Keresés

Részletes keresés

SzumiRami Creative Commons License 2017.04.19 0 4 11604

Három dupla w servilisblog pont gportal pont hu a blogom címe, csináltam ASKot is, nem tudom minek, de hátha valakit érdekel. :D 

SzumiRami Creative Commons License 2017.04.19 0 5 11603

Köszönöm! :))) Sajnos megint nincs több időm tovább írni, de lesz változás abban, ahogy viszonyult hozzám. És mindig azzal próbáltam nyugtatni magamat, hogy undorító vagyok, és az életvitelem miatt meg is érdemlem hogy így bánjanak velem. Most akarok csinálni egy blogot, mert többen is megkerestek. Ott több mindenről írok majd, a múltamról is. Nagyon örülök, hogy eddig nem kaptam vissza semmi olyat, hogy rohadt kurva és társai, ez erőt adott, hogy talán nem mindenki ítél el. :-/

 

 

Előzmény: Törölt nick (11602)
SzumiRami Creative Commons License 2017.04.19 0 10 11601

4.

 

Nemsokára jött, és mondta hogy nyissam ki a kaput. Még akkor sem esett le. Kiállt a kocsival, bezárta a kiskaput, én meg ott álltam, mint egy balfasz.
-Szállj be.
Csak lestem, annyira meglepett amit mondott. Ekkor megfogta a karom és elkezdett húzni maga után. Kinyitotta kocsiajtót, nem szólt semmit, csak bicentett a fejével, hogy szálljak be. Nem volt más választásom, így megtettem. Elindultunk, fogalmam sem volt hová. Csak néztem ki a fejemből. Átmentünk a városon, belemerültem a leskelődésbe. Nem közölt semmit szokásához híven. Egyszercsak megszólalt.
-Meg sem kérdezed hová viszlek?
-Nem- feleltem. Nem is érdekelt, csak az, hogy vele vagyok.
-Inkább mást kérdeznék.
-Na mit?
-Miért hoztál magaddal?
Csend. Rám sem nézett, figyelte az utat, nem válaszolt. Egy dombos helyre mentünk, nem messze a várostól. Ott megállt, majd kiszálltunk.
-Megszoktam itt állni, nyugodt hely- mondta. Körülnéztem, tényleg elég kihaltnak tűnt. Volt egy csárda az út mellett, pár vendég ült kint a padokon. A csárda körül szép rendezett park volt, Gábor arra indult. Követtem.
-Tetszik?- kérdezte.
-Nem igazán. Túl csendes.
Valami istállóhoz értünk. Egy ember jött oda Gáborhoz, valamit beszéltek. Aztán intett a fejével, hogy menjek, és átmentünk a lovakhoz. Ki voltak kötve a kerítés túloldalához. Odament az egyikhez, és alig hittem a szememnek, de elkezdett mosolyogni! A lóra! Közben simogatta az orránál.
-Nem akarod közelebbről is megnézni?
Kissé bátortalanul odamentem, de nem értem hozzá, féltem, hogy megharap. Végig Gábort figyeltem. Akkora szeretet sugárzott belőle a ló irányába, hogy alig hittem el. Ez tud így is nézni valakire?
-Adhatsz neki enni is- mondta. Ő a kezéből etette.
-Dehogy, én oda nem tartom, mekkora pofája van.
Itt elvoltunk egy darabig, de még most sem értettem, minek hozott magával. Később elindult másfelé, én meg utána. A csárdához ment. Jaj ne, csak nem akarja, hogy én is egyek? De igen, azt akarta, mert leült az egyik kinti asztalhoz, és kérte az étlapot. Én mellé ültem, direkt nem szembe, hogy ha kérek valami italt, akkor se nézze hogy iszom. Átadott nekem egy étlapot.
-Én nem eszek, esetleg iszok egy üdítőt.
-Azért jöttünk ide, hogy együnk- mondta.
Nem is maradt sok pénzem, szólhatott volna előtte, hogy mire készül. Néztem az étlapot, de semmit nem láttam belőle. Kínosan éreztem magam, akkor inkább maradtunk volna ott a lónál. Gábor rendelt nemsokára valamit, én is kértem egy egytálételt.
-Miért vagy ilyen feszült?
Nahát. Észrevette?
-Csak. De nem vagyok az, csak meleg van.
-Furcsán veszed a levegőt.
Szállj már le rólam, gondoltam. Mit figyeli ez, hogy veszem a levegőt? Nemsokára megjött a kaja, amit kértünk. Gyorsan megettem, és bementem kifizetni, meg kértem egy italt.
-Hova siettél?
-Csak kifizettem a részem meg vettem még innivalót.
Gábor erre elővette a lenéző tekintetét.
-Ezt minek csináltad? Meghívtalak.
-Engem nem kell meghívni. Nem szoktak, és nem is akarom- feleltem ingerülten.
-Ez csak egy ebéd volt. Mi bajod?
-Semmi. Csak az ilyenekkel bekavarsz. Tartsuk magunkat ahhoz amiben megállapodtunk. Ha adsz nekem valamit, akkor nem tudom, hogy azt levonod-e a fizumból vagy sem. Ez így nem jó, én nem így szoktam csinálni.
Elkezdett gondolkozni, én meg egyre jobban felspanoltam magam.


Aztán rájöttem, hogy nagyon érződik a hangomon, hogy felhúzott, ezért próbáltam megnyugodni és másfelé terelni a dolgokat. Bevettem a szívószálat a számba és játszottam vele. Gondoltam, hogy nem fog neki tetszeni, nem az ő stílusa. De nem szólt semmit. Arra hajtottam, hogy véletlen se jusson eszébe többet ilyen, hogy velem akar valahova elmenni. Odanyúltam a sliccéhez, és elkezdtem simogatni. Megfogta a csuklóm, élveztem, ahogy átérnek az ujjai és körbefognak.
-Hagyd abba.
Erre felálltam, és átültem a szemközti helyre. Elkezdtem figyelni, azt akartam, hogy jöjjön zavarba. Mosolyogtam rá, meg pofákat vágtam. Nem jött zavarba, inkább furcsán nézett.
Lerúgtam a cipőmet és bökdösni kezdtem a lábát. Nagy terítő volt az asztalon, így nem láttak alá.
-Tedd fentebb a lábad, ha mered.
Haha, ez hülyéskedik? Azt hiszi nem merem? Velem akar ilyenben versenyezni? Persze hogy fentebb raktam, rá a combjára. Erre megfogta a lábfejem, és odahúzta erősen a lágyékához. Kezdtem felizgulni. De nem is ezen döbbentem le, hanem hogy elkezdte simogatni. Mi van ezzel?- gondoltam. Megártott neki az az egy pohár bor? Éreztem hogy ég az arcom, és egyre szaporábban vettem a levegőt. Közben egyfolytában egymást néztük. Még soha nem volt ilyen azelőtt. Elővettem a telefonom, és beírtam, hogy "Le akarlak szopni". Átcsúsztattam neki, hogy nézze meg. Mondanom sem kell, hogy fapofával reagált rá, mintha csak annyi lett volna odaírva, hogy szép az idő. Nem tudom meddig ültünk így, hogy a kezében tartotta a lábam, de nagyon élveztem. Majd elindultunk, vissza a kocsihoz. Megdöbbenésemre ott is folytatta ezt a viselkedést. Csak most a kezem tette rá a farkára. Amikor először hozzáért a kezemhez, elöntött valami olyan érzés, amit soha ezelőtt nem éltem át. Éreztem, ahogy egyre keményebb lesz. Masszírozni kezdtem nadrágon keresztül, és egyre jobban kívántam a farkát. Erősen szorította az ujjaimat, nagyon tetszett. Mire hazaértünk, már teljesen kész voltam. Behúzott maga után a nappaliba, és utasított, hogy térdeljek le. Elém állt, szopni kezdtem. Nemsokára belemarkolt a hajamba, másik kezével megszorította a torkom, és elkezdte dugni a szám. Én kapaszkodtam a combjába, élvezés közeli állapotban voltam. Ráhajtotta a fejem a kanapéra, és teljesen belenyomta a farkát a számba. Kicsit sem érdekelte, mikor el akartam húzni a fejem. Erősen tartotta, és majdnem teljesen a torkomban volt. Éreztem, hogy el fog menni, ezért kalimpáltam a kezemmel, nem akartam, hogy belém élvezzen. Ez sem érdekelte, így beleélvezett a számba. Amikor végzett, az arcomon és az államon, mindenhol a spermája volt. Vártam, hogy elnézést kér, vagy valami, de nem. Elindult, hallottam, hogy bemegy a szobámba. Kihozta a dobozkám, amiben a cuccaim voltak, és kivette belőle a törlőkendő csomagját. Odadobta a kanapéra, majd otthagyott abban az állapotban.

 

Úgy éreztem magam, mint egy utolsó kurva. Sőt, még azzal sem csinálják ezt. Feltápászkodtam, és bevonszoltam magam a fürdőbe, megmosakodtam. Bementem a szobámba, Gábor addigra kiment, és az udvaron beszélgetett a szomszéddal. Úgy éreztem, hogy felfordul a gyomrom, tőle is és magamtól is. Volt egy aránylag megbízhatónak mondható régi barátnőm, Dia. Felhívtam.
-Mi van veled? Munkát kaptál valahol?
-Igen- feleltem elgyötörten.
-Minden rendben? Rég dumáltunk.
-Hát ja. Vagyis..... nem tudom.
-Hogyhogy nem tudod? Kinél vagy?
-Valami csávó, a nyaralójában vagyok.
-És jók a körülmények?
-Azok igen. Igényes a hely.
-Na és a pasi? Ő milyen?
-Magának való. Beképzelt, arrogáns. Az előbb beleélvezett a számba, pedig tiltakoztam.
-Mi? Komolyan?
-Igen. Meg se kérdezte utána, hogy baj-e.
-Uh. Ha annyira borzalmas, akkor hagyd ott.
-Annyira azért nem..... Most először csinált ilyet. Vagyis nem. Mert dugás közben is belém nyomja tövig, nagyon seggfej.
-Értem. Ezért vagy ilyen rossz passzban?
-Igen, mert ocsmány amiket csinál.
-De ez hozzátartozik a munkádhoz, nem? Volt már hasonló. Miért buktál ki ezen most?
És itt elgondolkoztam. Miért is? Dia igazat mondott, és csak most esett le. Már sokszor átestem ilyesmin, sosem érdekelt. Nem is vettem figyelembe szinte. Most akkor miért görcsölök ezen? Kinyomtam a telefont és elkezdtem sírni. Egy semminek éreztem magam. Belemerültem az önsajnálatba, ami sosem volt szokásom. Már azt sem tudtam miért vagyok ideges, ezért még jobban zokogtam. Teljesen kimerültem tőle, kinyúlva feküdtem az ágyon. Elaludtam. Másnap hajnalban korán felébredtem, volt sok időm gondolkozni. Az előző napi rosszkedvem eltűnt, nyugodt voltam. Elkezdtem azon agyalni, amik történtek, ahogy fogta a lábamat, ahogy simogatta. Majd a kezemet a kocsiban. Szorította a kezem. Vajon most mi lesz ezután? Hogyan fog viselkedni? Úgy mint eddig? Sokkal közelebb kerültünk egymáshoz ezalatt az egy délután alatt, mint előtte hetekig. Biztos, hogy ő is így érzi, legalábbis remélem. Ilyeneken agyaltam. Már az sem tűnt annyira borzasztónak, hogy nem foglalkozik velem a szex terén. Sőt, nem is értem mi bajom volt, hisz így állapodtunk meg. Nem vagyok senkije, hogy érdekelje, nekem mi a jó. Ezt el kell fogadnom. Na de ami ott az asztal alatt történt, és ahogy nézett rám. Másképp, mint eddig. Ezzel biztattam magam.



SzumiRami Creative Commons License 2017.04.19 0 10 11600

Elnézést, de hosszabb lesz az írás, mint amire számítottam. Azt hittem kb ugyanannyi terjedelmet írok még hozzá, mint amit eddig írtam és le tudom zárni, de mindig eszembe jut valami. :)

 

3.

Szóval az volt az első kérdés, amit Gábor feltett nekem, hogy kérek-e valamit a boltból. Különösebben nem számítottam semmire, arra sem hogy eztán majd valami megváltozik, esetleg elkezdünk barátkozni. Pedig nem bántam volna, mert soha nem volt sok barátom, bár nem is hiányoztak. De valahogy mióta nála laktam és dolgoztam, elkezdtem egyre inkább magányosnak érezni magamat. Ugyanaz volt a szitu, mint eddig sokszor, de mégis kezdett rám telepedni egy másfajta érzés. Egész nap vártam, hogy mikor jön haza a boltból, gondoltam hátha szóba áll velem vagy valami. Amikor végre hazaért, én már a szobámban voltam, mert végeztem a munkámmal aznapra. Persze nem jött be (sosem tette), hallottam, hogy matat, eszik, aztán elmegy fürödni. Én elaludtam, nem szándékosan, mert mára is lett volna még egy "feladatom", de korán elnyomott a fáradtság. Amikor felébredtem, rögtön arra gondoltam, hogy miért nem költött fel. Annyira ideges voltam belül a közönyössége miatt, hogy legszívesebben kiabáltam volna vele. Rá is kérdeztem, hogy miért nem szólt tegnap este, azt felelte, hogy benyitott, de látta, hogy alszom, nem akart felkelteni.
-Máskor költs fel. Ez is benne van a feladataim között, hogy....
-Minek költöttelek volna? Majd ma bepótolod.
Hát csak azért, mert nagyon telik az idő, és ha vége a nyári szezonnak, én lelépek, te visszamész az otthonodba! Ilyenekre gondoltam, de kapcsoltam gyorsan és nem mondtam semmit, azt sem tudtam miért gondolok ezekre.

