Keresés

Részletes keresés

Warra Creative Commons License 2008.08.15 0 0 1624
Üdv!

Először a pénisztornát próbáltam én is de egy idő után le álltam mert piros pontok jelentkeztek a farkamon jelquing nevű gyakorlat hatására. ezt a gyakorlatot 60-70%-os erekcióval indokolt végezni de én nem igazán törődtem a figyelmeztetésekkel és hát meg is lett az eredménye. tehát 1 hónap edzés után leálltam és lustaságból vagy nem is tudom de nem kezdtem újra. másfelől, én nem tapasztaltam jelentősebb növekedést.
kb 2 hónappal később megint elkezdtem ekkor 2 hét után untam meg a dolgot.
Nem is tudom miért, biztos csak nem voltam elég motivált.
A motivációt aztán az új barátnőm hozta meg aki többször is megemlítette h milyen nagy farkú volt az exe. Gondolhatjátok...teljesen nullázott a kép amint a csajomba...na mindegy. :) Ekkor döntöttem el, hogy megveszem a bathmatet és a pénisztornával együtt fogom használni amíg szét nem durran a tököm.
Heti 3-5 bathmate 20 percig. előtte nyújtás minden irányba, utána jelquing. De külön, a bathamate használattól függetlenül is végeztem a tornát heti 1-2x. + a pc-izom gyakorlatokat minden nap.
Az akkor "jobb napokon" 18,6cmes péniszem 19,4 cm-re nőtt meg.
Megközelítőleg 5 hónapja hagytam abba és az akkor elért 0,8cmes növekmény azóta is köszöni jól van:) (remélem már így is marad)
Vastagságban is nőttem valamennyit. régen 4,5cm volt most pedig 4,8-4,9. szintén tartós ez is.
a Vámpír Creative Commons License 2008.08.14 0 0 1623

hellóóóó!!!!!!

 

 

 

 olyan van, aki ezt a bath... cuccot használja min. 3 hónapja, és még semmi növekmény?

 

csak arra lennék kiváncsi, hogy a farkak hány százalékában hat és hányban hatástalan, úgy kb-ra...

 

köszi

gelsei Creative Commons License 2008.08.14 0 0 1622

Na akkor egy kis mese,de télleg nem sokat mert  hulla vagyok ....

A Warra által feltett linkkel vagyis a benne lévő gyakorlatokkal már 2002 szeptemberében találkoztam ,de teljesen más oldalon volt,de szó szerint így volt leírva mint ahogyan azt most is olvastam !

 

 Persze a nyújtást és a fejést végeztem én is !

 

Első körben vagyis kezdésnek 2-3  hét leforgása alatt 0,5 cm nőtt a brém ! Aztán leálltam nem tudom már miért.....lehet lusta voltam....ja nem ! Szar az egész mert én még a mai napig is a szülleimmel élek és qurva macerás a "forró törölközős " belegítést,de persze nem bajlódok én ilyen-olyan törölközővel. Forró vizet engedek a cerkára úgy ,hogy belelógatom a kézmosóba és a zuhanyrózsa pont odaér majd ......:)

Szóval sokszor a lebukáshoz szélén voltam.....meg  sok volt a meló....fáradt is az ember és egy idő multán elegem lett belőle ! A következő gond az ,hogy késő este volt lehetőségem gyakorlatozni  mikor az ember már menne dögleni , alacsony a tesztoszteron szint magyarul semmi kedve az embernek a szexhez.  Ennek  eredménye volt az ,hogy a fejő gyakorlatokhoz nem tudtam fél / háromnegyed állapotban lenni és petyhüdten meg szart sem ér az egész ! Hát ja , nálam ez volt az átka ,hogy ha nem volt kedvem a szexhez nem is nagyon ment a fejés mert valamennyi libidó szükséges ehhez a gyakorlathoz. Később ismét újra megindultam a gyakorlatozással ( pár év elteltével).  Szintén 2-3 hetet bírtam ,de e rövid idő leforgása alatt újabb 0,5 cm -rel nőtt a dákóm ! Szóval olyan 5 hét alatt bő 1 cm növekedés és ez maradandó természetesen !

 

De már marhára unom ezeket a kézzel végzett gyakorlatokat ! Msát szeretnék ami biztosan növeli és maradandó eredményt produkál !

 

Na hogy is van Warra ??!! Mennyi hét? hónap? vagy talán év ? telt el a leállásod és a mai napig ?

