A három lábú széket legnehezebb kibillenteni az egyensúlyból. Én HAJDÚ centrifuga gumibakját tettem alá M 16-os anyába be lehet tekerni ,ha jól emlékszem. A lábak nyitási szöge a régi DEKÓS koronafedeles hordóra illeszkedik. Ez jól jöhet átfejtéskor.
Majd a kések aprítanak. :D Akik jelezték akkor, azoknak akkor meg is rendeltem. Van aki már meg is kapta... Egyébként aliexpressen rendeltem meg mindenkinek, egy db esetén is ingyen a posta magyarba. Töltetes toronnyal én nem foglalkozom, ezügyben sztem keres itt hal kollégát. Amit én csinálok (magamnak) az 100-as üsthöz lesz, de az 50-es üstön is 200mm átmérőlyű oszlopot használ kothe. 100-nál 300mm, 400-nál 350mm szóval nem olyan nagy az ugrás. Dragon inkább steril párlatot készít, whisky, vodka, ilyesmi. Nem tudom, hogy az gyümölcsnél hogy muzsikálna.
Kedves gabor0036! Mi aprít ebben a készülékben? Más. Te raktad fel anno a Tom Top maghőmérőt 900-ért? Hol rendelted? Hány darab a minimum tétel? Nem tudod, hogy a Dávid 35 literesnek mekkora a tornya és milyen töltet van benne, hány kiló? Csupán azért kérdezem, mert szerintem te mindent tudsz! Ami tornyot építesz nem kis munkával, mekkora főzőhöz lesz? Ilyenben is töröm a fejem. Dragon oldalon láttam, hogy 4" 50-100 literig ajánlják.https://www.stilldragon.eu/en/dash-columns/256-4-inch-dash-sg-extra-short.html
35 litereshez vajon mekkora kell? Tudom, hogy ezt a témába nagyon belerágtad magad! Válaszodat előre is nagyon szépen köszönöm!
Lehet, hogy túlságosan naiv és jóhiszemű vagyok, de az én olvasatomban azért e megmagyarázhatatlan "magabiztossága", mert ő nem tudhatja, hogy ki rendelkezik deflegmátorral, így nem tudja, kinek írjon privátban. Akinek pedig van, az tudja magáról (gyanítom), hogy van neki, így ír neki mailt.
Persze mondom, lehet, hogy tényleg én vagyok szerfelett türelmes, elnéző és empatikus. :-)
Az rendbe van, de én sem vatta csomóval, sem kávé filterrel nem tudtam kiszűrni fagyasztás nélkül, abban az 1-2esetben, amikor opálos lett, ha neked sikerült, örülök neki, lehet, hogy a kérdezőnek is beválik a módszer, de attól függetlenül azt sem árt tudni mi a szakma véleménye erről a helyzetről.
Az is egy szempont természetesen, hogy egy kereskedelmi terméknek azt is ki kell bírni, ha valaki hűtőbe teszi, azért tanítják így, ez nekünk nem szempont, mindenki szűrjön belátása szerint.
:)
Hidegkezelés - Ha a párlatok kozmaolajtartalma magas, akkor nemcsak élvezeti értékétcsökkentik, hanem a visszahígításkor, a lehűtéskor a termék opálossá válik. Ennek elkerüléseérdekében a fogyasztási alkoholtartalomra visszahígított pálinkát hűteni kell -8 - -10 oC-ra,majd hidegen szűrni