Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2011.01.06 0 0 5343

Hát nem semmi vagy :-) Ahogy olvasom, el tudom képzelni, hogy én vagyok ott veled (mondjuk én nagyon élvezem a zuhany alatt szeretkezést :-)), mondhatni benedvesedtem ;-)

Csóközön!

Most mindjárt jól megnézlek megint ;-D

 

 

Előzmény: Szégyenlős (5339)
Szégyenlős Creative Commons License 2011.01.06 0 0 5342

:) Akkor az írásom elérte célját, örülök!

Előzmény: motortomi (5340)
Szégyenlős Creative Commons License 2011.01.06 0 0 5341

Köszi nektek, de azért a könyvírás messze áll tőlem :D

Előzmény: motortomi (5337)


motortomi Creative Commons License 2011.01.06 0 0 5340

én meg teljessen felizgultm :)) nagyon jó ügyi vagy :)

Előzmény: Szégyenlős (5339)
Szégyenlős Creative Commons License 2011.01.06 0 0 5339

Üzleti úton vagyok, egy szállodában szálltam meg. Egyágyas szobám van, mely a szálloda parkjára néz. Hosszú volt az út és én nagyon elfáradtam. Levetkőzök és megnyitom a zuhanyt. Valami gond lehet, nem folyik a víz. Letelefonálok a recepcióra, ahonnan feljön az egyik férfi. Magamra kapom a köntöst és kinyitom az ajtót. Ő bejön, elnézést kér, majd közli, hogy most javítottak valamit és a szerelő nem nyitotta ki a vizet, ő most ezt megteszi nekem. Lehajol az elzáróhoz - gyönyörű feneke van. Meredten nézem, ő megfordul rámnéz és elmosolyodik. Leejtem a kulcsot, lehajolok érte. Az egész mellem láthatóvá válik, ő nézi. Visszaegyenesedem, de a köntösöm szétnyílik, hoppá, mondom. Össze akarnám húzni, de odajön és megfogja a kezem. A víz folyik, mert nem zártam el a csapot. Odahúz magához, beletúr a hajamba és megfogja a fenekem. Érzem az erekcióját ami teljesen feltüzel. Levetkőztetjük egymást. Megfogom a fejét, a mellemhez húzom, nagyon élvezi. Keze a lábaim között az én kezem az övéi közt. Behúzom a tus alá. Lehajolok és a számmal kényeztetem, ő a falnak dőlve élvezi, közben hajamba túr. Felegyenesedem, majd leülök a tusolóban lévő ülőhelyre. Ő letérdel és bedugja farkát a puncimba. Lábaim a nyakában, így élvezzük a perceket. Mindketten halkan nyögdécselünk, majd a katarzis után felöltözik és elmegy. Én tovább zuhanyozom. Többé nem látom.

Törölt nick Creative Commons License 2011.01.06 0 0 5338

Ez teljesen reális :-) És én is szeretek futni ;-)

Csatlakozom: könyvet írhatnál!

 

Előzmény: Szégyenlős (5333)
motortomi Creative Commons License 2011.01.06 0 0 5337

hiszek neked :)) és akár könyvet is irhatnál mert nagyon tehetséges vagy :))hihetöen irod .

Előzmény: Szégyenlős (5336)
Szégyenlős Creative Commons License 2011.01.06 0 0 5336

Az alap sztori (futás) és a bizonyos férfi valós - az erotikus része az már csak fantázia.

Előzmény: motortomi (5335)
motortomi Creative Commons License 2011.01.06 0 0 5335

:-)) ez nagyon jó és kellemes de valosnak is elférne :))

Előzmény: Szégyenlős (5333)
skodovics Creative Commons License 2011.01.06 0 0 5334

Lennék a pasi helyében))

Előzmény: Szégyenlős (5333)
Szégyenlős Creative Commons License 2011.01.06 0 0 5333

Erdőben futok, melegítőben. A melegítő alatt csak bugyi és melltartó van. A felső zipzárral záródik, természetesen nincs nyakig felhúzva, dekoltázsom szépen kirajzolódik.

Futás közben gyakran találkozom egy férfival, aki sportos, jól néz ki. Mindig jól megnézzük egymást, de még sosem beszéltünk.

Futás közben egy kicsit mindig megpihenek, így teszek most is. Egy tisztásra érve leülök egy hosszában ott heverő farönkre és élvezem a gyönyörű napsütést. Kicsit lejjeb engedem a zipzárat, melltartóm jól látható. Hallom, hogy valaki közeleg - ő az! Becsukom a szemem és reménykedem, hogy meglátott (az ösvénytől távolabb vagyok). Hallom, ahogy kicsit megáll, majd továbbfut. Pár perc elteltével látom, hogy szemben a kicsiny tisztás másik oldalán áll egy fa mögött és néz. Persze több sem kell, cicijeimet kiveszem a melltartóból, becsukom a szemem ismét és tovább élvezem a napsütést. Hallom a lépteit, közeledik. Úgy teszek, mintha nem venném észre, majd egyszer csak érzem a száját a mellemen. Erősen szívja, csókolgatja. Kezemmel megragadom férfiasságát és elkezdem maszírozni. Hátra dőlök a rönkön, lehúzza a ruhámat, majd elkezdi nyalni a pucimat. Élvezem minden pillanatát, édes gyönyörtől nyögdécselek, majd elhúzom a fejét és bevezetem a farkát a nedves puncimba. Hatalmasakat nyögünk mindketten, közben halljuk ahogy a madarak csicseregnek. Élvezzük a különböző pozíciók nyújtotta örömöket, majd miután sokszor a mennyekbe repített, ő is elélvez. Felöltözünk, ő folytatja a futást én pedig elindulok -immár sétálva visszafelé - nincs több erőm.

Törölt nick Creative Commons License 2011.01.06 0 0 5332

Jóóóóóóóóóóóóóóó! :-D

 

Előzmény: Szégyenlős (5331)
Szégyenlős Creative Commons License 2011.01.06 0 0 5331

Én is szoktam fantáziálni... Íme egy kedvenc!

Repülőn ülök, hosszú az út. Egy helyes férfi ül mellettem. Szép kék szemek, sötét haj, kis borosta. Öltönyben van, melyen keresztül szépen kirajzolódik izmos felsőteste. Felszálláskor becsukom a szemem, ő észreveszi és megfogja a combom. Ne félj! - mondja. Ránézek mosolygok és kigombolom a kosztümöm alatt lévő blúz felső gombját, mely így mélyen szabadon hagyja dekoltázsomat. A lényeg nem látszik, de nagyon izgató. Felém fordul, a szemembe majd a melleimre néz, megmarkolja a combomat - érti a célzást. Keze lassan felcsúszik combom belső oldalán, közben a szemembe néz és mosolyog, melyet én sem hagyok viszonzás nélkül. Felállok és kiindulok a mosdó felé. Visszanézek rá és ő már érti is, jön utánam. Magunkra zárjuk az ajtót. Nem beszélünk, néma csend van. Kigombolom a blúzomat, ő feljebb húzza a szoknyámat. Látom, hogy tetszik neki csipkés harisnyatartóm - már domborodik a nadrágja. Lassan lehúzom a sliccét, megmarkolom férfiasságát és a számba veszem. Kényeztetem egy darabig, majd ő a melltartómat letolva rábukik a melleimre és hosszan nyalogatja őket. Egyre lejjebb csókolgat, majd félrehúzza a bugyimat és forró nyelvével szerez hosszan tartó örömöket. Tudjuk, nem maradhatunk sokáig, ezért a lényegre térünk. Hatalmas örömöket élünk át együtt, majd előbb én, majd ő is visszasétálunk a helyünkre, és mintha mi sem történt volna utazunk csendben tovább. Leszálláskor egyetlen mondatot váltunk. "Örülök, hogy találkoztunk." "További jó utat és ne félj a repüléstől!"

Törölt nick Creative Commons License 2011.01.04 0 0 5329

Tapsolós szmájli! :)))

 

Nagyon tetszett.

És ha nem csak álom, ha nem csak fantázia, hanem a valóság magocskája is itt bujkál valahol, akkor húúúú, elismerésem, valami "titkot" már Ti is tudtok…. :))

Előzmény: kauniainen (5328)
kauniainen Creative Commons License 2011.01.04 0 0 5328

Judit az órájára pillantott, és majdnem felsikoltott, ígérete szerint már félórája otthon kellett volna lennie. Kihörpintette maradék kávéját, magára rángatta kabátját, és az asztalnál ülő másik két nőnek zavartan magyarázta, hogy a férje aggódik, ha nincs otthon a megbeszélt időben. Kirohant a kávézó előtt parkoló kocsijához, közben mobilja után kotorászott a táskájában. Tamás már biztosan legalább háromszor hívta. Már a kocsiban ült, amikor megtalálta a telefont, a képernyő sötét – a francba, már tegnap tölteni kellett volna, az autós töltő meg már hónapok óta rossz. Legalább húsz perc hazáig. Idegesen vette a kanyarokat, egyszer még a piroson is átsuhant – szerencsére rendőr sehol. Nagy fékezéssel állt meg a ház előtt, Tamás kocsija bent az udvarban. Lassan nyitott be a házba, lent a konyha és a nappali sötét – fentről szűrődött le fény és klasszikus zene hangjai. Bartókot hallgat, ismerte fel a zaklatott zongorafutamokat.

- Megjöttem, szívem! – kiáltott fel az emeletre, ahonnan nem kapott választ. - Úristen, ott ül, és duzzog magában. - Villanyt gyújtott, kinézett a konyhába, ahol az ebédlőasztal két személyre meg volt terítve, madarat formázó textilszalvéták a porcelántányérokon, pezsgőspohár a tányér mellett, friss virágcsokor a vázában, mellette gyertyatartó. A tűzhelyen letakart üvegtál. Elsápadt – Istenem, megint elfelejtettem! - Megismerkedésük ötödik évfordulója volt aznap. Egész délután volt egy olyan nyugtalanító érzése, mintha elfelejtett volna valamit, de nem jutott eszébe, pedig reggel Tamás kétszer is megkérdezte tőle, hogy hányra jön haza, de akkor nem tulajdonított ennek különösebb jelentőséget.

Közben kibújt kabátjából, magassarkúját kényelmes házipapucsra cserélte, és elindult fölfelé a lépcsőn.

- Szia Tamás, megjöttem! – ismételte, ezúttal egy rövid szia volt a válasz a könyvtárszoba felől. Kitárta a könyvtár félig nyitott ajtaját, benézett. Férje a sarokban álló nagy karosszékben ült, sötét öltönyben, nyakkendőben, mellette a kisasztalon félig telt whiskyspohár. Bartók a hifi óriás hangfalaiból szólt, Tamás a fotel karfáján levő távirányítóval kicsit lehalkította, és kérdően nézett feleségére, aki hadarva vágott bele beszámolójába, hogy miért szaladt el az idő, barátnői miről beszéltek. Tamás nagyon hűvös hangon szakította félbe:

- Maradj csöndben! Gyere közelebb! – a hangja halk volt, de parancsoló, még sosem hallotta ilyennek. Kicsit közelebb ment, mire Tamás egy kicsit emeltebb hangon szólt:

- Ide állj! A fotel mellé! Egészen közel!

