Keresés

Részletes keresés

buGri Creative Commons License 2001.05.07 0 0 64
Rita: Ez megint csúcs volt. :)) A nadrágom is csúcsosodik a merev farkamtól... A kollégám mit sem sejt az egészből. De szar lehet neki.
Előzmény: ritakoala (62)
Törölt nick Creative Commons License 2001.05.07 0 0 63
Várjuk a folyatást :DDD
Előzmény: ritakoala (62)
ritakoala Creative Commons License 2001.05.07 0 0 62
Mindig rajongtam a szép fehérnemüért. Szertekezés elött mindig a legszebbet szoktam felvenni. Ugy érzem ez megtisztelése annak akivel perceken belül boldog leszek. Legalább ilyen fontosnak tartom a frissen mosott ágynemüt is.
Ennek ellenére nagyon szeretek utcán fehérnemü nélkül járni. Persze nem amikor munkába megyek, ott szigoruan a legdiszkrétebb vagyok. Lucy és én ha együtt megyünk szinházba, vagy bárhova, a szoknya alá többnyire nem veszünk bugyit. Melltartot se szoktam venni. Szeretem ha a bluzom izgatja a mellbimboimat, akkor ezek megkeményednek és majdnem kibökik a bluzomat. Bugyi nélkül pedig állati izgis tud lenni.
Visszatérve a szép fehérnemühöz. Ugy kéthetenként szoktam ujat venni. Van egy butik ahol az eladonö el szokta nekem tenni a legszebbeket, ide jarok. Egy késö délután betértem ide. Az eladonö akkor pakolta ki dobozokat. Mondta, hogy a legjobbkor jöttem, mert éppen most rendezi az uj árut. Nyugodtan válogassak, addig ö bezárja a boltot. Mondom, hogy nem akarok zavarni inkább holnap visszajövök.
-Dehogy zavarsz válogass nyugodtan, nekem még sok dolgom van.
Ajánlott egy szép piros együttest, és meg néheny izgalmas szint. Mondta probáljam fel. A probafülkében levetköztem (volt rajtam bugyi). Felvettem a piros együttest, de a melltartot a hátamon nem tudtam bekapcsolni.
-Hogy tetszik? kérdezte az eladonö
-Gyönyörü, mindom de nem müködik a kapocs.
-Majd segitek, mondta és elhuzta a fuggönyt. Már bezártam, nem kell függöny, mert nem lehet belátni.
Tükörben láttam hogy mögöttem áll és sokat sejtetöen tanulmányozza a testemet.
-Nagyon tetszik, mondtam ezt megveszem. Kapcsold ki kérlek a melltartot.
Kikapcsolta, és levette rolam, de közben vegigsimogatta a vállamat és a nyakamat. Ekkor megáltt és mintha várt volna valamit. A keze a vállamon volt. Megsimosattam a kezét és odavezettem a mellemhez.
-Nagyon szép vagy, mi a neved? kérdeztem és közelebb simultam hozzá.
-Mary vagyok mondta. Meglepett, hogy ö már tudta a nevemet.
Mary kigombolta a köpenyét és a sarokba dobta. Rajta is csak bugyi volt. Szembefordultam vele es átöleltem. Mary olyan hevesen ölelte és csokolta végig a testemet mintha évek ota ez hianyzott volna az életéböl. A mellbomboimat kitátott szájjal szopta, a nyelve fantasztikusan vibralt a bimbom hegyén. Mit "szépitsem" állatira élveztem. A puncim nedvei folyni kezdtek az uj bugyiba, ami még ki se volt fizetve. Mary letérdelt elöttem, átölelte a popsimat, majd lassan letolta az uj bugyit.
-Gyögyörü a puncid, mondta és nyelvét bedugta a nyilásba.
Nyelve rögtön megtalálta csiklomat, és ugy vibrált rajta mint az elöbb a mellbimbomon.
Mary hanyadt feküdt a padlon és kérte guggoljak fölé. Leguggoltam és a kitárult pinámat nagyon mohon nyalta. Kulönos erövel szivta a csiklomat, ez valami csodálatos élmény volt. Mielött elélveztem volna bedugta az ujját a pinámba és pillanatok alatt megtalálta a G-pontomat és azt masszirozta, de közben a hüvelyk ujja a csiklomon volt. Rövidesen oriásit élveztem. Szinte elsötetült elöttem a világ. Nem igaz, hogy Mary-nek micsoda érzéke és gyakorlata volt. Ezt a nöt meg kell becsülni, mert töle csak tanulni lehet.
Miután rendbeszedtük magunkat, Mary ajánlotta igyunk meg egy kávét együtt.
Mialatt a kávét ittuk, Mary elmondta, hogy nagyon élvezte velem a szerelmet. Mondta hogy egyedül él, de az üzlet tulajdonosa meg szokta látogatni. Idös ember és sajnos cukorbeteg és már a "fegyvere" nem müködik. Ettöl függetlenul nagyon izgalmas éjszakákat töltenek együtt.
Rögtön a lényegre tértem. Elmondtam hogy a barátnömmel Lucyval lakunk egy lakásban és a mi titkunk az hogy legjobban a beöntést szeretjuk és nagyon sok boldogságot nyujtunk egymásnak a beöntéssel. Persze a leszbikus szexet is nagyon élvezzük együtt.
Mary elmondta hogy neki is van titka. Az hogy állandoan hord a pinájában két golyot, amikben másik golyok gurigáznak, igy egész nap izgalmi állapotban van. Enélkül nem is érzi jol magát. Már én is láttam ilyen golyokat képen, de nem tudtam mire valok. Elmondta, hogy nagyon élvezi a leszbikus szexet, és nagyon tetszem neki. A beöntést még nem probálta, de együtt biztosan nagyon élveznénk. Javasolta hogy menjünk be a szex boltba, az késöig nyitva van és vegyünk neki beöntöt. Segitsek mert ö nem ért hozzá.
A boltos nagy ovácioval fogadott bennünket, Mary-t már jol ismerhette. Magamnak vettem olyan golyokat, (magyarul nem tudom a nevét) meg egy videot ami a beöntésröl szollt. Mary pedig egy beöntökészüléket. Amig a videokazettát kerestem, boltos ajánlott Mary-nek egy aranyos kis játékot aminek a neve Pillango (Butterfly). Ezt a bugyi alatt kell viselni a puncin, és amikor elinditjuk a csiklot vibrálja. Nagyon megtetszett és én is vettem egyet.
Ezután felhivtam Lucy-t hogy késöbb megyek haza. Elmentünk Mary lakására. Rögtön levetköztettük egymást, együtt lezuhanyoztunk, gondosan lemostuk egymást. Megtöltöttük az uj beöntöt és az ágy mellett találtunk egy szeget a falban amire felakasztottam. Mary-t lefektettem és vegigcsokoltam a testét, kezdve a melleinél le a köldökéhez, majd a pinájanál értem célba. Mary nagyon hamar felizgult, igaz nem láttam, hogy a golyokat kivette volna. Széttárta a lábait, én szabad utat kaptam a gyönyörök világába. Mary pinája szépen le volt borotválva, csak a vénuszdombján volt meghagyva a ször.(nagyon utálom ha a számba ször kerül szeretkezés közben R.K.)Eloszor a szeméremajkait nyaltam körbe majd ovatosan közelitettem a vágatahoz ami az eléjen szépen belukadt. Ettöl ugy éreztem mintha Mary pinája mosolyogna rám. Ujjaimmal közben a popsija felé közelitettem, mert az volt az elsödleges célom, hogy majd élvezze a beöntést. Ekkor a nyelvemmel befurakodtam az ajkai közé. Mary megremegett, amikor nyelvem megtalálta a csikloját.
Ezutan hasra forditottam és a kerek popsiját nyaltam végig. Itt is lassan közelitettem a lukához. Szettártam a popot és a luka körül nyaltam, közben nagyon mélyeket lélegeztem, hogy a forro heheletemet érezze a lukával. Mary majdnem felugrott mikor nyelvem hegye a lukához ért. Fantasztikusan érzékeny volt a popsiszexre. Nagyon szép kerek popsilyuka volt. Szép világosbarna. Igyekeztem a lyuába hatolni a nyelvemmel és nyálat juttatni bele. Mary már teljes élvezettel remegett. Tovább nyaltam a popsiját, majd kézbe vettem a beöntö csövét, megnyálaztam és lassan betoltam Mary szép lukába. Hátára forditottam Mary-t és ismét a csikloját kezdtem nyalni. Mary teljes extázisban volt. Megvártam mig elélvez és akkor nyitottam ki a beöntö csapját. Mary lecsillapodott, majd amikor a meleg vizet teljesen lenyelte a popsija, ismét remegni kezdett. Mi tagadás, majdnem "baleset" történt. Mary éppen hogy elért a klotyoig. Mialatt megkönnyebbült, sokszor elmondta hogy ilyen jot meg soha nem élvezett mint velem. Elmondta hogy a barátja régen sokszor kérte hogy a popsijába is bedughassa dákot. Egyszer megengedte de nem csuszott be a fasza és nagyon fájt, ezért többszor nem is probálták.
-Kedves Mary, mondom, beöntés után a legnagyobb szerszámot is be tudod venni, ugy kinyilik a popsid mint a nyilo rozsa.
Mary elcsodálkozott, és mondta hogy probáljuk ki. Neki van itthon egy müfasz amit fel lehet csatolni és szeretné, ha megbasznám a popsiját. Megmosakodott majd elökereste a szerszámot. Elöször az ujjamat dugtam be a segge lukába, én is körbemassziroztam a belsejét, ahogy nekem szokták Betty-ék. Megkerestem az érzékeny pontokat, majd két ujjal tágitottam a lukát. Felcsatoltam a szerszámot és vastagon bekentem zselével. Betty négykézlábra állt, én a dáko hegyét a lukára irányitottam, majd lassan benyomtam. Mary siman bevette a dákot és nagyon élvezte a popsiba közösülést. Többször szolt hogy erösebben nyomkodjam. Most már soká élvezett el, közben a melleit és a csikloját is kezeltem. Mary ismet oriásit élvezett nagyokat kiabált és csak nehezen nyugodott meg. Lecsatoltam a szerszámot és mellé feküdtem.
Elégedetten vettem tudomasul hogy a beöntés nála is része lesz a nagy élményeknek. Mary-töl annyi dicséretet kaptam, hogy fele is böven elég lett volna. Kérte hogy aludjak ott nála, de nem tehettem, Lucy-nak nem ezt igértem. Kértem hogy mutassa meg hogyan kell a golyokat használni.
-Rögtön megmutatom, mondta és én izgatottan vártam

