Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2010.07.25 0 0 4103
most nem hordok tul melegvan hozzá! de a álltalában vékonyat télen meg valamivel vastagabat. De az esti vacsihoz az éteremben oda felveszek egy szép mintás harisnyát. egyszerü de csillám szállakal van diszitve ezért nagyon kiemeli a lábam. szinte süt rola , hogy idenézetek emberek :-)) na valahogy igy vagyok , szóval mikor mit. üdv Laura!
Előzmény: yanika (4095)
Törölt nick Creative Commons License 2010.07.25 0 0 4102
itt vagyok nem vezstem el cak nyaralok
Előzmény: yanika (4100)
sanyy01 Creative Commons License 2010.07.24 0 0 4101
Sziasztok.Nem rég találtam meg ezt a topikot.És hát rájöttem én seem vagyok egyedül a harisnya imádattal.De leirom nektek hogyan is kezdődött.Már Kisgyerek koromba is tetszett a harisnya a csajokon.De arra nem gondoltam hogy én is hordanék. Egyszer az barátnőm megkérdezte nem próbálnék e fel harisnyát mert olyan jó lábam van.Hát mondtam hogy kipróbálom szivesen ha ő szeretné.És hát felpróbáltam ő meg egyből fel is izgult a látványtól is.Szóval azóta én is hordok harisnyát.Minden fajtát.Sokszor kapok tőle ajándékba is külömböző mintásakat.Persze hozzá tangát is fel kelett próbálnom.És hát egyre több női cuccot felpróbáltatott velem.És a szeretkezésekhez szinte már követelmény a részéről.És hát nekem is nagyon bejött a dolog.Aztán kifestette a lábamon a körmöket.Ugy beizgult.....ÁÁÁ.Atz mondta utánna már érti miért izgatják a férfiakat ha szépen festett körmöket lának.És hát egyre több nőies dolgot kipóbáltat velem.Fényképeket még nem csináltunk de ha gondoljátok akkor csinálunk legközelebb és megosztom veletek.


yanika Creative Commons License 2010.07.21 0 0 4100
Laura!Merre vagy?
Töfi66 Creative Commons License 2010.07.17 0 0 4099
Csak a képekre?
Élőben nem?
Előzmény: Törölt nick (4098)
Törölt nick Creative Commons License 2010.07.17 0 0 4098
Sziasztok. Nagyon izgatóak vagytok, harisnyában. Jókat lehet, masztizni, a képekre.
yanika Creative Commons License 2010.07.17 0 0 4097
Fly 15?
Nagyon jó!
bci Creative Commons License 2010.07.15 0 0 4096
Hali
nekem is a vékony harisnyák a kedvenceim de a 15 denes Bellinda a csúcs simul láthatatlan izgató rendszeresen húzok ijet a lábaimra,vékonyabb sajnos nincs a méretemben.
yanika Creative Commons License 2010.07.15 0 0 4095
Laura!
Te milyen harisnyákat szeretsz?Mindig húzol harisnyát?
Nekem a testszínű vékonyakba vagyok most belebolondulva.Régebben a feketék voltak.
filodoro Creative Commons License 2010.07.14 0 0 4094

Sajnos már 31 éves vagyok, de volt egy nagyon kellemes élményem a harisnyaviseléssel kapcsolatban!!! Még középiskolában "Mikulás ajándékozást" tartottunk a kollégiumban. Az egyik krampusz szerepet megkaptam!! Tetőtöl talpig feketében kellett lenni. A szervező csajoktól kaptam is egy fekete lycra nacit, meg feszülős pulcsit és egy fekete harisnyát a fejemre!!! December lévén rámsóztak még egy fekete vastagabb harisnyát is a lycra naci alá, nehogy megfázzak!!! Fantasztikus érzés volt nyiltan ilyen cuccban lenni!! Kellett ám az önuralom, nehogy merevedésem legyen!!! Régebben sokat atletizáltam és volt aki megjegyezte, hogy milyen formásak a lábaim ebben a fekete naciban!!! Hmmm....!!!

Majd a kollégium vezető megkért minket, hogy a városban is kellene egyes családoknak kivinni ajándékcsomagokat és elvállalnánk e??!!! Nem tudtam nemet mondani. Számomra nagyszerű élmény volt!!!

filodoro Creative Commons License 2010.07.14 0 0 4093

Szia és szép napot mindenkinek!!!

Valóban fontos az ápoltság. A hozzászólásaimból kiderűlt, hogy Én is harisnyaimádó és harisnyaviselő vagyok!!! Most nyáron csak itthon hordok harisnyát és a kedvenceim a fényes lycrás harisnyák. a vékonyakat szeretem 8-10-15 deneseket. Imádom ahogy a lábaimon fénylik. Az ápoltságra visszatérve Én nap mint nap teszek azért, hogy a lábfejem, lábújjaim ápoltak legyenek. Lábápoló krémekkel és egyép pipere kellékekkel. Természetesen nem lakkozom!

