Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2008.05.19 0 0 80053
Szia Kollina:)
Öröm olvasni a soraidat. :) Nagyon lelkesítő sikerekről olvasni.

Shannah
Tudom, hogy máshol is nézik, de elég felemás dolgokat hallottam vissza. Össze-vissza küldözgették, ellentétes tanácsokat kapott stb. az egyik lány. MMbe még nem kaptam időpontot, most várom a válaszukat.
Egy hónap múlva mész? Remélem, hogy minden rendben lesz nálad. :) Tegnap olvasgattam a lombikbaba.hu-t. Azt vettem ki az egyik cikkből, hogy a hormonkezelések ronthatják az IRt. Lehet, csak az a bajunk?
Inszemes és PCOS fórumra jár Littlered, neki is spontán sikerült 2 hónapnyi bogyóval és diétával. Pedig már a 4. inszemre készültek. :)

Cunimazsi: minden stimum más és más volt (4 inszem, 1 lombik). Még az egyik inszemesnél, volt hogy csak 2 tüszőm volt, de jobban megkínzott, mint a lombik. :(
Biztos nőnek mint a gomba, azért piszkálnak. :) Hajrá tüszőcskék!

Vitaminokra: semmit nem szedek. Stimu alatt méhpempő, Centrum és folsav. Nem bírom emésztésileg a terhesvitaminokat. Persze leszívás után 3*3 Utró kúp és kapok progreszteron szurit is a hátsómba. Ennyi. Szerintetek kevés?
Előzmény: kollina (80048)
rita0130 Creative Commons License 2008.05.19 0 0 80052

Én napi 225 egységet kaptam, ráadásul 3 dobozzal a 900-ból + még két nap 225 egvség újra, bár mindenki másképp reagál a hormonokra, de ahogy itt többen is írták belefér egy kis szurkálás. Ha mész UH-ra úgyis szemmel tartanak. Mikor lesz az első? Kicsid nem kiváncsiskodik? Tegnap engem felhívott egy ismerős hogy mizu velem, a fiam a másik szobában volt, erre jött sírva, hogy miért nem vagyok őszite vele, és kérdezte miért mondtam a tel-ba, hogy embrió....hihetetlen... az ember nem gondolja akkor is figyel.

Előzmény: cunimazsi (80049)
Shannah Creative Commons License 2008.05.19 0 0 80051

Alma,

június 18-án megyek kontrollra, vagyis előtte pár nappal vérvétel és 18-án konzi. Most néznek majd tsh-t is. Pár éve voltam pajzsmirigy vizsgálaton, minden rendben volt, de az MM-es dokinő szerint ideje lenne újra elmenni...

Amúgy máshol is végeznek terheléses cukor + insulin vizsgálatot, ezt egy Jánosban dolgozó belgyógyász barátnőm mondta nekem (ők is csinálnak ilyet). Persze én is csak akkor tudtam meg, mikor már rég benne voltam az MM történetben :-) Most már tényleg csak nagyon kíváncsi vagyok a véleményükre és a kontroll eredményemre...

Azért arra is sokat gondolok, hogy mennyi mindenkinek hozott sikert a metformin (spontán babásodás, stb.) bár mintha ők pco-sok lettek volna, én meg nem vagyok az...

Te mikor is mész konzultációra az MM-be és melyik dokihoz?

Előzmény: Törölt nick (80036)
Shannah Creative Commons License 2008.05.19 0 0 80050

Zsazsa,

ez csodálatos! Problémamentes boldog kismamiságot kívánok Neked! :-)

Előzmény: zsazsa78 (80033)
cunimazsi Creative Commons License 2008.05.19 0 0 80049
Rana
Gratulálok a szedrecskéhez, és igyekszem rólad példát venni, hogy az utolsó pillanatig van remény!!! Valóban azt csináld ami jólesik, az sem jó, ha azon stresszeled magad, hogy amit kéne az nem esik jól!!!

Rita
Az hogy nem érzel semmit, az semmit nem jelent, nekem idáig csak az a lombikom sikerült, ahol semmit nem éreztem. Még egy enyhe mellfeszülést sem, pedig az elötte mindíg volt mielött megjött!!! Úgyhogy fel a fejjel, a tünetek úgy néz ki mindenkinél másképp jelentkeznek (már akinél jelentkeznek egyáltalán)!

