Keresés

Részletes keresés

Timi1974 Creative Commons License 2008.06.04 0 0 80975
Móka!!
Nagyon sajnálom.De látom mentek előre!!És ez jó azért!!Sok erőt és kitartást küldök.
biológus Creative Commons License 2008.06.04 0 0 80974

Ágnes gratula, akkor most van időd kézimunkázni.

Remélem a nyomdokaidba lépek:)))

 

8 petesejtet szívtak le, 5 ICSI, és 3 síma lesz, mert minden rendben van, de 4 év sikertelenség után inkább csináltak ICSI-t, meg volt miből. Az altatás után pár órát kómás voltam, de mostmár jobb. Most azért izgulok, hogy beinduljanak a babák, minden nap izgulni kell vmiért:)

cunimazsi Creative Commons License 2008.06.04 0 0 80973
Nekem 30-án volt a leszívás, és 2-án (most hétfőn) a beülti. Semmi olyat nem érzek amit a leszívás után és beültetés elött ne éreztem volna (mellfeszülés, alsó has feszülés), de én úgy tudom, hogy a beágyazódás az embrió 6-7. napján történik, nálam meg a kicsikék még csak 5 napja osztódnak! Erősen biztatom őket hogy legalább egyikőjük holnap vagy holnapután csimpaszkodjon belém alaposan! Az első alkalommal viszont, ami sikeres volt, semmit nem éreztem, még egy nyomorult cicifeszülést sem.
Előzmény: Rókakölyök (80971)
cunimazsi Creative Commons License 2008.06.04 0 0 80972

midway

Az első sikertelen lombikom után ugyanazt éreztem amit te! Nálam az vált be, hogy leültem, és összeírtam egy papírra, hogy milyen jó dolgok történtek velem az életben, miért vagyok hálás a sorsnak, és erre mostanában minden nap gondolok. Valahogy másképp látok mindent, és Mókának is köszönhetően rájöttem, hogy meg kell tanulnunk azt értékelni amink van. Most az utolsó beültim után másképp állok a dolgokhoz, nagyon bízom benne, de ha esetleg (bár ilyen nem fordulhat elő!!!) mégsem sikerül, akkor ismét megpróbálom felsorolni azt ami viszont csodálatos a jelenlegi életemben is! De ha sikerül, ezt akkor is megteszem....

Előzmény: Törölt nick (80965)
Rókakölyök Creative Commons License 2008.06.04 0 0 80971

Szia Cunimazsi,

Nekem 30-dikán volt pénteken a beülti. Neked előtte hétfőn ugye? Így a 14-dik nap nekem a péntek 13. Vérvételre csak a rákövetkezendő héten szeretnék menni.

És hogy vagy? Érzel valamit?

Előzmény: cunimazsi (80970)
cunimazsi Creative Commons License 2008.06.04 0 0 80970

Móka

:-(((( Nagyon sajnálom!!! Mivel nem esik nagyon jól ülni, ma miattad néztem be várva a csodára, de sajnos elmaradt..... Remélem legközelebb jobb lesz, de azért lehet hogy megkérdezném Sz.től, hogy esetleg más protokollt nem lehet-e az esetedben kipróbálni. A histerotól ne félj, nem tudom emlékszel-e, én év elején problémáztam ezen, és ott a Jánosba csinálta a Lintner, semmi fájdalmat nem éreztem utána, csak egy kicsit vérezgettem, és korábban jött meg. Ne tarts tőle, állj úgy hozzá, hogy ez szükséges a sikerhez! Meg kellett várnod az eredményt, vagy visszaszóltál?

 

Rita

Nagyon-nagy gratula!!! Látod nem kell félni az 5 napostól!!! (Ugye te aggódtál hogy miért olyan későn kapod vissza őket?)

 

Rill

A könyv: Arthur Golden: Egy gésa emlékiratai. Nekem nagyon tetszett, és ma addig nem voltam képes semmire, amíg be nem fejeztem! Engem nagyon lekötött az elejétől a végéig, bár én szeretem az életrajzi könyvetket (ez nem kifejezetten az, de hasonló). Holnap kezdem: Ken Follett. A katedrális. Ez a hátulja alapján nem tűnik valami jónak, de a barátnőm már olvasta és szerinte nagyon jó (nagyjából egyforma az izlésünk), és nagyon szeretem a középkort, ez meg ott játszódik.

 

Rókakölyök

Akkor ezek szerint neked is péntek 13-án kell menned? Mikor volt a beülti? Bár gondolom neked később mint nekem mert az embrió 14. napján van a HCG teszt.

