaptam.
Elözö este a pinámat szörtelenitettem, hogy szép tiszta legyen. A hálószoba ahol a szüzességemet el fogjak venni, gyönyörü volt . Az ágy viragszirmokkal volt telehintve. Szép selyempárnák voltak rajta amiböl egyet majd a popsim alá tesznek. A lámpak sejtelmes vörös fény adtak.
Az ágy körül sok gyertya volt és sok virág. Nagyon halk zene szóllt. Az asztalon pezsgösüvegek, poharak. Engem kivezettek és mondták hogy Bill bent fog várni. Kint feladták rám a harisnyákat, a diszes harisnyagumival. Feladták a hálóinget és a mirtuszkoszorut. A széles szalaggal körbetekertek és a pinám fölé egy hatalmas masnit csináltak. Igy készen voltam a nagy eseményhez. Lucy és Betty is felvették a kék hálóinget és nekik is jutott a szalagból.
-Betty nem fog nagyon fájni? kérdeztem
-Csak egy pillanatig, amig beszakad a szüzhártya, utána élvezni fogod.
Mindhárman megcsókoltuk egymást és Betty kitárta az ajtót. Bill felállt amikor beléptunk. Mi odamentünk elé és Betty szép köszöntöt mondott. En mondtam hogy Kedves Bill az én ajándekom a szüzességem. Ezt ma neked ajándékozom, mert te vagy rá a legméltobb. Megcsókoltam Billt, átadtam neki a fehér rózsát ami itt a szüzességet jelképezi és lefeküdtem az ágyra, ahonnan már nem fogok szüzen felkelni.
-Kérlek bontsd ki az ajándékot, Mondta Betty.
Bill odajött, de nem tudott szóllni. Lassan kibontotta a masnit a pinám fölött. Felhajtotta a hálóingem elejét és megcsókolta a pinámat. Bill levetközött és odajott hozzám. Gyengeden simogatta a melleimet és a pinámat, majd fölehajolt és nyelvét bedugta a vágatba.
Betty felemelte a popsimat, Lucy pedig egy párnat tett alá. Betty és Lucy széttárták a lábaimat.
Bill a lábaim közé térdelt, majd hatalmas dákójat a pinámra helyezte. Most már nagyon féltem, tudtam milyen pici lyuk van a hártyámon. Bill a dákója végével sokáig izgatta a csiklómat, majd a pici lukamra tette. Gyengén megnyomta, ez fájt, azután egy óriási fájdalom hasitott a pinámba. Hatalmasat sikítottam, amikor átszakította a szüzhártyámat. Teljesen elsötétült elöttem minden és nagyon fájt. Azután még egy
nagyon éles fájdalom majd éreztem, hogy Bill vastag szerszáma belém csuszik és teljesen szétfesziti az alsó testemet. Amikor teljesen bent volt Bill megállt és megcsókolt. Majd megkezdte az igazi szeretkezést. Lábaimat Betty-ék a hátara kulcsolták. Még mindig csillagokat láttam amikor befelé jött a dákó. Csak sokára mult el a fájdalom, de az igazi boldogság bizony nem jött. Majd éreztem hogy a forró geci elomlik a pinám mélyen. Azután Bill lassan kihuzta a dákóját.
Lucy megnézte a pinámat és szóllt Bettynek hogy hozzon vattát, mert vérzik. Betty hozott egy intim betétet és a pinámra tette. Majd fölémhajolt.
-Kedves Rita, ugye neked nagyon fájt. Nagyon erős volt a szüzhártyád, de ezután már nem fog fájni. Nagyon köszönöm ezt a gyönyörü ajándékot amit Bill-nek adtál.
-Tényleg nagyon fájt, mondtam, de ha örömet okoztam akkor én is boldog vagyok. Valóban csillagokat láttam, talán még a Dél Keresztjét is amit eddig csak az Ausztrál zászlón láttam.
