Keresés

Részletes keresés

paulinamartinez Creative Commons License 2000.01.10 0 0 160
Ne haragudjatok, amiért az előző kétszer ment el, de megijedtem valamitől, és ennek következtében kétszer nyomogyttam meg az OK-t!
Bocsi:
pm
paulinamartinez Creative Commons License 2000.01.10 0 0 159
Kedves (???) Endi!
te kezdted ezt az egészet, úgyhogy most vállald a következményeket!
Éppen te voltál az, aki le "kislibázott" mindenkit, meg hülyének degralált pár millió embert, mert sorozatokat néz. A fő érved az volt, hogy hol van mindebben a kultúra. Na most véleményem szerint, neked az ég világon semmi közöd a kultúrához, ha ilyen stílusban beszélsz. Szóval egyáltalán mit keresel itt?
Persze nyugodtan folytathatod igen színvonalas beszólásaidat, szerintem aki épeszű, az nem igazán veszi föl. Maximum megbotránkozunk itt néhányan, hogy vannak ilyen emberek is. Te őszintén minek képzeled magad? És tulajdonképpen hányas is az IQ-d......?
De tulajdonképpen ez az egész a te bajod, csak sajnálni tudlak. nem hiszem, hogy ilyen hozzáállásal túl sok barátod, barátnőd van......
üdvözlettel:
paulinamartinez
ui: na gyerünk, kezdjél csak fikázni, én jól szórakozom rajta!!!
paulinamartinez Creative Commons License 2000.01.10 0 0 158
Kedves (???) Endi!
te kezdted ezt az egészet, úgyhogy most vállald a következményeket!
Éppen te voltál az, aki le "kislibázott" mindenkit, meg hülyének degralált pár millió embert, mert sorozatokat néz. A fő érved az volt, hogy hol van mindebben a kultúra. Na most véleményem szerint, neked az ég világon semmi közöd a kultúrához, ha ilyen stílusban beszélsz. Szóval egyáltalán mit keresel itt?
Persze nyugodtan folytathatod igen színvonalas beszólásaidat, szerintem aki épeszű, az nem igazán veszi föl. Maximum megbotránkozunk itt néhányan, hogy vannak ilyen emberek is. Te őszintén minek képzeled magad? Éd tulajdonképpen hányas is az IQ-d......?
De tulajdonképpen ez az egész a te bajod, csak sajnálni tudlak. nem hiszem, hogy ilyen hozzáállásal túl sok barátod, barátnőd van......
üdvözlettel:
paulinamartinez
ui: na gyerünk, kezdjél csak fikázni, én jól szórakozom rajta!!!
SunshineSally Creative Commons License 2000.01.10 0 0 157
óóóóóóóó, azt hittem valami jobbat válaszolsz, erre nem tudok mit lépni, te nyertél, sakk-matt.
Akkor is Kevin Spacey (mármint a topic-kérdésre a válasz).
Előzmény: Törölt nick (156)
Törölt nick Creative Commons License 2000.01.10 0 0 156
Mit hergelem itt a népet?
SunshineSally Creative Commons License 2000.01.10 0 0 155
OK, endi, csak hogy örülj:
szerintem Kevin Spacey a legokosabb, legintelligensebb (és legszexibb) férfiszínész, mégpedig azért, mert csak jó, sőt kitűnő filmekben játszik, tehát nem adja el magát (intelligencia) és okos is, csak mert. De lehet, hogy David Duchovny a legokosabb, mert hogy irodalomtanárnak készült, de aztán átnyergelt a filmbizniszbe (okos). MInt már említettem, a franc se tudja eztet eldönteni.
De hogy Kevin Costner se nem okos, se nem szép, az tuti, elég erre bizonyítékul a Waterworld című hatalmas nagy nulla. És te mégis őt szereted. Hát akkor engedd már meg a többieknek, hogy szeressék a Csillagkaput minden lelkiismeret furdalás nélkül! (A Schindlertől meg a Ryan-től személy szerint hányok, mégse hurrogom le.)
Az említett könyveket én is olvastam (a Huxley-t angolul, bebebe, most akkor jobb vagyok?), mégse értem hogy jön ide. Meg egyébként is, mit hergeled itt a népet?
Oneill Creative Commons License 2000.01.10 0 0 154
endi, az én szempontomból a "hogyan" volt a döntő, ugyanis az észérveket méltányolom, de
az erőből támadást nem díjazom, pláne, ha öncélú. De most is csak üres provokációt érzek ki
a szövegedből, olyasmi sommás jelzőkkel,amelyekkel nem bizonyítod az igazadat, csak az
elvakultságodat.
Egyébként, ha többet akarnál tudni a Csillagkapuról, javaslom, nézz bele a róla szóló
topicba, igen színvonalas és nem buta kislibák gágogása zajlik ott. Olyan emberek
vitatkoznak észérvekkel, akik szeretik és ismerik a scifit, és nemcsak zengzetes szavakkal
emelnek piedesztálra egyes (igaz, jó) alkotókat. Mellesleg én is olvastam Bradburyt,
Asimovot sőt Orwellt is. A világról alkotott képemben ezeknek a műveknek az ismerete is
benne van, ugyanúgy, mint a Csillagkapué.
Spielbergben egyetértünk. Látod? A showbizben is lehet értékes mondanivalójú alkotásokkal
előrukkolni és azokkal sikert elérni. Miből gondolod, hogy ez a Glassner/Wright stábnak nem
jöhet össze? (Ők csinálják a Végtelen határokat is)
Costerről még annyit, hogy a Tökéletes világban remek volt, de szerintem ezt a szerepet
rajta kívül még egy tucat színész el tudta volna játszani hasonlóan - többek között a
Csillagkapuban általad szidott Richard Dean Anderson is. na erről ennyit. Hagyjunk másnak
is teret a véleményalkotásra.
Előzmény: Törölt nick (152)
Alice Creative Commons License 2000.01.10 0 0 153
Sylvie,

