Keresés

Részletes keresés

Sebaj Tóbiás II. Creative Commons License 2017.07.21 0 2 8743

Secret 23 Creative Commons License 2017.07.20 0 0 8742
Sebaj Tóbiás II. Creative Commons License 2017.07.20 0 2 8741

Andriska8888 Creative Commons License 2017.07.20 0 0 8740

A hangjuk nem teljesen noies, de Cristinanak es Linanak nem taszitoan ferfias.

 

Asszem, hogy a shemalek nem akarjak elhitetni veled, hogy nok, es  altalaban ez a szeles vall miatt nem is lenne tul konnyu :)

 

Ha harmast szeretnetek, akkor az altalam mar latogatott shemalek  kozul Cristinat ajanlom. O mondta is, hogy  a noket ugyanugy kivanja.

Előzmény: Csipke Bogyó (8735)
Sanyi17470 Creative Commons License 2017.07.20 0 0 8739

jó is volna :)

Előzmény: toro123456 (8738)
toro123456 Creative Commons License 2017.07.20 0 6 8738
Sanyi17470 Creative Commons License 2017.07.19 0 0 8737

csodaszép

Előzmény: toro123456 (8736)
toro123456 Creative Commons License 2017.07.19 0 1 8736
Csipke Bogyó Creative Commons License 2017.07.18 0 1 8735

 

Szia

 

Köszönöm a beszámolókat, nagyon nehéz bővebb infót találni róluk. Én a párom miatt keresgélek, izgatja a téma, de ki tudja megvalósul-e.

 

Azt még esetleg le tudnád írni, hogy a hangjuk milyen? Nőies az is?

 

Illetve Christináról, mivel azt írtad nem olyan nőies, mint a képeken, hogy egy tízes skálán kb. mennyire értékeled őt, azt hogy mennyire képes "elhitetni", hogy valódi nő?

 

Azt esetleg nem tudod, hogy párokat fogad-e?

 

Köszönöm, és elnézést, hogy hölgyként betolakodtam ide :)

Előzmény: Andriska8888 (8692)
Törölt nick Creative Commons License 2017.07.18 0 0 8734

Ez jó! Bármikor benne lennék! 😍😗😙

Előzmény: CaChee (8722)
Sanyi17470 Creative Commons License 2017.07.18 0 0 8733

gyönyörű

 

Előzmény: toro123456 (8732)
toro123456 Creative Commons License 2017.07.18 0 5 8732

kazak6 Creative Commons License 2017.07.17 0 1 8731

kijavítottam, hogy kötözködés ne legyen és érthető legyen az a gondolat és eszmei menet amit közölni szerettem volna:

 

(B.E.Ch:)"

Szia Apechi!

Igen sokan vagyunk akik egy normál életet akarnak élni, egy kívülállónak bizonyos,hogy furcsa világ amit élünk, sokan semmit sem tudnak a magam fajta lányok életéről, és sajnos ebből születik rengeteg előítélet, a megszólások sorozata....

Sokan csak a zárt falak mögött merik vállalni önmagukat, és sajnos nagyon sok az öngyilkos, akiket kirekeszt a társadalom és sok esetben a család is másságuk miatt.

Én magam vállalom a minden napokat, bár hozzáteszem nem könnyű, de megêri mert önmagam vagyok.  Sajnos sokminden csak kirakat itt és a képi világban, a valóság másképp áll össze..."

 

Na, igen, én főiskolás szaktársamat is kerülte mindenki, és nem azé mert kövér , hanem mert év közben nőként kezdte, és tsként befejezte teljesen a nem átalakító műtétet, hogy fiú legyen. A fiúk és nők is kerülték és nem tartották embernek, Rajtam kívül kevesen bántak vele emberként és barátkoztak, beszélgetek ugyanúgy mint normális diákkal. Minden elismerésem nektek.

 

Amúgy nem akartalak megbántani ebben a posztban: 8607 számú posztban. Lehet eme fórum tehet róla, mert nem sorakoztat más példákat, és mint valami fétis kezelik őket.

 

 Andriska8888 beszámolója érdekes, lehet vannak ott is hímringyók, de többségük azé normális csaj legalábbis amiket említettem csokikat ott komoly kapcsoltatott keresnek..

 

Egy shemale értéke első sorban a nyitottságában és  az közvetésségben rejlik. ők nem ítélkeznek semmi és senki felet olyan könnyelműen, mint átlag nők. Másik értékük az ódadadás, őszinte érzelmek. Olyan, mint egy nő csak százszor jobb fejek. Sokall gondoskodóbb és figyelmesebb is, mondhatni igazi őrangyal. Elég sok témához hozzá tudnak szólni, és nem vetik meg a fiúk által érdekelt témákat se. Legalábbis akikkel beszéltem az említett face csoportokból.