Folytatása következik.



ritakoala Creative Commons License 2001.05.03 0 0 61
Aranyos Lapaloma!
Mindig nagyon örülök ha uj nevet látok a topicon, de a nekem szolo hozzászolásod különös örömmel tölt el.
Az öszinteségért külön nagyra becsüllek. Ez az elsö és legfontosabb ha valaki boldog akar lenni. Ugy tudom ha valamit nagyon akarunk az elöbb-utobb be fog teljesülni. En valoszinü Augusztus vegén utazom Magyarországra, és ha akarod akkor a vágyad teljesülni fog. En is nagyon szeretnék forron szeretkezni veled és bevezetni az erotikus beöntés legmélyebb gyönyöreibe. Jo lenne ha akkor a barátod elött már nem lenne titkod. Probáld meg elovastatni vele a történetemet. Talán tedd olyan helyre ahol "véletlenül" megtalálhatja.
Amikor az elsö részt irtam, nem gondoltam hogy az irás is ilyen szexuális élményt nyujt majd nekem. En is mégegyszer átélem a történetet. Amikor irok egy intim betétet kell a bugyimba tenni, mert a puncim nedvei annyira folynak. Mire végzek egy fejezettel, majdnem elélvezek. Addigra Lucy már elökésziti nekem a beöntést, és utána az ágyban forron szeretkezünk. Igy Lucy is szokott biztatni hogy irjak többször.
En 26 éves vagyok 162 cm magas az alakom közepes. . Mellem agyobb mint Lucy-é, kisebb mint Betty-é. Persze közel se olyan formás mint Noni-é. Barna hajam van és barna szemem. Tehát átlagos nö vagyok.
Aranyos Lapaloma én is probállak elképzelni, a szép neved és a hozzászolásod alapján ugy gondolom hogy szép és intelligens hölgy vagy. Nagyon szeretnék én is többet tudni rolad.
Kérlek, hogy legyél továbbra is öszinte és szivböl kivánom, hogy a beöntés mint uj élmény hozza meg a teljes boldogságodat.
Millioszor csokollak
Rita (Koala maci)
Előzmény: lapaloma (60)
lapaloma Creative Commons License 2001.05.02 0 0 60
Drága Rita!
A történeted olyan lázba hozta az egész vállalatunkat, hogy titokban mindenki rólad beszél.
Amint megjelenik a folytatás, rögtön leprintingelem és kézröl-kézre jár, mint valami forradalmi röpirat. Mindenki téged irigyel a boldogságodért.
Nagyon sajnáljuk hogy a világ másik oldalán élsz. Mikor jössz Magyarországra?
Két fiatal kollegam nagyon szeretne feleségül venni. Hány éves vagy Rita?
Nagyon epekedem én is utánad. Próbálom elképzelni, milyen jó lenne ha beöntést adnál nekem, utána pedig forrón szeretkeznénk. Még soha nem próbáltam a leszbikus szeretkezést, de veled csodálatos lenne. Naponta elolvasom a történetedet és gondolatban átélem. Tudom hogy ez egy lehetetlen ábránd de olyan jó érzés. Nagy titokban vásároltam egy gumilabdás beöntöt és most ha egyedül vagyok csak azzal játszom, és nagyon élvezem. A barátom persze semmit nem tud a titkomrol, pedig szeretném vele is megosztani ezt a gyönyört. Kérlek Rita irjál magadról is, hogy pontosan el tudjunk képzelni. Bocsáss meg az öszinteségemért, de olyan szerelmes vagyok beléd mint egy kisdiák. Eddig csak csendes szemlélöje voltam a topicnak, de nagyon felcsigáztad az érdeklödésemet.
Kérlek ne hagyd abba az irást. Nagyon várjuk és nagyon szeretünk drága Rita.
Milliószor csókollak
Lapaloma
Törölt nick Creative Commons License 2001.05.01 0 0 59
Rita, te tényleg nagyszerű vagy !

Maritáéknak meg üzenem, hogy én szívesen végignézném egy beöntés-partyjukat, és aztán ki tudja, lehet be is szállnék...

