Keresés

Részletes keresés

Anneluca Creative Commons License 2008.04.03 0 0 78653

Sziasztok!

Hétfőn megyek fagyasztott et-re,ez bele számít a tb által támogatott 5 lehetőségbe(így most ez egy újabb beültinek számít)?

Kapta valaki közülettek az estoferm nevű tablettát?Segített,hatásos volt?Nem tudom mik a tapasztalataitok,fel szoktak "ébredni",mennyi az esély,hogy túl élik a fagyasztást?

Köszi

Dongo.75 Creative Commons License 2008.04.03 0 0 78652

Móka!

Igen, nekem is írt, de a trombophiliát már januárban itthon megcsináltattam (igaz az eredményt még mindig nem kaptam meg!!). Én házidokitól kértem beutalót 'trombophilia gyanú' -val és elmentem a vérellátóba. Ott elmondtam mi van, bejelöltek egy csomó mindent és totál ingyen ment a dolog.

A Központi Katonai Kórház ott van közel a magánrendeléséhez, a Gömb u. és a Papp utca sarkán. (igazából fogalmam sincs hogy ez hol van, de én még ott gyorsan felírtam!)

Immunt én is akarok, mi a véleményed a MÁV-ról? Voltál már? A Czeizel féle nekem is kicsit baromi sok!!

Előzmény: Móka70 (78640)
fablia Creative Commons License 2008.04.03 0 0 78651
Nem tudom kérdezted-e a Déli pu-nál lévő gyógyszertárat, de ott eddig mindig minden volt.
Előzmény: helga78 (78648)
mullyka Creative Commons License 2008.04.03 0 0 78650

Sziasztok lányok.

 

Na hát meg van a véreredményem.Képzeljétek nagyon alacsony a koleszterinem és gyulladást találtak a vizeletemben is :-( Természet doki addig nem tud velem foglalkozni amig,a körzei nem látta a papirom.Ott tuti kapok valami antibiot és azután megyek a természetdokihoz vissza.

Lehet hogy a gyuladás miatt nem jött össze a megtapadás?Már semmit se értek!

mullyka Creative Commons License 2008.04.03 0 0 78649

sunny22!

 

Vigasztaljon hogy a hormon szúrik sokkal drágábbak,és ha meg van a bibi akkor megérte!

Lehet én is kérek ilyen vizsgálatot,csak nem tudom Pécsen van.e ilyen.Nálam is a megtapadás a gáz!

Előzmény: sunny22 (78637)
helga78 Creative Commons License 2008.04.03 0 0 78648
Hát ez marhajó! Most hívtam fel két gyógyszertárat, mind a kettőben 37 ezer a decapeptyl, de csak megrendelésre hoznak, ha bemutatom a receptet. Viszont csak jövő hét pénteken írja föl a doki, és már szombaton kapom az elsőt! Ilyenkor mi a teendő? Hívjam fel a BMC-t?
bloodbunny Creative Commons License 2008.04.03 0 0 78647

Hát nekem 16 volt és ez az első lombikom és egyáltalán az első próbálkozásom is.... szerintem inkább az életkorom lehet ebben a ludas, 43 éves vagyok. A doki is alacsonyabb adaggal próbálkozott elsőre, mmondván majd meglátjuk, hogy hogy reagál a szervezetem... 

 

Mondjuk ha nagyobb hormon adaggal próbálkozna, akkor sem hiszem, hogy garancia lenne arra, hogy több élet- és termékenyülő képes maradna meg többől... mondjuk ha így nézzük, akkor mama-nature is csak havonta 1-et engedélyez normál körülmények között...

 

Mindegy is, ha 1 hát akkor 1... holnap, ha igaz beültetik a kicsikét és akkor már tudok vele beszélni közvetlenül is. Hátha lesznek számára ellenállhatatlan és visszautasíthatatlan részek az ajánlatomban és marad...:-))

Előzmény: Móka70 (78643)
helga78 Creative Commons License 2008.04.03 0 0 78646

Rókakölyök!

