Keresés

Részletes keresés

Bendeguz Creative Commons License 1999.07.15 0 0 1
Szerintem is butasag elmenni, de csak egeszsegugyi szempontbol. Egyebkent nem lenne rossz otlet, valahogy tudatositani kellene Demszkyvel, hogy a modern, nyugati tipusu fovaroshoz hozza tartozik a tiszta levego is, es ennek eleresehez a legfontosabb lepesek egyike a kerekparutak epitese.

A HEV-rol: tragedia, ami pl. a szentendrei HEV vonalan tortenik, neha ugy erzi az ember, gyalog hamarabb kierne. Ennel nagyobb tragedia mar csak az Arpad-hidtol kerekparuton eljutni Szentendrere. Ugyhogy dicseret illeti a BKV-t ezert a lehetosegert. Az igazat megvallva olyan korlatolt tarsasagnak tartom oket, hogy teljes mertekben meglepett, amikor nehany eve eloalltak az otlettel. A dolog hagy nemi kivannivalot maga utan (lassu, keves a hely foleg hetvegeken), de egyenlore nincs jobb, tehat oroljunk neki!

Előzmény: GoldAngel (-)
Madárka Creative Commons License 1999.07.15 0 0 0
Én biztos 0-szor megyek el.
GoldAngel Creative Commons License 1999.07.15 0 0 topiknyitó
Ez a topic a fovarosi biciklizes mitt szuletett. Itt meg lehet vitatni, hogy ki megy el eppen mondjuk a VBB Criticial Mass turajara, ami a leegbudosebb pontokon megy at, vagy a HEV -en valo szallitas aggalyairol, stb

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!