Csók
codeine

ritakoala Creative Commons License 2001.05.01 0 0 58
Tizenegyedik resz

En mentem egyedül a reptérre. Megparancsoltam Noni-nak, hogy nem mehet haza és azt csinálja amit Lucy mond. Féltem, hogy egyedül valami baromságot csinál. Lucy-nak meghagytam hogy vigyázzon ra, de egy szot se arrol hogy Bill lehet a tettes. A reptéren nem sokat vártam. Szinte felsikitottam mikor megláttam Bill-t és Betty-t. Bill nyakába ugrottam és sirtam. Most jött ki rajtam az egész napi gyötrödés.
-O Bill, drága Bill azt hittem, nem látlak többé. Bill mond meg öszintén te voltál? kérdeztem
-Mi történt veled Rita, valami baj van? kérdezte Betty csodálkozva
Gyorsan elmondtam mit éltünk át a mai napon.
-Persze hogy nem én voltam, mondta Bill. Tényleg nem azért utaztunk Sydney-be. Nem is tudtuk hogy ott van a pap. Ma még nem olvastunk ujságot se.
Oriási kö esett le a szivemröl, tehát csak vaklárma volt az egész.
Rögtön felhivtam Lucy-t hogy minden rendben van. Hazaviszem Betty-éket és akkor megbeszéljük. Bill ártatlan, ne aggodj.
Az autoban elmondtam mit éltünk at egész nap, de most mar megnyugodtam.
Betty lassan elmondta, hogy ök már régota tudják Noni "bezárását", Becky elmondta nekik. Bill már két honapja nyomoz, de sok informáciot kapott Becky-töl. Becky is meg akarta zupálni a papot, de már nem volt ideje rá. Ez a pap egy nyeszlet féreg volt. Lehet 30kg vasággyal egyutt. Minden pénteken este busszal szokott valahova menni. A buszmegállo mellet van egy nagy bokor. Itt várta meg Bill egyszer. A bokor jol takarta és amikor a pap odaért Bill rámosolygott, és "kissé megdorgálta". (részleteket nem ismerem.) Ezért nem találta Noni már hetek ota. Bill elölegnek szánta ezt a dorgálást és a következö kezelésnél akart rátérni a "bezárásra". Bill ezután is figyelte a házat de eredménytelenül. Nem tudhattuk hogy a pap Sydney-ben volt. A mobil telefont elfelejtettuk feltölteni, ezért nem tudtatok hivni.
Bill csak nagyritkán szollt bele, láttam, hogy idegileg teljesen ki van akadva. Megdicsértem a hösies helytállásáért. Elmondtam hogy most már nyugodjon meg mert sokat tett apja emlékéért. Otthon megfürdettem öket, majd megtöröltem a drága hösömet. Most vettem elöször a számba a dákojat, de nem akartam felizgatni. Lefeküdtek, én gondosan betakartam öket, és ujjammal keresztet rajzoltam a homlokukra. Ez megvéd a rossz álmoktol. Ezt egy cigányasszonytol hallottam még Magyarországon.
Igértem, hogy holnap betegnapot veszünk ki és eljövünk.
Ezután beültem az autoba és hazamentem.
Lucy és Noni már nagyon vártak. Megnyugtattam öket, és mindhárman aludni tértünk.
Reggel én ébredtem fel elöször és rögtön reggelit készitettem, amit természetesen ágyba vittem nekik. Nagyon erélyesen kellett Nonival beszélnem hogy egyen valamit. Lucy rászolt hogy ha nem hagyja abba ezt a gyászos nyavajgást akkor megpofozza. Ugy látszott megtaláltuk a megfelelö hangot mert Noni joizüen reggelizett.
Mosdás és egyebek után megborotváltam Noni pináját. Megkértem, hogy ne vegyen fel bugyit a szári alá. Noni beleegyezett de ugy ha mi sem veszünk bugyit. Ezután átmentünk Betty-ékhez. Ok ketten már arra készültek hogy beüljenek a spa-ba. (magyarul nem tudom, olyan fürdökád ami bugyborékol).
Kitörö örömmel üdvözöltük egymást és bemutattuk Noni-t.
-Noni kedves, mondtam itt az a szokás hogy az uj vendéget levetköztetjük. En foglak levetköztetni.
Noni azonnal tiltakozott, erre Betty megnyugtatta, hogy mindent tudunk, mert Becky elmesélt mindent, tehát ne legyen szégyenlös. Itt egy családba került ahol mindenki szereti egymást.
Mielött Noni ujra tiltakozott volna, átöleltem és ujjaimmal végigzongoráztam a gerincén, egészen le addig ahol a popsi vágata kezdodik. Itt erösebben megnyomtam, ettöl azt hiszem minden nö felvillanyozodik. Utána Noni mögé alltam, szenvedélyesen megsimogattam a melleit. Ereztem hogy a mellbimboi már keményen állnak. Simogatás közben ovatosan kigomboltam a szári felsö részét, ekkor elobukkantak csodaszép mellei. Mintha már unták volna hogy el vannak rejtve. Betty nem tudott parancsolni magának, odajött és kéjesen szopni kezte az egyiket. Majd a szabályoktol eltéröen, ö gombolta ki a szári also részét. Amikor a szári utolso darabja is lehullott, Noni ott állt elöttünk teljes exotikus szépségében. Betty hatrább lépett és ugy gyönyörködött benne. Bill nyitva felejtette a száját, ami nem volt szokása. Bill odajött és simogatta Noni vállait, mintha nem hinne el hogy igaz amit lát. Láttam hogy Bill köpenye elöl kisse kiemelkedik.
Miután kellöképpen kigyönyörködtük magunkat Noni csodaszép testén, kértük pihenjen le az ágyra, addig mi elökészitjük a beöntést. Noni lefeküdt, Betty és Bill azonnal tanulmányozni kedtek Noni exotikus popsiját. Nem csodálom, hogy nem tudtak betelni a látvánnyal.
Lucy és én megcsináltuk a kamillát. Ugy döntöttünk hogy Noni elöször egy normal 2 literes beöntést fog kapni, majd egy nagyobbat a Bardex-al. Igy teljesen ki fog tágulni és könnyen be fogja venni Bill nagy szerszámát.
Megtöltöttük a tartályt majd bementünk Bettyekhez. Bill már Noni popsi lukát kezelte az ujjával, Noni remegett.
Krémmel bekentem a csö végét és odaadtam Bill-nek hogy ö helyezze be. Bill örömmel megtette és kinyitotta a csapot. Noni kéjes sohajtozással nyelte a kamillat. Miután mindet bevette, lassan felállt, mindkét kezével fogta a popojat és kikisértük a klotyira.
Mire megkönnyebbült, mi már elökészitettük a Bardex-ot az uj beöntéshez.
Noni négykézlábra állt. Popsija a beöntéstöl jol ellazult és nagyon könnyen bevette a Bardex-ot. Noni rendkivül élvezte az uj beöntést, föleg hogy teljesen az élvezetre koncentrálhatott. Nem kellett aggodni hogy "baleset" lehet. Amikor Noni ismét megkönnyebbült, Bill már alig birt magával. Noni-t megint negykézlábra állitottuk. A popsija lukát vastagon bekentem zselével és két ujjammal tágitottam. A popsi szépen engedelmeskedett. Bill dákojat ugy készitettük elö, hogy Noni ne lássa, mert hátha megijed töle. Bill elhelyezkedett Noni mögött, a dáko hegyét a lukára helyezte, majd lassan igyekezett befelé. Noni luka szépen nyilt és egész hosszaban elnyelte a kemény faszt. Bill elöször lassan majd egyre gyorsabban toszogatta Noni-t. Noni hamarosan oriásit élvezett. Sikongatott és anyanyelvén kiabált valamit. Pillanatokon belül Bill belötte a gecit Noni testébe.
Ahogy Bill buzogánya lankadt ugy ment össze Noni virággal ékesitett luka. Bill kihuzta a szerszamot, Noni pedig hasra feküdt és eltakarta a szemeit. Nem tudom miért de Noni észjárásán amugy se lehet eligazodni. Azt hittem sokkal nehezebben fogja engedni, hogy Bill seggbebassza. Ma mintha felszabadultabb lenne Noni.
Ezután Lucy és Betty kapott egy nagy beöntést, majd forro belövést.
Minden a legjobban sikerult. Rajtam kivul már mindenki megkapta a szerelmi adagját.
Ezután a szokásos kinai étteremben ebédeltünk, majd Bill megtöltötte a spa-t és minden beültünk. Egy orát lehettünk a spa-ban. Nagyon élvezem ha a középen leguggolok és a középsö jet éppen a pinámra és a popsim lukára lövi a meleg vizsugarat és a buborékokat.
Utána megtöröltük egymást és én kaptam egy jo nagy beöntést a Bardex-al.
Közvetlen utánam Billnek is adtunk egy hasonlot. Erre a buzoganya ismét régi fényében állt. Letérdeltem elé és a számba vettem. Alig fért el a számban de azért bevetttem egészen a torkomig. Többször korbenyaltam a fejét és azutan kértem hogy tegye be a popsimba. Betty hanyadt feküdt az ágyon, én fölé helyezkedtem négykézláb ugy hogy az arca a pinám alatt volt. (69 position) Lucy bekente a lukamat zselével, majd 2 ujjal belémnyult és jol kitágitott. Majd kihuzta az ujját és a tojas alaku kis vibrátort betette a pinámba, a sebességszabályozoját pedig odaadta Betty-nek aki alattam volt.
Ekkor éreztem hogy Bill benyomja a faszát a seggembe. Ez a behatolás már egészen más volt mint amikor elvette a szüzességemet. Ez nem fájt, hanem simogatott. Csodálatosan élveztem.
Bill teljes odaadással dolgozott bennem. Kozben Betty a csiklomat kezelte és amikor a vibrátort felkapcsolta, felsikitottam. Bill is érezhette mert ilyenkor sokkal nagyobbakat lökött. Golyoi csak ugy csapkodták a pinámat. Hamarosan egy oriásit élveztem. Bill kicsit késöbb "ment el". Ereztem hogy a meleg folyadék elömlik bennem. Gyönyörü volt. Bill kihuzta a dákot, én lefeküdtem Betty mellé. Most Betty gugolt fölém és én izgattam a pináját a nyelvemmel, amig el nem élvezett. Majd minden lefeküdtunk szorosan egymás mellé.
Kis idö mulva Noni bátortalanul megszolalt.
-Bill-nek oriási szerszama van, Rita nem fájt amikor beléd tolta? Ugye énbennem nem ez volt?
-Persze hogy nem ez volt benned kedves Noni, mondta Lucy, Neked kölcsönkértünk egy másikat a szomszédbol.

