Keresés

Részletes keresés

delenn Creative Commons License 2000.06.19 0 0 18
Sziasztok!

Örülök az új fórumnak. Szerintem előnyös lenne, ha az RTL Klub leadná a Babylon 5 filmeket, hisz van amelyik pilot filmnek is felfogható.

Detti

András5 Creative Commons License 2000.06.19 0 0 17
Köszi Mr.Zool :))
Előzmény: mrzool (16)
mrzool Creative Commons License 2000.06.18 0 0 16
Udv!

Sheridan elnokke valasztasarol semmit sem tudok, mert meg nem lattam vegig a sorozatot... Es remelem nem is akar senki sem spoilerezni.

A mostani B5 foszereplok kozul ha jol emlexem senki sincs a Crusade foszereploi kozott, de valoszinuleg vannak/lesznek vendegszereplok, ebben nem vagyok biztos.

>Ide már én se fogok HTML-ni :)

Orulok neki...:)))

A centauri 2 szivrol: trekben pl. a klingonoknak majdnem minden letfontossagu szervbol 2 van, ha esetleg valamelyiket serules erne, akkor a masik atvenne a szerepet. Valoszinuleg itt is ugyenez lesz a magyarazat...:)

Előzmény: András5 (14)
András5 Creative Commons License 2000.06.18 0 0 15
Miért kell egy centaurinak két szív, mert hogy egy zsiráfnak két szív kell azt megértem, de egy kb. 180-190 cm-es élőlénynek minek?
András5 Creative Commons License 2000.06.18 0 0 14
Sheridant mikor valásztják elnökké és minek az elnöke lesz, a Föld DÓMÉ?
A Crusaderben a B5-ből melyik szereplők lesznek megtalálhatók?

Ave's András
Ide már én se fogok HTML-ni :)

sheridan Creative Commons License 2000.06.18 0 0 13
Mrzool:
Akkor egyetértünk. A többi szál azért pangott, mert felkészülés volt a döntő ütközetre. Gondolom - mert még nem láttam az elkövetkező részeket - erre a csatára egy külön részt szántak a szerzők.
J.S.
Előzmény: mrzool (12)
mrzool Creative Commons License 2000.06.18 0 0 12
Sheridan, felreertettel, nekem nem narn-centauri dolgokkal volt gondom, hanem azzal, hogy kicsit tulsulyt kapott ebben az epizodban a tobbi cselekmenyszal hatterbeszoritasa mellett. Sot! Kifejezetten tetszett a mondanivaloja. Vir, Londo es G'Kar pedig hatalmasat alakitott.
Előzmény: sheridan (11)
sheridan Creative Commons License 2000.06.18 0 0 11
Mrzool:
A legutóbbi részből és a narn-kentauri ellentétből viszont kiderült, hogy a fizikai erőszakon, és csupán katonai fensőbbségen alapuló társadalom is könnyen futhat zsákutcába. A végén még G'Kar sajnálta a kentauriakat, amiért megindultak a végromlás felé. És ezen nem segít, csak gyorsít az árnyak jelenléte.
J.S.
Előzmény: mrzool (10)
mrzool Creative Commons License 2000.06.18 0 0 10
Udv Valiant!

>Először bevallom nem tetszett az ötlet, hogy egy új topicot kell szemmel tartanom, de végül
> is örülök. Talán ez tényleg más lesz, mint a másik, bár a hozzászólások számát sokára
> fogjuk elérni.

Akkor jo, ha tetszik a kezdemenyezes...:)) Egyebkent a hozzaszolasszamrol csak annyit mondanek, nem arul el semmit. Inkabb legyenek tartalmas irasok!

>Ami a TV-t illeti, már rengetegszer téma volt, rengeteg helyen, úgyhogy csak a tanulságot
> irom le: A TV CSATORNÁK MAGYARORSZÁGON TESZNEK A NÉZŐRE!!!!!!!!!

