Keresés

Részletes keresés

aliszultan Creative Commons License 2004.12.02 0 0 791
Mit dugtál fel ?
Előzmény: Attis_S (789)
TTAMAS Creative Commons License 2004.12.02 0 0 790
A tusfürdő nagyon nem belső használatra való. "Kicsit" irritált lehet tőle a nyálkahártyád. :((
Előzmény: Attis_S (789)
Attis_S Creative Commons License 2004.12.02 0 0 789
annyira azért csak síkosít, hogy "simán"  menjen minden. de miért fáj a hátsóm?? így legközelebb inkább nem próbálkozok.
Előzmény: aliszultan (788)


aliszultan Creative Commons License 2004.12.02 0 0 788
"tusfürdőt használtam síkosítónak jobb híján" Na itt a hiba ! Ínyencek anál síkosítót használnak, de megfelelő lehet a zsírosabb kéz- vagy testápoló is !
Előzmény: Attis_S (787)
Attis_S Creative Commons License 2004.12.02 0 0 787

Hali!

 

Köszi a tippeket, megfogadom. Kirpóbáltam végre a dolgot a masszázzsal, tusfürdőt használtam síkosítónak jobb híján. Meg is találtam azt a kis diócskát, de nemigazán sikerült elmennem csak ettől. De ami zavar, hogy tegnap este óta igencsak fáj a hátsóm, nemtom miért. ez az elején normális? nem erőltettem az ujjamat befelé, akkor nem is volt semmi, nem fájt,csak utána kb. 1-2 órával jelentkezett ez a kellemetlen érzés.....:-(

 

AT.

nfsu2 Creative Commons License 2004.12.02 0 0 786

nyúlon túl

 

Ali oldalán megtalálod a választ merre keresd a prosztatát! Amúgy ujjal is kitapogatható akár saját magadnak.

 

 

nfsu2

A_nyúlon_túl Creative Commons License 2004.12.02 0 0 785
Uraim!

Örülnék, ha valaki hasznos tanáccsal segítene: hónapok óta próbálom a prosztatamasszázst, pláne így elérni az orgazmust, ám azonkvül, hogy megéreztem, milyen lehet egy kesztyűbábnak, semmi eredmény. Merre keressük? Mit tegyünk?

Segítsetek!

Köszi!
peternagy99 Creative Commons License 2004.12.01 0 0 784
Ha lenne lány, aki bevezetne ebbe a témába, kérem írjon!
Törölt nick Creative Commons License 2004.12.01 0 0 783
Látom zajlik az élet. :-)
Több barátommal is beszélgettem erről a témáról és érdekes, hogy sokuk análérzékeny, de mégsem meri kipróbálni az ilyen vagy ehhez hasonló dolgokat. Undorítónak találják, sőt azt hiszik, hogy a melegség jele. Én már elhiszem, hogy vannak férfiak, akik csak análérzékenyek és ezért akarják ezt a formáját a szeretkezésnek. :-)
aliszultan Creative Commons License 2004.12.01 0 0 782
763-as hozzászólásban lévő linkre klikk ! Belépés után a képek alatt mindenre választ kapsz ! Kérdésedre röviden : ajánlott anál zuhanyt venni action előtt és akkor nem lesz meglepi ! :)
Előzmény: Attis_S (780)
nfsu2 Creative Commons License 2004.12.01 0 0 781

Először is ha már megborotválkozol azon a területen, akkor már sokkal higiénikusabb is lesz(el). Wc-zés után is tapasztalhatod, hogy mennyivel tisztább vagy úgy.

 

Másodszor nem árt előtte elmenni wc-re, esetleg ha nem megy akkor kis beöntéssel segíteni a dolgon. Utána persze nem árt megmosakodni : )

Kész!

 

Én egyebet nem tudok javasolni!

 

 

nfsu2

Előzmény: Attis_S (780)
Attis_S Creative Commons License 2004.12.01 0 0 780

Sziasztok!