 

Ezen az estén feküdtünk le először egymással. Én már feladtam félig, nem foglalkoztam ezzel a témával, úgy voltam vele, hogy majd mondja ha akarja. Amikor szólt, hogy menjek be a szobájába, akkor már sejtettem, hogy végre megtörténik.
-Be akarod ma tenni?
Nem szólt semmit.
-Azért kérdezem, mert akkor előkészülök.
-Rendben.
Átmentem és hoztam a csomagomat, törlőkendő, tágító, sikosító, ami kellhet. Elkezdtem izgatni, ahogy eddig is, de nagyon béna voltam, mert izgultam. Egy idő után mondta, hogy hagyjam abba és készítsem elő magam. Ezen meglepődtem, mert ugyebár eddig ő tágította a fenekem, most meg csináljam magamnak? Megvontam a vállam, nekem mindegy, gondoltam, és nekifogtam. És akkor levetkőzött! Most először láttam teljesen meztelenül. Mivel meleg volt, pólóban meg ingben járt, de a felsőtestét nem nagyon tudtam eddig megfigyelni. Nagyon bejött a látványa így egyben, teljesen pucéran, izmos volt, erősnek tűnt. Kis szőrcsík a mellkasán, ízléses, nem az a bozont. Rájöttem, hogy ő a legjobb pasi, akivel eddig voltam, sőt. A korkülönbség sem izgatott, de azt nagyon szerettem volna tudni pontosan hány éves. Ezeket az adatokat direkt nem kérdeztem tőle, mert nem akartam kimutatni, hogy egy picit is érdeklődöm iránta. Gábor sosem kérdezett, magasról leszart engem, akkor én sem kérdezgetem. Jó ez így. Miután levetkőzött, kezdeményezni akartam. Arra számítottam, hogy végig nekem kell irányítani az eseményeket. Azt hittem, hogy nincs tapasztalata vagy félénk vagy nem tudom mit hittem, de sokszor volt már, hogy én voltam az aktívabb, hiába én vagyok a passzív fél. De nem kellett kezdeményeznem, mert utasítani kezdett, mint eddig már párszor, abban a komoly hangnemben. Hasra kellett feküdnöm az ágyon, ő felém térdelt. Elkezdte keményíteni magát, majd belém hatolt. A farka átlagos hosszúságú volt, de elég vastag. Nem foglalkozott vele, hanem belém nyomta, nem volt kellemes. Mindegy, kibírom, gondoltam. Nem szépítek, nem volt nagy szám vele a szex. Az arcom a kispárnámba fúrtam (ezt is áthoztam a szobámból, mert ő elpakolta az ágyneműjét), és vártam hogy végezzen. A kezével széthúzta a fenekem, és úgy döngetett, meg nem kérdezte volna, hogy fáj-e vagy valami. Néha rám szólt, hogy emeljem fel és nyomjam ki jobban a seggem. Én nem mentem el, csak ő. Megnéztem volna az arcát, meg úgy az egész látványát, de semmit nem láttam belőle. Amikor végzett, ráélvezett a végén a fenekemre. Én meg letörölgettem magamat és visszamentem a szobámba.

 

Egyáltalán nem voltam csalódott. Inkább arra gondoltam, hogy szerencse, hogy nem volt jobb vele. Nem akartam, hogy azzal is növelje az érdeklődésem, hogy szuper vele az együttlét. A többi alkalom egyébként ugyanolyan volt, mint ez az első. Ugyanilyen forgatókönyv szerint zajlott, soha nem változtatott a pozitúrán. Azon gondolkoztam, hogy egy nővel is így csinálja-e. Hogy csak bevágja neki, aztán jól van. Tehát így zajlott az életem nála, az összes nap. Napközben elvégeztem a munkám, utána kimentem a városba, majd haza. Este szex vele (ha ott volt a nyaralóban), majd be a szobámba, mert tudtam, hogy nem szereti ha akkor járkálgatok a házban, ha ő is ott van. Egyébként Gábor sokat utazott, gondolom ment dolgozni, vagy haza, vagy valahova. Így teltek a napok, egészen egy szombat reggelig. Felkeltem és kimentem a konyhába forró vízért, mert nála nem használtam semmit, kávéból is csak kavargatósat, nem nyúltam a kávéfőzőhöz. Enni mindig a szobámban ettem, nem főztem vagy ilyesmi. Visszatérve, ezen a reggelen is azért indultam, hogy engedjek forró vizet a kávémra, mikor megláttam, hogy a konyhában ül az asztalnál.
-Ó jaj, nem is tudtam hogy itt vagy- mondtam meglepődve. Megcsináltam a kávém, közben ő könyökölt az asztalon és láttam, hogy figyel engem. Épp mentem volna vissza a "helyemre", mikor rám szólt.
-Ülj le és idd meg itt.
-Ide...?
Leültem vele szemben a konyhaasztalhoz, és a telefonom nyomkodtam miközben megittam a kávét. Amikor végeztem fel akartam kelni, de megdöbbenésemre azt mondta, hogy maradjak.
Gábor felállt, és a pultnál csinált valamit, bekapcsolta a gázt. Fogalmam sem volt mit akarhat.
szótlanul vártam, hogy mi lesz ebből. Nemsoká letett az asztal közepére egy tálcát, rajta kajákkal. Tojás, sonka, ilyenek.
-Egyél.
Elkezdtem zavarba jönni.
-Nem vagyok még éhes.
Ő rám nézett, én meg felkeltem és visszamentem a szobámba. Milyen fura egy pasas, gondoltam. Éreztem, hogy ég az arcom, ezért hideg vízzel megmostam. Délután kimentem a partra, és azon gondolkoztam, hogy máskor nem utasítom el. Bár tudtam, hogy úgysem fogja többet felajánlani.

 

Vasárnap megint elutazott, ami meglepett, mert hétvégén általában mindig a nyaralóban volt. Kiírta nekem egy papírra, hogy mik a dolgaim, azokat elkezdtem csinálgatni. Hétfő reggel mikor felébredtem, láttam, hogy az udvaron van a kocsija. Nagyon meglepett, mert nem is hallottam, hogy mikor jött vissza, biztos aludtam. Nem akartam még kimenni, ezért gubbasztottam a szobámban. Egyszercsak kopogtatott. Reggel szexelni akar? Ez jutott eszembe, mert sosem kopogtatott be. Kinyitottam az ajtót.
-Mit csinálsz?
-Semmit. Most keltem.
-Akkor gyere ki.
Mit akar ez? Kimentem utána. A konyhában megállt karbatett kézzel.
-Vedd ki onnan amit szeretsz- bökött a fejével a hűtő irányába.
Elkezdtem megint tiltakozni.
-Á nem, köszi, de....
-Nem úgy volt, hogy azt csinálod, amit mondok neked?
Nagyon zavaró volt a szitu. Emlékszem, hogy elkezdett égni a fejem. Azt akartam, hogy hagyjon békén, ezért odamentem a hűtőhöz, vettem belőle mandarint meg a pultról valami péksütit.
-Most hova mész?- kérdezte.-Edd meg itt.
Jézus, ez itt fog állni előttem, és figyeli ahogy eszek? Leültem az asztalhoz, és gyorsan befaltam, ő addig ott támaszkodott összefont karokkal, mint azelőtt, és figyelt. Amikor végeztem szinte kimenekültem a házból, nagyon zavarban voltam. Mindig egyedül ettem, sosem társaságban. Utáltam, ha figyelnek vagy ha valaki megkínál. De ezzel nem ért véget számomra a mai nap. Nagyon vártam, hogy mikor lép már le, elkezdett idegesíteni a jelenléte. Végre kijött az udvarra, biztos elmegy, gondoltam. Hát nem. Én a hátsó kerítésnél locsoltam, és láttam, hogy jön felém. Elkezdtem pánikba esni.
-Hagyd abba- szólt oda.
-De még nem fejeztem be.
-Nem baj. Elmegyünk. Öltözz fel.
Hogy mi? Mi ketten? Hová? Sétálni? Mielőtt ezeket feltehettem volna Gábor már rég másfelé járt. Bementem, átöltöztem. Azonfelül hogy a zavarom elkezdett növekedni, kíváncsi is voltam, hogy mi a fenét akar.

SzumiRami Creative Commons License 2017.04.19 0 0 11599

Pont most akartam leírni a folytatást, gondoltam felnézek. :D Nagyon aranyosak vagytok, örülök neki hogy tetszett, nekem már kevésbé, de mindegy....... :(

 

 

dicksucker972 Creative Commons License 2017.04.19 0 1 11598

Végre valami izgalmas olvasnivaló! Engem kicsit a Szűrbe ötven árnyalatára emlékeztet, de nagyon jó!

Várom a folytatást!! 

Előzmény: SzumiRami (11592)
royal.diner Creative Commons License 2017.04.19 0 1 11597

nagyon tetszett amit le írtál már nagyon várjuk a folytatását :)

Előzmény: SzumiRami (11592)
asus76 Creative Commons License 2017.04.19 0 1 11596

Ird a történetet,mert nagyon tetszik!

Előzmény: SzumiRami (11592)
remyq Creative Commons License 2017.04.19 0 1 11595

Nagyon tetszett! Már kétszer is elolvastam. Remélem lesz folytatás......? :)

Előzmény: SzumiRami (11592)
totalkáró Creative Commons License 2017.04.16 0 1 11593

Szia. Nekem nagyon tetszik eddig es nagyon várom a folytatást. ;) Üdv.

Előzmény: SzumiRami (11592)
SzumiRami Creative Commons License 2017.04.16 0 11 11592

2.

 

A következő napok azonban még rosszabbak lettek. Továbbra sem feküdt le velem, sőt, hozzám sem ért. Ez csak annyiból zavart (gondoltam én), hogy szerettem volna már én is kielégülni. De semmi. A nap végén leszoptam, és ennyi. Napközben ugyanúgy nem beszélgettünk, és ettől az egész helyzettől kezdett az önbizalmam csökkenni. Mindig is jó voltam orálisan, ez a krapek meg éppenhogy csak elélvez. Éreztem, hogy lenéz engem, arra a következtetésre jutottam, hogy nyilván a diplomája miatt, meg biztos olyan körökben forog. Én meg hát nem vagyok sem művelt, sem túlzottan intelligens, így nyilván ezért kerül. Valahogy túljutottam ezen a ponton, úgy voltam vele, hogy úgyis elküld nemsokára, szarok rá ezentúl. Ráadásul egyik nap sikerült valahogy szétbarmolnom a permetezőt. Nem volt épp otthon, így volt időm eljátszani azzal a gondolattal, hogy hogyan fog reagálni. Nyilván leteremt és kioktat, lehet el is küld. Vagy leordítja a hajam még pluszban. De mindenképp az lenne a legjobb, ha bosszúból megdugna. Estefelé megjött, és közöltem vele mi történt. A reakciója azonban teljesen más volt a vártnál.
-Értem- felelte Gábor, teljesen nyugodt hangon. Nem tünt mérgesnek. Ekkor elmondtam neki, hogy mit vártam tőle. Ugyanolyan rezzenéstelen arccal nézett rám, mint eddig.
-Miből gondoltad, hogy ordibálni fogok? Nem szoktam.
-Hát mert elég feszültnek tűnsz- válaszoltam.
-Valóban? Pedig higgadt vagyok.
-Lehet, de kicsit fura vagy. Más, mint akikkel eddig voltam.
-És ez baj?
-Nem. Csak zavaró, hogy nem tudom mikor mit gondolsz.
-Ha nem tudod akkor nem tartozik rád.
-Úgy értem, hogy keveset beszélsz. Nem láttalak még mosolyogni sem, ezért olyan, mintha mindig távolságtartó lennél.
Ez volt az első nap, hogy ennyit beszélgettünk, és lett is eredménye.