Zsazsa
Régebbről emélkszem rád, de te nem vagy fenn a lombikbabás IR-es fórumon is? Nagy-nagy gratula neked is, és izgalmas hónapok következnek az életedben. Három babócával mikortól kell befeküdni? Mert kettővel úgy tudom a 32. hét után, bár a jelenlegi rendszerben, amikor szülés után a 3. napon már kitesznek, nem tudom ez mennyire változott.

Móka
Kíváncsian várom hogy ma mi volt a BMC-ben!!!

Lányok lenne egy kérdésem ami eléggé aggaszt!
Sajnos nem emlékszem már hogy mit éreztem az előző stimunál, de most vasárnaptól szúrok 125 puregont és fél ampulla merionált (ezt még holnap is, onnantól a puregon 100-ra csökken), de már most úgy fáj a hasam. Olyan érzésem van mintha meg akarna jönni. Attól félek sok ez a 125 puri. A túlstimunak léteznek már ilyen korán tünetei?
kollina Creative Commons License 2008.05.19 0 0 80048

Nekem a beültetés után azt mondták, hogy mindent csinálhatok, nem kell feküdni, csak ne emeljek, ne cipekedjek, ne nyújtózkodjak. Állítólag a fekvés ront a méh vérellátásán, meg könyebben előfordulhat méhen kívüli terhesség. Nekem két beültetésem volt, az elsőnél sokat pihentem - beültetés után otthol maradtam táppénzen -, de folyamatosan nem feküdtem, csak ebéd után dőltem le egy kicsit, mégis megtapadt. A másodiknál meg a kicsi miatt nem volt időm pihenni, mert vele kellett foglalkozni. Jártunk játszótérre, játszóházba, stb.  Annyit könnyítettem csak, hogy az akkor másfél évesemet nem emelgettem az elején, de elég nehéz volt ezt megállni, így hamar visszatértünk a rendes napirendünkre. Mégis megtapadt.

 

Szerintem ez nem a fekvéstől fog megtapadni. Csináld azt, amit nagyon szeretsz. Biztos van valamilyen hobbyd, ha az nem futás, torna, vagy valamilyen megerőltető dolog, akkor azzal foglalkozz. Vagy olvass, vagy nézz jó filmeket. Ez eltereli a figyelmedet is és az idő is gyorsabban telik.

 

Olvastam mennyi mindent szedsz. Ezek nagy része vitamin, de ha zavar, beszélj a dokiddal, hogy szükséges-e. Én a beültetés után napi fél bromocriptint, fél prednisolont, 3*2 utorgestan hüvelykúpot és napi 1 elevitet szedtem. Az elevit kivételével a 13. hétig kellett a többit szedni. Később magneb6-t illetve a magnéziumot más formában (ha jól emlékszem magnesium citricit-et) a 36. hétig.

 

 

Előzmény: Rana75 (80039)
Törölt nick Creative Commons License 2008.05.19 0 0 80047
Sziasztok!

Rana: mndent úgy tegyél, ahogy jól esik. :) Tested tudja mi a jó neki. :) Lelki dolgokat nagyon jól látod. :))
Rita: nézik a pajzsmirigyet mindenkinek. TSH a laboros eredményeden. Egy gond van vele, hogy lehetséges jó TSH eredmény, úgy hogy közben gond van (ezzel baeteg barátnőm hívta fel rá a figyelmemet). Pajzsmirigy kivizsgáláson alaposabban kivizsgáljá, 3-4 összetevőt néznek. Anyukámnak és nővéremnek is volt gondja vele, ezért hajtom, hogy megnézetem. Mint megtudtam, ha van családi előfordulás, akkor szigorúbbak a határok, hogy mi jó. Holnap ezért megyek BMCbe, hogy elkérjem a leleteimet és beutalót kérjek.

Mindenkinek, de főképp a teszt előtt állóknak szeretnék egy gólyát küldeni. :) Biztos ismeritek a webkamás gólyafészket: http://www.kki-darany.hu/ Annyira édesek, remélem mindenkihez minnél hamarabb odatalálnak. :)))
Rana75 Creative Commons License 2008.05.19 0 0 80046

Jenny, Jázmin!