Folytatása kovetkezik

buGri Creative Commons License 2001.04.28 0 0 56
Rita: :-))) De jó, hogy újra itt vagy! Na, ugye, csak sikerült! Köszi a leveleket, szerdán írok!
Puszi,
buGri
Előzmény: ritakoala (55)
ritakoala Creative Commons License 2001.04.28 0 0 55
Kedves barataim!
Nagyon orulok hogy visszaterhettem a topicra, es egy csokor viragot kuldok minden kedves olvasomnak


Szeretettel Ritakoala
marita Creative Commons License 2001.04.28 0 0 54
Rita megkért hogy a torténetének folytatását tegyem rá a topicra

Kilencedik resz

Noni pár nap mulva telefonált. Persze azonnal hivtuk jöjjön el hozzánk. Másnap el is jött a megbeszélt idöpontban. Most egy csodaszép roszaszin szári volt rajta.
-Noni kedves olyan szép vagy, mondtam nagyon örülünk hogy eljöttél.
A magnobol éppen az "Emmanuela" cimu erotikus zene szollt. Noninak roppantul tetszett és rögtön táncolni kezdett. Lucy-val teljesen el voltunk ragadtatva milyen szép erotikusan táncol. Kozben sorban levettette a szári, minden részét. Most már egy igazi nöies bugyi volt rajta. Kérte hogy mi is táncoljunk. OK mondtam és feltettem egy magyar csárdást. Ez annyira tetszett nekik, hogy csatlakoztak az én táncomhoz, és igy tánc közben vetköztünk le. Noni már nem volt szégyenlös. Elnézést kért hogy kicsit borostás a puncija, de nem találta otthon a föpapot és a boszorkányt. A hét végén megint elmegy hozzájuk.
Rögtön elökészitettük Noninak a beöntést. Elötte egy gumilabdás beöntöböl langyos olivaolajt adtunk be neki, majd a kamillát. Noni nagyon élvezte mind a kettöt. Közben a vibrátorral a csikloját kezeltük és a szép nagy mellbimboit szoptuk. Utána Nonit kikisértük a klotyira. Akkor élvezett el, látszott az arcan hogy ö most egy más világban van, talán a nirvánában. Kozben Lucy felcsatolta a müfaszt és várta hogy Noni visszatérjen. En hanyadt feküdtem az ágyon.
Noni ijedt csodálattal nézte a müdákot.
-Az én lukamba nem lehet behatolni, Motyogta bátortalanul.
-A másik lukad nyitva van, mondtam, most nyitottuk ki egészen.
-En meg igy soha nem közösültem, nem tudom hogyan kell, mondta Noni.
-Kedvesem, mondtam, Gyere ide az ágyra, ide fölém.
Noni négykézláb fölém helyzkedett, én felhuztam a térdeimet. Ereztem hogy szép keblei az enyémhez érnek. Csodálatos érzés volt ahogy a bimboi birizgálták a testemet.
-Noni most bekenem zselével a popsidat, mondta Lucy
Lucy állandoan mondta mi fog következni, Noni nagyokat sohajtott, én magamhoz öleletem, éreztem hogy remeg.
-Most ide teszem a dáko fejét a szép virágodhoz, mondta Lucy. Igy most lassan be fogok hatolni. Igy most már egészen bent van. Milyen érzes Noni?
-Nagyon jo,
Lucy elkezdett ki-be mozogni Noni popsijában. Noni egyre jobban felizgult. Közben én a csikloját ujjaztam. Noni perceken belül oriásit élvezett. Valami hindu nyelven obégatott, közben, nem értettem. Majd egész teste szinte görcsbe rándult. Azt hiszem Lucy most nyomta meg a müfasz ballonjat, és a meleg viz Noni testébe spriccelt. Noni felsikitott. Majd Lucy is megállt, Noni teljesen rám feküdt, szinte nem volt öntudatánál. Majd hanyadt fektettük Noni-t és Lucy is mellénk feküdt. Sokáig simogattuk Noni-t, lassan visszatért bele az erö.
-En meg ilyen nagyot soha nem élveztem, mondta. Hadd nézzem meg közelebbrol azt ami bennem volt.
Lucy megtisztitva behozta. Noni ugy fogta és nézegette, mintha legalább Buddha lábnyomát látna maga elött. A rajta lévö gumiballon nagyon izgatta a fantaziáját, mert addig nyomkodta amig a maradék viz köjött belole és Noni arcára ment. Noni oriásit nevetett.
-En is felcsatolhatom? kérdezte
-Noni drága neked mindent szabad, nem kell kérdezni, mondta Lucy
Segitettünk Noni-nak felcsatolni. Nagyon tetszett neki, körbesétált néhányszor, majd megnyomta a gumiballont és a müfasz kispriccelte a vizet. Noni önfeledten ujjongott, mint egy kisgyerek ha uj játékot kap.
-Nem akarsz vele valamelyikünket begbaszni miszter Noni? kérdezte Lucy például engem.
Noni nagyon boldog volt. Adtunk Lucynak egy jo nagy beöntést a Bardex-al. Utána megmutattam Noninak hogyan kell a popsit bekenni zselével. Hogyan kell ovatosan bedugni az ujjunkat a popsiba, a belsejét körbesimogatni és közben tágitgatni a lukat. Bekentük a szerszámot is és Lucy lukára helyeztük. Noni csillogo szemmel benyomta. Noni pillanatok alatt belejött a technikába és ugy láttam Lucy is nagyon élvezi. Persze a kezemmel segitettem Lucy-nak és hamarosan elélvezett. Noni kihuzta a dákot és elment a fürdöszobába lecsatolni. Sokáig feküdtunk egymás mellett meztelenül az ágyon, közben elmeséltük Noninak hogy szoktunk beöntést kapni Betty-nél. Megigértük neki hogy Bill majd igazi dákoval is meg fogja dugni a popsiját. Noni nem tiltakozott, ez már nagy eredmény volt. Most már csak arra kellene rábeszélni, hogy a "bezárást" kivehessük a pinájábol.
Amikor Noni elment Lucy felhivta Betty-t és elmondta az egész történetet Nonival kapcsolatban. Egy ora mulva Betty hivott minket, de amit mondott az fejbevágott mindkettönket.
-Bill meg akarja gyilkolni Noni föpapját, egész komolyan gondolkodik rajta. Segitsetek lebeszélni erröl az örült tervröl!