Most láttam a kérdésedet a szinésznős topikban: Az évszázad csütörtökig tart cimű filmben a fiút Piri Bélának hivják, mostanság azért kicsit idősebb lehet, a film ugyebár több, mint tiz éves.

Ha már itt vagyok, figyelmetekbe ajánlok még egy esztétikus és ismeretlen szinészt, a neve Barry Watson, én a 7th Heaven (Hetedik Mennyország) cimű családsorozatban figyeltem fel rá, viszont most először egy mozifilmben is lehet látni, a film cime magyarul Bosszúból jeles, angolul Teaching Mrs.Tingle (kb), azt persze nem garantálom, hogy a film jó, mert még nem láttam, de elég gyanús igy az előzetesből. Partnernője a Dawson's Creek-ben játszó Katie Holmes (ő játszotta Joey-t, annak mondom, aki esetleg ismeri a DC-et)

Üdv,
Alice

Törölt nick Creative Commons License 2000.01.10 0 0 152
Írtam nektek egy jó hosszú hozzászólást.

Először is: bocsánatot kérek a "nyegle" stílusomért. Nem értek én a lányokhoz ;-). De komolyan.
Szóval nem leszek ilyen többet.
De azért egy dolog: szerintem ti nem a nyegle stíluson akadtatok ki, hanem azon, hogy valaki kritizált titeket, és azt, amit szerettek. Ez pedig (a kritizálás) manapság nem divat. Hanem csak egymás dícsérgetése. Pl. az "aztatat" szó. Nézzük csak, ha egy dícsérő, hízelgő poénkodásban lett volna, akkor senki se szólt volna érte. Tehát nem a szavakkal, hanem a kritikával van a bajotok.
Most ezen is megsértődhettek, de szerintem igaz. (Tényleg gondolkodjatok el ezen, mégha sikerült is 3 hozzászólással megútáltatnom magamat. Hiába, a lányok érzékenyek... én meg néha bunkó vagyok, elismerem.)
Oké, akkor Csillagkapu: viszonyítás kérdése az egész. Oltári primitív története van, iszonyúan erőltetetten játszanak, a poénok is nagy nullák. Gyk. olyan, mint egy x családsorozat, csak sci-fi köntösbe bújtatva. Vagy még rosszabb.
Kevin Costner: nem mondtam sehol, hogy csúcs színész, hanem azt írtam, hogy sok filmjében társrendező, szerző, és ezek a filmek nagyon jó, mély mondanivalóval rendelkeznek. Ebből következtetek az ő jellemére, személyiségére (persze talán tévedek). De ez alapján ő egy jó fej.
Spielberg: az egyik legjobb fej a sztárok között. Persze, ő sem csak komoly filmeket csinál. Nem mondom azt, hogy mindenki csak komoly filmeket csináljon! De azt ne mesélje senki be nekem, hogy pl. a Schindler vagy a Ryan, vagy a nagy kedvencem, a Nap birodalma (nagyon rulez!!!) showbiz alkotások.
Meg jóképű is, bár a mai diszkókultúrában az a fajta szakáll égés. (Hehe, nekem is olyan volt meg lesz is.)
Egyébként is az említett kétes értékű sorozatokat nem is szabadna egy lapon említeni ezekkel az emberekkel.
Filmhosszokról meg ne vitázzunk. Én kifejezetten szeretem a hosszú filmeket, persze csak ha jók. Magyarul a hossz nem befolyásol a döntésben.
Oneill írta: "A Csillagkapu alkotóinak igenis van mondanivalójuk, nem véletlen, hogy sorozatot készítettek a filmből..."
Nézd, mégegyszer mondom, talán kemény lesz: primitív, hatásvadász, gyerekes nulla a története. Ha jó sci-fit akarsz olvasni, melegen ajánlom: Ray Bradbury, Ph. K. Dick írásait, esetleg ha bírod a keményebb dolgokat, akkor Orwell 1984-ét és Huxley Szép új világát. Ezeknek van mondanivalójuk, a Csillagkapunak meg egyszerűen nincs.
Ja, az említett írók nem mai sikergyerekek, ha jól tudom már egyikük sem él. Ők az ún. klasszikus sci-fi nagyjai (mások mellett, de ők a kedvenceim).
Ha még ajánlhatok: Bradbury-től a Fahrenheit 451 c. kisregényt. Aztán jöhetsz érvelni a Csk. mellett (igen, ez provokáció volt).
(Figyelmeztetés: eme művek elolvasása azt a veszélyt hordozza, hogy az embernek igencsak megváltozhat a világról alkotott képe, talán még esetleg sírni is fog olvasás közben, sőt extrém esetekben mérges is lehet, végső esetben pedig idealistává válhat az olvasó.)