Te is BMC-s vagy? Kihez jársz?

bloodbunny!

Gratulálok!

Előzmény: Rókakölyök (78613)
camilla77 Creative Commons License 2008.04.03 0 0 78645

 SZIASZTOK!

 

 RÓKAKÖLYÖK

 Köszönöm a felvilágosítást.

 Ha jól értem, neked nemsokára beültid lesz?

 

 Bloodbunny

 Semmi baj nem lesz, szorítok a sejtecskéknek

 

 

 

helga78 Creative Commons License 2008.04.03 0 0 78644

Sziasztok!

Most jöttem Sz.-től, hát nagyon meglepődtem mert jövő hét pénteken felírja a decapeptylt és szombaton már kapom is az elsőt! Én azt hittem hogy csak a következő ciklusban indul. Na nem bánom, csak váratlanul ért, ráadásul nagyon félek a tűtől, nem tudom hogy fogom beadni magamnak. Lehet hogy inkább kerítek egy ápolónőt az ismerősök között.

Viszont a következő kérdésem lenne, ha jól emlékszem azt mondta valaki hogy a Mamutban 37 a decapeptyl, így van? Vagy esetleg tud még valaki olyan gyógyszertárról ahol olcsóbban lehet kapni?

Azt tudom hogy nagyon sokat kell majd inni, de van esetleg valami más amire oda kell majd figyelnem?

Móka70 Creative Commons License 2008.04.03 0 0 78643

Akkor nálad is fele termékenyült meg, nekem 4-ből 2....lehet, hogy ez is az FSH miatt van??? Nekem 21-ről tornázta le magát 16-ra majd 7-re az FSH..

Szorítok, szerintem minden rendben lesz az egy embrióval, szépen tovább fog osztódni, aztán szépen megtapad!!!!!!

Előzmény: bloodbunny (78642)
bloodbunny Creative Commons License 2008.04.03 0 0 78642

Na, hegylakót játszottak.... csak egy maradt. Mondták, hogy a másik nem termékenyült meg. Holnap 9-kor kell telefonálni, de mondták, hogy f2 táján készüljek holnap...

 

Örülök, hogy legalább 1 maradt... nagyon szeretném, hogy megmaradjon...

Móka70 Creative Commons License 2008.04.03 0 0 78641
Nagyon örülök a 2 petikédnek, tudod én is magas fsh-s vagyok, nekem négy lett, kettő osztódott az első lombiknál!!!!!! Kívánom, hogy maradjon mind a kettő, és tapadjon is meg!!!! Várjuk a további híreket, én is nagyon szorítok!!!!!
Előzmény: bloodbunny (78638)
Móka70 Creative Commons License 2008.04.03 0 0 78640

Sunny, még valami, mennyit fizettél a végén, mindennel együtt???

 

 

Dongo, hozzád lenne kérdésem...Dr Fülöp neked is írt ilyen vizsgálatokat? autoimmun, trombofília

nekem azt mondta a mávban csinálják az autoimmunt, a többit a katonaiban  (?) Erre a kettőre elmennék, nem tudod pontosan hol csinálják? Próbáltam címekre keresni, de nem találtam. Hol van ez a két kórház???? Nem ismerem egyiket sem...Segítenél????...a többi viszgálatot nála egyelőre hanyagolom, de ez a kettő érdekel, mindkettőre van családi előzmény...Köszi!!!

Móka70 Creative Commons License 2008.04.03 0 0 78639

Kedves sunny, köszi szépen a részletes beszámolót, ezek nagyon jó hírek!!!! Minden szempontból érdemes volt elmenni!!! Olyan furcsa, hogy egy csomó dologgal nem foglalkoznak vagy nem akarnak foglalkozni bizonyos dokik (pl IR, genetika, immundolgok, stb) de jó, hogy ezeket itt a fórum hírei alapján mi magunktól elvégeztetjük. Most szerintem sok embernek adtál löketet, hogy a somatoinfrára is elmenjen!! Köszönjük!!