folytatasa kovetkezik

Tizedik rész

Kértem Betty-t hadd beszéljek Bill-el. Elöször elmondtam neki hogy ezen a világon mindenki haragszik valakire. Szivesen megölném a papot én is de nem tehetem. Nem akarok börtönbe kerülni egy ilyen féreg miatt. Bill végighallgatott, de ugy éreztem teljesen eredménytelen volt a szövegem.
Betty folytatta:
-Bill apja a Vietnami háboruban harcolt, de nem mint nemzeti hös, hanem mint szerencsétlen áldozat halt meg. Szaigonban egyszer kimenön volt, és látta hogy két szerzetes koldul. Adott nekik 10 dollárt. Erre az egyik hálálkodva átölelte, a másik pedig villámgyorsan hátbaszurta. Persze a szerzetesek azonnal eltüntek a helyszinröl. Bill apját nagyon betegen hozták haza, csak pár honapot élt. Bill ezt akarja megbosszulni.
Elmondtam Betty-nek hogy én a fél Europára haragudhatnák, mert minden ösöm volt háboruban és mind vesztett háboru volt. A sziven szerint én egész Szovjetuniot kiirtanám. Magyaráztam Bill-nek hogy el fogja vesziteni ezt a szép háremet ami csak igen kevés férfinak van Ausztráliában. Elmondtam neki Noni tetoválását, hogy ilyen muvészi popsirol még nem is álmodott és ez is az öve lesz. Az én popsi lukam is szüz marad, ha öt lecsukják. Elmondtam hogy azzal álmodom mindig hogy a dákoja becsuszik a popomba. Egészen belemerültem az igéretekbe és ugy éreztem ez szöveg már jobban sikerült. Nem tudom meddig probáltuk meggyözni Bill-t mire elhanzott a beleegyezö OK, igaz nem valami meggyözöen.
Másnap Betty telefonált hogy a hét végen Sydney-be utaznak megnézni a Mardy Grass-t. (Ez a világ legnagyobb buzi és leszbikus karneválja. Már nagyobb, mint a Los Angelesi.)
-Csak nem fel akartok vonulni? kérdeztem
-Nem vonulunk fel csak élöben akarjuk látni.
A felvonulás szombaton volt, de a TV vasárnap este közvetitette. Vasárnap reggel lementem ujságért, ami már tele volt egészen vad kinézetü buzikkal. Reggelizes közben böngésztem az ujságot, azután majdnem leejtettem a csészét.
Az egyik oldalon egy rövid cikk volt: "Sydney-ben közel a felvonuláshoz brutális kegyetlenséggel meggyilkoltak egy indiai papot". A hetedik érzékem azt sugta, Bill-nek köze lehet ehez. Rögtön felhivtam, de a mobiltelefonja le volt kapcsolva.
Mutattam Lucy-nak a cikket, de ö probált megnyugtatni.
-Hülyeségeket beszélsz Rita. Az a pap Melbourne-ben lakik ez meg Sydney-ben történt.
-Igen, de Noni nem találta otthon az elmult két hétben. Lehetett Sydney-ben is.
-Rita, mi pár nappal ezelött mondtuk el nekik Noni történetét. Ennyi idö alatt nem lehet egy gyilkosságot elökésziteni. Olvastál te valaha detektivregényt?
Ez megnyugtatott. Tényleg rémeket látok. Egy ora mulva Noni hivott. Annyira sirt hogy alig tudtuk megérteni mit mond. Mindketten ledöbbentünk.
Az ö papja volt akit meggyilkoltak. Lerohantam az ujságoshoz. Vettem Sydney Morning Herald-ot, de abban is csak rövid cikk volt. Irták hogy a rendörség teljes erövel nyomoz. Uristen, szegény Bill már lehet hogy börtönben van. Szinte percenként hivtuk Bill mobilját de eredménytelenül. Tehetetlenségünkben kolosszálisan hülye ötleteket találtunk ki. Lucy ajánlotta hivjuk fel a Sydney rendörséget.
-Miért nem midjárt a Long-Bay börtönt hivjuk, hogy nem e vitték még be Bill-t és Betty-t?
-Betty-t is lecsukják? kérdezte ijedten Lucy.
-Nem, mondom, "Victoria királynö érdemrend"-re terjesztik fel te hülye.
Ebben a pillanatban csengettek. Uristen már itt a Gestapo. Halálsápadtan néztük egymást Lucy-val. Majd én ovatosan kinéztem az ablakon, de rendörautot nem láttam.
-Ne nyissunk ajtot, mondta Lucy.
-Jo de mindkettönk autoja lent van, tudják, hogy itthon vagyunk, mondtam és az ajton a kukucskálon ovatosan kinéztem. Noni volt. Bengedtem és mondtam neki hogy marhára örülünk hogy eljött. Ugy kellett most nekünk Noni mint pup a hátunkra. Noni elmondta hogy nem tudja hogy tud élni ezután. Ez a pap volt neki az isten. Ilyen jolelkü, ilyen szenteletü pappal eddig soha nem találkozott. Ez mentette meg a tüzhaláltol. Legalabb féloráig dicsérte ezt a férget. Mar káprázott a szemem a hülyeségetöl.
-Idefigyelj Noni, mondom, mit keres egy szentéletü pap a buzikarneválon?
-Biztos azert ment oda hogy az embereket jo utra téritse.
O, hogy Visnu isten rogyassza rád az eget Noni, te nem vagy normális, gondoltam és tehetetlenségemben sirva fakadtam. Noni odajött és megköszonte, hogy én is ilyen öszintén siratom a föpapot. Bementem a fürdöszobába, mert tudtam hogy pillanatokon belül irgalmatlanul felpofozom Nonit. Amikor kibögtem magam, kimentem, és ajánlottam hogy ebédeljunk valamit. Noni mondta hogy ö ma nem eszik, mert gyászol és beontést sem kér. Közöltuk vele hogy valoszinü mi sem kérünk. Este 8-ig tartott ez az örült állapot. Noni gyászolt, mi a rendörseget vártuk. Kulön élmeny lesz ha a rendörök Nonit is itt találjak. Neki van legtöbb köze a hullához. Ekkor csengett a telefon. Azt hittem rámjön a szivbaj. Betty hivott Sydney-böl. Kérte hogy este 10-kor menjunk ki eléjük a reptérre.
-Ott leszunk, mondom, de hol van Bill?
-Itt van, mondta Betty, majd otthon többet mondunk. A hangja nagyon szomoru volt.

Folytatása kovetkezik

lapaloma Creative Commons License 2001.04.26 0 0 53
Kedves Rita.
Epekedve várjuk a történeted folytatását. Ne légy ilyen szivtelen velünk!
En szoktam printingelni a folytatásokat és a vállalatnál kézröl kézre jár. A legizgalmasabb résznél hagytad abba. Nagyon kérünk folytasd, mert tükön ülünk
Sokszor csókolunk: Lapaloma és barátai
marita Creative Commons License 2001.04.26 0 0 50
Az én elsö élményem a beöntéssel, még kislány koromban történt. Mandulamütétre mentem be a kórházba és élötte kaptam beöntést. A növér mondta, hogy menjek vele. Kimentünk a fürdöszobába és mondta hogy vetközzek le meztelenre. Azután a szekrényböl kivett egy furcsa forma edényt aminek az aljához egy csö volt erösitve, a csö másik végén pedig valami fekete volt. Nem nagyon láttam mert a növér a vizcsaphoz ment és megtöltötte az edényt. Mondta, hogy álljak négykézlábra. Nagyon szégyenlös voltam. Akkor kezdtek nöni a melleim. Ahogy a növér utasitott négykézlábra álltam, és a legnagyobb meglepetésemre éreztem hogy valamit bedug a seggem lukaba. Furcsa érzés volt, majd éreztem hogy meleg viz folyik a popsimba. Meglepö de egész jó volt. Amikor a növér kihuzta a csövet, mondta hogy üljek a WC-re és könnyebbüljek meg. Amikor minden kijött, ugy éreztem nem is volt olyan rossz.
Hetekkel késöbb olvastam a könyvtárban, hogy akkor is adnak beöntést ha valakinek nincs széklete. Nosza azonnal elkezdtem visszatartani és két nap mulva panaszkodtam anyámnak, hogy mi baj van. Rögtön intézkedett. Elmondta a szomszéd asszonynak aki, értett ilyesmikhez. Rögtön jött és hozta a készüléket. Nála hanyadt kellett feküdnöm, ugy kaptam a beöntést. Itt legalább láttam mi történik. Oldalra fordultam akkor bedugta a csövet. Azután a hátamra fordultam és ö magasra felemelte az edény. Ekkor kezdett belém folyni a viz.
Közben a hasamat simogatta. Ekkor gyözödtem meg hogy a beöntés milyen jó érzés. Nekem ilyen volt az elsö, illetve második beöntésem.

Ti is irjátok meg milyen volt az elsö beöntés amit kaptatok.

üdvözlettel Marita

marita Creative Commons License 2001.04.22 0 0 49
kedves Rita
Nagyon varjuk a tortenet folytatasat. Majd en is megirom az elso elmenyeimet a beontesrol
Udv. Marita
buGri Creative Commons License 2001.04.19 0 0 48
Kedves Rita!

Én eddig csak néhányszor alkalmaztam a beöntést, és kifejezetten belső tisztulási célzattal, de elültetted bennem a kíváncsiságot. Rátaláltam valahol egy írásodra, és annyira izgalmasnak éreztem, hogy elolvastam az összeset, meg ezt a topikot is az elejétől.

Vannak kérdéseim is:

1. Amit te tapasztaltál, hogy a bőröd szárazsága megszűnt, stb. nem csak annak következménye, hogy most megfelelő mennyiségű a folyadékbevitel a szervezetedbe? Nem lehet, hogy ugyanezt érted volna el, ha sokat iszol minden nap?
2. A heti többszöri beöntés nem okozott még senkinél a környezetedben bél renyhességet, ami tudtommal a vastagbélnek egy összeesett állapota, amiben a bél sima izomzata nem képes megfelelő intezitású perisztaltikus mozgásra, következésképp egy idő után az ember nem tudja magától üríteni a székletét, csak beöntés segítségével.

Az orvosi részén túl pedig hajrá, folytasd minél előbb a történetet, mert már nagyon várom.