Oneill Creative Commons License 2000.01.10 0 0 151
endi, ha ez a vita csak kettőnk magánszáma is, én akkor is mélységesen felháborodom a nyegle, pökhendi stílusodon. A vélemény szent dolog és elmondani mindenkinek joga is van. De ha az előző hozzászólásomat olvastad volna, akkor láttál volna érveket is a Csillagkapu mellett. Te viszont csak pockkondiázni tudsz, megvetni mindent és mindenkit, aki nem ért veled egyet, ja és gyönyörűen ragzani a magyart. Nem vagy nagymenő az aztatat szeressük dologgal.
A jó munkához idő kell, de nem a végtermék élvezetéhez, hanem az elkészítéséhez. Akkor is azt mondom, Costner mondanivalója belefért volna másfél órába is bőségesen.
A Csillagkapu alkotóinak igenis van mondanivalójuk, nem véletlen, hogy sorozatot készítettek a filmből. Csak persze oda is kell rá figyelni, nem lilagőzbe burkolózni.
Egyébként szidd nyugodtana Xenát is, az még nem szerepelt úgysem a férfisztár topicban.
Előzmény: Törölt nick (148)
nori Creative Commons License 2000.01.10 0 0 150
Kedves endi
Egészen elképesztesz! Már kezdtem elszégyellni magam, hogy milyen alantas dolgokkal foglalkozom, és azt vártam, hogy fejünkhöz vágod, miért nem Kusturicát vagy Altmant nézünk! Nade Kevin Kostner? Állítom, több színészi tehetség van az általad mélyen megvetett Szívtipró gimi néhány gyerekszínészében (pl. Riverst alakító Scott Major)! Mellesleg Spielberg is az általad megvetett showbuiseness része! Ha jobban megnéznéd a topikot, itt Tim Robbinstól kezdve Robert de Niroig egészen sok kíváló színészt emlegetünk.
Apropó, Cserhalmi György volt már?
Előzmény: Törölt nick (148)
meeko Creative Commons License 2000.01.10 0 0 149
Szerintem Antonio Banderas a Desperadoban lekörözhetetlen volt.
Törölt nick Creative Commons License 2000.01.09 0 0 148
Kedves Oneill!
Érveljek a Csillagkapu ellen? De most komolyan! Vagy jöhet a Széna is (Xena). Válassz!
Ezt nem gúnyolódásképpen mondom!!! ;-)
És ne "álljon ki" mindenki amellett, amit szeret, hanem vizsgálja meg, hogy az tényleg értékes-e, és érveljen.
A filmeknek számomra nem a jóképű xy a vonzereje, hanem más. Még egy szórakoztató filmnek sem...
Kevin Costner meg csináljon csak jó hosszú filmeket, aztatat szeressük. Komoly témához hosszú idő kell. Rulez! KC rulez!
A Csillagkapu meg egy piRMitív kis semmi. (Ez nem az érvelés volt, hanem vélemény.) Showbiznisz, iszonyat.
Lalalala.