 

Este mennem kellett hozzá. Továbbra is a nappaliban elégítettem ki, a szobájába sosem hívott be, és mindig kulcsra zárta. Ruha nélkül letérdeltem, és kezdtem volna hozzá, amikor megfogta a vállam. Ez volt az első alkalom, hogy hozzám ért.
-Még ne. Térdelj a kanapéra.
Engedelmesen megtettem, végre eljött az én időm is, gondoltam. Persze most is másképp alakult minden, és a behatolás ma is elmaradt. Helyette elém tett pár vibrátort és segédeszközt, és mondta, hogy válasszam ki az egyiket. Majd leült mellém, miközben én kutyapózban vártam, hogy mi fog történni. Elkezdte fogdosni a fenekem, majd lassan tágítani. Egyre jobban felizgultam az érintéseitől. Az ujjai melegek voltak és erősek. Az volt az egyik elképzelésem mindezidáig, hogy nyilván nem volt még férfival, és bizonytalan lehet. Ez megdőlni látszott, mert elég tapasztaltnak tűnt abban, amit csinált. Amikor már eléggé kitágultam, belém tette az egyik ujját, amitől úgy éreztem, hogy áram rázott meg, és halad végig a belső szerveimen. Sokáig így játszott velem, miközben a fenekemet simogatta és markolászta a másik kezével. Úgy éreztem, hogy nem bírom tovább, és kértem, hogy hadd szopjam le.
-Könyörögj- mondta ő. Elkezdtem könyörögni, majd kicsatolni az övét, de eltolta a fejem. Kivette az ujját, és belém tette azt a vibrátort, amit kiválasztottam. Eleinte csak a végét, majd lassan belém tolta az egészet. Amikor teljesen betolta, utána megengedte, hogy a számba vegyem az övét. Hatalmas lelkesedéssel estem neki, szinte befaltam az egészet. Meglepődésemre már kemény volt. Miközben cuppogtam rajta, belemarkolt a hajamba. Eddig ezt sem csinálta. Most először éreztem, hogy igazán élvezi. Én majdnem megőrültem attól, hogy nem mozog bennem semmi, de így is valami hihetetlen jó érzés járt át. Ráélveztem a törölközőre, ami alattam volt, majd nemsokára ő is elment. Ezután úgy mint eddig bement a szobájába egy szó nélkül. De így is elégedett voltam.

 

Ez az eset ezután rendszeressé vált. A fenekemben egy műpénisszel kellett leszopnom, minden alkalommal elélveztem, ahogy ő is. Nagyon élveztem, hogy egyre többet ér hozzám, hogy játszik a popómmal, hogy parancsolgatva utasít. A fejemet határozottan nyomta az ágyékához, ezt sikernek könyveltem el. Ami viszont nem tetszett, hogy továbbra is rettentő távolságtartó volt velem. Azt kezdtem megszokni, hogy nem beszélgetünk. Azt viszont nem tudtam, hogy ennyire semmibe vesz. Levegőnek nézett napközben, mintha ott sem lettem volna. Az udvaron sokat matatott. Az ablakomból órákig figyeltem, hogy mit csinál, ha telefonja volt, próbáltam hallgatózni, hogy kivel és mit beszélhet. A házban nem volt semmi személyes dolog, fénykép, stb, amiből megtudhattam volna róla kicsivel többet. Együtt sehová nem mentünk a városba, kizárólag külön. Volt hogy összefutottunk a szupermarketben, de mint két idegen mentünk el egymás mellett. Minden nap azon agyaltam, hogy miért nem fekszik már le velem. Nyilván azért, mert nem jövök be neki. Ez nagyon feldühített, mert elég hiú vagyok a külsőmre. Sokat adok rá, és sok férfinak tetszettem. Kivéve Gábor, aki ha lehet rám sem nézne, miközben kielégítem őt. A dühömet és csalódottságomat persze nem mutattam ki neki, mindig mosolyogtam rá, mint ahogy eddig is, és ő továbbra se viszonozta, mint ahogy eddig sem. :3 De nem érdekelt, provokálni akartam. Szándékosan flangáltam előtte passzolós fürdőnadrágban, mert tudtam, hogy megbámulja a fenekem. Legalább ez az egy, ami bejön neki rajtam. Érdekes módon a bámulást sosem csinálta titokban. Ez megerősített benne, hogy nem tetszem neki, hisz akkor rám nézne sűrűbben. Ha a fenekemet lesi, akkor biztos nem titkolná, hogy mást is. Egyszercsak újabb szintet léptünk a kissé bizarr kapcsolatunkban.

 

Egyik este olvasott az előszobában, mint mindig. Már tudtam, hogy kb éjfélig van ott kint, olvasgat, a laptopon dolgozik, így volt ez ekkor is. Kimentem hozzá, és leültem vele szemben. Fürdőköpenyben volt, más nem volt rajta, és kicsit szétnyílt, így beláttam rendesen.
-Mit akarsz?
-Semmit- feleltem. Közben nem tudtam levenni a szemem a "csomagjáról". Ő továbbra is belemerült a könyvbe, mintha ott sem lennék. Nemsokára odaültem mellé, és elkezdtem a kezemmel markolászni. Nem szólt semmit, olvasott tovább. Én tovább izgattam, de csak a kezemet használtam. Ez volt az első, hogy kivertem neki. Meglepően könnyen kemény lett. Amikor már majdnem elélvezett felé térdeltem, és a hasamra irányítottam. Végre megfigyelhettem az arcát orgazmus közben. Vékonyan kinyitotta az ajkait, és hátrahajtotta a fejét a fotel támlájára. Amikor végeztem, a kezemről lenyaltam egy kis spermát.
-Mit csinálsz?- kérdezte.
-Csak meg akartam kóstolni. A tied még nem éreztem.
Ekkor levágta a könyvet maga mellé, megfogta a derekam, arrébb tett. Felállt és otthagyott. A mozdulatai hirtelenek voltak, nem tudtam hová tenni. Egy darabig még ültem az előszobában, a ragacsos hasamat tapogattam, és azon gondolkoztam, hogy még soha nem éreztem azt egyszerre, hogy dühös vagyok, kiábrándult, kanos, ugyanakkor sosem voltam még ennyire nyugodt sem senki mellett. Másnap reggel kint takarítottam az udvaron, mikor kijött. Szó nélkül elment mellettem, mint eddig is. A kapuban azonban visszafordult.
-Kérsz valamit a boltból?
Azt hittem nem jól hallok. Mindig külön vásároltunk, és soha nem kérdezett tőlem semmit.
-Nem.... -mondtam csodálkozva.
Számomra ez a kérdés közelebb hozta őt hozzám, de meg sem tudtam magyarázni miért. Nemsokára a közösülés is megtörtént, amire annyira vártam, de az külön fejezet. Annyit elárulok, hogy abban is tartogatott számomra meglepetést, és nem volt teljesen szokványos.

 

Ha gondoljátok folytatom. :) Kíváncsi vagyok eddig kinek mi a véleménye a történetemről.

SzumiRami Creative Commons License 2017.04.16 -1 10 11591

Üdv:) Gondoltam kiírom magamból a sztorimat. Olvasgattam már ezt a fórumot, látom hogy beleférnek nem csak koleszos írások. Az én sztorim egyébként kicsit lehet szokatlan lesz. :D Gyerekkorom óta sokat szexeltem, hamar rájöttem, hogy meleg vagyok. De soha nem voltam szerelmes. Nem is lehetnék, mert az életmódom nem szokványos. Nem vagyok a hagyományos értelembe vett prosti vagy escortos, de nem ingyen szoktam megtenni. Általában annak leszek a szexrabszolgája, aki tud lakást biztosítani számomra. Mintha albérletben lennék, csak a testemmel fizetek érte. Korán eljöttem otthonról és nem volt hova mennem, így alakult ez ki. Mindig csak szexről volt szó, semmi többről. Általában nem sokáig maradtam egy valakinél meg, sűrűn váltogattam a lakásokat. A Balaton vagy üdülőhelyek környékére voltam specializálódva, ahol alkalmi munkákat kerestem. Így egész jól boldogultam, mert a lakásért nem kellett fizetnem, a fizetésem megmaradt. Amikor ottlaktam valakinél csak albérlőként voltam. Soha nem családtagként vagy barátként, csak sima idegen. Általában egy szobát kaptam, és használhattam a zuhanyzót. Ez már középiskola előtt is így ment, és az évek alatt sok mindenen mentem keresztül. 20 éves koromra teljesen kiégtem, ürességen kívül azt hittem semmi nincs bennem. Kívülre mindig azt mutattam, hogy egy kalandvágyó, állandóan utazgató ember vagyok, aki teljesen önelégült a külsejével, mindig megvan mindene, és csak a testi örömök érdekli. A részletekbe nem mennék különösebben bele, csak azért írtam ezt le, hogy a későbbi szitu érthető legyen.

 

Tehát így élem az életem évek óta. Nekem ez a természetes. Tavaly történt valami, ami kizökkentett ebből a közönyből, vagy minek is nevezzem. Most először valaki megérintett. És a vicc, hogy szinte semmit nem tudok róla, így azt sem tudom hol keresném, ha lenne erőm keresni. Az egyik ismerősöm tavaly nyáron szóba hozta, hogy tudna valakit, aki igénybe venne. Elmondta, hogy az illetőnek egy nyaralója van a Balaton mellett, ott kivehetem az egyik szobát, ráadásul még munkát is kapok nála, kertészkedni kell. Megadta a helyet, ott keressem fel, és ha bejövök neki, akkor majd megbeszéljük a továbbiakat. Az első találkozás hamarosan megtörtént. Nagyon fura volt. Nálam kb másfél fejjel magasabb, szigorú tekintetű, borostás, sportos férfi fogadott. Ránézésre 10-12 évvel idősebb volt, mint én, de csak tippelni tudtam. Csak annyit mondott, a neve Gábor, és ne kérdezgessek semmit. Diszkréciót követel és engedelmességet. A hangja mély volt és határozott, humornak, lazaságnak nyomát sem láttam. Az arcán egy mosoly sem jelent meg amíg beszélt. Nem mondanám túl megnyerőnek első látásra, mégis volt benne valami, ami izgatólag hatott rám. Elmondta a munka részét, hogy az udvart kell rendbe tartani és kertészkedni. Semmit nem kérdezett rólam, papírt kért, ami igazolja, hogy nincs betegségem (ez már nálam volt akkor). Megnézte, majd teljesen száraz hangon azt mondta, hogy vetkőzzek le.
-Most?-kérdeztem tőle, körülnézve a lakásban. Rám nézett, és kis szünetet tartva megkérdezte, hogy értem-e amiket mond. Nagyon lekezelőnek tűnt a stílusa. Mondtam, hogy igen, értem.
-Akkor miért kérdezel vissza?
-Én csak...
-Remélem nem ismételgetsz fölöslegesen dolgokat, és nem szoktál rákérdezni valamire többször.

 

Igazából úgy beszélt, hogy választ nem is várt, kezdett idegesíteni. Ráadásul nem tudom miért, de nagyon zavarba jöttem attól, hogy levetkőzzek előtte fényes nappal. Mégis megtettem. Az alsónadrágom maradt csak rajtam, kérdeztem, hogy azt is levegyem-e.
-Te tényleg nem figyelsz arra amiket mondok? Azt mondtam, hogy vetkőzz le pucérra.
A "kedves" szavai után levetettem azt is. Ott álltam meztelenül. Ő megállt velem szemben, és nézte a testem, majd mondta, hogy forduljak meg. Hátulról is megnézett, de nem ért hozzám. Rendben, mondta, majd kiment a konyhába. Én ott álltam, mint egy idióta, nem mertem megkérdezni, hogy most mi van, öltözhetek-e. Végül felöltöztem, úgy voltam vele, hogy majd szól, ha valami nem tetszik neki. Kis idő múlva visszajött és elmondott pár szabályt. Utálja a hangoskodást, igénytelenséget, pontatlanságot. Akkor fogja használni a testem, amikor kedve lesz hozzá, ezen kívül feladatom lesz még a szobámat rendbe tartani. Ha ezt vállalom, akkor megkötjük az üzletet. Nagyon bejött külsőre, így persze hogy igent mondtam, ráadásul a nyaraló is szimpatikus volt, tiszta, nem volt elhanyagolva. Megtudtam még annyit, hogy van egy női ismerőse, aki szokott jönni takarítani a lakást hetente egyszer-kétszer, így nekem a kinti részre van csak gondom. Kaptam pótkulcsot, napközben mehettem ahová akarok ha végeztem a munkámmal, de abban az időpontban legyek otthon amikor ő mondja. A fizetést is megbeszéltük. Nagyjából ezek voltak a "szerződéseink" feltételei.

 

Ez a felvételi egy pénteki napra esett, így azt hittem, hogy azon a hétvégén le is fog velem feküdni. De nem történt meg. Csak le kellett szopnom, úgy hogy teljesen meztelen vagyok és négykézláb, miközben ő ül előttem a fotelban. Másnap újból, de akkor állt előttem. Mindkétszer sokára sikerült elérnem, hogy elélvezzen, ráadásul nem adott ki hangot sem. Nagyon kényelmetlenül éreztem magam, és elhatároztam, hogy otthagyom. Tudtam, hogy két napra elmegy a városból, arra gondoltam, hogy akkor szó nélkül lelépek. Erre a döntésemre rásegített, hogy semmit nem beszélt hozzám. Eleinte próbáltam valami témát feldobni, de nem reagált semmire. Rólam tudni kell, hogy szeretek beszélgetni, szeretem a humort, lazaságot, szóval mindent, amit Gábor nem. :) Viszont amikor elment, nemsokára megérkezett az a bizonyos bejárónő (ő persze csak annyit tudott, hogy én vagyok az új udvaros). Kiderült, hogy ő sem sokat tud Gáborról, még a foglalkozását sem. Azt viszont elmondta, hogy diplomája van, és mindig ilyen zárkózott volt.
-Kicsit goromba- jegyeztem meg.
-Á nem az, csak szűkszavú és ilyen komoly a stílusa. Nagyon korrekt ember, majd meglátod.
Volt bennem valami kíváncsiság, hogy miféle ember lehet a "munkaadóm", miért választott engem és miért nem egy csajjal jött össze, meg egyáltalán, ki ő igazából. De a legnagyobb érdeklődésemet a szex töltötte ki, ki akartam próbálni vele. Így hát mégiscsak ott maradtam.

semmit Creative Commons License 2017.04.07 0 1 11590

Ha pornófilm rendező lennék, lenne laktanyás film-ötletem: egy reggel a teákba nem brómot, hanem viagrát kevernének... :)

Előzmény: kisalbi (11588)
kisalbi Creative Commons License 2017.04.02 -4 0 11588

Sziasztok!