Tornával kapcsolatban rossz hírem van.Nem tudom, tudok-e egyáltalán még menni. Az egész torna elkezdése előtt elmondtam Tündének, hogy a 4-5-ös csigolyámat műtötték 2 éve gerincsérvvel, nem árthat-e neki a torna?? Azt mondta nem. Múltkor egyik kifordulós gyakorlatnál akkorát roppant, hogy azóta is leszakad a derekam. Elmentem gyógymasszőrhöz, és ő is észrevette, hogy valami nem stimmel a gerincemnél, rosszabb, mint korábban....szerinte ez a torna nem jó a gerincemnek, és ha nem akarok újra műtétre menni, inkább járjak valahová gerinctornára....most nagyon tanácstalan vagyok....meg rosszul és érzem magam a nátha miatt, de ez a kisebbik baj...Tünde szerintem cáfolni fogja a dolgot, de szerintem is  a torna nőgyógyászatilag lehet, hogy jó, de a gerincemnek biztos nem....megkérdezem azt a dokit, aki műtött, és csak akkor járok tovább, ha ő is támogatja...nem akarom, hogy újra elmozduljon, vagy megrepedjen egy csigolya, mint régen (igaz az balesetből volt)...szóval most nagyon megijedtem!!!

Hasonló gerincproblémával jár valaki arwenre??? Nem gerincproblémások, nektek torna miatt sosem fájt a hátatok, derekatok???Eléggé megterhelő gyakorlatok vannk...Nem tudom, mit tegyek!!!

Előzmény: sunny22 (78637)
bloodbunny Creative Commons License 2008.04.03 0 0 78638

Sziasztok! Tegnap nagyon álmos vótam és lefeküdtem aludni,ahogy hazaértem....

 

Na szóval van 2 db petém. Doki elégedett volt, mondta, hogy ez nagyon jó eredmény az én FSH értékemmel.... 

 

Ma 11-kor kell odatelefonálnom a laborba, hogy osztódnak-e... ha igen, akkor holnap beültetés...

 

Nagyon féltem, hogy mi lesz az altatással, merhogy engem sose altattak még, aztán belémnyomták a tűt és aztán arra emlékszem, hogy felébredtem...a tea nagyon finom volt, amit adtak lábadozás alatt..:-))

 

Ja és a cukorka: a recepción nem volt, viszont a lábadozáshoz adtak ropis tálkát, meg minicukorkás tálkát... na onnan behúnyt szemmel vettem egy cukrot...rózsaszín volt, rajta egy skék csíkkal..:-))

 

Úgyhogy fel a fejjel mindenkinek...

 

Rókakölyök! Ugye, hogy nem vészes!! A Merionalt nekem is a férjem készítette el, mert egyszerűen nem tudtam kézremegés nélkül összekutymolni... de beadni én adtam be...:-))

 

Szorítsatok, hogy osztódjanak a drágáim!!

 

sunny22 Creative Commons License 2008.04.03 0 0 78637

Szia Móka, sziasztok Többiek!

 

Mégleánynak nagy-nagy gratula!!! Nagyon jó hír! :))

 

Bocsánat, de nem jutottam gépközelig, minden este későn értem haza, de a lényeg, hogy most egy kicsit megváltozott minden koncepcióm.

 

Nos, a somatoinfra vizsgálatra elsődlegesen azért  mentem, hogy megnézzük, hogy az endo mennyire van szétterjedve a hasamban. Ezzel a fej kivételével mindent meg tudnak nézni, hogy hol lehet valami gond, gócpont. A test hőkibocsátából alkot képet a gép. Maga a vizsgálat nagyon egyszerű: teljesen le kell vetkőzni (bugyi marad) és egy gép elé kell odaállni. A doki készít sok-sok felvételt; mondja, hogy így-úgy álljak. Aztán kiértékeli.