 



gelsei Creative Commons License 2008.08.14 0 0 1621

Szevasz Warra!

 

Ok ! ÉRTEM ! De azt áruld el légyszi ,hogy a leállás időpontja és a mai napig mennyi idő telt el  ?? Hány hónap vagy év ??

 

Okés ! Majd később mesélek !  :) Most megint mennem kell ! :S

 

Köszi !

 

Törölt nick Creative Commons License 2008.08.14 0 0 1620
Szia!
mesélj! mióta csinálod milyen eredményeid vannak?
szerintem mindenki mindent tudni akar:D
Előzmény: gelsei (1617)
Warra Creative Commons License 2008.08.14 0 0 1619
Itt van egy áttekinthetőbb magyar nyelvű eírás a teljesség igénye nélkül:

http://www.referatele.com/referate/diverse/online17/Maxi-kuki-referatele-com.php
Warra Creative Commons License 2008.08.14 0 0 1618
mondom nekem megmaradt a növekedés. én is egyszerre használtam a bathmatet és a pénisztornát.
ha nagyjából vágjátok az angolt akkor ezt a fórumot érdemes átnézni:

http://www.cheekycherry.com/

Itt is vannak letölthető videók a gyakorlatok helyes kivitelezéséről. edzéstervek, haladási naplók és így tovább.
gelsei Creative Commons License 2008.08.14 0 0 1617

Szevasztok !

 

Új vagyok itt,de a pénisznövelés nem új az életemben.....csak és kézzel a hagyományos gyakorlatoknak végeztem ....majd később mesélek ha valakit érdekel !

 

De ha tudtok az alábbi kérdésemre választ adni azt nagyon megköszönném !

 

Szeretnék érdeklődni tőletek,hogy a  bathmate hatására megnövekedett pénisz eredményei maradandóak ?  Nektek mit mondtak ?

 

Ha igen akkor veszek egyet én is !! 

 

 

Törölt nick Creative Commons License 2008.08.14 0 0 1616
mekkora van már az egyik csávesznek a videóba:D:D
mit nyújtogatja az még? nem fog elférni a farmergatyába:D:D
mike01010101 Creative Commons License 2008.08.14 0 0 1615

Ezekre klikkelve le lehet tolteni a videokat zip-ben

 

http://www.allaster.hu/video/tm/letolt2.php

http://www.allaster.hu/video/tm/letolt.php

mike01010101 Creative Commons License 2008.08.14 0 0 1614

Ok, csinalok majd valami ftp elerest es belinkelem ide.

 

Negativ tapasztalatom nincs csak annyi amit itt mar tobbszor leirtak, kisebb veralafutasok, barnulas a himvesszon. En kremezem körömvirag kremmel.

Remelem tartos lesz a novekedes, de mivel en meg folyamatosan (5nap edzes/2nap piheno) csinalom, eddig tartos.

 

Reggel 15 perc peniszgyakoratok, delutan 15 perc peniszgyakorlatok es este furdeskor 20 perc pumpa. Ez a napi rutin.

 

Előzmény: KisPenisz (1613)
KisPenisz Creative Commons License 2008.08.14 0 0 1613
Üdv!

Szerintem ezek a videok több embert is érdekelnének, esetleg egy ftp-re felpakolhatnád őket.
Mennyire tartós az elért eredményed? Illetve milyen negatív tapasztalataid voltak?
Előzmény: mike01010101 (1612)
mike01010101 Creative Commons License 2008.08.14 0 0 1612

Sziasztok

 

3 honapja es 1 hete hasznalom a bathmate-t
Kezdeskor:  14 cm merev es 15,5 cm pumpalval, most (tegnap) kozel 16 cm (kb 15.8 cm)  merev es 18 cm-es pumpalt merettel.  Kerulet 13 cm volt most 14,5 cm mereven.

kb 6 hete elkezdtem a pumpa mellett a PE gyakorlatokat is, (squeeze, jelq, strechning) Szerintem jok, ha valakit erdekel van egy video gyujtemenyem a gyakorlatokrol.

 

Tapaszbol (patch) elhasznaltam 2 dobozt (2 honap) de szerintem az nem mukodik, csak kamu.

 

Pe gyakorlatokrol, tapasztalatokrol szivesen "csevegnek".  Kulfoldi oldalokon komoly forumok vannak a temakorben.