Pusz,
buGri

Előzmény: ritakoala (41)
ritakoala Creative Commons License 2001.04.15 0 0 47
Kedves Marita és Milike
Nagyon örulök hogy ti is élvezitek ezt a csodálatos szexet. A vibrátoros kombináció amit irtatok valoban nagyon élvezetes. Sajnos azt hiszem nagyon nehez MO-on megfelelö partnert találni a beöntéshez. Pedig ahogy olvasom az ottani magazinokat, már minden elérhetö. Popsiba közösülni, ugy hogy közben a folyadék bent van, az valóban egy szikrázó élmény. Javasolnám hogy vásároljatok felcsatolható férfialkatrészt. Persze nem tudom milyen a választék ott. Ezzel ketten nagyjábol pótolhatjátok a fiukat, amig meg nem jelenik az igazi, megértö partner.
Ide bevándorolni most már nagyon nehéz. Az Olympia óta a világ rájött, hogy ez a béke, jólét és nyugalom szigete. Mindenki ide akar vándorolni. Az Ausztrál követségen kell kérvényezni, ott megmondják a formaságokat. En juliusban utazom MO-ra, akkor találkozhatnánk.
Kérlek irjátok le ti is a milyen volt az elsö beöntés?
Sokszor csókollak mindkettötöket Rita
Előzmény: marita (46)
marita Creative Commons License 2001.04.15 0 0 46
Kedves Rita.
Nagyon köszi hogy felkeltetted az érdeklödésünket a beöntés iránt. A barátnömmel alig várjuk, hogy ismét élvezzük a beöntést. Ugy szoktuk, hogy 1.5 liter kamillateát adunk be egymásnak, majd a vibrátort bedugjuk a popsinkba. ugy hogy a folyadékot bennt tartjuk. Csodálatos érzés. Jo lenne közben fiuval is szeretkezni, ahogy te is irtad. Sajnos ezt még nem mondhatjuk meg a barátainknak. Azt hiszem uj fiuk után kell nézni.
Rita hogy lehet Ausztráliába kivándorolni?
üdvözöl Marita és Milike
E-lover Creative Commons License 2001.04.13 0 0 45
Kedves Rita,

Köszönöm pozitív "visszaigazolásod"! Örülök, hogy tetszik.
A maximális befogadható mennyiség tényleg négy liter körül mozog, de -- amennyire tudom -- ez azért egyénenként is változik. Én magam is angolszász (főleg USA) forrásokból, a Neten szerzem az ismereteimet, így ezek a mértékegységek nem ismeretlenek számomra. (Egyébként épp most olvastam egy levelezési listán egy fickó élménybeszámolóját, miszerint egy colonic session alatt egy menetben 5,75 quartot fogadott be!!)
A normál beöntéssel tényleg nem nagyon lehet problémát okozni -- pontosabban akkor nem, ha nem használunk "retention device"-ot, pl. Bardexet. Mert akkor tud távozni a többlet.
Te tényleg szerencsés vagy, ami a partnerkapcsolatokat illeti. Itt Mo-n sajnos erősen él a prüdéria, így, ha valaki érdekelt is lenne ebben a dologban, nem meri bevallani. Korábban (a Net-korszak előtt) hirdettem szexmagazinban, és volt érdeklődő hölgy, nem is egy. (Most már kiderült: fiú vagyok.) De igazi kapcsolat nem alakult ki.

A hozzászólásod végén írtakkal kapcsolatban e-mailben megkereslek majd.

Üdv:
E-lover

Előzmény: ritakoala (40)
Francine Pefko Creative Commons License 2001.04.13 0 0 44
Rita,
Ha igaz, gratulálok, hogy kiélitek azt ami a vágyatok, ha nem akkor sem rossz, mert esküszöm rég nem szórakoztam (oké ez utóbbi tényleg sokkoló) ilyen jól errefelé...Nem túlbonyolítottak az írásaid formailag, sem helyesírásilag nézve ;o), de bármikor eladható lenne pornólapoknak. Szvsz. Folytasd!
Itt úgyis mindig csak a nyafogás megy;-) Olyan kíváncsi lennék hányan olvasták végig!!!;o)))
Hehe.
F.
ritakoala Creative Commons License 2001.04.13 0 0 43
A kovetkezo talan vidamabb lesz, bar a naplomban erosen kozelitek a mai datumhoz. Ami azt jelenti hogy nem lesz tobb tortenet, mert nem ugy talalom ki oket hanem azt irom le ami az elmult 2 evben tortent
Előzmény: Törölt nick (42)
Törölt nick Creative Commons License 2001.04.13 0 0 42
Ez elég sokkolóan hangzott ...
Előzmény: ritakoala (41)
ritakoala Creative Commons License 2001.04.13 0 0 41
Nyolcadik rész