 

Még csak ismerkedek a témával, így pl. az foglalkoztat, hogy (végül is mind1 h lánynak vagy fiúnak csinálják) a végbélben nem marad egy kis maradék, vagy hogy lehet azt "kiküszöbölni", mert elég kellemetlen lehet ha onnan olyankor jut ki vmi, mikor nem kéne. Várom a tippeket, köszi

 

Att.

nfsu2 Creative Commons License 2004.11.30 0 0 779

 

jadenyul

 

És mi a szexi például abban, mikor beleélvezel a barátnőd szájába?

Ennek lelki vonatkozásaival tisztában vagy?

 

Amúgy nem hiszem, hogy a "lány dug fiút" lelki vonatkozásai lennének.

Egyszerűen csak annyi, hogy vannak olyanok akiknek a prosztatája sokkal érzékenyebb és jól esik nekik ez a fajta masszirozás.

 

Szerintem sokan nem is tudják mit hagynak ki.

 

Itt amúgy arról van szó, hogy kellemes az is ha a barátnőnk a kezével, illetve vibrátorral csinálja, de még kellemesebb ha egy felcsatolhatóval.

Valahogy úgy intenzívebb a hatás és nem egy utolsó szempont az,mikor a barátnőd finom combjai hozzád simulnak és kezével simogat.

 

Nekem ma sikerült rávennem a barátnőmet a kipróbálásra, igaz nem volt egy egyszerű menet! : )

elején nagyon elitélte a dolgot és kijelentette, hogy ő már pedig ilyet nem fog!

Azt is felajánlotta, hogy vigyem el a cuccost egy prostihoz és próbáljam ki vele! : )

Végül ami meggyőzte az azt hiszem az lehetett, hogy elmeséltem neki, hogy a nők 60-70%-a (egy felmérésben láttam) kipróbálná a szerepcserét : )

Szerintem ez az ami őt is megfogta, meg aztán tudta, hogy én mennyire ki szeretném próbálni.

Hihetetlen nagy buli volt! Igaz,hogy öt perc se volt, de frenetikus volt.

Neki még annyira nem tetszett a dolog, de szerintem idővel neki is fog.

 

Megígérte, hogy máskor is fogjuk is csinálni ha szeretném, ez pedig már szerintem jó jel! : ))))))))))

Nekem nagyon érzékeny a prosztatám és nagyon szeretem ezt a fajta masszirozást.

 

Jadenyul! Egyszer próbáld ki és meglátod,mikor elélvezel utána teljesen más érzés lesz! Nekem határozottan kitisztul utána a fejem és egy nagyon kellemes érzés tölt el! (ez szeretkezés után nem ennyire intenzív)

De ezt az érzést, szerintem a többiek is megerősíthetik, akik már kipróbálták!

 

Sőt!

Nem bírnád ki, hogy ne nyúlj magadhoz!

Én az első percben talán kibírtam, de aztán annyira jól esett az egész, hogy muszáj volt! Végül öt perc se telt bele és vége! : )

Talán azért is mert már nagyon ki akartam próbálni, meg aztán nagyon intenzíven hatott rám!

Én mindenkinek csak ajánlani tudom!

 

 

nfsu2

Előzmény: jadenyul (778)
jadenyul Creative Commons License 2004.11.30 0 0 778
Jajaj, dehogy akarok én itt provokálni vagy ilyenek :o) Nem olvastam az egész topicot, csak bele-bele olvasgatok, mint még több másikba is, és ezért kérdeztem ezeket, de most kaptam egy átfogó tájékoztatást :o) Nem akarom én ezt a homo-dolgot forszírozni, csak érdekelt a dolog lélektana, és ennyi. Mert a fiziológiáját (prosztatamasszázs) azt értem, de a lelki vonatkozásokkal szeretnék tisztában lenni, tehát az érdekel, hogy mi a szexi a dologban lelkileg, nem fizikálisan...
Előzmény: aliszultan (775)
biszexsrac100 Creative Commons License 2004.11.30 0 0 777

Az a legnagyobb baj, hogy ha valaki próbál újat mondani vagy csinálni akkor az már azonnal perverz vagy ebben az esetben homoszexszuális. Tegyük fel aki engedi , hogy a szexuális fantáziája kicsit szabadabb legyen akkor az már túllépi a normalitás határait?