Igaz az én történetem nem koleszben történt.

Még 13 éves koromban történt általános suliba hogy mindig meg figyeltem a torna órákon meg az öltözőkbe hogy ki mekkorával rendelkezik nekem 14 cm állva,nekem úgy kezdődött hogy volt egy jó haverom akivel mindig csak ki vertük de semmi más nem volt,aztán ahogy elmúltam 20 éves akkor ismerkedtem meg a tv teletex oldalán egy velem jóval kb 35 éves sráccal aki olyan jól leszopott de én nem. Aztán be vonultam katonának na ott aztán volt látni való rendesen bár ott nem történt semmi azon kívűl hogy fel állt a farkam ezért mindig utolsónak zuhanyoztam de még így is volt hogy meg látott egy roma srác alig tudtam le tagadni hogy csak ki találta mert katonáék az volt a monda hogy a teába belekevernek valami port és attól nem áll fel a farkunk na de ez nem volt igaz,ott is voltak homik de ők is tagadták.

Most kb egy éve meg ismerkedtem egy bizonyos oldalon egy sráccal igaz vagy 10 év van köztünk ő uni-pasziv,én aktív vagyok,eleinte csak gumival dugtam őt,aztán mondtam neki én is kipróbálnám milyen mikor meg dugnak ő ebbe bele is ment olyan szerencsém van bár neki 17 cm és vastag de elég fájdalmas mikor belém hatol de mindig meg lehet vele beszélni és figyelmes ha fáj akkor több sikositót tesz rá a farkára és a fenekemre és nagyon ügyesen belém rakja most már gumi nélkül csináljuk de a leg nagyobb diszkréció mellett ,de persze a hellyel mindig gond van már lassan jön a jó idő és mehetünk ki az erdőbe.

melegfilmfelirat Creative Commons License 2017.03.24 -3 0 11586

Felhívás a meleg-film-felirat.blogspot.hu oldalon induló játékra "Az én történetem" (homo) erotikus sztorival lehet jelentkezni*, mely lehet megtörtént, vagy kitaláció is. A játék nyereménye egy 10.000 Ft értékű Media Markt ajándék utalvány, melyet bármely Media Marktban be lehet beváltani.  

 

http://meleg-film-felirat.blogspot.hu

Nick2003 Creative Commons License 2017.03.23 0 0 11585

Nagyon jó és izgi történet :) Várom a folytatást :)

 

Előzmény: kristof900 (11583)
house27 Creative Commons License 2017.03.22 0 0 11584

Nagyon izgalmas történet kristof!Várom a folytatást :)

kristof900 Creative Commons License 2017.03.20 0 13 11583

Hali!

Böngésztem a neten és belebotlottam ebbe a fórumba, elolvastam néhány történetet, és bennem is felelevenedtek a kamaszkori, középiskolás, ifjúkori élményeim. Ezt szeretném most megírni nektek!

Talán kezdjük is elején :)

 

Általános iskolában hárman voltunk elválaszthatatlan barátok, tanároknak meg is volt bajuk velünk nagyon eleven diákok voltunk. Nyolcadik fél éve után kb senkit sem érdekelte hogy mit magyaráznak már, hiszen már mi már nagyfiúk vagyunk. Mindhárman jártunk az iskolai foci edzésre, rengeteget ökörködtünk az öltözőben. Egymás előtt boxerben vagy tusolás közben nem voltunk szégyenlősek, de nem is nagyon mutogattuk egymásnak hogy mi is van a gatyában. Persze mindent megbeszéltünk kinek melyik csaj jön be stb, sokat csatangolunk együtt suli után főleg nyolcadikban.

Mivel jóban voltunk már rég óta a szüleink is jóban voltak ezért bevált szokás volt hogy havonta kb Ádáméknál aludtunk mindhárman. Márk és én panelban laktunk Ádámék viszont kertes házban így mindig náluk landoltunk ha úgy adódott. Nyaranként együtt mentünk strandra, Balatonra mikor kinek a szüleivel szóval jól megvoltunk. Amikor Ádámnál aludtunk este filmeztünk a családdal együtt az anyukája nagyon jó melegszendvicseket csinált mindig :) Ádám szobájában aludtunk kihúzható kétszemélyes ágyban de kényelmesen elfértünk. 

Az egyik ilyen Ádámnál töltött este érdekes fordulatot vett nyolcadik második felében. Este már az ágyban voltunk, és még néztük a tv-t kapcsolgattunk össze vissza, nem nagyon voltunk álmosak. Aztán az egyik csatornán éppen egy nő maszturbált, na itt hagytuk abba kapcsolgatást mind a hárman lestük. Aztán Ádám sátrat állított a takaró alatt majd én aztán Márk is, és elkezdtük verni a farkunkat. Közben röhögtünk meg mondogattuk egymásnak hogy kinek milyen kemény a farka, meg hogyan dugnánk stb. Aztán Márk lerúgta magáról a takarót és verte szabadon a farkát, aztán gyorsan mi is lerúgtuk a takarót Ádámmal. Ott feküdtünk egymás mellet néztük a soft pornót és vertük a farkunkat hol gyorsan hol lassabban, hol csak simogattuk. Aztán Márk kérdezte hogy szoktunk-e nyálat tenni a farkunkra hoki közben mert úgy sokkal jobb. Sem Ádám sem én nem próbáltuk még ki ezt, így mindhárman köptünk a tenyerünkre és tovább vertük, valóban jobb volt jobban csúszott. Aztán kérdezgettük egymástól kinek mennyi van még hátra hogy eldurranjon, ha közel jártunk akkor abbahagytuk egy-két perce és folytattuk tovább. Ádám mondta hogy ő már teljesen készen van jó lenne már élvezni. Körülbelül egy órája verhettük közbe már rendes pornó ment a tv-ben. Ekkor Ádám javaslatára felálltunk oda mentünk az íróasztalához, félre tolta a füzeteket és a könyveket, és most már élvezésig verte mindenki a farkát. Szinte tele élveztük az asztal lapját. Utána azon röhögtünk hogy ki törli le az asztalt és mennyi zsepi kell hogy azt feltakarítsuk. Utána már mindenki kielégülve feküdt be az ágyba. Megbeszéltük hogy ilyen sokáig még egyikünk sem verte a farkát és hogy ez a Márk javaslata hogy nyálazzuk be nagyon jó volt. 

 

Ádámmal és Márkkal ez volt az első ilyen élményem, persze nem ez volt az egyetlen. Ha érdekel titeket akkor leírom hogy még miket csináltunk.

 

Köszönöm hogy elolvastátok!

TSLucyUK Creative Commons License 2017.03.20 -1 5 11582

Hali srácok, Lucy vagyok, 23 éves travi. 18 éves korom óta külföldön élek teljes női életet. A szex és a pasik az életem, picit durván fogalmazva egy szexmániás, telhetetlen, túlpörgött csaj vagyok pénisszel. 

Az elmúlt pár év alatt volt szerencsém jó pár sráccal ágyba bújni, de közel fél éve rámkacsintott a szerencse és megtaláltam az igazit. 26éves, izmos és jóképű, gyönyörű szép és brutális 21.5 cm-es szerszáma van, szexmániás.

A Szombati napomat szeretném elmesélni. Munka után értem jött, elmentünk hozzá, 3 napja nem taliztunk, iszonyatosan kívántuk egymást, amint beértünk a nappalijába azonnal egymásnak estünk, 4 órán át szeretkeztünk, gyengéden romantikusan. Majd készültünk az esti partyra. Az új fehér miniruhámba és fehér platform magassarkúba mentem, a partyn picit iszogattam, így már nagyon rajtam volt, és az úton hazafelé a kocsiba megszólalt:

-A farkam egész este kőkemény volt miattad, gyönyörü és szexi vagy, bármikor rádnézek megkívánlak.

Mire én átnyúltam ellenőrizni, valóban kőkemény volt a farka, én csak annyit mondtam:

-Bármikor megkívánsz, megis kaphatsz, a tiéd vagyok...És már az övét kicsatolva a számban is volt a farka. Megőrülök a farkától, az a hatalmas méret és szép forma, órákig tudom szopni, ezt is tettem, 10-15 perc alatt a számat tele is lövellte, aminek örültem mert imádom az ízét. Lekanyarodott egy kis mellékutra megállt és így szólt:

-Azt hiszed ennyivel megelégszem? Na kiszállás!!

Kiszálltam, elkapott, bedöntött én ráhasaltam a motorháztetőre, ruhám felhúzta, bugyit félre, éreztem hogy sikosítót tett a popsimra, és már éreztem hogy szép lassan feszít és csúszik befelé, és egyre ütemesebben dug hátulról. Az ital, a helyzet, olyan extázisba hozott, hogy csak ennyit tudtam kinyögni:

-Dugj meg mint egy kurvát!

Az erdő közepén a kocsija motorháztetőjén hasalva hátulról markolta a csípőmet és keményen dugott. Imádom mikor a hatalmas farka kitölti a fenekem és feszít. Alig kaptam levegőt, a lábaim remegtek és visítottam annyira élveztem, és akkorát élveztem anélkül hogy a farkamhoz hozzáértem volna, hogy térdre estem és 10 perc kellett hogy magamhoz térjek. Visszaültünk a kocsiba, hazamentünk, zuhanyoztunk és irány az ágy mint két hulla. Reggel felébredtem a karjaiban, és gondoltam felébresztem. Elkezdtem szopni, nyalni a farkát, majd oldalra fordultam, ő átölelt és lassan szenvedélyesen dugott mig tele élvezte a fenekem. Megmostam magam, lementem a konyhába reggelit készíteni. Lejött, hátulról átölelt, végigcsókolta a nyakam, én ráhasaltam a konyhapultra, tangám és hálóinget ledobtam, rámarkoltam a farkára és szépen magamba vezettem, és mondtam neki: 

-Úgy, mint tegnap az erdőben.

Úgy is volt, jól megdugott, ettünk, és hazahozott. Amint kiszálltam a kocsiból már azt vártam mikor érezhetem újra magamban.

A nap 24 órájában tudnám élvezni vele a szexet, hihetetlen érzés ekkora pénisz a fenekemben, és ahogy összhangban vagyunk.

Nem tudunk ellenállni egymásnak. Ő imádja hogy én mindig bevagyok indulva, én imádom a méretét és energiáját és hogy minden szexuális vágyam kielégíti. 

vamossz96 Creative Commons License 2017.02.28 0 1 11578

Nagyon tetszett a történeted! Irigyellek is érte ;) 

Írj még nekünk lécci én szivesen olvasnám! 

totalkáró Creative Commons License 2017.02.27 0 0 11577

Szerencsés ember vagy Geri :) Nehéz állandó korrekt partnert találni. Személyesen meg pláne :)

Előzmény: vidékigergő (11576)
vidékigergő Creative Commons License 2017.02.27 -1 4 11576

Sziasztok!

 

Nekem is van pár ilyen sztorim, megosztom veletek, bár irodalmi alkotást ne várjatok soha nem tudtam valami jól fogalmazni :)

 

1.

Vidéki falun nőttem fel, 14 éves voltam nyáron, szeptemberben kezdtem a középsulit a közeli városban. Mint mindenki én is kint rúgtam a bőrt amikor csak tehettem és nem volt munka az otthoni gazdaságban. Sok jó haverom volt, de azon a nyáron egy idősebb sráccal Dénessel eléggé összehaverkodtam akkor ő 17 éves volt. Jöttünk mentünk mint a villamos. Na egyszer nála voltunk, majd megkérdezte hogy kell-e pornó mert van neki egy két letöltve (2004 írunk). Mondtam hogy persze jöhet. Előkeresett két CD-t betette az egyiket és már ment is a pornó. Természetesen azonnal felállt rá a farkam. Ökörködtünk ott egy sort, majd Dénes elővette a farkát és elkezdte verni ott előttem, mondta hogy rohadt kanos, én is elővettem és verte mellette az ágyán. Nemsokára mind a ketten a kezünkbe élveztünk.

Még vagy 2-3 ilyen egymás mellett hoki történt a nyáron. Nem tagadom izgatott a dolog egy egy haverral együtt masztizok pornóra. Persze megbeszéltük hogy ez titok, senkinek egy szót se stb. Aztán jött Dénes ötlete egy alkalommal hogy verjük ki egymásnak mert az úgy biztos jó érzés lesz. Gép bekapcsol, gatya le, szembeálltunk egymással, majd elkezdtük egymásnak verni, én hamarabb eldurrantam mint Dénes, de én is kivertem neki. Jó volt más keze alatt elélvezni, és hát nekem is izgató volt mikor éreztem hogy a másik kőkemény és spiccel belőle a sperma.