Oneill Creative Commons License 2000.01.09 0 0 147
endi, igenis megvédem a Csillagkaput, ha már pocskondiázni merészeled - rajta, álljon ki
mindenki a saját kedvence és véleménye mellett! - és ne ítélj, hogy ne ítéltessél. Ha láttál
volna belőle egy részt is, akkor nem mondanád, hogy nem intelligens, tehetséges okos fejek
készítik. A filmeknek és a sorozatoknak az egyik fő vonzereje épp a jóképű főhős. Ha az nem
csak buta izomagy, az már az ő szerencséje, meg a nézőé, aki egy vonzó embert ismer meg
a szerepén keresztül. Kevin Costner is jó fej, de attól még, hogy rendez is, még nem lesz
okosabb, lévén rendezői koncepciót és pláne vágást is kellett volna tanulnia, nemcsak
négyórás filmeket készíteni extra ülőgumókkal rendelkező nézőinek.
Előzmény: Törölt nick (146)
Törölt nick Creative Commons License 2000.01.09 0 0 146
Ja, igen. A Csillagkápu, Veszetthelyzet, meg az Agytipró gimi... hát igen, ha jobban belegondolok, tényleg vannak jó sorozatok is. :-(
Jaj, meg az IQ. Hát szerintem nem csak az IQ számít (azaz nem csak az intelligencia). Főleg nem egy kis teszt alapján megállapítva. A világ bonyolultabb, mintsem egy pár oldalas teszttel meg lehetne állapítani egy ember IQ-ját.
De amúgy igenis lehet fogalmunk egy sztár értelmi szintjéről. Sok színész van pl. akik rendeznek, írnak is, és ilyenkor átfogóbb képet lehet látni jellemükről. Pl. van az a Kevin Costner (most ő jutott eszembe), az utóbbi időben láttam tőle 3-4 filmet, és mindegyikből látszott, hogy jó fej, okos, becsületes, kissé idealisra (rulez!). Ez szeressük. De lehetne másokat is mondani persze. Ott van pl. Spielberg, hát az egy nagyon okos fej!!! Nem is Agytipró gimiket meg forgat...
És még csak az ismertebbeket írtam, sok van, akik nem ismertek. De itt most sztárokról van szó.

Kedves VadalmaX!
Kit útálok én??? A nyavajgó lányokat? Miért útálnám őket? Ne mondj már ilyeneket, nagyon nem szeretem. A többi stimmel, csak nem vagyok sztár :-)))).

Sharon Stone-t meg ne bántsd, mert 145-ös IQ-ja van. Vagy irigykedsz?

VadalmaX Creative Commons License 2000.01.09 0 0 145
szerintem meg az endi a leghejesebb férfisztár, és nem is hüje, lyól utállya a nyavajgó jányokat, ráadásul festis, tudjátok, mint a lyárvány,

egyébként bocsi, de ha Sharon Stone IQ-ja 145-ös, akkor miért a cicijével szerzett magának szerepeket? behódolt a férfi-domináns Hollywoodnak?
komolyan kérdezem lányok, ez nem provokáció :-)

