Keresés

Részletes keresés

Endzsi93 Creative Commons License 2008.04.21 0 0 78985
Rita!
A sikertelen lombikom után az első mensim rendesen megjött,a második viszont majdnem kimaradt.(Már kezdtem reménykedni...)
Mi az a csodakapszula????? :))
Előzmény: rita0130 (78982)
Endzsi93 Creative Commons License 2008.04.21 0 0 78984
Cunimazsi!
Te kérheted,hogy 5 naposan adják vissza a babócáidat???Ez nem természetes,hogy ha megfelelőek,akkor csak 5 naposan kapod meg és nem hamarabb?!Most milyen protokollod lesz?
Eddig lelki akadályom volt,most valószínűleg közbejön az anyagi is.(A férjem szerint minimum 150 ezret vissza kell fizetnünk az APEH-nek.)Egyébként nagyon-nagyon szeretném,DE:
1.)Rémálmaim vannak,hogy W vissza fog utasítani.
2.)Nem tudom,hogy a következő mennyi időt vesz igénybe.A másodiknál szeretnék pihenni,de a fiam ballagásán is ott akarok lenni.
3.)Fogalmam sincs,hogy 75 kilósan bele merjek-e vágni.Bár 3 kilócska már lement,de nagyon nehezen. :((
Ja, a palástfűről csak annyit,hogy rendkívül jó nőgyógyászati problémákra(bár tudom,hogy a tasakjára nem ez van írva).
Szerintem jól teszed,hogy ilyen aktív vagy.A munkaérdemrend arany fokozatát majd átveszed máskor! :))
Előzmény: cunimazsi (78981)
Banyuci1980 Creative Commons License 2008.04.21 0 0 78983

Cunimazsi!

 

Köszönöm,hogy válaszoltál!Nem voltam még endokrinológusnál!Nem mondták az orvosok,hogy kellene!Egyébként ő a hormonjaimat állítaná be?A sárgatestre napi 6db utrogestant szedtem és volt tüszőérésem 20-23 mm-esek voltak!!!Azt mondta a doki,hogy lehet,hogy így sárgatestem is lesz!De azért felírta!A menstruációm az utrogestan szedése közben jött meg tegnap(elég erősen) már csak pár szem lett volna és reménykedtem,mert múlthét kedden kellett volna megjönnie!A SOTÉt tudom hol van,de a másik helyről még nem is hallottam!!!!!!Az hol van?Szerinted ha itt Cegléden elmegyek ahhoz a nőgyógyászhoz aki műtött januárban,felírná nekem a merional injekciót?Az előző nőgyógyászomban még a Dévai előtt nagyot csalódtam,nem szeretnék hozzá visszamenni!Vagy kapásból próbáljam meg az általad említettek egyikét?Úristen nagyon tanácstalan vagyok!Megint csak az idő telik!Ne haragudj,ha butaságokat kérdezek,de a tanácstalanság...?

 

Banyuci

rita0130 Creative Commons License 2008.04.21 0 0 78982

Lányok!

 

Volt már közöttetek akinek 40 napos lett a ciklusa???  Decemberben sikertelen volt a lombikom és megbeszéltük h. márciusban indulhat az új, erre már beülti után rendesen 28. napra jött azután 40-re, utána 15-re most hogy meg kezdeném a szurikat már a 36. napnál járok. Vagy lehet hogy már az "utolsókat" rúgom????

 

Valaki irta hogy vékony a méhnyálkahártya, van erre v.mi kapszula, ami természetes anyagokból van és a ciklus első napjától kell szedni, már én is beszereztem csak már kezdődne végre az a ciklus első napja.....

 

 

 

 

 

cunimazsi Creative Commons License 2008.04.21 0 0 78981
Banyuci!