 

A másik nagy értékűk a pénisz, ugyanis ezáltal jobban megértik a férfiakat és vágyaikat. Ők is tudják, hogy pénisz érzelmek hatására működik, és ha bele zúgtál egy lányba, melléd üll, vagy netán rád mosolyog, nem fog undorító disznónak tartani, ha ennek hatására feláll majd szétszakítva a gatyát és elélvezve. Legalábbis én farkam így működik, volt már, hogy egy bombázó is rám mászott buliba, és immunis voltam rá. Nyilván ha dörzsölik azé működésbe lép, de mégse az az igazi , amit érzelmek agyon fűszerezése során működik.

 

Igen nekem is vannak szexuális vágyaim, vágyok rá, hogy egy shemale annyira belém zúgjon, hogy már a jókedvem és mosolyom akkora szexuális ingert okoz, hogy lehető legkeményebb merevedést kiváltsa, s majd eldurranva, küzdve lelki és nemi vágyainak tengerével, hisz már én is tapasztaltam milyen érzés. Szívesen leszopnám azt a hölgyet, aki efféle érzelmek közt hánykódik, szívesen kiszívnám a lelket is farkán keresztül, sőt az tenne legboldogabbá, ha érzelmeinek fűszerezésének köszönhetően annyi spermát lőne számba hogy kitöltené egész gyomrom és majd meg fulladnék tőle, hisz ez a vad érzelmeinek megtestesültje lenne. Sőt érzelmei miatt szexuálisan is túl fűtőt shemale mint a bika olyan erősen , durván és intenzíven megrépázna, és belém árasztaná spermáját úgy, hogy pukkadásig kitöltene vele na az tenne boldoggá. Hisz átérezném érzéseit, mert nemi szerveink, és vágyaink is megegyeznek. Nincs nagyobb öröm, ha szerelemmel agyon füsterezet és ezért szinte elviselhetetlen  intenzív szexuális vágyát kielégíted egy nőnek. Ezek a vágyak eltérnek tietektől, amik csak üres testiségre mennek.

 

Tudjátok, mire vágyok legjobban, a shemalek igazi oda adó gondoskodó szeretettére. Nincs annál jobb mikor egy nő rád mosolyog mert szeret. Mikor valami bánt oda megy hozzád és átölel. Az a nőies értékek mikor anyádnál is jobban óv és félt. Támogat. Nyitottsága során bármiről tudsz beszélni vele, ami nyomaszt vagy bánt. Odaadó szeretetüknek köszönhetően annyira ki ismert téged, hogy hiányt semmiből  nem szenvedsz. Előre tudja mi kel neked, minthogy benned tudatosulna. Érzelmileg teljesen nyitottak. Amikor hozzád bújik, ha kel, megvéd a depresszióitól, rossz érzésektől és saját démonjaidat is elűzi. Mikor úgy érzed ő az óranyalód és vele lenni a lelki megbékélés és a mennyország.

 

Akikkel én beszéltem és találkoztam Thaifoldi shemalekal. Azok mind igaz komoly őszinte kapcsolatot akarnak, igazi szerelemre és szeretkezésre vágynak. Nem holmi futó szex kapcsolatokra. Azt sajnálom csupán, hogy  ilyen nagy a távolság, hisz igen azon a szigeten ilyen kincseket találni.

 

Magyarországon, akikkel találkoztam és effélék azok inkább tsek, tehát teljes átalakító mütéten akarnak előbb vagy utóbb. Azok akik shemaleként élnének, azok legtöbbje elégé hímringyó, akik komoly kapcsoltatott nem igen terveznek, és kielégítve shemale fétist, inkább lesz holmi szexuális termék. A perverzió és nimfo mánia nem bűn sőt érték, és ha azt az egy illetőre zúdítja akit szeret, és akkor már nem ha fűvel fával kefél az illető. Nyilván a pénz az kell , hogy testével való macerák és hormonok miatt, azonban sok pénzt lehet máshogy is keresni. Szóval nem gáz, ha csak a szükség hozza és átmeneti állapot, azonban mikor már ez kényelmes egyszerű megoldássá növi ki magát...

 

 

Fiúk ti tényleg nem látjátok az igazi értéküket? Tényleg csak üres héjat akartok magatoknak időnként, ami holmi illúzió barátnő színészkedéssel van megfűszerezve. Létezik barátság extrákkal, de az itteni "örömlányok" azé vasnak veled és viselkednek veled úgy, ahogy mert fűzetsz, különben messziről leszarna téged, míg a barátnőd azé törődik és foglalkozik veled, és nem azé kefél veled, mert fűzetsz, hanem mert mindketten akarjátok. Tán nem olyan, mint ha szerelemből fakadna, de még az is sokkal teltebb, szeretettel, és nem holmi üres kis akciózás.