 

Köszönöm szépen a válaszaitokat! Természetesen nem baj, hogy Jenny te is válaszoltál, sőt, minden plusz infoért hálás vagyok, de szerintem ezzel más is így van itt a fórumon!!!  :))))

Talán most is fontosabbak a lelki tényezők, mint a fizikaiak, vagyis hogy ne idegesítsen munka, házimunka vagy bunkó szomszéd, és tudjunk a szép dolgokra koncentrálni! :)

Előzmény: jenny30 (80043)
rita0130 Creative Commons License 2008.05.19 0 0 80045

Alma!

Igen úgy van ahogy mondod!

Azért furcsának tartom, hogy ilyen ügyben vagytok és még nem történt pajzsmirigy vizsgálatod.

Előzmény: Törölt nick (80036)
rita0130 Creative Commons License 2008.05.19 0 0 80044

Szia Jázmin!

Már hiányoltalak! Én is uan.ezeket szedem, gondolom nálunk ez a prot. Még nem tudom teszt v. vérvétel. Ma már lemegyek sétálni. Úgy van ahogy a lányok írják, ez már eldölt csak még nem tudunk róla. Azért még bízok benne, bár még mindíg nem érzek semmit.

Rana, Jenny kitartást!

Móka nagy drukk neked és várom a ++++++híreket!!!

Előzmény: Jázmin1229 (80037)
jenny30 Creative Commons License 2008.05.19 0 0 80043
Kedves Rana!

Tudom, nem hozzám intézted a kérdésed, bocsi, hogy mégis válaszolok...
Szeretnélek kicsit megnyugtatni, ha nem esik jól a fekvés, fent szabad lenni,
az a fontos, hogy TE jól érezd magad!!!

Szerintem a fekvésen nem sok múlik, hiszen
végülis nem a gravitáció fogja meghiúsítani a megtapadást.
A méhnyálkahártyának csak vastagságát tudják mérni, a minőségét nem, és hát
valószínűleg pont ez az, ami döntő lehet. Meg persze, hogy az embriók életképesek-e.

Ismerős lombikos kismamák (akik már rutionosnak számítanak) mind ezt mondják.
Az egyik például 1 órás pihenés után gyalog hazasétált, a 14 hónapos kisfiához, és sikerült a kistesó is!! :-) Annak ellenére, hogy nem tudott feküdni, és nem tudott nem lehajolni, meg nagyjából semmit, mivel egy 14 hónapos gyerkőc "megdolgoztatja" az embert.

Egyébként tőlünk nyugatabbra sehol nincs ilyen....
A nők másnap már dolgozni mennek, és náluk általában csak 1 embriót ültetnek vissza,
a sikeresség meg náluk is ugyanekkora.

Remélem, sikerült kicsit megnyugtatni a lelkedet! Nem tudsz semmi rosszat tenni!! :-)

Bocsánat, h hosszú voltam....


Jenny


Jázmin1229 Creative Commons License 2008.05.18 0 0 80042
Szia Rana!

Hát rényleg egy csomó mindent szedsz! De a dokid biztosan tudja, hogy mit miért.
A vörösbort már a stimu elején elkezdtem iszogatni. A Berry Nectar "aloe verás cucc".Pécsett az orvosom ezt ajánlja a Multi Maca és a Royal Jelly mellett (az utóbbit az előbb elfeledtem megírni, pedig fontos).
A szurkálással kapcsolatban csak annyi, hogy nálam is előfordult fekvéskor, de csak akkor, ha arra az oldalamra feküdtem , mint amelyiken pihentem beültikor a klinikán.
Én a beülti után csak az első 2-3 napban pihengettem de nem folyamatosan. Közben megfőztem , elmosogattam, neteztem egy kicsit. A palástfű teát nem ittam , mert akkor még nem hallottam róla, néha cickafarkot az első napokban.
Kitartás!! Bízz a sikerben és próbáld magad elfoglalni vmivel, hogy ne törpengj sokat feleslegesen. Szorítok neked. Jó éjt!
Előzmény: Rana75 (80041)
Rana75 Creative Commons License 2008.05.18 0 0 80041

Jázmin!