Sokáig pihentem a nászágyon, Betty többször cserélte a betétet. Nagyon véreztem. Mindhárman körülöttem voltak és elhalmoztak a szeretetükkel. Pezsgöt ittunk és sokszor megkérdeztek, mit kérek? Minden finomságot hoztak.
-Szeretném ha Bill ma mégegyszer magáévá tenne. mondtam.
Bill magyon megörült. Betty megnézte a pinámat és örömmel mondta hogy már nem vérzik.
-Most szeretnek kimenni pisilni, mondtam
Betty es Lucy felsegitettek. Már nem fájt, csak éreztem, hogy a lukamból valami folyik ki. Csak nem vér, gondoltam és letöröltem. Véres volt, de Bill gecije folyt ki. A pisi nagyon csipte a pinámat, ez csak akkor mult el mikor Lucy lemosott alul.
A szobában visszafeküdtem az ágyra. Többiek körülvettek és a melleimet simogattak. Bill a csiklommal játszott. Hamarosan felizgultam és kértem Bill-t hadd játszak a faszával. Bill a kezembe adta, de már kemény volt és óriási. Ezt szurta belém, nem csoda hogy fájt, gondoltam.
-Bill most mégegyszer kérlek nyomd be, mondtam
Betty uj párnát tett a popsim alá. Széttettem a lábaimat és Bill közéjük helyezkedett. Egy nyilalló fájdalmat még éreztem, de azután jó volt. A lányok a mellbimbóimat izgattak, majd Lucy lenyult és a csiklómat kezelte. Most már én is mozgattam a csipömet és egyre nagyobb volt az élvezet. Néhány perc mulva ismét megláttam a csillagokat, de ezek már fényesen ragyogtak. Oriásit élveztem és elöntott a melegseg belül.
-Csodalatos volt, mondtam, és legszivesebben ujra kezdtem volna.
Ezután megvacsoráztunk, majd sokáig beszélgettünk és minden nyugovóra tértunk.
Reggel nekem ágyba hoztak a reggelit. Majd Bill vett kezelésbe ismet, Betty es Lucy segédkeztek. Bill a lábaim köze térdelt, majd a dákojat, ami teljesen lankadt volt a pinámra helyezte. A fejét beirányitotta a tegnap kinyitott lukamba, majd várt. Nem tudtam mi készül. De rájöttem mikor a dákója lassan nöni kezdett és utat tört maganak befelé. Bill teljesen mozdulatlan volt, addig amig teljesen ki nem töltötte a szerelmi barlangomat. Ezutan megkezdödött az igazi fájdalommentes élvezet. A csipöm rángatozott, teljesen átéltem az igazi baszást. Pinám izmai szinte görcsbe rándultak mikor elélveztem, és Bill is beadagolta a gecit. Bill kitett magáért, sokáig tartott a menet, mindketten lihegtunk.
-Most már igazi nö vagyok, mondtam.
-Csodálatos voltál drága Rita, mondta Betty, délutan majd megkeressük a G pontodat. Most már be lehet dugni a vibrátort neked is.
Most a pinámhoz nyultam, kiváncsi voltam mekkora lett a lukam? Két ujjam siman becsuszott. Ez valóban nagy változás.
Nagyon kellemesen telt el a nap. Betty, ahogy igérte, hozta a vibrátort. Széttártam a lábaimat és Betty bedugta. Furcsa érzés volt de tetszett. Aztan elinditotta és mint egy detektiv keresgelni kezdett. Egyszer felszisszentem,
-Itt van mondta Betty, és ott vibrált. Hirtelen ugy éreztem hogy bepisilek, de nagyon erösen. Majd egy fantasztikus élvezet jött és a pinámból sok nedv folyt ki.
-Betty én most bepisiltem? kérdeztem.
-Csak ugy érzed de ez más folyadék, mondta Betty. Majd ezt megcsináljuk forró belövéssel egyutt. Az valami csodalatos.
-Kedveseim, mondtam, erre a két napra életem végéig csodálattal fogok emlékezni.