Előzmény: Törölt nick (141)
sylvie Creative Commons License 2000.01.09 0 0 144
Szia endi!
Jelentem, nő vagyok, s rendkívül büszke arra, hogy az életemből csaknem teljesen kimaradtak a sorozatok (mármint a brazilok, meg a Dallas-félék). Két gyengém van, a Csillagkapu, meg a Vészhelyzet, ja és a Szívtipró gimi volt, amíg egy Rivers nevű úriember el nem tűnt belőle... (amint az a korábbiakból már kiderült). Ennek ellenére senkit nem tartok csökkent értelműnek, amiért ilyesmit néz. Kikapcsolódásként, figyelemelterelésre valószínűleg tökéletesen megfelel. Abban, hogy ebben a topicban megtárgyaljuk, milyen csillagszemei vannak Kim Rossi Stuartnak, vagy éppen az Ethan Hawke, esetleg Antonio Banderas által nyújtott esztétikai élményt vitatjuk meg, szerintem semmi kivetnivaló nincs. (Utóbbi egyébként gyönyörűen szavalta el József Attilától a Tiszta szívvel-t Friderikusz műsorában, amit egyébként szintén nem szoktam nézni, direkt ezt a részt vette fel egy ismerősöm, hogy megmutathassa.)
Ezeknek a színészeknek az értelmi színvonaláról valóban bajos lenne vitát nyitni, mivel nemigen lehet róla fogalmunk. Marad a játékuk, illetve az előbb említett esztétikai élmény. Beleolvastam a színésznőkről szóló topicba is, és az jutott eszembe: vajon Sharon Stone 145-ös IQ-jával vajon mit szólna ANNAK az értelmi szintjéhez. Szóval ennyit a kislibákról...
Egyébként örülök neki, hogy provokálsz minket. Legalább kifejthetem a véleményemet.
És hogy ne legyek teljesen OFF: igaz, hogy szintén nem színész, de mit szóltok Fajkusz Csabához? Mindig ő volt a gyengém...
Előzmény: Törölt nick (143)
Törölt nick Creative Commons License 2000.01.09 0 0 143
HAJAJ! A legutóbbi hozzászólásom nem ide való!!! Ezer bocs kislibák! :-)

Különben is, azért akadtam ki, mert itt, a kultúra részlegben van ez a topic.
Ja, meg ahogy olvasgatok... ilyen-olyan sorozatok, brazil sorozatok... jájj! Az ám! Kultúra!!!

Törölt nick Creative Commons License 2000.01.09 0 0 142
Most van időm, úgyhogy írok még pár dolgot.
Akrillal én is festek. Jó, hogy szép tiszta színei vannak. Kellemes dolgozni vele. Lehet könnyen rajzos dolgokat is csinálni.
Valaki azt mondta egyébként az olajfestésre, hogy olyan, mintha sárral festene az ember. Hát, van benne valami... Ha részletes dolgokat akarsz csinálni, akkor ecsetkezelést kell tanulnod.
Az senkit se törjön le, ha béna képeket csinál. Át lehet festeni :-).
De itt ügye az olajfestés a téma.
Fontos, hogy vagy rongy legyen a közelben. Meg valami üveglap, amire kinyomod a festéket, esetleg kicsit kevergetsz. Jó tudni olajnál, hogy a sötét színek nem ütik agyon a világosakat és fordítva (egymásra kenve, úgy értem). A mennyiség, ami el tudja nyomni a másikat. De ha sokat kenegetsz, akkor összekeverednek, és olajra jellemző "piszkos" szín jön létre. Ettől óvakodj, nagyon csúnya.

Egy kis történet. Egy ismerősömtől elhoztunk egy régi képet felújítani. Nem rossz kép, sötét falusi ház, egy pár sétál hazafelé az estében. Valaki meglátta, azt mondja: jaj, micsoda kép, fél óra alatt csinálok ilyet. Hát... a bátyámmal persze tudtuk, hogy az ilyen képeket a legnehezebb megfesteni. Elég csak egy elrontott szín, aztán halott lesz az egész (pl. az ég, felhők).

Ja, még egy: először csendélettel próbálkozz. Tájkép sokkal nehezebb. Legalábbis nekem.

Törölt nick Creative Commons License 2000.01.08 0 0 141
Na, egy hozzászólás alapján ne tessék ítélni.
De egyébként várnék egy ilyen hozzászólást (lánytól!): "Igazad van, endi, az emberek többsége buta."
Különben is, mint írtam, provokáció volt. Jól ráharaptatok.
CSIP-CSIP, nyavajgáson kívül egyéb...? (Ez is provokáció!)
:-)
Oneill Creative Commons License 2000.01.08 0 0 140
endi,

hiába, a stílus maga az ember. Neked ilyen szöveggel vonzó valaki? Szerintem a vonzósághoz hozzátartozik az intelligencia, a műveltség és a kultúráltság is, ami belőled maximálisan hiányzik.

Előzmény: Törölt nick (138)
SunshineSally Creative Commons License 2000.01.08 0 0 139
endi baby,
honnan a francból tuggyuk, hogy ki a legokosabb??? Szerinted ismerjük őket? Csak arról tudunk nyilatkozni, amit látunk.
(Abban biztos vagyok, hogy egy csomó női sztár lekörözne téged okosság dolgában.)
A stílusod lehengerlő.
Előzmény: Törölt nick (138)
Törölt nick Creative Commons License 2000.01.08 0 0 138
Na most majd kiburul a bili!