Nekem az endoval kapcsolatban annyit mondott, hogy nem vészes, vannak a hasüregemben, de azok kicsik és a petefészkemben lévőt először Ő is cisztának nézte, de ultrahanggal jobban megnézte és egy nagyon-nagy tüsző az. Szóval műtétre nem kell mennem!!!!

 

Móka, Csajok ami engem nagyon ledöbbentett az az volt, amikor a doki közölte velem, hogy ne menjek lombikra mert úgy sem fog sikerülni. Mehetek 10X, akkor sem fog sikerülni, ezt akár írásba is adja. A doki egyébként nőgyógyász + az endo a szakterülete, a természetgyógyászathoz is ért (nekem szimpi volt nagyon).

 

Szóval a leleteimből kiszúrta (vittem mindent), hogy a pajzsmirigyem alulműködik, TSH 3,3! Azt mondta, hogy 2 felett már kezelni kell, hiába esik bele a labor által megadott tartományba. Azt mondta, hogy ennél az egy értéknél nem a tartományt kell nézni, hanem a TSH értékét (és a T3 T4 aránya mellett)! Ha ez magasabb 2-nél, akkor nem fog megtapadni a baba és ha mégis megtapad, akkor nagy a valószínűsége a vetélésnek. Emiatt lehet magasabb a prolaktin szint is, sőt lehet, hogy nálam ez a fő probléma!!!

Teljesen ki volt akadva, hogy ezt nekem ennyi éven keresztül nem mondta senki.

 

Ajánlott ott egy jó endokrinológust is, tegnap este elmentem hozzá és Ő is ugyanezt mondta, most 2 hónapig szedek rá vmi gyógyszert, aztán ha rendben lesz az értéke, akkor nyugodtabb szívvel mehetek lombikra (ha kell egyáltalán).

+hab a tortán, hogy be van gyulladva a méhem, a múlt héten ezt sem vette észre a lombikos dokim.... most nagyon elgondolkodtam a váltáson.......

 

 

Még egy érdekesség: azt is mondta a doki a somatoinfra vizsgálatkor, hogy a gerincemben az egyik csigolyám nincs a helyén. Pont ott a derekam táján, ezért a hasam, belek nyomják a méhemet, ami nem jó. Azt javasolta, hogy menjek el egy csontkovácshoz 1-2 alkalommal helyre teszik és akkor már mondhatom, hogy megtettem mindent.

 

Nekem nagyon megérte, Móka jó nem?? Remélem jössz ma este tornára, Én is a későbbire akarok menni. Kedden a 6-oson nagyon sokan voltak, a 7-esen jó szellősen. :)

 

 

 

mégleány Creative Commons License 2008.04.02 0 0 78636
Akciózók!

Ami szerintem nekem segített a beágyazódásnál a palástfű tea!!! Minden nap a stimutól ittam egy nagy bögrét este mézzel citrommal! Jó lett a nyálkahártyám, és a babák is itt vannak velem (remélem 8 hónapig).
Jó éjt!
Móka70 Creative Commons License 2008.04.02 0 0 78635

mse, köszi az infókat, ezek szerint a férjtől is kell vérvétel, ha a beágyazódásért felelős géneket nézi...az összeg sokkolt, főleg így közel a lombik előtt...azért jó, hogy tudom mindezt!!!!! Köszi még egyszer!!!

 

Sunny, mi volt Kecskeméten???? Lehet, hogy holnap nem tudok arwenre menni, elkapott valami nyavalyás nátha-vírus, most kezd ledönteni....