 

Sunny

Amiről írsz (hogy elállítják a saját hormonrendszered, és ők manipulálnak) az egy az egyben megegyezik a long protokollal!!! Aki a megelőző ciklusban decapeptylt kap, azzal ugyanez történik. Szerintem nem olyan gáz.

 

Shannah

Köszi a biztatást, kihasználom hogy egyedül vagyok, és bár nagyon hiányzik a gyermekem meg a férjem, Isten bocsássa meg nekem, de még élvezem egy kicsit az egyedüllétet, egészen péntekig!

 

Ágnes

Nagyon gratulálok! Nekem sajnos az UH-ra egy babám maradt, most látom milyen jó lett volna ha mindketten megszületnek. Én nem emlékszem rád régebbről, bár lehet hogy akkor még én nem voltam. Hány napos embriókat kaptál vissza, és hova jársz, ki az orvosod? (Bocsi a sok kérdést)

Rókakölyök Creative Commons License 2008.06.04 0 0 80969

Móka,

Én is nagyon nagyon sajnálom!! Őszintén szorítottam neked.

:-((((

Előzmény: Móka70 (80962)
Móka70 Creative Commons License 2008.06.04 0 0 80968

Köszönök minden infót, szorítást, biztatást, együttérzést.

 

Dtamika, épp iwiwen írtam neked du.! Várom tőled is a híreket! Köszönöm szavaidat!

Egyébként hol volt a hiszteród? Nekem a Jánosban tervezi a dokim!

 

Rana, mindent megírok ígérem. Egyelőre annyit tudok, hogy egyik reggel be kell mennem a férjemmel vérvételre bmc-be, és 2 helyszínre kell továbbvinnünk nekünk a vért itt Pesten (genetikai és immunológiai vizsgálat itt 2 helyszínen van). Ha túl vagyok rajta megírom mi milyen vizsgálat volt! Most csak ennyit tudok!

 

Judit, de jó, hogy előkerültél!!!! De ne az én esetemből indulj ki kérlek!!!! Mikor indulsz neki??? Drukkolok!!!!

 

Shannah, nagy drukk holnapra,jó és beültetésre kész ébredést a kicsikének!!!!! A gondolataid érdekesek, ezek az igazán megfejtésre váró miértek....

 

Midway, jó, hogy te is írtál nekünk,meg kell találnod magadban az erőforrásokat és a hitet, valahol ott kell, hogy legyen mélyen a félelem alatt....

Előzmény: dtamika (80967)
dtamika Creative Commons License 2008.06.04 0 0 80967
Jaj, Móka, annyira sajnálom!!! De én is csak azt tudom írni, ne add fel!!! Annyi minden változott benned mostanában, biztos, hogy ez előbb - utóbb eredményre vezet majd...

Kétszer is volt hiszteroszkópiám, egyszer még a lombikozás előtt közvetlenül, aztán pedig a negyedik előtt. Azt kell mondjam, hogy fájdalomban, kellemetlenségben semmiség, a haszna pedig nagy lehet. Az első hisztero-nál találtak egy pici polipot, ki s vették rögtön, a másodiknál csak körülnéztek, mert mindent rendben találtak. Rövid - tehát vénás - altatásban csinálják, kb. 15 percig tart. Utána kicsi fájdalom, kicsi vérzés lehet, én benn sem aludtam a kórházban, hanem - igaz félig legálisan - este 8 körül haza is mentem.
Előzmény: Móka70 (80962)
Shannah Creative Commons License 2008.06.04 0 0 80966

Móka,

annyira, de annyira sajnálom :-((( Sokszor gondolkodom azon, hogy vajon miért történik velünk - ennyi mindannyiunkkal - ez az egész?? Miért ezt az utat szánta nekünk a sors? Hogy még jobban megerősödjünk lelkileg? Mert szerintem mi mindannyian sokkal érzékenyebbek vagyunk az élet dolgaival kapcsolatban és a lelkünk is sokkal erősebb, mint sok más emberé, mégis nekünk kell egyre csak erősödni,  bizonyítani. De igazad van, soha nem szabad feladnunk!!!

Előzmény: Móka70 (80962)
Törölt nick Creative Commons License 2008.06.04 0 0 80965

szia Móka,

Régen jártam errefelé, sajnalom hogy ez a mostani nem sikerült neked..

