Dehogyis! :))
Hülyülök.
Ha én megakarlak találni, úgyis megtalállak, előlem Te nem tudsz eltünni. :))
Arra gondoltam, hogy hülyeség az, hogy csak a topic címmel kapcsolatban lehet beszélgetni.
Ha az ember eszébe jut valami, akkor meglehet azt beszélni, ne kelljen már elrohanni keresgélni olyan topicot ahol azt meglehet beszélni.
Nekem még soha nem lett kemény, pedig ellentétben a hagyománnyal sózom menetközben. Vagyis nem sózom, hanem egy kiskanál vegetát teszek bele.
Tudom, hogy sokan felhördülnek az ételízesítő emlegetésére, de én néha használom. :)
Viszont most éppen megnéztem OPERA-val: pontúgynemviszi (tiszta egy kalóz vagyok, nem?) a file-on belül pont úgy nem ugrik a cimkére (#name) mint IE-vel, pedig állítólag csak az IE, és a GatyásBill, mert lokálban meg NetCápával pl. tényleg m?xik.
Vigasztalgatom magam, hogy 164966 látogató egy elhanyagolt kis magánhonlapra azért így se semmi - valamikor az ezrediknek ígértem egy sört, és most a 200000-nek - barnát!!!
A vaníliáskiflit, azt hiszem, oda nem írtam be, de Te látod a TAR-t, ugye (most igazán nem azért, hogy a számlálóm növekedjék)? A Karácsonyi Receptklubba viszont mások is írtak ezt-azt, nem csak én:-)
Mézes piskótát én nem szoktam, de mézes linzerrel, amit karácsonykor "eldugtam" (hogy legyen azért egy tál süti, ha vendég talál jönni), megesett, hogy februárban még totál jó volt.
Olyanok még, hogy most meg lehet csinálni, és csak azért kezdheted újra az ünnepek előtt, mert úgyis elfogy addigra pl. a habcsók, vaníliás kifli, hajtogatott vajasból bármi, az a diós, amivel indexpólót nyertem... meg még biztosan jut eszembe még, de miért nem nézel be a Karácsonyi Receptklubba?
Nem tudok receptet de majd cska keritunk, ha mas nem Mulan biztos segit. =O)
Nagymamam szokott csinalni, 1-2 hettel hamarabb, mert ko kemeny es cska idovel puhul ehetore.
Emlekszem egyszer talatunk az uncsi tesoimmal egy talca sutit a komodban, kemeny volt mint a beszaradt torokmez. Elcsocsaltuk mert tetszett, hogy ugy torik es roppan.
Aztan nagyon kikaptunk mikor kiderult, hogy az a friss mezes volt.