 

Te a vörösbort már a beülti után is ittad? Vagy csak az 5-6. naptól, a beágyazódás után? És mi az a Berry nektár? (Az Aloe verás cucc?) Én egy kicsit sokallom a gyógyszert, amit az orvos szedet velem, már ha van 20 perced elolvasni, :(  3x2 Utrogestan tabletta (holnaptól hüvelykúp formában is), 3x2 Magne B6, 1 Centrum Materna, 1 Aspyrin protect, 2x1 folsav, 3x2 Rutascorbin, 1 E-vitamin, 1 Medrol, 1 Kálium-R, plusz egy amp. Ovitrell két adagban két különböző napon, plusz én szedek még C-vitamint, és a Maca-val kapcsolatban tanácstalan vagyok. Egy lombikos ismerősömmel csak Folsavat meg Elevitet szedetett az orvosa, és sikerült neki. No most igazodjon ki az ember az orvosokon. :S

Köszi az infokat előre is.

Előzmény: Jázmin1229 (80037)
Rana75 Creative Commons License 2008.05.18 0 0 80040
:)  Ti (te és a petécskéid) meg ügyesek legyetek szerdán! :)))
Előzmény: Móka70 (80038)
Rana75 Creative Commons License 2008.05.18 0 0 80039

Köszi Alma, bár nem mindig értem amiről írtok, de úgy sajnálom, hogy ilyen gondokkal is meg kell küzdenetek! Előbb vagy utóbb biztosan megoldódik ez is, és végül sikerül minden!!

 

Rita, Mégleány (ha még olvasol minket), és többiek! Tudom, hogy feküdnöm kellene az első napokban, de ha fekszem, nagyon-nagyon fáj a hasam (főleg a jobb oldalam hasogat, szerintem a rengeteg gyógyszertől). Ha meg felülök vagy járkálok, akkor egycsapásra elmúlik. Szóval azt is mondják, hogy azt kell csinálni, ami jólesik, meg azt is, hogy ülni nem szabad az első napokban. Most mit csináljak? Szenvedjek az ágyban (ráadásul a hosszas fekvéstől a fejem is mindig megfájdul, meg így aludni sem tudok éjszaka), vagy tévézhetek-olvashatok-netezhetek ülve is? Így meg lelkiismeret-furdalásom van, hogy valami rosszat teszek. :S

Ti isszátok a palástfű teát? Holnap vetetek a férjemmel.

Előzmény: Törölt nick (80036)
Móka70 Creative Commons License 2008.05.18 0 0 80038

Nahát Rana, micsoda csodás hírek!!!!!! Tanultam megint, hogy az utolsó pillanatig nem szabad feladni!!

Most aztán sok drukk a beágyazódáshoz, csak úgy, mint Ritának!!!!

Sannah, priviben kereslek!!!

Rill, csodás utat nektek, és sok sikert előtte a pecséthez is!!!!!!!

Előzmény: Rana75 (80023)
Jázmin1229 Creative Commons License 2008.05.18 0 0 80037
Sziasztok!

Rita!
Nem feledkeztem meg rólad csak pár napig nem volt időm visszaolvasni.
5-6 nap után én sem éreztem még semmit - bár állítólag a beülti utáni 2-3 napban sok minden eldől - és mégis sikerült. Tesztelni fogsz majd vagy vérvételt csináltatsz a munkahelyeden? Bízz benne, hogy minden OK!!! Az Ovitrelle mellett szedsz még vmit?
Én az Aspirin p. és az Utrogestan mellett napi 1000 mg C-vitamint, Elevitet (amit legközelebb kihagyok!), méhpempő kapszulát és 0,5 dl Berry nektárt szedtem ( no meg ebédhez vagy vacsihoz 1 dl finom vörösbort).

Zsazsa!
Én már ismertem a titkodat a másik fórumról. Gratulálok!!

Minden kismaminak boldog babavárást és minden akciósnak ++ tesztet és kitartást kívánok.

Törölt nick Creative Commons License 2008.05.18 0 0 80036
Sziasztok
Rana: gratulálok a szép szedrecskéhez. :))) Későn érő típus a gyerek! Szurkolok továbbra is. :)))

Rita, Jenny türelem, türelem. Tudom a kibicnek semmi sem drága. Ilyenkor mindig megbeszéljük a férjemmel, hogy már minden eldőlt, csak mi nem tudunk róla. Felesleges az izgulás. Na 5 percre ez le is nyugtat, de hátha nektek beválik.