Judit közelebb lépett, majd a férje által mutatott helyre állt. Tamás felhangosította a zenét, majd egy hirtelen mozdulattal arccal előre az ölébe rántotta a nőt. A másik kezével felhajtotta a szoknyáját, amely így az egész hátát és a tarkóját is betakarta, viszont láthatóvá tette a csipkében végződő fekete combfixeket és a feneke vágásában eltűnő szintén fekete tangáját. A férfi erősen leszorítva tartotta a hátát és karjait, felsőtestével szinte moccanni sem tudott.

- Elkéstél, pedig megígérted, hogy hétre itthon leszel. Elfelejtetted az évfordulónkat - mondta csendben Tamás, majd szabad kezével rácsapott a fehéren gömbölyödő fenékre. Judit felsikoltott. Nem is annyira az ütés erejétől, mint inkább a meglepetéstől. Tízéves kora óta nem ütötte meg senki, anyja akkor állandó feleselése miatt egyszer elfenekelte. Éppen ki akarta kérni magának a bánásmódot, amikor a második ütés érte. A csattanás nagyobb volt, mint az okozott fájdalom, ami különös módon futott végig az izmain, és heves rándulást érzett a combja tövében. A harmadik ütés könnyedebb volt, mint az első kettő, de a férfi ujjbegyei a combja belsejét érték. Önkéntelenül széjjelebb nyitotta combjait, így a következő csattanós ütés már valahol a nagyajkain végződött. Fájt, a feneke égett, könnyek futottak a szeméből, de nem szólt semmit, nem könyörgött kegyelemért, csak várta az újabb ütéseket. A férfi akkor megmarkolta a fenekét, majd egy mozdulattal a combfixekig rántotta le róla a leheletnyi bugyit. Tenyerével a vágás vonalán csapott le újra, középső ujja a már nedves hajlatban fejezte be az ütést. Judit testét forróság öntötte el. Szégyellte magát a kiszolgáltatottságáért és azért mert rájött, hogy élvezi, ami történik vele. A fájdalom erős volt, bőre égett, és közben úgy érezte, az ágyéka tüzel. Megmozdította fenekét, szinte kínálta a következő ütés alá. Még soha nem érezte, hogy a türelmes, kedves, jól nevelt Tamásban ilyen indulatok lakhatnak. Tamás eddig soha nem akart uralkodni rajta, inkább hagyta, hogy az ő akarata érvényesüljön. Föl akart emelkedni, hogy az arcába nézhessen, de a férfi még nagyobb erővel szorította le, és megint ráütött az egyre pirosabbá váló félgömbökre. Judit felsőteste elernyedt, már nem feszítette a férfi karja ellen. Tamás megérezte, és lassan simogatni kezdte a nő hátát, miközben másik kezével már csak gyengéden paskolta a nő fenekét, majd átfogta a derekát, és talpra állította. Felállt a fotelból, egy pillanatra belenézett felesége könnyes arcába, majd az eddigieknél sokkal gyengédebben a fotel karfájára hajlította. Kigombolta a szoknyát, és a tangával együtt levette a nőről, majd hátulról áthúzta a fején a puha pulóvert, és kikapcsolta a melltartóját. Könnyű mozdulatokkal simította végig a hátát, körmét végighúzta a gerince mentén, egészen le a fenekéig, ahol megállt a keze, és váratlanul újra egy nagyot ütött a felkínálkozó halmokra. Judit felsóhajtott, és nagyon halkan mondta: - Még…, kérlek még… A férfi kinyitott tenyerével végigsimított fenekének mindkét oldalán, majd könnyedén rácsapott, aztán még egyet, majd még egyet. Az ütések egyre közelebb értek a combok tövéhez, és a duzzadt nagyajkakhoz, amelyek között sötét rózsaszínen tört utat magának a keményedő csikló. Az ujjbegyek most már folyamatosan a nagyajkak szélén csattantak, Judit érezte, hogy a nedvesség már combjain folyik le. Az ütések abbamaradtak, Judit az oldalán érezte Tamás mindkét tenyerét, amelyek határozott mozdulattal csúsztak előre, és markolták meg a melltartótól megszabadított melleit. Egy pillanattal később már Tamás hatalmasra keményedett farkát érezte, amint ellenállás nélkül csusszan lucskos vágatába. A hirtelen lökéstől elállt a lélegzete, mert a máskor lassan utat törve mozgó vastag fasz egyetlen mozdulattal tövig csúszik bele, és szinte odaszögezi a fotel karfájához. A következő lökések, ha lehet, még nagyobbak voltak, egész belseje beleremegett, és amikor a férfi mindkét mellbimbóját ujjai közé véve keményen megszorította, addig sosem érzett hevességű orgazmus rázta meg az egész testét. Öntudatlanul sikoltozott, miközben a kemény lökések egy pillanatra sem maradtak abba, és a szorítás a mellbimbóján hol engedett, hol fájdalmasra erősödött. Az izmai hol elernyedtek, hol szinte a görcs határáig megfeszültek, rángatózó hüvelye satuként szorult rá a férfira, aki ezt érezve abbahagyta az ütemes mozgást, kihúzta a farkát, és az erős karok szorításából lassan felemelkedő nő elébe került. Farka még mindig botként meredt előre, a hátrahúzódott fitymája alól előbukkanó makkja vörös volt, Judit ekkorának még sosem látta. Tamás magához húzta az asszonyt, nyakába csókolt, lágyan megsimogatta vállig érő vöröses haját, másik kezével a hátát és az oldalát simogatta, majd tarkójánál beletúrva a hajába megmarkolta azt, és lassan lefelé kezdte húzni.

- Térdelj le! – súgta, és a nagyobb nyomaték kedvéért erősebben húzta a haját, másik kezével pedig nyomta lefelé a fejét. Judit a férje előtt térdelt, Tamáson felül még fehér ing, csíkos selyem nyakkendő, nadrágja a bokájánál, merev farka az ing szárnyai közül mutatott előre, pont a nő arca előtt. A férfi két kézzel fogta a fejét, és húzta az ágyéka felé. Judit kinyitotta a száját, a férfi makkját ajkai közé vette, és lassan beengedte a szájába. Tamás hatalmasat sóhajtott, ujjaival a nő tarkóját masszírozta, aki közben megmarkolta a farkát, és a bőrt hátrahúzva teljesen lemeztelenítette a makkját. Nyelvével a makk peremét nyalogatta, közben összezárt ujjait föl-le húzogatta a férfi farka tövénél, másik kezével pedig a heréit kezdte simogatni. A férfi halk mormogó hangot hallatott, és kezével ütemes mozgásra késztette Judit fejét. A nő egyre beljebb engedte a szájába, és a nyalogatás mellett időnként erősen megszívta a kemény faszt, és amikor a férfi mélyülő sóhajai felgyorsultak, hirtelen nagy erővel megszorította a tövét. Az előtörő sperma egyenesen a torkába spriccelt, szinte nyelnie sem kellett. Lassított a tempóján, és a férfi ernyedő farkát lassan kiengedte ajkai szorításából.

Tamás a kezét nyújtotta, felemelte a földről, átölelte, és mélyen, lágyan megcsókolta.

- Gyere, mosakodjunk meg, aztán vár a vacsora. A kedvenc pezsgőt be van hűtve.

hangok a /dev/null-ból Creative Commons License 2011.01.02 0 0 5327

:)))

Bocs, szeretem a jó sztorikat, de az ilyenek valahogy mindig szemet szúrnak... :)

 

Előzmény: Törölt nick (5326)
Törölt nick Creative Commons License 2011.01.02 0 0 5326

20 centi már elég hozzá, ha épp a hegyét kényezteti, volt már hogy sikerült a fülcimpa, mondjuk szerencsére még ruganyos is vagyok. Auto-szopáshoz azért nem :-) Fúj :PPP

Nyaknál viszont tényleg durva lenne, annyira én sem vagyok gumiból :-D Nyugodtan gondold oda azt a fél mondatot, amikor felemeltem a fejét :-) Szerintem én is úgy gondoltam, amikor írtam...... ;-)

És köszi az észrevételt!

 

Előzmény: hangok a /dev/null-ból (5325)
hangok a /dev/null-ból Creative Commons License 2011.01.02 0 0 5325

Hja, pont a helyzetre gondoltam...

Ha a csaj fülét harapdálod, meg a nyakát csókolgatod, miközben a farkadat szopja, nem csak az autofelláció lehet napi rutin számodra, de még a zacsi alá is simán benyalhatsz! :)))

Előzmény: Törölt nick (5324)
Törölt nick Creative Commons License 2011.01.02 0 0 5324

Az is függ a partnertől és a helyzettől..... is :-D

 

Előzmény: hangok a /dev/null-ból (5323)
hangok a /dev/null-ból Creative Commons License 2011.01.02 0 0 5323

Hogy te milyen rugalmas vagy! :))))

Előzmény: Törölt nick (5315)
Törölt nick Creative Commons License 2011.01.02 0 0 5322

Belevaló, mibe, kibe is....? ;-) Mindent bele! ;-D

Teljesen igazad van, és kezdek kíváncsi lenni, vajon milyenek lennénk együtt... bizonyos körülmények között ;-) Végül is erotikus fantázia... Aminek semmi sem szab határt!

+ Köszönöm a bókot, szinte elpirultam! :-)

 

Előzmény: Törölt nick (5321)
Törölt nick Creative Commons License 2011.01.02 0 0 5320

Zoé, Zoé.... Huncut, de tetszik! :-)

A történetnek bizonyos részei megtörtént esetek alapján íródtak/íródnak, persze a neveket megváltoztattam, de bármilyen hasonlóság valós vagy vélt személyekkel csak a véletlen műve lehet! ;-)

Szép napot!

 

Előzmény: Törölt nick (5319)
Törölt nick Creative Commons License 2011.01.01 0 0 5317

Zoé kedves, BUÉK neked!

 

Ezt én írtam volna? ;-) Pedig akkor még nem is ittam sokat :-D

Kellene egy topic "Lebuktam a neten a pucér képeimmel" vagy hasonló címmel. Kíváncsi lennék, hányan jártak már így :-)

Pl. egy intim piercing vagy tetoválás igencsak felismerhető.....

 

És ha már fantázia: egyszer kipróbálnék egy punci-piercinges leányzót! Még jobb lenne, ha a nyelvében is van egy :-)

 

Előzmény: Törölt nick (5316)
Törölt nick Creative Commons License 2010.12.31 -1 0 5315

Egyik este épp valami könyvet olvastam, párom a számítógép előtt....

- Hát ez meg mi?!??!!? - kiáltott fel. És nézett rám, a tekintetében a "na most véged" lángocskák ébredeztek.

- Mi történt? - mentem oda gyanútlanul. Hamar rájöttem: az egyik kedvenc fórumumat olvasgatta, és történetesen egy szép nagy hímtag meredezett a képernyő közepén.