Másnap az igért idöpontban csengettek. Kinyitottam az ajtot és egy nagyon szép indiai nö állt elöttem. Gyorsan beengedtem. Mintha az Ezeregyéjszaka meséi-böl jött volna. Szép világoskék szári volt rajta. A hasát nem takarta el és a köldökében ékszert viselt. Koromfekete haja a derekáig ért. Igazi vágytol égö fekete szemei voltak, Szép barna böre volt, igazi exotikus szépség.
-Csodaszép vagy, mondtam, mi a neved szépségem?
Kérlek szollitsatok Noni-nak. Az igazi nevemet nem árulhatom el.
De miért fontos hogy a nevét ne tudjuk, hiszen bármilyen nevet mondhatott volna nem nézünk utánna.
Lucynak is elállt a lélegzete, ö sem látott még ilyen szép indiai nöt.
-Foglalj helyet, mit kérsz? Teát, kávet, konyakot?
-Alkoholt nem ihatok. Teát kérek, tejjel.
Kérdeztem, mit kér ebédre? Szereti e a magyaros ételeket, vagy hozassunk indiai curry-t? Mondta hogy ö hust nem ehet, mert a vallása tiltja. Ugy tudtam Indiában hétfön és pénteken nem esznek hust, mert tiltja a vallás. A hét többi napján meg azért nem esznek mert nincsen. Lucy felhivta legközelebbi indiai éttermet és megrendelte a kivánt ételeket.
Probáltam finoman közeliteni. Megsimogattam a haját, Dicsértem a szép szárit amit viselt. Erdeklödtem nem fáradt e, nem akar e kicsit lefeküdni? Ugy is beszélgethetünk. Sokszor kellett ismételnem, mert nem volt erös oldala az angol nyelv.
Mondta, hogy a lábai elfaradtak, és nagyon jo lenne ha lepihenhetne egy kicsit.
Lelki szemeim elött probáltam elképzelni szári nelkul.
Noni levetette cipöjét és lefeküdt az ágyra. Mondta hogy sokat gyalogolt ma. En azonnak a lábujjait massziroztam, majd a bokáját és lassan haladtam felfelé. Lucy a kezet és az ujjait. Közben sokat beszéltünk, hogy minden gátlása elmuljon. Mondta hogy nagyon jolesik neki a maszirozás. Lucy már a nyakát maszizta, én még csak a térdénél tartottam. Lucy áttért a homokára és a halántékára. Majd kérte hadd gombolja ki a kicsi bluzát (nem tudom mi a neve)Lucy kigombolta és elöttünk voltak a szép barna mellei. Nagyok és feszesek voltak. Feltünöen nagy mellbimboi keményen álltak. Egyszerre kezdtük el szopni mind a kettöt. Noni nagyokat sohajtott, nagyon tetszett neki. Azután azt gondoltam, milyen szép lenne megfürdetni. Utána pedig beöntest adunk neki.
-Noni szépségem, azt hiszem jobb lenne ha vennél egy jo meleg fürdöt. Attol teljesen felfrissülnél.
Noni azonnal belegyezett. Lucy rögtön töltötte a kádat. Noni felállt, levetete a ruháit. Egy irdatlan nagy bugyi volt rajta. Ugy látszik ez a méret tartozik a szárihoz. Le akartam vetni rola, de nem engedte. Megsimogattam a popsiját ami nagyon formás volt. Hivtam Nonit üljön bele a kádba. Azt mondta szeretné egyedül levetni a bugyit, addig forduljunk el. Nagyon meglepödtünk, de elfordultunk. Már a kádban ült amikor szollt hogy visszfordulhatunk. Gondoltam én is beülök mellé a kádba, és ugy fogom masszirozni, hátha akkor felenged. Háta mogé ültem, ugy fürödtunk együtt. A popsi lukát engedte mosni de mikor elöbbre kalandoztam összeszoritotta a combjait. Amikor befejeztük kérte, menjünk ki mert egyedül akar törülközni. Miféle rejtéje lehet ennek a nönek?
Lucy-val lefeküdtünk az ágyra meztelenül és vártuk Nonit. Rövidesen megjelent az öregasszony bugyijában, ami elrontotta a szép alakját. Lefeküdt közénk és kértük, meséljen valamit magárol és késöbb adunk neki egy beöntést.
Ennek az igéretnek varázsereje volt. Rögton elkezdett mesélni.
Noni elmondta hogy neki az egyetlen élvezet az életben a beöntés. Nagyon jo volt Becky-vel ö megértö volt de sajnos elment. Mondtuk hogy mi is megértök vagyunk csak bizzon bennünk. Mondta hogy a férje meghalt, de nem lehet uj férje mert ö "le van zárva"
-Majd mi kinyitunk, modtam
Latta, hogy nem értjuk, kérdezte hogy hallotunk e arrol hogy indiában elégetik a halottakat.?
-Igen, mondom, ezt tudjuk
-Azt is tudod hogy a feleséget élve elégetik a férjével egyutt?
-Nem tudjuk, mondom, de ez több száz évvel ezelött volt, ha egyáltalán létezett.
-Ahol mi laktunk most is ez a szabály, az állam szemet huny fölötte. Nekem is ez lett volna a sorsom, de mi Ausztráliában éltünk. A férjem halála elött visszament a falujába, de nagyon beteg volt és ott meghalt. En nem mertem utána menni, féltem a szörnyü haláltol. Nekem itt el kellett mennem a föpapunkhoz aki elengedte a tüzhalált, de "be lettem zárva"
-Mi az ördögöt akar ezzel a bezárással? gondoltam, de Noni folytatta
-5 évesen férjhez kellet mennem. A férjem 20 éves volt. Nagyon kis fejletlen lány voltam, ezért a férjem csak 10 évesen vette el a szüzességemet (Noni késöbb sokszor 8 éves kort mondott valoszinü az a helyes RK). 12 évesen jött meg az elsö vérzésem, akkor kezdték meg a tetoválásomat.
Erdekes én semmi tetoválást nem láttam amikor fürödtünk.
-Sajnos nem estem teherbe, ezért mindenki lenézett és még a gyerekek is csufoltak. A férjem igérte, hogy ki fog cserélni, mert értéktelen vagyok. Azutan megprobáltuk az igéret földjét Austráliat. Itt mesés jolét volt azután amit elhagytunk. A férjem elvitt orvoshoz hátha mégis lehet gyerekem. Az orvos megállapitotta hogy én egészséges vagyok, de a férjem magtalan. Azutan beteg lett és meghalt. Engem pedig "bezártak"
-Noni drága, most adunk neked egy jo beöntést. Meglátod nagyon jo lesz, mondtam. Maradj itt mi elökészitjük.
Mire visszamentünk hasra fordult de a bugyi maradt. Simogattam a popsijat, majd becsusztattam a kezemet a bugyija alá. Szép feszes posija volt. Megkerestem a lukat és sokaig játszottam vele. Majd probáltam lejjebb huzni a bugyit. Végre engedte. Ekkor elállt a lélegzetem. Az egész popsija tetoválva volt, élénk szinekkel, sok virág, kobrakigyofejek, Szettártam a popsijat. Ott egy nagy kék virág volt és a a luk volt a virág közepe. Csodálattal néztem. Ezt a popsit tisztelni kell, mert Shiva istennö szétrugja a seggem. Lucy is el volt ragadtatva. Rögtön becsokolt a viragok közé és a lukat kezelte a nyelvével.
-Csodálatosan szép a viragoskerted, remélem még sokat kertészkedhetünk benne.
-ott tetováltak sokáig, mondta Noni, En soha nem láttam, a férjem rendelte. Nagyon fájdalmas volt. Sokszor voltam lázas, a tetoválás után, de most már kész van. Mikor a tetoválo mesterhez mentem, elötte mindig kaptam beöntést, és azt legalabb élveztem. Ez az egy örömem volt az életben. Nagyon megszerettem a beöntést, mást ugysem lehet nekem, mert "be vagyok zárva"
-Noni drága áruld el végre hogyan vagy bezárva
Noni szo nélkul a hátára fordult. Ujabb meglepetés. Meg volt borotválva, már kissé borostás volt. A vágata két oldalán két müvészien tetovált lotuszvirág volt. Egész fresko volt az alteste. Gondoltam széttarom a pinájat, hátha ott is van tetoválás. Ekkor a pinája közepén megcsillant valami. Széttártam a szerelmi ajkait és azt hittem elájulok. Itt volt bezárva. Megprobálom pontosan leirni ezt a szörnyüséget.
Négy gyürü volt a puncijában. A pisilöluk két oldalán egy-egy és velük szemben a másik kettö. A gyürük 2 milliméter vastag rozsdamentes drotbol voltak, és kb. jeggyürü átmeröjüek. Majdnem teljesen az élö husban. Ezt a négy gyürüt azutan teljesen osszedrotoztak. Szegény Noni pinája tényleg alaposan be volt zárva. Csak pisilésre tudta használni. Olyan sokkhatás ért bennünket Lucyval, hogy csak hápogtunk.
-Noni ki tette veled ezt az örült perverziot?
-Amikor a föpap elengedte a tüzhalált, azt mondta Shiva istennö parancsa (Lehet hogy nem Shivát mondott. RK). Havonta oda kell mennem, akkor leborotváljak a szört és megnézik nem e probaltam kinyitni. Igértek hogy az egészet harapofogoval kitépik és én nem jutok el soha a Nirvánába ha ki akarom nyitni. A lelkem örökké varangyosbékákban fog vándorolni. Egy öregasszony tette be a zárat és ö vizsgálja mindig.
Tehetetlen dühömben szinte remegtem.
-Noni mond meg ki ez az öregasszony és én harapofogoval marcangolom izekre a mocskos picsáját.
-Ezt soha nem mondhatom meg. Ezért nem tudhatjátok az igazi nevemet sem.
-Noni ez nagyon fájt? kérdezte Lucy aki eddig nem tudott szollni.
-Egy nagy kötötüvel szurtak át négy helyen. Sokáig vérzett, elgennyesedett, nem ittam vizet, minel kevesebbet kelljen pisilni mert az is nagyon fajt.
Micsoda perverz vadállatok uralják a vallást. Milyen isten az amelyik elnézi ezt a borzalmat. Nemrég a TV Current Affairs müsorában mutatták amikor a mohamedán kislányt (5 éves lehetett) lefogtak és egy rohadt öregasszony olloval kivágta a csikloját és a kis szeméremajkait. Ez most történt és Sydney-ben. A kislány apja mérnök volt. A nök elmondták hogy ez nagyon fontos és ök is ki vannak vágva. Semmi szükseg nincs arra hogy egy nö élvezze az erotikát. Az csak a férj joga. Milyen szerencsések vagyunk mi magyarok és ausztrálok.
Megcsokoltam Noni pinájat, de a hideg drot érintese szornyü volt.
Lucy közben megtöltötte a beöntöt és kértük Nonyt forduljon a bal oldalára. Noni virágos popsija csak ugy nyelte a kamillat. Noni teljesen átélte a földi örömöket, közben én a csikloját izgattam. Azt hiszem nagyot élvezett, majd kiment és kiengedte a tartalmát. Ezután megmutattuk neki a különféle vibrátorokat. Noni csillogo szemmel nézte és kérte hogy mutassuk meg neki "közelebbröl" .
Noni nagyon élvezte amikor a szép popsijába dugtuk a vibrátort, a másikkal a pináját izgattam, már amennyire a drotakadályok engedték. Amikor elbucsuztunk Noni kérte hogy hadd jöhessen el hozzánk ezután is. Ennek persze mi is nagyon örültunk.

