Keresés

Részletes keresés

MolnárFeri Creative Commons License 2016.01.02 0 0 7909

Sziasztok!

 

@outlook.hu végű e-mail címre szerettem volna levelet küldeni, de a címzett nem kapta meg többszöri próbálkozás ellenére sem.

 

Próbálkoztunk azzal is, hogy ő küld egy levelet nekem és én arra válaszolok, de ekkor sem kapta meg a levelemet.

 

Érdekességként az ő levelét spam-nek érzékelte az indamail.hu, de miután kiválasztottam, hogy nem spam tőle rendesem megkapom a leveleket.

 

Segítségeteket előre is köszönöm.

Eriel :) Creative Commons License 2016.01.02 0 0 7908

Köszönöm, mepróbálom.

Előzmény: van_Persil (7907)
van_Persil Creative Commons License 2016.01.02 0 0 7907

Nem kell kapcsolgatnod, ha telepítesz még szüröket, megnézed, hogy melyikek dolgoznak hibátlanul, és azokat hagyod bekapcsolva.

 

Előzmény: Eriel :) (7905)
van_Persil Creative Commons License 2016.01.02 0 0 7906

Nálam az AdBlock plusban van 5 filter (magyarul szürö), ezek közül a "hufilter" nevü kikapcsolásával elhárult a hiba. (A másik négy továbbra is müködik a parajelenség reprodukálása nélkül)

Előzmény: Eriel :) (7903)
Eriel :) Creative Commons License 2016.01.02 0 0 7905

Hát jó, nekem viszont kapcsolgatnom kell.

Előzmény: [virgo] (7904)
[virgo] Creative Commons License 2016.01.02 0 0 7904

Még egyszer: nekem kettő volt telepítve, egy Adblock, meg egy Adblock plus. Most csak az Adblock van engedélyezve, így nem jelentkezik a hiba. 

Előzmény: Eriel :) (7903)
Eriel :) Creative Commons License 2016.01.02 0 0 7903

Valóban ez a megoldás, köszi. Nekem is ugyanez van (volt). És akkor most ki-bekapcsolgatod az AdBlockot?

Előzmény: [virgo] (7902)
[virgo] Creative Commons License 2016.01.01 0 0 7902

Nálam is egyik pillanatról másikra jelentkezett ez a hiba, addig nem volt gond, hogy kettő van. Ez egy reklámszűrő bővítmény a böngészőben.

Előzmény: van_Persil (7901)
van_Persil Creative Commons License 2016.01.01 0 0 7901

Elöször nem értettem, mit írsz, de aztán rájöttem. Nálam a "hufilter"-rel van konfliktusa a fórum akármijének. (Csak az az érdekes, hogy tegnap ilyenkor még nem volt semmi gond)

Előzmény: [virgo] (7900)
[virgo] Creative Commons License 2016.01.01 0 0 7900

Nekem hasonló volt a hiba, a megoldás pedig az volt, hogy a két adblock-ból egyet le kellett tiltanom, és azután már működött minden.

Előzmény: van_Persil (7899)
van_Persil Creative Commons License 2016.01.01 0 0 7899

 

vs.

chrome:

van_Persil Creative Commons License 2016.01.01 0 0 7898

Firefox alatt (teljességgel ugyanolyan beállítások és oprendszer/böngészöverzió, egyebek mellett, mint tegnap) nem tudok hozzászólni, a fenti jelenség produkálódik. Az nem megoldás, hogy átváltok chrome-ra/safarira, mert minden könyvjelzö add-on és egyéb a firefox-hoz köt. Meg egyébként is, ha van egy hiba, azt illö lenne kijavítani, bár más hibák kijavítása évek óta elmarad (iOS alatti gyorstörlési hiba pl.)

[virgo] Creative Commons License 2016.01.01 0 0 7897

Én meg nem tudok Chrome alatt írni, csak képet beilleszteni.

Goldinko Creative Commons License 2015.12.30 0 0 7896

Szép napot, boldog új évet! :)

 

Firefox-szal nem lehet képet feltölteni, egy hibaüzenet jelenik meg. Erről tudtok? 

Várható, hogy majd megjavul, mert a Chrome-ot nem annyira szeretem.

 

Köszönöm.

 

Törölt nick Creative Commons License 2015.12.28 0 0 7895
kavicsos64 Creative Commons License 2015.12.24 0 0 7894

Kellemes hibamentes karácsonyt az index működtetőinek !!