- Ez a tiéd? - kérdezte vészjóslóan. Persze hogy az enyém volt, férfiúi büszkeségem teljes pompájában díszelgett a monitoron. - Lebuktál!!!!!! - üvöltötte. - Ezt magyarázd ki, te szoknyavadász! Most lebuktál! Tudom, hogy megcsalsz, hát nem vagyoik elég neked??!?!?!?

- Lehet, hogy hasonlít - próbáltam ködösíteni -, de kizárt dolog, hogy az enyém. Én nem töltök fel képeket. Te buktál le, mióta nézegetsz idegen fütyiket a neten? Hm?

- Vedd elő azonnal! Hadd nézzem, ha tényleg a tiéd....... - és már az alsónadrágomban kotorászott, hamar megragadta a farkam, és cibálta kifelé.

- Au......! Ne olyan hevesen! Ez fáj!.... - Nem törődött vele, előrántotta, és kedvtelve nézegette.

- Hát nem is tudom... Nagyon-nagyon hasonlít.... Nézd csak, ez nem az, ahol a múltkor megharaptalak?!?!

- Szerintem nem, tévedsz. Nézd csak meg közelebbről!

Szó szerint így tett, bekapta a hegyét, körbenyalogatta a makkomat.

- Mmmmmmmm..... És mondd csak, hány punciba dugtad a héten? Hány puha női száj örvendeztetett meg? Mondj el mindent! Tudom, hogy folyton punci után koslatsz, tudom, hogy kézről kézre, nem is, szájról szájra adnak a csajok!.......

Nem mondhattam el. Nem mondhattam el Vikit, a titkárnőmet, aki a munkanapját rendszerint az asztalom alatt kezdi, ó istrenem, amit a szájával művel, mindig a szájába élvezek, és mindig azzal a huncut mosollyal törli le... Nem mondhattam el Dorottyát, aki egy igazi úrinő, mellesleg (MELLesleg, az első pillanattól kezdve a melleit bámultam, ahogy bejött az irodába, egy dolgora tudatm csak gondolni: kellesz nekem bébi! És kellett, neki is kellett, ó igen, nagyon sokszor kellett) azóta az ügyfelem, amióta többször kipróbáltuk az íróasztalomat, és itt van a bugyija a fiókomban, ha előveszem, érzem az illatát, gondolatban a csupasz puncijában vagyok a nyelvemmel, a makkommal, épp csak egy kicsit játszom a csiklójával, aztán beljebb nyomulok, hallom az édes-kéjes nevetését.....

Nem mondhatom el Katit sem, akinek a dekoltázsát túl sokáig néztem a céges vacsorán (milyen rendes a nagyfőnök, mindig meghív), és amikor táncoltunk, hozzám simult, a kezem meg már a bugyijában volt, istenem, megujjaztam tánc közben, a nyelve végig a számban volt, és mindenki minket nézett..... és amikor elélvezett, csak annyit mondott: köszönöm! És táncolt tovább Annával,  a gyönyörű biszex barátnőjével, akitől minden erőfeszítésem ellenére csak egy csókot kaptam a liftben.....

Ehelyett mindössze annyit mondtam: -  Ne csak nézegess, használj! Használj, te ribanc, most véged van, megkúrlak, ahogy még soha senki, széjjelbaszom a puncidat, amiért idegen faszokat nézegetsz, teeeeee.......!

Teli szájjal nem tudott válaszolni, én meg nem engedtem, elkezdtem levetkőztetni.  Ah, a piros melltartó......! Kincsem, fáradhatatlan kis hetérám, te készültél ma valamire! A mellbimbói máris kemények voltak, belemarkoltam a mellébe, erősen, ahogy szereti. Lehajoltam - nem volt könnyű, amint a farkmat kényeztette azzal a hihetetlen ügyes nyelvével -, és a fülét kezdtem harapdálni. Tudtam, ettől beindul, és mindent elfelejt. Tovább mentem, a nyakára, szelíden haraptam csak meg, mégis felszisszent, és felnézett rám a nagy, kék szemeivel.

Magamhoz húztam, csókolózni kezdtünk. Imádom a száját, szeretem, amikor csak az ajkaink játszanak egymással, sokáig, semmi nyelv, csak ajkak.... Mindig ő az, aki előbb elveszti a fejét, és a nyelvével végigsimogatja az ajkam. Ilyenkor már én is elengedem magam, szinte egymásból iszunk, részegítő csókolózásba kezdünk, és a kezem nem áll meg, amikor csókolózunk, mindig a melleivel játszom, érzem a bimbóit, izgatom őket, és ettől még jobban felizgulok.

Kikapcsoltam a melltartót, hagytam, hogy lehulljon. Lefelé haladtam a számmal, a korallszínű mellbimbókig, elkezdtem nyalogatni, éreztem, ahogy a teste megfeszül, szinte dorombolni kezdett, ahogy hozzám bújt...... Közben a kezem még tovább haladt, egyenesen a rövid szoknya alá, a combját simogattam, azt is nagyon szereti, máris hallottam ahogy lehajolva kéjesen a fülembe súgja: ez az, folytasd, ne hagyd abba......! És elkezdte a fülcimpámat harapdálni, én meg már csak egy mellbimbót láttam, rácuppantam és belemarkoltam a meztelen  fenekébe........

 

Folyt. köv. ha kijózanodok ;-)

 

nylonpasi Creative Commons License 2010.12.23 0 0 5314

MINDENKINEK BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNOK!  (*_*)

Törölt nick Creative Commons License 2010.12.19 0 0 5313

Vajh, a nők vágynak arra, hogy izgalmasan titokzatos élmény lepje meg őket?

Szerintem egészen biztosan!

Megpróbáltam egy nő fejével gondolkodni. Remélem, legalább egy picit sikerült…

 

Remegő kézzel nyúlok az utolsó ruhadarabomért. A többiek hangos ujjongással és tapssal biztatnak: - Vegyed le! Vegyed le! Vegyed le!

A négyesünkből már csak rajtam van meg az utolsó alsónemű darab. Mindenki meztelen, én is az leszek, ha megszabadulok e kis textildarabtól. Ha már dobni kell, mert ezt diktálják a játékszabályok, akkor dobom, de meg akarom adni a módját. Nem csak úgy, simán…

Izgatottan nézek körbe, balról pucéran feszítő férjem biztat mosolyogva, és szaporán kacsintgat, mint egy szemafor, jobb oldalamon Éva tapsol lelkesen, ő előttem vette le az apró kis bugyiját, arca kipirult, hát igen, egyikünk sem színjózan. Másképpen eszünkbe sem jutott volna üvegpörgetősdibe kezdeni.

Velem szemben ülő Szilveszteren, Éva férjén sincs semmi. Kíváncsian hajol előre, a kis üveg dohányzóasztalra rákönyököl, és izgatottságát palástolni sem próbálja. Tekintetével falja melleim látványát, de közben eltéved bugyim irányába is. Pattanásig fel vagyok ajzva. Izgalmamat elárulja a nedves folt, ami jól láthatón egyre terjed bugyimon. Szilveszter észreveszi a foltot, és akaratlanul megnyalja a szája szélét. Látom, eddig félárbocon merev farkának már nem tud, vagy nem is akar parancsolni, mert az teljes terjedelmében kőkeményre duzzad. Izgat a látványa. Jó érzés, hogy ilyen hatással vagyok rá.

Szilveszter és Éva korunk béli pár, sok mindenben hasonlók hozzánk, testalkat, életszemlélet, mentalítás, talán ezért is jutottunk el idáig. Tudtuk, hogy őket is érdekli a szex, a felszabadult erotikus játszadozás, sőt, sok minden más is…

Érzem, bizsereg a testem, puncim kívánja, hogy férfikéz simogassa, fürge nyelv kényeztesse, hogy egy kemény farok megtöltse. 

Csípőm két oldalán becsúsztatom ujjaimat a csipke szegély alá, és popsi riszálás közben szép lassan lejjebb görgetem. Amint látható lesz a vénuszdombom, majd nagyajkaim is látni engedik magukat, hirtelen ötlettől vezérelve arrébb lépek az asztaltól, hátat fordítok az asztaltársaságnak, és előre hajolva, lassan, popsi riszálást folytatva tolom lefelé bugyimat a bokám irányába.

Amire leér bugyim a bokámig, már kerek popsimmal szépen pucsítok, és tudom, mindenki láthatja a popsim két kerek gömböcskéje közül kikukucskáló nedves puncimat. Lassan kilépek a bugyiból, és ehhez fel kell emelnem egyik lábam, tudom, ekkor a nedvességtől csillogó lukacskámba is belátás nyílik egy pillanatra. Remegek az izgalomtól. Igen! Nézzék csodás, felizgult puncimat, nézzék, lássák. Exhibicionista énem örömtáncot lejt fejemben.  Férjem nem tud ellenállni nekem és egyik ujját becsúsztatja hüvelyembe. Összerázkódom a kéjtől.

Nagyon izgat, hogy kutató tekintetek pásztázzák a normál esetben féltetten takargatott intim testrészeimet. Izgat a férjem hevültsége, szexelni akarása, és izgat a többiekből áradó buja jókedv, az erotikus kisugárzás. Izgat Szilveszter mohó tekintete, engem megkapni akarása.

Hátra nyúlok, próbálom illemből eltolni férjem kezét, inkább csak úgy csinálni, mintha eltolni akarnám, de ezzel csak azt érem el, amire igazán vágyom, hogy másik kezével is átkarol, szorosabban tart, szájával rátapad izgalomtól ágaskodó mellbimbóimra. Közben ujjai virtustáncot járnak lucskos puncimban, cirógatják csiklómat. Lábaim megroggyannak alattam a rám törő vágytól. Dugni akarok! Elfekszem a szőnyegen, tekintetemmel Évát és Szilvesztert keresem, látni szeretném, ők hogyan reagálnak akciónkra. Tetszik az, amit látok.

Szilveszter tágra nyílt szemmel néz minket, ám Éva úgy döntött, ideje neki is akcióba lendülnie. Széles terpeszben négykézláb térdelve férje elé telepszik, és szájába kapja az ágaskodó faszt, miközben csípőjét hivalkodón tolja az ég felé és egyben mi felénk. Nem vagyok leszbi, de meg kell állapítanom, nagyon szép, érett, enyémhez hasonló méretű nőiesen csinos kerek segge van. A kívánatosan szép, kéjtől vérbő nedves puncija virágként nyílik szét, megmutatva csinos lukacskáját. Nem vagyok én leszbi, dehogy vagyok az, de akkor miért nézem? Miért tetszik? Miért akarom megérinteni?

Észreveszem, hogy férjem is kiszúrta magának Évi izgő-mozgó hátsó felét. Tudod mit, legyen egyszer gyereknap, gondolom, hisz ismerem őt, ismerem vágyait. Had nézzen, odanyúlok és lágyan végig simítom Éva punciját.

Meglepetésemre Éva hátranéz , hátranyúl, és megfogja kezem, mire ijedten kapom vissza azt. Szemembe néz, látom, tekintete ködös  de mégis, szeme csodálkozással vegyes vágyat tükröz.