Én a helyedben először egy endokrinológushoz mennék el rendbe tetetni a PCOS-t. Azt nem írod hogy arra szedsz-e valamilyen gyógyszert, diétázol-e, stb. Bár a Dévai nagyon jó doki, de én úgy hallottam hogy a PCOS-el, IR-rel ő nem nagyon foglalkozik. Sárgatest hormonod azért kevés, mert a PCOS miatt nincs peteérésed, így nagyon kicsi az esély nemhogy a megtermékenyülésnek, de a megtapadásnak is. Én egyébként nem fizetős helyre járok a BMC-be, de van a SOTÉ-n is, sajnos erről a kettőről tudok ahol fakultatív a fizetés. A Kaáli, Nyírő, Forgách úgy tudom fizetős.

Endzsi
Azt elfelejtettem megkérdezni, hogy írtad már nagyon várod hogy elkezd, de még mindíg nem tudod mikor? Lelki vagy anyagi akadály? Vagy egyszerűen csak úgy érzed még nem jött el az időd? Én azt mondom amíg nem vagy besózva, nem érzed tutira, addig ne vágj bele.

Mondom hogy ma én vagyok a legaktívabb!!! Sajnos ennyire nincs kedvem dolgozni, pedig lenne mit! Itt mosolyog rám a rengeteg iratanyag, csak valahogy nem vagyok rájuk hangolódva!!!
Előzmény: Banyuci1980 (78980)
Banyuci1980 Creative Commons License 2008.04.21 0 0 78980

Sziasztok!

 

Én Ceglédről írnék és a segítségeteket szeretném kérni!

Hát a Kedvesemmel babát szeretnénk másfél éve!Időközben kiderűlt,hogy PCO-s vagyok,majd el kellett távolítani a jobb oldali petevezetőt idén januárban!Na most az a helyzet,hogy a Dévai dokihoz jártunk fel Pestre és kaptam merional injekciót,hogy legyen tüszőérésem(a Clostytól nem mozdultak!)Lett is tőle a a bal oldalon egy,a jobbon kettő!(hát persze,hogy a jobb oldalon szebbek voltak)A bajt fokozza,hogy szinte nincs is sárgatesthormonom!Tehát arra is kaptam hormont!És vártunk hátha végre...És sajna megjött a menstruációm!És a pénzünk is elfogyott időközben!Ha tudnátok olyan helyet írni,ahova fordulhatnék,esetleg nem fizetős vagy legalább közelebb van Ceglédhez(Akárhogy is számolom sajna heti 40.000 ft-ra jött ki a Dévainál a vizsgálat+utiköltség,pedig nagyon jó doki!!!!!!)

Ha esetleg bárki tudna tanácsot adni,nagyon hálás lennék!Nagyon el vagyok keseredve!Bármilyen tanácsot meghallgatnék!

Előre is köszönöm!

 

Banyuci1980

cunimazsi Creative Commons License 2008.04.21 0 0 78979
Merci74
Én is BMC-s W betege vagyok, ráadásul ha ez a szám a születési éved, akkor én is 74-es! Ez mit jelent ez a vékony nyálkahártya? W mondta, vagy te gondolod hogy vékony? Mert ha ő mondta, és hogy alacsonyak a hormonértékeid, akkor nem értem hogy miért nem húzzák tovább?

Bár én sem jövök mindíg, de úgy látom ma nagyon behozom a lemaradásomat!!!
Előzmény: Merci_74 (78958)
cunimazsi Creative Commons License 2008.04.21 0 0 78978
Mégleány
Érdekes ez a palástfű tea, mert annyit olvasgattam itt róla, hogy mikor most kiváltottam a patikában a decát, megkérdeztem hogy ez mire jó, és a hölgy elég alaposan utánanézett, majd a kis díszdobozban (amiben ők árulják) lévő leírást is áttanulmányozta, majd legnagyobb meglepetésemre közölte hogy ez arra jó, ha valakinek hasmenése van vagy lazább a széklete, akkor egy kicsit megfogja.... Mikor mondtam hogy mihez kéne, jót nevetett, és finoman közölte hogy arra felesleges pénzkidobás így már hogy tudom, ha viszont nem tudnám, akkor lehet hogy tudat alatt hatna.