 


 

Warra Creative Commons License 2008.08.14 0 0 1611
Üdv mindenki!
Én valamivel több mint 3 hónapig használtam a bathmatet heti 3-5 x 20 percet.
A maximális hatás kedvéért pénisztornával egészítettem ki. pontosabban a pénisztornában használatos nyújtással és jelq-el (fejés).ezt heti 4-5 alkalommal.
Nem tudom, hogy egyedi eset vagyok- e, (nem hiszem) de nekem merevedési problémák jelentkeztek a bathmate mellékhatásaként. Mondanám h ez volt a fő oka, hogy abbahagytam, de nem. Ez volt az egyetlen oka. ugyanis a pumpa működött. 100 nap alatt kb 0,8 cm-es növekedést értem el hosszban. Ami a jó hír: ez a növekmény azóta is megvan. Úgy tűnik tartós a növekedés mind hosszban mind vastagságban. de ha szinten akarunk tartani akkor sem ajánlok havi 1-2 pumpálásnál többet. felesleges.
nemsokára újra akarom kezdeni csak előtte egy jó darabig (kb 1 hónapig) akarok pc-izom gyakorlatokat végezni. Ez szintén a pénisztorákban használatos alapgyakorlat. az ottani napi rutin része. segít jó kondiban tartani a péniszt, keményebb és tartósabb merevedést eredményez sőt gyakorlottabbaknál akár kontrollálható, ejakuláció nélküli többszörös orgazmusokat.
Ez nekem azért fontos mert nem akarom h újfent kedvezőtlen irányba befolyásolja a pumpa használata a szexuális életemet azzal, hogy szex közben csökken az erekcióm vagy alapból létre sem jön.
mióta abbahagytam ezzel egyáltalán nincs problémám.


Törölt nick Creative Commons License 2008.08.10 0 0 1610
Szia:) én is állva csinálom. Egyik kezeddel lazán fogd be alul a szelepet, hogy ne folyjon ki a víz. Tartsd a csap alá és töltsd tele meleg vízzel. Míg az egyik kezeddel továbbra is alul tartod (tenyered közepe van a szelepen), lógasd bele a farkad. A centiméteres cimke nézzen előre. Vigyázz, zacsi bőréből minél több maradjon kinn, különben később beszívja a golyód, vagy a tubus pereme megnyomja.
Innentől két kézzel. Emeld fel vízszintesre vagy egy kicsit feljebb és szorítsd a tested felé. Ha van benne levegő, nem baj, majd kipumpálod. Erősen kell pumpálni, nem vitás. Elsőre elég sok vizet ki kell belőle nyomnod, ahhoz, hogy kellő szívóhatás legyen. Ilyenkor a farkad megduzzad, teljesen úgy, mintha felállna. Csak ha az első szívóhatás létrejött, akkor működik a végén a szelep rendesen, illetve farkad tövénél is csak akkor szívódik be kicsit a bőr, ami elzárja a víz és a levegő útját.
Előzmény: kingnick (1608)
mike01010101 Creative Commons License 2008.08.10 0 0 1609
Nekem sajnos nem jott ossze zuhany alatt, nekem csak kadban jol teleengedett vizzel mukodik jol.
Előzmény: kingnick (1608)
kingnick Creative Commons License 2008.08.10 0 0 1608
Sziasztok! Két napja használom a bathmate-et, illetve csak használnám...Tusolóban próbáltam ki (kádam nincs), de az emlegetett vákum nem jön létre. Illetve létrejön, de kb 2 másodpercenként rá kell pumpálnom, nehogy leeresszen. Amúgy maga a pumpálás is elég gyötrelmes, kell hozzá erő rendesen, egy kézzel nem is megy... Sajna semmiféle használatit nem kaptam hozzá (külföldről rendeltem), de megnéztem egy csomó videót és nem tudom hol a hiba. Telerakom vízzel, de mire felveszem, a víz fele kifolyik, lehet, hogy ez az oka annak, hogy egy másodpercig sem marad meg a farkamon? Segítsetek légyszi....
rolikp86 Creative Commons License 2008.08.06 0 0 1607

Szia!

Szerintem kamillaborogatás segítene, de a biztonság kedvéért menj el vele orvoshoz is!

Előzmény: Wally99 (1606)
Wally99 Creative Commons License 2008.08.06 0 0 1606

Sziasztok!