- Te kis huncut, azt nem mesélted, hogy ilyen vágyaid is vannak, mondja. Szégyenemben elpirulok, szívem szerint a föld alá süllyednék. Basszus, ezt elszúrtam, fut végig agyamon a gondolat. Éva mintha sejtené, mily kétség hulláma önti el gondolataim, gyorsan megnyugtat.

- Ne ijedj meg, tetszett. Nem vagyok leszbi, de kellemes nagyon. És köszönöm. Kérlek, érints meg máskor is.

- Én sem vagyok, nem is tudom, mi történt velem, próbálok mentegetőzni, bár már tudom, nincs is szükség ilyesmire.

- Lányok, ti csodálatosak vagytok, de mi lenne, ha folytatnánk a játékot! – szólal meg Szilveszter.

- Na de melyiket, kérdi kétértelműen férjem, miközben három ujjával keményen, bőszen ujjazza lukacskámat, a másik kezével meg csiklómmal játszadozik.

El-elcsukló hangon megszólalok.

- Előbb a dugás, aztán a szórakozás. Ezzel férjemet magamra húzom. Szinte belém vágja kemény szerszámát, és hol gyorsítva, hol lassítva dugni kezd. Pillanatokon belül elönt az első orgazmus áradata. Nyögdécselve, szuszogva élvezek el. Pózt váltunk, oldalamra fekszem, a felül lévő lábamat felhúzom, és így fogadom magamba páromat.

Szilveszterék úgy döntenek, csinálják ugyanazokat a pózokat, amiket mi. Éva velem szemben, tőlem karnyújtásnyira fekszik. Nézem, ahogy mellei lágyan hullámzanak, ahogy Szilveszter keményen pumpálja punciját. Nagyon erotikus látvány. Tudom, Ő neki ugyanilyen látványban van része. Néha tekintetünk összeakad, ilyenkor egymásra mosolygunk. Majd mohón tovább pásztázzuk a másikat, nehogy egy pillanatot is elveszítsünk a másik pár örömének látványából. Természetesen a férfiak is kapkodják szemeiket ide-oda rajtunk.

Aztán megindulnak a kalandozó kezek. A két férfi egymásnak segítve tartja a másik feleségének lábát. Kellemes a tudat, hogy lábamat bokámnál Szilveszter tartja, tárja szét, míg férjem dugja csodaszép rózsaként kinyílt vöröslő puncimat. Éva lábát férjem is magasra tartja, hogy minél jobban láthassa, amint Szilveszter farka ütemesen, cuppogva járja táncát asszonykája kéjnedvektől csillogó puncijában.

Aztán, magam sem tudom hogyan, mikor, de egyszer csak egy kezet érzek mellemen, amint megfogja azt, majd lágyan cirógatni kezdi mellbimbómat. Éva simogatja cicijeimet! És milyen jól! Nagyon kellemes! Kinyújtom én is kezem, és tenyerembe simítom a kerek cicijét, és igyekszem hozzá hasonlóan cirógatni. Érdekes érzés. Az izgalomtól szinte megremegek.

Gyorsvonati sebességgel érkezik az újabb orgazmusom, érzem, ahogy lüktetve rándul össze újra és újra a puncim. Ez az újabb gyönyör adag férjemre is hatással van, hirtelen gyorsítás után kirántja belőlem farkát, és morogva élvez el, lespriccelve popsimat, derekamat, cicijeimet. Még arcomra is jut az áldomásból… :

Éva nevetve, lágyan simogatva keni el rajtam férjem öröm nedveit, majd cirógató mozdulata hirtelen megáll, kezével szorosan megmarkol, és Szilveszter hatalmas nyögéssel élvez el, tölti tele asszonykája punciját spermájával, miközben Éva kezével melleire szorítja kezem, és férjével szinte egy időben, hangos, szapora sikkantásokkal elélvez.

Pihegve terülünk el a szőnyegen. Halkan szuszogva, elégedetten, lágyan cirógatva párunkat, lágyan cirógatva párunk által.

Nem is tudom, meddig fekszünk így, beszélgetve, élvezve a helyzet erotikusan kellemes érzetet nyújtó voltát…

Örökké tarthatna e kielégülés nyújtotta öröm pillanata…

A nagy testmozgásra azonban inni kell, így miközben beszélgetünk, hencsergünk, közben finom édes pezsgőt kortyolgatunk. Egyszer csak arra leszek figyelmes, hogy férjem újra egyre céltudatosabban kezdi simogatni erogén zónáimat. Nana, gondolom, jó-jó a szőnyeg, de azért következőleg már inkább ágyat kívánnék.

Oldalra fordulok, feltérdelek, majd remegő lábakkal felállok. Pár szóval meggyőzöm a többieket, hogy zuhanyozzunk le, és a beszélgetést, vagy miegyebet mi lenne, ha az ágyban folytatnánk, mert későre jár az idő, ha lehet, az álom ne a szőnyegen találjon minket.

Egyesével hamar lezuhanyozunk, Szilveszteréktől kapunk törülközőt, ám, négyünkből senki sem veszi a fáradságot, hogy azt maga mögé csavarva takargassa magát.

Miközben beszélgetünk mindenféle témáról, bizony, látható, hogy a férfiak szeme úgy jár ide-oda, mint a sublót fiók. A kis kíváncsiak, a kis telhetetlenek.

Vendéglátóinknak egy hatalmas méretű franciaágya van, így azon osztozunk négyen. A nappaliban megbeszéljük, hogy mi alszunk a külső felén az ágynak, Éváék meg a belső felén. Mi, a két nő előre megyünk, hogy előkészítsük az ágyat.

Amikor végzünk, leoltjuk a lámpát és fekete sötétségből szólunk ki a férfiaknak, hogy jöhetnek befelé, de csak sötétben. Míg ők kint is leoltogatják a lámpákat, mi bebújtunk Évával az ágyba. Ekkor villant be agyamba, hogy itt nincs külső és belső rész… Biztos ami biztos, kikiabálok, férjemnek, hogy én a baloldalon leszek! Ekkor hozzám hajol Éva, és a fülembe súgja, vicceljük meg a srácokat, és cseréljünk helyet!

Szóra nyitotom a számat, hogy dehogy, még mit nem, de hamar meggondolom magam, hisz ez jó poén, és valami fura izgalommal teli kíváncsi érzéstől vezérelve már mászok is át, a jobb oldalra… míg Éva meg a balra.  Be sem takarózunk, hanem csupaszon, hátunkon feküdve várjuk párjainkat, és kíváncsian várjuk, hogy mikor veszik észre tréfánkat…

Amikor meghallom a lépteik zaját, akkor hirtelen valami fura, kéjes izgalom fogott el. Szívem a torkomban dobogott, és feszülten hallgatóztam lépteket figyelve, hogy mikor ér közel hozzám… Szilveszter…

Egy kéz váratlanul megérint, ijedtemben hangosan felsikkantok.  A kéz tulajdonosa azonban nem zavartatja magát, mohón tapogatni, simogatni kezd. Simogat a két kéz, csókolgat egy száj, nyalogat egy fürge nyelv. Alaposan, ám érzékien kényeztet, céltudatosan visszatérve cicijeimhez és puncimhoz. Kis idő multán már csak a puncim kapja a kényeztetést, és éreztem, ahogy egy nyelv igyekszik nagyajkaim közzé befurakodni. Ösztönösen tárom szélesre lábaimat, hogy minél jobban hozzám lehessen férni. Ez a férfi is jól nyal, és jól bánik az ujjaival, konstatáltam örömmel. Nagyon jó érzés széttárt lábakkal fogadni Szilveszter kényeztetését.

Nyalj még, még, még jobban! Némán kiáltom világgá kérésemet.

Érzem, szinte remeg a bensőm a közelgő gyönyörtől. Szilveszter vadul lefetyelve nyalja falja puncimat, és ujjai szinte keringőt járnak kéjnedveimtől tocsogós hüvelyemben. Hatalmas hörgéssel élvezek el!

Ekkor villan be az agyamban és tudatosul bennem, hogy Te jó,ég! Nem a férjem nyalogatja puncim, egy idegen ujjazza lukacskáimat! Akkor viszont a férjem itt mellettem egy másik nővel foglalkozik! A féltékenység azonban csak egy pillanatra lobban fel lelkemben, szinte pillanatokon belül ki is huny. A helyét valami fura, feszítő várakozás, valami fura izgalom veszi át. Igyekszem meghallani, mi történik mellettem.

Sok hallgatózásra nincs időm, mert Szilveszter a fejemhez térdel és a számba nyomja farkát. Fenekére rámarkolok, és mohón szopom őt, igyekezvén kitenni magamért, viszonozni azt a gyönyört, amit Ő nyújtott nekem az előbb. Fejemre segítőkészen rátart, diktálja az ütemet, szinte bassza a számat, ám mindezt mégis érzéssel, figyelmesen teszi, vigyázva, nehogy túl mélyre tolja farkát a torkomba.

Ekkor éreztem meg az ágy ütemes remegésén, hogy dugnak mellettünk. Egy pillanatra kiestem a ritmusból, Szilveszter ezt kihasználva kivette a számból farkát, és úgy dönt lukat vált. Lábaimat szélesre tárta, majd heves lökésekkel dugni kezd.

Hirtelen feltűnik, hopp, több kéz simogatja testemet. Én is szinte vaktában simogatni kezdem a körülettem lévőket. Nem érdekel, kit ér a kezem, vagy ki kényezteti testemet, csak én is test melegét érezzem tenyeremen, ujjaimon.

Majd véletlenül (?) rátalálok Éva puncijára, és egy kicsit lejjebb csúsztatva ujjaimmal megérzem, ahogy ki-be jár benne férjem dorongja. Lágyan cirógatva, pöckölgetve simogatni kezdem duzzadt csiklóját.

Éva másodperceken belül szuszogva, torokhangon sikkantgatva élvez el.

A mocorgásuktól félre csúszik tőlük a kezem, de a lefetyelő hangokból jól hallom, mellettünk franciázással folytatják a játszadozást. Tudom, a férjem imád nyalni, és jól is csinálja. Nem véletlenül élvezi ténykedését az Éva. De én sem panaszkodhatok az alkalmi partneremre.

De gondolataim szinte csak a tudat felszínét karcolgatják, testem és lelkem érzi, kívánja a vad, buja szexet. Szinte aléltan közelítek a következő gyönyörbombám felé.

Szilveszter azonban nem így szeretné, hogy elmenjek, ezért az oldalamra fordít, majd heves lökésekkel dug tovább, miközben ujjával popsimat simogatja, kényeztette ujjazza. Ez a gyengém… Testemen újra kalandozó kezek simogatását éreztem meg. Simogatják a cicijeimet, a derekamat, a nyakamat, a vénuszdombomat, a combomat, a csiklómat… Fantasztikusan jó az érzés!

Hangos nyögések kíséretében zihálva, szinte jajgatva élvezek el.