Endzsi
nem most pénteken voltam a sztrájk miatt, hanem elötte való pénteken, és minden oké, felírta a recepteket, ha addig nem jön közbe semmi, május 2-án indul a decapeptyl, és május 15-én kell visszamennem reggel vérvétel UH, és valszeg onnan indul a stimu. Kértem hogy 5 napos transzfert szeretnék, mondta hogy semmi akadálya, csak akkor szóljak majd 15-én, számolunk, és max 1-2 nappal később kezdjük a dolgot. Nagyon örülök hogy nem esik bele pünkösd, és most valahogy a jó idő beköszönttével bizakodóbb vagyok. Azt már meg sem említem, hogy most hétvégén elég rendesen elkezdtem köhögni, remélem addig kikúrálom magam.

Előzmény: Endzsi93 (78969)
cunimazsi Creative Commons License 2008.04.21 0 0 78977
eby
Én sem csinálnék tesztet, pontosan azért amit az elöbb írtam. Nekem idáig négy beültetésem volt, az elsőnél kifejezetten kérték hogy ne csináljak, az sikerült is, a másodiknál csináltam, de valamit elbénáztam, visszafojt a pisi, és halvány csíkot mutatott, kicsit beleéltem magam, és mikor másnap mondták hogy nem sikerült teljesen kiborultam. Az már más kérdés, hogy utána sem csináltam mégsem sikerült, de ebből mindenesetre tanultam!!!
Előzmény: eby2 (78966)
cunimazsi Creative Commons License 2008.04.21 0 0 78976
Bloodbunny
Nagyon-nagyon sajnálom, mert borzasztóan szurkoltam. Szerintem ha már teljesen vérzel, tényleg jobb ha nem agyalsz ezen többet, de az a helyes kis nőgyogyi szerintem teljesen hülyeséget csinált azzal hogy megultrahangozott! Onnan gondolom ezt, hogy amikor annak idején nekem sikerült, pénteken mondták meg hogy magas a HCG-m, minden oké, és szombaton már vérezgettem! Teljesen kiborultam, hétfőn vissza Zekéhez, aki csak annyit tudott tenni, hogy felírt még két szurit, hogy ezeket adassam, és következő hét közepe felé menjek vissza, mert ilyen korán még semmit nem lehet látni!!! Innentől kezdve nem értem hogy ő miért gondolta azt, hogy inkább az UH mint a vérvétel! Azt mondjuk abszolut nem értem, hogy az egyik intézet kifejezetten ellenzi a tesztet, a másik meg csak külön könyörgésre csinál vérvételt.
Előzmény: bloodbunny (78960)
bloodbunny Creative Commons License 2008.04.20 0 0 78975

dtamika!

 

Szervusz sorstárs!:-)) Azért az merőben érdekes dolog, hogy így kelljen könyörögni valamiért, holott én a paciensük vagyok állítólag....:-((

Másfelől viszont nincsenek terhességi tüneteim már 15.-e kedd óta, negatív a tesztem sorozatosan, és most aztán rendesen vérzek, pont úgy, mint akinek megjött... Ha nem jött volna meg ennyire péntek estére, hanem csak maradt volna a vízszerű barnás folyás, akkor biztos mennék, de így már nem gondolnám, hogy van értelme...

 Mindegy is, nagyon köszönöm neked a jó tanácsot, majd legközelebb jobban figyelek arra, hogy a dokit megkérdezzem erről is... mondhatni már előre tisztázzam vele ezt a dolgot...

 

Azt hiszem, hogy most már lezártam magamban ezt a kört (bár nem mondom, hogy nem pityergek még magamban). Csütörtökön csak azért fogok menni a körzeti nőgyogyóhoz, hogy megtudakoljam, hogy ő mit gondolna csinálni.... hétfőn meg felhívom Kaálit és kérek a dokihoz időpontot, hogy ő mit gondol a továbbiakról... aztán majd eldöntöm, hogy melyiket részesítem előnyben.

Előzmény: dtamika (78962)
bloodbunny Creative Commons License 2008.04.20 0 0 78974
Mindent bele hétfőn rókalány!!!:-))) Drukkolunk ezerrel!!!
Előzmény: Rókakölyök (78965)
bloodbunny Creative Commons License 2008.04.20 0 0 78973

Én azt mondom, hogy NE CSINÁLJ!!!! Felesleges idegeskedéseknek teszed ki magad...11. nap az túl korai... (én nem hallgattam csajokra, oszt idegeskedtem is eleget.. és nem jött össze, de valszeg ez nem a teszt miatt volt, bár ki tudja...:-)))

 

Előzmény: eby2 (78966)
Rókakölyök Creative Commons License 2008.04.20 0 0 78972

Szia Moha!