 

Sajnos már több hete véraláfutásos, foltos a farkam, vszínű hogy túlerőltettem, a baj az hogy nem múlik a körömvirágkrémtől sem, van esetleg tipp hogy mi segíthet?

 

Előre is köszi.

 

Üdv

antitahoista Creative Commons License 2008.08.05 0 0 1605
Szerintem is tartsál pihenőnapokat közben, én pl 3 nap után szoktam 1 napot pihentetni.Nem ezen az 1 napon fog múlni a növekedésed gyorsasága hidd el. :-)
Előzmény: Törölt nick (1602)
mike01010101 Creative Commons License 2008.08.05 0 0 1604

Szerintem ezt erdemes elolvasni, en most talaltam, lehet hogy mar ismeritek

 

http://www.geocities.com/penismeret/met0/index.html?200729

mike01010101 Creative Commons License 2008.08.05 0 0 1603
Pihenonap nelkul tonkreteszed a farkad. Az aluledzettsegnel csak a tuledzettseg rosszabb. En 4-5 nap utan 1-2 napot pihenek.
Előzmény: Törölt nick (1602)
Törölt nick Creative Commons License 2008.08.05 0 0 1602
szerintetek pihenőnapot jó ha tart az ember, kell az?
antitahoista Creative Commons License 2008.08.02 0 0 1601
:-D
De azért remélem értetted a kérdésem lényegét!Visszaolvasva a hozzászólásaidat nekem az jött le, hogy nem itthon vetted, mert érdeklődtél, hogy milyen kártyával lehet fizetni.De akkor tévedtem.
Te később rendelted, mint én, így lehet azóta már ez is jár hozzá tartalékba.Így akkor mégjobban fogom őket baszogatni.
Előzmény: Törölt nick (1600)
Törölt nick Creative Commons License 2008.08.02 0 0 1600
"Ha jól rémlik, akkor Te kintről rendelted, ugye??"
hát ezt jol megasszontad:D
pedig én a http://www.bathmate.hu/-hu rol rendeltem
Előzmény: antitahoista (1599)
antitahoista Creative Commons License 2008.08.02 0 0 1599
Ha jól rémlik, akkor Te kintről rendelted, ugye??A magyarok nem adtak hozzá tartalékba ilyet...
Előzmény: Törölt nick (1598)
Törölt nick Creative Commons License 2008.08.01 0 0 1598
nekem volt egy tartalék a csomagban....
Előzmény: antitahoista (1597)
antitahoista Creative Commons License 2008.08.01 0 0 1597
Mai nap terveztem, hogy pumpálok megint, illetve csak próbáltam, mert azt tapasztaltam, hogy hiába jön ki a víz a szelepen, a farkam nem nő a hengerben.Többszöri nekifutásra is így állt a dolog, mígnem egyszer azt vettem észre, hogy beszívta a hengerbe a golyómat és véraláfutásos lett.Itt kezdett gyanús lenni a dolog, és kiderült, hogy a gumihenger alján lévő szivacs kezd porladni, azaz nem feszül neki tökéletesen a testnek így levegő jut be a hengerbe alulról.Találkozott már valaki hasonló problémával?
Írtam a Bathmate ügyfélszolgálati címére ezzel kapcsolatban, kíváncsi leszek a reakciójukra, mert a mellékelt papíron kiemeltek valami garanciát.
nick979 Creative Commons License 2008.08.01 0 0 1596
Sziasztok. Én kb 3hete használom a bathmatet. Először 17,5 ig tudtam felpumpálni, most 18,5 nél járok. Először kissé kényelmetlen volt, de már kezdek hozzászokni. Napi 20 percet használom, 3 naponta pihentetem. Amikor először levettem,akkor nagyon meglepődtem az eredményen. Remélem pár hónap múlva, meglessz az eredménye. 16 körülröl indultam, nem csontig nyomva, és az átmérő 15 cm a közepénél. Szeretnék hosszra egy 2 centit elérni.
mike01010101 Creative Commons License 2008.08.01 0 0 1595

Igen, szerintem igy is kell, addig pumpalni amig csak lehet, en kb percenkent mindig rapumpalok a maximumig. A vegen mar nagyon faj, nyom a tovenel.

Nekem is sziszeg a szelep, de en vegig a viz alatt tartom igy nem.

Előzmény: Törölt nick (1594)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!