Ami a hiszteroszkopiat illeti ne félj tőle nem fajdalmas és nincs túl nagy kockazata a műtétnek, kb 10percig tart, utánna semmi fajdalom ,semmi rossz érzés.
Igazabol bevezetnek egy csövet CO2 vel felfujjak a mehet hogy átláthato legyen es egy kis száloptikás kamerát vezetnek fel amin körülnéznek. Sokáig rettegtem énis ettől a műtéttől, de mikor megvolt azt mondtam hogy ha tudtam volna hogy ez ennyire fajdalommentes akkor már rég megcsináltathattam volna.

Én ebben a hónapban megyek vissza a fagyasztott bébikért. Az a baj hogy agyamat nem tudom átállítani a sikerre, tisztara reménytelennek és valószinutlennek látom ezt az egész folyamatot, és ez elég nagy baj..
Nemtudom hogy változtathatnék a hozzáállásomon.
udv:midway
Előzmény: Móka70 (80962)
Rana75 Creative Commons License 2008.06.04 0 0 80964

Móka!

Nagyon-nagyon sajnálom, annyira reménykedtem...  Most nagyon elszomorodtam, mert még nekem is friss a dolog. :((((

Téged is arra kérlek, hogy írd már majd meg a vizsgálatokat részletesen, mi mit takar és hol kell csináltatni, meg főleg mit jelent az eredmény, stb. Tudod, hasonló cipőben járok, mint te, és lehet, én is elébe megyek a dolgoknak, hogy ne kelljen a 3. sikertelent megvárni. Amúgy én teljesen abban a hitben voltam, hogy több vagy más hormonnal talán több petét tudnak "növeszteni" legközelebb... Neked nem mondott ilyet a dokid?

Ősszel együtt növesztünk sok-sok-sok petikét!!!!!! :)

Előzmény: Móka70 (80962)
judit1975 Creative Commons License 2008.06.04 0 0 80963
Sziasztok!

Elnézést, h. így eltűntem, sok a munkám, most is épp okítok, csak kis pihit tartok.
Gyorsan benéztem, és szomorú vagyok.
Móka!!! Annyira sajnálom. Én úgy bíztam. Ezek után egyre jobban parázok. Annyi erőt adott volna nekem is. Tudom mit érzel. Csak annyit tehetsz, hogy felállsz, mész tovább, próbálkozol. Kitartás! Tudom ezek csak szavak, de sajnálom!
Lehet, hogy mostanában nem leszek internet közelben, de azért próbálok majd wi-fi-t keresni.
Előzmény: Móka70 (80962)
Móka70 Creative Commons License 2008.06.04 0 0 80962

Sziasztok, legelőször sok-sok gratula Ágnes kismaminak :-)))

 

Sajnos én nem írhatok nektek jó híreket, hacsak nem azt, hogy bármi is a helyzet, nem adjuk fel!

Ma a  csoda nem következett be, megint 2-6 között volt a hcg...Sz.doki elküldött a nyáron genetikára, immunra és hiszteroszkópiára, és utána ülünk le, hogyan tovább.

 

Ki volt hiszteron??? Milyen???

 

Ezek a vizsgálatok nálam nem a 3.sikertelen után vannak, ahogy ez állítólag szokványos, mert 1.38 leszek, 2.kevés petesejtszám van 3.embriók is alig lesznek, még ICSI sem igazán segít. Valószínűleg nálam van a gond, a biológus szerint, férjem leletei mindig tökéletesek.Szerencsére.

Hazafelé kávéztam egyet, nézelődtem, sétáltam, és igyekszem az előttem álló dolgokra koncentrálni: álláskeresés, nyaralás, vizsgálatok. Meg sok baráti találkozó! Aztán megújult erővel az őszi akciózókkal tartok.

 

A beültetés előtt és után álló leendő kismamiknak szurkolok, és a már kismamiknak is minden szépet  és jót kívánok :-)))

 

Rill, nálad még bejöhet a csoda!!! ??? Szívből kívánom!!

 

Köszönöm azt, hogy tegnap még nem vettétek el tőlem a hajszálnyi kis reményt, és biztattatok...sokat jelentett...

ágnes77 Creative Commons License 2008.06.04 0 0 80961
Lehet roszul irtam vagyis lemaradt hogy a petezsákok 14mm-esek
mégleány Creative Commons License 2008.06.04 0 0 80960
Ági, gratula!!! :) de nem nagyok 6 hetesen? bár óriásbéik is lehetnek :)))

Móka???????? nagyon izgulok...
ágnes77 Creative Commons License 2008.06.04 0 0 80959
egyik babánál lehetet látni ahogy mozog valami. ki is nagyitota és lelkesen mutata a férjemnek is az orvos. egyérként mindketen 14mm-esek.
rita0130 Creative Commons License 2008.06.04 0 0 80958

Ágnes!