Az email-ezes a kozonsegszolgalatnak nem egy rossz otlet, csak sajnos tenyleg nem mengyunk vele semmire.:(( Nekem az rtl-klubtol azutan voltak hajlandok valaszolni, hogy eloszor 1 het elteltevel, majd naponta ujra elkuldtem az eredeti levelem, csak eleirtam: "...mivel mar x napja nem kaptam valaszt levelemre, ezert ujra elkuldom..." Nos, erre mar 2 het mulva valaszoltak.:)

Akkor a Babylon 5-rol: nekem a most szombati resz is tetszett, bar kicsit szegenyesebb volt a cselekmenye mint az elozo nehanynak. Talan tulsagos sokat foglalkoztak a centauri-narn esemenyszallal.

Előzmény: Valiant (8)
alric Creative Commons License 2000.06.18 0 0 9
Szerintem e-mail küldéssel nem sokra megyünk, úgyse azok olvassák, akik a döntéseket hozzák.

Videón tudtommal csak az első szezon két része jelent meg még jó régen.

Előzmény: PEMpőce (7)
Valiant Creative Commons License 2000.06.17 0 0 8
Hye!

Először bevallom nem tetszett az ötlet, hogy egy új topicot kell szemmel tartanom, de végül is örülök. Talán ez tényleg más lesz, mint a másik, bár a hozzászólások számát sokára fogjuk elérni.

(Bizonyára sokak mocorognak most, hogy: nem is az a cél. Tudom, de én szeretem a látogatott és sok hozzászólással rendelkező topicokat. Ezért félek, hogy a kettő közül vmelyik ki fog halni.)

Straczynski nem John, hanem Joe. Egyébként még nem tűnt fel ez a monogramm dolog, érdekes.

Ami a TV-t illeti, már rengetegszer téma volt, rengeteg helyen, úgyhogy csak a tanulságot irom le: A TV CSATORNÁK MAGYARORSZÁGON TESZNEK A NÉZŐRE!!!!!!!!!

Próbálkozni persze lehet! Sőt...

PEMpőce Creative Commons License 2000.06.17 0 0 7
Sziasztok!
Már jó ideje olvasom a másik B5 topicot - onnan tévedtem :)) Delenn oldalára - és vártam, hogy valaki végre csapást változtasson. És itt van!!! Igazán üdvözlendő kezdeményezés.
RTL: esély mindig van:) Magam mondjuk picit növelném rá a százalékos arányt egy emillel. Sok kis emil sokra megy. Vagy nem? (Befolyásos ismerősöm sajna nincs a tv-nél.) Ha megvették a Crusade-t miért ne tennék ezt a B5 mozikkal?
Kérdés: Videón forgalomba kerültek Mo-n B5 moviek?
P.

sheridan Creative Commons License 2000.06.17 0 0 6
Nem tudom, feltűnt e már valakinek?
A sorozat kitalálója, forgatókönyírója, mindenese John /Michael/ Straczynski. Az első kapitányt Jeffrey Sinclair-nek hívták, a másodikat John Sheridan-nek. Mindhármuk monogramja J.S.
Véletlen lenne?
Előzmény: sheridan (5)
sheridan Creative Commons License 2000.06.17 0 0 5
Nem tartom valószínűnek, hogy a B5 filmeket leadnák, jó, ha a sorozat kitart a végéig. Bár az RTL klub mostanában ráerősített és olyan filmeket is lejátszik néha, amit nem is gondoltunk volna.
Eygébként tényleg jó egy olyan topic, ahol nem képeket nézegetünk perceken át. Arra ott vannak a különböző B5 oldalak.
Üdv:J.S.
Előzmény: mrzool (4)
mrzool Creative Commons License 2000.06.17 0 0 4
Udv alric!

Mar epp keszultem kilepni... Errol par oraja beszeltunk ircen Delenn-nel. En eleg pesszimistan allok hozza, de remenykedjunk! A baj az, hogy igazabol nem er semmit a szavunk, es nem tudunk lobbyzni a tv-csatornaknal. Ezen kene valtoztatni...

Előzmény: alric (3)
alric Creative Commons License 2000.06.17 0 0 3
Udv!