Miért? Kérdezem én.

Valakinek már az is perverzió ha meztelen női testet lát nappal.

Mindenkinek egyénileg kell eldöntenie mi az ami izgatja és meddig megy el .

Valaki csak fantáziálgat de nem valósítja meg azt. Attól még éli a mások által normálisnak mondott életét.

A tolerancia hiányzik az emberekből, főleg M.o.-on.

De ezen el lehetne beszélgetni oldalakon át.

szerintem ezért van ilyen sok pszihológiai eset, mert nem tudják az emberek feldolgozni a saját gondolataikat, hanem csak meg akarnak felelni a társadalmi szabályoknak. Na ennyi, már kellett ez a pár mondat mert unom és csodálkozom néhány emberen aki ide ír.

Én meg élem tovább a kis "perverz" életem és boldog vagyok a kapcsolatomban.

nfsu2 Creative Commons License 2004.11.30 0 0 776

 

Én inkább úgy vagyok vele, hogy kitombolom magam ilyen téren is, amíg fiatal vagyok, így legalább kipróbáltam azt ami izgatott.

 

Nem érzem magam emiatt sem melegnek, sem betegnek!

Inkább az egészséges kiváncsiság vezérel, de ez szerintem csak jó!

Amiatt, hogy a barátnőmmel kipróbálnám a szex ezen módját is, attól még nem érzem úgy, hogy férfival is kipróbálnám, sőt, elhánynám magam, ha hozzá kéne érnem egy velem azonos neműhöz.

 

Szóval ennyit a melegség témáról!

 

 

nfsu2

aliszultan Creative Commons License 2004.11.30 0 0 775
A buzis téma már megbeszélésre került ! Olvass vissza ! A többi kérdésed is elég fársztó ! Gondolkodj ! Aki nem homokos, vagy biszex az csak nővel tudja csak elképzelni a szexet ! Eddig világos ?! A felcstolható műbrokik nagyrésze valóban f@sz formájú, ez elsősorban a gyártón múlik + a kereskedőn. Freud péniszirígység elmélete alapján általában a nők kipróbálnák, milyen ha van péniszük. Miért pont oda csatolják fel a csajok ? Mert ott van a legjobb helyen ! Nézz + 1 leszbi strapon videót ! Legalább 1X próbáld ki a prosztatamasszázst a barátnőddel, vagy ha szégyenled előtte eme vágyadat, akkor 1edül ! :)))
Előzmény: jadenyul (774)
jadenyul Creative Commons License 2004.11.29 0 0 774
:o)) Erre a válaszra számítottam! ;o) kérdésem viszont az, hogy miért jobb egy műbroki, mint egy igazi, ha már brokiról van szó? :o) tényleg nem szemétkedésből kérdezem, de mégis: egy műanyagizét felnyomnak az embernek... hmmm... nem próbáltam, de nem lehet annyira kúl! Én már annak a látványától rosszul vagyok, ha valaki egy teljesen "normál" szerelmeskedéshez gumit használ, mert az már nem olyan. a tapintásérzék nagy része el is tűnik vele, és nedvességet sem érzel gumival, bár sohasem próbáltam, mindig viszolyogtam tőle. (ja, baknyúl vagyok, és teljesen heteró, de nem homofób, viszont nem értek egyet vele, és nincs rá késztetésem ;o) Szerintetek a topic témájában nem rejlik némi látens ... (nem merem kimondani :o) na mégis: némi látens homoszexualitás? Merthogy azért egy nőnek mégsincs farkas, és ha mégis, akkor az vagy álnő valódi farokkal, vagy valódi nő álfarokkal. mármost a kérdés az, hogy ebből a kombóból kinek mi kell jobban: a farok, vagy a nő? Mert ha a farok, akkor - azonos esztétikai érték mellett - jobban jár a shemalelel, ha viszont a nő, akkor miért kell neki farokemulátor? vagy ha kell, akkor miért farokalakú, és miért nem jó pl. szivaralakú vagy rakétaalakú, és miért muszáj, hogy a csaj oda csatolja fel, ahol a fiúk a farkukat hordják, és miért nem jó pl. a lány hóna alatt? :o) Mielőtt topicrombolásért ledorongoltok, közlöm, hogy aránylag gyakorta olvasom a topicot, tehát nagyjából képben vagyok, de ezekről nem olvastam hozzászólást vagy csak nem vettem észre. Ezek tényleg érdekelnek, és nem cicózásból írtam ám, szóval választ várok! :o) Köszi! üdv.: jadenyul
Előzmény: aliszultan (769)
nfsu2 Creative Commons License 2004.11.29 0 0 773