Azon a nyáron volt még vagy 4 ilyen egymásnak kiverjük dolog, de aztán kezdődött a suli és hétvégente voltunk csak otthon így abba maradt a dolog suli idő alatt.

 

2.

Gimibe koliban ment az ökörködés zuhanyzóba egymás seggére csaptunk vizes kézzel hogy jól csípjen. Voltak szégyenlős fiúk is de voltak nagypofájúak is akik lazán mutogatták farkukat még a szobában is ha kanosak voltak. 

Második évben volt az, egyik kolitársam vett Playboy magazint és arra kivertük közösen asztalon volt az újság mi meg négyen körbe álltunk és vertük a farkunkat. 6-an voltunk egy hálóban, a másik két fiú nem csatlakozott csak nézte. Két hét múlva megint jött az ötlet, akkor már mindenki kiverte rá, arra emlékszem hogy az asztal tele volt spermával, volt aki hamarabb élvezett volt aki később. Ilyen közös nagy farok verés még egyszer volt aztán nem hozta szóba senki sem így abba maradt.

Negyedikes gimis voltam amikor Zolival jóba lettem (az a srác aki annó a Playboy-t vette) együtt jártunk angol faktra. Sokat dumáltunk csajok kanosság stb. Suliban voltunk délután elmentünk wc-re egymás mellé álltunk és ki ki végezte a dolgát, majd Zoli elkezdte verni a farkát, én is, mert izgatott a dolog rohadt hamar elsültünk bele a piszoárba. Pár még ilyen egymás mellett hoki történt a wc-ben hol én kezdtem el verni hol Zoli, de mindenki a magáét.

 

3. 

Érettségi után nyáron ismét Dénessel sokat lógtam én vártam hogy felvesznek-e az egyetemre Ő meg éppen munkát keresett mert végzett az alapképzéssel a fősulin. Aztán szóba került hogy annak idején kivertük egymásnak egy párszor, nem ismételjük meg? Belementem és kivertük egymásnak. Na aztán egyik nap Dénes felvetette hogy nem szopjuk le egymást? Én heteronak vallottam addig magam, meg hogy ezek csak ilyen kamaszos játékok de igen csak elmúltam 18 éves Dénes pedig 22 volt. Mivel még nem voltam lánnyal és nagyon akartam már hogy valaki leszopjon így belementem. Elmentem hozzá amikor egyedül volt otthon kis duma után meztelenre vetkőztünk és elkezdett szopni, hamar elsültem az tény. Aztán én is őt, hát már zsibbadt a szám mire bele élvezett a számba és kiköptem a spermát. Megbeszéltük hogy csak kipróbáltuk. Na ekkor mozdult meg bennem valami hogy nekem ez tulajdonképpen bejön. Dénes is bevallotta hogy neki is tetszik és fősulin volt pár kalandja. Na innentől kezdve azon a nyáron heti 2-3 szor szoptuk le egymást és egyre jobban kívántam a cumit. Belejöttem a dologba megtanultam hogy ne süljek el két perc alatt. Nekem 17 cm vastagabb farkam van Dénesnek hosszúságra kb akkora volt de vékonyabb. Ezek a talik vagy nálam voltak vagy nála mikor hol volt üres a ház, de garázsban is szoptuk egymást. Szeptembertől Budapesten dolgozott így utána nagyon ritkán szoptuk le egymást.

 

4. 

Felvettek a vidéki egyetemre, gólya táborban veszítettem el a szüzességemet lánnyal, utána még volt egy pár csajjal ilyen futó alkalmi szex, hiszen akkor ismerkedett mindenki mindenkivel könnyen ment a dolog. De egy dolog hiányzott, hogy fiúkkal is történjen valami. Kolis voltam szobatársamnak felhoztam a közös hoki dolgot, de befulladt a dolog. Aztán hallottam hogy a koliban van egy meleg srác állítólag, elkezdtem vele haverkodni, de nem nagyon hozta fel a témát, már nagyon ki voltam éhezve a fiú szexre november környékén, ezért felhoztam neki én, és talált belement. Gábornak hívták vékony srác volt. Helyet volt nehéz találni először hogy hol, így az első eset Gábor szobájában történt mikor nem volt ott a szobatársa, leszoptuk egymást kétszer egymás után, neki igen szép mérete volt kb 18 cm és vastag mint az enyém. Először csak orál volt hol nálam hol nála, de volt hogy kimentünk szabadba este de nagyon hideg volt, így az csak végső megoldás volt bár télen kint szopatni nagy élmény mikor a meleg szájba teszed a farkadat. Majd a tavasszal beindultak a dolgok, felajánlotta hogy dugjam meg ha akarom, és igen belementem, nagyon élveztem. Heti egy két alkalom az tuti volt de volt hogy egy nap kétszer is megdugtam. Persze csajok voltak közben de csak ilyen futó kalandok. 

Gábor abban az évben végzett szóval szeptemberben ismét fiú után kellett keresnem.

 

Nyáron dolgoztam és lett barátnőm, de a fiúk utáni vágyam nem csillapodott. Elkezdődött a második év az egyetemen. Már nagyon ki voltam éhezve a fiúkra, ezért bevallom bulik alkalmával vadászgattam hátha akad olyan srác mint én. Regisztráltam egy két netes oldalra, de elég gáz volt, mindenkinek csak kép kellett, meg idősebbek voltak csak inkább, belementem talikba is, de volt hogy nem jött el az illető, vagy teljesen más jött mint amit a képen küldött, így egy hónap után letöröltem magam. Szóval nekem a netes dolog nem jött be!

Egy kocsmázás alatt ismerkedtem meg Dáviddal nagyon helyes pasi volt, aztán összehaverkodtunk, közös sörözés alkalmával bátorodtam neki felhozni a bisex dolgot, na ekkor elsztorizgattunk hogy közé iskolába kivel mi történt, elmondta hogy neki is volt egy haverja akivel kiverték közösen, innen jött a szál hogy feldobtam neki hogy mi lenne, ha... először nézett nagyokat, majd mondta hogy felőle egyszer mehet. Na két hét múlva írtam neki facebook-on hogy most egyedül vagyok a koli szobában, jött is hozott sört, ittunk dumálgattunk majd megfogtam a farmeron keresztül a farkát, nem ellenkezett, lehúztam a sliccét, és elővettem a farkát, szép farka volt olyan kb mint az enyém vertem neki egy kicsit majd elkezdtem szopni, addig szoptam míg el nem élvezett, majd Dávid szopott engem Isteni volt, soha nem szoptak még le úgy. Ettől kezdve vele járogattam össze cumira amikor tudtunk, de heti egy összejött mindig. Aztán felvetette hogy szex is jó lenne... örültem neki bár én az oda vissza orálnak is örültem. Eleinte én őt dugtam majd Dávid is akart engem, és mivel ki akartam próbálni belementem. Hát eleinte nem volt kellemes, de élveztem, főleg mikor dugott, és csak úgy kifojt a spermán az nagyon jó érzés volt. 

 

Eljött a harmadik év az egyetemen, Dáviddal megmaradt a kapcsolat, ő is én is csajozgattunk volt hogy neki is volt állandó lány partnere volt hogy nekem is, de azért a heti egy dolgot összehoztuk. Na ekkor volt hogy egyik szaktársammal Petivel jobban összeismerkedtünk közös tanulás, lassan szakdoga leadás stb, és neki is felhoztam a dolgot, eleinte kiröhögött, de látta rajtam hogy komolyan gondolom. Nem ment bele a közös hokiba, kicsit gáz volt így utána egy órán ülni vele... Aztán megint ment a hír hogy van egy meleg a koliban, elsős kis srác. Hát szokásos módon rávezettem a témára, és bele ment egy közös cumiba. Elmondtam Dávidnak, aki felvetette a hármas kérdését. Közvetítő voltam, a kis srác Ádám sokat csiki-csukozott rajta míg egyszer belement. Na ekkor volt első hármason Ádám, Dávid és én, egy este mikor Dávidnál volt hely, elmentünk hozzá piáltunk, majd jött a közös orál, mindenki mindenki leszopott, meg ketten Dáviddal megszopattuk Ádámot. Utána Ádám még egyszer csatlakozott, majd ilyen flegma lett. Dáviddal továbbra is mentek a dolgok oda-vissza amikor csak tudtuk.

 

Aztán végeztem és Dávid még csúszott egy évet, elkezdtem dolgozni, de Dáviddal kb havonta összejárunk azóta is. 

vamossz96 Creative Commons License 2017.02.26 -1 3 11575

A reménytelen lehetséges! (Gay)

 

Sajnos manapság nagyon nehéz egy biszex/meleg pasinak férfit találni!

Az az utcán mégse szólíthatsz le senkit, ahogy egy buliban sem mivel nem tudod ki vevő rá ki nem és amúgy se dicsekszik ezzel az emberek zöme.

Nos nekem ebből az állapotból a nettes pár kapcsolat keresés jelentette volna a kiutat.

De ez itt csak újabb és talán nagyobb problémákhoz vezet.

Ott kezdődik hogy ésszerű távolságra ellenkező beállitottságú hasonló korú pasit találni alapból nehéz, de hogy az még normális is legyen!

Na ez a lehetetlen!

A nettes randi oldalak 90% már nem azért működik amiért kitalálták, mivel az emberek zöme nem kapcsolatot keres hanem dugni akar fűvel fával vagy hazudozik össze vissza.

Nagyon sokat keresgéltem és nagyon sok emberrel beszélgettem az évek alatt.

Volt hogy két nap beszélgetés után a találkozón a 23 éves srác 60 körül volt…

Egyedül azt nem értettem soha hogy mi értelme hazudni? Úgyis kiderül a találkozón!

A másik fele meg az hogy mindenki olyan türelmetlen. Oké hogy szeretne mindenki egy kis szexet de nem kurva vagyok akit első napon hanyatt lehet dönteni!

Szerintem természetes az hogy az ember megakarja ismerni a partnerét jobban.

Na de persze én se vagyok semmi jónak elrontoja! ;)

Egyszer a kedvenc fórumomon lógtam éppen bújtam a topikokat hátha találok valami érdekeset amikor megemlítették azt a régi topikot ahol először keresgéltem.

Elgondolkoztam hisz tudtam hogy nagyrészt csak olyanok járnak oda akik most rögtön azonnal pasit akarnak a faszuk hegyére vagy a seggükbe és már görgettem volna tovább amikor belém nyilallt.

  • Mi bajom lehet ha belenézek?

Na el is kezdtem görgetni lefelé de csak a szokásos itt délután szopás ott holnap szex..

Hát én nem ezt keresem de azért csak görgettem tovább lefelé reménykedve amikor megláttam egy hosszabb hozzászólást!

Így szólt:

“ Nagyon régóta keresgélek de hiába viszont nem akarom feladni.

Pest és Heves megyében Hatvan vonzás körzetében keresek tartós szex barátot max. 30 éves korig.

Én 24 vagyok 186 magas 68 kg.

Külső nem lényeg mindenki olyan amilyen!

Ne ma akarj találkozni velem és ne is ma akarj megdugni!

Lehetőleg ne 2 szavas e-mailt írj!”

 

Na gondolhatjátok a sok üres semmitmondó szöveg mellett végre egy ember aki nem csak egy szexet akar most azonnal rá is írtam egy jó hosszú e-mail formájában.

Rögtön jött a válasz és elkezdtünk ismerkedni.

Nagyon meglepett hogy más is van akinek hasonló nézetei vannak mint nekem.

Tehát fontos neki hogy kivel kalandozgat kinek a szájába adja a rúdját.

Hihetetlennek tűnik de 3 hétig csak netten beszélgettünk mire lebeszéltünk 1 találkozót.

És mint kiderült nagyon megérte!

Már-már szinte mindent tudtunk egymásról amit egy barátról tudni érdemes mikor nekivágtam hogy Hatvanban találkozzunk!

Pont olyan volt amilyennek leírta magát!

Velem szemben állt Józsi egy 25 éves magas vékony srác aki 3 hete csak arra várt hogy megismerjük egymást! Kéz fogás után rögtön kocsiba pattantunk és kimentünk a Zagyva partra sétálni és beszélgetni!

Teljesen más volt mint bármelyik addigi találkozóm.

Éreztem hogy tényleg nem csak szexet akar hanem tényleg megakar ismerni aminek nagyon nagyon örültem!

Kezdett picit besötétedni amikor elkezdtem a szex felé terelni a beszélgetést hátha lesz mégis valami!

  • Neked eddig pasikkal milyen kapcsolataid voltak?

  • Hát nem sok, volt egy osztály társam akivel egyszer részegen kivertük meg leszoptuk egymást. Meg volt egy srác akivel sűrűn szoptuk egymást de aztán lett neki csaja és abbamaradt.

  • És neked?

  • Hát nem sok minden volt az esetem Krisszel amit leírtam neked egy történetben meg volt két srác akikkel netten ismerkedtem meg de egyikük se kereset a találkozón után többet.