 

Hogy vagy/vagytok? Már a 10dik hét ugye? Minden rendben, jól vagy? Mikor lesz köv. uh? Írjál, nagyon kíváncsi vagyok!:)

Előzmény: Moha79 (78970)
Rókakölyök Creative Commons License 2008.04.20 0 0 78971

Szia!

Én nem csinálnék, sőt minél később annál biztosabb a siker:-) Nem azért nem csinálnék mert félek a kudarctól, hanem azt érzem minden egyes plusz nap eltelte közelebb visz majd a pozitív teszthez. (most így gondolom, aztán ki tudja, másfél hét múlva éles bevetésben hogy fogom gondolni:)

Előzmény: eby2 (78966)
Moha79 Creative Commons License 2008.04.20 0 0 78970

Szia eby2!

 

Örülök, hogy jól vagy!:)

Én a helyedben biztos csinálnék tesztet. Persze nem bizots, hogy ez a legjobb megoldás. De az az igazság, hogy én a bizonytalanságot rosszabbul viselem.

De mindenképpen neked kell eldöntened!

Én drukkolok továbbra is!+++++++++

 

Előzmény: eby2 (78966)
Endzsi93 Creative Commons License 2008.04.20 0 0 78969
CUNIMAZSI!!!!
Voltál pénteken?Mi újság van?????
Endzsi93 Creative Commons License 2008.04.20 0 0 78968
Bocsi a "ritkulásért"! :))
Szeretett gyermekem felfedezett egy új játékot,amit természetesen nem lehet abbahagyni.Ráadásul kedvenc férjem 40 fokos lázzal szenved(hasmenés,hányás és társai).Szóval átmentem "kedvesnővérbe".Azért próbálok toppon lenni és követem az eseményeket.Természetesen mostmár fogalmam sincs,hogy mikor vágunk bele a következőbe,pedig már úgy szeretném!
Előzmény: mégleány (78964)
Endzsi93 Creative Commons License 2008.04.20 0 0 78967
Szerintem még ne csinálj!A 10.napon egyáltalán nem mutat biztos eredményt.És ha netán negatív lesz elkönyveled lelkileg,hogy nem vagy kismami.
Ráadásul sok negatív tesztből születtek már kisbabák! KITARTÁS!!!
Előzmény: eby2 (78966)
eby2 Creative Commons License 2008.04.20 0 0 78966
Sziasztok!!!

Szerintetek érdemes holnap tesztet csinálnom???

Beültetés utáni 10.nap lesz,a ciklusom 27.napja,és 5 napos embriót kaptam vissza.
Győzzetek meg,hogy várjak még(ne pazaroljam a tesztet),vagy csináljak,mert már tuti eredményt mutat a teszt!!

Teljesen bizonytalan vagyok,pedig ez már az 5.beültetésem,de eddig csak egyszer jutottam el a tesztig,sajnos negativ volt.
Arról meg már nem is irok,hogy mit érzek,össze-vissza mindent....:-))((

Rókakölyök!!
Szurkolok neked holnap!!
Rókakölyök Creative Commons License 2008.04.20 0 0 78965

Szia Merci,

Én Kaáli-s vagyok (ha lehet így fogalmazni:), nekem pedig hétfőn lesz a transzferem! Már nagyon várom!!! A méhpempőről nem tudok semmit sajnos, a teáról amit Mégleány írt sokat hallottam. Sokat olvasgattam utána, én a sok fehérje és a sok vízre (is) szavazok, manapság 3 litert megiszom egy nap + egy-egy deci vörösbor kb. minden másnap. Drukkolok hétfőre!