Szilveszter ez után négykézlábra állít, és kutyapózban kényeztet, dug tovább. Egyik ujja továbbra is a fenekemben jár, miközben keményen pumpálja a puncimat. Érzem, hogy mindjárt elmegyek, amikor teste megremeg, nyögdécselve szaggatott lökések közepette telepumpálja lukacskámat forró spermájával. Ilyet sem éltem át soha! Idegen férfi spriccel tele. Érdekes a tudat, az érzés.

Kívánom a kéjt, tudom, a kapujában vagyok, ezért fél kézzel hátranyúlok a hasam felől, és izgatni, dörzsölni kezdem csiklómat. Szilveszter szerencsére hamar kapcsol, és ujjaival érzékien masszírozni kezdi hüvelyem belső falát, miközben nyelvével nyalogatja a popsi lukacskámat. Ezt imádom. Szinte sikítva élvezek el újra, már nem is tudva, hanyaggyára ezen az éjszakán. Orgazmusom hangja inspirálóan hat férjemre, aki, miután örömhangjaim még alig haltak el, szuszogva, nyögve elélvez.

- Ne, én nem bírnék el több orgazmust, inkább feküdj le ide mellém, hallom Éva hangját. Szilveszter kezét én is megfogtam, és magam mellé húzom. A két férfi két szélen, mi meg a két nő középen fekve alszunk el…

 

Kellemes érzés két ember közt ébredni. Ösztönösen hátat fordítok férjemnek, és odadugom hozzá popsimat simogatásra. Ő a szokásos, jól ismert, általam mindig kívánt mozdulattal átkarol, és cirógatni kezd… Imádok így magamhoz térni.

Ekkor kapcsolok! Visszaidézem az éjszaka történt eseményeket, és rájövök. Valami nem stimmel. Úgy volt, hogy… De akkor itt, mellettem mit keres a férjem?

Évának is feltűnik a dolog, így hamar kérdőre vonjuk párjainkat.

De azok csak sejtelmes mosollyal mindent tagadtak, miszerint semmire nem emlékeznek a sok pia miatt… Próbáljuk hízelegve, durcásan, zsarolva, de hogy bármiről is tudnának, tagadják.

 

Sohasem tudtam meg az igazságot arról az éjszakáról.

Sohasem tudtam meg, hogy akivel akkor éjjel szeretkeztem, az férjem volt-e, avagy más…

Törölt nick Creative Commons License 2010.12.13 0 0 5312

 

A világ folyamatosan ismétli önmagát. Egy nagy körforgás részesei vagyunk mindannyian. De mégis, rajtunk múlik, hogy éljük életünket

Van, ami már megtörtént, van, ami most történik, és van, ami még csak meg fog történni. Velem, veled, vele, velünk, veletek, velük. 

Örök igazság.

  

 

- Neee, hiszen sokan vannak itt, ne nyúlkálj! Még meglátnak... Suttog fülembe feleségem. Jókor szól, bugyi nem is volt rajta, szoknyáját már feltűrtem derekáig, és bár lábait néha illemből próbálja összezárni, már alig sikerül néki, tán nem is igazán akarja, hisz két ujjam benne van lucskos puncijában, egy másikkal meg izgalmától duzzadt csiklóját, kisajkait masszírozom. Egy kíváncsi, figyelő, kukkoló számára csemegét jelent, hiszen még a vénuszdombján lévő kis szőrpamacs is jól látható, sőt, talán még a köldöke is. Ezen közben egyik cicije kikandikál felhajtott blúza alól, melyet ajkaimmal próbálok elérni. Többnyire sikerrel…

- Ugyan, kit érdekel, legfeljebb megbámulnak minket is, válaszolom. De kár aggódnod, nem csak mi kezdünk neki a hancúrozásnak, hiszen néz csak oda, a nappali túlsó sarkába, ott már javában megy az akció! És valóban így van.

A kanapén feljebb ficereg, felkönyököl és felemeli a fejét, hadd lássa, mire hivatkozom. Nem szokványos, bár igézőn erotikus látvány tárul szeme elé. Egy korunkbéli pár vetkőzött ki teljesen ruháiból és a szégyenlőség köpenyét ledobva, figyelő tekintetekkel nem foglalkozva immár anyaszült meztelenül csókolózik, simogatja, izgatja egymást. Mintha csak figyelmünkre vártak volna, a vöröses-barnás hajú, teltkarcsú, kívánatos, buja kisugárzású nő elfekszik egy nagyon alacsony, mamaszán szerű fotelben, lábait felhúzza, mire párja szemüvegét levéve elé térdel, és falni, nyalni kezdi ölét. Bevillan a nő neve: Erika, és a párjáé is: Bence. Amikor megérkeztünk a szilveszteri buliba, bemutattak minket egymásnak.

Eddig is érdeklődő, figyelő tekintetek kereszttűzében voltak, ám talán csak erre az alkalomra várhattak többen is, mert szép lassan, kisebb csoportban 5-6 ember közelebb húzódott a fotel két oldalához, talán, hogy jobban láthassanak. Bár, fejembe bevillant egy kis huncut gondolat, hogy lesz itt más is. Nem tévedtem. Hamar, kósza, tapogatózó érintések simítanak végig rajtuk, majd látván, hogy nem zavarják el a kíváncsi kezek gazdáit, sőt, akarják őket, célratörőbb simogatások indulnak útjukra, ezzel is még jobban fokozzák a pár gyönyörét. Kap simogatásokat a szájával, nyelvével „dolgozó” férfi is, ám, a kezek fő célpontja a buja szép  női test. Egyszerre 8-10 kéz simogatja, becézgeti. Segítenek tartani a formás női lábakat, közben cirógatják vádliját, combját, popsiját, sőt merészebb ujjak a csókoló száj mellett a puncihoz is odakalandoznak. Egy-egy ujjacska beletéved a nyáltól és izgalomnedvektől cuppogósan nedves hüvelybe, talán még a popsi lyukba is, és egyszerre több ujj masszírozza a csiklót, az ajkakat és a vénuszdombot is. Pár kéz a szép kerek ciciket, az izgalomtól duzzadt málna szemecske méretű mellbimbókat kényezteti, masszírozza, dörzsölgeti hol gyengéden, hol rámenősen.

A kényeztetések ilyen fokú intenzitásától, izgalmától Erika percek alatt elélvez. Hangos gyönyörsikolya még szinte el sem hall, amikor gyorsvonati sebességgel eléri a következő, és ziháló nyögésekkel újra tudatja a körülötte lévőkkel, a világgal, újra csúcsra jutott.

Ekkor egy bátrabb férfi odahajol a nyakához, és csókolgatni kezdi azt. Ezen felbuzdulva egy másik lágyan ajkaihoz hajol, s megcsókolja. A válasz érzéki, mohó, követelőző csókkal érkezik. Ajkaik vadul összeforrnak, nyelvük vad birkózásba kezd. Mások is felbátorodnak. A két kerek mellet először csak óvatosan, két oldalról érinti meg, egy-egy nyelvecske, ám, hamar merésszé válnak, és érzéki táncot lejtenek nem csak a mellbimbók körül, hanem elkalandoznak a gömböcskék széléig, sőt, azon túl a mellkasig, sőt, a köldökig is.

Bence feltérdel, és izgalomtól merev farkát már szinte vadul, első lökésre tövig nyomja párjába, aki apró gyönyör-sikkantással ad hangot tetszésének. Sőt, lábait, ha lehet, még jobban szétfeszíti, hogy a formás farok minél mélyebben hatolhasson belé. Ebben segítőkészen segítenek a lábát tartó-simogató kezek, kik megtartják.

Egy kicsit kivár, hagyja, had lüktessen férfiassága a tűzforró nedves punciban, majd lassan kihúzza, hogy ugyanolyan lassan ismét bedugja. Egy félmeztelen nő a háta mögé térdel, két kezét fenekére rakja, így adva ritmust csípője mozgásának, lökéseinek erősségének.

Közben, hogyan, mikor, nem tudni, de mindkét kezébe belekerül egy-egy ágaskodó fallosz, melyeket szorosan megmarkol, és lassan, az élvezettől szinte öntudatlanul húzogatja rajtuk a bőrt.

Két simogató kéz két oldalról széthúzza a punciját, mely vörösen lüktetve tárul fel, mint egy csodaszép rózsa. Így még jobban látható, ahogyan lüktetve jár benne ki-be az eres, duzzadt fallosz. A vágytól és kéjtől vörös punci kényeztetést követelőn, hívogatón nyílik szét, kínálja magát, ennek nem is lehet ellenállni, egy száj rögtön ráveti magát, és falni, nyalni kezdi.

Ennyi érzékeket ingerlő, ily sokféle kényeztetés sorozatos, új és újabb orgazmusokba kergeti Erikát. Az egyiket követően erőtlenül, ám mégis határozottan lerázza magáról a simogató kezek, szájak sokaságát, lágyan megfogja Bence csípőjét, és odavezeti, odafekteti a fotelba, amiben eddig Ő feküdt. Majd elé térdel, szájába veszi farkát, és heves fejmozdulatokkal szopni kezdi őt. Látni a száján, hogy mily mélyen bekapja, hogy feszül szájában a kemény fasz. Elégedett nyögés jelzi, jól csinálja. Közben a körülöttük lévők sem tétlenkednek. Pár kéz Bencét simogatja, férfias mellbimbóit két női ajak kényezteti. Párja sem marad parlagon, hogyan is maradhatna. Három férfi veti reá magát. Egy a hátát, nyakát csókolgatja, simogatja, kettő a feneke szépen kerekedő gömböcskéit gyömöszöli, nyalogatja, punciját és popsiját ujjazza. Ám, ez csak bevezető a következő felvonáshoz.

Az egyik feltűnően jóképű és erős testalkatú férfi mögé térdel, és mintha egy nyársa húzná, úgy nyársalja fel igencsak méretes farkával a lucskos punciját.

- Nem, ne dugd be, ne dugjál meg… szól hátra Erika, ám próbálkozása erőtlen, és kezével hátranyúl, hogy eltolja partnerét. Érezni rajta, inkább csak illemből, sem mint meggyőződésből tiltakozik, kezével inkább belekapaszkodik felnyársalójába. Bencére néz, aki tágra nyílt szemmel nézi, amint hátulról dugják nejét.

- Látom, élvezed. Élvezd, ha élvezhetsz!  Nekem is tetszik! Hagyd nyugodtan! Tudom, szereted… Kérlek, szopj tovább.. Csodálatos így ez az egész… nyög rövid tőmondatokat…

A hátul lévő férfi újra lendületbe jön, mert a férj válaszát csak megvárta, addig csak tövig bedugott farokkal várakozott. Tudta, mi lesz a válasz. Hallott Bencéékről…  

Váltakozó sebességgel kezdett csípője ringatásához. Előre-hátra, előre hátra…  Trükközik, hol gyorsít, hol lassít. Erika hangos zihálással élvez el, s élvezetével egy időben a mögötte lévő férfi is hörögve élvez, élvezi tele partnere punciját. Végig simítja a szépen ívelt, izzadságtól csillogó női hátat, cuppanós puszit nyom a kerek popsira, és arrébb lép.