Előzmény: mse1974 (78634)
mse1974 Creative Commons License 2008.04.02 0 0 78634
Szia Móka 70! Felhívtam kedden őket  és a következő hétre kaptam időpontot.Az asszisztensnő felveszi az adatokat és lerajzolja a családfát.Mikor behív a Ceizel már ott van előtte a papír és kérdezget.És akkor mondta,hogy ajálja ,hogy nézzük meg azt a 3gént,mert ha hibássan műkődik akkor ezen tud segíteni és ajánlotta még a kromószóma vizsgálatot is de ez a fontosabb.Nála a tanácsadás:10 000pénz majda vérvétel fejenként 14 000 tehát kettőnknek 28 000 volt.Sikerült otthagynunk 38 000.Ja a kromoszóma fejenként:20 000.Talán az lenne a jó a találna valamit,mert így csak az kérdezzük mindig ,hogy "miért nem" így legalább meglenne az ok.
Előzmény: Móka70 (78612)
Rókakölyök Creative Commons License 2008.04.02 0 0 78633

Bloodbunny,

 

Nagyon drukkolttam Neked, milyen volt a mai napod? Én voltam szurizni:). A Gonal-t beadtam magamnak, a Suprecoft-ot nem mert azt fel kell szívni egy másik tűvel...stb A Férjem feladata lesz.:) Úgy leizzadt szegénykém az első próbatételen! :)

 

Szia Camilla77,

Üdv itt az oldalon. A leszívás kis-altatásban zajlik, nem fogod érezni. 10 emberől 9 alszik teljesen. Kb mikor lesz a beülti?

camilla77 Creative Commons License 2008.04.02 0 0 78632

Sziasztok!

 

Én csak most regisztráltam magam, de szeretnék hozzátok csatlakozni.

Pár hónapja már olvasom a hozzászólásokat és már is  sokat megtudtam arról, ami előtt állok. Rólam annyit , hogy a Dévai Intézetbe járok, elvileg nálam minden rendben van a páromnál rossz a spermakép.

Most lesz az első beültetésem.

Pontos időt nem tudok jővő héte  jelentkezem az orvosnál elvileg minden papírt beszereztem amire szükség van.

Egy kérdésem lenne hozzátok bocsi, ha már valaki kérdezte.

Nagyon vészes a petesejt leszívás?

Erről még nem igazán olvastam.

Mégleány: Gratula , szurkoltam neked és lehet hogy hülyeség , de éreztem , hogy neked sikerülni fog.

 

 

 

 

 

mégleány Creative Commons License 2008.04.02 0 0 78631
Cunimazsi!
Nekem puregon volt és Merional...úgyhogy nemtom, mikor veszhetett össze Koncz és a gyártó, de én egész február-márciusban azt szúrtam...
Egyébként lehet, hogy én vagyok ilyen kis lelkes, de én valahogy kierőszakoltam magamnak a dokitól az infókat és az odafigyelést is...tudod, valahogy átérzem, mennyire le vannak terhelve és igazán nem lehet jó dolog az esetek 70%-ában azt mondani, hogy sajnos nem sikerült...ez nekik sem lehet könnyű..talán ezért van, hogy minimálisra redukálják a kötődést a betegekkel.
De nekem pl. az is jól esett, ha a sorban állva rám mosolygott és köszönt...rengetegen vagyunk és egyre többen leszünk, rajtuk egyre nagyobb a nyomás és mindenki sikert vár tőlük...
én tuti nem tudnám csinálni...
viszont egy biztos! bennünk is sokminden eldől, tudatalatt, ha előre félünka siekrtelenségtől, automatikusan arra készülünk...
én meg vagyok róla győződve, hogy nekem azért sikerült, mert a fórumon olvasottak felkészítettek arra, mi fog történni és egy percig nem voltam görcsös vagy ideges, max. kicsit bizonytalan. én hiszek abban, hogy nektek is köszönhetem a sikert!!!
Előzmény: cunimazsi (78628)
mullyka Creative Commons License 2008.04.02 0 0 78630

eby2!

 

Én Ir-t nem kértem,mert a természet doki azt mondta labor vizsgálatra menyek.Holnap viszem hozzá a papirt és megmondja hogyan tovább.Alig várom :-)

Igen gyöngyi megérdemelte,de sajnos móni irt és nekik sem sikerült.