SzótlanJoe Creative Commons License 2015.12.19 0 0 7892

Úgy emlékszem ez már egy ideje megvan.

Ha rákattint valaki a képekre (mert érdekli) akkor csodálatosan előjönnek!

Sokan jelzik is, hogy:" KATT a képre! "

Előzmény: hellsing (7891)
hellsing Creative Commons License 2015.12.19 0 0 7891

'reggelt!

 

Linkeltem két fotót egy hirdetésbe. A szerkesztőben még OK, de a fórumban a fotók már széthúzva jelennek meg és hiányzik a bal oldaluk. Mi a túró ez?

 

Ahogy a szerkesztő beteszi:

 

Átméretezve:

caterina3 Creative Commons License 2015.12.15 -1 0 7889

Az általam látogatott minden topicban ez a helyzet.

fügeíz Creative Commons License 2015.12.15 0 0 7888

A hiba nem szűnt meg, néhány topikban még mindig nem jelennek meg a friss hozzászólások:(

Előzmény: |en| (7887)
|en| Creative Commons License 2015.12.15 0 0 7887

Drága Fórumozók!

 

Szerverproblémák miatt voltak fennakadások a fórum rendszerében. Hozzászólások - elviekben - nem vesztek el, csak késve jelentek meg. Dolgoztunk a hiba elháritásán és reméljük, hogy a hiba nem fordul elő ismét. Kérjük, hogy ide csak konkrét hibajelenségekkel írjatok a jövőben is. 

 

Köszönettel

kavicsos64 Creative Commons License 2015.12.14 0 0 7886

Egyre több fórumot érint újra a hiba !!!

Törölt nick Creative Commons License 2015.12.14 0 0 7885

Nem egy nagy meló. Bele kéne férnie a fizetettek idejébe.

Előzmény: Csincka (7884)
Csincka Creative Commons License 2015.12.14 0 0 7884

Ugye nem gondolod komolyan, hogy több száz topik fejlécét egyesével módosítgatjuk, aztán meg egyesével kiszedegetjük?:)

Az indások a fórum nyitóoldalára kitették, igaz, némi spéttel.

Teszem hozzá, modik vagyunk, pont olyan felhasználók, mint itt bármelyik juzer, és épp elég lesz a sok kérést, nyűgöt, nyavalyát teljesíteni, amikor végre helyreáll a szoft. 

van_Persil Creative Commons License 2015.12.14 0 0 7883

Ha esetleg minden topic fölé odaírnátok, hogy "elöfordulhat, hogy a hsz. idölegesen nem jelenik meg, de dolgozunk a hiba elhárításán", az sokat segítene, tekintve, hogy úyg tünik, mostanra begyürüzött az egész fórumra ez a hiba.

Előzmény: Csincka (7882)
Csincka Creative Commons License 2015.12.13 0 0 7882

Rendszerhiba.

Előzmény: Brinduska (7880)
Brinduska Creative Commons License 2015.12.13 0 0 7881

Ezt most látom, elnézést, hogy ugyanezt a hibajelenséget leírtam. :/

Előzmény: SzótlanJoe (7875)
Brinduska Creative Commons License 2015.12.13 0 0 7880

Jó estét! :)

 

A topiklistán megjelenik, hogy a Furcsa párok - szójáték topikban hozzászóltam, de a topikon belül nem. Esetleg megtudhatnám, hogy mi a probléma, a rendszer vacakol vagy én rontok el valamit?

 

Előre is köszönöm.

npetyka_ Creative Commons License 2015.12.13 0 0 7879

Sziasztok!

A hiba nálam lesz, csak nem tudom, hogy hol? 

Beregisztrálok, használom a fórumot, néhány hétig, aztán az adott nick nevemmel nem enged belépni. 

Újra regisztrálok ugyanazzal az email címmel,csak másik nicket adok meg, és hasonló az eredmény. Pár hét után, nem enged belépni, mert az email cím nincs hozzárendelve az indapasshoz vagy mi. 

Most a negyedikkel regeltem. Válts nicknevet fül alatt mind a négy nevet látom, de váltani nem enged, midig csak az újjal tudok fórumozni. 

Segítséget köszönöm. 

smith Creative Commons License 2015.12.13 0 0 7878

Addig is, kerülő módszer a nem frissülő topicokra: fordítsd meg a megjelenítés sorrendjét csökkenőről növekvőre és ugorj az utolsó oldalra.

Előzmény: SzótlanJoe (7875)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!