Újabb jelentkező veti a helyére magát. Az végig nyalja a popsi vágatot, majd a gecitől és kéjnedvektől tocsogó punciba dugja ágaskodó szerszámát, és szép komótosan, ám erős egyforma lökésekkel dugja tovább Erikát, aki folyamatos nyögésekkel, sikkantásokkal sorozatosan éli át orgazmusait. Ebben talán annak is szerepe van, hogy egy másik férfi ujjával dugja a popsiját, miközben lágyan, csókolgatja, nyalogatja Erika nyakát, gerincét, valaki más meg két kezével masszírozza a lökésektől hullámzón lengedező kebleit. A férfi hangos, morgásszerű sóhajjal élvezi tele a már előtte egyszer teletöltött lukacskát. Ekkor Bence is zihálni kezd, ráfog párja fejére, és telespricceli a mohó szájat, mely szorosan körülöleli, szinte rátapad lüktető farkára. Egy cseppet sem hagy kárba veszni…

Közben akció készen már mögé térdel a következő ágaskodó farkú férfi, ám Erika feláll, kezével álljt mutat, és befészkeli magát férje ölébe, úgy hogy háta a férje hasának és részben mellkasának nyomódik, két lábfejével férje térdén támaszkodik meg.

- Ne haragudj, ennyi elég volt a dugásból, egyenlőre, most egy fürge nyelvecskét bírnék inkább elviselni… De ha újra bele lendülünk, számítok reád… vigasztalta ügyesen a hoppon maradót, s közben megbátorodva körbenéz, ki hajlandó kényeztetni.

Egy fiúsan rövidre nyírt frizurájú, feketehajú, formásan telt harmincas nő egyből veszi a lapot. Leveti blúzát, szoknyáját, és egy aranyszínű magas sarkú szandálban, bordó színű csipkemelltartóban és bordó bugyiban letérdel a széttárt lábakkal, a sok dugástól, izgalomtól kivörösödött puncival várakozó Erika elé. Érzékien, lassan, lágyan kezdi nyalni az előtte hívogatóan kitárulkozó lucskos, csillogó puncit. Élvezettel nyal bele jó mélyen a forró, gecitől és kéjnedvektől síkos lukacskába. Szinte lefetyel, de nem áll ám meg a hüvelynél, nyelvével kalandozva bejárja nem csak a puncit, hanem a combok belső felét, a gátat, a vénuszdombot is. Közben egyik kezével Bence golyót, fél merev farkát simogatja. Ügyes ténykedését lágy sóhajokkal a jutalmazzák már az első másodpercekben.

Ezt látva a felhergelt, kéjre vágyó férfiak (és nők is!) úgy vélik, újra akcióba lendülhetnek. Nem tévednek. Simogatni, puszilgatni kezdik a térdeplő nőt, aki nyilvánvalóan élvezi kényeztetésüket, mert úgy helyezkedik, hogy fehérneműitől a csókok, puszilgatások és simogatások közben meg tudják szabadítani. Hamarosan csak szandálban van, miközben mohó kezek és szájak cirógatják teste minden hozzáférhető részét. Erika lehunyja szemeit, fejét hátrahajtja Bence vállára, aki a látvány hatására újra, újult erővel harcra kész.

Ekkor a nő a merev faszt odailleszti Erika hüvelyéhez, és csípőjét két kézzel megfogva, lágyan mozgatva szinte ráhúzza őt. Lassan kezd el kőrözni csípőjével, hüvelyizmaival rá-rá szorítva, érezve, élvezve a benne lévő párját.

- Valaki dugjon már meg! Szól a háta mögé a nő, miközben ő tovább kényezteti az orra előtt lévő puncit, és néha végignyalja az elő-előbukkanó síkos falloszt.

Háta mögött sem tétlenkednek. Már mögé is kerül az első kéjsóvár férfi, aki ezen idáig nyalogatta fenekét, punciját, ujjait jól benyálazva ujjazta e két lukacskát, simogatta ajkait, csiklóját. Az átlagosnál kisebb farka van, de nem úgy néz ki, mint aki ez miatt bánkódik. Keményen pumpálni, dolgozni kezdett, néha trükkösen csavarintva csípőjével, miközben kezeivel kapaszkodik a nő fenekébe. Eközben több matató, ingerkedően játszó, simogató kéz becézgeti, kényezteti a nő testét. A férfi technikája sikeres és ügyes, mert percek alatt orgazmusba kergeti kényeztetettjét. Ő ekkor lehajol, nyalogatni kezdi a nő popsiját, benyálazva azt, lukat vált, és óvatosan bevezeti farkát a popsiba. Ezt a nő hagyja, sőt, szemmel láthatón élvezi is, mert pár lökés után újra elmegy, a férfival egy időben, aki telelövelli magjával fenekét. Újabb jelentkező kerül a helyére, aki makkjával kőröz párat a kéjnedvektől nedves ajkakon, benedvesítve farkát, hirtelen mozdulattal tövig nyomva farkát a punciba, majd lendületesen vehemens vágtába kezd… E vágta közben hallatszik fel előbb Erika, majd pár másodpercre rá a feketehajú nő orgazmusának újabb szimfóniája. A levegőt betöltik a sikkantások, nyögések.

Ekkora még mindig egy kisebb csoportosulás van körülöttük. A kíváncsiskodók közt akad egymást simogató, csókoló pár, és akad magányos kíváncsiskodó, de inkább több a sorára váró kéjre vágyódó férfi és nő.

Miközben szemünk a nem minden napi látványt és élményeket issza befelé , érzem, hogy  már nem megy, nem tudom tovább elhúzni feleségem gyönyörének kataklizmáját. Eddig igyekeztem minden közelgő orgazmusa előtt leállni, játszva ingerelni minél tovább, ezzel is tüzelve szenvedélyét. Most már, ha csak rálehelek mellbimbóira, ha csak végigcirógatom vénuszdombját, tüzes szenvedéllyel rögtön orgazmus robbanás közeli állapotba kerül. Tudom, érzem, már nagyon fel van húzva. A látvány, a hangulat, a testének pattanásig feszített íja… Fölé kerekedem, és erőteljes mozdulattal bedugom farkamat feltüzelt, éhes lukacskájába. Alig mozgok párat, hatalmas nyögésszerű sikollyal élvez el!

Ekkor páran elszakítják tekintetüket Erikáéktól, felfedeznek minket és felénk indulnak, hogy hozzánk csapódjanak…

z.millet Creative Commons License 2010.12.13 0 0 5311

Alig tudtunk szabadulni a fogadásról – a Lolából ezen az estén különös bőséggel áradó bujaság teljesen megbűvölte a házigazdát. Kis fekete koktélruhája - bár inkább csak sejttetett, mint láttatott -  az illendőség határait súrolta. Már-már kínos volt, hogy a még mindig világfiasan elegáns öregúr szinte teljesen elhanyagolta többi vendégét, és csak velünk társalgott, pontosabban Lolát szórakoztatta diplomata múltjából vett frivol történetekkel. Végre felesége tapintatos közbelépése eszébe juttatta kötelességeit – rövid búcsú után házigazdánk sajnálkozó tekintetétől kísérve kiléptünk a rezidenciáról.

Fél tíz volt már, és úti célunk jó órányi távolságra Hamburgtól… Fegyelmeztem száguldásra csábító kíváncsiságomat,  nehogy valami buta incidens elrontsa a különlegesnek ígérkező estét. A zsúfolt szombat esti autópályát elhagyva alvó falvakon és sötét erdőkön át vezetett a keskeny országút.

A kastély -  inkább kúria - a falu szélső házától hajításnyira állt, és úgy kétszáz éves lehetett. A parkolóban húsz-harminc autót láttam reflektorunk fényében – az utolsók közt érkezhettünk. Futó, megnyugtatónak szánt csók után kiléptünk a borzongatóan hűvös novemberi éjszakába. A sötét parkolóból a kőkerítésen és a kapun lobogó fáklyák irányítottak az épület bejáratához. Egy nagyon (csaknem túlságosan) jóképű olaszos típusú fiú nyitott ajtót, szertartásosan üdvözölt, pár percben bemutatta a kastélyt és a klubot, aztán elkísért az öltözőbe. Elmondta – közben már láttuk is -, hogy itt nem vetkőznek fehérneműre a vendégek, mint egy közönséges swingerclubban. A földszinti  bárban, étkezőben és a kandallós szalonban kifejezetten kötelező felöltözve tartózkodni. A lányok nagyon csinos és rafináltan szexi fekete vagy vörös ruhákban voltak, olyanokban, amilyenben nem igen mennének ki az utcára - elegánsan kurvásak voltak. A férfiak hanyag eleganciája - mint akiket épp most kezdett vetkőztetni egy izgatott női kéz, de még csak a nyakkendőn van túl…  Lola frivol kis feketéje tökéletesen illett a társaságba, én pedig gyorsan megszabadultam a fogadás feszes kellékeitől – maradt a fekete nadrág és a magammal hozott fekete ing.  

A közönség csinos volt és kifinomultan gátlástalan, harmincas-negyvenes párok. Ezen az estén kivételesen szóló férfiak is jelen lehettek: a 20-25 pár mellé hét gondosan megválogatott pasit hívott meg a házigazda. Kifogástalan modorú, sármos, jótestű férfiak, huszonöt és ötven között.

A bár előterében a kastély ura, René üdvözölt minket egy pohár pezsgővel. Házigazdánk negyvenes évei elején járó, intelligens, izgalmasan romlott férfi volt, aki feleségével álmodta meg és vezette a klubot a kastélyban. Némi csipegetés a büféasztaloknál, még egy pohár pezsgő  a szalonban, kandalló mellett, a lobogó tűz fényénél - aztán elindultunk szétnézni a házban. A pincében hatalmas jacuzzi és szauna – éppen nem történt semmi izgalmas, két pár merült beszélgetésbe a bugyborékoló vízben. Az emelet kisebb-nagyobb szobákra, előszobákra és szalonra volt osztva. Süppedős bordó szőnyegek, súlyos bőrkanapék és fotelek, néhány régi vitrin dísztárgyakkal, bőrbe kötött könyvekkel, a falakon nemesi portrék, hatalmas rézkeretes tükrök – és  baldachinos, teljesen körbefüggönyözhető, hatalmas ágyak...  Gyertyák és mécsesek remegő fénye, a gyönyör visszafojtott hangjai a félhomályban… A sietség miatt vagy szándékosan csak félig elhúzott függönyök mögött ruháiktól félig megszabadított női, és meztelen vagy teljesen felöltözött férfi testek kis csoportjai gomolyogtak.  Vörös és fekete fűzők, harisnyák, csipkék buja tömege…  Az egyik szeparé előtt néhány percre gyökeret eresztett a lábunk:  királynői tartású, gyönyörű, terhes fiatal nőt - úgy az ötödik hónapban -, szeretgetett négy férfi. Mint egy lassított filmen, óvatos-gyengéd érintésekkel kényeztették, kedvesen vigyázva rá…

Egy üres padlásszobácskát vettünk birtokba – valaha egy szobalányé lehetett. A pezsgő, a hely hangulata, a látvány és a hangok hatása alatt szenvedélyesen estünk egymásnak a szobát csaknem teljesen betöltő hatalmas ágyon. Izgató volt érzékelni, csak úgy mellékesen, hogy az ajtóban meg-megállnak párok vagy pasik, gyönyörködni bennünk...