  • Fasza! Az emberek olyan hülyék.

  • Szívemből szóltál haver de mi se vagyunk normálisak nemde?

  • De igazad van elvégre mi vagyunk “mások”!

  • Azt megkérdezhetem hogy azzal a sráccal akivel többet voltál hogy kezdődött?

  • Persze. Egyik haverom öcséről van szó. A számítógépén játszottunk haverral amikor “véletlenül” az előzmények között meleg Pornóra leltem. Innen már könnyű volt tudtam hogy közeledhetek felé.

  • Komolyan a haverod Öcse volt?

  • Aha de persze haver nem tudta!

  • Sejtetem.

Ekkora már nagyon állt a faszom ahogy az övé is jó néhányszor kellet igazgatni a szűk farmerben!

  • Szeretnél ma este is valamit?

A kérdése nagyon meglepett nem vártam kezdeményezést felőle de hülye lettem volna nemet mondani!

  • Persze hogy szeretnék! Miben lennél benne?

  • Örülnék egy jó alapos élvezésnek de szexet semmiféleképp nem akarok, az még túl korai!

  • Igen ezt én is így gondolom.

  • Neked mi férne bele? (Úgy kérdezte mintha neki mindegy lenne!)

  • Kezdetnek egy kis verés?

  • Persze jöhet gyere menjünk lejjebb van egy híd ahova a kutya se jár!

  • Oké gyerünk

Odafele végig azon járt az eszem hogy ahogy eddig megismertem (Iszonyatosan bejött ápolt volt és őszinte) engem már nem érdekel jöhet minden egyszer élünk!

Eldöntöttem kihozok ebből az estéből mindent amit csak lehet!

  • Itt jó lesz?

Körülnéztem és nem láttam semmit csak 1 régi rozzant fa hidat meg fákat és bokrokat!

  • Persze!

  • Hogy szeretnéd?

  • Hát vegyük elő aztán verjük ki egymásnak!

Kigombolta a nadrágját kicsatolta az övét és lejjebb tolta a nadrágját az alsójával együtt a combja tetejéig hogy éppen hogy előbukkant a gyönyörű borotvált 17 centis fasza!

  • Hmm csodás!

  • Gyere fogd csak meg a fogása is jó!

Jobb kézzel nyúltam rá jó kemény volt és forró el is kezdtem rögtön játszani vele közben a másik kezemmel pedig hasonlóan kikapcsoltam az övem és letoltam a gatyám hogy ő is birtokba vehesse a faszom!

  • Nagyon hasonló faszunk van.

  • Igen de a te makkod nagyobb.

  • Azért a tied is nagyon tetszik!

Már két perce verhettük amikor lejjebb nyúltam hogy megmarkolhassam a heréit persze rögtön követett ő is ami nagyon jól esett nekem még fel is nyögtem!

  • Érzékeny? (olyan kaján vigyorral kérdezte hogy azt leírni nem lehet!)

  • Na csak azt ne mond te nem élvezed!

  • Már hogyne élvezném!

  • Te nem szeretnél többet?

  • Mire gondolsz?

  • Egy kis szopás? Vagy túl korai?

  • Dehogy. Jöhet a szopás!

Rögtön elé térdeltem és adtam egy cuppanós puszit a makkjára de nem kaptam be azt akartam hogy még szopás előtt nyögjön fel így elkezdtem jó nyálasan a heréit végignyalni.

Ahogy végeztem rátértem a fasza aljára végig a makkig aztán fent az ágyékáig nyaltam és csak utána kaptam be! Ahogy bevettem a számba és szívtam egyet a makkján rögtön megjött a várva várt nyögés!

  • Na mi van érzékeny?

  • Baszd meg honnan tudsz ennyire jól szopni?

  • Még belesek fogtam!

  • De én már most mindjárt elélvezek!

  • Nana! Ne  merészeld kiakarom élvezni ameddig lehet!

  • Oké akkor cseréljünk!

Ezúttal ő térdelt le elém és kezdte el végignyalni a herémet ami nagyon jól esett azután egyből bekapta a faszom!

Érezhetően akarta szívta ahogy bírta és elég mélyre is bevette a szájába!

A hatodik szívás után beindult a nyelvével is a makkom peremén végig ami annyira jól esett hogy rögtön felnyögtem!

Majd kivette a szájából húzott rajta párat és újra elkezdte a heréimet nyalogatni majd újra elkezdett dolgozni rajta!

Két perc után szóltam!

  • Csere?

  • Aha

Újra enyém lett a drágaság egyből rábuktam mint éhes farkas a kajára! Először a makkját kezdtem nyelvel izgatni amibe teljesen beleremegett utána én is szoptam picit csak simán aztán elkezdtem úgy szopni hogy a fejem és a nyelvem más ütemben kényeztette!

Pár percig szoptam még aztán kivetem a számból és kérdezni akartam de megelőzött!

  • Iszonyat jó vagy még 2 perc és tele is lövöm a szádat!

  • Örülök hogy tetszik de az még korai lenne! Nem kérhetnék inkább valamit?

  • Kérj aki így tud szopni annak én bármit megteszek!

  • Megnézhetem a popsid?

  • Persze. Meg is foghatod!

  • Király!

És már repült is le a gatya a bokájára és fordult is meg! Rögtön bele is markoltam a kemény kis seggébe!

  • Pucsics be lécci!

  • Szívesen!

Nagyon jó kis segge volt rögtön végig is húztam a kezem a vágatán majd elkezdtem az ánuszán körözni a mutató ujjammal amit egy halk nyögéssel nyugtázott!

  • Ügye én is láthatom a tiedet?

  • Persze!

Rögtön hátat fordítottam neki és még kérnie se kelet rögtön pucsitottam keményen!

  • Ohh micsoda kiszolgálás!

  • Naná neked bármikor!

  • És micsoda szép popo!

  • Ja szép nagy!

  • Az a jó azzal lehet rendesen játszani!

És rögtön bele is markolt két kézzel a két félgömbbe ami irtó izgató volt számomra is de amikor végighúzta a vágatban a kezét én se tudtam visszatartani a nyögést!

  • Dörzsölheted a faszoddal is!

  • Áhh köszi! Honnan tudtad hogy azt akartam?

  • Én is végig azt akartam!

  • Miért nem szóltál butus?

  • Ami késik nem múlik!

Amikor hozzáért a makkja az ánuszomhoz életemben először éreztem úgy mintha tényleg az áram csapott volna belém! Vagy 2 percig dörzsölgette az ánuszomat!

  • Na gyere te is ne csak én élvezkedjek!

  • Oké

Rögtön bepucsitott nekem én pedig rögtön elkezdtem a faszomat hozzáütögetni a seggéhez! Aztán elkezdtem a makkommal masszírozni az ánuszát!

  • Baszod ez ilyen jó? Áhhh

  • Aha!

  • Ne hagyd abba!

  • Eszem ágában sincs!

Majdnem 5 percig el voltam a gyönyörű szép seggével mikor megszólaltam!

  • Ahova pacsi oda puszi?

  • Hát azt azért szerintem egyenlőre hagyjuk! Remélem nem bánod de ez még túl korai!

  • Dehogy bánom!

  • Szuper na fordulj hagy szopjalak le!

  • Oké

Elkezdett egyből cumizni közben a seggemet markolászta így egész mélyre benyelte a faszom néha! De 5 perc után se sikerült még elélveznem!

  • Csere? Már fáj a nyakam!

  • Persze jöhet!

Elkezdtem szopni ahogy csak tudtam szívtam nyaltam a heréit aztán végignyálaztam az egész rudat és amikor bekaptam már percenként nyögött fől!

Elkezdtem erősebben szívni miközben a nyelvem hegyével a makkja alját kezdtem izgatni amikor megszólalt!

  • Mindjárt elélvezek! Mehet a szádba?

Nem szóltam semmit csak bólintottam egyet a faszán és szívtam tovább ahogy bírtam!

Pont a makkja tetejét izgattam mikor elélvezett bele a számba! Természetesen lenyeltem és szoptam rajta még párat egészen addig még lenem nyugodott!

  • Hu baszd meg ez kurva jó volt!

  • Lécci adj egy percet még mindig nem tudom hol vagyok!

  • Oké persze!

  • Köszönöm szépen!

Hu basszus úgy leszoptam valakit hogy azt se tudja hol van ez igen. Pedig csak élveztem ahogy csinálom!

  • Na most én jövök! Lécci majd szólj ha élvezel mert én nem szeretném hogy a számba élvezz!

  • Oké

Elkezdett szopni hát nem sok kellet max 3 perc és én is élveztem! Egész addig a pillanatig szopott még meg nem rándult az első adag spermával a faszom akkor kiengedte a szájából és szívogatta a faszom tövét még élveztem!

Utána adott 1 puszit a hegyére és felállt!

 

  • Köszi a nagyszerű napot!

  • Én köszönöm neked nagyon jó volt! Úgy szopsz hogy minden nő megirigyelhetné! Mi s titkod?

  • Élvezem! Ennyi azt csinálom amit én élvezek! Tudom önzőnek hangzik de ez van!

  • Baszod éreztem milyen mikor “önző” vagy! Velem bármikor lehetsz az!

  • Kedves vagy ha rajtam múlik tuti lesz folytatása ennek!

  • Hu már ennyi az idő? Már a vonatodat is lekésted?

  • Nem gond majd jön másik! Megérte!

 

Nos ez történet valós alapokra épült de nagyon sok helyen alakítottam rajta! Tudom fura ez 1 társ keresés kiírására de tessék srácok lehet jelentkezni!

Én egy 21 éves Pest Megyei Gödöllőhöz közel élő macis srác vagyok aki hasonló szex barátokat keres! 176 cm magas vagyok és 118 kg jelenleg. Helyem és kocsim nincs!

Elvárásaim: 28 alattiak jelentkezését várom lehetőleg normális távolságon belül! Teljesen mindegy hogy hogy nézel ki a külső az csak külső!

Ja és lehetőleg ne 2-3 szavas e-mailt írjatok!

A nézeteimet fentebb tisztáztam a történetben legyetek szívesek figyelembe venni! 

vamossz96 Creative Commons License 2017.02.19 0 1 11574

Őszintén szólva én így emlékszem majdnem minden szóra. Az utolsó 3 mondat az a 2 sor az ami nem igaz! Tudni kell hogy mind a ketten idegesek voltunk végig elvégre a legjobb barátom elvesztését kockáztattam. És ezzel ő is így volt mint utóbb kiderült. 
A folytatása ennek a történetnek nem túl vidám sajnos de ki tudja ez még megváltozhat a barátságunk még mindig erősen egymáshoz köt minket. De jelenleg én is keresgélek új kalandokat! De sajnos manapság főleg a netten nehéz olyat találni aki szereti az érzéki dolgokat és nem túlságosan, hogy is mondjam... Más! 

Csak Kálmán Creative Commons License 2017.02.19 0 0 11573

Hát gondolom a párbeszédek nem pont így hangozhattak, mert így eléggé erőltetettnek és kamunak tűnik :D De már az olvasása közben felállt nekem

20 vagyok, 4 éve próbálom hasonlóra magam rávenni, sajna már nem sűrűn lesz lehetőségem a haverommal ezt megcsinálni, bánom is, hogy korábban nem próbáltam :( Nem volt elég bátorságom

Előzmény: vamossz96 (11572)
vamossz96 Creative Commons License 2017.02.18 -1 3 11572

Sziasztok már 5 éve követem az oldalt és bőszen olvasóm a jobbnál jobb írásokat!
Most úgy döntöttem megosztom veletek az első alkalmam történetét ami már lassan 4 éve történt velem!
A történetem 100%ban igaz kivéve a nevek, bár ezt úgyse fogják elhinni nekem de az már más kérdés!
Véleményeket várok az írásomról! Fikciókról is fogok késöbbiekben írni nektek ha lesz rá igény!

 

Perverz barátság! (Gay)

Az én nevem Roland a történet idején 17 éves voltam 174 cm magas és 110 kiló.
A legjobb barátom Krisztián 16 éves volt 172 cm magas és 75 kg.
A test súlyom miatt nem sok szerencsém volt a párkapcsolatokban és ebből adódóan eléggé visszahúzódó voltam.
Ekkor már tudtam magamról hogy biszex vagyok de pasik felé még kevésbé mertem közeledni mint a csajok felé, de ez egy napon megváltozott!
A szüleim elutaztak a hétvégére a Tassi nyaralónkhoz de én nem akartam menni.
Krisztián mint minden hétvégén most is nálunk logót az én legnagyobb örömömre, viszont most úgy alakult hogy nálunk is aludt.
Egész nap sokat ökörködtünk, xbox-on hülyültünk, túráztunk egyet az erdőben, de még birkóztunk is.
Este fürdéshez készülődve figyeltem őt a szemem sarkából amikor levetkőzött de ő ezt észre se vette.
Ám amikor én mentem fürdeni és én vetkőztem le furcsán úgy éreztem mintha végig bámult volna és amikor odanéztem furcsán a plafont nézte. (Ez iszonyatosan begerjesztett)
Elmentem lefürdeni utána egy szál alsóban leültünk beszélgetni mi másról mint a szexről!
Főleg az osztályunkba járó csajok seggét és mellét taglalva kit dicsérve kit káromolva hülyéskedtünk.
Jól felizgulva megszóltam:

  • Nem nézünk egy kis pornót? 
  • De persze keres egyet. 
  • Oké milyen érdekel? 
  • Két pasi egy nő felállás? 
  • Jöhet! 