Sajnos elég lehangoló, hogy sok leányzó eléggé elhanyagolja a lábfejét!! A bevásárló központokban szokott érni nagy csalódás, mikor... gyönyörű cicababát látok és amint közelebb érek... szemügyre veszem a lábfejét...áááááá!!! Csupa börkeményedés. Hogy lehet így ágyba bújni valakivel!!! A sarkával felsérti az ember bőrét!!!

Na mindegy, biztos sokan megszólnak, hogy ezt leírtam!!!

Előzmény: Törölt nick (4091)
Törölt nick Creative Commons License 2010.07.14 0 0 4092
Köszi ! de itt a hejea képeidnek és szivesen megnézném ha te is akarod persze egy bugyi legyen rajtad! mindig igyekez kivánatos maradni és ne látványos mert nem mindegy! godolom érted miröl beszélek
Előzmény: erotikgames (4090)
Törölt nick Creative Commons License 2010.07.14 0 0 4091

Köszönöm mindenkine, hogy ír nekem! ezutal látom még is él ez az oldal és remélem jó sokan lesznek itt. Igazán divatá válhatna, hogy pasik harisnyában vannak és akkor mindenkinek természetes lenne és könyed megkönyebülés érzete. persze én is sok izléstelen dolgot látok de nem törődöm vele aki nekem tetszik azt én is megnézem a töbin meg elapozok. Van hölgy ismerősöm nagyon izléstelenül tud öltözni és sok pasi jobban odafigyel a részletekre mint egy nő. én aztmondom fiuk nagyon fontos az ápoltság és a divat mihez mit vegyünk fel, hogy minden hejzetben kivánatosak és mégis férfi tugy maradni. pl harisnyát hordasz akkor figyelni kel a lábakra körmök ápoltak és tiszták legyenek. mert látszik és ugye gusztustalan egy harisnya alat egy gombás köröm vagy ijesmi.  Na erröl most ennyi sziasztok !

erotikgames Creative Commons License 2010.07.13 0 0 4090

Igen az enyém :) szerencsére! (ha gondolod szívesen küldök neked még 1-2 képet bizonyításképpen privát mail-re :)

 

és ha a korábbi képen Te vagy, bizony az is csinos ! nagyon is tetszetős ! (akár Te is küldhetsz magadról az erotikgames@freemail.hu -ra :)

Előzmény: Törölt nick (4089)
Törölt nick Creative Commons License 2010.07.13 0 0 4089

hát én nem itélkezem senki fölöt inkább halgatok és figyelek. de az biztos csini a lábad ha ez itt a tied. valahogy én is igy képzelem el egy fiut harisnyában. grat millió pusz

Előzmény: erotikgames (4088)
erotikgames Creative Commons License 2010.07.12 0 0 4088

Egy szép hölgy harisnyában és magassarkúban az ágyban ... hát kell ennél több ? :)

 

Én is szeretem a harisnyákat pasi létemre (a magassarkút is, de ez most nem az a topik), hihetetlen milyen gyorsan megszereti az ember azt a simogató érzést ahogy a lábon feszül ... nem nagyon lehet mihez hasonlítani ... egyszerre kellemes, néha hűsítő, máskor meg "bosszantóan" meleg ...

 

először combfixem volt, de bármennyire is szeretem, ma már több a harisnyanadrág ...

 

az h unisex az azért "túlzás" , mert a hagyományos egyszínű darabok még csakcsak, de a mintásak már nem annyira uniszex -ek :) persze ez is -mint minden- csak viszonyítás kérdése !

 

Remélem senkit nem bántok meg azzal HA egy harisnyás-cipős képet raknék be, mert vhogy új "jobban" kiadja azt amiről beszélünk: (persze kinek mi jön be :))

 

Üdv

E.games

Előzmény: Törölt nick (4076)
ÁgiLaca Creative Commons License 2010.07.12 0 0 4087
32 éves pasi létemre én is szeretem a harisnyát és hordom is na jó nem nyáron a nagy melegben. De sokszor jöttem már dolgozni benne és a párom is látta már rajtam. Ő elviseli. Mások előtt még nem buktam le. (bár én zoknizok is).
boby blackbox Creative Commons License 2010.07.12 0 0 4086
Én is gyakran hordok harisnyát, és tangát,viszont én csak a combfixet szeretem. Van is pár darab mindkettőből. Igaz én is titokban hordom,de nagyon jó érzés,hogy rajtam van és sokkal másabban érzem magam,valahogy magabiztosabbnak érzem magam,ha valamelyik is rajtam van. Tegnap este például egy piros kis tangában aludtam,de "leplezésnek" egy rövidnadrágot is felvettem. Ma reggel pedig egyet gondoltam és elővettem a fekete necc combfixemet és úgy mentem dolgozni :) Nagyon jó érzés volt. A tanga még mindig rajtam van,igaz szinte egész nap merevedésem van,de nem zavar :) :) Jó látni,hogy van(nak) olyan nő(k),akik úgy gondolkoznak,mint Te. Több kéne az ilyenből,szerintem ebben sok férfitársam egyetért velem. Ne hagyd el a topikot,maradj itt köztünk!
Előzmény: Törölt nick (4078)
gabriella28 Creative Commons License 2010.07.12 0 0 4085
Sosem hittem, hogy nem bukok le, mert harisnyához sosem veszek zoknit, de azt már észre vettem elsősorban közép és idősebb hölgyek kétszer is megnézik, hogy jől látják -e hogy harisnya van rajtam. Én is úgy vélem, hogy a harinaci uniszex, jól érzem magam benne, ezért hordom. álltalában nem hivalkodó, testszínü harikat veszek, Nőit, mert az olcsóbb és a mérete is tökéletesen jó,  jóval nagyobb a választék belöle, valamint bárhol meg lehet venni.
Előzmény: Törölt nick (4079)
gabriella28 Creative Commons License 2010.07.12 0 0 4084