Folytatása következik

ritakoala Creative Commons License 2001.04.02 0 0 19
Kedves Barataim
Szeretnem a tortenetemet itt folytatni.
Az elozo reszek itt olvashatok.http://forum.index.hu/forum.cgi?a=t&t=9001688&uq=1125
szivelyes udvozlettel
Rita (koala) Australia
ritakoala Creative Commons License 2001.04.02 0 0 18
Kedves barataim.
Koszonom hogy elolvastatok a tortenetem elso reszeit, amit folytatasokban kozlok. Amikor az elso reszt el akartam kuldeni, ez forum nem akart mukodni. Ezert tettem az Erotikus fantaziaink forumra.
Nagyon sok e-mailt kapok naponta. Nagyon varom a negativ velemenyeket is. Ez is bizonyitja hogy sokan odafigyelnek a tortenetemre, amit a naplombol allitok oszze. A tortenetben szereplo szemelyek a barataim, a neveket sem valtoztattam meg. A tortenethez semmit nem tettem hozza. Ha vegere fogok erni a teljes tortenetnek bizonyara sok ember velemenye megvaltozik. Itt nemcsak a beontes, mint egyik oromszerzesi forras letezik, hanem sok mas is. Minden vagyam hogy elmondjam "a szeretet mindent potol, de a szeretetet nem potolja semmi" Most kuldtem el a hatodik reszt(mar olvashato)
Kedves E-lover nagyon koszonom az informaciot, es a homepage-t ezt meg nem ismertem. Tovabba koszonom a pozitiv ertekelest.
R.O.Tico-nak Baratnom Betty a termeszetgyogyasz. En sajnos csak most tanulom. Egy valami nagyon meglepett amit egy orvos mondott, hogy a Fejfajasok 90%-a 10 perc mulva elmulik egy beontes utan. Nem akartam elhinni, de igaz. En Magyarorszagi korhazban soha nem kaptam beontest. De barmit meg lehet utaltatni egy eletre. Csak apolono kerdese az egesz.
Megegyszer nagyon koszonom a hozzaszolasokat es boldog vagyok, hogy hozzajarulhattam a topic felelesztesehez.
Szivelyes udvozlettel Rita (Koala) Australia
libuci Creative Commons License 2001.04.02 0 0 17
Szegénykém,
persze, hogy borzalmas volt, meg gondolom, megalázó is, hála a magyar egészségügynek. Ugyanis itt a legtöbb beavatkozás az.

Megdöbbentem olvastam az egyik Népszabadság Magzinban Naomi Campbell anyjának a nyilatkozatát, miszerint szépségük egyik titka a rendszeres beöntés.

El tudom képzelni, hogy a hibás étkezési szokások, mozgásszegény életmód mellett mi minden lerakódhat az ember bélfalára. A beöntést természetgyógyászok is ajánlják - de csak böjt mellett. Hogy klóros csapvízzel, vagy speciális keverékkel azt nem tudom. De bizonyára egyéb szakértelmet kíván a procedúra.

Előzmény: R.O.Tico (13)
E-lover Creative Commons License 2001.04.01 0 0 16
Az igazi Bardexek leírása és képei itt láthatóak:
http://tyler.highspeedweb.net/public_html/pages/eqip02a.htm
E-lover Creative Commons License 2001.04.01 0 0 15
Rita,

az a bizonyos "halvány utánzat" látható a két képen, amit a másik topicban helyeztél el.

E-lover

E-lover Creative Commons License 2001.04.01 0 0 14
Sziasztok!

Magam is az ezt is(!!) élvezők táborába tartozom. Elég sok ismerettel és tapasztalattal rendelkezem, és az alábbiakban szeretnék reagálni a friss hozzászólásokra:

"R.O.Tico"-nak
A csapvizet lehet használni, csak előtte fel kell forralni, majd lehűteni. Ez már bőven megfelelő tisztaságú, sok helyen "ahogy van", úgy használják.
A bélflórára tényleg vigyázni kell; ez ugyanakkor mértékletességgel biztosítható. Nem lehet -- és úgy gondolom, nem is kell -- mindennap egy sessiont csinálni. Én hetente-kéthetente egy kiadós kezelést tartanék ideálisnak (azért csak tartanék, mert egyelőre az alkalom nem adott ilyen sűrűséggel).
Az emberek többsége -- sajnos! -- valóban kifejezetten negatív kontextusban kerül ismeretségbe vele. Nagy kár, mert iszonyúan jó tud lenni...

Ritának
Örömmel látom a hozzászólásod, ahogy nézem, Te keltetted fel álmából ezt a topicot!
Ami a Bardexet illeti, meglehetősen rossz híreim vannak: Mo-n tudomásom szerint abszolút nem kapható, még az az utánzata sem (ami pedig nagyon halvány), ami pl. Németországban elérhető.
Biztos beszerzési forrása az USA-beli cégek, legalábbis eddigi ismeretim szerint. :-((((
(Én is nagyon szeretnék egyet, de nehezen képzelem el a kiváló vámtisztviselőink vizsgálódását, amikor beér a csomag...)

E-lover

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!