Rákerestem a netten és 1 csomót adott ki 1 volt amin 1 fiatal szexy szőke volt meg 2 átlagos vékony pasi volt ezt választottuk.
Elkezdett pörögni a jelenet rengeteg csók és simogatás amikor hirtelen a 2 pasi lesmárolta egymást.
Krisz szólalt meg előbb.

  • Baszod ezek buzik! 
  • Keresek másik videót? (Közben rögtön megállítottam a felvételt) 
  • Nem kell jó ez! 
  • Okééé (Meglepett a dolog és ez érződött is a hangomon) 
  • Figyi ha te nem szeretnéd nem kell ezt nézni!
  • Nem semmi gond nekem bejön!

Pörgött a film tehát tovább a szőke hajú srác éppen nyalta a nőt a vörös pedig szopta a szőke srácot amikor Krisz megszólalt. 

  • Úgy áll a faszom már alig fér a gatyámba. (Rögtön meg is igazította a faszát a pizsamájába) 
  • Még jó hogy rajtam csak 1 alsó van.
  • Krisz nem verjük ki? Mindkettőnkre ráférne úgy látom! 
  • De, miért is ne!
  • Oké akkor hajrá.

Ezzel mind a ketten egyszerre vettük le a gatyánkat és kezdtük el verni a saját faszunkat szinte egy ritmusban.
Nagyon szép farka volt nagyon tetszett, úgy 17 cm lehetett jó vastag és szép makkal.
Nagyjából olyan mint az ennyim!
Lesem tudtam róla venni a szemem de ő se az ennyimről. Majdnem két perc után felnéztem pont bele a szemébe de ő csak a faszomat nézte.
Nem bírtam tovább megszólaltam.

  • Te Krisz 
  • Bocsi mi van? (Úgy elpirult mint a főt rák de cukin állt neki) 
  • Izé…. Kérhetek valamit? 
  • Mi-mi-mit? (Szinte dadogott) 
  • Megfoghatom? 
  • Mi? Te meleg vagy? 
  • Dehogy vagyok meleg csak kíváncsi vagyok milyen lehet megfogni! 
  • Na jó.

Ahogy megfogtam olyat lüktetett a fasza hogy az hihetetlen. Nagyon jó érzés volt végre egy másik pasi “kincsét” a kezembe tartani!
Elkezdtem ütemesen verni nagyon jól esett nekem is meg ahogy a szuszogásából ítéltem neki is!
Egy percig vertem neki aztán megszólalt.

  • Na milyen? 
  • Nagyon jó! Próbáld ki.
  • Nem köszi! 
  • Na tessék fogd meg nyugodtan! 

Elkezdett nyúlni felé de fél úton megtorpant! Látszott hogy akarja de nem meri megtenni.

  • Segítsek? 
  • Áhh nem kösz inkább kihagyom

Ekkor megfogtam a jobb kezét a dákom felé húztam.
Nem ellenkezett sőt szétnyitotta a kezét.
A keze hideg volt amitől a dákóm még keményebb lett.
Elkezdte kínzóan lassan húzogatni a bőrt a tövénél fogva jó erősen markolva.

  • Na milyen? 
  • Fura de jó.
  • Verjük akkor így ki egymásnak? 
  • Aha

Egyre gyorsabban és erősebben vertük egymás faszát mind a ketten lihegtünk és nagyon jó érzés volt, egyre jobban torzult az arcunk is az élvezettől, nyögtünk még párat aztán el is élveztünk mind a ketten.
Nem hagytuk abba egymás kényeztetését, vertük tovább a másik spermás farkát amíg lenem lankadtak.
Utána zsepivel letisztítottuk magunkat felöltöztünk kikapcsoltuk a gépet!
Egyikünk se szólt egy szót se nem tudtuk mit is mondjuk.
Lefeküdtünk aludni egy szobába két külön ágyra.
Vak sötét volt a szobában nem láttam semmit.
Eltelhetett talán 1 óra amikor megszólaltam.

  • Krisz te alszol? 
  • Nem.
  • Akarsz beszélni rólam? 
  • Aha
  • Oké mi a baj? 
  • Élveztem! Pedig tudom hogy nem szabadott volna én hetero vagyok! 
  • Én is élveztem. És nem dugtuk meg egymást vagy ilyesmi! 
  • De egy pasi kezétől élveztem akkorát mint az ország ház! 
  • És ez baj? 
  • Végül is nem baj de akkor se tudom elfogadni! 
  • Ráadásul amióta ez történt azóta úgy áll a faszom hogy az már fáj! 
  • Mi van? 
  • Nem tudom de nem birok magammal kanos vagyok. 
  • Akarod megismételni? 
  • Bassza meg. Igen! 
  • Akkor gyere feküdj át hozzám! 

Felkapcsoltam a villanyt hogy odataláljon az ágyamhoz.
Átjött az ágyamhoz és egyből full meztelenre vetkőzött ahogy én is levettem az alsómat!

  • Lécci kapcsold le a villanyt úgy izgibb! 
  • Oké.

Rögtön rámarkolt a faszomra és elkezdte verni nekem, ahogy én is neki már vagy 5 perce verte.
Nekem mikor nem bírtam magammal és azt mondtam.

  • Lehet még egy kérésem? 
  • Mit szeretnél? 
  • Hu de ciki ez! 
  • Már nem mindegy úgyis elkezdtük! 
  • De igazad van! Megfoghatom a popsid? 
  • Hát, de ne dugj meg!
  • Ne aggódj csak belemarkolni akarok! 
  • Oké.

Nagyon tetszett amikor megmarkoltam az egyik félgömböt Krisz rögtön nyögött egy nagyot amitől felbátorodtam!
Elkezdtem a vágatában végighúzni a mutatóujjamat majd körkörösen az ánuszát masszírozni.

  • Hé erről nem volt szó! 
  • Bocsi elszaladt velem a ló! 
  • Semmi gond de most én jövök, én is kérni akarok valamit! 
  • Ne kérd csináld! 
  • Oké

És megtörtént az amire nem is számítottam Krisz adott 1 puszit a makkomra majd bekapta azt!

  • Bassza meg ez kurva jó! 
  • Igen? 
  • Aha nagyon 
  • Akkor folytatom 

Istenien csinálta nagyon jó volt szívta, szopta, nyalogatta és puszilgatta éreztem rajta hogy ő is élvezi!
Őt perc után elélveztem bele a szájába!

  • Baszd meg miért nem szóltál? 
  • Bocsi hirtelen jött meny köpd ki! 
  • Már lenyeltem… nem is rossz! 
  • Oké akkor én jövök! 

Hasonlóan én is elkezdtem először csókolgattam a faszát, majd 2 oldalról végignyaltam, utána a zacsija aljától a makkjáig és csak utána kaptam be! Körülbelül 6 perc után szólt.

  • Mindjárt elélvezek! 

Válaszra se méltattam csak szoptam tovább jó nyálasan és végül a számba élvezett amit természetesen lenyeltem!

  • Király volt Roland köszönöm! 
  • Én köszönöm neked! 
  • Tudod mit? 
  • Hm? 
  • Biszex vagyok! És te is! És ezzel a világon semmi baj nincs! 
  • Igazad van haver! 
  • Na akkor megyek aludni.
  • Lécci aludj ma velem! Érezni akarlak álmomba így meztelenül! 
  • Rendben de csak a kedvedért!
notrun Creative Commons License 2017.02.01 0 14 11565

Üdv! Ezt a sztorit már több embernek leírtam, de sosem ilyen részletességgel, így valakinek ismerős lehet.

Nézzétek el nekem a nyelvtani és egyéb "irodalmi" hibákat. Nem koleszos a sztori de talán beleillik a környezetbe és senki nem haragszik meg emiatt.

 

 

Tizenhárom éves voltam és épp nyáriszünet volt a suliban. Akkori barátommal (Robival) szinte egész nap együtt voltunk, reggeltől estig szórakoztattuk egymást. Legtöbbször bicikliztünk, horgásztunk, vagy csak úgy elvoltunk. Sosem történt olyan, hogy unatkoztunk volna.A szülei napközben nem sűrűn voltak otthon, így kiváló terep volt, hogy semmivel ne zavarjanak minket.

Védett udvaruk volt, abból a szempontból, hogy egyik szomszéd sem látott át a portájukra. Kitaláltuk, hogy kimegyünk focizni az udvarra - mert valószínűleg megunhattuk a benti tespedést. A foci abból állt, hogy szabályos keretek között megpróbáltuk egymástól elvenni a labdát és magunknál tartani ameddig csak bírjuk. Robi testi fölénnyel rendelkezett, így nagyon kellett munkálkodnom, hogy néha pár másodpercre megkaparinthassam a labdát.Lassan kezdtem elfáradni így egyéb cselhez kellett folyamodnom. Robi folyton háttal állt nekem, fenekével eltolva engem a labdától.

Váratlanul megfogtam két oldalról a rövidnadrágját és lerántottam amennyire csak tudtam. Őt ezt annyira meglepte, hogy ijedten kapott shortja után, hogy felhúzza fent maradt alsónadrágjára. Megszereztem a "focit", amit persze a folyamatos röhögéstől és könnyektől már alig láttam, de próbáltam minél messzebb juttatni barátomtól. Amikor Robi mögém ért már számítottam a "bosszúra" ezért még izgalmasabbnak éltem meg a helyzetet mint azelőtt. Rúgkapálásba és hangos nevetésbe kezdtünk, és megtörtént amire ekkor talán már titkon számítottam. Barátom is bevetette az én cselemet és lerántotta gatyámat. Olyan lendülettel tette mindezt, hogy alsónadrágom is a térdemen végezte. Elestem és fetrengve próbáltam magamra húzni mindkét ruhadarabot. Robi egyik lábát a labdán tartva néhány méterre figyelt engem és küzdelmemet. Én fekvésből fél-térde keltem fel és próbáltam minél előtt összeszedni minden elvesztett erőm. Robi látta, hogy nem sok energiám van már folytatni a labdajátékot így közelebb merészkedett.

- Minden ok? - kérdezte - majd közel jött lehajolt és megfogta a vállam, nem számítva arra, hogy én nem hagyom annyiban a dolgot.

- Persze! - válaszoltam még mindig kicsit nevetve.

Tévedtem! Robi ekkor már számított rá... hirtelen teljes energiámmal megfogtam nadrágja gumis derekát mert benne volt a pakliban, hogy azonnal védekezni fog és kitépi magát a karmaim közül. De nem így történt. Csak állt és beletörődve várta sorsát. Nem kegyelmeztem! Bokáig húztam mindkét nadrágját. Felnéztem, mert kíváncsi voltam arcára és reakciójára. Korábban láttam már a farkát a strand öltözőjében, így nem számítottam nagy meglepetésre. Most azonban más volt a helyzet. Rövid pólója semmit nem takart az intim részéből így nagyon közelről, telibe láthattam kőkemény péniszét, mely rugó módjára ugrott elő a nadrágjából. Ismert forróság futott végig a gerincemen egészen a farkcsontomig. Korábbi 'hokizásaim' alkalmával éreztem ilyet, mely az élvezet határán támadta meg testemet. Teljesen lefagytam, fogalmam sem volt hány másodperc vagy perc telt el amióta ott térdekel előtte.

 

- Te jössz! Mutasd meg te is! - törte meg a csendet Robi, aki még mindig bokáig tolt nacival állt előttem.

Nem tudtam álcázni izgatottságom, hebegve-habogva próbáltam elkergetni zavarodottságom.

- Majd bent! - válaszoltam, kitérve a parancsszavak elől.

Magam sem értem miért próbáltam húzni az időt és védekezni sorsom ellen?! (most már tudom, akkor kellett volna átadnom magam minden élvezetnek) 

- Akkor menjünk be! - reagált Robi nem kis meglepetésemre.
A nadrágját furcsa mód nem felhúzta, hanem kilépett belőle, felnyalábolta a kezével és elindult befelé. A nyári melegben jól eshetett neki, hogy nem melegíti semmi plusz ruhadarab. Úgy tünt mintha már várta volna ezt a pillanatot amikor egymás előtt meztelenkedhetünk, mert minden szégyenérzete elszállt. Kullogtam utána még mindig a fura bizsergéssel a testemben és csak remélni tudtam, hogy mire beérünk le fog nyugodni robbanásra váró kőkemény farkam.

 

folyt.köv.

 

So.Iván Creative Commons License 2017.01.19 0 3 11561

A következő fejezetbe sok intimitás ugyan nincs, de egy fontos dolog igen!

 

4 napja elmondtam Antinak, hogy vonzódok hozzá, amire úgy reagált, hogy ő ezt az irányomba már kb. 2 éve érzi. Egyszóval összejöttünk. Azon az estén másodjára is egymáséi lettünk.