Előzmény: Merci_74 (78958)
mégleány Creative Commons License 2008.04.20 0 0 78964
Endzsi, merre vagy???????????????????????????????????????????
mégleány Creative Commons License 2008.04.20 0 0 78963
Szia Merci :)
Én is W-s páciens vagyok és most úgy néz ki, sikerült az első lombikunk!! :)
már dobog a kis szive (elvileg 7 hetesnek számítok) 03. 21-én volt a beültetés...
én palástfű teát ittam, de van aki szerint nem szabad. Én természetgyógyász ajánlásával mertem, csak nem szabad belőle sokat inni!!! Én este ittam egy csészével.
De mindenképp sok pihenés és semmi stressz!!!
A leszívásnál sem volt semmi és a beültit meg sem éreztem szinte. Olyan volt mint egy nőgyógyászati vizsgálat...
ha bármi kérdésed van, írj!
Előzmény: Merci_74 (78958)
dtamika Creative Commons License 2008.04.20 0 0 78962
Sziasztok,

Bloodbunny, mi még nem "találkoztunk" itt, régebben írogattam ide, de folyamatosan olvasom a topikot.
Én is 40-en felül vagyok jócskán, én is Kaális vagyok és SZ.G.páciense, az 5. lombikra készülök.
Szerintem nem kéne újabb köröket futnod a vérvétel miatt, egyszerűen menj fel a Kaáliba hétfőn reggel és ragaszkodj a vérvételhez. Én minden alkalommal így csináltam, volt, hogy mondta előre az orvos, hogy melyik napon menjek, volt, hogy nem beszéltünk róla, de én akkor is mentem. Szó nélkül levették a vért, ez is része még a kezelésnek. Az eredményt csak orvos közölheti, tehát vagy vársz ott 1-2 órát, amíg meglesz és bejutsz 2 másik páciens között hozzá pár percre, vagy délután 4 körül visszahív - ehhez ragaszkodhatsz, akkor intézik a "házirend" szerint a telefonjaikat.

Csak határozottan (és kedvesen)! Ne hagyd magad lerázni!!! De szerintem "élőben" nem is fognak, telefonon könnyebb szabadulni a rengeteg beteg egyikétől.... Bár nekem abszolút jók a tapasztalataim a Kaáliban, megjártam már külföldet is, másik itthoni intézményt is és hát, ég és föld a különbség...:)

Drukkolok!!!
Rókakölyök Creative Commons License 2008.04.20 0 0 78961

Szióka!!!!

Hát nagyon sajnálom. És ez a kálvária..!! Biztos nehéz várni a napokat. De néha muszály. Én még mindig a vérvételre szavazok, de ettől függetlenül ügyes lehet ez a doki semmi kétség.

 

Hát az én véleményem az (és tényleg őszintén) hogy a vérvételnek tutinak kell lenni. A béta HcG az nem csal, vagy van, vagy nincs. Nem?

A vérzés hát most az nem a legjobb, de én jövő héten mindenképp elmennék egy fránya vérvételt csináltatni má oszt aztán végre valahogy, és meglátod....Megbizonyosodsz vagy így vagy úgy(sajnos) és megnyugszol. Ha rossz hír, akkor pedig erőt tudsz gyűjteni a következő próbálkozáshoz.

 

Előzmény: bloodbunny (78960)
bloodbunny Creative Commons License 2008.04.20 0 0 78960

Na, vérvétel sagám újabb fejezethez érkezett.... természetesen nem kaptam beutalót, de cserébe találkoztam egy eszméletlen dokival... :-)) Angyalföldről van szó, hátha valaki már találkozott vele, akkor akár priviben, akár itt, mondjon valamit...(Idősebb doki, külföldi a neve, 31 évig a Csepeli Kórházban dolgozott, aztán 4 évig a Szabolcs u.-ban, aztán most itt van főorvosként - töri a magyart, de azért jól beszél)

 

Mondok neki, hogy mi kell, mondja, hogy nem kell ugrálni, kérdezte, hogy mikor volt beültetés, aztán mondok neki, hogy negatív teszt, tüneteim elmúltak a 11. napra, de nem jött meg, hanem csak vízszerű folyás, ami most már kicsit barnába hajlik és ezért szeretném tudni, hogy akkor most mi van, mert a munkahelyemen se mindegy. Mondja, hogy se pisiteszt, se vérvétel nem biztos, ultrahang biztos. Oszt ott helyben megnézett ultrahanggal... Mondta, hogy nem látszik most semmi még, de nagyon szép vastag a nyálkahártyám és a kismedencében is minden rendben van, és jöjjek vissza csütörtökön és akkor uh-oz megint. Addig meg szedjem az utro-t. 