 

Na, itt az idő, hogy velem is bővüljön a tábor : )

 

Sajnos barátnőmnek még felcsatolhatója nincsen, de vibrivel masszírozott már. Az überjó volt!!! Bánhatja aki még nem próbálta ki.

 

Viszont, hogy tudnám rá venni a barátnőmet, hogy próbáljuk ki felcsatolhatóval is?

Én már pedzegettem neki, de nem szeretné!

 

Ti mit javasoltok?

 

 

 

Amúgy a Ali, az oldalad tuti, csak jó lenne fríssiteni : ))

 

A fakin.ca-n is ott vagyok, levadásztam jó pár filmet, thx!

 

 

nfsu2

aliszultan Creative Commons License 2004.11.29 0 0 772
Bocs, de volt több érdeklődő és pont a te leved maradt válasznélkül ! Ezek nekem is meg vannak !
Előzmény: fluoride (771)
fluoride Creative Commons License 2004.11.28 0 0 771
na mivan maharadzsa? nemkell film? :))
Előzmény: aliszultan (770)
aliszultan Creative Commons License 2004.11.28 0 0 770
javítva : Akármennyire
Előzmény: aliszultan (769)
aliszultan Creative Commons License 2004.11.28 0 0 769
Akármenyire is nőies shemale, az attól még férfi valódi farokkal ! Én nem kívánom ! Maradok a műbrokinál csajjal a végén ! :-)))
Előzmény: jadenyul (766)
jadenyul Creative Commons License 2004.11.27 0 0 768
Nem sikerült, pedig mindent jól csináltam, na mindegy...[image1]
Előzmény: jadenyul (767)
jadenyul Creative Commons License 2004.11.27 0 0 767
itt van kép, ha sikerült :o)))
Előzmény: jadenyul (766)
jadenyul Creative Commons License 2004.11.27 0 0 766
Nemtom, de nem jobb egy nőies shemale igazival, mint egy igazi csaj művel? :o)) Én még nem próbáltam, csak kérdezem ;o))
aliszultan Creative Commons License 2004.11.27 0 0 765
Még mindig akad kíváncsi klikkelő ! 26158 !
Előzmény: aliszultan (763)
sprikk1 Creative Commons License 2004.11.25 0 0 764

Persze, hogy nem keverem össze a dolgokat nálam a nadrág csak néha(havonta 1-szer kétszer) ö is élveztet onnan és akkor bírja vagy jó fél órán keresztül mert közben vagy 3-4-szer elmegy . Csak ezért kérdeztem a dolgot!

 

Előzmény: iskolatej (740)
aliszultan Creative Commons License 2004.11.25 0 0 763

Lb@szott link ! :))) Helyesen : Lány dug fiút 24083 !

Előzmény: iskolatej (762)
iskolatej Creative Commons License 2004.11.25 0 0 762
mijez?
Előzmény: aliszultan (761)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!