Te mész megint a fagyibabákért.Na akkor most lesz a tuti :-) Én nagyion szoritok :-)

Előzmény: eby2 (78614)
cunimazsi Creative Commons License 2008.04.02 0 0 78629
sithonia

Diétával kapcsolatban lenne hozzád kérdésem.
Mióta írtál, lelkesen eszem tízóraira a csak gyümölcsöt, igaz nem annyit amennyit írsz. Elötte én úgy tartottam a 10-10 ch-t, hogy lassúnak 3 db korpovit kekszet, gyorsnak 1 dl hohesC-t ittam, de megnyugodtam hogy mások is engedélyezik tízóraira is a csak gyorsat. A reggelit tudom tartani, az ebédet viszont soha nem számolom, bár igyekszem olyan kaját rendelni hétköznap, aminél feltüntetik a ch értéket is, és hogy nagyjából a megengedett alatt maradjak.
Uzsira idáig csak egy almát vagy narancsot ettem, mióta tízóraira eszek gyümit, áttértem 1 joghurtra. A vacsinál is kevesebbet eszem általában a megengedettnél. Egyszerűen képtelen vagyok 40 gr ch-t megenni vacsira, mert kenyeret csak reggelire eszem, a hagyományos köretről már rég leszoktam. Szerinted ez mennyire gáz?
Előzmény: Törölt nick (78492)
cunimazsi Creative Commons License 2008.04.02 0 0 78628
Mégleány

Én csak azért bizonytalanodtam el egy kicsit, mert nekem az elsőt a Zeke csinálta és az sikerült. Persze tudom hogy ez nem csak rajta múlott, meg nagy adag szerencse is kell hozzá, de ugyan a másodikat is a Zeke kezdte el, de a W. fejezte be, és ugyan átmentem hozzá, de azóta nagyon nem akar sikerülni, ezért kezdtem kétségbe esni hogy jól döntöttem -e. Amúgy tudom hogy a W. is nagyon jó orvos, de azt azért sajnos észrevettem (mindegyiknél!) hogy általában nézik csak a te érdekeidet, amúgy a sajátjukat is (pl. hogy ha hétvégére esne hogy 5 napos embriót ültessenek be, inkább beültetik előző héten 3 naposan).
Azt megkérdezhetem hogy milyen szurikat kaptál a decán kívűl? Állítólag már nem írnak fel puregont mert a Koncz összeveszett a forgalmazóval (???), csak annak, akinek előző stimuból maradt még otthon. Ezen azért egy cseppet kiakadtam.

Mindenesetre most bizakodásban adtál egy nagy lökést!!!
Előzmény: mégleány (78605)
Móka70 Creative Commons License 2008.04.02 0 0 78627
Sunny, mi volt tegnap Kecskeméten? Megérte lemenni? Pontos diagnózist kaptál??? Hogyan tovább? Írj a fejleményekről!!! Móka
Móka70 Creative Commons License 2008.04.02 0 0 78626
Szia!!! Válasz az optiban, előbb olvastalak ott, és azonnal ráugrottam a válaszra.....
Előzmény: fablia (78621)
fablia Creative Commons License 2008.04.02 0 0 78625
Akkor lehet, hogy tegnap reggel a gyógyszertől ájultam el majdnem a buszon? Azt hittem, csak hasgörcsöléssel,-menéssel jár. Mi jön még? :((((
Előzmény: rill (78624)
rill Creative Commons License 2008.04.02 0 0 78624

Fablia, Móka, nem könnyű hozzászokni a gyógyszerhez. én októbertől szedtem a Meforalt, az nem okozott semmi problémát, viszont amióta (február) a megemelt adagot szedem (Merckformin), nálam is jelentkeztek a tünetek, elég durván. Mostanra az állandó szédülés és émelygés/hányinger elmúlt, viszont a hasgörcsök még el-elkapnak, bár egyre ritkábban.  

kitartást, csajok! :)

Előzmény: fablia (78621)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!