 

Másnap este (vacsora után) megszélgettünk néhány osztály-, évfolyam- és kollégiumtársunkkal (haverunkkal) és elmondtuk nekik, hogy együtt vagyunk. Ekkor végig fogtuk egymás kezét, majd átöleltük és megcsókoltuk egymást. Egyébként erre ilyen formában csak azért kerülhetett sor, mert többségük elfogadta és a mellettünk való kiállásukról biztosítottak minket.

 

Harmad nap (hétfő), pedig a suliba (osztályban) válltuk fel a dolgot. Egy személy pozitív reakciója lepett meg a legjobban. Ez nem volt más, mint az ex csajomé, aki a következőt mondta a kétkedőknek: Tudjátok, hogy Iván és én néhány évig együtt voltunk. Annak ellenére, hogy ezt nem említettem neki, de nekem feltűnt, hogy valamivel jobban megnézi a fiúkat, mint a fiúk szokták. Engem ez már akkor sem zavart. Most meg látom, hogy Anti mellett (akiről egyébként is mindenki jól tudja, hogy homoszexuális) tényleg boldog. Akkár hát legyen. Ebben nincs semmi elítélni való. Az a helyzet, hogy hétfőn és kedden nem történt köztünk semmi, még egy csók sem. Pedig láttam rajta, hogy ugyanúgy vágyik rá, mint ahogy én is. Aztán tegnap este ő vacsora után valamivel (kb. negyed 9 körül) elment zuhanyozni és borotválkozni. Én még a leckeírás utolsó oldalát befejeztem. Amikor kijött (kb. háromnegyed 9 körül), akkor én is elmendtem zuhanyozni. Mire kijöttem ő már lefeküdt. Én megálltam a fürdő-szoba ajtajában és 2-3 percig csak néztem. Biztosan tudtam, hogy maximum csak félálomba lehet, ezért és azért mert úgy éreztem, hogy mindketten vágyun egymás érintésére, ezért bebújtam mellé az ágyba és átöleltem. Ekkor végre megint érezhettem, azt a pihe-puha testét/bőrét és annak illatátA bőre kissé hasonlít a kisgyereké. Majd mindegy 1-1,5 óra után horkantott néhányat, amiből tudtam, hogy elaludt. Az a helyzet, hogy csak, akkor szokott egy kicsit horkolni, amikor elalszik. Ekkor én felkeltem mellőle, mire ő felnézett és így szólt: Édesem! Hova mész? Búj vissza mellém és aludjunk végre. Ekkor áthúzódott arra az oldalra, ahol én feküdtem, majd én visszabújtam mellé. Aztán kölcsönösen átöleltük egymást és úgy is aludtunk el! Aztán ma hajnalban 5 óra körül felébredtem, mindegy negyedórát nézhettem, ahogy édesdeden alszik, majd megpróbáltam óvatosan megfordulni, amire ő is felébredt. Ekkor felült a hátam mögé és kezdte csókolgatni a hátamat és a nyakamat, mire megfordultam és szájon csókoltam, amiből heves csókolózás lett. Eközben elkezdtem érezni, hogy a boxerbe egyre merevedik a testemmel érintkezésbe levő nemi szerve. Egyébként az enyém is egyre merevebb volt. Ekkor lehúztam az alsóját és óvatosan a nyelvemmel elkezdtem izgatni a faszát, majd "nagy- és gyorstempóval" leszoptam őt. Jó érzés volt.

 

Több nem történt, és mivel ma hazament és várhatóan csak hétfőn reggel jön vissza, így 4 napig nem találkozunk.

Előzmény: So.Iván (11560)
So.Iván Creative Commons License 2017.01.16 0 3 11560

Jöhet a folytatás!

 

A tegnap délelőtt küldtem be a harmadik koleszos történetemet. Amikor azt írtam, újra átéltem azt az estét (ilyet a másik két történetnél nem éreztem). Azután többekkel (így olyanokkal is, akiket régebbről ismerek, de miután elköltöztek a környékünről korlázotottá vált a személyes találkozások és a kommunikációnk) beszélgettem a dolgokról. Érdeklődő, de mégis vegyes reakciók és javaslatok érkeztek. Ezért végül a legnagyobb döntést nekem kellett meghoznom. Úgy döntöttem, hogy kiterítem a lapjaimat és beszélek Antival. Nagyjából össze is állt bennem, hogy miként fogom kezdeni a beszélgetést. Aztán miután én már 15:15 körül visszaértem, ő is olyan 18:15 körül visszaért a kollégiumba.

 

Mihelyst meghallottam a kulcs zörrenését (merthogy kívülről vagy kopogás utáni beengedés útján, vagy kulccsal lehet bejutni) az ajtó zárjában egyszerűen minden kiment a fejemből. Ő belépett és azon a vékonyka hangján köszönt. Én ránéztem és visszaköszöntem. Aztán ő elkezdett kipakolni, majd valami kényelmesebb ruhát átvenni. Amikor átfelé öltözött, akkor háttal volt nekem, így csak azt a gyönyörűen kerekded seggét láttam. Első gondolatom akkor az volt, hogy odamegyek és megfogom a seggét, de úgy éreztem, hogy ezt csak így nem tehetem meg. Megszólalni meg egyszerűen nem tudtam. Amikor mindennel végzett akkor rám nézett, majd így szólt:

Mi baj van?

Semmi! Ugyan mi bajom lenne?! - válaszoltam, hallkan szinte már csak mormogva

Látom, hogy valami bajod van! Nem akarod elmondani, hogy mi az? - kérdezte

Ekkor ránéztem, de megszólalni nem tudtam, mert egyszerűen nem jöttek a szavak a számra! Ehelyett csak:

- hmmmm.. -ztem

Aztán 3-4 percig ott ültünk szótlanul egymás mellett, mire ő csak jelezvén, hogy ott van (mintha én azt nem tudnám jól), a térdét hozzáérintette az enyémhez. Erre én megint rénéztem, de még mindig nem tudtam, hogy hogyan kezdjek hozzá a dologhoz. Majd újabb 4-5 perc némaság, aztán megint a térdérintkezés, aztán ránéztem, mire ő így szólt:

Talán amiatt vagy ennyire rosszkedvű, mert úgy érzed, hogy a holnapi dolgozatok nem biztos, hogy úgy fognak menni, ahogy szoktak? - kérdezte

- Á! Dehogy! - válaszoltam

Akkor miért vagy ilyen búval bélelt? - kérdezte

- Kérdezhetek valamit? - kérdeztem vissza

Persze! - válaszolta

- Bármit? - kérdeztem!

Hogyne! Bármit! - válaszolta

- Tudom, hogy meleg vagy! Neked milyen fiúk jönnek be? - kérdeztem kissé visszafogodtan

Mivel évek óra jól ismerjük egymást, így természetesen válaszolok rá. Ne legyen túl magas, sem pedig túl magas (+/- 10-20 cm belefér), ne legyen csont és bőr, de ne legyen túl dagadt se. Ami még fontos, hogy 35-nél idősebb szóba sem jöhet. - válaszolta

- Rólam mi a véleményed, mint fiúról? - kérdeztem kissé visszahúzódóan

Te pont beleférsz abba a kritérium rendszerbe, amit az imént mondtam. Ha tudnám, hogy valós esély van arra, hogy összejöjjünk, akkor veled bármikor összejönnék... - válaszolta mosolyogva

Kérlek, hogy ne vedd poénosra, mert komolyan kérdeztem! - reagáltam rá

- Tessék?? - szólt láthatóan megdöbbenve

Figyelj rám egy kicsit! Október 18-án, ami kettőnk között történt szexuális értelembe, olyan érzéseket ébresztett fel bennem, amiről még sejtésem sem volt, hogy ilyen bármikor is érezhetek egy másik fiú iránt... - kezdtem bele

Most csak ugratni akarsz? Ez rossz vicc! - reagált rá

Úgy nézek ki, mint aki viccel? - kérdeztem vissza

Ha jobban meggondolom, akkor nem! - válaszolta

Azért mert teljesen komolyan beszélek! Egyre inkább olyan érzéseket táplálok irántad, amik túl mutatnak a barátságon! - mondtam neki

- Ez most teljesen komolyan mondod? - kérdezett vissza

Igen! Ilyennel soha sem viccelnék! - mondtam

- Tudod, én már lassan két éve beléd vagyok zúgva teljesen. Ezért is a tavalyi tanévem végig kínszenvedés volt. Mindenki előtt nem akartam kimutatni, hogy mit érzek irántad, ezért is léptem meg azt a bizonyos októberi "dolgot". Álmomban sem gondoltam volna, hogy annak ez lehet vagy lesz a vége! - mondta

Ebben a pillanatban átöleltük egymást, majd megcsókoltam. Aztán, mivel vacsora idő volt, így lementünk vacsorázni. Utána, amikor visszaértünk a szobába, akkor elment lezuhanyozni, ahova én is követtem. Először megmostam a hátát, majd elkezdtem mosni a combjait, amire felállított és megcsókolt. Ebből (szerintem kb.) 2-3 perces heves csókolózás lett. Az októberihez képest sokkal nagyobb felszabadultságot éreztem az ő csókjában is, de az enyém is nyugodtabb, felszabadultabb volt. Ekkor úgy éreztem, hogy egy mázsás kő gördül le a szívemről, hisz újra a karjaimba tudhatom Antit. 

A fiúban a csókunk hevességének ellenére is voltak még kételyek. Ezt onnan vélem, hogy miután végre kijöttünk a zuhanyzóból, akkor megint lefeküdtem az ágyára, erre ő megint leült az ágy végébe. Ekkor ránéztem és szerintem ebből jött véglegesen rá, hogy tényleg komolyan mondtam, azt amit mondtam és megint elkezdett csókolgatni, de még mielőtt elért volna odáig, hogy orálisan érintkezzünk, helyet cseréltünk és ő került át a "másik oldalra". Ekkor elkezdtem csókolgatni a nyakát, a mellkakasát, majd szívogatni a mellbimbóit, aztán kiszívtam a nyakát is. Eközben a kezemmel az egyre jobban merevedő faszát segítettem tovább égiesíteni. Mire felső részből elértem a nyelvemmel is a golyóit, a töke már teljesen merev volt. Aztán kissé felhúztam a bőrt a faszán és elkezdtem nyalogatni azt a nyílását, ahol a melléktermék (pisi, geci) távozik a nemi szerven/szervből. Aztán bekaptam majd elkezdtem óvatosan, aztán egyre hevesebben szopni, amit ő érzéki nyögésekkel pártolt és támogatott. A szopásba teljesen beleélvezett. Ezután seggbe kurt. Ez alatt végig azt éreztette velem a különböző simogatások, csókok és hallk vallomásaival, hogy biztonságban érezhetem magam a karjaiban. Valószínűleg ezért is tudtam magam hamar átadni az érzelmeknek és az élvezettnek. Annyira jó volt, hogy Anti a végén a seggembe élvezett, amit aztán jól ki is nyalt. A szex minden egyes pillanatát élveztem és kész! Aztán még arra is volt időnk, hogy egy másik menetet lezavarjunk, amikor én voltam felül. A fiúval megállapodtunk abba, hogy a holnapi osztályfőnöki órán elmondjuk, hogy tegnaptól egypár vagyunk, de a részleteket ott nem fogjuk precizen kiadni.

 

Anti tud arról, hogy itt megosztottam a korábbi eseményt, ami köztünk történt, ahogy azt is tudja, hogy ezt is megosztom. Őt nem zavarja ez a dolog! A többi jelenlegi osztálytársam illetve haverom meg a regisztrációról sem tud. A történet elején említést tettem olyan személyekről, akikkel rég nem beszéltem és az itt megadott elérhetőség alapján találtak meg, tőlük sem tartok, hogyha elolvassák ezt, vagy a tegnapi privát beszélgetésünket tovább adnák anélkül, hogy engem megkérdeznének róla!

Előzmény: So.Iván (11557)
So.Iván Creative Commons License 2017.01.15 0 0 11559

Javítás: Aztán tavaly november 15-én este, amikor úgy háromnegyed 9 körül elmentem zuhanyozni, akkor ahogy beálltam a zuhanyzótálcába és éppen beakartam állítani magamnak a vizet, amikor Anti hátulról átölelt. Először teljesen kővé dermedtem a döbbenettől, majd ahogy megéreztem a borostás arcának az érintését a nyakamon, ahogy csókolni kezd, illetve a pihe-puha kezének az érintését a mellkakasomon, ahogy simogat, a nemi szervem elkezdett megint önálló életet élni.

 

Valójában így hangzik: Aztán tavaly október 18-án este, amikor úgy háromnegyed 9 körül elmentem zuhanyozni, akkor ahogy beálltam a zuhanyzótálcába és éppen beakartam állítani magamnak a vizet, amikor Anti hátulról átölelt. Először teljesen kővé dermedtem a döbbenettől, majd ahogy megéreztem a borostás arcának az érintését a nyakamon, ahogy csókolni kezd, illetve a pihe-puha kezének az érintését a mellkakasomon, ahogy simogat, a nemi szervem elkezdett megint önálló életet élni. 

Elnézést, hogy tévedtem, de én is emberből vagyok!

Előzmény: So.Iván (11557)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!