Talán félórája hullámozhattunk egymásban, amikor egy velünk egykorú pár megkérdezte, letelepedhetnek-e mellénk. A férfi izmosan zömök, sötét hajú, dominánsnak látszó, a nő asszonyosan gömbölyű, de kemény húsú, szőke északi; olyan odaadó típus... Helyet csináltunk, lefeküdtek mellénk és elkezdték szopni és nyalni egymást. Közben – amennyire ebben a helyzetben ez lehetséges – lesték, ahogy Lola lovagol rajtam. Fekete harisnyában, vörös-fekete csíkos korzettben, fekete szalagcsokorral összefogott vörös haját hátravetve, átszellemült arccal, csukott szemmel ringatózott.  A látvány szemmel láthatóan megihlette őket – a szőke nő is nyeregbe szállt. Nekem most nyílt csak alkalmam igazán megcsodálni a melleit: messze átlagon felüli méretűek, de súlyuk ellenére büszkén tartották magukat.

Az első finom kapcsolatfelvételt a pasi kezdeményezte: könnyedén, mintegy engedélyt kérően megérintette Lola combját, majd a fogadtatáson felbátorodva, megfogta a kezét és a párja melléhez emelte, cirógatásra bátorítva. Egy ideig egymás mellett lovagoltak a lányok, aztán először mi váltottunk misszionárius pózra, majd ők is. Az új pozícióban a férfi heves lökésekkel pár perc alatt orgazmusig repítette a nőt, aki – magához térve - kis időre felkelt mellőlünk. A férfi felénk fordította minden figyelmét, és Lola szemében is észrevettem, hogy felcsillant az érdeklődés az átlagosnál jóval vaskosabb szerszám iránt – mintha gazdáját utánozná kicsiben... Miközben oldalra fordult, hogy hátulról dugjam tovább, kezébe, aztán szájába vette a méretes, keményen meredező dorongot, majd hátrasúgta, hogy bele akar ülni. A kezébe nyomtam egyet az ágy végén elhelyezett óvszerek közül, amit ő sietős mozdulatokkal feltekert, majd kis bocsánatkérő mosollyal elhúzódott tőlem és beleült a másik farokba. Szinte tapintani lehetett köztük az erős vágyat. A következő félórában a pasi minden pozícióban végigkúrta kedvesemet: a lovaglás után maga alá gyűrte, aztán négykézlábra állította  - egy felgerjedt hím gorillára emlékeztetett -, és dugás közben elég kíméletlenül elfenekelte. A hangokból pontosan érzékeltem, hogy Lola többször is elélvezett a vaskos fasz kemény lökéseitől.

Ekkor már én is inkább csak a hangok alapján érzékeltem a mellettem történőket, mert az időközben visszatért nővel elmélyült nyalakodásba kezdtünk. Nagyon szép kis izmos puncija volt, keskeny ajkakkal, ügyesen bánt a farkammal is – egy ideig mégsem sikerült igazán izgalomba jönnöm. Túlságosan lefoglalta figyelmemet a látvány…  Pedig a nő odaadóan kitárulkozva feküdt előttem.

Lola, miután a pasi teljesen kielégítette,szintén velem kezdett foglalkozni, a jóllakott gorilla pedig magunkra hagyott hármasban. Most már engem is hatalmába kerített a vágy: meredező farkam látványától az asszonyos szépség szemén megjelent az a fátyol, amely számomra mindig is a megkívánás legizgatóbb jele a női arcon. Négykézlábra emelkedett, hátulról kínálta fel magát, mint a kancák: Lola szemérmetlen, egyszerre zavarba ejtő és őrjítő szakszerűséggel „öltöztette fel” majd illesztette a bejárathoz ágaskodó szerszámomat. A kerek, a szabályosnál kicsit nagyobb, izmosan kemény popsik látványa megvadított, de csak óvatosan mertem mozogni, olyan veszélyesen szorított-szívott az izmos és vágytól forró punci. Hol a gyönyörű gömböket markolásztam, hol a súlyos, ringatózó melleket vettem birtokba, érzékien lusta kancám ívbe feszülő hátára simulva…  A jóllakott Lola egy darabig gyönyörködve nézte üzekedésünket, majd simogatni kezdte a nő mellét, feszes hasát. Ő felemelkedett, térdelő helyzetében tövig  magába zárva engem,  szájon csókolta kedvesemet. Puncija szorítása minden szónál beszédesebben jelezte, mennyire felizgatta Lola csókja. Egyik kezemmel kőkemény mellbimbóját morzsolgattam, másikkal gyöngy nagyságú, duzzadt csiklóját dörzsöltem  egyre gyorsuló ritmusban , miközben szenvedélyesen csókolózott szerelmemmel. Orgazmusának hevessége és a két csókolózó nő látványa ellenállhatatlannak bizonyult rám nézve is: a combomra nehezedő popsik súlyától mozdulatlanságra kárhoztatva tört fel bennem a kéj, szokatlanul csendesen, de nagyon mélyről. A végkifejletet az időközben visszaérkezett férj is végiggyönyörködte – remegő térdű kedvese már az ő karjaiban nyugodott meg…

Rövid, kedvesen semmitmondó beszélgetés után elköszöntünk játszótársainktól. Zuhanyzás, csevegés a bárban rokonszenves ismeretlenekkel, majd vissza az emeletre.

Fehérneműben üldögéltünk az emeleti szalonban kettesben, pohár pezsgővel a kézben. Hamarosan - illedelmes engedélykérés után - leült a közelünkben egy nagyon jó alakú pasi. Egészen fiatal fiú benyomását keltette…  Nem volt tolakodó, nem kezdeményezett, csak nézett minket, persze főleg Lolát, kisfiús vágyakozással. A vágyakozása és a fiatalsága kihozta a kis boszorkát kedvesemből. Elkezdett csókolgatni, benyúlt a boxerembe, és a körvonalakból hamarosan látni is lehetett az eredményt…  Ahogy egyre célratörőbben izgattuk egymást kézzel, úgy pirult ki a fiú arca is. Keze a zsebében, jól láthatóan meredező farkát masszírozta. Lola kilépett a tangájából és az ölembe ült háttal, hogy kézzel kényelmesen kielégíthessem és a fiú is mindent lásson. A srác átült az előttünk lévő kisasztalra, karnyújtásnyinál is közelebb Lolához. Nem is próbálkozott érintéssel, csak megbűvölten nézte a kitárt, vágytól lüktető puncit, miközben továbbra is a nadrágján keresztül masszírozta magát. Lola orgazmusa után - amihez azért nézőként, éhes férfiszemével hozzájárult ő is – visszaült a foteljébe. Miután a kis boszorka kipihegte magát, elé térdelt, és a fiú előzékeny segítsége mellett kibontotta a nadrágját. Elővette a még mindig robbanásig feszült farkat. Előbb kézzel játszadozott vele, majd szopogatni kezdte. A fiú többször is megállította, mert szinte azonnal az elélvezés határára került.

Felálltunk, hogy keressünk egy nyugodt zugot. A nagy játszószobában kötöttünk ki az egyik baldachinos, elfüggönyözött hatalmas ágyon. A fiú is meztelenre vetkőzött - Lolát szemmel láthatóan felizgatta a fiús alak - és kedvesemet kettőnk közé véve elkezdtük simogatni.  A telhetetlen nő újra kíváncsi vággyal vette birtokba a fiatal, az átlagosnál valamivel kisebb farkat. Ismét én nyomtam a kezébe a gumit, majd a szakszerű és talán anyáskodó mozdulatok után fölé kerekedve felnyársalta magát. A fiú csak azt tudta hajtogatni magán kívül, hogy „őrület”. Azért, hála a guminak is, elég jól állta a sarat. Lola irányításával pózt váltottak, és most a fiú tette magáévá a kedvesemet. Amikor túl közel került a robbanáshoz, kihúzta a farkát és átadta a helyet nekem. A jól ismert terep biztonságával mozogva ingereltem az őrületig, de nem elégítettem ki. Ekkor ismét átült a valamelyest lecsillapodott fiú farkára, engem pedig maga mögé parancsolt, hogy egyszerre dugjuk meg. Könnyedén becsusszant a farkam az ekkorra már érezhetően szétkúrt, csupa lucsok pinába a másik mellé. Lola azonnal az orgazmus határáig röppent… Felizgatta a fiú „ártatlansága" is, aki közben megkérdezte tőle, hogy én a popsijában vagyok-e. A válasz hallatán meglepődött: nemhogy nem volt még ilyen élménye, nem is hallott erről a lehetőségről... Egészen rövid, célratörő kefélés után - csak én mozogtam hátulról, a fiú erős kézzel tartotta lovasa csípőjét  - kedvesem hangosan, hosszan remegve, nagyon intenzíven összehúzódva elélvezett, beindítva ezzel  nálam is a robbanást. Az enyémmel együtt a fiú farka is kicsusszant;  Lola lehúzta a folyamatosan meredező farokról az óvszert és a maga ártatlanul közönséges módján a szájába vette, hogy kielégítse játszótársunkat. Nem volt nehéz dolga elcsábított áldozatával: a végletekig felizgatott szép testű fiú - ismét csak illedelmesen engedélyt kérve előbb – öntudatvesztett hullámzás közepette belespriccelt kedvesem szájába, aki ártatlan mosollyal az arcán lenyelte az egészet.  Az íze is olyan üde volt, mint a srác – mondta utólag. Néhány perc intim hangulatú beszélgetés után felöltöztünk, immár kettesben lementünk a bárba, ittunk még egy koktélt és irány haza…

Buliból hazafelé tartó spicces fiatalok, vasárnap is munkába induló szürke arcok lézengtek csak az utcán, amikor hajnalban magunkra csuktuk hotelszobánk ajtaját, hogy lassú, szerelmes ringatózásban összeolvadva, egymás fülébe suttogva képzeletünk vásznán újra végignézzük az éjszaka filmjét...