Szóval, ha el is mész egy öröm shemalehez, oda adód a pénzt, szét kurtátok egymást, míg ő színészkedik picit, aztán elküld, elfelejti létezésed is  míg újra nem virítasz lóvét. Tényleg csak holmi fétist takar számotokra ez a szó, hogy shemale?

 

 

 

 

kazak6 Creative Commons License 2017.07.17 0 0 8730

hulla fáradtan írtam így , lehet nem össze szedet a gondolataim, mindegy, aki troll és beleköt az úgyis megteszi. Aki meg értelmes ak úgyis felfogja mit akartam közölni. Át kelet volna olvasnom elküldés helyett, hisz diszlexia miatt bele zavarodok néha mondandómba. Elég szar hogy nem lehet utólag szerkeszteni mint facen.

kazak6 Creative Commons License 2017.07.17 0 1 8729


(B.E.Ch:)"

Szia Apechi!

Igen sokan vagyunk akik egy normál életet akarnak élni, egy kívülállónak bizonyos,hogy furcsa világ amit élünk, sokan semmit sem tudnak a magam fajta lányok életéről, és sajnos ebből születik rengeteg előítélet, a megszólások sorozata....

Sokan csak a zárt falak mögött merik vállalni önmagukat, és sajnos nagyon sok az öngyilkos, akiket kirekeszt a társadalom és sok esetben a család is másságuk miatt.

Én magam vállalom a minden napokat, bár hozzáteszem nem könnyű, de megêri mert önmagam vagyok.  Sajnos sokminden csak kirakat itt és a képi világban, a valóság másképp áll össze..."

 

Na igen, én főiskolás szaktársamat is kerülte mindenki, és nem azé mert kövér , hanem mert év közben nőként kezdte, és tsként befejezte teljesen a nem átalakító műtétet, hogy fiú legyen. A fiúk és nők is kerülték és nem tartották embernek, Rajtam kívül kevesen bántak vele emberként és barátkoztak, beszélgetek ugyanúgy mint normális diákkal. Minden elismerésem nektek.

 

Amúgy nem akartalak megbántani ebben a posztban: 8607 számú posztban. Lehet eme fórum tehet róla, mert nem sorakoztat más példákat, és mint valami fétis kezelik őket.

 

 Andriska8888 beszámolója érdekes, lehet vannak ott is hímringyók, de többségük azé normális csaj legalábbis amiket említettem csokikat ott komoly kapcsoltatott keresnek..

 

Egy shemale értéke első sorban a nyitottságában és  az közvetéségben lejlik. ők nem ítélkeznek semmi és senki felet olyan könnyelműen mint átlag nők. Másik értékük az ódadadás, őszinte érzelmek. Olyan mint egy nő csak százszor jobb fejek. Sokall gondoskodóbb és filéelmeseb is, mondhatni igazi őrangyal. Elég sok témához hozzá tudnak szólni, és nem vetik meg a fiúk által érdekelt témákat se. Legalábbis akikkel beszéltem az említett face csoportokból.

 

A másik nagy értékűk a pénisz, ugyanis ezáltal jobban megértik a férfiakat és vágyaikat. Ők is tudják, hogy pénisz érzelmek hatására működik, és ha bele zúgtál egy lányba, melléd üll, vagy netán rád mosolyog, nem fog undorító disznónak tartani ha ennek hatására feláll majd szétszakítva a gatyát és elélvezve. Legalábbis én farkam így működik, volt már, hogy egy bombázó is rám mászott buliba. Nyilván ha dörzsölik azé működésbe lép, de mégse az az igazi , amit érzelmek agyon fűszerezése során működik.

 

Igen nekem is vannak szexuális vágyaim, vágyok rá, hogy egy shemale annyira belém zúgjon, hogy már a jókedvem és mosolyom akkora szexuális ingert okoz, hogy lehető legkeményebb merevedést kiváltsa, s majd eldurran, küzdve lelki és nemi vágyainak tengerével, hisz már én is tapasztaltam milyen érzés. Szívesen leszopnám azt a hölgyet aki efféle érzelmek közt hánykódik, szívesen kiszívnám a lelket is farkán keresztül, sőt az tenne legboldogabbá, ha érzelmekkel fűszerezve annyi spermát lőne számba hogy kitöltené egész gyomrom és majd meg fulladnék tőle, hisz ez a vad érzelmeinek megtestesültje lenne. Söt érzelmei miatt szexuálisan is túl fűtőt shemale mint a bika olyan erősen , durván és intenzíven megrépázna, és belém árasztaná spermájával úgy, hogy pukkadásik kitölt vele na az tenne boldoggá. Hisz átérezném érzéseit, mert nemi szerveink, és vágyaink is megegyeznek. Nincs nagyobb öröm ha szerelemmel agyon füsterezet és ezért szinte elviselhetetlen  intenzív szexuális vágyát kielégíted egy nőnek. Ezek a vágyak eltérnek tieitektől, amik csak üres testiségre mennek.

