Keresés

Részletes keresés

V Guerrieri Creative Commons License 2003.08.27 0 0 4
Nethuligán-topicra gondolsz? :-)))))

Nyissunk egyet, és alázzuk porig egymást, ahogy sok más topicban is divat! :-))))))

Előzmény: Szméagol (1)
V Guerrieri Creative Commons License 2003.08.27 0 0 3
Ez a "családok nem mernek kimenni" duma a legnagyobb a világon... :-))) A bajnok MTK Siófok elleni meccsén olyan utcai harcokra számítottak a pajeszos öregurak körülmetélt csemetéi, hogy nem mertek a Hungária körút közelébe menni.

Bezzeg Angliában vagy Olaszországban, ahol szanaszét verik a fél várost a szurkolók egy-egy ősellenséggel való találkozáskor, nem férnek el az emberek a stadionokban, sőt nem lehet jegyet kapni a meccskre. Teljesen nyilvánvaló, hogy a nézőszámbeli különbséget nem lehet a foci minőségbeli különbségének rovására írni, csakis a "huliganizmuséra", és vastag betűvel kell újságfőcímként hozni, ha két Vasas szurkoló átmutogat valamit a BKV-snek. Barom itt mindenki...

Előzmény: Törölt nick (2)
Szméagol Creative Commons License 2003.08.27 0 0 1
Huligántopic nincs? :)
Angello_HD Creative Commons License 2003.08.27 0 0 0
Jó ez a dolog, de attól tartok ide is be fog férkőzni az a pár idióta, akik csak a fikázással törődnek. Hogy mi a véleményem a hercehurcáról? hát ez: BUZI SZIEBEN!!!

Ja! Mindörökké Harcosok!!!

Előzmény: V Guerrieri (-)
V Guerrieri Creative Commons License 2003.08.26 0 0 topiknyitó
Gondoltam csinálok már egy topicot a magyar ultráknak is, az olasz után. Csak hogy szurkolói kérdésekben ne kelljen már végigjárni minden topicot. Remélem, itt meg lehet dumálni kulturáltan az aktuális eseményeket, beszámolni a friss eseményekről. (Tudjátok, afféle "kápó kerekasztal")

Most pl. mi a véleményetek a legfrissebb hercehurcáról a Diósgyőr, a Borsodi Sör és a Liga között? Vagy a szurkolói kártyáról? Vagy arról, hogy az idióták zárt kapus meccsekkel büntetik a balhékat? Stb...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!