Törölt nick Creative Commons License 2010.11.19 0 1 5310

Egy késő őszi nap volt, ködös is, esős is. Fázva burkolóztam a kabátomba, vagy talán nem is fázva, de dideregve a nedves időben. Lassú léptekkel mentem a dolgomra, nem volt kedvem felpörögni, de azért mentem, hiszen nem lehet csak úgy megállítani az időt. Egy üvegfalú kávézó mellett haladtam el, magamba merülve, amikor hirtelen mintha megragadtak, meglöktek volna megéreztem, hogy valaki meredten néz. Hunyorogva próbáltam felismerni az ablaknál ülő férfit. Karcsú termet, egyenes, széles vállak, keskeny arc, sötét bőr…az arcánál éppen tükröződött az üveg, de valahogy olyan ismerős volt. Tétova mozdulattal közelebb billentem a kirakathoz, és szinte a villám csapott belém. Ő volt. Más és mégis ugyanolyan. Mosolygott és intett, hogy csatlakozzam hozzá. Az órámra pillantottam, még volt pár percem, befordultam hát az ajtón. Egy kerek támlás széken ült, egyenes háttal. Sötét farmering, árnyalatnyival világosabb nadrág és rövid csizma volt rajta. Rövid bőrszíjon medál lógott a nyakában, a régi csontmedál. Hányszor figyeltem az ing kivágásában. Csillogott a szeme, ragyogott a mosolya, amikor felugrott, hogy lesegítse a kabátomat. Megérintett a fanyar dohány illat, hirtelen elkapott a vágy, hogy rágyújtsak. Egy pillanattal hosszabb ideig tartotta a jéggé dermedt kezeimet a tenyerében, mint az indokolt lett volna. A pincér pillanatok alatt kiért a kapucsínómmal. Lassú mozdulatokkal kevergettem a sűrű habot a tetején, már nem is siettem, a lesütött pilláim alól bámultam csak. A szívem a torkomban dobogott, nehezen kaptam levegőt. Mindeközben persze igyekeztem, hogy érdeklődve hallgassam. Csak tudnám miről beszél! Lassan meg kellene szólalnom. Pláne mert csend lett.

Szinte rémülten hallgattam a rekedt hangomat, ami még el is csuklott: Jól nézel ki.

Ő meg rám nevetett. Kedvesen és fölényesen. Megfogta a kezem. Elkapta a pillantásomat. Ugyanazt éreztük. Egyszerre álltunk fel. Felsegítette a kabátomat, pénzt tett az asztalra és csak a fejével biccentett a pincérnek, már meg is ragadta a kezemet és húzott maga után. Alig kétsaroknyira befordult az egyik kapualjba, kinyitotta a kaput. Nagyot csapódott, összerezzentem. Megálltam. Megállt. Kérdőn nézett rám. Barátságosan, de kérdőn. Megráztam a fejem. Dadogva próbáltam elmondani, hogy ez nem én vagyok, én ilyet nem, és különbenis...Ő is tudta, hogy csak át kellene ölelnie és elolvadnék. De nem tette. Elengedte a kezem, kissé lehajtotta a fejét. Elkapott a lelkiismeret furdalás, mintha megütöttem volna. Elment mellettem, hogy kinyissa megint a kaput. Utánanyúltam, meg akartam ölelni. Eltolta a kezem. A mozdulat eleje majdnem durva volt, majd lelassult. Felém fordult. Lassan megrázta a fejét. Zavartan elköszöntünk. Tudtam, hogy nem látom egy jó darabig megint.

De nem így lett. Másnap nem tudtam megállni, és a kapu előtt álltam megint. Böngésztem a névtáblát, nem volt kiírva sajnos. Már éppen feladtam volna, ám nyikorogva kinyílt a kapu, és ő lépett ki rajta. Vérvörösre pirultam. A jól végiggondolt mondatok mind elrepültek, még köszönni is alig tudtam. Ő pedig rám nevetett.   Már nem haragudott. Egymás mellett ballagtunk a közeli bolt felé, néha-néha az ujja hozzáért a tenyeremhez, finoman, mintegy véletlenül végigsimította. Mint egy részeg mentem mellette. Vonzott magához, mint a mágnes, és én húzódtam el tőle erővel. Kis híján nekiütköztem az egyenes úton. A tegnapi borús hangulat, a sértettség elszállt, azt mondta, meghallgatta a régi kazettánkat. Beleénekelt az egyik számba. Előkaptam a léggitárom, csat kikap a hosszú hajból és már szólt is a zene. Körbetáncoltam, meg is pörgetett, néhány lépés után egy könnyed döntés és már mentünk is tovább. Fel sem tűnt, hogy jár-e valaki az utcákon, vagy teljesen kihalt-e a város. Torz verseket szavaltunk, átköltéseket, rímtelen rímeket a fákról csöpögő ködről, a kókadt gyomról, amit szedett nekem, a belső tűzről és a közhelyekről. Egyszerűen nem volt többé kétséges, hogy nála fejeződik be a délután. A boltban végül visszafelé, mert először elfelejtettünk bemenni vettünk mindenfélét egy jó forralt borhoz, és felmentünk hozzá megfőzni. Nem régóta lakhatott itt, túl új volt minden, sok minden dobozban, de találtunk alkalmas edényt. A konyhapulton könyökölve néztem a szorgoskodását. Elcsendesedtem. Csodás ez a pasi. Nem túl magas, arányos alkatú, izmos, szálkás. A mozdulatai elevenek, látszik a kontroll. A szeme néha hideg, a ráncocskák mellette azonban ilyenkor is életvidámnak mutatják. Mindigis kemény játékos volt, de nem a rosszindulatú fajtából. Most lazának tűnt, mint aki teljesen kikapcsolt. Fahéj és szegfűszeg illata töltötte be a levegőt, és hamarosan kaptam egy gőzölgő poharat a kezembe. A vékonyra szeletelt mandula úszkált a tetején, a hosszú kanállal élvezettel emelgettem a duzzadt mazsolákat. Lassan kortyolgattam, ő pedig zenét választott. Felkért. Úgy simultam a karjába, mintha hazaértem volna. Nem is igazán volt kedvem kimozdulni onnan, de ő lazán ölelt, megtartott, megforgatott. Együtt mozogtunk a zenére és hogy hogy nem kigombolódott a blúzom, majd a földre esett. Találkozott hamarosan ott az ingjével, majd a többi felesleges kacattal sorban. Megérintettem az izmos mellkasát, megremegett, mint aki fázik. Mindkét kezem nekitámasztottam. Beletúrtam a rövid, göndör szőrbe. Várakozva álltunk egymással szemben. Lassan hajolt le a vállamhoz, könnyed csókot lehet rá. Az ajka alig érintett meg miközben bejárta a nyakam selymes, érzékeny bőrét, az izmos vállaim, könnyeden megharapott. Mindkét keze a derekamon pihent, finoman zongorázott rajtam. Halkat sóhajtottam, ahogy az ujjai nyomán az ágyékom felé indultak a kis villámok. Az ujjbegyeimmel gyönyörködtem az arányos, kemény testében. Az izmok játéka lenyűgözött, de igazán a kisugárzása ejtett foglyul. Könnyedén felemelt a kanapé karfájára, miközben az ajakaival a nyakamtól a lejjebbi területek felé kezdett kalandozni. Körbecsókolta a kebleimet, előbb az egyiket, majd a másikat. Ujjbegyei között morzsolgatta a hegyes bimbókat. Végigcsókolta a hasam, kisebb kitérőkkel közeledett a legérzékenyebb rész felé miközben erősen morzsolgatta mindkét szúrós kis göböt, néha a tenyerébe vette a halmocskákat, gyengéden simogatta, majd erősen megmarkolta őket. Közben leért oda, ahova már nagyon vártam. Finoman csókolgatta körbe a nagyajkakat, a nyelvével óvatosan szétválasztva őket elégedett sóhajtással vette szemügyre a feltáruló forró és nedves kelyhet. A finom érintések kemény dörzsöléssé váltak, majd megint lehelletnyi könnyedséggel érintette csak a kisajkaimat, ízlelgette a bőséges nedvet. A nyelvével belém hatolt, majd visszatért a duzzadt, kiemelkedő csikóhoz és könnyedén az ajakai közé vette. Szívni kezdte, miközben erősen meg-meghúzta mindkét mellbimbómat, egészen kinyúltak. Hallottam a hangos nyögdécselésemet. Kissé magamhoz tértem, amikor a kezeivel elhagyta a kebleimet. Begyűrtem egy párnát a nyakam mögé, hogy mindent pontosan lássak. Őrületesen izgató látvány volt. A formás hátsója ütemesen mozgott, épp úgy, ahogy a kemény nyelve újra meg újra a csiklómnak nyomódott. Az alkarján játszottak az izmok, az ujjai keményen belemélyedtek a fenekembe, majd a keze tovább vándorolt lefelé. A nyelvével körbetáncolta az érzékeny magocskát. Teljes testemben remegtem. A szemem el sem tudtam fordítani az arcáról, ami az ölembe merült, a feszülő gátnak támasztva vezette belém közben az ujjait. Elnyíló ajkakkal figyeltem, a gyönyör körbefogott odalenn. Ösztönösen simogattam magam, lapos has, kerek mellek. Belemélyesztettem az ujjaim mindkettőbe. Ő meg elbűvölten nézte amint simogatom, markolom magam. Megőrjített, hogy gyönyörködik bennem, hagytam, hogy játszon a testemen, mint valami hangszeren. Elvitt a csúcs közvetlen közelébe, majd visszaejtett, számtalanszor. Nem bírtam tovább, az ölem szinte felrobbant és hátravetett fejjel, hörögve adtam át magam a gyönyör hullámainak. Lassan eszméltem. Az ujjai még mindig bennem, kicsit tágítgatta őket, finoman. Könnyedén csókolgatta a duzzadt ajakakat, miközben fürkészően figyelt. A jobb keze ütemesen járt a farkán. Észrevette, amikor visszatértem a valóságba. Megmozdultam, hogy most én kényeztethessem őt, mindig szerette. De most nem engedett el, hanem letérdeltetett a kanapé elé, előredőlve. Az ujjairól a nedveimet a makkjára kente. Majd megvesztem, hogy bekaphassam a gyönyörű, formás farkát. De ő mást gondolt. A feltáruló pinámat könnyedén izgatni kezdte a makkjával. A kezét végigcsúsztatta a hasamon, a mutató és középső ujját a nagyajkaim külső oldalára csúsztatta, összeszorított őket. A kibukkanó csiklómnak nekiütődött a farka és éreztem, hogy elkap a forgószél megint. Gyere, gyere, gyere hörögtem, és ő belehatolt a görcsbe ránduló testembe gyors mozgással, sokszor, a két ujját ritmikusan szorította össze a pinámon. Elcsendesedtem, és ő mozdulatlanná vált. Néhány perc múlva az ujjai ismét összeszorultak a nagyajkaim körül, a farka ismét belém feszült, és a következő majd a következő, majd a következő gyönyört nem tudtam volna elkerülni. Egyre rövidebb ideig mozgott, hosszabb szüneteket tartott, amíg visszanyerte az önuralmát. Aztán elvesztette. Szinte letépte a pinámat miközben őrült tempóban kefélt. Ellöktem a kezét és kifeszítve a fenekem ellentartottam a lökéseinek, az ujjaim sebesen morzsolgatták az elgyötört csiklót. Váratlanul elkapott a gyönyör. Szorosan nyomtam le a csiklóm, megemeltem a fenekem és ő tövig döfött belém, hozzám préselődött. A teste a hátamra simult, minden remegését éreztem. Lassan engedte ki a levegőt.   

 

vasgyári capriccio Creative Commons License 2010.11.06 0 0 5309

áá,egész jók

 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!