Kedves Laura!

Örömmel olvasom, hogy hiányolod a harisnyakedvelő pasikat! Én is az vagyok, bugyit, tangát hordok, természetesen harisnyanadrággal, vagy nemritkán harinacit, bugyika nélkűl. ilyen szép időben egy necchari is megteszi. A harisnyatartó és combhari is nagyon bejön de nállam olyan merevedést vált ki. hogy nem igazán tudom társaságban leplezni. A napokban úgy jártam, hogy egy lábközt nyitott 15 denes harinacit vettem fel. az nem zavar ha látják,hogy hariban vagyok, de az hogy vásárlás közben áll a dákó az zavar. Több mint fél óráig tébláboltam a kocsi körül mire végre bementem egy szupermarketbe. Nem volt szerencsém mert szinte az elsö méterek után egy vásárlói kocsiba behajoló csajszira úgy beizgultam, hogy vásárlás végig kényeztetett az érzés. De fenomenálisan jó volt, és nem zavart, ha látta is valaki a domborodó vászonnadrágom. Ne hagyd el a topicot, mert így is alig vagyuk egy páran, de gondolom azért, mert nagyon sokszor itt semmi mozgás nincs.

Előzmény: Törölt nick (4079)
gabriella28 Creative Commons License 2010.07.12 0 0 4083

Szia!

Imádod vagy hordod is? Én is pasi létemre szinte gyermekkorom óta hordok tangát és harisnyát, olyannyira hari függővé válltam, hogy ha mástnem, neccet veszek fel

otthon csak egy szál harisnyanadrágot, most is egy kislyukú mikroneccben netezek.

ez így most klassz!

Előzmény: npeter79 (4082)
npeter79 Creative Commons License 2010.07.12 0 0 4082
Sziasztok!

31 éves srác vagyok. Imádom a harisnyákat és szivesen leveleznék hasonló érdeklődésű lányokkal és fiúkkal.
sivimvetesa@gmail.com
sebi ati Creative Commons License 2010.07.12 0 0 4081
Szia Laura!

Igazad van azt illetően, hogy a harisnya unisex ill mindenkié.
Bár én nem helyeslem a titkon viselést, mert így önmagát fosztja meg az illető az igazi szabadság érzésétől. És az ember legyen önmaga, ne pedig álarc mögött egy bábu akit mások mozgatnak.

üdv és szép napot.

Előzmény: Törölt nick (4079)
bigrobi77 Creative Commons License 2010.07.12 0 0 4080
Szia laura!
Igazad van én is szoktam néha titokban felvenni harisnyát és alá tuti tangát imádnivaló!! :) de még élőb én se mutattam meg senkinek.
Törölt nick Creative Commons License 2010.07.11 0 0 4079
a jó pasi harisnyát hord titokban és hiszi , h nem bukik le. De élvezi ha megtörténik és eben igazi társra talál a kedvesében . Én hiszem ez a ruhadarab mindenkié és miért ne hordaná akinek tetszik. nekem kivánatos ha  a barátom harisnyanadrágot hordana , persze nem boxer van alata hanem egy igazi szép bugyi és szörtelen , enyit áldozni kel és akkor imádni valók a fiuk is... Üdv Laura
Előzmény: sebi ati (3867)
Törölt nick Creative Commons License 2010.07.11 0 0 4078
fiuk hol vagytok ? mi történik itt csak nem elhagytátok az oldalt ? na még jó kicsit leszek pár napig de ha senki, akkor én is törlöm magam. Üdv Laura
yanika Creative Commons License 2010.07.07 0 0 4077
Te is aranyos vagy!
Előzmény: Törölt nick (4076)
Törölt nick Creative Commons License 2010.07.07 0 0 4076
Törölt nick Creative Commons License 2010.07.07 0 0 4075

jó! tetszik! fiuk szörtelenités és akkor még kivánatos is lesz. De ez csak magán vélemény amugy meg aranyosak vagytok

 

filodoro Creative Commons License 2010.06.20 0 1 4074

Ismét feketében.

 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!