Ahogy nézem, amint a férfiak, a lányok nagyrésze is eléggé szűklátókörű, primitív ember. Magyarul az emberiség nagy része buta és primitív. (Igen, ez provokáció volt. ;-)

Kislibák:
Csip-csip. Ja, a háta de szexi volt, ó, az arca milyen szép, jaj, hát láttam csip-csip egyik filmben milyen izmos hú, csip-CSIP-CSIP!!!
Férfi verzió, nehogy nőgyűlölőnek nézzetek:
B*meg, mekkora mellei vannak, meg a s*gge is... k*rva jó p*csa az biztos.
Kultúráltabban: Jó kis nő, szép alakja van, az arca is szép, jó megk*félném.

Undorodom a világtól. Nem csoda, hogy olyan topicot senki se nyit, hogy a "legokosabb férfisztár", meg a "legokosabb női sztár" (mondjuk ez utóbbi nem csoda). (Persze ez megint provokáció volt kislibák!)

Lehet lehápogni engem!

endi, az őrült idealista hülye

evica Creative Commons License 2000.01.08 0 0 137
sorsha
Neztem bizony. Ahitattal neztuk az autot, ami beszel, es sofor nelkul is megy.
A szomszedba ment az egesz utca delutan Knight Ridert nezni. :)
Anyukam akkoriban Falcon Crest es Dinasty rajongo volt, es Lorenzo Lamas volt a kedvence.
Oneill Creative Commons License 2000.01.08 0 0 136
Válaszom a sorozatoknál, ugyanis az Első/második csókban nem találok számomra egyetlen vonzó pasit sem, aki miatt hajlandó lennék végigülni kétszer naponta és folyamatosan már ősidők óta.
Viszont, hogy a Te szavaddal éljek:MacGyver forever!
Előzmény: paulinamartinez (134)
paulinamartinez Creative Commons License 2000.01.07 0 0 135
Bocsi! Az előzőt nem ide kellet volna írni. egy kicsit eltévedtem....remélem megbocsátotok.
Különben ide is lehet vonatkoztatni, mert Fernando Colunga igen vonzó egyéniség......
még egyszer bocs.
pm
paulinamartinez Creative Commons License 2000.01.07 0 0 134
Kedves Oneill!
Szerinted miért ciki az első és második csók? A legjobb....:))))))
Egyébként megmondaná nelem valaki, hogy ki is az a Rock Voasine (?), és milyen zenét játszik? Bár el tudom képzelni.....
A farm ahol élünk is király. Főleg, ahogy ma a nőnek sikerült 50 perc alatt tehebe esnie, és még arra is volt ideje, hogy megszüljön.
De most komolyan: Paula és Paulina forever!!!
Egyébként, ha valaki szereti a dél-amerikai szappanoperákat, akkor annak figyelmébe ajánlom a jövő csütörtöki (?) Frei-dossziét az RTL Klub-on. Ott minden lesz a sorozatok kulisszatitkairól, szereplőkről, stb. Jó szórakozást!!!
pm
Előzmény: Oneill (131)
Sorsha Creative Commons License 2000.01.07 0 0 133
Oneill,
akkor a sorozatoknál a válaszom!
Előzmény: Oneill (131)
Nyomkereső Creative Commons License 2000.01.07 0 0 132
Én, pasi lévén, nem izgulok férfisztárokra, de a nőm Ethan Hawke-ra esküszik.
Oneill Creative Commons License 2000.01.07 0 0 131
Kedves Sorsha

Bocs, ha off topic leszek, majd a kérdést felvetem a sorozatok között is.
vajon szerinted miért ciki az, ha valaki nézi/nézte a Knight Ridert? Én történetesen néztem, de nem az ORF-en - nincs ORF-em - de anno a békeidőkben a hazai MTV-n még 1991-93-ban. És mit ciki nézni mostanában? Ciki például a Mission Impossible, a Quantum Leap és a MacGyver is? Ciki a Csillagkapu és a Végtelen határok?
Mert uncsi már a Szívtipró gimi és a hasonlók. A legcikibb szerintem az első/második stb csók az RTL klubon.

Előzmény: Sorsha (129)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!