 

Tudjátok mire vágyok legjobban, a shemalek igazi oda adó gondoskodó szeretettére. Nincs annál jobb mikor egy nő rád mosolyog mert szeret. Mikor valami bánt oda megy hozzád és átölel. Az a nőies értékek mikor anyádnál is jobban ov és fét. Támogat. Nyitottsága során bármiről tudsz beszélni vele, ami nyomaszt vagy bánt. Odaadó szeretetüknek köszönhetően annyira ki ismert téged, hogy hiányt sémiből nem szenvedsz. Előre tudja mi kel neked minthogy benned tudatosulna.Érzelmileg teljesen nyitottak. Amikor hozzád bújik ha kel, megvéd a depresszióitól, rossz érzésektől és saját démonjaidat is elűzi. Mikor úgy érzed ő az óranyalód és vele lenni a lelki megbékélés és a mennyország.

 

Akikkel én beszéltem és találkoztam Thaifoldi shemalekal. Azok mind igaz komoly őszinte kapcsolatot akarnak, igazi szerelemre és szeretkezésre vágynak. Nem holmi futó szexkapcsolatokra. Azt sajnálom csupán, hogy  ilyen nagy a távolság, hisz igen azon a szigeten ilyen kincseket találni.

 

Magyarországon akikkel találkoztam és effélék azok inkább tsek, tehát teljes átalakító matétett akarnak előbb vagy utóbb. Azok akik shemaleként élnének, azok legtöbbje elégé hímringyó, akik komoly kapcsoltatott ne igen terveznek, és kielégítve shemale fétist , inkább lesz holmi szexuális termék. A perverzió és ninfo mánia nem bűn söt érték, és ha azt az egy illetőre zúdítja akit szeret, és akkor már nem ha fűvel fával kefél az illető. Nyilván a pénz az kell , hogy testével való macerák és hormonok miatt, azonban sok pénzt lehet máshogy is keresni. Szóval nem gáz, ha csak a szükség hozza és átmeneti állapot, azonban mikor már ez kényelmes egyszerű megoldássá növi ki magát...

 

 

Fiúk ti tényleg nem látjátok az igazi értéküket? Tényleg csak üres héjat akartok magatoknak időnként ami holmi illúzió barátnő színészkedésél van megfűszerezve. Létezik barátság extrákkal, de az itteni "örömlányok" azé vasnak veled és viselkednek veled úgy ahogy mert fűzetsz, különben messziről leszarna téged, míg a barátnőd azé törődik és foglalkozik veled, és nem azé kefél veled mert fűzetsz, hanem mert mindketten akarjátok. Tán nem olyan mint ha szerelemből fakadna, de még az is sokkal teltebb, szeretettel, és nem holmi üres kis akciózás.

Szóval ha el is mész egy öröm shemalehez, oda adód a pénzt, szét kurjátok egymást, míg ő színészkedik picit, aztán elküld, elfelejti létezésed is  míg újra nem virítasz lóvét. Tényleg csak holmi fétist takar számotokra ez a szó, hogy shemale?

 

 

 

 

Előzmény: B.E.Ch (8614)
Törölt nick Creative Commons License 2017.07.17 0 0 8728

Sziasztok! 

 

Valaki volt már nála? Elég sok komment van és mond pozitív! Nekem nagyon bejön, kiváncsi lennék hogy élőben is ilyen jól néz-e ki! Köszi 

 

https://rosszlanyok.hu/rosszlanyok.php?pid=szexpartner-data&id=26946&frommobil=1

assmania Creative Commons License 2017.07.15 0 0 8727

Szia.

Támogatnálak,ha Pesten lennél.

Előzmény: Törölt nick (8702)
Sanyi17470 Creative Commons License 2017.07.15 0 0 8726

köszönjük :)

Előzmény: CaChee (8724)
bocskay Creative Commons License 2017.07.15 0 0 8725

Egy találkát hogy tudnánk összehozni

Előzmény: Törölt nick (8712)
CaChee Creative Commons License 2017.07.15 0 6 8724

CaChee Creative Commons License 2017.07.15 0 6 8723

CaChee Creative Commons License 2017.07.15 0 5 8722

CaChee Creative Commons License 2017.07.15 0 5 8721

CaChee Creative Commons License 2017.07.15 0 5 8720

CaChee Creative Commons License 2017.07.15 0 5 8719

CaChee Creative Commons License 2017.07.15 0 5 8718

CaChee Creative Commons License 2017.07.15 0 3 8717

CaChee Creative Commons License 2017.07.15 0 4 8716

CaChee Creative Commons License 2017.07.15 0 5 8715

P

CaChee Creative Commons License 2017.07.15 0 4 8714

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!