Már szabályosan könyörögtem neki, hogy adjon beutalót, mert megőrülök, hogy nem tudom, hogy igen-e vagy nem, de kedvesen mosolyogva megpaskolta a kezem és mondta, hogy csütörtök...

Amit magyarázott nekem, az az volt, hogy eü küretet akarna majd csinálni, mert hogy akkor frissebb nyálkahártyám lenne vagy mi.

 

Egyrészről nagyon tetszik a habitusa, meg hogy mindent magyaráz, másrészt viszont nem tudom, hogy valójában milyen, mert amikor mondtam neki, hogy azért kellett a lombik, mert átjárhatatlanok a petevezetékeim, akkor az iránt érdeklődött, hogy hol és ki csinálta.... megmondtam neki, de amikor mondtam, hogy itt van a röntgen felvétel nálam, akkor nem érdekelte, mondta, hogy ne mutassam meg. Most azt nem tudom, hogy azért, mert akkor ő rendbe rakja, vagy újra meg akarja csinálni az átjárhatóságit... (azt nagyon nem szeretném, mert kurvára fájt)

 

Kaális doki érti a dolgát, kevéssé magyaráz, de az viszont már nagyon nem tetszik, hogy beültetés után ennyire nem törődik velem az intézmény, doki még a telefonszámát se adta meg, én meg azt hittem, hogy el tudom érni a központi számon keresztül, de hát csütörtökön koppantam ugye ez ügyben.

 

Szóval nem tudom, hgy szavazzak-e bizalmat ennek a dokinak, hogy hátha előbbre viszi a dolgokat.

 

Bocs, hogy hosszú voltam... de tényleg tanácstalan vagyok...

 

Ja és ma már vérzek, mint rendesen szoktam menzeszkor...

 

bloodbunny Creative Commons License 2008.04.20 0 0 78959

Most fértem csak géphez... Fantasztikus eredmények ezek... már majdnem egy focicsapat!!!:-))

 

A beülti után pihenjél sokat... nem emelünk és nem végzünk hasizomból semmit!!

 

Drukkolok ám neked nagyon!!

Előzmény: Rókakölyök (78954)
Merci_74 Creative Commons License 2008.04.19 0 0 78958
Sziasztok !

Új BMC-s W-betegeként léptem be ide. Hétfőn lesz a levételem de stimulálás ellenére is vékony a nyálkahártyám és kevés a tüsző és alacsony a hormonszint. Nagyon izgulok ennek ellenére mi lesz az eredmény. Elkezdtem olvasni a fórumot visszafelé, látom megtapadás segítségéhez elég sokan méhpempő kapszulát ajánlanak, néhányan napi 1dl vörösbort. Van még valami amivel előlehetne segíteni a tapadást ha sikerül visszaültetni ?
mégleány Creative Commons License 2008.04.19 0 0 78957
Bloodbunny!
Igazán sajnálom, nagyon szurkoltam neked!!! Nem is találok szavakat...de fel a fejjel, és készülj a következőre, mert muszáj sikerülnie!

Rókakölyök, ezer drukk!!
eby2 Creative Commons License 2008.04.19 0 0 78956
Szia!!!

Na,akkor hosszú hétvégéd lesz!:-))))
Intézz el mindent a hétvégén,pórszivózás,törölgetés stb...reméljük,hogy mostanában nem kell ezekbe a dolgokba nagyon belemerülnöd!!:-))
A kis"lemaradottról"csak annyit,hogy mondták a biológus lányok,hogy volt már olyan embrió amiről azt hitték,hogy semmi nem lesz belőle,de megadták az esélyt neki,és meg is tapadt!!:-)
Előzmény: Rókakölyök (78954)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!