Ti már láttátok a szívműködést is? mekkorák a petezsákok?

Timi1974 Creative Commons License 2008.06.04 0 0 80957
Ágnes!!

Bocsika akkor.Szépek a kézimunkáid!!!Anyósomnak is ez a hobbija!!Boldog és probléma mentes babavárást kívánok!!!
Előzmény: ágnes77 (80955)
ágnes77 Creative Commons License 2008.06.04 0 0 80956
Bocs le maradt tüneteim nincsenekmert valoszinü a bromocriptin elnyomja.
ágnes77 Creative Commons License 2008.06.04 0 0 80955

Timi tegnap voltunk bent Uh.

Rita én tényleg végig feküdtem a három hetet.csak hétvégenként mozdultunk ki a párommal vendégségbe.Most is csak boltba megyek és kicsit fözöcskézek. nem viszem túlzásba.A többi házimunkát a férjem végzi.

Timi1974 Creative Commons License 2008.06.04 0 0 80954
Rókakölyök!!

Drukkolok és szorítok nagyon nektek!!!!Munka csak lájtosan amit a szervezet megkíván.
Rókakölyök Creative Commons License 2008.06.04 0 0 80953

Jó, köszi szépen!!!

Hát én most egészen más dolgokat érzek mint múltkor, de majd meglátjuk. Érdekes, picit a derekamat érzem, az alhasamat mintha megjönne. Most a mellem nem feszül, múltkor viszont nagyon feszült. Hát így legyen okos az ember.

Előzmény: rita0130 (80952)
rita0130 Creative Commons License 2008.06.04 0 0 80952
Ilyenkor már én is teregettem, hajolni nem nagyon, inkább leguggoltam, sétáltam a levegőn, főztem, a gyereket már rendezgettem, de nem emeltem. Érzel v.mit? ha nem az sem baj, nekem még most sincs hányingerem. Azért ha v.mit csinálsz is azután kis időt mindenképp szánj a pihenésre.
Előzmény: Rókakölyök (80951)
Rókakölyök Creative Commons License 2008.06.04 0 0 80951

Rita,

Te mennyire nem emeltél? Én mostanában - az5-dik napon- már kiteregetek, picit hajolgatok, virágot locsolok, meg összehajtottam a teraszon a kinti széket. Nehezet nem emelek, de hát mi számít nehéznek?

Ezeket csinálhatom? Vagy fogjam vissza magam? Szerinted?

Előzmény: rita0130 (80950)
rita0130 Creative Commons License 2008.06.04 0 0 80950
Akkor egy hét van közöttünk, én 5 hetesnek számítok. Te hová jársz? Vannak tüneteid? Nálam néha mellfeszülés, ma meg fáj a fejem, de hányinger nincs. Még sokat pihensz v. az emelésen kívül mindent csinálsz? Hányadikra sikerült?
Előzmény: ágnes77 (80948)
Timi1974 Creative Commons License 2008.06.04 0 0 80949
Ágnes!!
Most nézem Pécsre jársz és a Mánfai a dokid?Nekem is!!De kár hogy nem figyeltem.Igaz sokan voltak ma is.Mikor mentél be?Amúgy mi fél 8--tól ott voltunk.Mert találkoztam egy barátnőmmel.Ő Várnagy betege.Aztán a kis Uh-ba mentünk át 9 után.
Előzmény: ágnes77 (80944)
ágnes77 Creative Commons License 2008.06.04 0 0 80948

Rita! az orvos nekem azt monta hogy úgyan nem vagyok annyi idős terhes de a ciklustól számitják azt hogy hány hetes vagy.igazából csak 4hetes vagyokde a papiron 6 hetesnek vagyok feltüntetve.

rita0130 Creative Commons License 2008.06.04 0 0 80947

Rana!

A 3 hetesen nem látszik még igazán az baba, remélem 3 hét múlva már lesz képem is.

Ágnes!

Nagy gratuláció Neked, te már hozzáadtad a plusz két hetet és úgy vagy 6 hetes?

Előzmény: Rana75 (80943)
Timi1974 Creative Commons License 2008.06.04 0 0 80946
Ágnes 77!!

Gratulálok!!Szupi hír !!

Rita!!

Köszike szépen!!Nagyon aranyos vagy!Igen a nyár tényleg mindig olyan hamar elszáll!!Tényleg fotók?Kiváncsiak vagyunk!!

Rana!!
Nagyon jó anyuka leszel!!Az ősz is nyerő széria lesz!!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!