Akkor egy kerdes: szerintetek van ra esely, hogy az rtl-en leadjak a B5 movie-kat?

mrzool Creative Commons License 2000.06.17 0 0 2
Udv!

Orulok, hogy egyetertetek a kezdemenyezesemmel! Remelem hosszu eletu es latogatott topic lesz ebbol.:)))

Myrddin: spoilert en sem szeretnek latni! Az uzeneteket nyugodtan tovabbithatod a listara, bar errol szerintem inkabb a listatagokat kene megkerdezni.:))

Előzmény: Myrddin (1)
Myrddin Creative Commons License 2000.06.17 0 0 1
Ave!

Nos, először is, örülök, hogy van még egy B5 fórum... szeretném, ha itt nem nagyon lenne a spoilerrel gond, mint a másikon volt többek között. Ha a topicgazda megengedi, akkor szeretném a levlistára forwardoltatni az üzeneteket.

Másodszor pedig, várunk mindenkit sok szeretettel június 18-án, vasárnap a Magyar Babylon 5 Klub első klubtalálkozóján a Petőfi Csarnokban, délelőtt 10 órától délután 15 óráig.
A másorból:
számítógépes előadás
Making Of Babylon 5
Babylon 5 kártyajáték előadás
3. szezon történeti összefoglaló
In The BEginning - angol nyelven, magyar felirattal, a földi-minbari hárobút elmesélő film
kvízjáték, sok értékes nyereménnyel

Belépdíj: 350 Ft (klubtagoknak 250Ft)

Bye
Miyazaki Jun
Magyar Babylon 5 Klub

Delenn Creative Commons License 2000.06.17 0 0 0
Sziasztok!

>A story eleg osszetett, de egyben szorakoztato, elgondolkodtato is. Bovebben inkabb irjak le azok, akik igazan B5-fan-ek!:)>

Ok, írok akkor én is.:))

Valóban szükség van egy új B5-ös fórumra, ahol a résztvevők a B5-ről beszélgetnek és nem egymást heccelik mindenféle zenékkel, képekkel, stb.:)

Én már láttam az egész sorozatot, de szívesen beszélgetek róla még mindíg...sőt, klubot is szerveztünk.:)

Szóval....mi legyen az első B5-ös téma ezen a fórumon?:) Írjatok!:)

Valen neveben
Delenn


mrzool Creative Commons License 2000.06.16 0 0 topiknyitó
Hello!

Kosz, hogy beneztel ebbe a topicba, es mielott elkezdenel suxxolni, hogy van mar egy ilyen tema, hadd magyarazzam meg tettem: :))

A B5 topic elegge elment egy 'rossz' iranyba: flame, zenek, kepek, Andras5-felek html probai es meg sorolhatnam...:((

Egy olyan B5 topicot szeretnek, ahol ilyenek nincsenek. Egy olyat, ahol ertelmes, tartalmas hozzaszolasok vannak, termeszetesen Babylon 5 temaban, de nem zavarna, ha mas sci-fi is szoba kerulne, persze csak bizonyos korlatok kozt...

Ha teljesen laikuskent neztel ide be: eloszor is koszontelek, es gratulalok, hogy ratalaltal erre a topicra!:)

Nos, a Babylon 5 egy nagyszeru sci-fi sorozat, amely szamomra egy kellemes csalodas volt. Eleinte, mint egy atlag sci-fi kedvelo (es trekker:)) kezdtem el nezni, es _nagyon_ megfogott. Igaz, csak az rtk-klubon nezem (a Pro7-en kicsiket elobbre vannak) , es most latom eloszor. Szoval az egesz sorozatrol nem tudok velemenyt mondani, de amit eddig lattam, az tetszik.:) A story eleg osszetett, de egyben szorakoztato, elgondolkodtato is. Bovebben inkabb irjak le azok, akik igazan B5-fan-ek!:)

A Crusade-rol: szinten egy sorozat, mely a Babylon 5 folytatasa. Az rtl-klub megvette, es varhato a vetitese... Sajnos eleg hanyatott sorsu, meg nem tudni, mi is lesz a Crusade-del.:(

Bye, mr Zool

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!