Folytatása következik

ritakoala Creative Commons License 2001.04.13 0 0 40
Kedves E-lover
Elöször is nagyon tetszik a hozzászólásod.
Beöntéssel kapcsolatos magazinok 1 Gallon (Usa 4liter Imperial 4.5 liter) mennyiséget emlegetnek. Utánanéztem Betty könyveiben. Gyakorlatilag nincs korlátozva a bevitt folyadék mennyisége. Igaz a colonic irrigálásnál csak addig kell bent tartani amig nem kellemetlen. Voltam egy másik klinikán ahol a hölgy elmondta, hogy ö hetente kétszer kap beöntést, 2.5 litert és ugy tudja bent tartani, hogy közben a házimunkát csinálja (én képtelen lennék rá). Kérdeztem, hogy lehet e valami kárt tenni magunkban, azt mondta normal beöntéssel nem, mert kijön mielött baj lenne. Az evéssel kapcsolatban nekem teljesen uj amit irtatok. Erröl itt soha senki nem hallott, bármikor lehet enni. Mi közösen vacsorázunk egy-egy beöntésparty elött. Minden azért történik hogy egymásnak örömet szerezzünk, és ez mindig szuper jól sikerül.
Nekünk ez a szép, másnak másfajta szex a szép és élvezetes. Nekem megadta a sors, hogy csodálatos partnereim vannak. Nem kellett partnert keresni, minden szépen sorjában az ölembe hullott, ahogy azt a történetemben leirtam. Igaz soha nem kerestem kifogásokat hogy miért nem lehet jó. Nagyon boldog vagyok. Nekem nagyon jó szeretkezni férfival és növel. Szoktam közösulni popsiba és punciba, de elötte igénylem a beöntést.
E-lover végtelenül szomoru vagyok hogy nem sikerült szuper partnert találnod. Kár hogy nem jossz Austráliába. Itt konnyen tudnák segiteni. (Ev végén valoszinü Magyarországra fogok látogatni). Bár nem tudom fiu, vagy lány vagy?
üdvözlettel Rita
Előzmény: E-lover (39)
E-lover Creative Commons License 2001.04.11 0 0 39
Kedves Libuci!

Bár a szerepek fontosságában nem értek egyet, abban kétségtelenül igazad van -- és szerintem ez fejezi ki legjobban a helyzetet --, hogy ez egyfajta fétis.
Én azonban úgy gondolom, hogy a szex partnerkapcsolat, tehát 2 (vagy több) ember kölcsönös örömszerzéséről "szól". Az, hogy ehhez milyen eszközöket vesznek igénybe, más kérdés -- de ilyen alapon már 1 mezei vibrátor bevonása az akcióba hasonló színezetet adhatna a dolognak. Ráadásul ezt technikailag igazán jól csak partnerrel lehet művelni, viszont ha ő is 100%-ig benne van a játékban, csodálatos lehet. Sajnos ebben még nem volt részem. :-(

Aggályaidra vonatkozóan:
- Való igaz, az átlagos kapacitás 1,5-2 liter. Azonban megfelelő előkészületekkel (tisztító beöntések), gyakorlással (ellazulás), és megfelelő módszerekkel (folyadéknyomás szabályozása, testhelyzetek) elég sok esetben elérnek 3 liter feletti -- sőt, akár 4 liter körüli -- beadott mennyiségeket. Kárt lehet okozni a kisebb mennyiségekkel is, de megfelelő körültekintéssel a kockázat tényleg minimális ("Set Your Limits"). A Neten olvasható tapasztalat-leírások alapján ez károsodást nem okoz -- persze gondolom azért nem naponta hajtják végre ezt a mutatványt.

Enni tényleg nem célszerű, csak úgy ahogy írod, de ettől még lehet. Azt tudni kell, hogy a beöntés nem jut el a vékonybélbe (legalábbis jó esetben), és az egy darabig maga is elbíbelődik a gyomorból odakerült anyaggal...
Utána minden további nélkül lehet enni.

- Az ingerek valóban masszívak -- erősek és hosszantartóak --, de nem hallottam, hogy bárkinél megnőtt volna az ingerküszöb a hozzászokás miatt (ez azért nem egy szer, ami jól levezethető biokémiával működik). Ugyanúgy, ahogy kiadós, mesterien jó szeretkezések sem növelik az ingerküszöböt a "normál" szex vonatkozásában.
(Észbontóan jó bír ez lenni, szó nincs ilyemiről.)

E-lover

libuci Creative Commons License 2001.04.11 0 0 38
Kedves Tico!
Azt hiszem, valahogy én is így gondolkodom erről. A partner vagy partnerek csak mellékszerepet kapnak, a főszereplő a beöntőkészülék.
Számomra a partnerrel való együttlét a szex lényege, ezekben a történetekben pedig a partnerek csak maszturbációs segédeszközök. Amivel egyáltalán nem leszólni akarom, sokan vannak ezzel így, sokkal általánosabb aktusokban is. Nem akarnám tagadni, velem is előfordul hogy a szexet önmagáért kívánom meg.

Két másik aggályomnak szeretnék hangot adni:
-Tudtommal 1,5-2 l víz fél bele egy ember beleibe, itt meg 3 literekről olvasok, nem okoz ez maradandó károsodást, a belek kitágulását stb?
Nem jelent az problémát az egészséges emésztésben, hogy közben mindenfélét esznek, mert én úgy tudom, hogy előtte és utána legalább pár óráig nem szabad semmit sem fogyasztani.

-A túl erős ingerek nem tompítják-e el előbb utóbb az érzékeket? Hogy nem kell-e folyamatosan növelni az ingereket, hogy egyáltalán valami érezhető legyen?
l

Előzmény: R.O.Tico (26)
ritakoala Creative Commons License 2001.04.11 0 0 37
Egyetertek E-lover-rel. A nagyon meleg valoban nem ajanlatos, foleg kezdoknek. A hideg beontes a forro Austral nyarban kimondottan kellemes, bar azt hiszem nem ezzel kell kezdeni. Koszi a kiegeszitest. Igazad van. Sajna az Amerikai kuldemeny meg nem erkezett meg. Attol tartok csak Husvet utan tudok beszamolni rola.
KELLEMES HUSVETI UNNEPEKET KIVANOK MINDENKINEK SOK SZERETETTEL RITA

Előzmény: E-lover (36)
E-lover Creative Commons License 2001.04.10 0 0 36
Kedves Marita!

Alapvetően egyetértek Ritával, egy dolgot kivéve:

A folyadék hőmérsékletére ügyelni kell! Legfeljebb néhány C-fokkal lehet magasabb, mint a testhőmérséklet. Én 39-40 fokossal töltöm fel az irrigátort. (A hőmérséklet ellenőrzésére a babafürdetésnél alkalmazott hőmérő haszálható legcélszerűbben.)
Hűvösebb lehet a víz, de akkor nagyobb az esélye görcsök kialakulásának.

Üdv:

E-lover

ritakoala Creative Commons License 2001.04.10 0 0 35
Kedves Marita
Szeretettel üdvözöllek téged és barátnödet a beöntéskedvelök táborában. Nyugaton ez nagyon ismert formája az erotikának. Próbálok a kérdeseidre válaszolni
1. Hasonlóan más szeretkezéshez ezt is annyiszor lehet csinálni, ahányszor élvezetet okoz. (En többször kapok hetente). Persze ugy kell adni és kapni hogy mindig élvezetes legyen
2. Kamilla a legegészségesebb. Nem okoz semmi panaszt. A nemkivánatos "illatokat" is csökkenti. Használjuk a kávés-beöntést is ez egy liter vizhez 2 evökanál instant kávét teszunk. Ha tiszta vizet használsz tegyél bele literenként 1 evökanál konyhasót.
3. Nehéz kérdés. Az Austrál posta ajánlott kuldeményekre csak a magyar határig vállal garanciát. Ugyanis Magyarországon belül nagyrészt eltünnek a küldemények. Amit az utolsó képen láttál, azt Amerikábol kell megrendelni (2-300 usa dollár)
4. Amilyen jolesik. hidegtöl a majdnem forróig lehet.
5. Itt küldok egy képet. Nekem hasonló van.


Ha bármi további kérdésed van nagyon szivesen válaszolok
szeretettel Rita
Előzmény: marita (34)
marita Creative Commons License 2001.04.10 0 0 34
Kedves Rita.
Nagy érdeklödéssel olvassuk a történetedet, alig várjuk a következö folytatást.
A barátnömmel mi is kiprobáltuk a beöntést és valoban nagyon élvezetesnek találtuk. Nagyon régen kislánykoromban kaptam elöször beöntést a szomszéd nénitöl. Akkor is jo volt, de a mostani amit a barátnöm adott az szenzácios érzés volt. Másodszorra még jobb lett.
Szeretném ha válaszolnál néhány kérdésre.
1. Hányszor szabad beöntést adni? (azt irtad te hetente kétszer kapsz)
2. Csak kamillát használsz, vagy mást is?
3. Tudnál e nekünk Bardex készüléket küldeni (megfizetjuk)
4. Milyen meleg lehet a beöntés?
5. Milyen vibrátort használsz a G-ponthoz?
Nagyon szeretnénk ha gyakorlott beöntéskedvelö adna tanácsot.
Udvözöl Marita
ritakoala Creative Commons License 2001.04.07 0 0 33
Tango
Nem vagy valami bobeszedu.
Előzmény: Törölt nick (32)
Törölt nick Creative Commons License 2001.04.07 0 0 32
:DDDD
Előzmény: ritakoala (31)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!