Shannah
Lombikos ismeretségi körömben kb 80%os az IR arány, úgy ahogy mondod. Bennem is hasonló dolgok forognak. Pláne a Forgácsos szívás után elvesztettem a bizalmamat a maszekokkal szemben. Barátnőm rábeszélt az MMre, mert tapasztalatai szerint máshol meg nem foglalkoznak vele. :S
11 szeresére emelkedett az inzulinom és a BMIm se jó. :( Azért kezdtem el gyanakodni, mert többször vagyok nagyon rosszul kb úgy ahogy a cukros vizsgálat után. Majd megmondják, mit tegyek. Pajzsmirigy vizsgálatra is megyek, szerintem ott is van bibi. Mindkét betegség volt/van a családban.
Furcsa, hogy vékony vagy és sokat mozogsz és mégis. Mikor mész kontrollra?

Zsazsa :))) Gratulálok a hármas ikrekhez! :))) Jó egészséget és "könnyű" terhességet kívánok nektek. :)

Előzmény: Rana75 (80023)
rita0130 Creative Commons License 2008.05.18 0 0 80035

Zsazsa!

Talán kellett is találkoznunk decemberben, mert nekem is akkor volt Pécsett az első, Jázminnal együtt feküdtünk a leszíváskor.

rita0130 Creative Commons License 2008.05.18 0 0 80034

Shannah, Rill köszi a drukkot és Nektek is minden +++++++++++!!!!!!!

Zsazsa!

Köszönöm a tanácsot!!!

Hát nem semmi 3 baba!!!! Már olvastam rólad, hogy sikerült, de három!!!! Én még akkor is meglepődnék ha egy lenne!!! Ezek szerint uan.az az orvosunk?

 

Előzmény: zsazsa78 (80033)
zsazsa78 Creative Commons License 2008.05.18 0 0 80033
Szia Rita!!A tesztel kapcsolatosan szeretnék neked egy pár sort írni.Mivel én is iszonyú kiváncsi voltam a 13.dik és 14.dik napon én is csináltam tesztet.De!!!Mivel én is kaptam heti fél amp.Ovitrelle-t így nem akartam magam nagyon beleélni így a páromnak sem mondtam el (tudom nagyon rosszul viselte volna a kudarcot ,rosszabbul mint én).Utána olvastam a neten a terhességi tesztek hcg szint erősségének és akkor találtam egy olyan tesztet ami nem 20.-as 25-ös érzékenységű hanem 50-es.Elmentem a gyógyszertárba és megrendeltem,(Clearblue)még aznap délután meg is vettem.Másnap kellett visszamennem a 3 hetes uh kontrollra és ezért korán reggel megcsináltam a tesztet!!
Abban a pillanatban mikor megcsináltam nem hittem a szememnek,az is +++++++ lett!Eben már sokkal jobban hittem mivel ez nem volt annyira érzékeny teszt(50-es) és decemberben mikor az első lombikom volt akkor a doki nem látott semmit az uh-n így elküldött laborba.Na az akkori hcg-m 14-es volt!!Így tudtam hogy itt valaki(k)nek lenniük kell!Hát így is történt,aznap reggel a doktorbácsi két petezsákot látott!!:-):-)
Hát azóta igazi csoda történt múlt 7 vasárnap megkértem a nagybácsim aki szül.nőgyogyi hogy nézzen meg uh-n van-e már szívhang!!!És láss csodát:nem két kisbabát hordok a szívem alatt hanem hármat!!!:-):-)És dobog a szívük!!!!
Most szerdán megyek vissza Pécsre és nagyon de nagyon kíváncsi vagyok mit fog szólni a mi drága dokink!!
Kívánom,hogy neked is így sikerüljön!!:-)
Szerintem ha a 14.-dik napon még a szuri elött csinálsz egy ilyen tesztet(Clearblue)akkor biztosan kell vki(k)nek ott lenni(ük).
Nagyon de nagyon drukkolok!!!
rill Creative Commons License 2008.05.18 0 0 80032

Rana, micsoda jó hír! :)))))) Nagyon drukkolok a kis szedreteknek, úgy látszik, nagyon igyekszik, behozta a kezdeti lemaradást!

 

Rita, Jenny, sok türelmet kívánok nektek, aztán pedig egy-egy szép kétcsíkos tesztet!

 

Mindenkinek hajrá!

 

 

Shannah Creative Commons License 2008.05.18 0 0 80031

Rana,

nagyon drukkolok Neked! ++++++++++++++++ Most olvastam, hogy későn indult be az osztódás, de hála Istennek minden szépen alakult :-) Nekünk így lett egy fagyibabánk, mert először csak 2-en kezdtek el osztódni és mikor mentünk ET-re, a biológusnő odajött és mondta, hogy nem hagyta békén a 3. sejtecskét sem, így az is szépen beindult :-) Most Rá várunk, hogy hamarosan visszakapjam.

 

Rita, Jenny,

drukkhegyek Nektek is!!! ++++++++++++++++++++

 

Mindenkinek további szép vasárnapot!

Előzmény: Rana75 (80023)
Shannah Creative Commons License 2008.05.18 0 0 80030

Móka,

képzeld, találtam egy doboz cetrotide-t! Ha holnap még aktuális lesz, akkor szólj és odaadom! Mindenesetre reggel viszem magammal :-)

Szépek lesznek a sejtecskéid, csak bízzál bennük és magadban! Drukkolok nagyon!!! +++++++++++++++++

 

Nagyon jólesik, ahogy vélekedsz a családtagjaimról :-))) puszi!

Előzmény: Móka70 (80012)
rita0130 Creative Commons License 2008.05.18 0 0 80029

Igen a 12. napot legalább ki kell várni.

Jenny, Rana én is nagyon drukkolok Nektek!!!!!!

Előzmény: jenny30 (80027)
Shannah Creative Commons License 2008.05.18 0 0 80028

Szia Alma,

nekem az insulinom 4.01 és 36.63 lett, vagyis a 9xesére emelkedett. Erre a doki felírt 2x850 mg meforalt és persze javasolta a diétát. Sportot nem, mert többet sportolok, mint az amúgy előírt...

Az én esetemben azért számít ez magas értéknek és azért szükséges szerinte a gyógyszeres kezelés, mert vékony vagyok, eddig is odafigyeltem arra, hogy mit eszem és rendszeresen mozgok. Ha 20 kg-val nehezebb lennék, ennék mindent össze-vissza és nem mozognék, akkor nem számítana magasnak...

DE: már írtam ide korábban is, hogy más elismert szakmabeli prof szerint minden egészséges, fiatal nőnek így reagál a szervezete az extrém mennyiségű glucose bevitelre. Szóval nem tudom mennyire bízzak az MM-ben, eddig szinte akárki "betévedt" hozzájuk, tuti, hogy IR-t állapítottak meg nála... Ráadásul erre nincs is törzskönyvezve ez a gyógyszer... Ennek ellenére én is szedem, a kontrollig szerintem nem hagyom abba. Konc amúgy nincs ellene, de kicsit csökkentett adagot javasolt nekem a lombik idejére.

Én személy szerint nem tekintem szentírásnak amit az MM-ben mondanak, a diétát viszont betartom, szerintem az senkinek sem árt. Bár fogynom nem kellett volna...

Előzmény: Törölt nick (79982)
jenny30 Creative Commons License 2008.05.18 0 0 80027
Azt elfelejtettem az előbb, hogy nagyon drukkolok ám Nektek!!! :-)
Én majd 1 hét múlva gondoltam tesztelni.... vagy kicsit később.
rita0130 Creative Commons License 2008.05.18 0 0 80026

Jenny!

Te mikor csinálsz tesztet?

Előzmény: jenny30 (80024)
rita0130 Creative Commons License 2008.05.18 0 0 80025

Nagyon örülök, látod csak egy kicsit lustálkodott. Szerintem a C vit.-t mindenképp szedd, én még a Palástfő teát iszogatom. Akkor pihenj most sokat.

Előzmény: Rana75 (80023)
jenny30 Creative Commons License 2008.05.18 0 0 80024
Rana, Rita! :-)

Nekem ez a 4. beültetés. Eddig még sosem sikerült... (szóval, nincs még gyerekünk)
3 db, 5 napos embriócskát kaptam vissza.
Én ezeket szedem: Bromocr., Prednis., C-vit, E-vit, folsav.
Rengeteg túrót és sajtot eszem, meg sok ásványvizet iszom.
Én bevallom (ezúttal) nem feküdtem olyan sokat, mert szerintem nem ezen múlik...
Inkább próbáltam elterelni a gondolataimat, főztem, pakolásztam, meg ilyesmik.
DE ÁLLATIRA NEHÉZ!!!!!!!!! :-)

Másik fórumon az egyik lány elment beültetés után hegyet mászni, és ikreket vár!!! :-)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!